شامپوسلنیوم سولفاد شنیدم سفیدمیکنه نه اینو اونی هم که معرفی کردم خوبه ولی گرونهنقل قول:
Printable View
شامپوسلنیوم سولفاد شنیدم سفیدمیکنه نه اینو اونی هم که معرفی کردم خوبه ولی گرونهنقل قول:
سدرونمیدونم ولی من خودم حناروتست کردم چربی موکمی کمترشدولی موقع استفاده حدود150 تاازموهات میریزه.نقل قول:
اگه جنس موهات خشکه وشوره نداره شستن بااب مشکلی نداره ولی اگه چربه وکثیف میشه اگه بااب بشوری بدترمیشه وباید باشامپوبشوری.درموردکاشته مویکی ازاشنایانه ماانجام داده به این صورت که موهای پشت سرش روکه ازجلوی سرش بیشتربوده روبرداشتند وجلوی سرش که کم موبوده کاشته قیمت این مدل یک میلیون تومان.ولی اگه ازخودشون باشه هرعددموفکرکنم 300 تومن باشه که 5000 لاخ مومیشه 1500000 تومن.نقل قول:
اگه ریزش موهاارثی باشه استمنا تاثیرمستقیم داره ولی اگه غیرارثی باشه خیراستمنا تاثیری نداره دلیل ریزش چیزه دیگه اییه.
قبل ازینکه تمام موهایی که به DHT حساس هستن بریزه " میشه تشخیصشون داد؟؟؟ :n13:
میگن وایسا همش که ریخت بعد برو بکار !!! خو عزیزم ادم 40 / 50 ساله دیگه مو میخواد چیکار ! :blink:
مو " بین همین 20 تا 30 سالگی لازمه :sq_20: بعدش که دیگه کارت تمومه. :sq_11:
دوتا سوال :
1 ژل فولیکا خوبه ؟ تعریفش را شنیدم ....
2- توی یک سایتی خواندم ژل ها دو نوعند نوعی از اونها آب-روغن هستند و نوعی پلیمری که نوع دوم بهتر هستش از کجا باید بفهمیم که ژلی که میخریم از کدوم نوع هستش ؟
برای جلوگیری از سفید شدن بیشتر مو چکار باید کرد ؟ راهی هست؟ عملی نه کذایی ؟ البته میدونیم که بحث وراثت بی تاثیر نیست ....
منم موهام ریزش داشته و داره .:n03:.... چه به سر ما جوونا آوردند که اینقدر داغون شدیم ... :n03: دوشنبه نوبت دکتر گرفتم برم ببینم چی میگه .... هر چند هزینه ی داروهاش هم خیلی زیاد میشه ... چند روز پیش توی یک داروخونه بودم یک آقایی اومده بود نسخه داشت که چند تا چیز میز برای ریزش موهاش تجویز شده بود ... قیمتشون 200 و خرده ای شد .... :n29:
چند سالتون هست ؟نقل قول:
اگه بالای 30 هستید که بنظر من مشگلی نداره ...
اتفاقا با کلاس هم هست ...
این سوالاتون توی بخش سبک زندگی تاپیک دارهنقل قول:
فولیکا افتضاحه ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا سوالتون رو در این تاپیک مطرح بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
????????????????نقل قول:
با سلام پسری هستم 19 ساله 1 روز در میون موهام رو با شامپو میشورم اما لایه های چربی که معمولا بهش میگن شوره داره شامپو هام رو هم عوض مردم اما فایده ای نداشت راه حل چیه تا امتحانش کنم ممنون
از شامپوهای ضد شوره باید استفاده کنیدنقل قول:
+
ژل به موهاتون میزنید ؟ ژل باعث بوجود اومدن شوره میشه ...
دوسته گرامی منم مثل شمام شوره دارم-خارش-چربی زیاد منم تایک ساله پیش هفته ای یکبارمیشستم بیخیال بودم تااین که شوره وخارش اضافه شد ازاون زمان هرروزدارم میشورم بعضی وقتهاروزی دوبار:n14: میگن راه درمان نداره هرروزبایدشست.نقل قول:
دوستان کسی میدونه لوسیون سر لامینین چه قدر طول میکشه جذب شه 1 ساعت 2 ساعت؟
درود
از کجا بفهمیم موخوره داریم ؟ آیا با استفاده از سرم کریستال مشکل رفع میشه یا باید به پزشک مراجعه کنیم؟
ممنون
وقتی سر مو دو شاخه شود نشان دهنده ی مو خوره هست
درمان خاصی ندارد.فقط بهترین راه این هست که قسمت هایی که مو خوره دارند کمی کوتاه شوند
بعدش هر روز یک بار مرتب موهاتون رو با روغن نارگیل چرب کنید
با سلام خدمت شمادوست عزیز:n01:موخوره علائم خاص خود راداردنقل قول:
علل به وجود آمدن موخوره شستن با شامپوهائي كه PHآن قليائي يا قليائي ضعيف باشد. به كاربردن مكرر مواد شيميائي مانند رنگ دكلره پرمتانت (فرار) استفاده مكرر از سشوار ،قرار گرفتن مو در برابر آفتاب. خوب آبكشي نكردن موها هنگام شست و شو..
اگر موهای شما خیلی خشک و شکننده است و دچار دو رشتگی شده موخوره دارد
بهتر است نوک موهایتان را به اندازه 1سانت کوتاه کنید
یابا شامپو های حاوی ویتامین e,c موهاتون رو بشورید شامپوهائي كه PHآنها خنثي يا اسيدي باشد یا شامپو بچه. و قبل از سشوار از کرم موهای حاوی همین ویتامین ها استفاده کنیدو یا بعد از هر بار استحمام به پایین موهاتون روغن زیتون یا نارگیل یا بادام (که موثرتره) بمالید.
شما باید موهایتان را کوتاه کنید و طی یک دوره درمانی از شامپوی کلوران (گل صد تومنی)یا کتوکنازل استفاده کنیدنقل قول:
آقا من 24 سالمه
موهای سرم طی دو سه سال اخیر هم شروع به ریزش کرده هم سفید شدن البته اگه تا همین حد بمونه راضیم ، ولی نگرانم که این روند ادامه داشته باشه
واقعا از دلیلش سر در نمیارم ، بعید میدونم ارثی باشه ، خانواده بابام اینا کچل که نمیشن هیچ کلا موهاشون حتی تو سن پیری هم سفید نمیشه یعنی موهای سفید من از بابام و عموهام و حتی مادر بزرگم الان بیشتره ، دایی ها هم موهاشون سفید میشه ولی کچل نمیشن ، ولی من هر دو تا مشکل رو به علاوه نازک شدن موها رو دارم ، کم کم داره حس میکنم که از پرورشگاه آوردنم:n02:
میخواستم بدونم به غیر از وراثت ، دیگه چه مواردی میتونه تاثیر داشته باشه ؟ به صورت طبیعی چه جور مواد غذایی واسه مو خوبه؟ چرا تا سه سال پیش اینجوری نبود ، یدفعه شروع شد؟ این شامپو ویتامینه های ایرانی تاثیری توی بهبود قضیه داره؟
سلام.
شنیدم کم خونی باعث ریزش مو میشه... این ریزش مو فقط مربوط به سر هست یا تمام بدن؟
همچنین یه سوال دیگه هم داشتم: شامپو ضد شوره ی کلوران اسم خاصی داره؟ قیمتش چقدره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سوال دوم بهتره اینجا بپرسیننقل قول:
سلام. بچه ها موهای من نازک و شکنندن..... بعضی روزا ساده میزنمش بالا ولی چون بلنده فرق میشه و حالتشو از دست میده.... بهم گفتن باید از لوسیون و کپسول تقویتی استفاده کنم.... شما موردی رو میشناسین بهم معرفی کنین؟؟
سلام دوستان
قلم رنگِ مو تو ایران هست ؟
اگه بله , بهترین مارکش چیه ؟
و قیمتش چنده ؟
با سلام به دوستان عزیز
ایا شامپوهای ضد ریزش مو واقعا در جلوگیری کردن از ریزش موثر هستند یا بیشتر تبلیغات می باشد؟
دوستان شامپو برند alpecin رو توصیه می کنند؟ ایا با توجه به مدت زمان اندکی که شامپو روی موها می باشد ویتامین ها و پروتنین های موجود در شامپو میتونن مفید فایده باشن ؟
از لطف دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید
سلام . چند ماه پیش تو تلوزیون ایران دیدم یه نفر رو آورده بودند که موهای سرش خیلی پر پشت بود و داروئی برای رویش مو ساخته که باعث رشد مو های ریخته میشه . یه نفر هم گفت موهای جلوی سرش ریخته بود و خرید زد به سرش و موهاش دراومد . اسمش نمیدونم چیه شاید بقیه ی دوستان بدونند اسمش چیه .نقل قول:
فکر کنم طلسم رو میگی
من استفاده کردم بدک نبود ولی اینجوری هم که تو تلویزیون گفت نبود مثلا جلو ریزش رو خوب میگیره ولی اینکه باعث رویش مو بشه من چیزی ندیدم البته دوره مصرفش 6 ماه هست ولی من همون یه بسته رو که زدم دیگه استفاده نکردم در کل ناراضی نیستم
قیمتش هم خیلی بالاست حدود 170 تومن هست فکر کنم
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
بله اسمش طلسم هست
تو همین سایت هم بعضی از دوستان خریدنش ظاهراً
تویِ گوگل هم میشه سرچ کرد
بنویسید :
من طلسم خریدم موهام
من موهام بعد بلند شدن موج دار میشه یعنی لخت هستش ولی موج دار بودنش باعث بد به نظر رسیدن میشه .
شما چه توصیه ای دارین ؟
سلام
من موهای فر دارم و بعد از حمام همیشه از موس استفاده میکنم.
کسی جایگزینی برای موس پیشنهاد داره؟
من دوره شش ماهه طلسم رو طی کردم اما هیچ تاثیری وجود نداشت(شک نکنید تبلیغات بوده،اگر داروی موضعی برای مو ساخته میشد بی شک کشوری جز ایران بش دست پیدا میکرد)
یکی از دوستان من 90 درصد موهای سرشو از دست داده بود اماتو یه دوره 3 ماه با استفاده از قرص فیناستراید تمام موهاش رشد کرده جوری که همه تعجب کردن.خیلی موهاش عالی شده:n19:
وای ... :n03:
رفتم از نزدیک موهامو توی آینه دیدم ... جلوی موهام چقدر کم پشت شده ... :n03:
چند روز پیش رفتم دکتر ... فردا باید برم داروخانه دارو ها رو هم بگیرم ... نمیدونم توی نسخه چی هم نوشته ... فقط میدونم فیناستراید و ماینوکسیدل نیست...
الان اومدم فقط برای یه سوال بپرسم : آیا بلندی مو در ریزش مو تاثیر داره ؟ یا این یک باور عامیانه است ؟
پارسال هم همین وقتا موهامو از ته با ماشین زدم سال پیشش هم همینطور ... امسال هم شاید دوباره بزنم ... چقدرم قیافه ام بد میشه وقتی موهامو از ته میزنم ... تا 3 4 ماه هم طول میکشه تا به حد اقل اندازه موی مورد نظرم برسه ... (رشد موهام دیره...)
سلام دوستان
این متن رو تو یکی از سایت های سازنده لوازم آرایشی برای مو نوشته بود:
نقل قول:
Should I dry my hair with a hair dryer after washing?
I recommend using a hair dryer. Hair can be damaged if it is rubbed while it's wet. First, gently towel-dry the hair by squeezing it with a towel to remove the excess water. Next, gently dry the hair with a hair dryer. This process makes the hair resistant to damage. Also, dry the hair while finger combing it, so that the wet and opened hair cuticles will be tidied up. This makes the hair resilient and beautiful. It also provides gloss and shine, making the hair appear healthy. The worst thing for the hair is to rub it roughly with a towel and then let it dry naturally. Unfortunately, a lot of people make this mistake.
این جور که من فهمیدم ،گفته بهترین کار برای خشک کردن مو :اول اینکه به آرومی آب اضافی رو بگیریم و بعدش از سشوار استفاده کنیم....
حالا سوال من در مورد آخرشه که گفته بد ترین کار اینه که بزاریم خودش به طور طبیعی خشک بشه ؟؟؟
بده این کار ؟من همیشه می ذارم طبیعی خشک بشه....نظرتون چیه ؟:n13:
سلام . گمونم خودشون سشوار میفروشندنقل قول:
نه بابا:n02:نقل قول:
یکی از برند های واکس مو هست...
کد:https://www.gatsbyglobal.com/uk/technique/tips/
سلام کسی در مورد ترمیم مو اطلاعاتی داره اساسا" در ترمیم مو چه کاری انجام میدن آیا برای کسیکه موهای جلو و پس سرش ریخته باشه مناسب هست...هزینه ترمیم مو چقدر است اگر کسی در شمال متخصصی میشناسه معرفی کنه ممنون
کسی اینجا از قرص zink plus استفاده میکنه؟ تا چند وقت پیش انواع آلمانی این کپسول که قهوه ای رنگ هم بودتوی داروخونه ها بود ولی الان همش شده زینک +ویتامین ث که اصلا تاثیر قبلی رو نداشت برای من
توی بازار موجوده نوع اول؟
سلامنقل قول:
همون زینک پلاس که شما عزیز مصرف نمودین چه تاثیری داشت ؟
بله من دیدم هنوز هست . جلوگیری میکرد اون قبلی یا باعث رشد میشد ؟
برای رشد مو و پرپشت شدن تاثیرش عالی بود; موها خیلی سریع رشد میکردن و ضخیم تر میشدن تا حدودینقل قول:
ولی من که تو داروخونه های اینجا ندیدم (اصفهان)
ارسال شده از MT11i با استفاده از تپاتالک 2
کسی در مورد تاپیک و مورست اطلاعاتی داره ؟
!
؟
حقیقت داره ؟
باعث تشدید ریزش نمیشه ؟