شما از کجا وایرلس گرفتی؟شیراز یه همیارنت هست وایرلس میده یکی هم شرکت لیوار فارس که از فراهوش دنا سرویس میگیره!! بقیه هر چی هست نمایندگی این دوتا هستن...نقل قول:
شما از کجا وایرلس گرفتی؟شیراز یه همیارنت هست وایرلس میده یکی هم شرکت لیوار فارس که از فراهوش دنا سرویس میگیره!! بقیه هر چی هست نمایندگی این دوتا هستن...نقل قول:
آقا من شکایت کتبی و شخصی کردم گویا در حال بررسی هستند ! امیدوارم نتیجه بدهد !
سلام
ولی من که راضی هستم
128 داشتم دانلودم تمام مدت 16 بود.
الان 1 مگ گرفتم الان 128 کیلوبایت دارم تمام مدت دانلود میکنم.
محدودیت گیگ در ماه هم ندارم. (می ترسم اسم شرکت بیارم سازمان مقررات بهشون گیر بدن :دی)
نمونه عکس
آدرس سایتشو پاک کردم چون داشتم از سرور خودم دانلود میکردم (سرور خصوصی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی برای شب یلدا 12 ساعت محدودیت سرعت رو برداشت. باز هم نمونه سرعت شب یلدا
این هم الان تست گرفتم
من از ای دی اس ال یه شرکت ... شاهرود استفاده میکنم و این شرکت تا ماه پیش محدودیت اینترنت وقیمت رو داشت رعایت می کرد ولی متاسفانه یک دفعه قیمت هاش تفاوت پیدا کرده و الکی تو صفحه اول زده که قیمت مثلا 512 نامحدود 24500 هست ولی وقتی به صفحه تمدید واقعی می رید می بینید که قیمتش 91 هزار تومنه و الکی یک اسم طلایی هم ته 512 گذاشته چه طوری میتونم پیگیری کنم . قبلا تو سایت cra.ir یک قسمتی بود که میشد شکایت کرد الان هر چی میگردم نیست
این قضیه اخرش چی شد ؟!
داشتم تایپک رو از اول میخوندم
اوایل همه روز شماری میکردن و پیگیر بودن و اون جر و بحث ها و بعد یهو تایپک سوت و کور شد !!!
این سرویس های جدید چطورن الان ؟!
البته صفحه قبل هم این سوالات رو پرسیده بودم ولی انگار هیچ کس ندیده بود :19:
هیچی مثل بقیه چیز ها ...................:21:
هیچی احتمالا همه دوستان به این نتیجه رسیدن که خانه از پایبست ویران است ...نقل قول:
واقعا این عملکرد شون جای تعجب داره !!
اینهمه تبلیغ و خبر 20:30 و پیگیری و وعده دادن دورغین و غیره
اخرش این شد !!
مگه بقیه چیزاشون چه جوری شد ؟ :21:نقل قول:
این هم مثل بقیه
آقا اصلا می خوای نامحدود بشه چی بشه ؟
سرعت دانلود میشه 6 - 12 - نهایتش 20 !
الان کلا همه isp هایی که نامحدودکردن اینجوری شده اما یه دونه معمولی مثل قبل بود همه کاربرا رفتن سمتش از جمله من
اصلا خود سازمان تنظیم مقررات گفته بود پهنای باند Share میشه شدید ...
الان شما نامحدود داری خوبه ؟ برای کجا است ؟نقل قول:
مخابرات واقعا گند زده به سرویس های نامحدود آخه یعنی چی !!! الان دارن سرعت 64 رو به اسم 512 میفروشند. کسی هم اعتراضی داشته باشه میگه خط 512 Share شدست. این مسئولین استاد بوجود آوردن مقلته هستند. آخه سرعت 512ای که تقسیم بشه بین 10 نفر دیگه 512 نیست (51.2 هست) اون وقت بازم با این اسم می فروشند. یا ملت ضرب و تقسیم بلد نیستند یا دولت. سرعت 512 باید در همه ساعات 512 باشه وقتی Share شد چطور میتونه دوباره 512 باشه ؟؟!! تف به ذات اون کسی که این قانون رو تصویب کرد ... حالا نامحدود بحثش به کنار اگه سرویسهای حجمی هم اینطور باشه باید بیخیال اینترنت تو این کشور شد. من موندم چرا الان یکماهه سرعتم یک دهم سابق شده آب از آب هم تکون نخورد !!! هر اتفاق مزخرفی تو این مملکت بیوفته غیرمستقیم ازش استقبال میشه. قبول کنید خودمون هم مقصر هستیم...
نفرین مردم بر این شرکت ها و مخابراتی ها که روز به روز دارن سوار مردم میشند و از بی سوادی اون ها هرگونه سو استفاده و دزدی انجام میدند.
من یه ماه از این سرویس های مثلا نامحدود گرفتم دیدم بهتره مثل قبل شب سیستم روشن باشه دانلود کنه چون اونجوری باید چند شبانه روز سیستم روشن باشه:13:نقل قول:
الان دیگه ندارم از همون معمولی ها گرفتم / اسم ISP هم بماند که بعدا میان گیر میدن
در ضمن شانسی هستش ؛
مثلا یه نفر می خوره به 4 تا متاهل که شب نیم ساعت میاد میل چک میکنه و یه سری ب فیس بوکش میزنه ، یکی هم بدبخت می شه می خوره به 4 تا دانلودر دیگه !! / تکلیف معلومه دیگه ... :2:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
همون بهتر که سروصدا نکنید و با همین محدود حالش رو ببرید :(
چه گیری کی می خواد گیر بده ؟نقل قول:
سلام ... من از شاتل سرویس 256 نامحدود دارم ... که هر اول ماهی 45 تومن پول میدم ... تو 2 هفته قبل زیاد دانلود کردم ولی این هفته کلاً 2 گیگ هم دانلود نداشتم ... حالا امروز که 12 بهمن هستش و دقیقاً 12 روز از دوره من گذشته قانون FUP رو سرویس من گذاشته و سرعت دانلود اومده روی 10 تا 13 ... که البته باید 16 باشه ... حالا من باید چه کار کنم ... کجا شکایت کنم ... زنگم میزنم پشتیبانی چرت و پرت تحوبلم میدن ... یکی به دادم برسه ... خسته شدم از این اینترنت زغالی که باید واسه سرعت کمش هم تو سر هم بزنیم ....
شما از همون اول اشتباه كردي كه رفتي از شاتل اشتراك گرفتي .نقل قول:
جای بهتر میشناسی معرفی کن ... حتماً نامحدود باشه چون دانلود و آپلود زیاد دارم ...نقل قول:
یــادش بــخیــر دوستــان چــه تلاشی می کــردن واســه نا محــدود کردن اینترنت... کـه البته موفق هم بودند...
ولی قــرار بــودش این حــرکت تــا برداشتن محــدودیت سرعت ادامــه داشته بــاشه ...امیــدوارم کـه فــرامــوش نشــده بــاشه :)
این قانون خودش که اجرا نشد میخوای بعدی هاش (بالقوه البته!) اجرا شه؟
نقل قول:این موضوع مثل نسبت گرم به کیلو گرم هست و تبدیل واحد استکد:512 Kbps = 64KB/s
من چی میگم شما چی میگی !!! دوست عزیز مثل اینکه تو باغ نیستی من تبدیل واحدها رو قبل از زمانی که اینترنت اختراع بشه از بر بودم. موضوع بحث چیز دیگه ای بود که سرعت سرویس های نامحدود با تصویب قانون اشتراکی برای هر نفر تقسیم بر ده شده در صورتی که اسم سرویس همون 512 هست، حالا با واحد بیت یا بایت هم حساب کنیم تفاوتی در اصل قضیه نداره...نقل قول:
اینا حتی به قانون مزخرفی که خودشون تصویب کردند هم پایبند نیستد. در تخصیص اشتراکی پهنای باند تنها در صورت استفاده همزمان سایر مشترکین باید اعمال بشه برای مثال سرویس 512 اگه دو نفر آنلاین باشند باید 256 و اگه چهارنفر آنلاین باشند باید 128 باشه در صورتی که مسئولین اومدن چه در زمان خالی بودن و چه در زمان پر بودن پهنای باند سرعت هر نفر رو در سرویس 512 روی 51.2 کیلوبیت بر ثانیه قفل کردند... این در حقیقت چیزی جز دزدی واضح از مشترکین نیست.
من در اولین فرصت نسبت به تعویض اشتراک خودم به سرویسهای حجمی اقدام میکنم. ارزش و اعتبار نام "نامحدود" در این یکماه از بین رفت...
من که راضیه راضیم. 2-3 صفحه قبل هم عکس از سرعت دانلود گذاشتم.
این شرکت توی اصفهان به قولی شاخ بقیه شرکت هارو شکسته. حتی نامحدودشم سرعت کم نمیشه. من چند وقته 1 مگ نامحدود دارم سرعتم هیچ وقت از 128 پایین نیمده، مگر وقتی که کلا اینترنت داغون میشه و کاری به این شرکتا نداره. یک مگم 3 ماهه گرفتم 81 تومن. الان دیگه باید تمدیدش کنم یک ساله 181 تومن!!!! حتی قیمتاش هم از اون چیزی که سازمان مقررات گفته کمتره، خیلی هم کمتر.
هیچ وقت یکساله تمدید نکنید .
سلام به همه
من چند روز پیش یه پست دادم ( صفحه قبل) مبنی بر اینکه سرعتم رو از 32 آوردن روی 14 برای قانون FUP ... امشب یه چیز جالب تر دیدم ... ما دلمون خوش بود که لااقل شب ها ساعت 1 تا 7 و پنج شنبه و جمعه ها رایگانه ... دیگه نیست
واقعاً برای شاتل متاسفم ... هیچی نمیتونم بگم ...
از دوستان خواهشمندم اگه شرکت مناسب بهتری میشناسن که مثل شاتل دزد نباشه اینجا بگم که ما هم دعاشون کنیم
خب خدا رو شکر که یه کاربر راضی هم پیدا شد ! :27:نقل قول:
سلام دوستان من از شركت عصر تلكام اينترنت 1 مگ گرفتم ولي يه مشكلي دارم. شبها كه از ساعت 3 تا 7 مجاني هست سرعت به شدت مياد پايين سرعت دانلودم مي شه 2 كيلو بعضي وقتا انقدر كمه كه كلا هيچ كاري نمي شه كرد.زنگ زدم به شركت اپراتوره گفت چون تو اين ساعت مجانيه اين طبيعيه كه سرعت بياد پايين...
از كسايي كه از اين شركت اينترنت گرفتن شما هم اين مشكل رو داريد؟؟؟
ايا اپراتوره راست گفت كه تو اين ساعت طبيعيه يا ضر زده؟؟؟ اگه زنگ بزنم فصش بدم مي تونم سرعتو ببرم بالا تر؟؟؟...
مرسي
آقا یه سوال دارم ؟
یعنی ما ازپاکستان بدبخت تریم که هنوزم بعد از هفت سال 128 رو با شگردهای مختلف بهمون میدن؟
اینترنت تو کل دنیا نامحدوده ؟ ولی اینجا همه فکر پولن !!!!! همه دم از پول حلال میزنن ولی این پولا حلاله؟؟؟؟
من متاسفم برای این شرکت ها ؟؟؟
من هم تا حالا محدود نداشتم .
یه روزی از لایزر 256 نامحدود گرفتم 39 تومن ٰ یک ماه بعد گفتن شده 70 تومن .
از اووون روز تا حالا این شرکت های درپیت رو تحریم کردم.
عشق است شرکت مخابرات . که همیشه رو حرفش هست . وقتی میگه ADSL ٰرو 48 ساعته وصل میکنم 24 ساعته وصل کرده . نه مثل شرکت داتک که من برای انتخاب واحدم می خواستم ADSL داشته باشم یک هفته من رو دووندن بعد گفتن فردا نصبه ، فردا هم نصب نشد ، گفتم پس فردا انتخاب واحد دارم گفتم اگه فردا نصب نشه شرمندم قرارداد فسخه گفتن باشه ، فردا نصب نشد رفتم شرکتشون گفتم قرارداد فسخه گفتن باشه پول رو رفتم بگیرم دیدن نه مثل اینکه جدی ه قضیه ، گفتن یه لحظه صبر کنید ما تا چند ساعت دیگه وصلش میکنیم . گفتم وصل کن به عم.. پولمو بده برم با دیال آپ انتخاب واحد کنم راحت .
پولمو گرفتم و الان یک سال و هفت هشت ماه مخابرات دارم سرعتش عالی نیست ولی بهتر از یه مشت دزده که نامردن .
سخنم رو کوتاه میکنم و از آسیاتک سال 85 و الان نمیگم فقط وقت کردین یه سر بزنین ببینین پولهای دزدی ( محدودیت و هزینه نصب اولیه ) چه کار کرده اگه سال 85 رفته باشین میفهمید چی میگم .
ببخشید که سرتون رو درد آوردم ولی این حق ماست که داره پایمال میشه .
آقا ته قضیه رو من بگم:
چند وقت پیش با ISP مون تماس گرفتیم و این قضیه رو در میون گذاشتیم یارو زد زیر گریه که من دارم ماهی 200 میلیون به مخابرات به خاطر سرویس شبانه رایگانم می پردازم
و قصهی زندگیش رو تعریف کرد که یه فوق لیسانس دارم محل سگم بهم نمیدن و اینا....
من بر این عقیده ام که باید روی مخابرات فشار اورد نه ISP ها
بازم تصمیم با خودتون
عزیز یه کم فونتو بزرگتر انتخاب میکردی شاید هنوز یه چند نفری ندیده باشن چی نوشتی !
بحث ISP و مخابرات و اینا برای ما بحث سر لحاف ملاست ! درسته که همشون در نهایت به فکر سود خودشون هستن ، ولی مهم اینه که ما مردم به اینترنت دسترسی نداشته باشیم.
در غیر اینصورت اگه ISP ها خودشون میتونستن پهنای باندشون رو تهیه کنن همین فضای رقابتی که ایجاد میشد کلی به حل مشکلات یوزرها کمک میکرد ، البته از هر زاویه ای که به قضیه نگاه کنی خانه چنان از پایبست ویران است که دیگه نمیشه کاریش کرد. باید کوبید و ساخت !
دوستان من می خوام نا محدود بگیرم 1 مگ 2 ماهش 82 تومانه اشتراک 1 به 10 هستش قبلا 1 مگ داشتم از مخابرات سرعتم 130 بود حالا که 1 به 10 می خوام بگیرم سرعتش چقدر میشه ؟
حداقل 16 کیلوبایت و حداکثر 128 کیلوبایت که اکثر شرکت ها سرعت رو روی 16 کیلوبایت میزارن.نقل قول:
سلام به برو بچ عزیز.
یکی نیست بیاد برای من توضیح بده بعضی از دوستان که تو همین ایران زندگی میکنند چه جوری بلوری و بازی ها رو با اون حجم بالا دانلود می کنند !!!
با این حجم حتما باید اینترنت بالای 10 Mb داشته باشند !
لطفا بگید هزینه اش چقدر هست و به چه شکل ؟؟؟؟
پاک شود...
نقل قول:
ایا شکایت کردن به نتیجه مطلوب انجامیده و احقاق حق میشه ؟
من از شاتل شکایت دارم
منم 2 ماهی هست که دارم ازش 1مگ می گیرم!!!نقل قول:
اولش که بخش فروشش به ما گفت 1 تا 9 صبح مجانی! یه سری حجممون اینطوری رفت!!
درباره سرعتم که داغون! یعنی از 3 تا 7 خاموش کنی بری سنگین تره! یه پیج نمیشه باز کرد!
حالا مجانیش بخوره تو سرشون تو ساعتهای معمولیش هم خیلی نوسان داره! (بازی هم که نمیشه کرد با این پینگ مزخرفش)
من الان دوباره دنبال یه isp دیگه هستم! نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دیگه! :41:
كسي به اين تايپيك سر ميزنه؟؟؟
من رفتم شاتل ميگه 128 نامحدود چيزي نزديك 30 هزار آب ميخوره كه سرعتش از 16-20 بالاتر نميره و تازه اگر از 20 گيگ بيشتر دانلود كنيد:
هيچي:n05: همون كلاهي كه سرتون رفته، پايين تر ميره، يعني: زير دو سه كيلو بايت لي لاي لاي لي لاي لياي:n19: