ببخشید ایا اچ تی سی فلایر قابلیت مکالمه داره یا نه ؟ یه جا نوشته داره یه جا نوشته نه اون هایی که میدونن فقط بگن
Printable View
ببخشید ایا اچ تی سی فلایر قابلیت مکالمه داره یا نه ؟ یه جا نوشته داره یه جا نوشته نه اون هایی که میدونن فقط بگن
سلام من بین تبلت اچ تی سی فلایر و 7.0 پلاس تب گیر کردم کدوم رو بگیرم پولش برام فرقی نداره من یه تبلتی میخوام که باهاش اینترنت برم و باهاش بازی کنم و فیلم ببینم و آیا اچ تی سی فلایر قابلیت مکالمه داره ؟
دوست عزیز من پیشنهاد میدم پولات رو جمع کن بعد سفارش بده یه تبلت سفارشی برات بسازن. هر روز میگی این بهتره یا این؟؟ کدوم بخرم؟؟؟ خوب میتونم بهت بگم مطمئن هستم آخرش هم هیچی نمیخری یا بخری به دلت نمیشینه.نقل قول:
بین 7 پلاس و اچ تی سی فلایر اگر یه خورده نگاه کنی مقایسه کنی به راحتی میفهمی که 7 پلاس خیلی سرتر و بهتر هستش. در ضمن قیمت 7 پلاس با گلاکسی 8.9 تقریبا برابری میکنه.
سلام دوستان...به نظر شما برای خرید تبلت صبر کنم ؟ چی بخرم اصلا ؟ مدل خاصی قراره بیاد ؟
shoma bego bodjet chande va bara che kar mikhai ?
یعنی به همین زودی خبره شدی تو زمینه تبلت ها؟نقل قول:
شما برو اول مشکله خودتو حل کن بعد برو بچه ها رو راهنمایی کن
نقل قول:
:31::10: بیخیال
سلام چرا به هرکی میگم تبلت اندروییدی میخوام بخرم میگه گول سیستم شو نخور به درد نمیخوره... چرا اصلا همچین تفکری وجود داره؟ مگه مشکل خاصی دارن؟ هنگی دارن؟ بین سامسونگ 8.9 . 10.1 . 7.7 ترتیب خرید چیه؟
داداش عجب عکسی دارینقل قول:
منو بردی تو حالو هوای میکرو
که کمبت بازی می کردم
نمیدونم این عکست SCORPION بود یا SUB Zero
به هر حال بی خی
داداش آندروید خیلی هم خوب هست
هر کی اون حرفو زده از این مشتری های اپل بوده که می خواسته تعصبشو نشون بده
هنگ کردن دستگاه هم بیشتر به Cpu بستگی داره
که ماشاالله تبلت های جدید آندرویدی هم به سرعت داره هستشون زیاد میشه:31:
که تا چند سال دیگه فکر کنم هندونه رو براشون باید مثال زد
چون هستش قابل شمارش نیست:46:
نقل قول:
سلام این عکس خودمه :27: اسمش scorpion بود الانم هست :31: مگه میکرو هم کمبت داشت سگا بودااا :20: حالا اینا تعریف بود از تبلت اندروید یا کنایه؟ :31:
سلام من بین گلکسی 10.1 و اسوس ترنسوفورمر tf101 موندم. نظرتون چیه؟
داداش میکرو هم کمبت داشتنقل قول:
تازه کمبت میکرو من 2 بود:31:
ولی انصافا سیستم عامل آندروید خیلی پرطرف دار تر از ios یا سیستم عامل های دیگر هست
سیستم عامل خوبیه ولی هنوز کامل نشده به نظرم خیلی پیشرفت میکنه تا یکی 2 سال اینده.... البته ارتباط سیستم عامل با قطعات اینکه چقدر بتونه کار بکشه هم مهمه :41:نقل قول:
بوجم مهم نی...میخوام باهاش وقتمو تلف کنم :دی
گیم و نت و فیلم
دوست عزیز دیگه خودت داری تو این مملکت زندگی میکنی نمیدونی چه خبره؟؟؟ ببخشیدا ضر مفت زیاده. بیشتر کسانی که نظر میدن بری ببینی نمیدونن تکنولوژی و سیستم و غیره چیه. طرف میخواد نظر داده باشه و بگه منم حالیمه. یه سیستم رو به یه مهندس کامپیوتر داده بودن گند زده بود توش ولی کسی که درس نخونده ولی تجربه زیادی داره و همه جروه استفاده کرده به راحتی از پس همه چی بر میاد. اینم اینجوریه. اندروید خیلی هم عالیه. من الان 24 ساعته دارم با تبلت کار میکنم خونه بیرون 24 ساعته تو فیس بوک آنلاینم و گروهی داریم مجبورم مدیریتش کنم. فقط میتونم بگم تنها ایرادی که تو اندروید دیدم بحث آفیس هست یعنی تو سایت مانند فی س بوک میخوام کپی و پیست کنی سریع ا به جا کنی مشکل داره و به هم میریزه. البته با نبودن موس کلا خیلی سخت میشه تا عادت کنیم. حالا ویندوز 8 رو نمیدونم تو این زمینه مانند سیستم عامل 7 عمل میکنه یا نه. البته ویندوز مثلا پنجره ها باز میشه مانند همون ویندوز 7 هست ولی اندروید هم تو ورژن های بعدی خیلی پیشرفت داره. ضمنا کاربرا به گوگل ایمیل بزنن میتونه این طرح های کاربران رو پیاده سازی کنه. ولی چون گوگل داره یکپارچه میکنه میخواد به سیستم کاربری عمومی تبدیل کنه خودش رو برای همین دست ماکروسافت رو از پشت میبنده.نقل قول:
من به شخصه تا الان نه هنگی داشتم نه چیزی کلی هم نرم افزار نصب کردم. فقط بحث خود تبلت هم هست که امکانات و سخت افزارش خوب باشه و پورت های رایج و استاندارد رو داشته باشه. حالا تا سال دیگه تبلت های زیادی وارد بازار میشه که یه سخت افزار خوب میخوام بگیرم با اندروید 5 در کنارش ویندوز 8 رو هم میشه داشت.
شاد و پیروز باشید
نقل قول:
اینجا تاپیک کل کل بین اندروید و ios نداره؟ خیلی دوست دارم بدونم از این همه برنامه ی apple کدومشون واقعا شاخ که اندروید نداره :20: البته به جز بازی
الان سایت GSM زده اپل برای محصولات مهم تولید تبلت های جدیدش با سامسونگ قرارداد میبنده. این خبر خیلی شنیده بودم. از ال جی راضی نیست. استیو جابز انسانی روشن ضمیر و خارق العاده ای بود که اپل رو به وجود آورد و برای همیشه جاودانه موند ولی قرار نیست اپل همیشه اپل بمونه. دست بالای دست بسیار است مخصوصا که قطعات مهمش رو بده به سامسونگ به کل طرفداراش افسردگی میگیرن. چون اپل و سامسونگ با هم مبارزه داشتن. ولی واقعیت اینه اپل از خودش هیچی نداره ولی سامسونگ خیلی از تجهیزات و غیره برای خودش هست. الان اندروید روی لپ تاپ های ایسوس هم قابل نصب شده. اندروید اگر بیشتر روی محیط سیستم عاملبش کار کنه و عمومی تر کنه کسی که با ویندوز کار کرده به راحتی کارش با اندروید انجام بشه کسی سراغ سیستم عامل های دیگه نمیره چون با کمترین سخت افزار قابل اجراست. من مشکل اصلیم با اندروید کپی و پیست کردن هست که واقعا بهم میریزه و مجبورم برای این کار برم با لپ تاپ کار کنم. در نسخه 4 نمیدونم این مشکل رو داره یا نه. ولی به گفته خود گوگل نرم افزارهای با گرافیک بهتر تولید میکنه و در حال حاضر نرم افزاری نیست کهIOS داشته باشه اندروید نداشته باشه.
سلام
تبلت اندرویدی 10 اینچی دور و ور 1 تومن الان چی هست ؟
ممنون میشم معرفی کنید
دوستانی که با تبلت های چینی آشنایی دارند کمک کنن.
این تبلت ارزش خرید به قیمت 210000 تومان رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اندا من شنیدم میگن از تبلت های خوب چینی هستش!!نقل قول:
مشخصاتش که عالیه! با 210 تومن چی میدن!!
راستی این سیم کارتم میخوره انگار! درسته!؟!:10:
فقط امكان منفجر شدنش هست كه اون موقع خطرناك ترهنقل قول:
سامسونگ هست كه قيمتش 1 ميليون 200 هزار هستش 16 گيگنقل قول:
اسوس ASUS Eee Pad Transformer - 16GB هم تبلت خوبيه قيمتش الان بايد به 800 رسيده باشه. فقط سيم كارت نميخوره كه مهم باشه ميتوني اين گجت Gmate بخري سيم كارت ميخوره با بلوتوس وصل ميشه به تبلت و مكالمه و اينترنت رو ارائه ميده.
هر 2 تبلت هاي خوبي هستن.
من یه چیزی که تجربه شخصیم هست رو میگم.هرگز و هیچوقت از این جنسهای ارزون قیمت و برند های در پیت قیمتش هر چقدر هم ارزون باشه نخرید چون واقعا پشیمون میشید و پولتون رو دور میریزید.من یه گوشی glx g1 که این همه تبلیغ میکردن با اندروید 2.4 و فلان و....خریدم به قیمت 275 تومن و الان واقعا پشیمونم.گوشی سرعتش افتضاحه شارژرش مشکل داره باطریش مشکل داره و هزار و یک مشکل دیگه داره و واقعا از خرید این گوشی پشیمونم.حالا مطمئنم این تبلت ها هم این مشکلات رو دارن.هیچوقت از برندهایی که معتبر نیستن خرید نکنید هیچوقت.حالا خود دانید.نقل قول:
??????????????نقل قول:
سلام
می خواستم تبلتی رو معرفی کنید که پورت یو اس بی داشته باشد و فلش مموری به آن متصل شود. آیا تلویزیونهای دیجیتال یو اس بی دار که به لپ تاپ وصل می شوند با تبلتهای یو اس بی خور هم جواب میدند ؟ ضمنا مهمترین کاری که از تبلت میخوام اجرای برنامه های مختلف بخصوص دیکشنریهای معروف است؟
سلام .
عید همه مبارک.
دوستان تبلت با پردازنده Tegra3 تو بازار چی هستش؟ اگه میشه قیمت حدودی هم بگید
سلام دوستان
ببخشید مزاحم شدم
تبلت سونی که تازه به بازار اومده چه طور می باشد؟
به نظرتون ارزش خرید داره؟
بازم ممنون.
نقل قول:
خبر عالی برای خودم بیشتر :از تابستون کلا مزاحم بچه های پی سی ورلدم
عاشقتتتتتتتتتتتتتتم p30world
دوستان p7300 8.9 اینچی بهتره یا 7plus؟ پردازنده کدوم یکی بهتره؟ Nvidia tegra یا arm mali؟؟
سوال دیگه اینکه آیا ورژن های بالاتر آندرویید برای این دو توسظ سامسونگ ارائه میشه؟
توی alldigital زده Galaxy Tab 8.9 3G P7300 مکالمه و کارت حافظه ساپورت نمی کنمد!!! حقیقت دارد؟؟؟؟
من با شما موافقم...............ولی ما که بودجه مون نمی رسه چه کار کنیم؟:41:نقل قول:
شما داری glx با چی مقایسه میکنین دقیقا؟ قطعات کاملا چینی با مونتاز ایران میخواستین خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟ :27: glx و با هیچی مقایسه نکن ممنون
تبلت های یو اس بی خور که من سراغ دارم، تبلت ایسوس هست که پورت یو اس بی به خودش نیست، به داکش (کیبوردش) هست. تبلت دیگه ای که فول پورت هست و اکثر پورت ها از جمله یو اس بی را داره، توشیبا هست.نقل قول:
درمورد کارایی یو اس بی اطلاعی ندارم. من فقط برای اتصال موس و فلش مموری به تبلت ازش استفاده میکنم.
برخی از دیکشنری های معروف را داره (مثل آکسفورد و Merriam webster) ولی نمیشه انتظارات یه دیکشنری مثل دیکشنری آکسفورد پیشرفته که توی کامپیتور نصب میکنید را ازش داشته باشید. برای استفاده های ضروری و سطحی خیلی خوب هست ولی به طور خیلی تخصصی، نه.
:11:
معمولا در تبلت های وین 7 هست
wiev sonic wiev pad 10 با اندروید و 7
معروف ترینش اینه که تو ایران هست acer iconia tab a500
تلویزیون رو نمیتونی بهش وصل کنی چون ویندوز نداره
مدل ویندوز دارش W500 هست
ولی دیکشنرییش حل
کلابش هم اینجاست
عکس پورت هم تو پست 16 اینجاست
موفق باشی
برای گالاکسی تب ۸.۹ درگاه USB وجود نداره باید داک جدا تهیه کنید!
دوست عزیز من یک kit c onnection گرفتم 39000 تومان که هم درگاه usb داره هم مموری کارت ها رو و کلی هم استفاده کردم عالیه.نقل قول:
سلام
دوستان نظرتون راجع به تبلت چیه؟ با توجه به امکاناتی که داره ایا توصیه به خرید میشه؟
از لحاظ برند و سخت افزار
کاربرد بیشتر اینترنت مخصوصا دانلود شبانه که رایگان هست- تماشای فیلم با انواع فرمت و زیرنویس و..........
سلام
معذرت که سوال میکنم اخه اونقدر حوصله ندارم تو ایییییییینهمه مطلب بگردم دنبال یه سوال فزرتی!
سامسونگ p6200 درگاه usb داره؟ ینی فلش بهش وصل میشه یا باید باز یه پول زیادی بدم یه دستگاه دیگه بخرم ؟!
دوما : اون دستگاهه بقیه چیزا مثل گوشی ها رو فلش خور میکنه یا نه؟
مرسی
USB Host support داره
برای اتصال فلش کافیه کابلش رو تهیه کنید و سپس متصل کنید OTG cable
هر گوشی و تبلتی که این قابلیت رو داشته باشه میتونه فلش و هارد رو ساپورت کنه
up...........