نقل قول:
کسی هست که جواب بده؟
Printable View
نقل قول:
کسی هست که جواب بده؟
مطمئن نیستم اما رانتایمای معروف (تو دی وی دی 2 کینگ هست)+ دیرکت ایکس جدید بریزی یحتمل حل شه مشکلت!نقل قول:
سلام من یه لبتاب U46 asuss دارم از زمانی که ویندوز سون 64 بیتی روش نصب کردم دیگه بازی PES 2012نصب نمیشه روش با اینکه گرافیکش 2 گیگه درایو ها ش رو هم نصب کردم اما نمیدونم مشکل از کجاست لطفا کمک کنید
ضمنا گرافیکش Nvdia Gfors است ضمنا دوتا گرافیک داره هردوتا هم ظاهرا نصبن
خطای بازی میگه سیستم شما از حداقل مورد نیاز کمتره
امکانش هست کسی جواب مارو بده
نقل قول:
مشکلش حل نمیشه تمام نرم افزار هاشو نصب کردم!لطفا راهنمایی کنید.
مشکل از کارت گرافیک هست که vram کم دارهنقل قول:
مدل گرافیک چیه ؟
اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما pes 2011 هم این پیغامو میده اما مثل این نمیشه!
لب تاپ شما 2تا کارت گرافیک داره این عکسی که گذاشتی کارت اول رو نشون میده
اگه شارژر رو وصل کنید از گرافیک دوم استفاده میکنه برای بازیها
سلام بچه ها من وقتی بازی میکنم بعد از 5 دقیقه با ارور close the program
مواجه میشم مشکل چیه ؟
این مشکلیه که ازم می گیریه و نمیذاره گرافیک رو تا high ّببرم بالا! مدل : ASUS N55SL
سلام و شب خوشنقل قول:
منم همچین مشکلی دارم. شما میگید باید شارژرو بزنم. خب یعنی اگه جایی دسترسی به شارژ نداشتم نمیشه بازی کرد؟ با تشکر از شما
دوست عزیز بازی خیلی بد درست شده و خیلی جا های بازی باگ داره و نمیتونیم با همه ی تیم ها به راحتی بازی کنیم!نقل قول:
مثلا تیم منچستر یونایتد که بزرگ ترینشون هست که هم تو become a legend و هم تو master ligue گیر داره!
شما با کدوم تیم بازی میکنی؟
نقل قول:سلام و شب خوش
منم همچین مشکلی دارم. شما میگید باید شارژرو بزنم. خب یعنی اگه جایی دسترسی به شارژ نداشتم نمیشه بازی کرد؟ با تشکر از شما
بچه ها کی میدونه چرا یه مقدار از life leag رو میری بعد close program میده.من با کلی زحمت رفتم تو من سیتی تازه مهاجم اولم شده بودم که تو وسط رد کردن اون روزا میپره بیرون.تمام پچ ها رو تا الان نصب کردم. آخریش 4 بود. سیستمم fulle.
widows=7 64bit
cpu=core i 7
ram= 6
VGA=2gig
خوب دوست عزیز همون طور که تو چندین صفحه ی قبل هم در مورد این موضوع بحث شد که تو این افتضاح کنامی بعضی از تیما کلا" مشکل دارن!(مثل من یونایتد:31:)نقل قول:
به منظور نداشتن همچین مشکلی باید 2 تا سیو از بازی داشته باشی تا بعد از هر مسابقه سیو کنی و اگر جایی از بازی انداخت بیرون با خیالی راحت بری و اون قسمت رو یا حتی اون بازی رو با فست فوروارد ببری جلو(رد کنی اون قسمت های خرابو)!
که کلا" تو این سری کنامی یه گلی کاشته که دیگه به راحتی نمیشه با همه ی تیم های لیگ انگلیس بازی کرد!
به نظر من مطمئن ترین لیگ از نظر اشکالات فنی لیگ ایتالیا یا اسپانیاست!
کسی میتونه سیو پروفایلش برام بذاره؟
دوستان من کابل HDMI آنتن دیجیتال رو به از لپتاب به نلویزیون نصب کردم
ولب در وسط بازی pes بعضی مواقع لک میزنه و بازی خیلی کند میشه.
کارت گرافیک من ATI 6770
سیو پروفایلش رو برام بذارید چون سر ساختن پروفایل CLOSE THE PROGRAM میشه!نقل قول:
نقل قول:
من هم همین مشکلو دارم.
ممنون از جوابت ولی هیچ جوری رد نمیشه.هرجوری به اون روز میرسه که بخواد رد کنه close program میده.با تیم های دیکه هم همینتوره.واقعا افتضاحه.از خیر master leag و life footbal گزشتیم.pes 13 دموشو دانلود کردم گیم پلیش واقعا فوق العادست.رو تک تک بازیکنا کارکردن.چی بود این 12.اکثرا 11 رو ترجیح میدن
سلام این لینک برای من کار نمیکنه اگه ممکنه یکی اتچ کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ftgozar.com/Files/Software/296.10-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql_Softgozar.com.exe
آقا کار نمیکنه اه...
پی ای اس 13 رو نصب کردم رو لپ تاپ dell 5110 میره تو بازی وقتی exhibition رو میزنم تا همینجوری بازی کنم از بازی میاد بیرون...
همه راه حل ها رو هم امتحان کردم ......
خواهشن کمک
سوالتو اینجا بپرس:
سلام cpu pentium 4 3ghz ميتونه pes2012 رو اجرا كنه ؟؟ pes2013 رو چطور؟؟
سلام
من نمیدونم چرا توی بازی که میرم هر چند دقیقه یک بار سرعت بازی وحشتناک میره بالا و باید استپ بزنم تا بازی دوباره درست بشه، سیستمم هم برای این بازی خیلی عالیه، میشه یه نفر راهنماییم کنه؟:sq_21:
سلام من بازی pes 12 رو نصب کردم با گرافیک لپ تاپم نمیخونه ولی گزینه ignore رو میزنم وارد بازی میشه و بعد از next ها به قسمت avatar میرسم از بازی بیرون میاد
من قبلا pes 11 رو به همین شکل اجرا میکردم ولی این تو avatar هنگ میکنه
مشکل کجاست و چجوری درستش کنم؟
salam man kart gerafic laptop am NVIDIA Geforce 310M hastesh hamin errori ke majnoon axesh ro gozashte ro md kart gerafic ro ham update kardam vali dorost nashod. rahnamai konin. mamnoon:n16:
rasti in error vase man too pes 2014 mide:n02: