دوستان نوع مودم تو چه چیزایی تاثیر داره؟ من یه meganet گیر اوردم.نمیدونم خوبه یا نه؟
Printable View
دوستان نوع مودم تو چه چیزایی تاثیر داره؟ من یه meganet گیر اوردم.نمیدونم خوبه یا نه؟
به نظر من کلا زیاد تاثیری ندارهنقل قول:
اما اون دوستمون چون گفت فکر میکنه مشکل از مودمش هست بهش گفتم مودم اسوس بخره که دیگه خیالش راحت باشه مودم خوبی داره
بله لود میشن ولی مثل شما بعضی وقت ها مکث میکنه (البته 3ثانیه 1بار نیست شاید 15-20ثانیه 1بار باشه) کلا یوتوب همینطوریه میخوای خودتو راحت کنی ویدیورو با idm دانلود کن , بعد نگاش کن چون چه نگاه کنی و چه دانلود کنی یک حجم از حسابت کم میشهنقل قول:
والله من تا هفته پیش ویدئوها رو از یوتوب تا کیفیت 720p بدون کوچکترین مکث و توقفی به راحتی میدیدمنقل قول:
در مورد دانلود هم حرفتون درسته اما تموم کیفش به اینه که انلاین ببینی:31:
همونطور که فکر میکردم دلیل این مشکلات همون نوسان شدید پینگه
الان چون صبحه و شبکه خلوته نوسان پینگ به کل رفع شده ( سایت pingtest هم هیچگونه jiter رو نشون نمیده) و مشکل یوتوب هم رفع شده
البته ابا این نوسان پینگ یه دست درست حسابی گیم انلاین هم نمیشه زد !
نه برای من ویدئوها قطع نمیشن مشکلی ندارن تو این چند روزه نه پینگم بالارفته نه dc شدم نه کندی سرعت داشتم.تو این مورد خوش شانس بودم..نقل قول:
علامت زرد رنگ تعجب الان اومده پایین !!!! مشکل dns میزنه !!!
شما مشکل ندارین ؟؟؟
دوستان زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم پورت خط مارو عوض کن / عوض میکنن ؟؟؟
داداش میتونی عصرم یه تست بکنی چون معمولا مشکلات از عصر شروع میشهنقل قول:
صبحا همه چیز عالیه
برا من فعلا همه چیز عالیهنقل قول:
dns رو بزار رو اتومات
شما مطمئنی خطت مشکل نداره؟!
خدارو شکر سرعت عالی شده.:5:
امروز زنگ زدم پشتیبانی , الان stability پینگ خیلی بهتر شده
اما هنوز به حالت نرمال نرسیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.pingtest.net/result/70032542.png
همیشه بااروپا پینگ بگیرید مخصوصا الماننقل قول:
من تا حالا از چندتا isp اینترنت داشتم ولی هیچکدوم با کشورهای عربی پینگ خوبی نداشتن
با روسیه هم میتونید چک کنید
دوستان امکان تغییر سرویس adsl به سرعت پایین تر در سایت مخابرات هست یعنی مثلا 1ماه سرویس 2مگ داشته باشی ماه بعد عوضش کنی به 1مگ؟؟؟
توی قرداد که چیزی ننوشته در این مورد و فکر میکنم بشهنقل قول:
شما که خودتون از مخابرات سرویس دارید وقتی وارد پنل کاربریتون میشید در قسمت تمدید اشتراک سرویس های 128،256 وکلا سرویسی غیر از اونچه خودتون دارید میبینید؟؟نقل قول:
مثلا این پنله پارس آنلاینه فقط یه تیک میزنی سرویستو به هر چی خواستی تغییر میدی!!
بله دوست عزیز.. همه پلن ها هستننقل قول:
نقل قول:
بله میتونی ......
من یه مشکلی دارم. میخام سرویسم رو تمدید کنم از طریق سامانه ولی میگه سرویس قبلی شما غیر فعال میباشد !
برا خرید ترافیک هم همین مشکل هست!
کسی میدونه چیکار کنم ؟
================================================== ==
ok شد دوستان
دوستان مشکل کلا برطرف شده گویا .....
date rate ها زنگ زدم گفتن همگی رفتن روی حالت اتوماتیک دیگه نمیشه کم و زیاد کرد !!!
میتونید تو تنظیمات مودم خودتون ببینید .....
اتوماتیک یعنی چی؟ اتوماتیک یعنی هر کس هر اکانتی گرفت خطش هم میره روی همون مقدار ولی ما که 2 مگ داریم هنوز 4مگه برامون. منظورشون چیه؟نقل قول:
down روی 4مگ هست و UP روی 1مگ!نقل قول:
اتوماتیکی ندیدیم!
دقیقا ....نقل قول:
به من گفت واسه همه هر تعرفه ای پول داده باشین به صورت اتومات جایگزین و از حالت دستی خارج شده .....
نقل قول:
بالارو بخون میبینی .....میتونی زنگ هم بزنی
یعنی برا اینکه یه دانلود ریت ساده رو عوض نکنن حاضرن هر چرتی بگن:31:نقل قول:
من که خطم رو 4 مگ بود مشکلی نداشت اما برا اینکه نویز خط کمتر بشه گفتم بزارنش رو 2600
راستی داداش اگر مودم اسوس میخای یه جا رو پیدا کردم میفروشه
اگر خاستی اطلاعات دقیق بهت بدم
pm دادم چک کن .....نقل قول:
دوستان اگه از طریق سامانه سرویس مثلا 2مگ رو انتخاب کنم و پولش رو هم اینترنتی واریز کنم ، سرویسم همون موقع روی 2مگ فعال میشه یا نه ؟
بلهنقل قول:
ولی اگر سرویس قبلیتون هنوز مونده باشه هر چی حجم دارید میسوزه
باید بزارید سرویس قبلی تموم بشه بعد جدیده خودش فعال میشه
پس این قضیه که بالاتر 128 نمیدن چی میشه؟یعنی هر کسی میتونه هر سرعتی رو از سامانه انتخاب کنه و به قول خودشون مدرک نمیخواد؟
دیروز از طریق سایت مخابرات ثبت نام کردم و مدارک رو براشون ارسال کردم معمولا چند روز طول میکشه زنگ بزنن؟؟
واسه من که 7 الی 10 روز .....نقل قول:
آشنا داری سریعتر میشه !
شما 128 هم ثبت نام کنی بعد از پایان یافتن دوره 128 میتونی راحت 2مگ از سایت شارژ کنی ......نقل قول:
هه چه جالب :31: سایت قبلی adsl مخابرات دوباره راه افتاده و قیمت هایی که که کاهش داده بودن رو زده ! حالا جالبیش اینجاست که سایت جدید هنوز پابرجاست و قیمت های قدیم هنوز زده :31: البته یه جورایی مسخره هم هست :27: حالا اگه بخواهیم ثبت نام کنیم باید توی کدوم ثبت نام کنیم ؟ :20:
نقل قول:
بخدا شورشونو درووردن !!!! پشتیبانی خب هیچی سرشون نمیشه !!!! اههههههه
ساعات مجانی 1تا7 صبح هست ؟
تو سایت زده ۲ تا ۶نقل قول:
دوستان مازندرانی و تهرانی که از مخابرات سرویس میگیرن دیگه چیز پی ان واسشون کار نمیده !!!
نکنه واسه ما هم آره !!!!!