شوك خوبي بود چند لحظه غافل گير شديم...ولي من ميگم 12 هم مياد اينو از اوايل مرداد ميگفتم حالا ببينيدنقل قول:
شوك خوبي بود چند لحظه غافل گير شديم...ولي من ميگم 12 هم مياد اينو از اوايل مرداد ميگفتم حالا ببينيدنقل قول:
سرکاری بودش حرفش .نیومده هنوز!
HELLO!!!!
اینهمه ادم اینجا تعیین رشته نمی دونن چه جوری باید بکنیم درست؟کانون سیدیش خوبه؟
میگم کسی نرم افزاری .. چیزی ننوشته که اگر نتایج اومد زنگ بزنه از خواب بیدار کنه ما رو ( اگر شب اومد نتایج ! ) ... ! :D
اصلا حس این که منتظر بمونم رو ندارم ! ...
اقا پس کی میاد این جواب ها .....نه که من خیلی رتبم خوب میشه میخوام ببینم به همه نشون بدم بقیه لذت ببرن :دی والا :دی
پیش به سوی ازاااااااااد :دی
راستی از ازاد کی میاد ؟
اخه من دو تا رشته شرکت کردم وضعیتم فرق داره با شما که یکی شرکت کردی!نقل قول:
می خوام بهترینو قبول شم!
من تجربی هستم نه ریاضی راستی!
امشب که دیگه نمیاد. توکلی الان دیگه خوابیدهنقل قول:
آزاد که دیر میاد . شهریور میاد
كاملا تاييد ميشه فقط واسه ارشد چه بدبختي ايه فقط يه انتخاب واو...نقل قول:
راستي براي چند لحظه سايت سازمان سنجش جوابارو گذاشت رو سايت ولي سريع همه ريختن الان ديگه جوابارو ورداشتن...استرس و داري چجوري منتقل ميكنم ...هه هه شوخي بود ولي ساعت 12 شب يادتون نره حتما نگاه كنين بعد لالا...
خو يكي در ميون بنويس:31:نقل قول:
راستي مي دونستي كه پارسال دندون پزشكي اردبيل خالي موند !!!!! (نمي دونم درسته يا نه !!)
بزن پزشكي تهران بعد زبان فرانسه تهران بعد ..... :31:
كلا به نظرم پولتو هدر ندي بهتره
بچه ها تا کی وقت ثبت نامه ازاد و سراسری هستش؟
چه ثبت نامی ؟ منظورت ثبت نام دانشگاه هست . نیمه ی شهرویر به بعد دیگه ..
اه کاش میدادن به من برم!نقل قول:
راستی به نظرتون چه شهرایی رو بزنم نزدیک تهران باشه بشه با اتوبوسی قطاری چیزی بشه سریع رفت اومد؟(اینا رو برای رشته های غیر گروه پزشکیم میخوام بدونم وگرنه پزشکی ته دره های ایرانم قبول شم میرم!:31:)
دوستان یه سوال
کسی که مثلا پیام نور و غیر انتفاعی رو مجاز به انتخاب رشته میشه فرقی نداره اول رشته های پیام نور رو بزاره یا غیر انتفاعی؟
نه فرقی نداره
Wo0o0ow این همه ادم اینجا انلاین هستن!
کسی لینک نتایج ازاد و سراسری سال های گذشته بچه ها رو تو فروم داره؟
من هرچی می گردم گیر نمیاد درست
راستی یه سوال...من دفترچه ی پیام نور رو نگرفتم...یعنی ازمونش رو ندادم ، حالا میخوام بدونم نمیشه با همین سراسری غیر انتفاعی اورد ؟
21 کاربر و 2 مهمان :دی
ماشالله به اینهمه فعالیت ... ترکید تاپیک بابا :دی
به خاطر همینه که میگم 1 آوردن تو انسانی سخته چون نمیتونی کسی رو پیدا کنی که ریاضی و زبانش رو 100 بزنه...نقل قول:
شد 23كاربر و 0 مهمان !!!!نقل قول:
جالب اينجاس فقط نيگا مي كنن منتظر چي هستين آقا بريد بخوابيد :31:
بابا سر شبه کجا بخوابیم ؟! من تازه 6 میخوابم :دی
اره همون ثبت نام دانشگاه رو می گمنقل قول:
حالا کجاشو دیدی بزار جوابا بیادش!نقل قول:
خوب بیان یه چیزی بگن دیگه!نقل قول:
واااااااي همه استرس دارن.
به نظر من فردا مياد.
پارسال روز قبل از گرفتن كارنامه نهايي خواب ديدم كه چند تا 0 داشتم!ولي برعكس شد!:27:
به نظر شما IT بهتره يا كامپيوتر نرم افزار؟
واسه انساني ها محاله رياضيشون رو 100 بزنن ولي واسه تجربي رياضيا كه ميان كنكورانساني ميدن 100 زدن رياضي انساني مثل خوردن سن ايچه...نقل قول:
انگاري شما زيادي رياضيتون قويه اين حرفو مي زنيد!!!نقل قول:
رشته انساني سوالاي رياضيش مسئله اي هستش چنتاشو كه ديدم خدايي بعضياشون رو به سختي ميشه حل كرد
هر رشته اي سختيه خودشو داره
ببينيم كي اولين پست صفحه 100 رو ميزنه:31:
نه اینجوری نیست از دبیرستان نمونه رشد که خاص ریاضی و فیزیکه یکی اومد مدرسه ما " فرهنگ" که خاص انسانیه ریاضیش خیلی خیلی خوب بود ولی تو کنکور 85-80 زده در کل کسی تو انسانی نیست که بتونه ریاضی رو 100 بزنهنقل قول:
مسابقه ست الان ؟! :دی
یکی از دوستای من امید 100 ریاضی انسانیه ... ببینم چ میکنه :دی هیچی نمیخوند جز ریاضی ... اونم فقط بخاطر اینکه نذاشته بودن بیاد ریاضی :41:
یه ذره انرژی واسه فردام بزارین شاید فردا نتایج اومد...
نقل قول:
مشکل از رشدیاست :دی
میشه راحت زد من پارسال انسانی سراسری شرکت کردم البته منظور شما برای رشته های مدیریت و حسابداری هستش دیگه!نقل قول:
من پارسال شرکت کردم تا سوم دبیرستان بدونی کافیه فقط باید سوالاشو لمش دستت بیاد که با چند بار تستاشو زدن یاد میگیرینقل قول:
اون پست ماله من بهش دست نزنی ها!:31:
موافقت میشه :دینقل قول:
شما دبیرستان فرهنگ بودی؟مدیرش الان پیراولیاست دیگه؟نقل قول:
معلم زبان فارسی ما بودش دبیرستان پوست از سر ما کندش انقدر ... بودش این مرد
ایشالا!نقل قول:
انرژی نمی خواد خوده استرس انرژی میاره!نقل قول:
رشدی؟نقل قول:
شما مدرسه فرهنگ تو آريا شهر ميرفتين؟من چندتا از رفيقام اونجا بودن ولي خودم تو آبادانا خوندم فكر كنم بچه هاي فرهنگ زيادي خرخونن .نقل قول:
نقل قول:
نه با رشدیا کل داریم :)))
بچه ها این نرم افزار سایت mga.ir چجوریاست ؟!
فرهنگ دبیرستان خیلی باحالیه!(اینم پست اول صفحه 100!)مال خودم شدش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مدیرش خیلی خیلی........ هستش!
امسال مدرسش چه جوری بود ؟
بايد سبك انساني رو بلد باشي تا بتوني 100 بزني يهو! نميشه بياي صد بزنينقل قول:
اره مسابقه سنقل قول:
اميدواريم بتركونه:31:
امیدوارم امیدتون رو تبدیل یه نا امیدی نکنه:31:نقل قول:
نقل قول:
تركوندي ها:31: مال خودت:13:
پول داري؟؟ اگه داري نپرس ديگه:31:نقل قول:
آره فرهنگ منطقه 16 که مدیرش درودگر نامی هست معلم زبان فارسیمون هم که اصلا تو این وادی ها نبود:31:نقل قول:
بچه ها 2 مشهد مشاور خوب کیه ؟
اصلا پیش مشاور بریم ؟
اگر حوصله داشتی و دوست داری برو تو فیس بوکم یه آلبوم 107 عکسه فقط از دبیرستان فرهنگ و بچه هاش دارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی من منظورم فرهنگه منطقه 2 اریاشهر بودش نه اونجا