شهروز جان بیا یه توضیح کلی در مورد بازی بده
نسبت به دمو تغییر مشهودی داشته؟!
سرعت بازی همچنان مثل نسخه دموئه؟
Printable View
شهروز جان بیا یه توضیح کلی در مورد بازی بده
نسبت به دمو تغییر مشهودی داشته؟!
سرعت بازی همچنان مثل نسخه دموئه؟
نمرات بالایی گرفته
نمراتش درسته ؟ ینی انقدر خوبه؟
بچه هایی که بازی کردن بگن چه تغییراتی نسبت به دمو کرده ؟ خوب ما هم ادمیم
بازی بسیار روونتر و جذابتر و واقعی تر شده...حسی خوبی میده به ادم...اما منتظز تغییرات زیاد نباشین به ورژن قبلی
یه نکته ایی که یه کم جای تامل داره اینه که درصد توب هایی که نباید به هر نحوی گل بشه تو این بازی زیاده...یعنی اگه مدافعان هم ابله باشن تیر دروازه زیاد با توب برخورد میکنه..
یه نکته ی کلیدی اینه که....در اخرین لول این بازی یعنی لجندری همه چی منطقی و اساسی دنبال میشه...دیگه مثل نسخه ی قبلی که واقعا لجندری اش مسخره بود اینجا خبری نیست...
سلام ...
دوستان نسخه ی ايكس باكس 360 اومده؟ كرك شده؟ مشكلي نداره توي كرير مود؟
اون نسخه ی برن مكس !! چيه قضيش؟ واسه 360 هستش؟
نسخه ی ایکس باکسش اومده قعلا تو رشت ولی غیر برنر مکس من دارم بازی می کنم ولی کریر نمیشه رفت قعلا...میاد بیرون..
میگن carer mode میندازه بیرون راست ؟ باید چه کرد ؟ راه حلی داره؟
انقدر درگیرم که هنوز جز چند دست با یه Career Mode اونم با یه تیم دسته 3 انگلیس ، بازی نکردمنقل قول:
ولی همین رو فقط بگم که سرعت بازی کمتر ( واقعی تر ) از دمو شده ... همین ....
آنلاینشم فعلا قطعه
یه چیزشم که خیلی برام جالب بود ، اول بازی ، وصل شد به سرور و تمام اطلاعات من از فیفا 12 رو ( مثل Formation هایی که چیده بودم، حنی Level من تو آنلاین رو آورد و کرد تو فیغا 13 ) آورد تو فیفا 13 ! یعنی یه جورایی همون عمل Sync تو گوشی رو انجام دادم ! بسی کف کردم !
بعد گفت که با توجه به سابقت تو فیفا 12 من نظرمون اینه که شما Legendary بازی کنی ، تیم مورد علاقت هم رئال باشه ، دستت رو هم خودت تنظیم کنی !!!! ( یعنی دقیقا همونی که هستم! ) منم تایید کردم !!!!
بر بلاد کفر لعنت !!! چه چیزایی میسازن !!!!!
منتظر توضیحات بیشنر من باشین...
من برنر مکس خریدم ، نصب کردم ، کریر مودم دارم بازی میکنم ، بالوتلی هم با اندرسون و مقداری پول تاق زدم آوردم منچستریونایتد :دی
بازی عالیه ، چیزای خوبی اضافه کردن ...
تو کریر مود کلا از نظر حواشی جو خوبی داره ! تازه که شروع میکنید خیلی زوم هستن روی کارهای شما رسانه ها و هوادارا ...
بــــــرادران بســیـــــجی !
نــــســخــــه PC کــــــی میــــــــــــاد ؟
دهنـــــــــم آب افتــــــــــاد .
شهروز جان اینی که گفتی خداییش امکان جالبیه که سوابقمون رو از فیفا 12 بگیره . خدا کنه نسخه پی سی هم همینطور باشه .
راستی بچه ها به نظرتون قیمت بازی نسخه پی سی تا بهمن ماه میاد پایین که بعد از کنکور برم بخرم ؟
الان کرک برای نسخه pc منتشر شده یا نه ؟! قرار بود حداکثر تا امروز منتشر بشه !
وقتی کلیپ باز کردن رو دیدم خیال کردم خودم دارم بازش میکنم اینقدر تو کفش مونده بودم حتی نتونستم دمو رو بازی کنم یه کم کف کم شه:31:نقل قول:
ولی این توضیحات داره منو میکشه وای برای انلاین بازی کردن دیگه چیها گذاشتن تا دستم بهش برسه فردا یا پس فردا من که باید زنده بگور بشم اینقدر منتظر موندم ای فیفا کجای .... یه چند روزه فیفا 12 رو گذاشتم کنار حریص تر بشم واسه فیفا 13
سلام تو فیفا 12 یه عده شایع کرده بودن که اگه تو لیگ چند بازی با یه ترکیب بازی کنی بعداز مدتی ترکیبت لو میره و دیگه نمیتونی با اون سیستم و ترکیبت موفق بشی....
براین اساس دو سوال داشتم
1- ایا این قضیه واقعیت داشت؟
2- اگه اره!! تو فیفا13 هم این قابلیت هست یا خیر؟
من هم یه نظر اولیه ای بدم :
بازی در مجموع روونتره . سرعت بازیم بیشتر شده . با توپهای هوائی و سر زدنا مشکل دارم هنوز . ولی در مجموع بازی راضی کننده است .
من از اونجا که همیشه عادت دارم که تو کریر موود بازی می کنم . این دو سه ساعتی رم که بازی کردم فقط کریر موود بود .
من عشقم اینه که تو کریر موود با یه تیم متوسط و یا ضعیف کار می کنم . بعد ها تیم های قویترم بر می دارم . حواشی بسیار جالب تر شده .
من برای شروع این سری یکم از لیگای دسته یک و دو انگلیس فاصله گرفتم اومدم تو لیگ برتر و فولام رو برداشتم .
مثل همیشه ترکیب کاملا پر که حق انتخابای زیادی رو داری . هدقای مشخص . بازار نقل و انتقالات خیلی جذاب تر شده . گزینه های بیشتری رو واسه خرید یه بازیکن داری .
من واسه تیمم که تو ده جا مشکل داشت یه سری خرید کردم که به معنای واقعی لذت بخش بود چون موانع زیاد بود بر سر راه . یه بازیکن تضمین فیکس بودن می خواست یکی هی می گفت من شرایطم تو باشگاهم راضیم . ولی انقدر دستمزد هفتگیشو بردم بالا که اومد تو تیم من :))
سعی کردم خریدام جذاب و کارآمد باشه رفتم جباروف ازبکستانی رو از الشباب خریدم . یا ماکسی رودریگوئز آرژانتینی یا الن از براگای پرتغال :31:
یعنی همین حس رقابتی و ترکیب چینی برای موفقیت ، خودش به اندازه ده تا pes می ارزه .
سطح لجندری واقعا سخت تر شده . نه غیر منطقی تر ، سخت تر !
فعلا که بازی اولو تو خونمون یه نورویچ 2-1 باختیم :41: حالا راه بیفتم دیگه خیلی خوب میشه . مخصوصا مشکلم سر زدن هد ها که 90 درصد حریف می زنه :|
دارم میمیرم پس نسخه کامپیوتر کی میاد؟؟؟؟
سلام ...نقل قول:
آقا اين نسخه ی برنر مكس مشخصش چيه؟ روي پكش چيز خاصي نوشته؟
از كجا ميشه فهميد برنر مكس هستش؟ يه توضيحي بده بي زحمت من فردا پس فردا مي خوام برم و بخرمش. ممنون
EA خیلی وقت پیش اعلام کرد که تمام XP ها و اچیومنت های فیفا 12 به فیفا 13 منتقل میشه و levelتون صفر نمیشه . برای تمام پلتفرم ها.نقل قول:
جالبه من تو فیفا 12 بروفایل داشتم ولی اینجا که اومدم منو نشناخت...
mike martini عزیز ممکنه بگی طوری میتونی با ایکس باکس کریر مود هم بری؟چون ماله من در صورتی که ام بی تری هم اجرا می کنم باز هم میاد بیرون
بنظر من سطح لجندری اسونتر شده نه سخت تر...تو این سری از بازی ها بی سی به هر حسابی داره برنده ی بازی باشه...خیلی بازی فکری تر شده...حساب شده تر...فیفا داره به سمت و سویی می ره که بازی ها واقعی تر و رئال تر باشه...اما اینکه نمی تونم کریر برم عذاب اوره...
بازی باید اورجینال باشه حتمانقل قول:
به نظر میرسه اسکیدرو بازی رو کرک کرد!!!!!!
تا دقایق دیگه معلوم میشه...
نقل قول:
================================
من اگه سی دی کی رو بخرم می تونم با همین کبی برم بازی کنم و خیالم راحت باشه که دارم ارجینال بازی می کنم؟
چطور نمیشه کریر بازی کرد؟نقل قول:
من در مورد xbox اطلاعی ندارم... اما در مورد pc میدونم که میشه !نقل قول:
=========
فکر کنم یه سری خبرهایی هست! سایتی که مرتبط با گروه اسکیدرو هست ، تا 1-2 ساعت پیش جای کرک نوشته بود wait اما الان نوشته .... !! :دی
احتمالا تا 1-2 ساعت دیگه بیاد کرک.
اقا تو سایت ارسان نوشته بود که 90 هزار تومن بازی فیفا رو میدن...میگه که سی دی کی رو واستون میل می زنیم...خوب بازیو چطوری میدن دست ادم...دی وی دی بازیرو میگم...ماله من غیر مکس برنر تازه کریر هم نمیتونم برم...داشتن سی دی کی با این وضع فایده نداره که....
الان فهمیدم اون سایت فقط واسه بی سی هستش...اقا کسی میدونه کی و از کجا میشه سی دی کی اصل بازی رو واسه ایکس باکس خرید؟نسخه ی اولتمیت 12 تا زبان گزارشکری داره....
چه جالب . یک لحظه کرک منتشر شد ولی دوباره از توی سایت برداشته شد ! فکر کنم مشکل داشته لینکش رو برداشتن تا دوباره بررسی کنن.
احتمالا ساعت 2 یا 3 کرک بیاد . اگر نه میره برای فردا ...
سلام دوستان
اینم کرک بازی برای PC ؛ در ضمن خودم هنوز امتحانش نکردم هنوز چون بازی رو گذاشتم دانلود فردا صبح دستم میرسه.
اینم لینک کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. حالا یه سوال : من برم بازیو بدون کرک بخرم و اینو روش نصب کنم . میتونم تو کریر مود هم وارد بشم؟نقل قول:
آقا این کرک رو از کجا گیر آوردی آخه هیچ سایتی نذاشته....من بازی رو دانلود کردم ولی می ترسم از این کرک استفاده کنم...
من نسخه ایکس باکسشو خریدم وقتی میخوام برم کریر مود میپره بیرون از بازی مشکلش چیه؟
کرک هنوز منتشر نشده و این کرک کار نمیکنه . الان هیچ سایتی کرک رو هنوز منتشر نکرده .نقل قول:
کرک یک لحظه قرار داده شد ولی چون مشکل داشت دوباره برداشته شد.
شما مگه امتحانش کردی؟ من از سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتمش البته ف ی ل تر هست ولی میبینی که حذفم نشده.نقل قول:
برای اینکه ف ی ل تر بود آپش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . امیدوارم بچه هایی که واقعا امتحانش کردن بیان جواب بدن منتظریم.
دوستان بازی منتشر شده ؟ از نظرات دوستان معلومه که مشکل کرک داره ! درسته ؟
لطفا یکی جواب منو بدهنقل قول:
باید ورژن برنر مکس بازی رو بخرینقل قول:
یعنی اگه برنر مکس رو بخری درست میشه حتما؟نقل قول:
شما خودتون تست کردین؟
آنلاینش قطعه !!!! lolنقل قول:
آخه نا سلامتی بازی قراره تازه جمعه Release بشه !!!! lol