با سلام
توی مرحله نجات جان رئیس جمهور وقتی من در هلی کوپتر رو باز میکنم یک گلوله توی سر بنده و دوستم خالی میکنند بعد که میخواهد مرحله لود بشه از بازی خودش میپره بیرون من کرک رو هم عوض کردم اما مشکل حل نشد
با تشکر
Printable View
با سلام
توی مرحله نجات جان رئیس جمهور وقتی من در هلی کوپتر رو باز میکنم یک گلوله توی سر بنده و دوستم خالی میکنند بعد که میخواهد مرحله لود بشه از بازی خودش میپره بیرون من کرک رو هم عوض کردم اما مشکل حل نشد
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من با یه مشکل بزرگ مواجه شدم.بنده نسخه ای که سایت میهن دانلود گذاشته (20 گیگ) رو دانلود کردم.فکر کنم فایل نصب شده بازی باشه.هر کاری میکنم بازی نشد هر کرکی هم که تا این سایت و سایتای دیگه بود امتحان کردم اما هر کدوم یه ارور خاصی میده یکیش میگه بازی با ید با استیم اجرا بشه یکیش میگه could not find common_mp.ff خلاصه اجرا نشد که نشد شایدبیش از 5 تا کرک امتحان کردم .اگه کسی میدونه چجور درستش کنم ممنون میشم.
نقل قول:این کرک هم امتحان کنید ببینید درست میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز این لینک کار نکرد ضمنا فکر کنم این کرکو هم امتحان کردم البته اگه reloaded باشه.راه دیگه ای نیست .20 گیگ دانلود کردم آخه همش بی نتیجه میمونهنقل قول:
سلام من به تازگی این بازی رو دانلودش کردم بعد نصب این خطا رو میده :
fatal error:
steam must be running to play this game.
دوستان این پیغام برای چی میتونه باشه؟
سلام
ینی هیشکی مشکل منو نداشته
من DX رو آپ کردم ولی بازی رو حداقل جزئیات کنده واجسام زرد میشن
بعد چند دقیقه هم میپره بیرون
سیستمم هم ضعیف نیست
5 بار هم پاک و نصبش کردم :31:
DX هم سه بار آخرین نسخشو نصبیدم
دیگه دارم دیوونه میشم
دوستان من این بازی رو دانلود کردم کرک بازی رو هم در محل نصب بازی کپی کردم ولی روی هرکدووم از گزینه ها که میرم و کلیک میکنم که بازی اجرا بشه هیچ اتفاقی نمی افته دیگه دارم سکته میکنم 14 گیگ دانلود کردم هیچی به هیچی لطفآ راهنمایی کنید.
سلام اقا من این کرک رو زدم و بازی اجرا شد منتها چرا گرافیک بازی 640 هست مگر این بازی نباید گرافیکش 1024 باشه لطفآ راهنمایی کنید که چی کار کنم گرافیک بالاتر باشه در قسمت آبشن بازی رفتم و به 1024 تغییر دادم ولی بازی کیفیتش پایین اومد در حالی که روی 640 میزارم بهتر میشه ایا مشکل از کرک هست و یا اینکه خود بازی گرافیکش همینهنقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از کرک های صفحه ی اول مربوط به گرافیک استنقل قول:
سلام دوستان
تو وسط بازی (هامبورگ) یهویی یه اروری می آد و میپره صفحه ی اول . مشکل از کجاست؟
Eror : Reliable Command Buffer Overflow
آقا مثل اینکه حل شد ، باید از یک مسیر دیگه رفــــت .
یعنی از بین این همه بازیکن حرفه ای cod کسی نمیدونه این مشکل از چیه؟؟؟!!!!!!!:18:نقل قول:
کرک بازی رو عوض کن احتمالآ درست میشهنقل قول:
نقل قول:
آقا برای اینکه کیفیت بره بالا چند تا کرک هست در صفحه اول کدوم رو باید دانلود کنم در ضمن بعضی هاشون هم که یا فیلتر هستند یا اینکه لینکشون از کار افتاده لطفآ بفرمایید لینکشو از کجا باید گیر بیارم
مثلا تو حالت survival هر مرحله ای رو که می ارم مثلا مرحله underground لودینگ می اد دیگه نمی ره وبعد یه ارور می اد که می گه :
could not find zon 'mp_underground.ff'
حالا به نظر شما چه کار کنم خواهشا کمکم کنید ........ که این survival رو اجرا کنم....... کمکم کنید
دوستان یافتم تمامی فایل های مفقود شده برای survival در این لینک وجود دارد
لیست فایل هایی که در survival ارور مپ می دهد .... با دانلود این فایل ها وبا کپی در پوشه zone/ englishمد survival را اجراکنید!!!!!
دوستان یافتم تمامی فایل های مفقود شده برای survival در این لینک وجود دارد
لیست فایل هایی که در survival ارور مپ می دهد .... با دانلود این فایل ها وبا کپی در پوشه zone/ englishمد survival را اجراکنید!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا برای اینکه کیفیت بره بالا چند تا کرک هست در صفحه اول کدوم رو باید دانلود کنم در ضمن بعضی هاشون هم که یا فیلتر هستند یا اینکه لینکشون از کار افتاده لطفآ بفرمایید لینکشو از کجا باید گیر بیارم
کسی نیست جواب ما رو بده
سلام دوستان میبخشید من تو بازی MW3 مشکلی ندارم و لی MW 1 یعنی call of duty 4 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام سینگل پلیرشو اجرا کنم ارور میده:iw3sp.exe has stopped workin ولی قسمت مولتی پلیرش مشکلی نداره.در ضمن بگم که من ویندوز 7 دارم و قسمت capability رو هم به ویندوز های دیگه تغییر دادم درست نشد.اگر کسی یادشه این بازی قدیمی چطوری اجرا میشه راهنمایی کنه ممنون میشم
دوستان یکی کرکی که باعث میشه کیفیت بازی بره بالاتر بزاره تا همه استفاده کنند
صفحه ی اول اینو نوشتهنقل قول:
دوستانی که از کرک Reloded استفاده میکنند بازی خودش با گرافیک خوب و بدون مشکل اجرا میشود.
دنبال این کرک باش که از همه بهتره
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟
سلام
ویندوز من 7 ultimate سرویس پک 1 هست.می خوام بازی را نصب کنم بعد از انتخاب زبان ارور میده بسته میشه.اما رو xp ارور نمیده و نصب میشه.
این 7 چی کم داره که نصب نمیشه؟
نقل قول:
ارور common_mp ماله وقتیه که میخوای مالتی بازی کتی. تو google اسم فایل رو سرچ کن ؛ دانلود کن بریز تو zone/english
سلام دوستان....وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم اتفاقی نمی افته ! مشکل چیه ؟
انی بادی ایز در ؟ :دی
بابا یکی بیاد کمک کنه
حتما آنتی ویروستون کرکو پاک کرده ،آنتی ویروس رو آف کنید بعد کرک رو کپی کنید ،حله!نقل قول:
سلام دوستان....وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم اتفاقی نمی افته ! مشکل چیه ؟
دوستان من تو قسمتsoecal opsاون بخش که مربوط هست به اون دو نوع بازی یکیsurvivalو اون یکی هم اسمش یادم نیست.
من میتونم اونی که اسمش یادم نیست رو برم ولیsurvivalوقتی یه مپ رو انتخاب میکنم اصلا لود نمیشه و صفحه سیاه میشه میپره بیرون چی کار کنم؟
خیلی واجبه
با سلام
من بازی رو توی سه دی وی دی گرفتم توی نصب بازی در دی وی دی 2 و3 ارور میاد که من با ایگنور انها رو رد کردم وقتی بازی میکنم توی بعضی مراحل خطای iw3sp.exe has stopped workin میاید و از بازی میاد بیرون تمام کرکها روامتحان کردم و سیو بازی رو هم دانلود کردم اما دیدم توی بیشتر مراحل این مشکل هست و نمیشه بازی کرد
کدوم نسخه این بازی مشکل نداره من اون رو بگیرم
با تشکر
اقا من تو یه مرحله که سخت بود لول(level :31:) بازی رو پایین اوردم و روی recruit گذاشتم و حالا هم هر جای بازی رو میگردم تا لول بازی رو دوباره بالا بیارم،پیدا نمیکنم :41:
کسی میتونه کمک کنه؟
سلام
اقا من اخرین نسخه این دایرکت ایکس رو از کجا میتونم دانلود کنم...بیچارم کرد هرچقدر دانلود میکنم باز گیر میده بازی به دایرکت ایکس
برو توی قسمت replay missions و مرحله ای رو که داری بازی میکنی از نو و روی هر درجه_ی سختی که میخوای اجرا کن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..نقل قول:
البته محض اطلاع گفته باشم ایراد مربوط به DX هیمشه هم دلیلش به روز نبودن DX شما نیست و گاهی این ایراد به ضعف سیستم هم برمگیرده!
نه راستش سیستم مشکلی نداره :21: ..مشکل از dx هست که اپدیت نیستتت :11::40:نقل قول:
سلام.نقل قول:
آخرین نسخه دایرکس رو میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
کد:http://www.microsoft.com/download/en/confirmation.aspx?id=8109
سلام به دوستان
سه تا دی وی دی گرفتم نصب کردم بازی رو تموم کردم حالا وقتی میرم تو بخش امتیازی
survival
کلاً هیچ بخشی رو باز نمی کنه و ارور
COULD NOT FIND MAP ...
رو میده
اگه ممکنه کمک کنید
ضمناً اون چیزایی که قفله رو باز نمی کنه درحالی که تقریباً تیمسار شدم !!!
زياد بازي نكنيد اعتياد مياره..............از ما گفتن.
سلام.نقل قول:
داخل ساختمون سمت راسستتون بشین و تا انتهای مسیر رو برین. بعد بیاین بیرون و ادامه بدین.
موفق باشید.:11:
سلام دوستان امروز بازی رو خریدم کرکشم کپی کردم ولی تو بازی نمیره مینویسه
modern warefare 3 dcouldnt write a file . the hard drive is probably full
ولی من هاردم 50 گیگ جا داره!!!!! آقا پس فردا می خوام برم خدمت کمک کنید راش بندازم دمتون گرم
فک کنم شما تو درایو ویندوز(C)بازی رو نصب کردید.نقل قول:
تا اونجایی که یادمه بقیه که همین مشکل رو داشتن وقتی تو یه درایوی به غیر از ویندوز نصب میکردن حل میشد.:46: