در بخش كامپيوتر:n26:
Printable View
در بخش كامپيوتر:n26:
سلام سوالي راجع به خودرو داشتم كجا مطرح كنم؟
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(78 نفر در حال مشاهده این بخش)
تمامی مباحث مرتبط با اتومبیل شامل مباحث فنی، مشاوره خرید، سیستمهای صوتی و حفاظتی و ... در این انجمن صورت میگیرد
تمامی مباحث مرتبط با خودروهای سنگین، موتورسیکلت، دوچرخه، گواهینامه، کارت سوخت، تعویض پلاک، جرائم راهنمایی و رانندگی و ... در صفحه ی اصلی صورت میگیرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخوام adsl تمدید کنم واسه اولین بار که از این طریق اقدام کردم
گزینه ای برای تمدید مشاهده نکردم
منتظر راهنمایی شما هستم
سلامنقل قول:
از چه شرکتی سرویس گرفتین؟
تو لینک زیر تاپیک مربوط به isp تون رو پیدا کنید و اونجا سوالتون رو بپرسید
سلام من یک سوال درباره سرورهای سایت داشتم البته درمورد سرعت دانلود از سایت شما ممنون
من سوال درباره ای جوملا دارم کجا باید مطرح کنم؟!
ممنون
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتگوی جدید باز کنید یا داخل بحث زیر سوالتون رو بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من می خوام یه ایمیل حرفه ای با یه قالب شخصی سازی شده بسازم، اما روش اون رو بلد نیستم، کسی میتونه کمک کنه که چطور یه ایمیل شخصی سازی شده بنویسم؟
یا در کل این سوالمو در کدوم قسمت از انجمن بپرسم ، اگر اینجا کسی پاسخگو نیست؟
احتمالا سوالتون رو اینجا باید بپرسیدنقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدم:
سلا من فیلمی درمورد نحوی ساخت لیوان شیشه ای میخواستم
اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید
سلام؛ اینم لینک دانلود:نقل قول:
من یه نرم افزار دانلود کردمولی نصب نمیشه میشه بگید اشکال از کجاست؟
کسی اینجا نیست که جواب بده؟ من نرم افزار optimizer pro رو دانلود کردم نصب نمیشه چی کار کنم؟
سوالتون رو اين اين انجمن مطرح كنيد.نقل قول:
انـجـمـن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان متشکرم جهت راهنمایی هاشون
سلام
دليل خرابي پرشر هوا در پكيج هاي گرمايشي مي تونه چي باشه؟
سلام
سوالاتی در مورد call of duty 2 داشتم کجا می تونم بپرسم ؟؟؟؟؟؟
سلام، اینجا سوالتون رو بپرسید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخبار سینمای هالیوودی رو کدوم قسمت باید بذارم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .موفق باشید...نقل قول:
سلام سوالات در مورد مشکلات کامپیوتر رو از کدوم قسمت بپرسم؟
بستگی داره.مشکلات نرم افزاری تو بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
مشکلات ویندوز در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
مشکلات سخت افزاری در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق باشید...
سوال در مورد ریکاوری هارد رو کجا بپرسم؟ مربوط به نرم افزار نیست هــــا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تاپیکی بود بزید ولی اگه نبود ایجاد کنید...نقل قول:
خواهشن کمکم کنید گیج شدم. من ی لپ تاب دارم با ویندوز 8 اورجینال . میخوام پاکش کنم ویندوز 7 نصب کنم. اما میخوام ویندوز 8 رو هم داشته باشم تا شاید بعدا خوام دوباره نصبش کنم. حالا سوال اصلی اینه من باید از ویندوز 8 بکاپ بگیرم یا ایمیج؟ چ نرم افزاری بهتره؟ کمکم کنید ایها الناس:n28:
دوست عزیز سوالتون رو باید در این انجمن مطرح کنید.نقل قول:
سلام
در هر تاپیکی پست میزنم بطور اتوماتیک از انجمن برام ایمیل میاد چطور کنسل کنم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیزنقل قول:
سلام،من چند تا فیلم با فرمت mkv دارم،برای پخشش روی پلیر خانگی مشکل دارم،از نرم افزار convert x هم استفاده کردم ولی حجم زیادی اشغال میکنه،با تشکر
سلام
ببخشید درباره برنامه نویسی به زبان VB.NET سؤال داشتم ایا تو این انجمن دارین؟
ممنون
درودنقل قول:
اینجا مطرح کنین .
انـجـمـن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام
درباره اکسل سئوال داشتم ، تایپیکشو پیدا نکردم ، راجع کار با فایل ها و این چیزاست
نقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یکسری سوال در مورد word داشتم کجا می تونم بپرسم ؟؟؟؟؟؟
سلام
من وب کم لب تاپم روشن نمیشه.یه سی دی داشته که من همو رو نصب کردم...آیا باید چیزی نصب کنم؟لطفاراهنمایی کنید.سایتو خیلی شلوغه، درهم برهمه هرچی دنبال سوال مشابه گشتم نیافتم.لب تابمmsivr430 ,64 بیتی....