یکی مشکل خود بازی رو حل کنه..مولتی پیشکش!
Printable View
یکی مشکل خود بازی رو حل کنه..مولتی پیشکش!
دوست عزیز، من که گفتم بهت، اگه بازی شما کامله و مشکلی نداره و گرافیکت هم آپدیته، برو چیزهایی که تو پست اول گفتم رو قدم به قدم انجام بده و قبلش هم از سیوهات بک اپ بگیر . انشالله که حل میشه.نقل قول:
یه مقدار تنظیمات گرافیکیت رو بیار پایین و تست کن اول بعد اگه نشد این کار رو بکن.
ضمنا روش اجرای مولتی پلیر هم به پست اول اضافه شد.
سلام دوستان
من بازی رو از بیرون گرفتم 7 تا دی وی دی هست
حالا نصبش کردم بازی اجرا میشه توی اون لودینگ اولش میمونه هر چقدر هم صبر میکنم نمیره !
کسی نمیدونه چجوری باید این مشکل رو حل کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
بازی رو از اول نصب کردم...آپدیت جدید 55 رو هم ریختم..بازم توی لودینگ میمونه...نقل قول:
مسخره و جالب اینه که من 13 مرحله رو بازی کردم و این جوری شد!!!
ربطی هم به تنظیمات گرافیک نداره عزیز این حرفو جای دیگه نزن! من میگم توی منوی بازی نمیره شما میگی تنظیمات گرافیکش رو کم کن؟؟؟
دوست عزیز این مشکل هیچ راه حلی نداره....همه کسایی هم که این بازی رو کرک کردن مثل اسکیدرو و بقیه با عرض معذرت تر زدن رفته بااون کرک کردنشون!!!نقل قول:
ببین دوست عزیزنقل قول:
مثل اینکه شما از ناراحتی یه خورده اخلاقیات رو هم فراموش کردی. خب من فکر کردم تو لودینگ بازی (زمانی که ادامه بازی رو انتخاب می کنی) گیر کرده که گفتم تنظیمات گرافیکی رو بیار پایین.
در مورد مشکل شما خب عزیزم، من و هزاران نفر دیگه ای که به راحتی بازی رو تموم کردن چه با کرک ریلودد و چه با کرک تتا، پس چکار کردن ؟
من هیچ مشکلی در اجرای بازی نداشتم و فقط مشکلم با بخش مولتی بود که اون هم حل شد.
مشکل لودینگ اول بازی فقط و فقط برای اینه که یا به اینرنت وصله و یا پروفایلت که تو پوشه راکستار گیم تو داکیومنت هستش مشکل داره.
یه راه دیگه به ذهنم می رسه که اگه حال داشتی انجام بده. چون در این حالت هم در حالت وصل بودن اینترنت و هم قطع بودن اون میشه بازی کرد.
1)بازی رو از اول نصب کن و تمامی آپدیت ها رو بریز ولی کرک نکن.
2) سوشیال کلاب و فایل MP3_Launcher_1_27_0_0.exe رو هم نصب کن و بدون ریختن کرک اجازه بده بازی به اینترنت وصل بشه و بازی رو اجرا کن و با زدن کلید Home یوزر و پسووردی که در سوشیال کلاب داری(باید قبلا ثبت نام کرده باشی) رو وارد کن تا لاگین بشه و هنگامی که ازت سریال خواست بیا بیرون از بازی.
3)حالا آپدیت 1.0.0.28 رو دوباره بریز و این بار کرک ورژن 1.0.0.28 تتا رو بریز.
4) این فایل ها رو هم دانلود کن و بریز تو فولدر بازی :
5) حالا برو تو داکیومنت و پوشه راکستار رو بریز یه جای دیگه و پوشه راکستار خودت (همونی که باهاش تا مراحل آخر رفتی) رو بریز تو داکیومنت.کد:http://www.mediafire.com/?kabfor2ioy8nea4
6)بازی رو با لانچر (نه فایل Max Payne 3.exe) اجرا کن و برو تو بازی.
چه جالب یعنی هیچ راهی وجود نداره که ما این گیم و بازی کنیم ؟!
باید به لودینگش قانع باشیم ؟؟ !!
شک نکن که پوشه پروفایل رو اشتباه ریختی...یکی دیگه هم همین مشکل رو داشت.نقل قول:
چه جالب یعنی هیچ راهی وجود نداره که ما این گیم و بازی کنیم ؟!
باید به لودینگش قانع باشیم ؟؟ !!
راهنما زیر رو بخون ببین به ترتیب کارهای نصب رو انجام دادی ؟
forum.bazi center.com/thread62432
من خودم لینک دانلود پوشه rockstar که سیو بازی بود رو چند تا صفحه قبل گذاشته بودم اونو دانلود کن بریز تو my document (پوشه قبلی رو پاک کن )
ربطی به اخلاقیات نداره...خب شما اشتباه فکر کردی چون متن مشکل منو درست نخوندی عزیز تقصیر من چیه؟ من همون اول گفتم الان که میرم تو بازی در لودینگ اولش گیر میکنه....حالا بیخیال!نقل قول:
من کاری ندارم بقیه تموم کردن یا نه...منم 13 مرحله ش رو با کرک تتا رفتم!!! ولی وقتی بازی اینجوری اذیت میکنه یعنی درست کرک نشده فعلا!! کرکی درست حسابیه که همیشه کار کنه!
ببین دوست عزیز من اینترنت رو قطع میکنم...دیگه از پشت کوه که نیومدم...میفهمم در راهنمای بازی نوشته قطع کنید....البته وقتی 13 مرحله رو رفتم اینترنت وصل بود و رفتم نمیدونم چرا! و چطوری!!!ولی الان که تست کردم با اینترنت قطع هم نشد.
یعنی چی پروفایلت مشکل داره؟ فایل 450 مگی رو از خود اسکیدرو دانلود کردم مشکل داره؟!!!!!!!!!!
این روشی هم که گفتی رو تست خواهم کرد...باشه...
شمام یه چیزای میگی ها...مگه یه پوشه کپی کردن آپولو فرستادن به فضاس؟ داخل داکیومنت یه پوشه سوشال کلاب بیشتر نیست!!! همه هم داخل اون کپی میکنن!!! کسی نمیره داخل پوشه بغلیش کپی کنه که.نقل قول:
اصلا به این چیزا نیست...
اینم که میگن باید اینترنتت قطع باشه الکیه...
من 13 مرحله رو با اینترنت وایرلس وصل و آنلاین با کرک و بدون ساختن اکانت در سوشال کلاب بازی کرده بودم!
کلا این بازی شانسیه اجرا کردنش!
کی با تو بود ؟ :44:نقل قول:
شمام یه چیزای میگی ها...مگه یه پوشه کپی کردن آپولو فرستادن به فضاس؟ داخل داکیومنت یه پوشه سوشال کلاب بیشتر نیست!!! همه هم داخل اون کپی میکنن!!! کسی نمیره داخل پوشه بغلیش کپی کنه که.
من دارم اونو راهنمایی میکنم...شما برو مشکل خودت رو حل کن..:39:
در ضمن خیلی ها اشتباهی به جای کپی کردن پوشه پروفایل ، محتوای داخلش رو کپی میکنن..
:38: نه بابا؟؟؟ یعنی داری دوستان رو به حماقت متهم میکنی؟ :27:نقل قول:
محتوای داخلش رو کجا کپی کنن؟ رو هوا؟ :39:
آقا این بازی دیگه مارو خسته کرده هر چی مشکل بوده حل کردم فقط الان میره تو بازی و موقع لود بازی گیر میکنه
پوشه پروفایل رو هم ریختم
حل شدنی نیست...نقل قول:
خود من 13 مرحله رو رفتم...شب خوابیدم صبح پاشدم توی لودش گیر کرد! دیگه بیخیالش شدم
دوست عزیز اصلا اصلی ترین مشکلی که برای دیگران به وجود اومده همین بوده.نقل قول:
اگه بگی از چه آپدیت هایی استفاده کردی و چه کرکی و این که آیا اینترنت رو قطع کردی یا نه، بهتر میشه کمکت کرد.
این دوست عزیزمون
Ali_softcenter هم چون خودش به مشکل بر خورده همه رو نا امید می کنه.
من با روش پست اول که خودم گذاشتم تا حالا حدود 4 مرتبه بازی رو تموم کردم و الان هم دارم برای بار پنجم بازی می کنم و البته این بار با کرک تتا و روش بازی مولتی که تو پست اول هست و البته بدون قطع کردن اینترنت.
یبه تائید میشه علت اصلی رد نشدن بازی توی لودینگ اول بازی نصب نشدن صحیحی اپدیتها هست اگه اونها به ظور صحیح نصب بشن نباید به چنین مشکلی بربخورید!!نقل قول:
بازی واسه من بعضی جاها صدا نداره کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
گرافیک بازی هم با اینکه روی آخرین درجه هست خیلی پایینه :37:
من اول لانچر بازی رو نصب کردمنقل قول:
بعد آپدیت MP3_Patch_Update_1_0_0_22 رو ریختم
بعد آپدیت MP3_Patch_Update_1_0_0_17 رو نصب کردم
از کرک RELOAD هم استفاده کردم
در ضمن اول بازی برای من آپدیت نمیشد وبا ریختن فایل REGISTERY FIX واسم درست شد
راستی من تو از فروم های خارجی خوندم که دایرکتوری بازی هم مهمه. درسته؟
ای حالم به هم میخوره از این بازیهایی که اینقدر گیر میدن......و از اخر نصب مشکل داره و وسط بازی ارور میده......منکه دی وی دی ها رو پرت کردم تو سطل اشغال...........................احتمال برم نسخه کامل رو بخرم این سه تا دی وی دی که با ما راه نیومد
خب عزیزم شما اول آپدیت 22 می ریزی بعدش 17. خب همین اولین مشکله.نقل قول:
نه من که نشنیدم دایرکتوری مهم باشه. البته درست منظورتون رو متوجه نمیشم.
شما اگه بازیت کامل باشه، مثل پست اول برو مطمئن باش مشکلت حل میشه.
بچه ها یکی هم فکری به حال ما بکنه!!!
الان رسیدم به chapter 6 توی sauo paulo !! هست. مقداریش رو رفتم جلو. رسیدم به یه جایی که میپری پشت یه سنگ و کوکتل مونوتوف ! پرتاب می کنن. منتها یه مسئله ای هست .
اینه که یه مقدار از محیط هست ولی بقیه اش ناپدید شده و هیچی نیست !
مال من 4 تا دی وی دی 9 بود. گرافیکمم هم به آخرین ورژن آپدیت کردم. روی دی وی دی هم یه crack بود که همون رو ریختم. اصلا هم تا الان مشکل لودینگ نداشتم.
مرسی.
الان بازی رو از اول ریختمنقل قول:
اولین مشکل این بود که اصلا بازی پاک نمیشه
بیخیالش شدم اومدم تو یکی دیگه از درایوام بدون اینکه بازی اول رو پاک کنم ریختم
پچ ها رو هم به ترتیب ریختم(راستی من فقط دو تا از پچ ها رو فقط ریختم مشکلی داره ؟)
پوشه پروفایل هم کپی کردم
کرک هم ریختم
ایندفعه توی صفحع سیاه موند و اصلا جلو نرفت
هردو تا کرک ها رو هم ریختم همونطور بود
دیگه کلاف شدم
راستی بازی من 6 تا دی وی دی هست
اصلا این بازی پطور پاک میشه ؟
برای پاک کردن بازی رو اینجا بعد بازی رو انتخاب کن unistall کن...نقل قول:
الان بازی رو از اول ریختم
اولین مشکل این بود که اصلا بازی پاک نمیشه
بیخیالش شدم اومدم تو یکی دیگه از درایوام بدون اینکه بازی اول رو پاک کنم ریختم
پچ ها رو هم به ترتیب ریختم(راستی من فقط دو تا از پچ ها رو فقط ریختم مشکلی داره ؟)
پوشه پروفایل هم کپی کردم
کرک هم ریختم
ایندفعه توی صفحع سیاه موند و اصلا جلو نرفت
هردو تا کرک ها رو هم ریختم همونطور بود
دیگه کلاف شدم
راستی بازی من 6 تا دی وی دی هست
اصلا این بازی پطور پاک میشه ؟
Control Panel \Programs and Features
راهنمای زیر رو بخون ببین به ترتیب نصب کردی یا نه..یا راهنمای صفحه اول رو بخون..
forum.bazi center.com/thread62432/
به نظرم دو تا بازی رو کلا پاک کن...دوباره بریز بعدش باید حتما سه تا آپدیت باشه که بریزی..اگه دو تا هست یکیش رو از صفحه اول دانلود کن..
اینا رو باید بریزی..
MP3_Launcher_1_13_0_0 ،
MP3_Patch_Update_1_0_0_17
و Social Club v1.0.9.5 Setup
اینو دانلود کن بریز تو my doucument (قبلش پوشه قبلی rockstar games رو پاک کن یعنی دیگه لازم نیست پوشه پروفایل رو بریزی.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیزنقل قول:
دیگه اینطور هم نیستم که ندونم بازی رو از کجا آن اینستالش کنم:)) ولی ارور میده میگه شما اجازه پاک کردن بازی رو ندارید لطفا با آدمین پی سی تون تماس بگیرید
سلام
نسخه ای که من گرفتم نصبش دو مرحله ست.اول باید توی یه درایو اکسترکت کنم و بعدش بازی رو نصب کنم.حالا من فقط یه درایوم فضای خالی داره.خواستم بپرسم با درایو مجازی و اینا میشه ردیفش کرد که مجبور نشم بازی رو طی دو مرحله نصب کنم؟!
شما خودت ادمینی تو سیستم ؟ می خوام بدونم فقط تو پاک کردن این بازی مشکل داری با این که تو همه نرم افزار ها. چون من خودم بارها بازی رو پاک کردم و نصب کردم و مشکلی نداشتم.نقل قول:
اگه امکان دانلود برات وجود داره، همه اپدیت ها رو بگیر. ولی اگه وجود نداره، آپدیت 55 و 49 و 47 رو بگیر و فایل های MP3_Launcher_1_27_0_0.exe و Social Club v1.0.9.7 Setup.exe که داخلشون هست رو هم نصب کن. فقط یادت باشه به ترتیب آپدیت ها رو نصب کنی. یعنی اول 17 و بعدش 22 و بعدش 47 و بعدش 49 و در آخر هم 55 و بعد هم می تونی اون دو تا فایل رو نصب کنی.(البته اول هم نصب کنی مشکلی نیست).
بعدش کرک 55 رو کپی کن تو محل بازی (بدون پوشه پروفایل)
پوشه راکستار رو از داکیومنت حذف کن و اینترنت رو قطع کن و وارد بازی شو به وسیله فایل لانچر. یعنی همونی که ساه رنگه و توش نوشته 3. بعد چند لحظه یه پنجره میاد و آفلاین رو انتخاب کن. وقتی به اونجایی رسید که می گه کلید اینتر رو بزن، با کلید های Ctrl+Alt+Del از بازی بیا بیرون (کلا خارج شو) و حالا از تو پوشه کرک 55 پروفایل رو کپی کن به داکیومنت و آدرس :
Documents\Rockstar Games\Social Club
حالا وارد بازی شو. البته باز هم با آیکون لانچر.
موفق باشی
من بازی رو خریدم و نصب کردم و کرکشم ریختم،ولی موقع اجرا اررور ot of range میده،چی کار کنم،مگه رزولوشنه بازی رو چی تنظیم شده؟من رمم4،گرافیکم 2،سی پی یو 2 هسته روی هم 5 گیگاهرتز،چی کار کنم،یکی راهنمایی کنههههههههههههههههههههه!!!! !!!!!!!!
بچه ها ما جا موندیم !!! یه دستی هم واسه ما بالا بزنید !!!!!!نقل قول:
tnx
سلام
متاسفانه یک مشکل در نصب بازی دارم
وقتی که می خوام محتویات پوشه کرک را ببینم همین که این پوشه را باز می کنم کل سیستم کرش می کنه و ریستارت میشه
سیستم عامل هم 7 64 بیت هست
مشکل از چی هست؟
آنتی ویروس هم ندارم
تو پوشه راک استار تو My documents باید یه فایل به نام graphics باشه اونو با notepad باز کن بعدش رزولوشن رو تغییر بده و سیوش کن .بعدش برو تو بازی.نقل قول:
من بازی رو خریدم و نصب کردم و کرکشم ریختم،ولی موقع اجرا اررور ot of range میده،چی کار کنم،مگه رزولوشنه بازی رو چی تنظیم شده؟من رمم4،گرافیکم 2،سی پی یو 2 هسته روی هم 5 گیگاهرتز،چی کار کنم،یکی راهنمایی کنههههههههههههههههههههه!!!! !!!!!!!!
همه ی اپدیت های بازی رو ریختی ؟نقل قول:
بچه ها ما جا موندیم !!! یه دستی هم واسه ما بالا بزنید !!!!!!
.فکر کنم باید جدیدترین آپدیت بازی رو از صفحه اول دانلود کنید و نصب کنید..اینجور مشکل ها یا به کارت گرافیک بر میگرده یا به آپدیت ها خود بازی..
عجیبه..من ندیدم کسی همچین مشکلی داشته باشه..قطعا مشکل از سیستمت هست که ویروسی چیزی گرفته..چون سیستم منم win 7 64bit بود که نصبش کردم..سرچ کن تو گوگل یا این تاپیک ببین کسی همچین مشکلی داشته..نقل قول:
سلام
متاسفانه یک مشکل در نصب بازی دارم
وقتی که می خوام محتویات پوشه کرک را ببینم همین که این پوشه را باز می کنم کل سیستم کرش می کنه و ریستارت میشه
سیستم عامل هم 7 64 بیت هست
مشکل از چی هست؟
آنتی ویروس هم ندارم
آره آدمین خودمم حتی با اکانت ادمینستریتور هم لاگین شدم باز پاک نشدنقل قول:
مشکلم پاک نشدن هم فقط با این بازی هست
راستی تو تاپیک همین مشکل رو داشت که بازی پاک نمیشد
حالا بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه
ممنون
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید میخوام بر تو بازی ارور دنت سند میگیرم نسخه بازیه من از این 8 دی وی دیهاست که باید از طریق دمون تولز نصب بشه که من تمام و کمال اینکارو کردم و بازی نصب شد ویندوزمم سرویس پک 3 ایکس پی اپدیت ماه جولای هست عجیب اینه که من دفه قبل بازیو اجرا میکردم و بازی میکردم و الان هی ارور دنت سند مایکروسافت میگیرم لطفا کمکم کنید چطور بازیو راه بندازم
سیستمم خیلی قوی هست
راستی صفحه ی مانیتورمم اندازش خوبه از استاندارد یکم بزرگتره
میشه دقیقا بگین جای رزولوشن چی بنویسم؟خودش که جلوی رزولوشن این رو نوشته:اصلا کلا معابیری که درش زده اینشکلیه:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Graphics Version="1">
<Resolution value="0"/>
<Width value="1024"/>
<Height value="768"/>
<RefreshRate value="84"/>
<Fullscreen value="1"/>
<TextureQuality value="2"/>
<AnisotropicQuality value="2"/>
<Vsync value="1"/>
<SSAO value="0"/>
<ShadowQuality value="2"/>
<ReflectionQuality value="2"/>
<WaterQuality value="1"/>
<FXAA value="2"/>
<MSAA value="1"/>
<Tessellation value="0"/>
<HighQualityShaders value="1"/>
<DirectXVersion value="3"/>
</Graphics>
درضمن مال من نسخه بلک باکسه(Black box)
سلام در زمان اجرای بازی این پیغامو بهم میده
چیکار باید کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 12 بار نصبو پاک کردم با این ارور چکار کنم کارتم 2گیگه اپدیتم هست نت فریم ورکه 3/5 هم نصبه چکار کنم
coud not locate max payne 3 game executable on local machin please re-instal from orginal media
برو به ادرس زیرنقل قول:و windows feature رو on کن....کد:]Control Panel\Programs\Programs and Features
اول از همه کرک و آپدیت سالم بازی رو نصب کن بعد بازی رو از آیکون اصلی توی پوشه اصلی اجرا کن ببین اجرا میشه....نقل قول:
دوستان ممنون،من بازی رو با فرمت سون اجرا میکردم که اون طوری میشد حالا با فرمت ایکس پی اجرا کردم،صفحه ی بازی بالا اومد،ولیییییییییی حالا یه مشکب دیگه دارم،دوستان با توجه به مقادیری که بالا نوشتم و اینکه سیستم گرافیک:2 رم:4 سی پیو:5 آیا ممکنه بازی لود نشه؟چون در قسمت لود که بازی داره Loading میشه هر چقدر صبر میکنم لود نمیشه همون جا میمونه،چی کار کنممممممممممم؟اصلا بازی الان به سیستمم میخوره؟خودش که نوشته رم 8 .لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم وقتی وارد پوشه نصب بازی میشم صفحه ابی میادنقل قول:
حالا باید چکار کنم
سلام دوستان عزیز
مشکل من یکم عجیب غریبه ...
من بازی رو تا مراحل وسطش رفتم اما اون قسمتی که دمو میشه و مکس پین میره جلو آینه و موهاشو با ماشین ریش تراشی میزته
و بعد از اتاق خاج میشه که بره مرحله بعدی .... صفحه همین طور سیاه می مونه و هیچ کاری نمی کنه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟