سلام!
این مشکل را باید چگونه رفع کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام!
این مشکل را باید چگونه رفع کنم:
سلامنقل قول:
شما باید بر اساس 32 و یا 64 بیت بودن ویندوزتون فایل نصبی ناد 32 رو دانلود کنید
ببینید ویندوزتون 64 بیته یا 32؟
32 بیت
64 بیتکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
کد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_enu.msi
از همه جا تحریمیم ... هیچی نداریم ... هیچ دسترسی کاملی به نرم افزار ها نداریم ... چه کشور مزخرفی زندگی میکنیم خدا شاهده ...
بزن مارو بکش راحت کن از این جهنم ... اه
دوستان یکی جواب بده .
اگه فعال میشه نگهش دارم اگه میخواد قرمز بمونه نسخه 4 رو دوباره نصب کنم ؟
سلام دوستان من نسخه اورجینال این آنتی ویروس رو دارم نسخه 5
خود برنامه اعلام کرد که نسسخه 6 اومده اپدیتش کن ولی آپدیت نمیشه میگه لایسسنستون هم باید آپدیت بشه
در ضمن نسخ 6 رو از خود سایت دانلود کردم ولی نسخ 5 پاک نمیشه که 6 رو نصب کنم چیکار کنم
سلامنقل قول:
مطابق شکلی که خودتون گذاشتین بر روی activate full version کلیک کنید در پنجره باز شده میتونید بوسیله گزینه دوم یعنی Activate using a Username and Password سریال بهش بدی و یا میتونی گزینه سوم یعنی Activate Trial License انتخاب کنی وبه مدت 30 روز ازش استفاده کنی
2. نحوه استثنا قرار دادن یک فایل
ناد رو باز کنید و کلید f5 بزنید و مثل عکس پایین عمل کنید
نقل قول:
ممنون . اما یوزر و پس گیر نمیاد که آپدیت شه .
فعلا شماناد رو به صورت Trial استفاده کنید تا بعد ببنیم چی میشهنقل قول:
:n06:
سلام :
نسخه 6 گزینه ای برای آپدیت آفلاین و تغییر سرور (ادیت)نداره؟؟؟؟؟
دوستانی که میگم پوسته (اینترفیسش) فرق کلی کرده بنظر من که هیچ فرقی نداره با نسخه 5...یه سری امکانات که معمولا هم تو ایران مرسوم و مورد پشتیبانی نیست اضافه شده اما امکانات خود برنامه رو باید تست کنم.
یه دوستی گفته بود با تنظیمات اینتر اکتیو تونسته از 330 امتیاز لیک تست کومودو 320 بگیره اما من با اچ آی پی اس و فایروال اینتراکتیو و بالاترین تنظیمات تونستم فقط 250 امتیاز بگیرم...
یه چیز مزخرف هم داره اینکه سه یا چهار تا تعیین رول(قانون)برای -اچ آی پی اس-داره که بصورت پیشفرض همه تیک خوردن و برای تست بعدی با یه تنظیمات دیگه یا باید رولها رو ریموو کرد یا حدود 100 تا یا بشتر تیک رو برداشت و حدود 50 بار بلاک کرد و با اینحال هم توی اینتراکتیو مد و هم پلیسی مد نهایتا 250 میگیره...
دوستان دیگه تست کنن ببینن میتونن بیشتر امتیاز کسب کنن...
دوستی هم که پرسیده بودن چجوری اکتیو کنن باید بگم توی لیست کشورها اسم ایران نیست(افغانستان اولین کشوره:n01:) و احتمالا باید با هیتلر ش.ک.ن ثبت بشه تا اکتیو بشه.دوستانی که اکتیو و ثبت کردن بگن با آی پی ایران ثبت میشه یا نه؟؟؟؟
پیروز باشید..
در ورژن 6 برای ظاهر شدن قسمت update server کافیست در رجیستری وارد این قسمت شده : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info و مقدار گزینه PackageFeatures را به 20 تغییر بدهید .
فقط یادتون باشه نود 32 اجازه تغییرات به شما نمیده و کافیه تیک Self Defense را بردارید و یکبار سیستم را ریستارت کنید .
با تشکر از استاد احد نجار .
سلام!دلیل این چی هست که اگر بخواهیم نود32 را 64بیتی دانلود کنیم74 مگ است ولی 32بیتی 68مگ!{امکاناتی بیشتر دارد یا نه}
نه امکانات بیشتری نداره معماری 64 بیت با 32 بیت فرق داره بخاطر همین هم حجم و سرعتشون متفاوته
سلام
من Smart Security 5 دارم می خوام یک نرم افزار بزارم تو فایر والش چی کنم؟
با این
--------------
خوب بعدش آدم دیونه میشه برای هر کاری سوال میکنه.! اونو چی کنم؟:n27:
دوستان نسخه 6 قابلیت آپدیت آفلاین نداره ؟ :n13:
داره اما نه به سادگی نسخه های قبلینقل قول:
اگه اطلاع داری روش آپدیت آفلاین رو توضیح بده . با تشکر :n16:نقل قول:
من خودم از اموزش های سایت ایران ستاپ نگاه کردم گفتمنقل قول:
خواستی برو از اونجا بگیر
نسبت به نسخه های پیشین یکم دردسر داره باید عادت کنیم
لطفا لینک مستقیم بده .نقل قول:
یعنی این قدر سخته خودتون برید پیدا کنیدنقل قول:
برید تو سایتشون از قسمت بالایی سایت قسمت eset رو انتخاب کنید بعد پایین صفحه اموزشش هست manual گفته میشه
چون الان با گوشی اومدم امکان لینک دادن نیست
سلام
من ESET Security5 دارم
براي استفاده از فايروالش و اينكه برنامه ها رو چجوري درش وارد كنم كه به اينترنت دسترسي نداشته باشن ميشه راهنمايي كنيد
ممنون
سلام :
چند روزه با انواع مختلف دارم یه دیتابیس که حدود 4600 مخرب داره روی نود ورژن 6 تست میکنم.هم توی محیط مجازی هم محیط واقعی.توی سون و ایکس پی.توی شادو دیفندر...
چون شنیده بودم پاکسازی و کلینینگ نود 6 مورد داره...عکس خودش گویاست...
میشه دوستان حرفه ای نود بگن اشکال کار کجاست؟؟؟؟با دیتابیسهای دیگه هم تست کردم.شناسایی عالیه اما پاکسازی مورد داره...
دوستان دیگه هم تست و نتیجه رو اعلام کنن...
ممنون
با سلام. من به تازگی ویندوز 8 نصب کردم و میخوام روی اون نود سی و دو نصب کنم ولی وقتی اونو نصب میکنم دیگه کامپیوترم به اینترنت وصل نمیشه یعنی وقتی روی کلید connect کلیک میکنم، همه موارد رو(مثل رمز و از اینچیزا) بررسی میکنه وبدون هیچ اروری تموم میشه ولی علامت زرد رنگ کنار اون تلویزیونه ی تو تسکبار نمیره. اینم بگم که ADSL دارم.لطفا کمک کنید. راستی یه جایی خوندم که مال فایروالشه.:n13:
سلام!نقل قول:
من که با نود32 هیچ مشکلی نداشتم و هر چیزی را که پیدا میکرد حالش را میگرفت حالا نمی دانم چرا نود32 برای دوکاربر که تا به حال دیده ام چیزی را پاکسازی نمیکند!:n13:
به نظر من شما باید تمامی قدراتی که مال اسکن است در تنظیمات نود32 را روی آخرین درجه بگذارید!
بعد یک جای دیگر هم بود که نوشته بود اسکن فول و پاکسازی فول اون را بگذاری روی پاکسازی فول تا به جای اسکن کردن آن را پاکسازی کند!
من الآن نود32 ندارم که خوب براتون بگم تازه این هایی را که گفتم از روی تصوّری بود که هنوز از تنضیمات نود یادم هستش!:n01:
سلام علی :نقل قول:
بالاخره روی تنظیمات پیشفرض باید از 460 تا مخرب یکی رو پاک کنه یا نه؟
در ضمن نود برای پاکسازی گزینه ای ندیدم داشته باشه که مثلا دیلیت یا کلین یا قرنطینه کنه...
توی آندیماند اسکن (اسکن دستی) گزینه ای برای کلینینگ و (مثلا) گندزدایی داره که من در هر سه حالتش تست کردم.شاید 8 بار این پوشه رو با تمام تنظیمات تست کردم و چند دیتابیس ویروس دیگه رو هم تست کردم اما پاکسازی صفر صفر صفر بود....
جالب اینجاست که توی سایت AV-COM نوشته پاکسازیش 86 درصد شده که نسبت به نسخه 5 که 74 درصد گمونم بوده خیلی هم پیشرفت کرده...
در ضمن من اونو توی ویندوز ایکس پی مجازی تست کردم...
دوستان با چند تا مخرب تستش کنین ...نتیجه رو هم بذارین
ممنون
من تا همین چند وقت پیش نود 32 اسمارت داشتم نسخه 6 هر ویروسی که پیدا میکرد پاک میکرد بدون کوچیک ترین مشگلی حتما یک جای کار شما میلنگهنقل قول:
بالای 2000 هزار ویروس باهاش تست کردم حتی کامپیوتر خودم رو ویروسی کردم تا بببینم نود چکار میکنه از پس تمام ویروس ها بر امد و بعدش نورتون و کاسپر ریختم هیچ ویروسی پیدا نکردن یعنی نود32 واقعا دخل ویروس هارو اورده بود
با سلام
منم با نظر دوستمون aylar6888 موافق ام نود انتی ویروس جالبی نیست حداقل تجربه من که اینطور بوده در مورد نسخه 4 خودم 6 ماه روی 5 کامپیوتر نصب کرده بودم
با یک کرک درست و حسابی هر روز هم اپدیت میکردم ولی چون زیاد بهشون فلش الوده میخورد همیشه 3-4 تا ویروس توشون بود همین چند روز پیش یکی از دوستانم یک لپ
تاپ برام اورد که نود کرک شده ورژن 5 روش بود من کامل اپدیتش کردم بعد کل سیستم رو باهاش اسکن کردم چیزی نشناخت ولی وقتی فلش بهش زدم و به سیستم
خودم فلش رو اوردم نورتون بالای 3 مدل ویروس مختلف رو فلش بنده شناسایی و پاک کرد .
با تمام این تفاصیل دو احتمال وجود داره یا چون ما همیشه از نسخه کرک شده استفاده میکنیم اون کارایی که باید نداره و ویروسها رو نمیشناسه یا کلا این انتی ویروس به قول
یکی از دوستان فقط ویروسهای خیلی خفن رو شناسایی میکنه و با بقیه کار نداره ، البته این نظر شخصی من بود و من اصراری به 100% درست بودنش ندارم
موفق باشید علی .
هر چی یوزر نیم یه نود میدم قبول نمیکنه کلافه ام کرده چیکار کنم؟
یوزر نیم های 10 سایت رو هم استفاده کردم
سلام!نقل قول:
اولا خدا بیامرزه نسخه 4 را شما بگیر نسخه 6 را نصب کن و ببین چی کار میکنه؟!!!
دوما شما آنتی ویروس را کرک کردید و 100درصد اون کیفیت اولیه را ندارد؟!!!
ممنون
سلام :
نود من کاملا اکتیو و با سریال 3 ماهه EVA از یه سایت نمایندگی تو دانمارک گرفتم و کاملا معتبره....
من نرم افزاری که ارتباط مستقیم با نت داشته باشه رو بمیرم کرک نمیکنم چون بی معنیه و اینجور کرکها 90 درصدشون مورد دارن(یا آلوده هستن یا منبع آلودگی میشن یا ترافیکی نامشخص و آپلود به مقاصد و منابع نامعلوم دارن)..انتی ویروس که دیگه کرکش نوبر میشه....
قبول دارم که یه جای کار میلنگه.منم همین لنگیدنشو میخوام بدونم از چی ناشی میشه...والا نود اینجوریم نیست که تو دیتابیس 4600 تایی هیچی پاکسازی نداشته باشه.لااقل باید بالای 300 تا رو بشناسه چون دیتابیسی که تست کردم مخربهای همه فرمه توشه اما مال 6 ماه پیش به اونوره و فقط برای تست آندیماند اسکن و قدرت دیتابیسها استفاده میکنم...
دوستان برای نسخه 6 هنوز کرکی ارائه نشده ؟
سلام!نقل قول:
شما که این را گرفتی پس چرا نمیرید توی ویندوز اصلی تون نصب کنید شاید مشکل از ویندوز مجازی ای که دارید هست!
سلام!
درست شدن یا تغییر بعضی چیز های نود32 v6 که نسخه اش از 306 به 308 آمد اینم ویژگی هاش:
6.0.308.0
ثابت: چشم انداز پلاگین سقوط کرد در شرایط خاص
ثابت: شماره SSL اسکن با نوع خاصی از داده ها
کسی بهترین تنظیمات را برای قسمت IDS and advanced options را دارد؟
خیلی خیلی ممنونم !
نسخه Eset smart security 6 قسمت Edit برای تنظیم سرور آپدیت نداره
چطورمیتونم Eset smart security 6 رو آفلاین آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کسی بلده توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟
این روش واسه سایت ایران ستاپ هست به غیر این آیا روش دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من ورژن 6.0.306.0 Final رو نصب کردم ولی هر یوزر و پسوردی که میدم اکتیو نمیشه
در ضمن برای اولین باره که از این انتی ویروس استفاده میکنم
خب مگه مشکلش چیه ؟نقل قول:
کجاشو مشکل داری ؟
روشی که معرفی کردید رو میدونستم اما به دنبال راه حل بهتری هستمنقل قول:
آیا روش دیگه ای هم وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لابد یوزر و پسوردت قدیمی هستن و توسط ESET بلاکه شدننقل قول:
از سریال های جدید استفاده کن
بنده روش دیگه ای به چشمم نخورد .نقل قول: