پسوورد دومین کنترلر؟ نمیشه به هیچ وجه امنیت بسیار بالاستنقل قول:
Printable View
پسوورد دومین کنترلر؟ نمیشه به هیچ وجه امنیت بسیار بالاستنقل قول:
یه مقاله در همین موضوع اینجا گذاشتمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3186209#post3186209
مقاله اي با جزئيات كاملتر نيست؟انواع تهديدات از جمله ؟....InterruptionInterceptionModificationMasquerade:13:
منظور من user و pass یه کامپیوتر تو شبکه است نه پسورد دومین کنترلر .نقل قول:
سلام دوستان
(کسی درمورد Network Neighborhood که چی هست اطلاعاتی درحد یه یا دوتاجمله
میتونه به زبان فارسی توضیح بده
اگه یادم مونده باشه در ویندوز 95 و 98 و NT اسم فولدری بود که کامپیوترها و پرینترها و بقیه منابعی که به شبکه LAN متصل بودن رو لیست می کرد که بطور پیش فرض روی دسکتاپ کامپیوتر هم آیکونش وجود داشت. معادل My Network Places در ویندوز XP و Server 2000 و 2003.نقل قول:
به این راحتی ها نیستنقل قول:
نرم افزار مخصوص می خواد
فکر کنم توی انجمن آموزش هک از پایه زودتر به نتیجه برسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158917
بادروود
دوستان،این دستگاههای شبیه سازی که برایانتقال داده ها در شبکه های کامپیوتری از کابلهای برق استفاده می کنند چطوریه؟آیا میشه برای انتقال داده های اینترنت هم ازش استفاده کرد؟
آقا من یه سوال فنی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .
ما تو خونمون 2 تا سیستم داریم که یکی سیستم خودم هست که روش vista نصب هست و ان یکی xp.
اینترنت ADSL از خط تلفن میاد تو کامپیوتر من و از کامپوتر من میره تو اونیکی سیستم.(اینترنت از سیستم من شیر شده)
سیستم دوم (همونی که XP داره) همیشه باید به یه --- تو اینترنت وصل باشه که وصل میشه و مشکلیم نداره ..
حالا سوال من اینجاست که اگه من هم بخوام به یه --- دیگه تو ایترنت وصل شم آیا تو --- سیستم دوم تاثیر میزاره ؟؟
اگر میذاره چه روشی هست که --- من برای خودم کار کنه و تاثیری تو اویکی --- نذاره ؟؟؟؟؟؟
مدومم هم USB هست...
با تشکر .
جاهایه خالی وی پی انه؟نقل قول:
اگه منظورت وی پی انه تأثیری نمیذاره
شما با ICS اینترنت رو share میکنی و فکر نمیکنم اگه وصل باشید به وی پی ان فرقی کنه
بله V*P*N هست :31:نقل قول:
ممنون از جوابتون ولی من از یکی که پرسیدم میگفت تاثیر داره :9:
دوست عزیز احتمالا می خواسته سرکارت بذاره یا اینکه واقعا نمی دونسته:31:نقل قول:
ببین V P N مثله یه لوله است که کامپیوتر مبدا و مقصد رو بهم وصل می کنه و به وسط راه کاری نداره
سلام من سرعت اينترنتم پايينه چكار بايد بكنم تا بتونم برنامه ها و بازيها و كلا همه چيز با حجم بالا رو از اينترنت دانلود كنم؟چه روشهايي وجود داره و كدوم بهتره؟
تنها راهش اینه که بری isp محلتون درخواست یه سرویس پر سرعتش رو بدی :41:نقل قول:
یا اگه خیلی مایه داری از مخابرات یه خط اختصاصی بگیری:46:
سلام
یه سوال
من کافی نت زدم اما توی محدودیت یوزرها مشکل دارم کسی میتونه کمکم بکنه
باتشکر
هزینه ی این کار چند در میاد ؟ سرعت و پشتیبانی چطوره ؟نقل قول:
یا اگه خیلی مایه داری از مخابرات یه خط اختصاصی بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ISP ها که چیزی حالیشون نیست !
شما سوالتو بپرس اساتید هستن که جوابتون رو بدننقل قول:
سلام
یه سوال
من کافی نت زدم اما توی محدودیت یوزرها مشکل دارم کسی میتونه کمکم بکنه
باتشکر
سلام دوستان
دوستان ، فاصله 2 تا سیستم که می خوایم شبکه کنیم ، چقدر باید باشه ، ماکسیمم ؟ ( مثلا 2 نفر که دارن از یه مودم دی اس ال استفاده می کنن ) یکی می گفت تا 100 متر هم می شه ، اما دیگه کیفیت می آد پایین ، درسته ؟
راهی هست برای فاصله های بیشتر ، مثلا 250 ، 300 متر ؟ ( برای شیر کردن دی اس ال می خواییم استفاده کنیم )
مرسی
بستگی به کابلتون داره
البته با Repeater میتونی همچین کاری کنی
ولی Repeater رو باید وسط راه بزاری
شما با بنده بودید ؟ :10:نقل قول:
حداقل یه کوت می کردید :31:
می شه بیشتر توضیح بدید ؟ تا چند متر می شه با این ریپیتر کار کرد ؟
آیا افت کیفیت و این حرف ها پیش نمیاد ؟
مرسی
akhoond جان با DSL میشه تا 8 کیلومتر متصل کنی
با کابل UTP Cat 5 میتونی تا 100 متر
در کل بسته به نوع کابل و تکنولوژی اتصال داره. شما بگو کدو نوع مد نظرت هست که بگم
ببینید ، مشکل اینه که بعضی دوستان ما ، خط اشون پی سی ام هست ، یا فیبره ، نمی تونن دی اس ال بگیرن ، اگه بره با نزدیک ترین همسایه اش که می تونه دی اس ال بگیره ، صحبت کنه ، اون همسایه دی اس ال بگیره ، از خونه اون همسایه ، بیاره برای خودش ، می خواییم ببینیم بهترین راه ، و به صرفه ترین راه چیه ، یکی بود که با پوینت تو پوینت ، این کار رو کرده بود ، اما پوینت تو پوینت هزینه اش زیاده ، دنبال یه راه خوب ، هم از نظر کیفیت ،هم از نظر هزینه هستیم . شما راهنمایی کن .نقل قول:
( تنها راهی که به ذهنمون رسید همینه ، باز پی سی ام رو می شه کاریش کرد ، اما فیبر رو هیچ کاریش نمی شه کرد )
مرسی از لطف تون :46: :10: :11:
یا حق
فاصلتون چقدره؟ از نزدیکترین همسایه تا همون جایی که میخواین. هزینه مطلوبتون چقدره؟ اینارم بگین تا عرض کنم خدمتتون
:31:نقل قول:
شما با بنده بودید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل یه کوت می کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه بیشتر توضیح بدید ؟ تا چند متر می شه با این ریپیتر کار کرد ؟
آیا افت کیفیت و این حرف ها پیش نمیاد ؟
بازم بستگی داره به ریپیترش ولی فکر کنم با یکی کارتون راه بیفته
یعنی 100 متر کابل یه ریپیتر و باز 100 متر کابل دیگه
افت کیفیت که زیاد نه ولی بالاخره یکم کاهش سرعت رو دارین
البته همونطوری که گفتم باید ریپیتر رو وسط راه بزاری
راستش نمی دونم ، عرض کردم ، مشکل دوستان هست ، مشکل من نیست . فاصله هم از کم ممکنه باشه تا زیاد ... :13:نقل قول:
شما راهکار کلی بدید . اصلا می شه ؟ شدنی هست ؟
خب با این حساب شد 200 متر ، و اگه بیشتر بود فاصله چی ؟نقل قول:
و ضمنا ، این ریپیتر چند هست ؟
می شه یه رابطه بین فاصله و هزینه بگید ؟
AKhoond جان Repeater همون Hub , switch هست و الان دیگه چیزی به نام Repeater وجود نداره.
راهکار کلی هم نمیشه داد چون صورت مسئله ناقص. اول اطلاعات رو تکمیل کنید تا بگم.
اوکینقل قول:
حق با شماست ، شما فرض رو بذار روی 400 متر ، و هزینه رو هم تا جایی که جا داره پایین بگیر ، ما بیشتر از 10 % دیگه افت نداشته باشه . الان صورت مسوله کامله ؟
مرسی
بله. البته 400 متر خیلی زیاده.
ولی 2 تا راه پیشنهاد میدم
1- با کابل کواکسیال کابل بکشید ، سرعت 10 Mb/s هزینه تقریبا 100 تومان البته زیاد روش جالبی نیست
2- وایرلس ، 2تا اکسس پوینت 2 تا رادیو میشه 2 تا 75 تومان 2 تا 55 تومان. این روش بهترین روش با هزینه کم
wowنقل قول:
چه راه پرهزینه ای ...
من دست بالا گرفتم که ماکسیمم دستم بیاد چجوریه اوضاع .... :13:
شما یه لطفی کن ، برای فواصل زیر هم نسخه می پیچی ؟ اون 100 تومان ، یا 2 تا 130 تومان ، هزینه زیادیه ...
تا 200 متر ؟
تا 300 متر ؟
مرسی
دوستت دو تا خط داره؟
اگر داره نیازش با 128 جواب می ده؟
اگر میده می تونی بهش isdn هم پیشنهاد بدی
سلام عرض شد خدمت زد 2 عزیز :10:نقل قول:
نه زد 2 جان ، فیبر ، مشکلی که هنوز نشده باهاش دست و پنجه نرم کرد :13:
شما اگه چیزی می دونی ، راهنمایی کن :11:
مرسی از توجهت :10:
Adsl نگفتم گفتمisdn
ارتباط با دو دایل اپ همزمان که با دو تا خط می تونه وصل شه .
اگر دایل اپ کار کنه isdn هم احتمالا کار می کنه.
isdn متاسفانه توی ایران اصلا خوب ارائه و پشتیبانی نمیشه
128 هم حداکثر پهنای باندشه ولی اکثر مواقع خیلی کمتر جواب میده.
Akhoond جان برای 100 متر با کابل Cat5e یا cat6 تقریبا 30-40 تموم میشه. ولی برای 300 متر فرقی نمیکنه همون 2 تا راه قبل.
دروود
آخرین رده از سری کابلهای cat چیست؟و مشخصات آن چیست>؟
منظورت از آخرین رده چیه؟نقل قول:
اگه توی دسته بندی رو می گی cat7 هست که از هر 8 تا سیمش واسه send و Receive استفاده می شه
ممنون زد 2 عزیز :10:نقل قول:
عرض ارادت :11: :10:
آره دیگه ، بابا آی اس دی ان دیگه منسوخ شده ، تازه ، هزینه اش هم زیاده ، فایده نداره :13:
به هر حال مرسی
اوکی ، پس تا 100 متر جواب می ده ، مرسی ازت امیدوارم بتونم حداقل مشکل چند نفری این جوری حل بشه ، امیدارمنقل قول:
منونم از راهنمایی شما
( می خواستم در اصل تشکر کنم ، بابت اسپم شرمنده :11: :11: )
مرسی
یا حق
دروود،بله،اگر ممکن است بیشتر توضیح بفرمایید:11:نقل قول:
شرمنده تا همین قدر می دونستم:31:نقل قول:
اگه سرچ کنی اطلاعات کافی به دست می آری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دروود،بله،اگر ممکن است بیشتر توضیح بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
برای راه اندازی یك شبكه بی سیم نیازبه چه تجهیزاتی است؟
البته می خواستم علاوه بر شبكه بودن قابلیت استفاده از اینترنت رو هم داشته باشند.