اقا گزارشگر ترکی برای بازی نیومده ؟ گزارشگر خودش باشه ها نه واسه فیفا !
Printable View
اقا گزارشگر ترکی برای بازی نیومده ؟ گزارشگر خودش باشه ها نه واسه فیفا !
یکباز بازی رو بدون پچ امتحان کن.اگه بازم مشکل داشتی ممکنه اشکال از فایل اجرایی باشه.کرکهای معتبر رو امتحان کن.نقل قول:
مشکل کلا خود گزارشگره که چندین و چند ساله حضور داره در حالیکه اصلا گزارشگر نیست و از اعضای کونامی هستش.ضمنا نحوه گزارش اصلا دلچسب نیست و واسه همینه که همه ازش مینالند.نقل قول:
هردو سالمند و انصافا خیلی خوب فایلهارو جایگزین کردند.اما همه اسمهارو نمیگه.ضمنا یکیشون اصلا کارشناس نداشت و صدای همون کارشناس خود بازی(جیم بگلین) بود.ولی در کل بهتر از جان چمپیون بودند.نقل قول:
کونامی بالاخره آبروی ساکر6 رو برگردوند
ign به pes 2013 نمره فوق العاده 9 داد همینطور به فیفا 13 هم 9 داد.
سایت ملعون :27: gamespot هم به هر دو تا نسخه 8 داد!
الان سالهاست که فیفا کمتر از 9 نگرفته بود!!!!!!!!!
دمه کونامی اگزوز موتور هزار
من هم بازی رو نصب کردم و 2 تا بازی کردم البته بدون پچ.
فرق زیادی با 12 نکرده و من تعجب میکنم دوستان گفتند خیلی با 12 فرق کرده و بهتر شده :31:
داوری هم فرقی نکرده و توپ گیری از حریف هم مثل قبله و معمولی ترین بازیکن حریف با یه حرکت بدن نصف بازیکنای ما رو جا میزاره :2:
در مجموع تفاوت زیادی با 12 نداره و مهم ترین ایرادش هم که نداشتن لیگه. یعنی کسی بخواد مسترلیگ بازی نکنه (مثل من) یا باید هی چمپیونزلیگ بازی کنه یا هی جام جهانی :31:
حالا پچ 1.1 pesedit رو بگیریم نصب کنیم ببینیم چی میشه :31:
لیگ داره تو قسمت football life هست.نقل قول:
برای کسانی که XBOX360 دارند.نقل قول:
آپشن فایلی که قرار دادم رو تست کردم کاملا جواب داده. لوگو و اسم و پیرهن تیم ها درست شده.
لیگ برتر انگلیس کامل شده.نقل و انتقالات جدید درسته.
حجم فایل دانلودی هم 19 مگ بیشتر نیست.
آموزشش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید انگلیسیه ولی خیلی راحت هست.
فقط دو نکته یادتون باشه:
فلش رو روی 512 مگ کاستومایز کنید.
فایل Data 0000 رو پاک نکنید.
شاد برای شما فرق ندارهنقل قول:
برای ما که خیلی فرق کرده
تو نسخه 12 بازیکنان زود زود خطا میکردند و داور بازیو قطع میکرد و از سرعت بازی میکاست
در این نسخه دیر به دیر خطا میگیره و بهتر شده
و بقیه موارد
در مورد اینکه کاری کنی دریبل نخوری خب این یه چیز تجربی هست و باید یاد بگیری
درسته همچنان اشکالاتی در توپگیری داره ولی باور کن در 2012 یه بخشی از دفاع آخر سوراخ بود وقتی پاس در عمق مینداختی دفاع جا میموند و بازیکن حریف تک به تک میشد
که در این نسخه خیلی بهبود یافته و دفاع کردن بهتر شده
من قبلا گفتم بازم میگم نسخه های 2012 و 2011 و 2009 و 2008 یکیشو بدتر از دیگری بود
دوست عزیز از حرفم ناراحت نشو ولی فکر کنم شما مبتدی هستی ! چون من الان هم خیلی خیلی راحت میتونم پاس تو عمق بدم و دفاع حریف مثل . . . جا میمونه و تک به تک میشمنقل قول:
داور هم که کلا بیخیال ! گندترین هوش مصنوعی داور تو فوتباله ! وسط زمین با پیرلو 2 تا A زدم تا توپ را بگیرم مستقیم اخراج کرد :18:
با کیه لینی خیلی راحت میشه همو را دریبل کرد و سانتر کرد و گل زد !!!!!!!!!!!!! دفاع هم که تو نبردهای هوایی فقط نظاره گر توپ هستش .
گل زدن هم که مثل هلو شده درست مثل 2012 ...... دیشب با برادرم پورتو - زنیت زدم 9-9 مساوی شدیم حالم داشت بهم میخورد از این بازی
درکل این نسخه هم مثل نسخه های قبلی افتضاح بود :2:
بچه ها من بخوام این پچ رو نصب کنم : PESEdit.com 2013 - Patch 1.1 قبلش باید این ورژنش (PESEdit.com 2013 - Patch 1.0) رو هم نصب کرده باشم یا لازم نیست؟
خب منم یه نظری راجع به بازی بدم . بعد از چند روز بازی کردن و مسترلیگ رفتن بگم که :
داوری بهتر شده دیگه مثل قبل نیست که هر تنه و برخوردی رو سوت بزنه و بازی رو نگه داره اما کارت زرد های افتضاح میده و از هر 10تا سوتی که میزنه راحت میتونم بگم بالای 6 تا کارت زرد میده که واقعا رو اعصابه .....
با جهت اصلا نمیشه دریبل زد .... اگه سرعت رو بگیری دیگه نمیتونی از مدافع رد شی و سریع باید دور بزنی ....
سرعت همه بازیکنان تو یه سطحه .... یعنی وقتی من با مسی پا به توپ میشم اصلا نمیشه از دفاع تیم ملی سوریه هم رد شم که واقعا مزخرف ساخته شده .... یعنی میخوای بگی سرعت مسی و رونالدو باید با سرعت کریم بنزما مساوی باشه ....
با کریم بنزما هم سرعت بگیری نمیشه از دفاع رد شد با مسی و رونالدو هم نمیشه ...... اصلا تفاوت استارت و سرعتی تو بازی دیده نمیشه و همه تو یه سطح هستند .....
گزارشگر بازی که فرقی نکرده و سالی یه بار اگه عشقش بکشه فکشو باز میکنه و یه اراجیف میگه ..... میگه he is messi :31:
تک به تک زدن خیلی راحت شده یعنی شما اگه بتونی تک به تک شی بالای 80% رو مطمئنن گل میکنی ......
دروازبان ها کمی بهتر شدن نسبت به نسخه ی قبلی اما بازم سوتی میدن .... یه موردی هم که تو این نسخه اضافه شده اینه که دروازبان ها خیلی جلو میان و از محوطه جریمه خارج میشن ........
پاسکاری به نظرم فرقی نکرده و مثل نسخه قبل میشه تند و سریع پاس رد و بدل کرد .....
هنوزم یک بازیکن مهاجم حریف میتونی پویول و پیکه بارسا رو به راحتی با یه حرکت بدن جا بزاره و تک به تک بشه ..... همین الان داشتم با تاتنهام لیگ قهرمانان بازی میکردم مهاجم حریف کل تیمو دریبل زد ....
پا انداختن واسه توپ گیری خیلی زیاده و بصورت خیلی مصنوعی میشه با داشتن ضربدر پا انداخت و توپ گرفت ....
وضعیت جوی هوا اصلا تاثیری تو بازی نداره و مثلا در زمان بارانی اصلا زمین خیس به نظر نمیاد و باراش باران مشخص نیست ... همه جوره یکسانه ....
شوت زدن بهتر شده و لذت خاصی به ادم دست میده وقتی شوت میزنی
فعلا چیز خاص دیگه ای یادم نمیاد اما در کل بازی نسبت به نسخه 2012 بهتر شده ولی هنوزم خیلی چرته و باگ و ایراد داره ...... راستش روزی بیشتر از 3 بازی نمیتونم انجام بدم ... بسیار خسته کننده و کسل کننده میشه ..... هنوزم یک ماهم از انتشار رسمی بازی نمیگذره اما من که سرد شدم نسبت به بازی ...
به احتمال خیلی زیاد لازم نیست!نقل قول:
پس کسی مطمئن نیست که بگه؟
فکر میکنم شما بجای pes13 یه چیز دیگه رو سیستمت نصب کردینقل قول:
نه داداشنقل قول:
حرفاش کاملا درسته
هیچ تغییره خاصی رو 13 انجام نشده
بهتره بگیم نسخه ی کامل 2012 به جای 2013
من خودم طرفدار pes هستم
ولی خداییش قبول کنید این نسخه تغییره زیادی روش نشده
نمیگم فیفا بهتره چون بازی نکردم ولی
2012 فیفا خیلی از 2013 pes بهتره
اولین نفری هستی که این حرفو میزنی.منی که 3 سال بود pes رو گذاشته بودم کنار از وقتی 13 اومده کم کم روزی 2 ساعت بازی میکنم چون واقعا پیشرفت خوبی داشته یعنی شما واقعا هیچ تغییری احساس نکردی؟؟؟؟امکان نداره.یا pes 12 رو بازی نکردی یا pes 13 رو.چون الان یه بچه 2 ساله هم این بازیو ببینه تغییرات بازیو به طور اشکار متوجه میشه.من نمیدونم چرا هرکی بازی دوستانه انجام میده اول اینکه با بردارش انجام میده دوم اینکه همه هم مساوی میکنن با گل های زیاد!!! تنها چیزی که رو اعصاب ادم راه میره داوریشه که هیچ تغییری نسبت به 12 نداشته حتی بدتر شده بدنت به بدن بازکن حریف میخوره خطا میگیره کارت میده.جالبم اینجاست مثلا وقتی یکی از بازیکنات کارت میگیره اگه همون بازیکن یه بار دیگه خطاا کنه چه تکل بره چه تنه بزنه چه اروم بهش بخوره کارت زرد دومو میده و اخراج میکنهنقل قول:
نه عزیز من . منم مثل شما همین 2013 را نصب کردم ولی سبک بازی ها فرق میکنه . ممکنه شما خیلی مبتدی بازی کنه یکی هم مثل من حرفه ای ( به خدا نمیخوام تعریف کنم ) :23:نقل قول:
یکی ممکنه اصلا پاس تو عمق نده ممکنه خطایی نکنه ولی من که هر روز دارم بالای 6-5 بازی انجام میدم فقط میتونم هیچی نگم و درباره ساکر 2013 به این اسمایل اکتفا کنم : :2:
داداش اون قسمتی که قرمز کردم منظورت منم دیگه ؟! :31: چرا غیرمستقیم میگی ؟ باور نداری میخوای عکس بگیرم یا فیلم بازی هامو واست بزارم ببینی ! دیگه اینقدر خوار و کوچیک نشدم که بخاطر یه بازی مسخره بیام دروغ تحویل شما بدم :13:نقل قول:
یه گل قشنگ که همین الان با زلاتان به منچستر زدم...:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این داوری بعضی عجیب سوتی میده
داشتم بازی میکردم بازیکن کامپیوتر یه پاس داد مهاجم حریف حداقل 4 متر توی آفساید بود.
کمک داور هم پرچمش رو برد بالا اما داور آفساید نگرفت و زرتی گل زد
:18:
داشتم دیوونه میشدم
آخه اول بازی دقیقا وسط زمین با مسی دوبار A رو زدم که توپ رو بگیرم داور هم یه راست کارت قرمز داد (دقیقه 3 بازی)!!!!!!
ماشالا کاسیاس هم یه دروازه بانی می کرد که واکاشی زوما و واکی وایاشی هم انگشت به دهن مونده بودن!!!
ویکتور والدز هم که وقتی توپ سمتش میومد فکر میکرد میخواد مرغ بگیره و کمرش رو خم میکرد و توپ از کنارش قل میخورد میرفت توی دروازه!!!
کلا کامپیوتر حال کرده بود که بازی رو ببازم :19:
اقا این گزارشگر فیفا رو دانلود کردم و نصبش کردم انصافا عالی هستش هر چند که کامل مچ نیست با بازی ولی بازم از گزارشگر خودش خیلی بهتره !
در کل با نصب پچ و این گزارشگر و استفاده از پچ گیم پلی و نصب اسکوبورد و نصب زمین چمن با کیفیت و افزایش سرعت بازی و ... یه پس 2013 آپشن دار :39: اماده کردم و واقعا بازی خیلی خیلی بهتر شده و انصافا خیلی لذت بخش شده .
داداش من بازی محبوبم 2012 بودنقل قول:
یعنی اینقدر خنگم فرقشو نفهمم
از هر چیزش مقدار محدودی بهتر شده
اصلا چشم گیر نیست
کیفیتش هم ماته باید با پچ درست شه
داداش با دلیل حرف بزن
فیفا کدود از این مشکلاتو داره؟
از 2006 تا حالا دارم pes بازی میکنم
و خیلی هم دوست دارم این بازیو
ولی ادم نباید حقیقتو پنهان کنه
من نمیدونم چه جوری میگین تغییر کرده
جوری میگین انگار دیگه مشکل نداره
سلام دوست عزیزنقل قول:
Data 0000 این فایل توی پوشه نیست
چجوری فلش رو روی 512 مگ کاستومایز کنم؟
داداش باور کن حرفت درستهنقل قول:
اصلا اینم نه
چرا تاپ پلیر باید 9-1 ببازه؟ :18:
خدا ادم شوکه میشه
خودم گل میزدم خودم باورم نمیشد دارم گل میزنم
شوت میکنی میره تو گل :دی
وقتی هم گل میخورم مثلا ارژانتینم گل میخورم وقتی میخوام شوروع کنم با مسی هم نه با lavezzi 11 تا بازیکنش دریبل میخوره
وای میستن نگات میکنن که بزنی تو گل
حرفتو قبول دارم ولی لحن اون دوستمون یه جوری بود که انگار من دارم دروغ میگم ! حالا این که چیزی نیست . 7-6 نفری با دوستان میرفتیم کلوپ ساکر 2012 کاپ میزدیم همه بلا استثنا بارسا و رئال برمیداشتن من غنا :31:نقل قول:
به قرآن قسم قهرمان میشدم نفر آخر حساب میکرد میرفتیم خونه :31: آقای گل میشد جیان آساموا :31: یه وقت فکر نکنید دوستام حرفه ای نبودن ها ! خداوکیلی هممون حرفه ای بودیم :20:
بعد از کاستومایز کردن فلش توی خود فلش ایجاد میشه.نقل قول:
وقتی فلش رو به ایسک باکس وصل میکنید برید سیستم/مموری اونجا فلش رو هم میشه کانفینگ کرد هم کاستومایز شما کاستومایز کنید حجم مورد استفاده هم بزارید 512.
آقا این امتیاز دهی به بازیکنها چقدر مزخرفه
هرکی گل بزنه اون بهترین بازیکن زمین میشه
مثلا یه بازی کردم دروازه بانم 12 تا سیو داشت اما بهش امتیاز 5.5 داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
اونش خوبهنقل قول:
درصد این که چقدر توپ دستت بوده یا چند درصد از پاسات سالم رسیده خیلی جالبه
کل بازی توپ دسته من بود درصده من کم تر میشه
شیوه ی بازیم هم پاس کاریه پاسام کمتر به یارم رسیده (مگه میشه؟ :18:)
توی فوتبال لایف که فقط مسترلیگه :31: من منظورم لیگ عادیه :31:نقل قول:
اینکه برای دروازه بان ها دوباره اسکیل کارد گذاشتن خوب شده و فرق دروازه بان ها مشخص میشه.
راستی دوبار پشت سر هم A (ضربدر) زدن تاثیری داره توی گرفتن توپ از حریف ؟؟
یه نکته ی دقیق و جالبی که یکی از دوستان اشاره کردن و منم فراموش کردم تو نقدم بگم این بود که اگه بازیکنی کارت زرد داشته باشه و مثلا با دکمه ضربدر بری دنبال توپ و یه تنه بخوره یا طرف بخوره زمین داور سریع کارت زرد دوم رو میده اخراجت میکنه حتی اگر توپ وسط زمین باشه ... خداییش این یکی رو کجای دلم بزارم ؟ :|
به نظر من یکی از نقاط قوت بازی همین اضافه شدن تکل ریز یا همون Block کردن خودمونه ! خیلی تاثیر داره به شرطی که بتونی درست بزنی . واسه من در اکثر مواقع خطا میشه و داور کارت میدهنقل قول:
اگه بازیکنت از قبل کارت زرد داشته باشه و شما 2 بار A بزنی اگه هم توپ را بگیری داور خطا اعلام میکنه و کارت قرمز میده :18: من که A+D یا ضربدر+مربع را میگیرم بهتر نتیجه میده
من سرعت بازی رو تو تنظیمات روی +2 که حداکثر سرعت هست رو اوکی کردم خیلی بهتر شد حتما بروبچ امتحانش کنن ضمن اینکه کمترین سرعت روی -2 هست تو 2013
قبل از نصب پچ مشکلی نداشت به خوبی اجرا میشد کرکشم عوض کردم فایده ای نداشت.نقل قول:
دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نمیدونم چند سالتونهنقل قول:
دوست عزیز از حرفم ناراحت نشو ولی فکر کنم شما مبتدی هستی !
ولی من فوتبال را از سگا شروع کردم اومدم اینجا
و شده روزهایی که در یک روز 14 ساعت بازی کردم بدون استراحت ....
اکثرا هم فوتبالهای کونامی بازی کردم
ناراحت نشی ولی شاید به اندازه موهای سرت فوتبال بازی کردم
حالا شاید مبتدی باشم راست میگی
خب مطمئنا کسی که باهاش بازی میکنی اونقدر قوی نیستشنقل قول:
چون من الان هم خیلی خیلی راحت میتونم پاس تو عمق بدم و دفاع حریف مثل . . . جا میمونه و تک به تک میشم
کسانی که قدیمی هستند میدونند که در بازی فوتبال 99 کونامی چقدر دفاع کردن سخت بود
و توپ گرفتن از یک بازیکنی که سرعتش 9 بود (مثل رونالدو) با دفاعی با سرعت 8، چقدر سخت بود
و بایستی کلی تجربه داشتی تا دفاع کنی
و یا موقع سانتر چقدر سخت بود با یه دفاع کوتاه بتونی از یه دفاع بزرگتر توپو بزنی و دفع کنی
مثل فوتبالهای امروز نبود که
در اون زمون اختلاف میان بازیگر حرفه ای و متوسط فوری مشخص میشد
در این فوتبالها توپگیری اتوماتیک خیلی پیشرفت کرده
و گاهی وقتها پیش میاد بازیگر متوسطی بازگر قویتر از خودشو میبره و ....
من که در مورد یه چیز فوکوس میکنم مطمئنا خیلی به جزئیات اهمیت داده ام
شما طوری حرف میزنین که مثل اینکه نسخه های قبلی را بازی نکردین!نقل قول:
داور هم که کلا بیخیال ! گندترین هوش مصنوعی داور تو فوتباله ! وسط زمین با پیرلو 2 تا A زدم تا توپ را بگیرم مستقیم اخراج کرد
و یا یه فوتبال دیگری بازی کردین
چرا که بقیه دوستان میدونند در نسخه های قبلی ایراداتی وجود داشت رو اعصاب بود
مثلا در نسخه 2012 بازی تا سرعت میگرفت فوری داور یه خطا میگرفت
اکثر خطاها هم تنه به تنه و یا با دست بود و نه با تکل
و یا در دو نسخه قدیمیتر یعنی 2011 و 2010 که دفاعها بدون دلیل تکل میکردند و پنالتی میدادند
حتی زمانی که دو یا سه تا دفاع بود و اصلا موقعیت خطرناکی نداشت محاجم حریف
چقدر اعصاب آدمو به هم میریخت
در حالی که در 2012 و 2013 این تکلها وجود نداره و بهتر شده ....
در مورد پنالتی هم که نسخه های قبلی آشغال بودند
در 2012 وقتی شوت را پر میکردی دروازبان هر چقدر هم زرنگ بود نمیتونست بگیره حتی اگه درست میپریدی
البته این نوع شوتها را هم هر کسی نمیتونست بزنه
و یا وقتتی از وسط پنالتی میزدی 70 درصد مواقع نمیتونست توپو بگیره و از بالای سرش میرفت گل میشد
در 2011 بایستی مقداری جهت را میگرفتی بعد شوت میزدی
2010 هم یه شیوه دیگر که هر کدوم آشغالتر و اعصاب خورد کن تر از دیگری بود ....
در حالی که در 2013 پنالتی زدن راحت شده و واقعیتر
پنالتی گرفتن هم راحت تر شده
و کسی که ذهن طرف را بخونه راحت میتونه ببره
این خاصیت در 2011 و 2011 بیشتر بودنقل قول:
با کیه لینی خیلی راحت میشه همو را دریبل کرد و سانتر کرد و گل زد !!!!!!!!!!!!! دفاع هم که تو نبردهای هوایی فقط نظاره گر توپ هستش .
مخصوصا 2010
بدین صورت که وقتی توپ را با بازیکنان خاصی میخواستی ببری جلو (مثل روبینیو پاتو کاکا و مسی وکمی هم کریس رونالدو) دفاعها اصلا نمیتونستند توپو بگیرند ازش
حتی وقتی از روبرو میخواستی بگیری
جالبه گاهی وقتها هم وقتی دفاع میخواست از روبینیو توپو بگیره، روبینیو شارژ میشد در واقع تبدیل به دریبل میشد
در این فوتبالها میشه گفت بازیکن صاحب توپ از توی بازیکن رد میشد
این خاصیت در 2012 ضعیف شد و در 2013 تقریبا از بین رفت
در 2012 هلو نبود و فقط میشد از زوایای خاصی شوت زدنقل قول:
گل زدن هم که مثل هلو شده درست مثل 2012
هر بازیکن قلق خودشو داشت
ولی در 2013 اونطور که من دیدم شوتها بهتر شده و حتی جهت هم میشه دادولی در این مورد به خاطر اینکه کم بازی کردم بحث نمیکنم
و یه ایراد هم وجود داشت که در تمامی نسخه های 2012 و 2011 و 2010 و 2009 که خیلی رو اعصابم بود
این ایراد را هر کسی نمیتونست ببینه ولی میگم
بدین صورت که وقتی بازیکن طرف میخواست پاس بده من حدث میزدم کدوم سمت میخواد پاس بدم و به اون سمت تکل میزدم تا یا توپو دفع کنم یا توپو بگیرم در تمامی این نسخه ها اکثر مواقع بازیکنی که شماره روش بود تکل نمیزد و بازیکنی که اونوره و پاس طرف میخواد بهش برسه, اون تکل میزد در نتیجه حتما کارت زرد میگرفت
گاها هم قرمز میگرفت و روند کل بازی تغییر میکرد
در حالی که در 2013 این ایراد برطرف شده
در مورد پاس
2013 ترکیبی از 2012 و 2011 هست
در 2011 مقدار پاس ررا که پر میکردی همونقدر میزد
در 2012 هرچقدر پاس را پر کنی بازیکن خودش تصمیم میگیره کدوم ور بندازه
مگر اینکه دکمه ال دو را بزنی که در پاسکاری واقعا دشوار هست
در حالی که در 2013 پاسها کامل شده و هر جور که بخواهی میتونی پاس را بندازی
در مورد سر زنی و سانتر و .... هم بحثهای خودشو داره
هر کدوم از این فوتبالها را به مقدار زیادی بازی کرده ام
و این 2012 را حداقل 1200 تا بازی 10 دقیقه کرده ام .
داداش من خودم هیچوقت با سرعت -2 -1 0 1 بازی نمیکنم فقط +2نقل قول:
:دی
پچ زمین چمن dr hany خیلی خوبه، نمیدونم چرا کونامی نمیتونه چمن درست حسابی واسه بازیهای شبش درست کنه! Jenkey gameplay tool هم حتما برید تو کارش بچهها، هم cheating رو کم میکنه هم میشه قدرت شوت، سرعت و وزن توپ رو تنظیم کرد باهاشنقل قول:
باید کنسولم حتما jtag باشه؟ یا رو غیر jtag ها هم کار میکنه؟نقل قول:
بیشتر روی گل زنی و پاس گل و متراژ دویدن محاسبه میشه.نقل قول:
در واقع لیگهای قبلی با مستر لیگ زیاد تفاوتی نداشتند و فقط ساده تر بودند و آیتمهای تقویم و توضیحات نبود ولی اگه مشکل ترانسفر یا پیشرفت بایکنان رو دارید با تغییر تنظیمات به همون لیگ معمولی قبلی تبدیل میشه.مخصوصا ترانسفرها که در حالت high هم بذارید بازم تغییرات اکثرا در بازیکنان زیر اورال 75 انجام میشه.نقل قول:
نقل از سایت peseditنقل قول:.نقل قول:
"Patch is not working. Pro Evolution Soccer 2013 is not installed"
Solution: Make sure you are using original game and not skidrow crack
که میگه مطمئن بشید از بازی اورجینال استفاده می کنید و نه کرک اسکیدرو.
خب علتش هم اینه که بازی توسط سرور چک میشه و چون بعد از پچ این اتفاق میفته بعد از نصب پچ،توسط فایروال خود دسترسی به اینرنت رو هم برای بازی و هم برای selector pesedit کاملا مسدود کنید.
دفاع کردن روشهای متفاوتی داره.حتما به قسمت دفاع در تمرینها برید تا کاربرد هر کدوم رو بهتر یاد بگیرید.اینکه مدام بخواید x بزنید معلومه که کارت میگیرید.درسته که مشکلات داوری و کارتها بیش از حده ولی به قول یکی از دوستان از نسخه های قبلی بهتره ولی دفاع کردن هم قلق داره که باید دستت بیاد.نقل قول:
----------------------
نوع بازی با cpu از بازی حتی با یه فرد حرفه ای فرق داره.این در پاسهای عمقی (برای تیم خودی) کاملا محسوسه.طرف هر قدر هم حرفه ای باشه نمی تونه دو سه بازیکن رو همزمان در فضاها قرر بده و دادن پاس توی عمق با یه شخص خیلی راحتتر از بازی در برابر هوش مصنوعیه که با اعداد سروکار داره ن چشم و دست.
من Become AL بازی میکنم . چرا کار تیمی اینقدر مزخرفه دو تا پاس بهم ندادن توپ رو از دست میدن یا توپ رو تا پشت 18 میارن بعد در بیشتر مواقع سانتر میکنن بعضی موقع ها با یه پاس کوتاه زمینی می تونن موقعیت گل بسازن ولی باز سانتر میکنن . تاکتیک تیمی رو میشه عوض کرد که بیشتر زمینی کار کنن یا نه ؟
وقتی که ذخیره هستی نمیشه کاری کرد کلک رشتی زد بیارنت تو بازی یا حداقل وقت زودتر بگذره ؟