چی داد؟نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
Printable View
چی داد؟نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
من 5 بار بازی کردم جایزه هاش اینا بودنقل قول:
1- 10e
2- 1000e
3-mag b 1day
4-El-Raffe Kukri 1day
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-Desert Eagle 1day
لعنتی ها
area مسدود شده توسط نوابغ زحمت کش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....یعنی قشنگ زدن ضد حال خالص که بعدا بازی می ره انجا نتونیم راحت بازی کنیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چی کار کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:
نمی شه من یک هفته رو بدون نگفتن چیزی بهشون سر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کردم اما توی پست اول زده بود
گرافیک عالی نداشت.نقل قول:
3-گرافیک عالی که بین تمام بازی های اکشن شوتر اول شخص رایگان بارلا تر وتقریبا شبیه call of duty 4 است
من cod 6رو ترجیح میدم
مپ اسکورت جدید داره میاد با چند تا اسلحه جدید
عجیبه که تصویر نزاشتن:13:
ویدیو تبلیغاتی جدید ( ظاهرا باسه area است )کامنت هاش بعضی جاها جالبه(البته حق دارن - یکم نمی تونستن وقت بزارن یک ویدیو قشنگ تر بسازن )چه قدر هم بهش توپیدن:31:
پ ن:کد:http://www.youtube.com/watch?v=OOOQFU19glo&list=UUJJLc9LvVO4lZgj2ksjVO9A&index=1&feature=plcp
چه قدر جایزه های در عوض خرید جدیدا می زارن....(پکیج های اسلحه هم همین طور )
امروز یه کپسول گان دیگه بردم:31: اونم فقط با 3 کپس یعنی 9 هزار یورو
:31:
m4a1 crapio
هفته پیش هم hawkey رو بردم اونم تو Invid با 5 کپس
قبلا هم winder رو برده بودم:31:
خوش به حالت ما که هیچی گیرمون نیومده تا حالا :31:نقل قول:
:31:نقل قول:
یکمی شانس می خواد با یکمی سرعت و یکمی دقت تو زمان خریدن کپس:19:
شما کی پست دادی من ندیدم:13:نقل قول:
این بازی قبل از cod 6 امده نمی شه که بهتر از ان در بیاد....گرچه مقایسه دو بازی که یکی f2p و دیگری خریدنی است باسه مقایسه گرافیکی یکم ناجوانمردی است.
خوشبحالت یکی هم به ما بدهنقل قول:
خوب تو از انور افتادی من از این ور:41:نقل قول:
نمی دونم بخاطر چی فکر کرده من -- استفاده کردم:13:
چند روز پیش co op پر از هکر بود و من تو روم ها همش بهشون می خوردم که عملا بعدش کیک می شدم ولی اگر بخاطر این موضوع که یکی دیگر -- کرده و من تو روم بودم منو بن کردن خیلی مسخره است:2:.
پ ن:
یادم رفت clan رو چی کار کنیم؟
پ ن2:
ظاهرا باید قوانین area رو بخونیم که بن نشیم ( خیلی تند می رن اینا )
یکی از کاربرا یک نسخه خلاصه شده از مواردی که دیگر نباید بکنیم رو نوشته ( استفاده از glich هم بن رو به همراه داره - دیگر از glich استفاده نکنین)
پ ن 3:
تنها بازی انلاینم همین بود که دونبال می کردم........ امیدوارم تیکت یک تاثیری بزاره ........
بچه ها اکانتم رو سایت aeria باز کرد مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا قوانین aeria خیلی سخت گیر تر در رابطه با هکر ها بازی کردن هست حواستون باشه اگر تو روم هکر بود بزنید بیرون که دردسر نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:
دم aeria گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ijji فقط جوابگوی خودکار داره و انگار اصلا نگاه نمی کنن طرف چی می گه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه الان گیم دست aria افتاده؟
تا حدودی ...الان بخش پشتیبانی اش ظاهرا منتقل شده و الان بیشتر انور انجام می دن ( یکم بحث هم هست که این بسته های خرید و پرداخت برای بردن جدید رو هم اینها راه انداختن).نقل قول:
از الان دارن کاربرای ijji رو با قوانین aeria تطبیق می دن ( که یکش تغییر نام های کاربری نامناسب بود که حسابی سر و صدا شد سرش ) جدید هم که برخورد با استفاده از هکر ها و glich هارو شروع کردن.
قوانینشون با ijji فرق دارده و در مواردی سخت گیر تر هستن
بچه ها من repulse رو گذاشتم باسه دانلود که نصب کنم و ببینم مسئله ای در بازی بعد از انتقال پیش میاد باسمون یا نه :13:
پ ن:
موندم این سایت که حتی به اسم کاربرا هم گیر که چرت و پرت نزارن رو باسه چی این نوابغ بستن:grrr:
repulse چیه؟ راکتور aeria ست؟:31:نقل قول:
خدا مرگشون داده دیگه
تازه بعد از شهریور ممکنه کلا نتونیم بازی کنیم:18::18:
نه یکی از بازی های aeria است:31:تست کردم ببینم با بازی ها مسئله نداشته باشیم که دیدم مسئله ای نیست و راحت و بدون مشکل اجرا می شه و میره تو سرورنقل قول:
بازی های aeria راکتور نداره خودش بخش لاگین داره ...احتمالا ava هم اینطوری میشه( سریع هم لود میشه)
شهریور؟خبری است من نمی دونم؟
اینترنت میلی:31:نقل قول:
اگر بازیکن های aeria بیان داخل AVA چی میشه:31:.(پینگ ها مال بازیrepulse است -داشتم دانلود می کردم وگرنه دور ور 300 بود مال من )
یک نفر هم زیر 100 نیست:27:کد:http://ups.night-skin.com/up-91-02/Screenshot003.jpg
http://ups.night-skin.com/up-91-02/Screenshot004.jpg
یعنی سروراش اینقد داغونن؟نقل قول:
سرور تفکیک منطقه ندارن توش ...اگر اینو تو ava انجام بدن فکر کنم قوقا بشه:27:نقل قول:
یک مدت هم سرور اروپا sf از کار افتاده بود ملت همه شاکی
تو sf از باز شدن ریجن هایی که قبلا ijji مسدود کرده بحث کردن نمی دونم ava هم میاد توش یا نه ولی بیاد بد نیست:31:
پ ن:
کسی این دور 400 گلد خرج کرد؟:31:
دیدم کسایی که خرج کردن و دوتا bareta گرفتن
تاکتیک پول درآورنه دیگه
ولی یکی تو یکی از روم ها که بهش گفتن gcoiner
گفت بیچاره همین gcoiner ها هستن که شما الان بازی می کنید
اگه نه کی پول به اونها میده تا سرور بذارن و از این حرفا
همه خفه خون گرفتن :31:
اره دیگه ما فقیریم:31:نقل قول:
با جمع اوری bp و e داریم زندگی می کنیم:31:
اگر نخوایم باید بریم سرور sea که ارزونتر باسمون در بیاد ( حالا در میاد ؟:13:)
سرور sea? کدومهنقل قول:
کاربرای sea الان ip شون در ijji مسدود شده و دیگر اجازه بازی رو بهشون نمی دن......( اجازه منتقل کردن اکانت هاشون رو هم ندادن - حال همه رو بخاطر همین ان موقع گرفتن:41:)
این همون kava هست فک کنم
اوا برای کره ای ها و شرق آسیا احتمالا
نه kava این سایت است
java هم این سایت است
این sea ava است که مال مناطق جنوب شرق اسیا است.( و زبان اینگلیسی هم ساپورت می کنه - نمی دونم محدودیتی باسه کشور های دیگر گذاشته یا نه)
پ ن:
چین هم سرور جدا داره باسه خودش
یه خاورمیانه هم میزدن خاک بر سرا:31:
تا حالا پینگ رو با کشور های خاور میانه چک کردی؟:31: مال من همشون بالای 300 400 است.... تازه کلی مسائل مختلف هم بر می خورند که کلا از سرور زدن منصرف میشن.....( همین الان می تونی تو عنوان های مختلف ببینی :27:)نقل قول:
خرید نصف قیمت مجدد باسه یک هفته گذاشتن کی خرید می کنه؟:8: یک اسلحه هم به ما بده:27:
پ ن:
کارکتر های جدید رو تو kava دیدی:21:؟
منکه چندروزه اینترنتم دچار مشکل شدهنقل قول:
یعنی استانها غربی عموما اینطور شدن
پول دادین به ما هم بدین نامردا(البته فقط من و تو با شاید چند نفر معدود دیگه ایرانی تو بازی هستیم:31:)
:37: امیدوارم زودتر مشکل ارتباطی ات رفع بشع
بنظرم صبر کنیم مذاکرات بکنن بعد پول تبدیل کنیم بهتره یا الان تبدیل کنیم :31: ( معلوم نیست فردا چه شود ....)
اخه نه راهنمای مناسب داره باسه ساخت اکانت و نه الان که هنوز معلوم نیست کی منتقل می کنن بازی رو به aeria که بشه بر اساس ان راهنما نوشت نه هنوز کامل قوانین رو جدید رو می دونیم..... بزار منتقل بشه و از شر تبدیل اکانت راحت بشیم بعد راهنما های مناسب رو باسه تازه کار ها بنویسیم که بچه ها بیان ( البته اگر سایت aeria رو مسدود نمی کردن خیلی خوب می شد ولی خوب انتظار زیادی است:39:)
پ ن:
البته من باید قبلش یک کار دیگر رو انجام بدم بعدش شروع می کنم جمع اوری مطالب بدرد بخور.
از دست ندین:8:
نقل قول:
DEATH DEALER EVENT
EVENT START: 12:00 AM 5/26/2012
EVENT END: 11:59 PM 5/27/2012
HOW TO PARTICIPATE:
Kill 100 players in AVA on Saturday or Sunday and we’ll send you 3000 Euro! Kill 100 players both days and we’ll send you 6000 Euro! Only PVP kills will count so ignore those AI players and get to it! Get rewards for doing what you love to do and we hope you have fun this weekend!
THE PRIZES:
100 Kills on Saturday - 3000 Euros
100 Kills on Sunday – 3000 Euros
Please allow 3-5 days for us to process your payout.
با این پینگ بالای این طرفا محاله بشه بازی کردم الان رفته رو 600
چند روزه حتی چند ساعتم خوب نبوده
پس مثل زمانی که من بازی می کردم بهتره بری تو co-op بازی کنی که ریسورس جمع کنی تا زمانی که پینگ بهتر بشه:41:نقل قول:
راستی ظاهرا انتقال بازی تو ماه july هست ( یکی از زیر زبون gm ها کشیده بیرون:31: )
دارم بازی رو دانلود میکنم بپیوندم بهتون :دی
فصل امتحاناست، میطلبه آدم یه بازی اعتیاد آور داشته باشه :31:
بعدا یقه مارو نگیری:27:نقل قول:
توصیه اولیه
این پست رو بخون باسه راحت تر بودن
بعد از اسلحه های expendable داخل بازی استفاده کن و ایتم های دیگر رو مصرف نکن تا اشناتر بشی به بازی...الکی اسلحه نخر.... بخش info اکانت رو هم باسه انجام دادن کارهای جایزه ای سر بزن که کمک شه بهت
یک مسابقه gs ها تو فروم گذاشتن از دست ندین:
چندتا ایرانی پیدا کردم:31:
تو کلن شادو هستن
pedram
imshadow666
emadxsoldier
عموما هم India f3 بازی می کنن
سرچ کردم دیدم هر کدوم کلن شخصی ساختن .اگر دیدیشون تو بازی دعوتشون کن بیان کلن که با هم باشیم .....:10:نقل قول:
فکر کنم امروز یکی رو بخاطر بد دهنی به خودم فرستادم دنبال نخود سیاه :31: خیلی قوانین aeria ترسناکه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بحث ....از این به بعد بد دهنی به دیگران ممنوع که میرین هوا خوری.... اگر کسی لطف کرد کلمات زیبا نصار کرد می تونیم بفرستیم پیش GM ها :27:
قوانین مربوطه به این موضوع
پ ن:
هر روز قوانین جدید پیدا می کنم.... فکر کنم باید به هر کی همه قوانین رو کشف کنه مدرک بدن:31: ....خیلی زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساکن اتریش هستند و پینگ پایین:13:نقل قول:
اهل کلن بازی هم نیستن
برا همین تو کلن های معروف نرفتن
اره دیگه سرور کوچه بالاییشون هست:31: الان دیگه به ما محل نمی زارن؟نقل قول:
اگر دیدشون دعوت کن ...کلن بازی هم نخواستن مسئله ای نیست ( نه اینکه موقعی هم که زیاد بودیم بچه ها می امدن کلن:27: )همین که بتونیم دور هم باشیم و گه گاهی با هم بازی کنیم بد نیست.:46:
ویرایش:
بازی نمی شه کرد زیاد عکس های قدیم رو می زارم.