من هیچ مشکلی نداشتم. بازی ها نصب میشد بدون هیچ مشکلی. نرم افزارها هم همین طور. سزعت گوشی هم کم نشده بود. البته من فقط بازی cut the rope و پرنده های خشمگین را امتحان کردم!!!نقل قول:
من هیچ مشکلی نداشتم. بازی ها نصب میشد بدون هیچ مشکلی. نرم افزارها هم همین طور. سزعت گوشی هم کم نشده بود. البته من فقط بازی cut the rope و پرنده های خشمگین را امتحان کردم!!!نقل قول:
دوستان من میخوام جایی که هستم رو رو نقشه بهم نشون بده .چیکار باید بکنم؟
بهتره همون زنجیلی بزارم بمونه.... میگن اندروید4 بازیای اچ دی رو جواب نمیده
مینی دارم 4.0.4
دوبار دیدم ریستارت شده
نمیدونم شاید هم قبلا باز هم ریست شده من ندیدم
مشکلش چیه؟
سلام
چرا نمیشه برای هر مخاطب بیشتر از یه شماره ذخیره کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی هم مینیه اندرویدشم 4.0.4
سلام.نقل قول:
چرا، فقط باید روی علامت به اضافه کلیک کنی.
باید یکی از نرم افزار های ndrive ,navitelو یا maverick رو به همراه نقشه هاش دانلود و نصب کنی .تو گوگل سرچ کن خیلی راحت پیدا می شه .من خودم ndrive رو ترجیح می دم اما نقشه هاش محدودتره ،نویتل هم نرم افزار خیلی خوبیه در ضمن هر ان درایو و نویتل سخنگو هم دارند ،maverick هم فقط نقشه هست و محل فعلیتو بهت نشون میده .البته می تونی از گوگل مپس که فابریک روی گوشی هست هم استفاده کنی اما نقشه هاش آنلاینه.نقل قول:
واقعیتش من وقتی ناوبری رو اجرا میکنم آیکن ماهواره بالا ظاهر میشه و میره رو حالت پردازش اما هیچی نمیاره و اصلا وصل نمیشهنقل قول:
باید یکی از نرم افزار های ndrive ,navitelو یا maverick رو به همراه نقشه هاش دانلود و نصب کنی .تو گوگل سرچ کن خیلی راحت پیدا می شه .من خودم ndrive رو ترجیح می دم اما نقشه هاش محدودتره ،نویتل هم نرم افزار خیلی خوبیه در ضمن هر ان درایو و نویتل سخنگو هم دارند ،maverick هم فقط نقشه هست و محل فعلیتو بهت نشون میده .البته می تونی از گوگل مپس که فابریک روی گوشی هست هم استفاده کنی اما نقشه هاش آنلاینه.
تو فضای باز هم امتحان کردید؟ در ضمن برای ناوبری باید به gprs متصل باشید .در هر حال من نرم افزار های دیگر رو پیشنهاد می کنم چون خودم هرکاری کردم نتونستم از ناوبری و مپس و ...استفاده کنم
آره ولی بازم نشدنقل قول:
راستی اون برنامه navitel رو ریختم اما نصب نشد
سلام
منم از گوگل مپ و ناوبری استفاده میکردم ولی چند وقته دیگه جواب نمیده! راستی میخوام گوشی ایکسپریا مینیمو تو ماشین شارژ کنم، شارژر فندکی مخصوص مینی هست؟
آره همه موبایل فروشی ها دارن
سلام
یکی از آشنایان تازه این گوشی رو خریده مشکل داغ کردن و گیر کردن دکمه back رو داره
راه درمانش چیه؟؟؟
به آندروید 4 آپدیت بشه درست می شه؟؟
سلام ...
دوستان من Xperia Mini Pro دارم ( آبان ماه خریدم ) ...
اندروید 2.3.3 هست و من تا حالا نه خود گوشی و نه سیستم عامل رو آپدیت نکردم ....
الان می خواستم بدونم چه جوری می شه به اندروید 4 آپدیت کنم ؟
لطفا روش اصلی این کار را که روت و آنلاک و ... نخواهد را بفرمایید !
با تشکر
مشکل داغ کردن رو با اپدبت به آندروید 4 حل کردم
با خود گوشی یا از طریق نرم افزار روی سیستم می تونی اپدیتش کنینقل قول:
بچه ها من اینو گوشی رو امروز واسه داداشم خریدم
آندروید 2.3.4 روش نصبه
اگه به آندروید 4 آپدیت کنم بهتر میشه؟
از لحاظ سرعت و باطری خوب میشه؟
کسانی که آپدیت کردند لطفا نظر بدن
دوست عزیز می شه یه کم بیشتر توضیح بدین ... ممنوننقل قول:
سلام وخسته نباشید اگه میشه یکم تند تر به سوالات من پاسخ بدید ///////پیشاپیش سپاسگزارم
1-آیا میشه من bulild Numberگوشیم رو که دو رقم آخرش 42 هست رو به 62 تبدیل کنم (باهر برنامه ای)؟؟
2-من وقتی camera یا gallery گوشی رو باز میکنم گوشی هنگ میکنه و اگه قفل بالای صفحه رو بزنم صفحه مشکی میشه و دیگه هر کاری کنی هم صفحه روشن نمیشه (فقط با درآوردن باطری و روشن کردنش درست میشه)!!!!!
کسی نیست جواب ما رو بده؟
سلام دوستان من امروز صبح گوشیم رو به اندروید 4 آپدیت کردم و واقعا عالی شده !
اصلا هنگ و ... نداره ( قبلش هم نداشت ! ) و خیلی خشگل تر شده !:31:
باتریش هم به نظر من باور کنید حتی بهتر هم شده !!! از صبح دارم بازی می کنم و آهنگ گوش می دم ، تازه 40% شده !
Android Version : 4.0.4
Build Number : 4.1.B.0.431
یه حدود 300 مگ دانلود کردم ...
موفق باشید !
سلام من xperia mini pro دارم مشکلم تو بلوتوس هست می تونم ارسال کنم اما دریافت نه از هر نرم افزاری هم بگید استفاده کردم اما برای دریافت تا 30 درصد می ره بعد قطع میشه الان هم فایل ترنسفور نصبه
شنیدم که برای دریافت باید گوشی روت باشه درسته؟ اگه اینجوره روشش رو بگید من درایور ندارم هیچ سی دی هم تو کارتون نیست راهنمایی کنید ممنون میشم
ترجیحا می خوام گوشی رو از طریق نرم افزاری که رو گوشی میریزم روت کنم و همچنین امکان ان روت هم باشه
مرسی
سلام
من یه رم 16 ترنسند کلاس 4 برای گوشیم گرفتم همه اطلاعات رم قبلی رو ریختم توی این
الان خیلی هنگ میکنه
چی کار کنم؟
دوستان من وقتی گوشی رو به کامپیوتر متصل میکنم، نرم افزارش بالا نمیاد و فقط میتونم اطلاعات رم رو از تو my computer ببینم که اون هم هی وقع و وصل میشه. دفعه های اول که وصل میکردم، نرم افزار گوشی میومد بالا واسه دانلود و اینجور چیزا، ولی الان نمیاد.
باید چه کنم؟ دوستان راهنمایی کنند
ممنون
کسی نیست به من کمک کنهنقل قول:
گوشی روی اعصابمه
هر بار که ریست میشه 1 دقیقه بالا میاد ولی بعدش دوباره هنگ میکنه
کلا کلوپ در پیتیه، من دومین باره که اینجا سوال مطرح میکنم، ولی هیچکس حال جواب دادن نداره...
دوستانی که اندروید 4 دارین، لطفا این برنامه رو تست کنین ببینین بدون مشکل اجرا میشه یا نه.
خیلی ممنون میشم، چون میخوام ببینم مشکل از این برنامست یا اینکه گوشیم خراب شده. و گرنه خود برنامهه مهم نیست.
لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 1 مگابایت
سلام
من رام cm-7.2.0 رو ریختم و برنامه دورین اصلا خوشم نمیاد و برنامه دوربین رام استوک رو می خوام و یه رام هم دارم که برنامه ردوربین رام استوک رو داره و خود رام هم پسوند zip هست چه طور میتونم عوض کنم این دو تا رو
رام سیانوژن با رام استاک ، framework های متفاوتی دارن ، بنابراین اگه بخواین از دوربین خود سونی استفاده کنین نیاز به ری کامپایل هست. از برنامه های دیگه مثل lg camera یا camera fx که بهتر هم هستن استفاده کنیننقل قول:
آقا چرا GPS من خیلی طول میکشه وصل شه با گوشی نئو و مقایسه کردم ( هر دو گوشی تو یه موقتصات و همزمان و البته زیر سقف 9 که نئو و خیلی سریخ وصل شد در حالی که گوشی من حتی یه ماهوا ر هم پیدا نکرد چرا ازمایس با یه برنامه بود فقط من 2.34 بودم و نئو و اندروید 4 بود
سلام یه مینی هست بهد چند مین کار کردن قاطی میکنه باید چی کارش کنم نرم افزاریه خرجش چقده؟
داداش واسه مینی کلوپ داریم .... ولی اگه کارت گیره یه فکتوری ریست کن یا اگه اطلاعاتت مهم نیست فرمت کلی ... اگه درس نشد اشکالت از صفحه تاچه که خدا تومن خرجش میشه ... تازه اگه گیرت بیاد !
یه مشکل شایع توی اکسپریا مینی همین تاچه (حالا نمیدونم از شما هم همین باشه یا نه)ولی با یه اسکریپت میشه درستش کرد . که اسکریپتشم توی انجمن موبایلستان قسمت مینی هست.به قول دوستمون سوالتونم توی انجمن خود مینی بپرسیننقل قول:
سلام دوستان امروز من ی رام نصب کردم اماذ گوشی بالا نیومد..بعد دوباره رام اصلی رو فلش زدم اما تاچ گوشی کار نمیده؟کسی میدونه مشکل برای چیه؟ریست کرد کرنل عوض کردم فلش کردم هیچکدوم جواب نداد..یعنی ممکنه بخاطر نصب رام تاچ بسوزه؟
تا حالا ندیدم عوض کردن رام تاچو بسوزونه ! البته این که از کار بیفته طبیعیه ولی این که بسوزه و بخوای صفحه عوض کنی خب .... ! ... از فرم ور اصلی بک آپ داری ؟ ... هونو یه بار دیگه بریز شاید فیکس شد ...نقل قول:
نه مشکلش خاص بود...هیچ کس فعلا نمیدونه راهش چیه اما من بلد شدم...ی بنده خدایی بلد بود میگفت80هزار میگیره درستش کنه...گفتم اگه اون بلده منم بلدم ..واسه همین خودم یاد گرفتم الانم گوشیم سالمه
آقا مشکل گوشی هنوز پا برجاست و راه حل مناسب اینه که به آندروید 4 ارتقا داد خواستم ببینم باید به متخصص بدم برام ارتقا بده یا خورم میتونم هزینه ارتقاش تا چقده؟ممنون سریع جواب بدید
آندروید 4 خوبخ؟خوب جواب میده روی مینی؟
دست عزیز ارتقا دادن گوشی به اندروید 4 که کاری نداره خیلی ساده است و خودتون میتونید انجام بدین
چه جوری آخه:n02:
یکی بهم اموزشو میده:42:
اول این برنامه دانلود کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آموزش تو لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]