خوب این دوستمون احتمال دادن که شاید تازه بازی رو نصب کرده و به این مشکل برخورده باشه .. آخه بعید میدونم کسی با اون حالت گرافیک که به قول خودشون خرابه بخواد بازی رو تا جایی جلو ببره ..نقل قول:
Printable View
خوب این دوستمون احتمال دادن که شاید تازه بازی رو نصب کرده و به این مشکل برخورده باشه .. آخه بعید میدونم کسی با اون حالت گرافیک که به قول خودشون خرابه بخواد بازی رو تا جایی جلو ببره ..نقل قول:
با اپديت كارتم درست شد قبلش بازي اصلا رنگ نداشت /// به نظرم شماره اولش قشنگتر بود البته زياد جلو نرفتم /اونجام كه يارو واسم قلاب ميگيره و زير درو ميگيره ////
دوستان باز به مشکل برخوردم رسیدم اینجا هر چی میزنم نمی میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز صفحه ی قبل یکی از دوستان همین سوال رو کرده پاسخش رو دادمنقل قول:
میتونید به اون پست مراجعه کنید
داداش چقدر سکه داری ... از این ثبت نامی ها خریدی یا آزاد ؟ :sq_2: ... به نظر من یه خورده خرج کن اون پولاتو نیرو و تبر و ... بخرنقل قول:
دکمه های بازی قاطیع کرده زیرش میزنه فلان دکمه باید بزنی اما با یه دکمه دیکه کار میکنه
کسی میتونه لیستی از دکمه های بازی بزاره ممنون میشم
بعد جایی که باید یه توپ حل بدی بالا جه جوریه
عجب مصیبتی شد این DLC های فیک مربوط به Arguls Tomb و Abyssal Forge و Lord Bailiel کار داد الان که نسخه های ریتیل این دو تا دی ال سی رو ریختم مجبورم اون فیک ها رو پاک کنم که اونم باعث میشه سیو گیمم رو نشناسه و پروگرسم از بین بره حالا این زیاد مشکل ساز نیست مسئله اینجاس با لول یک وارد آرگول تامب و آبیسال فورج شدن مصیبته الان همین اول کاری توی دی ال سی آبیسال فورج Mad Smith هست خیلی شاخ هم نیست همچین مو خفنی هم نداره ولی واقعا با شمشیر لول یک و با توجه به اینکه حتی یه سلاح ثانویه هم ندارم مسئله ساز شده برام
الان یه سوال برام پیش اومده همینطوریه با Death کمپین اصلی میشه وارد این دی ال سی ها شد یا مدلش همینه باید از لول یک بریم اینارو؟
نه بابا پسر خاله من با لول 30 داره میره با ایکس باکسش آرمین از این فیک ها دان نکن برو Crucuble طبقه101 رو هزار بار تموم کن سلاح های بینهایت قدرتمندی بهت میده مثلا یکی از سلاح هاش رو من دارم که 754-822 دمیج میده یا یک لباس دارم که130 تا strange داره یا یک کفشی که 100 تا strange داره یا حتی یه تلسمن یافتم خدا نوش جونم خداییش......نقل قول:
الان یه سوال برام پیش اومده همینطوریه با Death کمپین اصلی میشه وارد این دی ال سی ها شد یا مدلش همینه باید از لول یک بریم اینارو؟
بیخیال دیگگه نمیگم فقط بدونین strangeرو به700 رسوندم و defence رو به 1200 و cirtical chance رو به90% دیگه سیو رو بزارم واسه طراحان بازی باس 200 دلار بهم بپولن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس باید یه بار کمپین رو برم لولم بره بالا بعد دی ال سی ها رو بازی کنم خیلی سخته با لول یک بازی کنی
یکی نیست به من بگه آخه شیرین عقل آخه عقده ای نشستی اندازه 10 گیگ فایل دانلود کردی که چی بشه نشستی با بالاترین کیفیت و بدون افت فریم بازی می کنی روی کنسول چه مرگته رفتی سراغ نسخه PC دی:
این چرا اینجوریه؟ سیستمم نمی گم بالاس ولی پائین هم نیست سی پی یو i7 گرافیک GT540 M 2gig رم 4 خوب پس چی باشه باید سیستم موشک آپولو که نمی خواد هوا کنه! یه گیم غیر گرافیکی هست!
یکی میشه کمک کنه برای این غوول بزرگه ... ؟ تا نصفه خونشو کم میکنم ولی بعد دیگه اینقدر وحشی میشه امون نمیده اصلا ضربه بهش بزنم .. همش داره مشت میکوبه زمین . این قلق خاصی داره یا کلا باید با توکل بر خدا بکشیمش ؟
تازه فهمیدم خونش هی پر میشه . گفتم شاید باید بپرم رو کمرش بهش ضربه بزنم ولی اون دست بنفش رنگه اصلا نمیگیرش ...
چرا من تا اینجای باری شمشیری گیرم نیومده که خونمو پر کنه و damage بالایی هم داشته باشه .. از 15 20 تا شمشیرم یکیش اینطوریه که اونمم ماله level 5 هستش درصورتی که من level 16 هستم
نقل قول:
تا نصفه که زدید بعد دکمه Action رو باید در نقطه از خاصی که سلامتیش میرسه علامت action رو بزنید تا سلامتیش دوباره پر نشه,سعی کنید از این فلاسک های Health داشته باشید.بهترین راه وقتی دوره اینکه برید جای همین بدن Alt چپ کلیک بزینید که چندتا ضربه بخوره.باید حواستون باشه وقتی مشت می کوبه اول منطقه جلو رو میزنه بعد دستش هل میده عقب.وقتی گیج شد افتاد زمین سریع با راست کلیک پذیراییش کنید.غول سختی نیست یک کم صبر می خواد
کلا شمشیر Health per attack منم همون یکی رو دیدم که تا LVL 10 خوبه .برای پر شدن سلامتی من از این لباس Health regen دارند استافده می کنم.سطح 19 یکی دون بنفش پیدا می کنید
ميگم فقط ميشه با اون قدرن احضار موجودات توي necromancerفقط تابوت احضار كرد ؟؟ خيلي ديگشو خريدم فقط تابوت احضار ميشه ///
منم تا حالا rpg ازي نكردم و واسه همين با ايتما اشنا نيستم //
ربطی به rpg باز بودن نداره (هر چند به نظرم این بازی اصلا rpg نیست) در واقع شما باید یکم انگلیسی بلد باشید یا وقت بگذارید ترجمه کنید اصلا پیچیده نیست.نقل قول:
در اون قسمت 4 نوع قدرت هست ، بقیه شون در رابطه با تقویت همون قدرت هاست.
مثلا در رابطه با احضار غولها(همون تابوت های شما:31:) یکیشون باعث میشه هر ضربه ای که غولها می زنند به wraith شما افزوده بشه یا یکی دیگه باعث میشه غولها قدرت اتشی پیدا کنند و ....
یه سوال دیگه ... من الان ویندوز 8 رو دارم میخواستم ببینم آیا سیو این بازی قابلیت جابجایی داره که بتونم 8 رو نصب کنم و روی اون ادامشو برم ؟ یا این کار ریسکه ؟
خوب مثل بقيه بازيها هم نيست و مرتب بايد از ايتمها استفاده كني توي بيشتر سبكها اصلا ايتمي نيست واسه همين يه خورده گيج ميشي وقتي تا به حال نديدي :sq_11:نقل قول:
کمی تا نیمه ابری ریسکه!!!نقل قول:
عجب بازی طولانی هستش ... الان تازه رسیدم به earth چقدر دیگه مونده تمام شه ؟ من که خودم فکر میکنم اخرش باشه ..
نه هنوز کار داری بعد اینجا دو سه جا دیگه هست سخت هم هستند دو ت اسکیل دیگه هم مونده یاد بگیری پورتال معمولی و سوپر پورتالنقل قول:
سلام کسی سیو level 22 بازی رو داره قسمت The Black stone اگه قبلشم داره لطفا برام میل کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو من دیگه کار نمیکنه میرم توش از بازی در میاد:sq_3:
من بعد از كشتن عنكبوته گير كردم// اونجا كه 2تا ميشي و يكي يه اهرمو ميچرخونه و در پايين مياد و يه
سكو هم كه توي هوا معلقه ازاد ميكني ///هر چي فكر ميكنم نتيجه اي نداشت ؟؟ چجوري هر دونفرو ببرم اونور ؟؟:sq_21:
من این بازیو تموم کردم!عکس بزاری راحت تر میشه راهنمایی کرد!:sq_25:
اول اون مکعب رو بیار بیروننقل قول:
بعد برو روی مکعب و مقر روح رو اونجا ایجاد کن یعنی وقتی روی مکعب ایستادی اسپلیت کن یکی از روح ها رو مامور باز کردن دروازه ای که باید بری اون ور بکن با اون یکی روح مکعبی رو که مقر روح روی اون هست ببر داخل الان اگه اسپلیت رو بشکنی اون طرف هستی
سلام دوستان
شرمنده زیر خاکی میارم بیرون :دی
آخه چند وقتی بود اصلا نمی تونستم بازی کنم حالا فرصت گیر اومده دارم چپ و راست بازی می کنم.
یک سوال فنی داشتم:
من اینجا گیر کردم:
اول باید این دو تا پرتال رو درست کنی
بعدش باید بری طبقه بالا و soul splitter رو بزنی:
بعدش بری روی اون دو تا اهرم:
تا اینکه مجسمه بیفته پایین رو به یاد بازی پرتال از پنجره شوت شه بیرون:
ولی تو بازی من از پنجره نمیره بیرون و جلوی همون پرتال روی دیوار میفته زمین.
این عکس ها رو از رو راهنمای بازی و.رداشتم ولی نمی دونم چشه و نمیره :sq_3:
چیکار باید کرد؟
دقیقا منم اینجا گیر کردم شدید.نقل قول:
موقع درست کردن پرتال دکمه رو نگه دارید تا پرتالی که میسازه قدرتش بیشتر بشه.
مرسی عزیزنقل قول:
گفتم چرا پرتال هاش کم زوره :دی
سر غول samael گیر کردم واقعا چقدر بازی اونجا باگ داره بعضی مواقع غول میره تو مواد مذاب .. بعضی مواقع یادش میره زمین رو از جاش بکنه و بیاره نزدیک خودش .. وقتی آتیش از زیر پامون میاد اصلا نمیتونم بفهمم چطوری باید جا خالی بدیم .. تا خیلی بعد از آتیش زیر پا بازم داره 62 تا 62 تا خون کم میکنه ... طوری یهو بدون هیچ ضربه و آتیشی در زیر پا میمیرم ...
کسی میتونه بگه این special هایی که برای این اسلحه نوشته چه کاری انجام میده ؟ من که فرقی با دیگر اسلحه ها ندیدم ..
بعد از این قسمت سر یه معما گیر کردم که دوتا چرخ دنند وجود داره که باید بچرخونی که دوتا دیوار بالا میاد که دوتا آیینه داره و کلا توی اون قسمت 3تا آیینه وجود داره.نقل قول:
موندم که اینجا چیکار کنم !!! راهنمایی لطفا!
میگم شما یه دوتا هم عکس بذار تا بشه بهتر متوجه شد،البته فقط دو تا!!! :دینقل قول:
کویستهای فرعی رو کسی راهنماش رو داره ؟؟
اول که به دوتا روح تقسیم شو.یعد چرخ دنده ایی دیوار اولی از سمت راست رو میده پایین بچرخون,بعد یک پرتال تو دیوار دوم درست کن,دیوار اول بذار بید سر جاش.طبقه پایین یک جا شیشه هست تو اون پرتال درست کن.از تو همون به دیوار روبری دومی که اولی باشه یک پرتال درست کن.چرخ دنده دیوار دومی رو بچرخون بره پایین.برو از توی پرتال طبق پایین بپر که بری انور.دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدمنقل قول:
خیلی هم خوب توضیح دادی.نقل قول:
دمت گرم
بالاخره تمامش کردم ... البته واقعا سر غول ساموئل گیر کردم و از ترینیر استفاده کردم .ولی دیگه غول آخر رو نامردی نرفتم ... غول آخر خیلی آسون بود .. فقط نفهمیدم چرا هورس من خودشو از اونجا انداخت پایین ... خودشو یعنی کشت ؟
الان لول 20 هستم و از اول اومده سوال دومم اینه که با لول 20 تو مراحل اول که خیلی آسون میشه ردش کرد اینطور نیست ؟ آیا ادماهاش توی مراحل اول تغییری میکنن ؟ قدرتشون چی؟ اگه همون باشه آسون میشه که ... :sq_25:
سوال سوم ... میشه دقیقا بگید سیو بازی کجاست . میخوام کپی کنم و ویندوز رو عوض کنم 8 بریزم ... اگه سیوم اجرا نشد هم اشکالی نداره ولی میخوام یه تست کنم
من خودم وقت نکردم از اول بازی کنم ولی تقریبا دوبار بازی کردم چون بخاطر سوختن PC ام یک مرتبه از اول رفتم واینقدر بازی و فیلم هست که دیگه به این نمی رسه تازه دارم Max payne رو بازی میکنم.پیدا کردن جواب سوال اولت خیلی راحته می تونی 30 دقیقه بازی کنی دستت بیاد اگه رو حالت سخت تری که بعد یک بار بازی کردن باز میشه بری مسلما سخت میشه.برای سیوها هم از مسیر میتونی بدست بیاری C:Users:Mydocument::My games:English که دو تا فایل هست هموناست , پیدای نکردی توی C سرچ کن Darksiderنقل قول:
محتوای مخفی: اخر داستان
این ادرس سیوی رو که دادی میدونستم ولی مشکل اینه که خیلی ها اینو کپی کردن و بعد از نصب ویندوز کار نکرده ..من شنیدم به غیر از این آدرس سیو یکی دیگه هم هست ...نقل قول:
روی ویندوز 8 رو نمیدونم ولی رو 7 که با جایگزینی مشکلی نداره. خودم چک کردم روی 7نقل قول:
Just Push Start has just announced their Game of The Year 2012 awards and Darksiders II has taken home the win as the Action Adventure Game of the Year 2012!
منبع: