سلام بچه ها اون مرحله که دو تا کلت هست که باید بدزدیمشون باید چی کار بکنیم اونجا گیر کردم :n13:
Printable View
سلام بچه ها اون مرحله که دو تا کلت هست که باید بدزدیمشون باید چی کار بکنیم اونجا گیر کردم :n13:
توی صفحه قبل یکی از بچه توضیح داده بودنقل قول:
یکی دو صفحه قبلو ببین :n13:نقل قول:
بچه ها اونجا که لنی رو باید بگیریم چه شکلی میشه مخفی کاری کرد ؟
من مجبور شدم همه رو از دم بکشم :n02:
اون سمت که چندین نفر هستند سریع به آدم شک میکنن طرف دیگه هم دو تا پلیس چسبیدن به در نمیشه کاری کرد
کدوم مرحله ؟نقل قول:
شات بزار. :n02:
همون مرحله ای که باید بریم توی اتاق لنی و خفتش کنیم - لنی هم داره آهنگ گوش میده :n02:
آها آرایشگاهه ؟نقل قول:
لباس آرایشگری بپوش دیگه هیچ کی کارت نداره :n02:
اون بیرون که یکی داره کباب میپزه میتونی با برق بکشی ... اون کنارا یه جا برق داره یارو میره میشاشه روش برقش میگیره :n02:
یکیشم که وسط تو راهرو خفه کن بندازش تو جعبه.
لنیم که میری پیشش دکمه رو میزنی خودش حالشو میگیره دیگه :n10:
چقد خوب توضیح دادم :n02:
مساله لنیه
چی جوری برم پیشش
همه شک میکنن اصلا نمیشه
بابا میگم با لباس آرایشگر برو دیگه :n02:نقل قول:
بچه ها این مرحله بلک واتر رو چی جوری باید رد کنم
همون قسمتی که دکستر ویکتوریا رو میکشه ولی در اصل ویکتوریا نیست
قربون دستتون یه توضیحی بدین باید چی جوری وارد ساختمون بشم
اینجا رو چه جوری رد کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید کامپیوتر های امنیتی رو دستکاری کنی...نقل قول:
یه اتاقی هست که حداقل سه تا مامور توش هستند...کامپیوتر هم کنار پنجره هست....تا دستکاری نشه این در باز نمیشه...سه نفر رو سریع بکش و کامپیوتر رو ریبوت بکن...بعد برو رختشور خانه و لباستو عوض کن.
البته اگه میخوای مخفی کار تر انجام بدی برو اون پلیس پشت دوربین رو بکش بعد اون مسئول دوربین که لباس و کلاه قرمز داره هم بکش بعد برو یه فیلم تو راهرو هست اونو بردار بذارش تو دوربین دوربینو روشن کن اینجوری چند تا پلیس و اون زنه که مدام به جاهای مختلف سرک میکشه سرشون به دوربین گرم میشه :n02: بعد برو اون سه تامامور که توی اتاق کامپیوتر هستند رو مخفی کاری بکش و کامپیوتر رو دستکاری کن و تمام:n19:
سلام ، من بازی رو خیلی وقته تموم کردم
میخاستم بدونم دی ال سی جدیدی که داستان توش باشه نمیومده
رفقا بازیش چجوریه؟
داستانش چطوریه؟
گرافیکش چطور؟
اگه باحاله بگیریم بازی کنیم.
نخری ضرر میکنی.نقل قول:
رفقا بازیش چجوریه؟
داستانش چطوریه؟
گرافیکش چطور؟
اگه باحاله بگیریم بازی کنیم.
دوستان عزیز یه قسمتی تو بازی هست به اسم safe house که میشه اسلحه هاتو آپ گرید کنی . من اینکارو میکنم ولی وقتی میرم تو بازی فقط یه سیم دارم چه جوری میتونم از اسلحه ها استفاده کنم.
دوستان،داستان این بازی رو از کجا گیر بیارم؟؟اولین بارمه هیتمن بازی میکنم.فهمیدم دختره خیانت بهشون کرده و ...
داستان بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:این که نشد مخفی کارینقل قول:
من بدون کشتن یه نفرم تونستم اینجا رو رد بکنم
البته خیلی دردسر داره
ولی وقتی فیلم رو میزاری پخش بشه سرشون یه کم گرم میشه
تو این فاصله من بیرون اتاق امنیتی وایساده بودم و نگاه میکردم،تو این لحظه آرایش مامورای توی اتاق عوض میشه و این فقط برای چندثانیه بهتون فرصت میده که برید تو و کامپیوتر رو دستکاری بکنید بدون اینکه متوجهتون بشن
من 3 بار این کارو تست کردم تا تونستم بدون اینکه مامورای تو اتاق متوجه بشن کامپیوتر رو دستکاری بکنم
.............................
من اصلا از این بازی سر در نیووردم
باید با مخفی کاری دشمن و کشت من با گلوله میزنم همشون میاد میزنم ولی امتیاز کسر میکنه چرا؟
بیخیال امتیازا:n02:نقل قول:
هر جور دوست داری دشمناتو بکش.مهم اینه که از بازی لذت ببری.حالا میخوای با مخفی بری یا اکشن
ولی در کل بعضی مرحله ها هست که جرات نمیکنی به کسی شلیک کنی..خیلی سخت میشه.نقل قول:
یکی از بهترین بازی هایی بود که توی این سبک کرده بودم.باید دید Splinter cell چی برای گفتن داره.:n12:
من لباس دشمن رو برمیدارم بازم میفهمن چیکار کنم مخفی کاری بکشم !!؟؟!
مثلا اگر حریفتون پلیسه لباس پلیس نپوشید،چون که پلیس ها خودشون رو میشناسن.اگر حریفتون خدمتکاره لباس خدمتکار نپوشید.نقل قول:
اگه با پی سی کار میکنید،موقعی که مثلا لباس پلیس میپوشید و میخواید از جلوی پلیس رد شید دکمه کنترل رو نگه دارید،اینجوری دستشو جلوی صورتش میگیره که نشناسنشنقل قول:
البته تا جایی که instinct داشته باشید قابل عمل کردن هستش اینکار
Splinter Cell رو با این مقایسه میکنین؟ اون کجا و این کجا؟ Splinter Cell واسه خودش یه دنیاست با این Hitman اصلا قابل مقایسه نیست.نقل قول:
موافقم . با اینکه اسپلینتر سل رو فقط دیدم اما واقعا قابل مقایسه با هیتمن نیست . هیتمن یه سری ضعفهایی تو سبکش وجود داره که نسبت به بازی های دیگه نمیشه مقایسه اش کرد . مثلا یکی AC رو اومده بود با هیتمن مقایسه کرده بود .نقل قول:
(تاپیک اصلی فعال نیست)بچه ها من بازیو با هزار زحمت با نصب استیم و اپدیت ویندوز (سرویس پک 1 شد)اجرا کردم بعد از چند رور که اومدم بازی کنم هر چی رو ایکون کلیک میکنم هیچی نمیاد.دوباره استیم و ویندوزو اپدیت کردم نشد.یه کرکی با اسم شبیه proper (دقیق یادم نیست ) بود که فکر کنم با اون اجرا شده بود ولی الان ندارمش.ممنون میشم کمک کنید
کرک بازیو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه؟نقل قول:
محتوای مخفی: سایت
درست نشد.باز دمت گرم یه سری به اینجا زدی:n03:نقل قول:
یک سوال ما 7 تا جا داریم ولی هرچی برمیدارم پر نمیشه یعنی 4 تاش خالی میمونه مثلا یک تفنگ رو میندازه و یکی دیگه برمیداره چیکار کنم !
کرک ورژن 1.0.444 رو که ریختم یه فرقی کرد.حالا توی تسک منیجر میاد وسی پی یو پر میشه ولی بالا نمیاد.کاملا مشخصه که مشکل از کرکه.یه جون مرد یه کرک سالم به ما بده ممنون میشیمنقل قول:
من پدرم در اومد... دارم روی hard میرم.... بعضی اوقات بدون کشتن نمیشه مرحله رو رد کرد !
الان مرحله کشتن layla هستم..خیلی با پیچ گوشتی و چاقو پرتاب کردنش حال میکنم....
هر کدوم برای یه وسیله هستشنقل قول:
مثلا هفتمی فکر کنم فقط برای اسنایپ هستش
کلت یه جا داره مسلسل یه جا داره چاقو یه جا داره
این اسلحه ها رو نمیشه از یک جا گرفت ؟!
دوستان چه جوری میشه از از اسلحه هایی که آزاد شده استفاده کرد؟
دقیقا کجاست ؟؟ من پیدا نکردم من part2 هستمنقل قول:
بهترین حالت کشتن لی لانقل قول:
از پله های سمت راست بری بالا . بپیچی سمت راست .. 2 مامور باهم صحبت می کنن . تو کمد قائم بشی . بعد یکی رو بی صدا بکشی و لباس تن کنی دنبال لب لا بری . البته با احتیاط بعد می ره . به یک اتاق مخفی .. ااونجا صحنه هم نمشون میده . که بهتره تنهایی نگاه کنی .... جالب است .. خواستی یک بار با سطح اسان برو ... نگاه کن ............ :)
دوست عزیز تو قسمت پروفسونال . ارتقاع اسلحه وجود نداره ..نقل قول:
تو قسمت کنتکت . اون هم باید اینترنت در دسترس باشه ............