سلام
کسی تا حالا تونسته از وب کم این لپ تاپ تو یاهو استفاده کنه ؟؟؟
Printable View
سلام
کسی تا حالا تونسته از وب کم این لپ تاپ تو یاهو استفاده کنه ؟؟؟
آره مشکلی نداره. ولی یکم گیر داره.نقل قول:
خوب خدا خیرت بده .... گیرشو بگو .... تو تست یاهو هم مشکلی نداره و کم رو نشون میده ولی بعد فینیش کردن باز هم نمی تونه وب کم رو پیدا کنه .... حتب وقتی وب کم روشن هست هم نتونست پیدا کنه ... اصلا تو سورس یاهو وبکم نیست ...نقل قول:
سلام
دو روزی هست هنگامی که لپو روشن میکنم دمای برخی از هسته ها تا 70 میره بالا و دمای کلی نزدیک 6 میرسه. فن هم به گونه ی متناوب کار می کنه مثلا هر دو سه ثانیه یک بار در حالی که هیچ کار سنگینی نمی کنم. پس از حدود نیم ساعت دما میاد پاییین
جز گوگل کروم چیزی باز نیست. آنتی ویروسم نورتن 2012 است در کنار malwarebyte
منم این مشکل رو دارم قبلا یادم نیست راهش انداختم ولی بعدا دوباره این ایراد پیداش شدنقل قول:
کسی میدونه راه حلشو لطفا بگه
یک مشکل دارم و کارمو خیلی لنگ گذاشته
میخوام برنامه نصب کنم گیر میده و همچین پیغامی میده و نمیشه برنامه رو نصب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتابرنامه هم امتحان کردم باز همچین پیغامی میاد
چه کار کنم؟ مشکلش چیه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
unable to open archive file
:31:نقل قول:
منم اولش که لپ تاپو گرفتم همین مشکلو داشتم.
شما برنامه Winrar رو نصب کن مشکل برطرف میشه.
موفق باشید.
دوستان بالاخره یکی پیدانشد به ما بگه من چطوری میتونم ویندوزم رو عوض کنم درواقع از اون بکاپی که توی هارد هست استفاده کنم با ذکر این نکته
که من یک پارتیشن دیگه هم درست کردم درواقع میخوام یه حالی به سیستم بدم تا از این کندی دربیاد نزدیک 1 سال و نیم ویندوزشو دست نزدم یکی
بیاد یه راهنمایی درست درمون کنه ما کارمون راه بیافته.
تشکرات
slam bacheha man az windosam back up nagereftam va roze 2vom draive majazimva win7 man pak shod tavasote kharab kariye pesar khalam kheili zed hal khordam :41::41:
1 soual : dvd back up ye l502x be male man mikhore?hame joziyate lap tapemonam yekiye.
man hich kari nemitonam bokonam ? wine aslamo gheidesho bezanam?
تو این تاپیک چرا جواب سوالات داده نمیشه؟؟!!!!
از دوستان میخوام در مورد این عوض کردن ویندوز این دستگاه راهنمایی کنن واقعا الان 3 ماه که من هی مشکلم رو اینجا مطرح میکنم اما دریغ از یک جواب درست حسابی!!!!!!
با سلام و خسته نباشید ,دوستان معذرت از اینکه اینجا سوالمو مطرح میکنم,اما واقعا ضروریه و شاید برای شما هم که L502دارید گفتم به وجود اومده باشه:
کمک کمکدوستان من مدل 501رو 2سالی هس ک دارم .اما به یه مشکلی برخوردم.خواهشا زود زود راهنماییم کنید.
ویندوزم بالا نمیاد و safe modeهم عمل نمیکنه.وقتی سیستم روشن میکنم 2 گزینه برام میاد با یه متن که بالاش نوشته.متنش میگه که ویندوز دچار مشکل شده ,و میگه احتمالا یه سری از فایلاش damegeشدن و یا مشکلی موقع راه اندازیش اتفاق افتاده.
برام 2 گزینه میزاره که یکیش میگه بزار repairشه و دیگری میگه start windows normaly
وقتی normaly رو میزنم جواب نمیده و موقع اومدن ویندوز سیستم دوباره reset میشه و به حالت بالا با 2گزینه در میاد.
وقتی هم repair رو میزنم یکی دو ساعتی به حال خودش گذاشتم و بازم اتفاقی نمیافته.
تازگی هام back up نگرفتم که restoreکنمش.اطلاعات و نرم افزارهای مهمی دارم توش.خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ممنون از لطفتون:40:
مهـــــــــــــــــــــم
حل مشکل هنگ کردن لپ تاپ هنگام اجرای بعضی بازی ها
سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه. من از یک سال پیش که لپ تاپ dell xps l502 رو خریدم مدام این تاپیک رو دنبال میکنم تا ببینم راه حلی برای هنگ نکردن لپ تاپ وسط اجرای بعضی بازی های خاص مثل call of duty ها یا همین اواخر dark siders II پیدا میشه یا نه. همه راهکارهای دوستان دیگه از جمله دانلدو آخرین درایور گرافیک از خود سایت انویدیا یا فرمت ویندوز اورجینال لپ تاپ و ریختن win 7 ultimate
رو هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد. دیگه چند وقت بود بیخیال شده بودم و گفتم مهم نیست خب این چند تا بازی رو بازی نمیکنم ولی کلا رو مخ بود چون میدونید آدم چیزی که میخره دوست نداره هیچ عیب و ایرادی داشته باشی بخصوص که این هنگ کردن محدود به بازی cod نموند و حتی DS II هم اینجوری شد.
حالا چند روزه اگه خدا بخواد و گوش شیطون کر این مشکل حل شده هم توی بازی modern warfare 3 هم توی Dark Siders II. بعضی دوستان بودن که میگفتن فقط با دانلود آخرین درایور گرافیک انویدیا مشکلشون حل شده اگه واقعا اینطوریه که فبها ولی اگه دوستانی هستند که مثل من حتی با اون و ریختن ویندوز جدیدم مشکلشون حل نشده من پارامترهایی که هنگام اجرای بازی روی سیستمم لحاظ میکنم رو اینجا دقیق مینویسم ببینید شاید مشکل شما هم حل شد:
- من باطری لپ تاپمو درآوردم و شارژر رو مستقیم به پریز برق میزنم و به سه راهی یا محافظ نمیزنم. فقط یه مبدل سه به دو سرش داره.
- power plan روی high performance باشه
- بازی رو توی درایوی غیر از c مثلا درایو d بریزید و در درایو d هم در پوشه ( program files (x86 که مخصوص اجرای برنامه ها به صورت سی و دو بیتی هست.
- آنتی ویروس من الان microsoft securety essentials هست که قبل اجرای بازی کامل از منوی setting ، اونو disable میکنم.
- قبل اجرای بازی نت رو کامل دیسکانکت میکنم.
- برای اجرای بازی به محلی که بازی رو ریختم میرم و مستقیم روی فایل اجرایی کلیک راست میکنم و high performance رو انتخاب میکنم.
- ویندوزم الان win 7 ultimate هست که همه آپدیتاشم به روز انجام دادم
_ آخرین درایور مناسب کارت گرافیک لپ تاپ هم از خود سایت انویدیا و نه از سایت های فارسی یا انگلیسی دانلود کردم
این شرایط کلی ایه که موقع اجرای بازی من انجام میدم. بعضی از این موارد رو دوستان قبلا گذاشته بودن و من فقط چند ورزه با انجام همه این کارا کنار هم تونستم مشکلو بالخاره حل کنم. البته امیدوارم دوباره مشکل پیدا نکنه. شما هم تست کنید امیدوارم مشکلتون حل شه.
بله بنده هم همین مشکلو دارم حل نشده . . .
برنامه DELL DATASAFE لپ تاپ من رجیستر میخواد اولا مال شما هم اینجوریه یا نه؟
و اینکه اگه این رجیستر نشد چطور میتونم ویندوزمو از روی درایو ریکاوری که رو هارد هس برگردونم؟
با برنامه دیگه ای میشه رستورش کرد؟
امممم من مشکلم یه مدت حل شد ولی دوباره همونجوری میشه!! وسط بازی ها هنگ میکنه. هر کاری که بوده و نبوده از اونموقع که اینو خریدم کردم ولی حل نشد که نشد. فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه نه نرم افزاری. حتما هم مشکل از کارت گرافیکه چون فقط موقع اجرای بازی ها با کارت گرافیک انویدیا اینجوری میشه. در آخر به این نتیجه میرسیم که لپ تاپ برای نت رفتن و فیلم و موزیک و درس و دانشگاه و مطالعه و اینا خوبه. گیم فقط با پی سی. هم از لحاظ جسمی راحت تریم هم روحی!
من یه چیزی یادم رفت بگم: تا حالا نسخه های blackbox و کم حجم بازی هارو دانلود کردید؟ من هر چی بلک باکس دانلود کردم گیر نکرده. شمام اگه خواستید یه تست بکنید نتیجه شو اینجا بگید.
بهترین کاری که تا حالا کردم و نتیجه گرفتم اینه که power option رو گذاشتم رو balance و بعد از کلیک کردن روی change advanced power setting از قسمت processor power management ، ماگزیمم رو روی 75% گذاشتم. فکر میکنم همه مشکل بخاطر داغ کردن بیش از حد لپ تاپ و اختلال توی پاورش باشه. اگه اینجوری و با غیرفعال کردن بعضی برنامه ها و کارای دیگه که خودتون بهتر میدونید بار سیستمو سبک کنیم فکر میکنم مشکل حل شه بالاخره. من که چند ساعت امشب گیر شدم و چند تا بازی رو بازی کردم هنگ نکرد دیگه.
بچه ها لطفا در مورد سوالم کمک کنید:44:
من با battery care نگاه کردم دیدم wear level روی 23 درصد هست
یک سال پیش خریدم لپ تاپ رو
به نظرم زیاده
چطوری میتونم کمش کنم؟
کمک
راهنمای نصب و راه اندازی dell xps l502 TV تلویزیون دل رو میخواستم به صورت کامل . اگه کسی تصویری هم داشته باشه سپاس گذارم
میدونم خیلی ها همچین مشکلی رو دارند لطفا راهنمایی کنید
:sq_3:
اگه میتونید برام ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک
راهنمای نصب و راه اندازی dell xps l502 TV تلویزیون دل رو میخواستم به صورت کامل . اگه کسی تصویری هم داشته باشه سپاس گذارم
میدونم خیلی ها همچین مشکلی رو دارند لطفا راهنمایی کنید
:41: :sq_11: :sq_3:
اگه میتونید برام ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لپتاپه من بعده اینکه ویندوزو عوض کردم فقط با گرافیک اینتل داره کار میکنه گرافیکnvidia هم نصبه حالا چیکار کنم گرافیک اصلی nvidia رو انتخاب کنه...
من روز اول با برنامه دل دیتا سیف بک پاپ تهیه کردم و حالا می خوام ازش استفاده کنم
قبل از بک آپ هم پارتیشن یندی کرده بودم
حالا می خوام بدونم اگر موقع بوت از دی وی دی های بک آپ استفاده کنم محتویات درایو " دی " هم از دست می ره یا ریکاوری فقط مخصوص درایو ویندوز یا همون " سی " میشه ؟
دوست عزیز شما حتما برو تو سایت NVIDIA و نسخه مربوط به لپتاپتو دانلود و نصب کن حتما باید اخرین ورژن باشه وگرنه فایده ای نداره اگه خواستی عکساشو بذارمنقل قول:
که چطوری باید دانلود کنی خواستی بگو بذارم همینجا
نقل قول:
salam
آره داداش اگه بزاری ممنون میشم
دوست عزیز طبق عکسهای زیر برو و دانلود کن موفق باشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووووم سلام مجدد
من قبلا چند تا پست زدم و کارایی که انجام میدادم تا هنگ لپ تاپ وسط اجرای بازی ها به حداقل برسه رو گفتم البته متاسفانه هیچکدوم قطعی جواب ندادن و بگیر نگیر دارن. یکی از کسانی هم که تو پاساژ ایران لپ تاپ تعمیر میکنه و کارش درسته رو دیدم و گفت بیار اتحتمالا میتونم درستش کنم. اول میخواستم ببرم چون به احتمال قوی مشکل سخت افزاریه وگرنه از بعد نرم افزاری هر کاری بگید ما کردیم درست نشد. ولی با چند نفر دیگه صحبت کردم گفتن بش دست نزنی بهتره، بدتر میشه که بهتر نمیشه! در هر صورت الان خریدن پی سی هم اصلا به صلاح نیست با این قیمت ها من ترجیح میدم تا سال بعد یا معقول شدن قیمت قطعه ها صبر کنم. اما پست زدم که غیر از اینا بگم مثلا در مورد بازی "ghost recon future soldier" وقتی قبل ران کردن بازی تم ویندوز رو روی windows 7 basic میذارم و power mode رو هم روی power saver میذارم خیلی کمتر گیر میکنه یا اصلا گیر نمیکنه اگه خواستید شمام امتحان کنید. در کل لپ تاپ خوبیه همه کاراتو میتونی باش انجام بدی و کانفیگشم خوب و در سطح بالاییه فقط همین یه مشکلو داره که باید اینجوری باش ساخت گویا.
من medal of honor warfighter یعنی جدیدترین بازی اکشن دنیارو البته با رزولیشن 1280/720 تونستم ران کنم و گیرم نکرد وسط بازی فقط تنها کاری که کردم power mode روی balance (در ویندوز 7 ultimate) یا همون dell (در ویندوز اورجینال لپ تاپ) بود و تم ویندوزم قبل ران کردن بازی win 7 basic بود. البته میتونید رزولیشن رو هم روی 1366/768 بذارید منتها اونوقت باید v sync رو غیرفعال کنید که فریم بازی بطور نامحسوس نیاد پایین.
دوستان باطری من پیغام داده که ممکنه سیستم خاموش بشه فکر کنم عمر باطری تموم شده از کجا میتونم یه باطری نو براش بگیرم؟
الان گیرنده تلویزیوندیجیتال میخوامنقل قول:
دوستان کسی اینو تو ضیح نمیده این مشکل منم هست این انتنه چیه با نوت بوک هست اگه گیرنده دیجیتاله یکی بگه من ایران نیستم از دارم اینجا دانشجوم اگه کسی میدونه بگه تو این اوضاع گرونی ارز اینجا خرج نکنم برم گیرنده دیجیتال بگیرم اینجا حداقل 25 یورو باید پیاده شم
ای بابا دوست عزیز اینجا یه زمانی جواب میدادن الان دیگه انگار ببندن این تاپیک و آبرومندانه ترهنقل قول:
هر كس درايور XPS L502 رو خواست پيام خصوصي بده
بله گيرنده ديجيتاله ديگهنقل قول:
الان گیرنده تلویزیوندیجیتال میخوام
دوستان کسی اینو تو ضیح نمیده این مشکل منم هست این انتنه چیه با نوت بوک هست اگه گیرنده دیجیتاله یکی بگه من ایران نیستم از دارم اینجا دانشجوم اگه کسی میدونه بگه تو این اوضاع گرونی ارز اینجا خرج نکنم برم گیرنده دیجیتال بگیرم اینجا حداقل 25 یورو باید پیاده شم
نقل قول:
تو این تاپیک چرا جواب سوالات داده نمیشه؟؟!!!!
از دوستان میخوام در مورد این عوض کردن ویندوز این دستگاه راهنمایی کنن واقعا الان 3 ماه که من هی مشکلم رو اینجا مطرح میکنم اما دریغ از یک جواب درست حسابی!!!!!!
با اين شماره تماس بگير تا راهنمايي كنم
09132675400
سلام به همه بچه های انجمن
لپ تاپ ام چند روزه وقتی که روشن می کنمش صدای تک تک از داخلش میاد ویندوزش رو هم حتی عوض کردم فایده ای نداشت از قسمت سمت چپ صدا میاد کسی میدونه دلیلش چیه خیلی ممنون میشم جواب بهم بدید.
صداي تيک تيک هارد هست. ميشه گفت که طبيعي است. بهش زياد توجه نکن /
سلام دوست من خیلی ممنون از جواب تون
اما خیلی صدا می کنه قبلا" اینطور نبود حدودا" 4 روزه این صدا رو میده پارتیشن بندی هم کردم اما فایده ای نداشت به نظر شما باید بفروشمش ؟ یا نگه دارمش مشکلی براش پیش نمیاد.
کسایی دیگه هم بودن این مشکل رو داشته باشن؟
این مشکل گرافیک همچنان پابرجاست؟
من که آخرین درایور هارو نصب کردم نشد
ضمنا سایت دل درایور های گرافیک رو برداشته از دانلوداش!:n13:
مدتی هست که یه چیزهای گردی شبیه بلبرینگ پلاستیکی میبینم که قسمت سمت چپ لپ تاپ در بین حائل فن گیر کردن
چند تاشون رو هم در آوردم
کسی میدونه اینا چی هستن؟
برام جالبه
لپ تاپ ام چند روزه وقتی که روشن می کنمش صدای تک تک از داخلش میاد و هر 3 ثانیه 1 ثانیه هنگ میکنه ویندوزش رو هم حتی عوض کردم فایده ای نداشت از قسمت سمت چپش هم صدای تک تک میاد. بایوس رو حدود 1 هفته قبل از این که براش این اتفاق بیفته آپدیت کردم ممکن که از بایوس باشه؟ در ضمن می تونم به ورژن های قبلی بایوس برگردم؟ از شما دوستان عزیزم که مهارت دارید خواهشم می کنم جواب بدید. در ضمن فرستادمش نمایندگی دل گفت مشکل سخت افزاری نداره.... نمی دونم مشکلش از کجاست خواهشن کمکم کنید.