برایه بازیه تراکتور-صبانقل قول:
بازیه بعدی با فولاد بازی میکنه
Printable View
برایه بازیه تراکتور-صبانقل قول:
بازیه بعدی با فولاد بازی میکنه
درباره بازی امشب ... به نظرم بازی سختی باشه .
حتی می تونه تیم رو توی دردسر هم بندازه ... اگه بتونیم گل اول رو زود بزنیم می تونیم به یک برد خوب فکر کنیم.
ولی تیم فجر تیم جوون و دونده ای هست ...
نباید بزاریم کار به اخرهای بازی برسه که با توجه به بدن بازیکنان ما کم می اریم.
با توجه به جریانات اقا مجتبی ! احتمالا رو نیمکت هست و اندو رو یک پست بیاره جلو ... احتمالش هست 4-4-2 بازی کنیم ...
من امیدورام از شریفات هم از ابتدا استفاده کنه ؛ شاید جای آرش.
پ ن : امیدورام امشب هم تماشاگرا سنگ تموم بزارن.
امشب خط دفاعیمون یه محک حسابی میخوره
امیدوارم 10 دقیقه ای میلاد بازی کنه یه گلم بزنه:31::40:
انتظار بازی خوب زودتر از هفته 8-9 ندارم ولی نتیجرو باید بگیریم
خدا کنه ارش فیکس نباشه نمیدونم چرا فیکس میذاره بازی کنه شریفاتو بذاره خیلی بهتر نتیجه میگیریم
خدارو شکر گلو زدیم.بازم همیشه پایه فرهاد در میان است:46:
به ولیدعلی خیلی امید داشتمو دارم.هرچی میگذره بهتر میشه
کیا رحمتی تا تونست سوتی داد.نیمه دوم با جباری تعویض بشه عالی میشه
خسرو وقتی از زمین خودمون توپو میگیره میاد تا پشت 18 اونا معلومه قدرتو تمرکزش برایه سانترا کم میشه.داره هم کار خودشو میکنه هم مجتبی.اندو رو باید ببره یکم عقبتر کیا رحمتیو بیاره بیرون مجتبی رو بفرسته تو.البته اگه نخوایم به این یه گل بسنده کنیم
+
قبل از گل و هنگامه گل تشویق علی دایی جالب بود:18::31:
شعار استقلاليها عليه استيلي و حضور كيروش در ورزشگاه
تماشاگران تيم استقلال پيش از آغاز بازي عليه حميد استيلي شعار سردادند و خواستار بازگشت علي دايي به پرسپوليس شدند.
* پيش از آغاز مسابقه مراسم مولوديخواني به مناسبت ميلاد امام حسن مجتبي(ع) برگزار شد.
* فريدون زندي و محسن يوسفي براي چهارمين هفته متوالي در فهرست 18 نفره استقلال قرار ندارند.
* پژمان منتظري در اين بازي مصدوم است ولي حميد عزيززاده در اين ديدار برخلاف بازي با مس كرمان جانشين مدافع مصدوم استقلال نشده و مثيم حسيني در تركيب تيم قرار دارد.
*فرهاد مجيدي و ميلاد ميداودي بيش از ساير بازيكنان استقلال تشويق شدند.
* تور دروازه استقلال دچار مشكل داشت و مسئولان مشغول برطرف كردن اين مشكل بودند و گزارشگر تلويزيوني اما به بهانه اين مسئله به سحر و جادو اشاره كرد.
* وليد علي بازيكن كويتي استقلال با كفشهاي قرمز به ميدان آمد كه خوشايند طرفداران استقلال نبود.
* علي فتحاللهزاده، علي نظري جويباري، شاهرخ بياني، عزيز محمدي از جمله تماشاگران ويژه اين بازي هستند.
* كارلوس كيروش سرمربي تيم ملي نيز كه با مشكل وارد ورزشگاه آزادي شده بود در جايگاه نشسته است. ظاهرا ماموران مقابل در به خودرو حامل كيروش اجازه ورود به ورزشگاه را نداده بودند و او با مشكل وارد ورزشگاه شد.
اين بازي تا دقيقه 15 با نتيجه تساوي بدون گل در جريان است
هواداران استقلال هم دايي را تشويق كردند
تماشاگران استقلال بعد از اينكه در دقيقه 43 وليد علي براي تيم محبوبشان گلزني كرد، علي دايي سرمربي سابق پرسپوليس را تشويق كردند.
* بهتاش فريبا مربي استقلال به دليل نداشتن كارت مربيگري در جايگاه ويژه حضور دارد.
* پژمان منتظري، جاسم كرار بازيكنان استقلال در جايگاه ويژه حضور دارند. كرار به دليل محروميت و منتظري به دليل مصدوميت نميتوانند براي تيمشان بازي كنند. *رضا رجبي مدير آكادمي استقلال نيز در جايگاه ويژه نشسته است.
*برخي از تماشاگران استقلال داود جورابلو ليدر محروم تيمشان را تشويق كردند. نيمه اول بازي با نتيجه يك بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
برتري استقلال برابر فجرسپاسي در نيمه اول
آخرين ديدار هفته چهارم ليگ برتر از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي بين دو تيم استقلال و فجرسپاسي و در حضور بيش از 50 هزار تماشاگر آغاز شد.
وليد علي بازيكن عراقي استقلال در دقيقه 43 گل استقلال را به ثمر رساند تا اين تيم يك بر صفر در نيمه اول پيروز شود.
دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و چند فرصت گلزني بر روي دروازهها خلق كردند.
مجتبي جباري كه در 2 روز اخير در استقلال حضور نداشته است امروز در فهرست 18 نفره اين تيم قرار دارد و نيمكت نشين است.
هدايت ممبيني داور مسابقه به رضاحقيقي و مجيد حيدري از فجر كارت زرد نشان داد.
پيش از اين بازي فجر با 2 امتياز در رده چهاردهم جدول قرار دارد و استقلال هفت امتيازي در رده دوم است.
farsnews
خب خدا رو شکر بازی رو بردیم
و اما
نیمه اول بسیار افتضاح بودیم یعنی پاسکاری فجر عالی بود و ما فقط دنبال توپ می دویدیم
خیلی خوب شد ولید علی گل زد چون بعد گل بازیش بهتر شد و درگیرتر بازی می کرد روحیه گرفته بود
اگه جباری از اول تو بازی بود شاید زودتر به گل می رسیدیم از وقتی اومد استقلال روان بازی می کرد حیف این بازیکن که حاشیه سازه
فرهاد هم که بینظیر مثل همیشه
فقط من موندم چرا میلاد رو نیاورد تو بازی آرش تو این بازی اصلا نبود واقعا الان وقتشه دوباره میلاد برگرده خدایی اگه با فرهاد هماهنگ بشه هیچ دفاعی جلو دارشون نیست
بازی خوبی بود نسبت به بازیه قبلی.
برد خوبی بود و 10 امتیازی شدیم.
فرهاد همینجوری ادامه بده و تو هر بازی یه گل بزنه خوبه.
جباری یا روحیه ی بازی نداشت یا اینکه دوست نداشت بازی کنه.لارم نیست بگم چطوری بازی میکرد دیگه خودتون دیدید.
تعویضامون دلچسب نبود.
تیموریان مثل همیشه خوب بود.
خسرو هم پا به توپش خوب بود.
حمودی هم باید سانترهاش رو بهتر کنه.
در کل این برد رو به همه ی استقلالی های عزیز تبریک میگم.
استقلال با شكست فجر در رده دوم جدول باقيماند
آخرين ديدار هفته چهارم ليگ برتر از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي بين تيمهاي استقلال و فجرسپاسي برگزار شد.طبق اعلام مسئولان برگزاري مسابقه 75 هزار 636 نفر تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.
وليد علي بازيكن كويتي استقلال در دقيقه 43 و فرهاد مجيدي در دقيقه 49 گلهاي استقلال را به ثمر رساندند تا استقلال 2 بر صفر به برتري برسد و 10 امتيازي شود، اما به دليل تفاضل گل كمتر همچنان در رده دوم جدول قراردارد و صباي قم صدرنشين ليگ است. تفاضل گل صبا مثبت شش و تفاضل گل استقلال مثبت چهار است.
هدايت ممبيني داور مسابقه به رضاحقيقي و مجيد حيدري از فجر كارت زرد نشان داد.
*تركيب تيم استقلال:
مهدي رحمتي، حنيف عمران زاده، ميثم حسيني، خسرو حيدري، جواد شيرزاد( از دقيقه 75 مهدي اميرآبادي)، علي حمودي، كيانوش رحمتي، آندرانيك تيموريان، وليد علي( از دقيقه 58 مجتبي جباري)، آرش برهاني( از دقيقه 70 اسماعيل شريفات) و فرهاد مجيدي
سرمربي: پرويز مظلومي
*تركيب فجرسپاسي:
وحيد شيخ ويسي، خالد شفيعي، ايوب كلانتري، رضا حقيقي، محمد مهدي نظرِي( از دقيقه 70 يونس شاكري)، مهدي بدرلو، مجيد حيدري، مهدي رجبزاده، محمد آفند، محمدرضا پورمحمد( از دقيقه 70 حميد جوكار) و محمد رضا پورمحمد
سرمربي: علي كلانتري
farsnews
سلام دوستان.
منم تبريك ميگم ولي بازم مثل بازي با مس ما برتر نبوديم. فقط برديم ... همين ... نه كار تاكتيكي خاصي ... نه برتري خاصي ... هيچي ... حتي روي ضربات كرنر هم كار نكرده بوديم.
ميثم حسيني اين بازي خوب بودش اما تو بازي هاي ديگه و جلوي مهاجم هاي بلند قد و قدرتي كم مياره.
علي حمودي اين بازي هم ضعيف بودش ... به نظر ميرسه نميتونه قدرتش رو تنظيم كنه.خيلي اوقات نفوذ هاي بي موردي انجام ميده ... يا مي خواد دريبل هايي تا ممكن رو بزنه ! سانتر هاش هم كه 100 رحمت به امير آبادي : دي
كيانوش رحمتي اين بازي شده بود رحمتي فصل قبل ... پر از اشتباه.
خسرو حيدري ... فرهاد مجيدي از بازيكن هاي خوب بودن.
وليد علي هم خوب بود ... يعني در مقايسه با بازي قبلي خودش بهتر بود چند بار صاحب توپ شد و جلو اومد و ارسال هم داشت.
جباري هم خوب بود خدا كنه دست از اين حاشيه سازي ها برداره و مشكل مالي باشگاه هم حل بشه.
پیروزیه پر افتخارترین تیمه سرزمینه پارسی را به همه ابی ها و ابیدلان تبریک میگم
خیلی بهتر بازی کردیم.هفته به هفته داریم بهتر میشیم
نشون دادیم اراده کنیم میتونیم گل بزنیم
میلاد بازی نکرد:37:(:33:میلاد میداااادوووودی:33:)
امسال قهرمانی با اقای گلیه فرهاد خیییلی میچسبه
امشب کاملا ثابت کرد تو ایران مهاجمی رو دستش نیست.3 +20 دقیقه بازی کرد 3 تا گل زدو یه گل ساخت
وقتی دقیقه 88 جوری حرکت میکردو استارت میزد که بازیکنایه جوانه فجر کاری از دستشون برنمیومد جز اینکه خطا کنند.
این استقلال اگه خدایی نکرده بد شانسی نیاره جز 4 تا تیم اسیا میشه و شاید هم ستاره سوم.
خسرو عالی بود.کم کم دارن با حمودی هماهنگ میشن
این برد با توجه به بازیه بعدیمون که با فولاد لازم بود.فولاد همیشه جلویه ما چند برابر توانشو میذاره....
این نصفه هماهنگیه استقلال بود.....اسیا منتظرمون باش که میخوایم لقب پر افتخارترین تیمه اسیارو که الان به یه تیمه چشم بادومی دادیم پس بگیریم
تبريك به همه
امان از دست اين آرش !! امروز هيچ كاري نكرد !!
تيموريان فقط بلده خطا كنه !!
اولينه بازيي بود كه گل نخورديم !!
فرهاد مجيدي هم كه تمام بشو نيست كه نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بی انصافیه بین این بازی با بازیهایه قبل تفاوتی احساس نکنیمنقل قول:
خیلی روونتر بازی کردیم.از همه مهمتر این بود که سعی نمیکردیم از دفاع توپ بفرستیم برایه مهاجمامون.هافبکارو درگیر میکردیم.نیمه دومم افته بدنیه بچه ها خیلی کمتر از بازیهایه قبل بود.حمودی هم بهتر از بازی با مس بود.کم کم داره با خسرو هماهنگ میشه.امشب یه حرکت ترکیبی فوق العاده انجام دادن.درسته یدونه خیلی کمه ولی همینم نسبت با بازی جلویه مس پیشرفت حساب میشه
استقلال یه بازیه منطقی کرد و برد جوری میگی فقط بردیم که انگار برد از اسمون اومد:31::31:
من امار اخر بازیو ندیدم ولی فکر کنم برتری با ما بود
www.bornanews.ir
به گزارش سرویس ورزشی برنا، علی کلانتری سرمربی تیم فوتبال فجر سپاسی پس از شکست دو بر صفر تیمش مقابل استقلال گفت: در نیمه نخست دیدار با استقلال، بازی در دست ما بود؛ اما پس از دریافت گل اول روند بازی تغییر کرد.
وی افزود: بازیکنانم نمایش بسیار خوبی داشتند و از تمامی آنها راضی هستم، اما در نیمه دوم می توانستیم بهتر از اینها باشیم.
کلانتری به حضور مجیدی در استقلال اشاره کرد و گفت: هر تیمی که فرهاد مجیدی داشته باشد نباید هم به راحتی به تیم حریف امتیاز بدهد. او بازیکن باتجربه و خوبی است و می تواند برای تیم ملی هم موثر باشد.
وی خاطرنشان کرد: بازیکنان فجر کم تجربه هستند و این تجربه استقلالی ها بود که توانست پیروزی را ازآن آنها کند. آبی پوشان با استفاده از تجربیات خود به پیروزی رسیدند و ما نتوانستیم به خواسته های خود برسیم. هدفمان انجام یک بازی سرعتی بود، اما بازیکنان استقلال چنین اجازه ای را به ما ندادند
نه نگفتم برد بدي بودش ... برد خوبي بود اما ما موقعيت چنداني نداشتيم. من آخر بازي آمار رو ديدم :نقل قول:
موقعيت خطرناك رو 4 به 3 زده بود به نفع استقلال.
درصد مالكيت هم 56 به 44 به نفع استقلال.
3 امتياز خوبي گرفتيم بيشتر منظورم اين بود ما نتونستيم موقعيت سازي خاصي كنيم. كار تركيبي خوبي نديديم تو اين بازي. مثلا بازي با مس كه جباري بازي ميكرد خيلي خوب با رحمتي و آندو و خسرو پاسكاري ميكرد اما اين بازي كنترل توپمون و پاسكاريمون خيلي خوب نبود.
خدايي نكرده نخواستم برد رو بي ارزش كنم اما منظورم اين بود خيلي عالي نبوديم. بايد كارهاي تركيبي بيشتري انجم بديم. گفتم ما مهاجم هدف نداريم پس بايد روي زمين با پاس هاي كوتاه همديگه رو پيدا كنيم. اما تو اين بازي شما دقت كردي آرش برهاني و مجيدي همكاري اي داشته باشن؟ به همين دليل ميگم بايد بهتر بشيم.
ايشالا با اومدن كرار و زندي و ميداوودي بهتر ميشيم. با اون 3 مره قطعا بهتري ميشيم و بازي دلچسب تري خواهيم داشت.
فقط دفاع كمي نا اميد كنندس
خب افرین به همه شون
ولی نمیدونم چرا اصلا به فکر گل های بیشتر نیستند
چندین توپ رو بردن جلو و الکی لو دادند
بابا ناسلامتی ما همون تیمی هستیم که سال 87 به هر تیمی کمتر از 3 گل نمیزدیم
بی صبرانه منتظر دربی هستم
مظلومی: مجیدی زود می رود چون نصف شب بچه اش خانه تنهاست/ مشکل جباری با باشگاه بود نه با ما
ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی می گوید همین که استقلال 3 امتیاز بازی با فجر را گرفته ، کافی است.
به گزارش خبرآنلاین ؛ پرویز مظلومی که تیمش در یک بازی نه چندان خوب توانست به لطف درخشش فرهاد مجیدی دو گل بزند ، می گوید:« واقعا فجر تیم خوبی بود و بازی خوبی هم به نمایش گذاشت اما آنها اسیر تجربه بازیکنان ما شدند و ما روی همین تجربه مان بود که دو گل زدیم. » او درباره استفاده از مجتبی جباری هم گفت:« چاره ای نداشتم. من با حضور مجتبی و یک بازیکن تیم امیدم ، به زور 18 بازیکنم را جمع کردم. تازه مجتبی برای کاری کرده در جلسه مان در باشگاه حاضر می شود و حتما برایش جریمه در نظر گرفته می شود. مشکل او با باشگاه بود و من نمی توانستم در شرایطی که وسط زمین تیمم خالی بود و ممکن بود ضربه بخوریم ، تیم را جلوی 60 هزار نفر ، بی مهره بگذارم.»
و اما یک سئوال مهم که خبرآنلاین از مظلومی می پرسد؛ چرا مجیدی بعد از هر بازی می گوید استقلال خوب نبود و خیلی زود ورزشگاه را ترک می کند؟ مربی استقلال کمی مکث می کند و می گوید:« راستش من هم مثل فرهاد معتقدم امروز اصلا بازی خوبی را انجام ندادیم. او درست می گوید . این را دیگر همه دیدند و چیز عجیبی نیست. به هر حال ما کمی دست مان بسته است. اما درباره زود رفتنش هم دلیل این است که بازی ها خیلی دیر به پایان می رسند. او دیگر نمی ماند تا دوش بگیرد و زودتر می رود خانه چون بچه هایش در خانه تنها هستند.»
مظلومی البته گپ کوتاهی هم درباره مسائل استقلال با خبرآنلاین زده که روز پنجشنبه منتشر می شود.
کاپیتان بار دیگر از تیمش انتقاد کرد/مجیدی: استقلال خوب بازی نمی کند
ورزش > لیگ برتر - فرهاد مجیدی به شدت از بازی تیمش در بازی های لیگ گلایه دارد.
به گزارش خبرآنلاین ؛ کاپیتان استقلال که این بار هم مثل چند بازی اخیر ، خیلی زود رختکن تیم را ترک کرد ، در جمع خبرنگاران گفت:« فکر می کنم بازی خوبی را به نمایش نگذاشتیم و اصلا از بازی تیم مان راضی نیستم. اما به هر حال مهم این است که پیش چشم تماشاگران توانستیم ، 3 امتیاز بازی را بگیریم.به هر حال امیدوارم که بتوانیم طوری بازی کنیم که امسال با تیمی که آقای فتح الله زاده بسته قهرمانی لیگ را بدست بیاوریم.»
او درباره شروع خوبش در گلزنی و احتمال آقای گلی هم گفت:« خیلی این چیزها برایم مهم نیست و بیشتر به موفقیت استقلال فکر می کنم. مهمتر این است که تیم بتواند به قهرمانی در لیگ برسد.»
مظلومی در این باره که کروش بازی اش را از ورزشگاه دیده هم گفت:« هر وقت که آقای کروش صلاح بداند و دعوتم کند ، خوشحال می شوم که بتوانم در خدمت تیم ملی کشورم باشم.»
او درباره کمیته فنی استقلال هم حاضر به پاسخگویی نشد. درباره تشویق حجازی هم گفت:« نام ناصرخان تا ابد در ذهن هواداران تیم باقی می ماند و یادش همیشه با ماست.»
کد:http://www.khabaronline.ir
پ.ن
همه دارن میگن بد بودیم:31:پس من خیلی جو گیر شده بودم از بازیه دیشب:31:از بس جلویه مس و داماش 85 دقیقه تو زمین خودمون بودیم این به چشمم خوب اومد:31:
کریمیان: تنها برتری استقلال برابر فجر تجربه بود
مهرداد کریمیان در پایان دیدار تیم های فجرسپاسی و استقلال تهران در گفت وگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد: نمایش خوب و تحسین برانگیزی را برابر تیم پرستاره استقلال داشتیم.
وی افزود: بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتیم و تنها بر اثر اشتباهات خودمان و تجربه بالای بازیکنان استقلال مغلوب شدیم.
کریمان ادامه داد: فجرسپاسی تیم بسیار جوانی است و به طور یقین با گذشت زمان به شرایط بهتری می رسد.
وی اذعان کرد: اطمینان دارم که توانایی رسیدن به نتایج مناسب را در آینده نزدیک دارا هستیم.
هافبک فجرسپاسی در پایان اظهار داشت: با همین بازیکنان جوان و آینده دار به لیگ برتر راه پیدا کردیم و به طور یقین درپایان فصل جایگاه خوبی در جدول رده بندی خواهیم داشت.
گفتنی است؛ تیم فوتبال فجرسپاسی چهارشنبه شب با دو گل برابر استقلال تهران شکست خورد.
جلال حسینی: میرفتم استقلال پشـــیمان میشدم
پس از بازی با نفت آبادان و در مصاحبهای عنوان کرده بودی که تا سه ماه نمیخواهی مصاحبه کنی؟!
درست روز بعد از بازی بود که آن مصاحبه را انجام دادم و از آنجایی که عصبانی بودم، یک حرفی به زبان آوردم و گفتم تا سه ماه نمیخواهم مصاحبه کنم. وگرنه اگر قرار بود با حرف نزدن خیلی از مشکلات برطرف شود، خیلیها سکوت را به صحبت کردن ترجیح میدادند.
از بازیکن باتجربهای مثل تو بعید بود که مرتکب آن اشتباه شود تا نفتیها به واسطه آن اشتباه به گل برسند!
هر بازیکنی حتی اگر باسابقهترین و باتجربهترین بازیکن تیمش هم باشد، مرتکب اشتباه میشود و اشتباه بازیکن جزیی از فوتبال است. همین اتفاقات است که باعث جذابیت فوتبال شده، اما با این حال میتوانستم در آن صحنه تصمیم بهتری بگیرم و خودم هم میدانم که در آن موقعیت کاملا غیرحرفهای و مبتدیانه عمل کردم.
همین اشتباه تو باعث شد تا لوکا بوناچیچ پس از این بازی و در مصاحبهای عنوان کند که برخی از بازیکنان سپاهان متکی به ساکت بودند و برای این مدیر بازی میکردند. در این باره چه صحبتی داری؟
من در این باره چیزی نشنیدم و پیرامون این مساله مصاحبهای از ایشان ندیدم و از اینرو نمیتوانم در مورد آن صحبت کنم.
حالا واقعا برخی از بازیکنان سپاهان متکی به ساکت بودند؟
یک بازیکن وظیفهاش بازی کردن برای تیمش است و برای همین کار هم پول میگیرد. مسایل مدیریتی یک باشگاه به بازیکن مربوط نمیشود و یک فوتبالیست فقط باید به فکر بازی کردن باشد.
خیلیها بر این عقیدهاند که با رفتن ساکت، سپاهان دچار افت میشود و نمیتواند روزهای خوبش را تکرار کند. نظرت در این باره چیست؟
باشگاه سپاهان یک مجموعه کاملا سازمانیافته است و تصمیماتی که در آن اتخاذ میشود، تصمیمات هدفداری هستند. به طور حتم همه اتفاقاتی که زمینهساز جدایی آقای ساکت شد، فقط در راستای بهبود تیم صورت گرفت. آقای رحیمی مدیر باتجربه و کاردانی هستند و مطمئن هستم که با مدیریت ایشان هم روزهای خوبی در انتظار سپاهان خواهد بود.
در نبود هادی عقیلی خیلیها روزهای خوبی را برای خط دفاع این تیم پیشبینی نمیکنند. خود تو در این باره چه صحبتی داری؟
مگر فقط هادی عقیلی از تیممان رفته است که همه از نبود او صحبت میکنند؟ ما به جز عقیلی سه بازیکن دیگر را در خط دروازه و دفاع تیممان از دست دادیم، دروازهبانی مثل رحمتی و مدافعانی همچون خسرو حیدری و احسان حاجصفی. درست است که برای این فصل این بازیکنان را از دست دادیم ولی در عوض توانستیم جایگزینان خوبی برای آنها پیدا کنیم. تمام سعیمان را به کار میگیریم تا جای خالی این بازیکنان را به خوبی پر کنیم.
پس فکر میکنی بتوانی لیدر خوبی در خط دفاع سپاهان شوی؟
قرار نیست لیدر خط دفاع سپاهان شوم چون سایر مدافعان تیم هم به خوبی به وظایفشان واقف هستند و آنقدر تجربه دارند که بتوانند در هر بازی خوش بدرخشند.
وضعیت تیمتان را چطور میبینی؟
پس از پیروزی که مقابل نفت آبادان کسب کردیم، شرایط بسیار خوبی بر تیممان حاکم شد. تمامی بازیکنانمان به لحاظ روحی و بدنی در وضعیت خوبی به سر میبرند وآمادهاند تا دومین پیروزی تیم در فصل جدید را در تبریز و مقابل شهرداری رقم بزنند.
پیشبینیات از این بازی چیست؟
تیم شهرداری تبریز در این سه هفته ثابت کرده است که این فصل حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت. این تیم در آزادی و مقابل ۷۰هزار تماشاگر توانست پرسپولیس را با آن همه ستارهاش شکست بدهد و طبیعی است که بازی راحتی مقابل شهرداری نخواهیم داشت. پیشبینی یک بازی سخت برای هر دو تیم میکنم. فکر میکنم که این بازی، بازی جذاب و تماشایی از آب درآید.
حالا در این میان شانس پیروزی کدام تیم را بیشتر میدانی؟
باید بگویم که شانس دو تیم برای کسب پیروزی کاملا برابر است اما در این میان امیدواریم که به واسطه تفکرات حرفهای لوکا بوناچیچ بتوانیم با دست پر از تبریز بازگردیم.
آینده سپاهانی که جدا از ترکیبش در کادر مدیریتی و فنیاش هم دچار تغییر و تحول شده است را چطور میبینی؟
برای این فصل از رقابتها کار بسیار سخت و دشواری در پیش داریم اما شک نکنید که سپاهان از این آزمون سخت با سربلندی بیرون میآید چون تمام تغییرات و جایگزینیهایی که صورت گرفته کاملا حسابشده و اصولی بوده است.
قبل از تمدید قراردادت با سپاهان پای میز مذاکره با مسوولان استقلال نشسته بودی، تیمی که در پایان فصل نقل و انتقالات بسیار خوب و به اصطلاح کهکشانی بسته شده تا از حالا خیلیها آن را مدعی اصلی قهرمانی تلقی کنند. پشیمان نیستی که پیشنهاد این تیم را رد کردی و در سپاهان ماندی؟
دلم با سپاهان بود و مطمئن هستم اگر به استقلال میرفتم، حتی با وجود پشت سر گذاشتن روزهای خوب به همراه این تیم، از حضور در آن پشیمان میشدم. از اینکه در سپاهان ماندم نهتنها پشیمان نیستم بلکه خوشحال هم هستم چون مطمئنم روزهای خوبی در انتظار تیممان است. سپاهان در سه بازی پنج امتیاز کسب کرده و من این شروع را شروع بدی برای تیمم نمیدانم.
اخبار کویت:ال ولید علی ال گل ال گل......
امروز تلویزیون الکویت گل ولید علی هافبک استقلال به فجر سپاسی را نشان داد که گزارشگر گفت گل گل گل الگل الگل ال ولیدال علی..... خیلی جالب بود فکر کنم تو دربی هم همچین اتفاقی رخ بدهد....
عمران زاده:جادوی استقلال ستاره هایش است
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: در استقلال از جادو و جنبل خبری نیست شاید جادوی ما خوب بودن ستاره هایمان است. حنیف عمران زاده بازیکن تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارات افزود:صحبت های بعضی افراد در مورد جادو و جنبل استقلال از روی نادانی است چراکه این حرف ها خنده دار و غیر قابل باور است.
وی اضافه کرد: این هفته یک بازی برابر مقاومت داریم. این تیم چون تازه به لیگ آمده و دوست دارد برابر ما خودی نشان دهد بنابراین باید حواسمان جمع باشد.
عمران زاده در پایان گفت: شرایط ما فوق العاده است و به همین شکل با قدرت به کارمان ادامه خواهیم داد تا به قهرمانی برسیم./
استقلال با شکست فجر در یک قدمی صدر جدول قرار گرفت
/هفته چهارم رقابت های لیگ برتر/
استقلال با شکست فجر در یک قدمی صدر جدول قرار گرفت
ارسال به دوست نسخه چاپی نسخه چاپی
تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین دیدار هفته چهارم رقابت های لیگ برتر مقابل فجر به پیروزی دست یافت.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، دو تیم استقلال تهران و فجر شهید سپاسی شیراز در ورزشگاه آزادی مقابل یکدیگر به میدان رفتند تا پرونده هفته چهارم رقابت های لیگ برتر بسته شود.
استقلالی ها در این دیدار بازی را هجومی آغاز کردند و توانستند در دقایق پایانی نیمه نخست توسط ولید علی به گل دست یابند. شاگردان پرویز مظلومی با آغاز نیمه دوم به حملات خود ادامه دادند و در دقیقه ۴۹ توسط فرهاد مجیدی بار دیگر دروازه فجر را باز کردند تا با کسب ۳ امتیاز دیگر به صدر جدول رده بندی نزدیک شود.
علی حمودی:امیدوارم پرسپولیس از بحران خارج شود/استقلال مقابل جوانانی آیندهدار پیروز شد
هافبک تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به پیروزی این تیم برابر فجرسپاسی شیراز گفت: تیمی را شکست دادیم که بازیکنانش خیلی باتجربه نبودند اما نشان دادند که آیندهای روشن خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، علی حمودی، هافبک تیم فوتبال استقلال تهران چهارشنبه شب در پایان دیدار این تیم مقابل فجرسپاسی شیراز ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: بازی سختی داشتیم، فجرسپاسی اگرچه از بازیکنان بزرگ و باتجربه بهره نمیبرد اما جوانان این تیم با نمایشی که مقابل ما ارائه کردند نشان دادند که در آینده حرفهای بسیاری برای گفتن خواهند داشت و هر یک از آنها میتوانند آیندهای روشن در فوتبال ایران داشته باشند.
وی تصریح کرد: با توجه به بازیکنان مصدوم و محرومی که داشتیم و فاصله کم بازیها، برای دیدار با فجرسپاسی تنها به ریکاوری پرداختیم و نتوانستیم آنطور که دلخواه کادر فنی بود کارهای تاکتیکی لازم را مرور کنیم اما تجربه بازیکنان ما بر جوانی فجریها فائق آمد و توانستیم این تیم را با دو گل شکست دهیم.
حمودی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تا دیدار برابر فولادخوزستان زمان خوبی برای استراحت و مرور کارهای تاکتیکی داریم باید از این موقعیت به نحو احسن استفاده کرده و با تمرینات منظم خود را آماده دیدار برابر فولادخوزستان کنیم.
هافبک تیم فوتبال استقلال درپاسخ به این پرسش که "آیا توانسته اید در تیم استقلال مهره مفیدی باشید؟"، گفت: نمیتوانم پاسخی برای این سئوال داشته باشم. معتقدم این پرسش باید از اعضای کادر فنی و هوادارن تیم پرسیده شود اما امیدوارم بتوانم تا زمانیکه در استقلال هستم مهرهای کارآمد برای تیم باشم.
حمودی در پایان در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر ارزیابی شرایط بحرانی تیم پرسپولیس گفت: امیدوارم هرچه زودتر شرایط این تیم به گونهای رقم بخورد که از این بحران سخت خارج شود. حضور یک پرسپولیس قوی در فوتبال ما میتواند بر جذابیتهای لیگ یازدهم بیفزاید و همچنان مانند گذشته رقابتی بسیار سخت بین هواداران استقلال و پرسپولیس وجود داشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، در چارچوب هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر ایران چهارشنبه شب در ورزشگاه آزادی تیم استقلال تهران در مصاف با فجرسپاسی شیراز به برتری ۲ بر صفر دست یافت.
bordobakht
حیدری: استقلال تیم کهکشانی نیست
بازیکنان تیم فوتبال استقلال گفت: تیم استقلال کهکشانی نیست و ستارهها بین تیمها تقسیم شدهاند.
خسرو حیدری پس از برتری ۲ بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم فجر بازیکنان با انگیزهای داشت و آنها نیز خوب بازی کردند. خدا را شکر میکنم که از موقعیتهایی که داشتیم استفاده کردیم و توانستیم ۳ امتیاز را کسب کنیم. مهم نتیجهگیری تیم است ما در آینده بهتر و کاملتر میشویم.
وی در مورد اینکه پس از ۴۰۰ روز در ورزشگاه آزادی برای استقلال بازی کرد گفت: من در بازی هفته گذشته برای استقلال بازی کردم که پیروز شدیم. در بازی با فجر نیز پس از یک سال برابر تماشاگران استقلال به میدان رفتم که بازی بدی انجام ندادم. خوشبختانه توانستیم در حد و نام استقلال بازی کنیم.
حیدری در مورد اینکه قول قهرمانی استقلال را میدهد یا نه گفت: ما بازیکنان خوبی داریم اما اینکه میگویند ما کهکشانی هستیم درست نیست. ستارههای لیگ بین تیم تقسیم شدهاند آنچه که میتواند یک تیم را به قهرمانی برساند تلاش و کوشش بازیکنان است و همدلی بازیکنان یک تیم میتواند تیم را قهرمان کند.
حاشیه دیدار استقلال - فجرسپاسی
شعار علیه استیلی
طرفداران تیم فوتبال استقلال هم سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق کردند و علیه حمید استیلی شعار سردادند. تماشاگران تیم استقلال پیش از آغاز بازی علیه حمید استیلی شعار سردادند و خواستار بازگشت علی دایی به پرسپولیس شدند.
عدم حضور ۲ بازیکن
فریدون زندی و محسن یوسفی برای چهارمین هفته متوالی در فهرست ۱۸ نفره استقلال قرار نداشتند .
تور دروازه
تور دروازه استقلال دچار مشکل داشت و مسئولان مشغول برطرف کردن این مشکل شدند.
چهره ها
علی فتح الله زاده، علی نظری جویباری، شاهرخ بیانی، عزیز محمدی از جمله تماشاگران ویژه این بازی بودند .
مشکل کوئیروش
کارلوس کوئیروش سرمربی تیم ملی نیز که با مشکل وارد ورزشگاه آزادی شده بود در جایگاه نشسته بود. ظاهرا ماموران مقابل در به خودرو حامل کوئیروش اجازه ورود به ورزشگاه را نداده بودند و او با مشکل وارد ورزشگاه شد.
هواداران استقلال هم دایی را تشویق کردند
طرفداران تیم فوتبال استقلال بعد از گلزنی تیم شان سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق کردند. تماشاگران استقلال بعد از اینکه در دقیقه ۴۳ ولید علی برای تیم محبوبشان گلزنی کرد، علی دایی سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق کردند.
فریبا بدون کارت
بهتاش فریبا مربی استقلال به دلیل نداشتن کارت مربیگری در جایگاه ویژه حضور دارد.
روی سکو
پژمان منتظری، جاسم کرار بازیکنان استقلال در جایگاه ویژه حضور داشتند. کرار به دلیل محرومیت و منتظری به دلیل مصدومیت نمی توانند برای تیم شان بازی کنند.
bordobakht
مجیدی: هر موقع کیروش صلاح بداند، در خدمت تیم ملی خواهم بود
هر زمانی که کارلوس کیروش صلاح بداند به تیم ملی خواهم رفت.
فرهاد مجیدی پس از پیروزی ۲ بر صفر استقلال برابر فجر سپاسی عنوان کرد بازی خوبی انجام ندادیم، اما خوشحالم که توانستیم که به برتری دست یافتیم باید در آینده بهتر بازی کنیم تا بتوانیم با این تیمی که داریم به عنوان قهرمانی لیگ دست پیدا کنیم.
وی در مورد آقای گلی خود یادآور شد: زیاد مهم نیست برای من موفقیت استقلال حائز اهمیت است و تمام بازیکنان تلاش کردند و من توانستم به گل دست یابم.
کاپیتان استقلال در مورد تشویق ناصر حجازی خاطر نشان کرد: هواداران استقلال و مردم هیچ وقت یاد و خاطره حجازی را فراموش نخواهند کرد.
وی درباره اینکه کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی در ورزشگاه حضور داشت و دعوت وی به تیم ملی فوتبال تصریح کرد: هر زمانی که سرمربی تیم صلاح بداند در خدمت تیم ملی خواهم بود.
کلانتری: تیمی که مجیدی دارد نباید راحت امتیاز بدهد
سرمربی تیم فوتبال فجر سپاسی گفت: تیمی که بازیکنی مثل فرهاد مجیدی دارد نباید راحت امتیاز از دست بدهد.
علی کلانتری در نشست خبری پایان بازی با استقلال در حالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد که فقط چهار خبرنگار رسانههای نوشتاری در سالن حضور داشتند و گزارشگران تلویزیون غایب بودند.
وی در ابتدای صحبتهایش گفت: در نیمه اول بازی را در اختیار گرفتیم، اما نتوانستیم از موقعیتها استفاده کنیم فرصتهای خوبی داشتیم گل دقیقه ۴۳ همه چیز را عوض کرد. اگر با تساوی بدون گل به رختکن میرفتیم در نیمه دوم راحتتر بازی میکردیم.
سرمربی فجر تاکید کرد: از تیمم راضی هستم، به خصوص که در نیمه اول اگر ما مساوی به رختکن میرفتیم در نیمه دوم گل نمیخوردیم.
کلانتری افزود: تیمی که بازیکنی مثل فرهاد مجیدی داشته باشد نباید راحت امتیاز بدهد و باید خوب و روان بازی کند. مجیدی در این دیدار همه کار کرد و روی هر ۲ گل نقش پررنگی داشت. او باهوش و باتجربه بود و میتواند به فوتبال ملی ما کمک کند.
وی عنوان کرد: در نیمه اول درصد مالکیت ما زیاد بود و موقعیتهای گل زیادی داشتیم. یک سوم زمین حریف مال ما بود اما گل دقیقه ۴۳ همه چیز بازی را عوض کرد.
سرمربی فجر سپاسی با اشاره به تاکتیک تیمش گفت: ما از بازیکنان سرعتی استفاده میکردیم تا در حملات به نتیجه برسیم اما از عملکرد بازیکنان سرعتیمان راضی نیستم.
کلانتری در مورد داوری مسابقه گفت: داوری خوب بود و مشکلی نداشت اما تیم ما بیتجربه بود. برای ضد حملات برنامه داشتیم و میتوانستیم بازنده این مسابقه نباشیم، اما چون خوب ریکاوری نکرده بودیم از نظر بدنی دچار مشکل شدیم. استقلال هم سنگین بود
مظلومی: پرسپولیس شرایط خوبی ندارد، اما می تواند نتایج بهتری کسب کند
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: پرسپولیس در چند هفته گذشته شرایط خوبی نداشته است، اما با شناختی که از آنها دارم این تیم میتواند در هفتههای آینده تیم بهتری شود.
پرویز مظلومی پس از برتری ۲ بر صفر مقابل فجرسپاسی در نشست خبری اظهار داشت: بازی خوبی مقابل فجرسپاسی انجام دادیم، اما به آن چیزی که توقع داشتم، هنوز نرسیدهایم. کمبودهایی را به خصوص در مرکز زمین داریم و هنوز به شرایط ایدهآل خود دست نیافتهایم.
وی افزود: امروز هم شادابی لازم را نداشتیم. فشار زیادی بر روی ماست. در خط هافبک مشکل داریم. امروز مجبور بودیم فرهاد مجیدی را یک خط عقبتر بیاوریم و سیستم را ۴-۴ -۲ کنیم.
سرمربی استقلال گفت: ما در خط هافبک فقط ۲ بازیکن به نامهای تیموریان و کیانوش رحمتی را داریم که تیموریان هم با مصدومیت بازی کرد. به دلیل کمبود بازیکن ناچار شدیم که جباری را بازی بدهیم،چون در نبود او وسط زمین را از دست میدادیم و موقعی هم که به زمین آمد کنترل بازی را در دستمان گرفتیم.
مظلومی در مورد فجرسپاسی گفت: این تیم جوان و دونده بود. در طول بازی ما را آزار داد. فجر با استفاده از مربی و کادر فنی خوب در کار گروهیاش عملکرد مناسبی داشت و پابهپای ما بازی کرد. البته تجربه بازیکنان ما بالا بود در این بازی کمک زیادی به ما کرد.
سرمربی استقلال عنوان کرد: تیمهایی که در آزادی مقابل ما بازی میکنند دفاع فشردهای را تدارک میبینند و این کار یک مقدار کار ما را برای گلزنی مشکل میکند. به همین دلیل باید شیوه خود را تغییر دهیم و از کنارهها دور بزنیم یا حریف را به جلو بکشانیم.
وی در مورد مدافعان این تیم گفت: در این بازی منتظری را به دلیل مصدومیت نداشتم و میثم حسینی نیز برای اولینبار کنار حنیف عمرانزاده بازی میکرد. در ابتدای بازی این دو هماهنگ نبودند، اما رفته رفته بهتر شدند.
مظلومی در مورد کهکشانی بودن این تیم گفت: اصلاً اینطور نیست. بازیکنان ما نامشان بزرگ است اما به دلیل مصدومیت برخی از آنها را در اختیار نداریم. امیدوارم هرچه زودتر آنها برسند تا بتوانیم تاکتیکهای خود را بهتر پیاده کنیم. در حال حاضر هدف ما جمع کردن امتیازات است و پس از داشتن کلیه نفرات میتوانیم به بازی خوب فکر کنیم.
سرمربی استقلال در پاسخ سوال خبرنگار فارس در مورد اینکه آیا نگران خط دفاعی تیم نیست و چرا جباری سه روز در تمرینات غیبت کرد و امروز در میدان حضور یافت، عنوان کرد: به جباری در این بازی نیاز داشتیم،چون باید جواب هواداران را بدهیم. بدون شک نظم و انضباط در تیم ما رعایت میشود و جباری هم از این قاعده مستثنی نیست. غیبت این بازیکن در تمرینات به خاطر پول نیست و به دلیل مسائل دیگر است و این بازیکن امروز به باشگاه میآید تا در مورد مشکلات و غیبتش صحبت کند.
وی افزود: همه بازیکنان ما روز گذشته چک داشتند ولی امروز بازی کردند. بازی کردن در استقلال همین است. ممکن است برای دریافت پول یک مقدار بیشتر زمان ببریم و مانند باشگاههای دیگر نیستیم که سروقت پول بگیریم. فتحاللهزاده هم با کسالتی که دارد باز هم تلاش میکند که مشکلات حل شود.
مظلومی گفت: به دنبال یک مدافع هستیم که این روزها به ما اضافه خواهد شد. به هر حال تیم ما همین نفرات را دارد و در خط دفاع باید یک مقدار تحمل کنیم تا یار خارجی از راه برسد.
وی در پاسخ به سوال دیگری از خبرنگار خبرگزاری فارس مبنی بر اینکه آیا فکرش را میکرد در هفته چهارم ۸ امتیاز از پرسپولیس پیش بیفتد، گفت: پرسپولیس در چند هفته گذشته شرایط خوبی نداشته است، اما با شناختی که از آنها دارم این تیم میتواند در هفتههای آینده تیم بهتری شود و نتایج قابل قبولی بگیرد.
سرمربی استقلال ادامه داد: تا بازی دربی یک ماه فرصت داریم و پیش از رویارویی با پرسپولیس چند بازی دیگر را پیشرو داریم و باید به آنها فکر کنیم و ۳ امتیاز را بگیریم. در مورد دربی هم زمانش که رسید به آن فکر میکنیم.
bordobakht
مظلومی:وقت فکر کردن به دربی نرسیده است
پرویز مظلومی گفت: مقاومت تیم جوان و با انگیزه ای بود که با توجه به اینکه بسته بازی میکرد ما را دچار مشکل کرد اما در نهایت به هدفمان دست پیدا کردیم.
به گزارش اوج نیوز،وی ادامه داد: فعلا با عنایت به اینکه تمام نیروهایمان را در اختیار نداریم ابتدا به کسب امتیاز فکر میکنیم و بعد به دنبال بازی زیبا خواهیم بود. با اضافه شدن بازیکنان در هفته های آینده به لحاظ کیفی بهتر خواهیم شد.
مظلومی افزود: در تیم ما نظم و انضباط رعایت میشود و هیچ بازیکنی مستثنی نیست. در این بازی منتظری را به دلیل مصدومیت نداشتم و میثم حسینی نیز برای اولینبار کنار حنیف عمرانزاده بازی میکرد. در ابتدای بازی این دو هماهنگ نبودند، اما رفته رفته بهتر شدند.
سرمربی استقلال در انتها خاطر نشان کرد:پرسپولیس در چند هفته گذشته شرایط خوبی نداشته است، اما با شناختی که از آنها دارم این تیم میتواند در هفتههای آینده تیم بهتری شود و نتایج قابل قبولی بگیرد. تا شهرآورد یک ماه فرصت داریم و پیش از رویارویی با پرسپولیس چند بازی دیگر را پیشرو داریم و باید به آنها فکر کنیم و ۳ امتیاز را بگیریم. در مورد دربی هم زمانش که رسید به آن فکر میکنیم.
bordobakht
خب من هم تبریک میگم این برد رو .
فعلا داریم طبق پیش بینی هایی که قبلا کردم عمل میکنیم یعنی خوب بازی نمیکنیم ولی نتیجه میگیریم اون هم توسط فرهاد خان ولی بازی به بازی داریم بهتر میشیم /
دیشب حداقل تو نیمه دوم کمتر از این پاس ها مستقیم دفاع به حمله دیدیم.اخه استقلال همیشه تیمی بوده که رو زمین خوب بازی میکرده و همیشه به هافبک هاش معروف بوده.
خوشحالم که ولید علی گل زد این گل خیلی میتونه بهش کمک کنه.
درسته هنوز تا رسیدن به اون استقلال واقعی خیلی فاصله داریم اما بازی به بازی تیم داره هماهنگ تر میشه و همانطور که قبلا هم گفتم استقلال را باید از هفته 6 ام به بعد دید .
تنها مشکلی که استقلال تو این 5 هفته ابتدایی خواهد داشت احتملا بازی بعدی مقابل فولاد خواهد بود .من که به حداقل امتیاز راضی هستم.
تیم صبا فعلا در صدر لیگ هست.البته منکر خوب بودن صبا نیستم ولی این صبا مطمئنا نمیتونه خودش رو بالا نگه داره پس نمی تونه خطری برای استقلال باشه .
خوشحالم که سرمربی و کاپیتان بزرگ تیم واقعیت رو می بینن و حقیقت رو میگن.چیزی که در سایر تیم های دیگه کمتر وجود داره .تیم های دیگه معمولا دلیل بد بازی کردن رو به داور ،زمین،چمن،نور،باد ،هوا،مصدومیت،محرومیت،سحر و جادو و ... میندازن و قبول هم ندارن ولی ....
دیشب واقعا تماشاگرها 55 هزار بودند؟من که فک کنم بالای 70 هزار بودند
تبریک می گم برد رو ...
البته درسته که خوب نبودیم ولی حداقل نمردیم تا بردیم.:31:
دیشب انصافا دست مظلومی بسته بود .. با این حال خسرو و فرهاد و حتی اندو خوب بازی کردند و همین هم برای تیم فجر کافی بود.
با اومدن کرار و میلاد وضع خیلی بهتر می شه .
پ ن: تشویق دایی واسه چی بود؟!:31:
پ ن 2: این حسینی با این که پست اصلیش دفاع چپ بود ولی توی دفاع وسط همچین بد کار نکرد ... امیدی هست!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6376044&postcount=873
کرارجاسم:استقلال را بخاطر بزرگی اش انتخاب کردم نه پول
کرار جاسم گفت :بسیار خوشحالم که از بازی بعد می توانم در استقلال بازی کنم .
به گزارش اوج نیوز،وی ادامه داد: حضور من در استقلال فقط بخاطر بزرگی این تیم و هواداران خونگرمش بود و نه بحث مالی و پول.
کرار ادامه داد: این درست که هنوز بازی برای استقلال انجام نداده ام، اما وقتی مردم در خیابان مرا می بینند بسیار ابراز احساسات می کنند ومرا مورد لطف خود قرار می دهند .امیدوارم بتوانم محبت های آنها را جبران کنم.
bordobakht
برایه تشویق دایی روایاته متعددی وجود داره:31: یه عده میگن میخواستن پرسپولیسو مسخره و تحقیر کنند.یه عده میگن همدردی با پرسپولیسیا بوده.یه عده دیگه میگن چون نزدیکه دربی شدیم علی دایی رفتو برگشتو باخته صداش میکردن.....هرچی بود درست نبود .بعدش گفتن استیلی دایی هر جفتتون سوراخین.این کار لیدرا بوده من مطمئنم این شیطنتا برایه لیدراست.نقل قول:
یه بازی نرفتیم استادیوم از حاشیه ها عقب موندیم:31:
حمودی هم بازی با سپاهان عالی بود ولی بازیهایه بعدی ناجور افت کرد.امیدوارم حسینی اینطوری نشه:31:
عمران زاده:اصلا از این وضعیت قرمزها خوشحال نیست
ما می خواهیم پرسپولیس با قدرت را در دربی شکست دهیم؛ عمران زاده:اصلا از این وضعیت قرمزها خوشحال نیستم حنیف عمران زاده،مدافع تیم استقلال،شرایط تیم پرسپولیس را در مسابقات لیگ ایده ال نمی داند؛وی معتقد است که اعضای تیمش دوست ندارند تیم پرسپولیس را در مسابقات لیگ ضعیف ببینند.
عمران زاده زاده،مدافع تیم استقلال،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:پرسپولیس تیم بزرگی است و قطعا با بزرگی به کار خود در لیگ ادامه می دهد.اگر استقلال و پرسپولیس قوی و بزرگ نباشند؛دیگر مسابقات هیجان و جدابیت ندارد.
وی افزود:هیچ کدام از اعضای استقلال از اینکه پرسپولیس به نتیجه نرسد و با شرایط نامناسبی روبرو باشد؛خوشحال نمی شوند و به همین دلیل دوست داریم که این وضعیت برای تیم حریف هرچه سریعتر به اتمام برسد و تمام شود.
عمران زاده تصریح کرد:استقلال دو دربی فصل قبل پرسپولیس را شکست داد و ما می خواهیم که این شرایط بازهم برای استقلال تکرار شود و قرمزها را در فصل جدید هم شکست بدهیم.
وی اظهار داشت:برای رسیدن به پیروزی مقابل این تیم،دوست داریم پرسپولیس پرقدرت باشد تا پس از باخت به استقلال اعضای این تیم بهانه تراشی نکنند.
bordobakht
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
استقلال تراکتور سپاهان جای صبا را خواهد گرقت ؟
چه تیمی جای صبا را خواهد گرقت ایا جایگاه صبا انجاست یا تغییر خواهد کرد استقلال تراکتور سپاهان تعقیب کنندگان صبا در صدر جدول
این امیدوار است تا اخر فصل صدر جدول جا خشک کند اما این اجازه به صبا داده خواهد شد تا همچنان در صدر بماند یا تیمهای استقلال تراکتور سپاهان این تیم را به زیر خواهد کشید برنامه مسابقات نشان از تهدید جایگاه صبا را در هفته پنجم را دارد اگر تراکتور شهرداری را ببرد یا استقالا بتواند فولاد را در اهواز شکست دهد و یا سپاهان در فولادشهر نفت تهران را شکست دهد اگر این اتفاقات بیفتد ان وقت باید شاهین بوشهر در خانه از پس صبا در بیاد اگر نتوانست جایگاه درخشان به خطر خواهد افتاد
bordobakht
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
اچک جباری را اعضای هیئت مدیره نقد کردند
چک جباری را اعضای هیئت مدیره نقد کردند مجتبی جباری هافبک تیم استقلال برای سومین بار پیاپی از اتمام فصل قبل مسابقات قهر کرد و در تمرینات استقلال شرکت نکرد تا پول خود را از مسئولان باشگاه دریافت کند وی از بدقولی مسئولان دلخور است و اعلام کرد تنها با دریافت پول نقد به تمرینات این تیم بازمی گردد اما مسئولان تیم سعی در حل مشکلات وی دارند. به گزارش باشگاه خبرنگاران، مسئولان استقلال از سوی کادر فنی ماموریت دارند تا هر چه سریع تر به مشکلات مالی بازیکنان رسیدگی کنند تا مجتبی جباری هر چه سریع تر در تمرینات حاضر شود و بتواند با آرامش تیم را همراهی کند اما مشکلات مالی که در باشگاه استقلال وجود دارد عاملی است تا اعضای هیئت مدیره پنهانی تیم استقلال که فعالیت خود را با این تیم آغاز کردند اما به صورت علنی آن را اعلام نمی کنند از سوی فتح اله زاده کمکی را به باشگاه استقلال ارائه کردند تا به مشکل مالی مجتبی جباری رسیدگی شود تا این بازیکن با دریافت پول نقد تیم را در تمرینات همراهی کند.
bordobakht
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
عجوزه استقلال،عجزمرفاوی
بعضی وقت ها بعضی از مربیان ایرانی بعد از شکست تیمشان حرف هایی می زنند که به قول معروف مرغ سرکنده هم به حرف هایشان می خندد!
مثلا یک مربی بسیار سرشناس و معروف وقتی که تیمش می بازد در کنفرانس مطبوعاتی جوری از بازی خوب و موقعیت های گل تیمش حرف می زند که انگار اصلا بازی را ندیده و یا تو گویی دارد درباره بازی شب قبل بارسلونا و رئال مادرید حرف می زند!
جدیدترین اظهارنظر خنده دار و البته سئوال برانگیز یک مربی به مصاحبه های صمد مرفاوی بر می گردد که بعد از شکست تیمش مس کرمان در برابر
استقلال پرویز مظلومی را به استفاده از سحر و جادوگری و نیروهای اوراءالطبیعه متهم کرد. البته نمی توان به طور کامل جادو و جنبل و نیروهای ماوراءالطبیعه را انکار کرد اما اگر قرار بود این نیروها در فوتبال جواب بدهد حالا باید هندوستان قهرمان جام جهانی و قدرت بلامنازع فوتبال جهان بود! از آن که بگذریم به نحوه گلزنی و گل خوردن دو تیم می رسیم. گل های استقلال خیلی ساده و معمولی و فوتبالی به ثمر رسیدند و چیز عجیب و غریبی دیده نشد و بیشتر از سحر و جادو حاصل عجز و ضعف صمد و تیمش بود. مثلا این که شریفات توپ روی پایش می نشیند و با یک شوت زیبا و خوب دروازه ما باز می کند و مدافعان مس به او اجازه شوت زدن می دهند و او را پرس نمی کنند چه ربطی به جادو و جنبل دارد؟ بله استقلال جادوگر و عجوزه دارد که آن هم سانترهای خسرو حیدری است و در مقابل این عجوزه صمد مرفاوی عاجز و ناتوان بود از این که طوری مدافعان تیمش را توجیه کند که به خسرو حیدری که متخصص سانتر است
اجازه این کار را ندهند. آیا سانتر زیبا و دقیق خسرو حیدری و قیچی برگردان فرهاد مجیدی در بین دو بازیکن مس، نتیجه خلاقیت های فردی این بازیکنان و ضعف بازیکنان مس است یا حاصل عجوزه ها و سحر و جادوگری! واقعا تا کی باید به حرف های بعضی از مربیان و اهالی فوتبال بخندیم؟
حق با صمد بود در بازی استقلال – مس اتفاقی بین صمد مرفاوی و محسن بیاتی نیا رخ داد که خیلی ها حق را به بیاتی نیا دادند. مهاجم مس کرمان با زیرکی خاصی یک گل به ثمر رساند و توپ را به بیرون زمین انداخت و به سوی نیمکت ذخیره ها دوید و با چند نفر خوش و بش کرد. این حرکت او موجب عصبانیت مرفاوی و جر و بحث این دو شد. عده ای می گویند صمد به جای تشویق بازیکن گلزنش جلوی دیدگان میلیون ها بیننده تلویزیونی او را تحقیر کرده اما اگر لحظه ای به موقعیت مس کرمان در آن لحظه فکر کنیم می بینیم که حرکت بیاتی نیا کاملا آماتوری و خودخواهانه بوده است. بیاتی نیا در فاصله ۵ دقیقه به پایان مسابقه
۲ عقب - گل زد و در آن شرایط مس با نتیجه ۱ بود. در این جور مواقع بازیکن گلزن بعد از به ثمر رساندن گل خیلی سریع توپ را از درون دروازه
برداشته و به وسط زمین می دود و هم تیمی هایش را تحریک و تشویق می کند تا با بیشتر دویدن و بیشتر تلاش کردن در مدت زمان کم باقیمانده، گل مساوی را هم بزنند اما بیاتی نیا نه تنها این کار را نکرد بلکه
با حرکاتش بیشتر وقت را کشت و حاشیه به وجود آورد. یک روز قبل از همین مسابقه علی کریمی در مقابل شهرداری تبریز و دقیقا در زمانی که پرسپولیس با نتیجه دو بر صفر عقب بود یک گل به ثمر رساند و خیلی سریع و بدون جشن و شادی توپ را از درون دروازه برداشت و به سمت نیمه زمین رفت.
اینجاست که فرق بازیکنان حرفه ای و بازیکنانی که ذهنیت آماتوری دارند مشخص می شود.
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
فرهاد مجیدی، بهترین بازیکن استقلال در چهار هفته لیگ
فرهاد مجیدی، مهاجم تیم استقلال که در ابتدای فصل تصور نمیشد در این تیم بماند و قرار بود راهی امارات شود با شرایط ایده آلی در ترکیب این تیم روبروست و هواداران تیم نیز از وی رضایت کامل دارند و این بازیکن را جز نفرات برتر تیم میدانند اما آمار ارائه شده از باشگاه استقلال نیز نشانگر این مسئله است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، فرهاد مجیدی از ابتدای بازی های لیگ ۳ گل بر ثمر رسانده است و ۲ پاس گل ارائه کرده است و فرهاد مجیدی به جز دیدار تیمش با سپاهان اصفهان در دیگر بازی ها در مقابل داماش گیلان، مس کرمان و فجر سپاسی برای استقلال گل به ثمر رسانده است و به همین دلیل از سوی مسئولان باشگاه و هواداران این تیم به عنوان بهترین بازیکن استقلال از ابتدای فصل تاکنون معرفی شده است.
گفتنی است، وی در بازی با مس کرمان علاوه به گلزنی پاس گلی را به اسماعیل شریفات داد و در دیدار با فجر نیز وحید علی مدافع آبی ها را صاحب موقعیت برای به ثمر رساندن گل کرد.
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
پسر درخشان به پسران قلعه نویی و فتح الله زاده پیوست
فرزند حمید درخشان یکی از حاضرین در تمرینات شاهین بوشهر است
به گزارش جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، انگار نوبت فوتبالیست شدن به پسر حمید درخشان رسیده است و پسر حمیدخان هم در تمرینات شاهین حاضر شده است. غیر از پسر درخشان، این روزها فرزند امیر قلعه نویی در تمرین تراکتورسازی و پسر علی فتح الله زاده هم در تمرینات تیم استقلال شرکت می کند.
تب داغ فوتبال بازی کردن در میان فرزندان فوتبالی ها سال هاست که داغ است. فرزند زنده یاد ناصر حجازی، ناصر نوآموز، علی پروین، غلام پیروانی و... خیلی های دیگر از کسانی هستند که علاقه به انجام بازی داشتند اما نتوانستند خیلی موفق باشند
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
فرهاد مجیدی، بهترین بازیکن استقلال در چهار هفته لیگ
فرهاد مجیدی، مهاجم تیم استقلال که در ابتدای فصل تصور نمیشد در این تیم بماند و قرار بود راهی امارات شود با شرایط ایده آلی در ترکیب این تیم روبروست و هواداران تیم نیز از وی رضایت کامل دارند و این بازیکن را جز نفرات برتر تیم میدانند اما آمار ارائه شده از باشگاه استقلال نیز نشانگر این مسئله است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، فرهاد مجیدی از ابتدای بازی های لیگ ۳ گل بر ثمر رسانده است و ۲ پاس گل ارائه کرده است و فرهاد مجیدی به جز دیدار تیمش با سپاهان اصفهان در دیگر بازی ها در مقابل داماش گیلان، مس کرمان و فجر سپاسی برای استقلال گل به ثمر رسانده است و به همین دلیل از سوی مسئولان باشگاه و هواداران این تیم به عنوان بهترین بازیکن استقلال از ابتدای فصل تاکنون معرفی شده است.
گفتنی است، وی در بازی با مس کرمان علاوه به گلزنی پاس گلی را به اسماعیل شریفات داد و در دیدار با فجر نیز وحید علی مدافع آبی ها را صاحب موقعیت برای به ثمر رساندن گل کرد.
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
شایدم منظور این بوده که مظلومی حواست رو جمع کن ... تو هم می تونی مثل استیلی بشی!:31:نقل قول:
هر چی بود...به نظر من هم درست نبود.
استقلال - فجر سپاسی
حیدری: برای قهرمانی بازیکنان باید همدل باشند
بازیکنان تیم فوتبال استقلال گفت: تیم استقلال کهکشانی نیست و ستارهها بین تیمها تقسیم شدهاند.
خسرو حیدری پس از برتری ۲ بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم فجر بازیکنان با انگیزهای داشت و آنها نیز خوب بازی کردند. خدا را شکر میکنم که از موقعیتهایی که داشتیم استفاده کردیم و توانستیم ۳ امتیاز را کسب کنیم. مهم نتیجهگیری تیم است ما در آینده بهتر و کاملتر میشویم.
وی در مورد اینکه پس از ۴۰۰ روز در ورزشگاه آزادی برای استقلال بازی کرد گفت: من در بازی هفته گذشته برای استقلال بازی کردم که پیروز شدیم. در بازی با فجر نیز پس از یک سال برابر تماشاگران استقلال به میدان رفتم که بازی بدی انجام ندادم. خوشبختانه توانستیم در حد و نام استقلال بازی کنیم.
حیدری در مورد اینکه قول قهرمانی استقلال را میدهد یا نه گفت: ما بازیکنان خوبی داریم اما اینکه میگویند ما کهکشانی هستیم درست نیست. ستارههای لیگ بین تیم تقسیم شدهاند آنچه که میتواند یک تیم را به قهرمانی برساند تلاش و کوشش بازیکنان است و همدلی بازیکنان یک تیم میتواند تیم را قهرمان کند.
bordobakht
کاربر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
مطابق با قانون 205 از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
لطفا برای اینکه تاپیک ریتم کاذب پیدا نکنه و شامل بند فوق نشید ، اخبار ارسالیتون رو گلچین و هر چند خبر رو در قالب یک پست ارسال کنید و از ارسال پست های پشت سر هم پرهیز کنید .نقل قول:
205- از ارسال اسپموار (تعداد زیاد، بیاهمیت و در زمان کوتاه) مطالب خودداری کنید. در صورت تشخیص اینکه کاربر با هدفی غیر از اطلاعرسانی فعالیت دارد، به وی تذکر داده میشود و در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما /
بچه ها دیشب کسی استادیوم بوده؟
اینجوری که به نظر می اد گوینده ورزشگاه اعلام کرده 75 هزارو ... ولی پیمان یوسفی گفته 55 هزارو ...
درسته؟!
جباری: باشگاه استقلال بعد از این همه سال باید حساب و کتابش مرتب باشد
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: باشگاه بعد از این همه سال تیمداری باید حساب و کتاب مرتبی داشته باشد و به موقع پول و پاداش بازیکنان را بدهد.
مجتبی جباری پس از برتری ۲ بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: باشگاه استقلال بعد از این همه سال تیمداری باید حساب و کتاب مرتبی داشته باشد و مشخص باشد که چه زمانی باید به بازیکنان پول و پاداش بدهد و همان مقداری که به عنوان پیشقرارداد طی کردهاند آن را پرداخت کند.
وی در مورد اینکه باشگاه به شما برای تسویه حساب قولی داده است یا نه، گفت: فردا قرار است به باشگاه برویم چند هفته پیاپی قول داده بودند که کار به اینجا کشید. ۶ هفته بدون پول دادن تمرین کردیم مربیان و سرپرست تیم باید در جریان مشکلات باشند نه اینکه تا سر تمرین نرویم بگویند بازیکن نیامد.
وی تاکید کرد: من از فصل گذشته نیز از باشگاه طلبکارم و در این فصل نیز هنوز پولی نگرفتهام و به همین دلیل و به نشانه اعتراض در تمرینات شرکت نکردم. درحالی که به ما قول داده بودند که پولها پرداخت شود، آنها هیچ تماسی با هم با من نگرفتند.
جباری تصریح کرد: علی نظری جویباری قول داد که یکشنبه مشکل ما حل شود، اما این اتفاق نیفتاد و من سر تمرین نرفتم و صبح روز اردو خودم را به کادر فنی معرفی کردم. من نمیگویم باشگاه پولدار است و به ما نمیدهد. فتحاللهزاده پول به دستش برسد به موقع پرداخت میکند.
هافبک استقلال خاطرنشان کرد: آرزو به دلمان مانده است که سر موقع پول بگیریم. هنوز از فصل گذشته طلبکاریم، بعد میگویند بخشی از پولت را بگیر بقیه را هم بعدا پرداخت میکنیم.
جباری در مورد اینکه چرا همیشه او به عنوان بازیکن معترض به مسائل مالی است گفت: افکار و طرز تفکر من اینگونه است. من بازیکنی نیستم که سر تمرین نروم و بعد بگویم به خاطر تماشاگران آمدهام. من دنبال این حرفها نیستم اکنون شرایط تیم خوب است و اگر حرف بزنیم شاید شرایط تیم به هم بریزد، ولی بحث من قول و قرار است. من میگویم اگر میگویید با شما تماس میگیریم این کار را انجام دهند، اگر بحث قول و قرار نبود اعتراض نمیکردم اما یک تماس نیز از سوی باشگاه با من گرفته نشد.
وی افزود: بازیکنان با هم دوست هستند و ا گر وضعیت پرداختیها درست باشد وضعیت ما نیز بهتر میشود. من هم وظیفه خود میدانم که از حقوق دیگر بازیکنان دفاع کنم.
bordobakht
مقایسه جدول لیگ برتر ایران در دوره دهم و دوره یازدهم در پایان هفته چهارم
لیگ دهم
ردیف تیم ها امتیاز
۱ ذوب آهن ۱۰
۲ صنعت نفت آّبادان ۹
۳ پرسپولیس ۹
۴ پاس همدان ۹
۵ استیل آذین ۸
۶ صبای قم ۷
۷ فولاد خوزستان ۷
۸ ملوان ۶
۹ سپاهان ۶
۱۰ استقلال تهران ۵
۱۱ نفت تهران ۵
۱۲ تراکتورسازی ۴
۱۳ شاهین ۴
۱۴ مس کرمان ۳
۱۵ سایپا ۳
۱۶ پیکان ۱
۱۷ شهرداری تبریز ۱
۱۸ راه آهن ۱
لیگ یازدهم
ردیف تیم ها امتیاز
۱ صبای قم ۱۰
۲ استقلال تهران ۱۰
۳ تراکتورسازی ۹
۴ سپاهان ۸
۵ ذوب آهن ۷
۶ فولاد خوزستان ۷
۷ ملوان ۶
۸ نفت تهران ۵
۹ صنعت نفت آّبادان ۵
۱۰ شاهین ۵
۱۱ شهرداری تبریز ۵
۱۲ داماش گیلان ۴
۱۳ سایپا ۴
۱۴ راه آهن ۳
۱۵ پرسپولیس ۲
۱۶ مقاومت سپاسی ۲
۱۷ مس کرمان ۱
۱۸ مس سرچشمه ۱
مظلومی:پرسپولیس بالا می آید،صبا خوب است و تراکتور خطرناک/دستم خالی است،برای چیدن ترکیب مشکل دارم
ورزش > لیگ برتر - از مصاحبه ای که هفته گذشته با خبر آنلاین کرده بود راضی است و می گوید:«گفت و گوی خوبی است.»
«چه عجب حرف هایی را که من زدم کامل نوشتی،مصاحبه خوبی بود»این حرف های پرویز مظلومی و واکنش به مصاحبه چند روز پیشش با خبر آنلاین است.سرمربی استقلال پس از پایان بازی با فجر سپاسی در گفت و گوی اختصاصی با خبر آنلاین در مورد این بازی حرف زد.مظلومی از بازی و البته عملکرد شاگردانش راضی به نظر می رسد.
از میلاد میداوودی شروع می کنیم.به نظر او به خاطر اینکه بازی نکرده بود قهر کرده است.
نه مشکلی وجود ندارد،زمان می خواهد تا من بتوانم از میلاد بازی بگیرم.البته در بازی با فجر می خواستم او را به میدان بفرستم اما شیرزاد مصدوم شد و من مجبور شدم جباری را وارد زمین کنم.
اما به نظر او کمی دلخور شده بود؟
نه،شرایط خوب می شود.میلاد آدمی نیست که از این کارها بکند.
هواداران خیلی دوستش دارند و خیلی خوب تشویقش می کنند.
به هر حال میلاد پسر دوست داشتنی است و هوداران هم دوستش دارند.
استقلال خوب نتیجه می گیرد اما به نظر هنوز هم چندان خوب بازی نمی کند.
دستم خالی است.من دفعه قبل هم گفتم که برای فرستادن ۱۱ بازیکن به زمین مشکل دارم.امیدوارم از هفته های آینده مشکلات استقلال حل شود.
شما در گفت و گوی هفته قبل با خبر آنلاین گفته بودید که معیارتان بازی سنتی و سانتر از جناحین نیست.اما در بازی با مقاومت خسرو مدام توپ روی دروازه حریف می ریخت.
این مشکل هم حل می شود.از هفته های آینده و رمانی که تاکتیک های تیمی اجرا شود از خسرو می خواهیم که هماهنگ تر باشد و سانترهایش هدفمند باشد.البته خسرو توپ می ریزد دیگر!(با خنده).ما در این بازی مجبور بودیم آرش را در زمین نگه داریم تا توپ های هوایی را کنترل کند.از هفته های بعدی با هماهنگی بیشتر بازیکنان قطعا کامل تر می شویم.
با پیروزی شما مقابل فجر پرسپولیس یک پله صعود کرد و به رده شانزدهم جدول رده بندی آمد.
نه بابا!راست می گویی؟البته جدول را این طور ی نگاه نکنید.پرسپولیس تیم خوبی است و استخوان بندی خوبی هم دارد.
شنیدید که صبا هم سه تا گل به سایپا زده؟
عجب تیمی شده اند آنها.قبل از فصل هم که مقابل ما قرار گرفتند تیم خوبی بودند و بسیار خوب بازی می کنند.
نظرتان در مورد تراکتور سازی چیست.تیم امیر قلعه نویی سایه به سایه شما حرکت می کند.
آنها هم تیم خوبی هستند و خیلی خوب دارند بالا می آیند.به نظرم تراکتوری ها خیلی خطرناک هستند و یک پیروزی خوب مقابل داماش کسب کردند.
bordobakht
تو همه سایت ها زده 75 هزار تانقل قول:
یوسفی اشتباه گفت
تو سایت ورزش 3 هم هست !
درسته گوینده ورزشگاه گفت 7هفتاد و خورده اینقل قول:
شیطنتی که از مظلومی جادوگر ساخت!
همه چیز از یک شوخی ساده آغاز و دامنه آن گسترده شد و ابهامات امروز را ایجاد کرد.
داستان جادو و جادوگری در فوتبال ایران از چند سال قبل شنیده شد؛ زمانی که یکی از باشگاه های تهرانی با نتایج خیره کننده خود نگاهها را به خود معطوف کرد و عده ای نیز در همان مقطع انگ جادوگری به سرمربی آن تیم زدند.
این داستان از حدود ۲ سال قبل شکل دیگری به خود گرفت. پرویز مظلومی سرمربی مس کرمان شد و در این شهر عملکرد قابل توجهی داشت اما در آخرین روزهای فعالیت این مربی در دیار کریمان بحث استفاده او و دستیارانش و بویژه یکی از نزدیکانش از جادوگر مطرح شد.
داستان ادامه داشت اما با شدت و حدت کمتری و برخی خبرنگاران بومی گهگاه به این موضوع دامن می زدند.
بازی اخیر استقلال در کرمان و غلبه شاگردان مظلومی بر تیم سابق او بهانه ای شد تا صمد مرفاوی به سیم آخر بزند و در لفافه مظلومی را به استفاده از عوامل ماوراء الطبیعه متهم کند. گرچه سرمربی استقلال سکوت اختیار کرد و تنها در محافل خصوصی گفت: خدا جای حق نشسته، همان خدایی که دید روز بازی من کجا بودم و از چه کسانی طلب کمک می کردم جوابشان را می دهد.
سرمربی استقلال که از حرفهای مرفاوی سخت آشفته خاطر شده بود روز بازی مس-استقلال بر حسب یک رسم قدیمی به گلزار شهدای کرمان رفت و سپس در مسجدی در کرمان حاضر شد.
... اما ماجرا از کجا آب می خورد و چه کسانی ذهنیت مرفاوی را به سمت جادوگری بردند؟
دو سال قبل که آقای مظلومی به همراه بازیکنان مطرحی در کرمان بودند معمولا در محافل دوستانه سوژه های مختلفی را مطرح می کردند که در یکی از آن جلسات (ر) یکی از بازیکنان شوخ طبع تیم خطاب به ناصر دوست نزدیک مظلومی گفت: شما عجب پاقدمی برای تیم داری سپس به بچه ها گفت رفیق پرویزخان هر بار که به کرمان می آید برایمان امتیاز سوغاتی می آورد.
این فرد اضافه کرد: بعدها این مسئله سوژه تیم شد و برخی بازیکنان، افراد مجموعه را با استفاده از این موضوع سرکار می گذاشتند و می گفتند اگر مشکلی داری برو نزد رفیق پرویزخان تا اینکه خبر رسید آقای «ه» یکی از مسوولان تیم برایش مشکلی ایجاد شده و دو بازیکن سرکارش گذاشته اند و گفته اند برو پهلوی ن-ف تا برایت دعا بنویسد و مشکلت را حل کند، سپس به ن - ف گفتند به روی خودت نیاور.
فرد ساده لوح که مدعی بود برای همسر یکی از اقوامش مشکل ایجاد شده نزد ن-ف رفت و وی نیز به توصیه معروف ترین بازیکن تیم که حسابی از این شوخی سرکیف آمده بود به وی گفت: «برو و کمی ... اطراف خانه فامیل تان بریز تا مشکلش حل شود» وی چنین کرد و از قضا مشکل فامیلش رفع شد و سپس به همه گفت رفیق پرویز خان مشکلم را حل کرد و او نیروی خاصی دارد و هر جا که نشست این موضوع را مطرح کرد و...
وی در انتها گفت: همین شوخی دو بازیکن معروف تیم سبب شد تا برای مظلومی و رفیقش که کار اصلی اش فروش لوازم صوتی و تصویری در خیابان نظام آباد تهران است، داستان بسازند و خبرنگاران بومی هم که برخی از آنها سایه مظلومی را با تیر می زدند، علیه او موضع بگیرند. سال قبل نیز این داستان را به گوش مرفاوی رساندند و این مربی تحت تاثیر قرار گرفت.
سرمربی استقلال گرچه تا این لحظه وارد این ماجرا نشده است اما اخیرا به یک بازیکن گفته: دیدید شوخی شما چه داستان هایی را پشت سر خود داشت؟
از سوی دیگر خبر می رسد که مسوولان باشگاه کرمانی با علم به این داستان از مرفاوی خواسته اند دیگر درباره جادو و جنبل و نیروهای ماورالطبیعه حرفی نزند.
bordobakht
دانلود گلهای استقلال مقابل فجر
گل اول (ولید علی ):
گل دوم (فرهاد مجیدی):کد:http://www.mediafire.com/?g757b67i6wu22d7
منبع : آبیتهکد:http://www.mediafire.com/?vvqt0nglgtivmhw