این ابزار چطوریه؟نقل قول:
Printable View
این ابزار چطوریه؟نقل قول:
واقعا این نقد رو خودت نوشتی یا از یه کجا کش رفتی؟:31:نقل قول:
اگه خودت نوشتی دمت گرم(بابا نفس...):10::11:
:18::18::18::18::18:نقل قول:
چند دقیقه ای ؟ تو حالت سوپراستار بود ؟
من گزارشگر انگلیسی از سایت p30day دانلود کردم.5دقیقه اول دو نفر حرف میزنن بعد لال میشن!!
نمیدونم از کجا باید فهمید؟البته 2روز پیش که نصب کردم پروفشنال زدم،خیلی حالم گرفته شده میرم بیرون تا حال و هوام عوض بشه روی 10مین بودنقل قول:
چرا اینقدر سخت شده بازی؟من با Evolution این بازی مشکل دارم.آخه کونامی هیچ فاکتوری رو به تکامل نمی رسونه...هر نسخه متفاوت از نسخه دیگست.بهتره اسمشو بزاره pro revolution soccer..در کل ولی از اون فوتبال دخترونهه بهتره
من دانلود نکردم ولی بازی رو از یه جا خریدم که تو خود DVD ش یه فایل 422 MB بود که اونو بعد از نصبش باید تو IMG کپی میکردم که این کارو کردم که دقیقا مثله شما شد در ضمن موقع گل زدن هم یه چیزایی میگه و دیگر هیچ!نقل قول:
بچه ها یک سوال این 2012 مثل 2011 نمیشه براش نوع دریبل تعیین کرد مثل رینبو و بقیه تا تو بازی ازش استفاده کرد؟؟؟
من توی حالت TOP PLAYER دو تا گل بهش زدم...
ولی سوپر استار هنوز بازی نکردم ولی به احتمال زیاد با اون یا مساوی میکنم یا میبرمش..
به نظرم اول رو حالت PROFFESIONAL یا پایینتر بازی کنید که بازی براتون بی مزه نشه و دستتون بیاد
بچه ها یه سوال فوری
دارم بازی می کنم الان ... یه لحظه stop زدم اومدم :31:
میگم توی master leauge چطوری میشه special training داد به طرف
مثلا یکی 3 تا special ability داره.....چطوری بیشترش کنم ؟؟
چرا میشه باید قبل از ورود به بازی باید به قسمت PERSONAL DATA SETTING بری بعد DATA خودت یعنی اواتاری که ازش استفاده میکنی انتخاب کنی بعدشم بری تو قسمت Link Feints و دریبل های مورد نظرت رو انتخاب کنینقل قول:
مال من حالتی به اسم super starتوش نیست؟وقتی دونفره بازی میکنیم این حالتها هم تاثیری داره
مگه میشه توش نباشه.....نقل قول:
تا عکس نزاری باور نمی کنم :31::31::31::31:
وقتی دو نفره هستیم که تاثیری نداره که :31::31::31::31::31::31::31:
:40::11:
یکی از دوستان تنظیمات دسته توضیح میده؟ جایی که پاسو شوتو میشه on یا off کردو؟
اینو تو حالت معمول باید بخری تو بازی ولی یه سیو هست میریزی اوکی میشه :5:نقل قول:
مگه میشه توش نباشه.....
تا عکس نزاری باور نمی کنم
وقتی دو نفره هستیم که تاثیری نداره که
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
کد:http://www.pesbaz.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=138&view=finish&cid=367&catid=5
بايد به extra content بعد به general setting بري و حالت سوپراستار رو بخري البته بايد GP ت 100 تا باشه که هر بازي که به پايان ببري10 تا GP بهت ميده البته يه لينکي هست اگه دانلودش کني GP ت رو بالا ميبره و انگار extra content هات رو باز ميکنهنقل قول:
دو نفره فکر کنم دروازبانا تاثیر داره..نقل قول:
قسمت super star قفله.برای باز کردن لینک زیر...
کد:http://downloads.moddingway.com/file/15044.html
باید با GP هایی که میگیرید ، بخریدش :46:نقل قول:
داداش رئاله ها حالا خوبه بیشتر ازین نزده :31:نقل قول:
:40:رئالو عشقه:40:
راستی چطوری میشه زبان گزارشگر بازی رو عوض کرد؟
کسی خبر نداره کرک جدید واسه 1.01 اومده؟ خسته شدیم اینقد انتی ویروس disable کردیم
گروه کرکر اسکیدرو (skidrow) اعلام کرده فعلا ورژن 1.01 بازی رو کرک نخواهد کرد پس فعلا نمیشه آنلاین زد
کسی این بازی رو روی کنسول داره؟ چطوریه؟ چه فرقی نسبت به 11 داره؟
:37::37::37::37::37::37::19::19::19::19:نقل قول:
سلام دوستان. من از اين چيزايي كه گفتين سر در نميارم. دوستم ندارم ولي داداشم بدجور عاشق اين بازيه. سايتي براي دانلود اين بازي هست؟
قربون گوگل برم!! یه سرچ بزن دیگه لینک ریختهنقل قول:
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
دوستان همین الان لیدر گروه اسکیدرو اعلام کرده بزودی این ورژن رو کرک خواهد کرد اما گفته الان نه بزودی!! حتی در جواب یک یوزر که سوال کرده بود چه مدت طول میکشه جوابی نداده!!
سایت این گروه چیه؟نقل قول:
ببخشید به نظر دوستان بهترین ترکیب با top player چه ترکیبی هست؟آیا عوض کردن ترکیب رو روند بازی تاثیر میذاره؟ممنون.
دوستان این گزارشگر عربی چطوریه ؟ ارزش داره دانلود کنیم ؟
یکی از دوستان یه لینک بده که قابلیت resume داشته باشه
top player بازی میکنی ؟؟ :13: اگه مردشی برو سوپراستار بازی کن :31: من که سوپراستار بازی میکنم واسه یوونتوس سیستم 2-2-2-4 میزارم...بعد بستگی داره با چه تیمی بخوای بازی کنی ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
میدونم یه بار جواب دادید ولی من حتی تو تمرین هم نمیتونم با دسته بازیکن دوم رو کنترل کنم بره توی عمق یکی کاملتر و دقیقتر میگه لطفا لطفا لطفا
بابا مگه شما بازی نمیکنید پس چرا جواب نمبدید نکنه مشکل شما نیست؟
من میتونم با فشار دادن آنالوگ راست یه بازیکن دیگه رو فعال کنم ولی نمیتونم
اول جابجاش نم
دوم اونی که من میخوام رو نمیشه انتخاب کنم حرکت کنه معمولا یه بازیکن از عقبتر انتخاب میشه و میاد جلو
ببینم چی جواب میدید
بابا بسه اینقدر دنبال پچ و گزارش گشتید مثلا تایپیک بازیه کمی درباره بازی بگید دیگه
اینم جواب :31::31: من که همینطوری که بهت میگم انجام میدم بازیکنم میره سمت دروازه حریف...اول از همه شوک سمت راست رو به داخل فشار میدی بعد بلافاصله به سمت یاری که میخوای تکون میدی یعنی اگه میخوای بازیکنی که بالای تصویر هست فرار کنه شوک رو به بالا تکون بده.....درضمن زیاد تو نخ این حرک نباش...چون اصلا ( تاکید میکنم اصلا ) به درد بخور نیس...فقط تو اوت و ایستگاهی تاثیر داره....بلدی تو ایستگاهی ازش استفاده کنی ؟؟؟نقل قول:
اتفاقا همین الان با کلاسیک هلند انگلیس رو 2-1 بردم رو همین حالت سوپراستار واقعا تیم فوق العاده ای این هلند کلاسیک.البته خودم هم با 2-2-2-4 بازی میکنم و بیشتر خواستم بدونم اون پایینیها مثل compactness و اینها رو چه حالتی خوبند؟نقل قول:
مرسی..خبر نداری kitserver با gdb کی میاد؟نقل قول:
سلام
تو کرنر فعالش میکنم و سانتر میکنم بگیر نگیر داره اگر قلق خاصی داره بگی ممنون میشم ؟
راستی چرا گیم آور میکنه تو مستر لیگ منو؟
اولين بازيمو انجام دادم
اونم تاپ پلير 10 ديقيه اي 5-0 بردم
بارسا بودم رئالو زدم:27:
این سوپر استار یه فایل با پسوند binدانلود کردم کجا پست کنم
من بعد از تمرینات بسیار تونستم تعداد گل های خورده در درجه سوپر استار رو کم کنم اما همچنان میبازم!!
سلام ای بابا من اصلا انتی ویروس ندارم که بخام غیر فعالش کنم دایرکتس هم نصب کردم چکارش کنم؟؟
کد:http://www.irupload.ir/images/kqgjqneq6ftsdg3s5xgz.png
ماله کرکه. اینو دانلود کن:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://upfile.in/3h3hw8p9grj7/Crack.neez.net.rar