چه چیز بهترین است؟ من آن بهترین را برای تو آرزو می کنم. شکسپیر
اگر تمام شب را برای از دست دادن خورشید اشک بریزی،لذت دیدن ستاره ها رو هم از دست میدی شکسپیر
Printable View
چه چیز بهترین است؟ من آن بهترین را برای تو آرزو می کنم. شکسپیر
اگر تمام شب را برای از دست دادن خورشید اشک بریزی،لذت دیدن ستاره ها رو هم از دست میدی شکسپیر
امید، نان روزانه آدمی است . رابیندرانات تاگور
امید قوه محرک زندگی است. ساموئل اسمایلز
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد . ارد بزرگ
امید با مرگ هم به گور نمی رود . فردریک شیلر
امید نصف خوشبختی است. ضرب المثل ترکی
امید ، آهستگی و ملایمت زندگی را روشن و شیرین می کند ، خشم و تیزی مایه رنج و بلاست . آهسته رو از عیبجوی می گریزد و شرم و آهستگی را دوست می دارد . بزرگمهر بختگان
امید، نان روزانه آدمی است . رابیندرانات تاگور
امید قوه محرک زندگی است. ساموئل اسمایلز
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد . ارد بزرگ
امید با مرگ هم به گور نمی رود . فردریک شیلر
امید ، آهستگی و ملایمت زندگی را روشن و شیرین می کند ، خشم و تیزی مایه رنج و بلاست . آهسته رو از عیبجوی می گریزد و شرم و آهستگی را دوست می دارد . بزرگمهر بختگان
هنر، نسخه دوم جهانِ واقعي نيست. از آن نكبت، همان يك نسخه كافي است.
ويرجينيا وولف
ارزش ِ یک روح و دگرگونی ِ ایجاد شده در آن به واسطه ی نوازش ِ دستِ استادِ ازلی است.
"مایرا ب. ولش"
شناخت حق به منزله ی شرکت در تشییع جنازه ی تمام غم و اندوه است
"پاراما هانسا يوگاندانا"
مي توان حقيقتي را دوست نداشت، اما نمي توان منكر آن شد. (روسو)
زندگی مجموعه تعداد نفس هایی که می کشيد نيست؛
بلکه مرکب از لحظات و موقعيتهايی است که نفس شما را درسينه حبس مي کنند.
به نظر من تلویزیون جدا باعث افزایش سطح سواد آدم می شود . مثلا خود من هربار که در خانه تلویزیون روشن می شود ، به اتاق می روم و در را می بندم ویک کتاب حسابی می خوانم
گروچو مارکس
غیر ممکن ها را انجام دادن نوعی لذت است . والت دیسنی
دوست بجای چتریست که باید روزهای بارانی همراه شما باشد. پل نرولا
یگانه راه برای افزودن خوشبختی بر روی زمین آن است که تقسیمش کنیم . پول شرر
بخش عمده ی تاریخ حدس است و بقیه تعصب. ویل دورانت
هر جا که عشق بزرگی خانه کرده است خشم بزرگی نیز مسکن دارد. آلن لاکین
ازدواج کتابی است که فصل اول آن به نظم است و بقیه فصول به نثر. پورلی نیکولاس
هنر، قدرت و توانایی نیست بلکه تسلی خاطر است. توماس مان
آزادی حقیقی آن نیست که هرچه میل داریم انجام بدهیم، بلکه آن است که آنچه را که حق داریم بکنیم. ویکتور کوزن
برتری همیشه منفور بوده است، و هنگامی که برتر از همه ای بیشتر منفوری. گراسیان
مهم نیست کجا متولّد شدم و چگونه و کجا زندگی کرده ام. مهم این است که در آنجا که بوده ام چگونه رفتاری داشته ام . جوجیا اوکیف
باید زیاد مطالعه کنید تا بدانید که هیچ نمی دانید. مونت کیو
زندگی انسان مانند شبنمی است که از برگ گلی می لغزد و فرو می چکد. بودا
تو ممکن است در تمام دنیا فقط یک نفر باشی، ولی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی. گابریل گارسیا مارکز
هرگز نمی توانیم صفت خوبی را در دیگران بشناسیم مگر اینکه از آن بویی برده باشیم. چینگ
آن که از دشمن داشتن می ترسد، هرگز دوست واقعی نخواهد داشت. هزلت
حسد همچون مگس است که همه جای بدن سالم را رها می کند و بر روی زخم های آن می نشیند. چایمن
بعضی ها طوری هستند که دوستانشان هرقدر از آن ها پایین تر باشند بیشتر دوستشان دارند. چترفیلد
جهان را نگه دارید، می خواهم پیاده شوم. اوبالدیا
زیاد زیستن تقریبا آرزوی همه می باشد ولی خوب زیستن آرمان یک عده معدود. هیوز
هیچ چیز غرور مرد را مثل شادی زنش ارضا نمیکند; چون همیشه آن را مربوط به خود میداند . جونسوند
در دنیا جای کافی برای همه هست پس بجای اینکه جای کسی را بگیری سعی کن جای خودت را پیدا کنی. چارلی چاپلین
شنیده ام اگر یک میلیون میمون پشت یک میلیون ماشین تحریر بنشینند.طبق تئوری احتمالات،این امکان هست
که شاهکاری در حد آثار شکسپیر خلق کنند ، اما اینترنت عملا ثابت کرده که این مساله ادعای کذبی بیش
نیست.
رابرت ویلنسکی
دوست ،کسی است که دقیقا می داند ما که هستیم اما باز هم ما را دوست دارد .
جروم کامینگر
"آرامش" اولین نشانه اثبات حضور خداوند در درون شماست.
"پارماهانسا یوگاندا"
هر بار که به شکلی می گوییم "آمین" اتفاقی می افتد.
"استلا تریل مان"
زن ها زودتر از مردها می میرند، گرچه ارقام اداره آمار خلاف این را نشان می دهد، فقط مدتی طول می کشد تا خاکشان کنند.
ژیل پرو
ما آدم بزرگ ها موجودات ناسپاسی هستیم .چون هیچ وقت خداوند منان را به خاطر این که دیگر به مدرسه نمی رویم
شکر نمی کنیم .
وودی آلن
آینده همان است که ما می اندیشیم. مارک اورل
اهل فرهنگ و هنر ، سازندگان آینده اند . ارد بزرگ
بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آن است. برایان تریس
آینده از آن کسانی است که به استقبالش می روند . فردریش نیچه
وفاداری به حال است که وفاداری به آینده را آماده می سازد . فنلون
اندیشه و انگاره ای که نتواند آینده ای زیبا را مژده دهد ناتوان و بیمار است . ارد بزرگ
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
راز بزرگ زندگی در شکیبایی است و نباید به خاطر یک آینده ی مبهم زمان حال را بر خود تلخ کرد. ژان داوید
فرهنگ های همریشه ، انگیزه ای توانمند است که موجب همبستگی کشورها در آینده می گردد . ارد بزرگ
خردمندان و دانشمندان سرزمینم ، آزادی اراضی کشور با سپاه من و تربیت نسلهای آینده با شما ، اگر سخن شما مردم را آگاهی بخشد دیگر نیازی به شمشیر نادرها نخواهد بود . نادر شاه افشار
آینده جوانان را از روی خواسته ها ، و گفتار ساده اشان ، می توان پی برد ، نپنداریم که میزان دارایی و یا امکانات آنها ، دلیلی بر پیروزی و شکست آنهاست ، تنها مهم خواسته و آرزوی آنهاست . ارد بزرگ
هرگز به کودکانتان نگویید پیشه آینده اش چه باشد همواره به او ادب و ستایش به دیگران را آموزش دهید چون با داشتن این ویژگیها همیشه او نگار مردم و شما در نیکبختی خواهید بود و اگر اینگونه نباشد هیچ پیشه ای نمی تواند به او و شما بزرگواری بخشد . ارد بزرگ
بسیاری در پیچ وخم یک راه مانده اند و همواره از خویشتن می پرسند : ما به چه گونه بدین منزل رسیدیم . بدانها باید گفت می دانی در کجا مانده ای؟ همانجای که خود را پرمایه دانسته ای.
آرد بزرگ
از آن جا که جهان حقیقی وجود ندارد, به ضرورت هر باور و هر فرضی بر درستی نادرست است.
فردریش نیچه
هيچ چيز غرور مرد را مثل شادي زنش ارضا نميكند; چون هميشه آن را مربوط به خود ميداند.
جونسوند
در دنيا جاي كافي براي همه هست پس بجاي اينكه جاي كسي را بگيري سعي كن جاي خودت را پيدا كني.
چارلی چاپلین
در پهنه ی پندار و خلسه ی خیال ، فراتر از پیروزیهای خود بر نشوید ، و فروتر از شکستهای خود نروید .
جبران خلیل جبران
از وقتی هفتاد سالم شده هر روز ستون ترحیم و تسلیت روزنامه را نگاه می کنم و اگر نام من در میان مرحومین درج نشده باشد سرکار می روم .
پاتریک مور
نمی گویم که هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد… اما اعتقاد دارم باید برای بار دوم هم نگاه کرد.
ویکتور هوگو
هوش و استعداد خود را پرورش ده، ولی نه از راه مطالعه ی صرف، بلکه به وسیله ی تفکر ِ توام با عمل، تمایل ِ اکثر فُضلا به مطالعه، شبیه تلمبه است، خالی بودنِ مغزهای خودشان موجب می شود که افکار ِ مردم ِ دیگر را به سوی خود بکشند؛ هر کس زیاد مطالعه کند، به تدریج، قدرتِ تفکر را از دست می دهد.
شوپنهاور
کسانی که حقیقت را درک کرده اند، با افرادی که حقیقت را دوست دارند برابر نیستند.
شاتوبریان
زندگی گره ای نیست که در جست و جوی گشودنِ آن باشیم. زندگی واقعیتی است که باید آن را تجربه کرد.
سورن کی یر کگارد
شما به چيزهايی كه رخ دادهاند نگاه میكنيد و میگوييد؛ چرا؟ من درباره چيزهايی كه هرگز روی ندادهاند رويا میبافم و میگويم؛ چرا كه نه؟
جرج برنارد شاو
اگر ناگزیر به تحمل شدی لااقل آرام باش.....
كسي كه زبانش را حفظ كند خدا عيب او را مي پوشاند. (امام علي «ع»)
كلمات حباب آبند و اعمال قطره طلا (ضرب المثل شرقي)
قيمت و ارزش هر كس به اندازه كاري است كه به خوبي مي تواند انجام دهد. (امام علي «ع»)
به همه عشق بورز، به تعداد كمي اعتماد كن، و به هيچكس بدي نكن. (شكسپير)
چنان باش كه بتواني به هر كس بگوئي مثل من رفتار كن. (كانت)
براي پيشرفت و پيروزي سه چيز لازم است اول پشتكار دوم پشتكار، سوم پشتكار. (لردآديبوري)
بالاترين ارزش براي انسان اينست كه راهي به شناخت خويش پيدا كند. (امام علي «ع»)
همه كساني كه با تو مي خندند دوستان تو نيستند. (مثل آلماني)
ميراثي گران بهاتر از راستي و درستي نيست. (شكسپير)
اشخاصي را كه از فرصت هاي مناسب زندگي خود كمال استفاده را مي برند خود ساخته مي گويند. (توتل)
خوش بين باشيد اما خوش بين دير باور. (ساموئل اسمايلز)
زينت انسان در سه چيز است ؛ علم، محبت، آزادي. (افلاطون)
آنان كه به علم خود عمل نكنند مريض را مانند كه دوا دارد و به كار نبرد. (ديمقراطيس)
تعريف من از جامعه آزاد، جامعهاي است که بتواني در آن نامحبوب باشي ولي احساس امنيت بکني.
آدلاي استيونسن
-هرگز چهار چیز را در زندگی نشکن:
اعتماد-قول-ارتباط-قلب
زیرا زمانیکه اینها شکسته بشند صدا ندارند ولی دردشان شدید است.
چالز
-در این دنیا خودت را با هیچ کس مقایسه نکن
اگر اینکار را بکنی خودت را خوار می شماری.
آلن استرایک
-بردن به این معنی نیست که تو همیشه اول باشی
بردن به این معنی است که تو بهتر از قبلت باشی .
بونی بلایر
-هر شخصی به تغییر جهان فکر می کند
اما هیچ کس به تغییر خودش فکر نمی کند.
لئو تولستوی
خدایا به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.(دکتر علی شریعتی)
دوست واقعی شما کسی است که هیچ احتیاجی به شما ندارد اما باز دوست شماست.(کین هوبارد)
عشق در يك نگاه را آسان میشود فهميد؛ چيزی كه معجزه است عشق بين دو آدمیزادیست كه يك عمر به هم نگاه كردهاند
اِيمی بلوم (نویسنده)
جوانی که فراموش می کند شاخه گلی به محبوبش بدهد
سرانجام وی را از دست خواهد داد
Paulo Coelho
ترجيح ميدم روي موتورسيكلتم باشم و به خدا فكر كنم تا اينكه تو كليسا باشم و به موتورسيكلتم فكر كنم - مارلون براندو
در دنیا جای کافی برای همه هست.پس به جای آنکه جای کسی را بگیری سعی کن جای خودت را پیدا کنی.(چارلی چاپلین)
وقتی بدی می کنی زود از یاد می بری ،اماکسی که به او بدی کرده ای ، هیچ گاه آن را فراموش نمی کند.
خوبی هایی را که به دیگران می کنی وبدی هایی که دیگران در حق تو می کنند را فراموش کن.
شاعران کسانی نیستند که شعر می نویسند بلکه آنانی هستند که از روح مقدس شعر سرشارند !
تلخ ترین اشک هایی که بر مزار رفتگان می ریزیم ، به خاطر حرفهای ناگفته و کارهای ناکرده است !
هر چیز زیبایی خوب نیست ، ولی خوبی همیشه زیباست !
وقتي فكر مي كنيد كه كار نشدني است، فكرتان در پي دلايلي مي گردد كه اين مطلب را اثبات كنيد، ولي وقتي ايمان داشته باشيد، ايماني حقيقي كه كار شدني است، فكرتان راههاي انجام آن را مي يابد. (دكتر شوارتز)
سریع ترین راه دریافت عشق بخشیدن آن به دیگران است. (آلبرت انیشتین)
وقتی بدی می کنی زود از یاد می بری ،اماکسی که به او بدی کرده ای ، هیچ گاه آن را فراموش نمی کند.
خوبی هایی را که به دیگران می کنی وبدی هایی که دیگران در حق تو می کنند را فراموش کن.
شاعران کسانی نیستند که شعر می نویسند بلکه آنانی هستند که از روح مقدس شعر سرشارند !
تلخ ترین اشک هایی که بر مزار رفتگان می ریزیم ، به خاطر حرفهای ناگفته و کارهای ناکرده است !
هر چیز زیبایی خوب نیست ، ولی خوبی همیشه زیباست !
وقتي فكر مي كنيد كه كار نشدني است، فكرتان در پي دلايلي مي گردد كه اين مطلب را اثبات كنيد، ولي وقتي ايمان داشته باشيد، ايماني حقيقي كه كار شدني است، فكرتان راههاي انجام آن را مي يابد. (دكتر شوارتز)
سریع ترین راه دریافت عشق بخشیدن آن به دیگران است. (آلبرت انیشتین)
سخاوت، بخشيدن بيشتر از توان است و غرور، ستاندن كمتر از نياز. (جبران خليل جبران)
دوست بداريد كساني را كه به شما پند مي دهند نه مردمي كه شما را ستايش مي كنند. (دور وبل)
شاد ماندن به هنگامي كه انسان درگير و دار كارهاي ملال آور و پرمسئوليت است، هنر كوچكي نيست. (نيچه)
زندگی سرانجام تکه چوبی حکاکی شده است که روزی برگهای سبز پرورشش داده اند
ین لی
باید یعنی توانستن. شما درباره چیزی که توانایی انجام آن را ندارید تعهد اخلاقی ندارید
روری استوارت
در عجبم از مردمی که خود زیر بار ظلم و ستم زندگی میکنند آن وقت برای حسین میگریند که آزاد زیست
دکتر علی شریعتی
دوم اینکه احساس کنند یکی خیلی دوستشون داره.(ویکتور هوگو)آدم ها در دو حالت همدیگر رو ترک می کنند:اول اینکه احساس کنند کسی دوستشون نداره
اگر قرار است براي چيزي زندگي خود را خرج كنيم ، بهتر آن است كه آنرا خرج لطافت يك لبخند و يا نوازشي عاشقانه كنيم .
شكسپير
• استعداد در فضاي آرام رشد ميكند و شخصيت در جريان كامل زندگي .
گوته
• بيش از هر چيز نخست بدان كه چه ميخواهي .
فوخ
• بردن ، همه چيز نيست ، اما تلاش براي بردن چرا .
لومباردي
همه ميخواهند دنيا را تغيير دهند، اما هيچكس نمي خواهد خود را تغيير دهد! .................... لئو تولستوي
قبول كنيد كه هركسي خطرناك است و قبول كنيد كه هيچكس خيلي خطرناك! نيست! ............ آبراهام لينكلن
اگر كسي بگويد كه هرگز در زندگيش استباه نكرده است بدين معني است كه هرگز سعي نكرده است چيز چديدي را آزمايش كند! ........ آلبرت انشتاين
چهار چيز را هيچگاه نشكنيد: اعتماد، قول، رابطه و قلب! زيرا اينها وقتي مي شكنند، صدايي ندارند ولي درد زيادي دارند! ........ چارلز
از دشتمن خودت يكبار بترس و از دوست خودت هزار بار. (چارلي چاپلين)
علت هر شكستي عمل كردن بدون فكر است. (الكس مكنزي)
بدبختي انسان از جهل نيست از تنبلي است. (ديل كارنگي)
آنچه ما بكاريم درو مي كنيم و سرنوشت ما را به جزاي كارهايمان خواهد رسانيد. (اپيكوس فيلسوف)
بدون باختن برنده نمي شوي. (مثل روسي)
انسان فرزند كار و زحمت خويش است. (داروين)
اشخاص بزرگ و با همت به كوه مانند، هر چه به ايشان نزديك شوي عظمت و ابهت آنان بر تو معلوم شود و
مردم پست و دون همانند سراب مانند كه چون كمي به آنان نزديك شوي به زودي پستي و ناچيزي خود را بر تو آشكار سازند. (گوته)
پس گفتم ای پیر از کجا می آیی؟
گفت از پسِ کوه قاف،که مقام من آنجاست و آشیان تو نیز آن جایگه بود. اما تو فراموش کرده ای...
سهروردی
شما دل به یار خود بسپارید ، ولی نه برای نگهداری آن، زیرا فقط گرمی زندگی است که می تواند دلها را حفظ کند . جبران خلیل جبران
من از فردای خود نمی ترسم دیروز سپری شد امروزم را دوست دارم . ( آلن هوایت)
بالای نردبان موفقیت هرگز شلوغ نیست. (ناپلئون هیل)
دوستان عزیز،اگه مایل بودید یه سری هم به این جا بزنید سخنان ریاضیدانان و فیزیکدانان هستش.امیدوارم براتون جالب باشه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245462