راهی نیست که بشه سرعت بالاتر خرید برای بعثت مثلا شیر 2مگ
Printable View
راهی نیست که بشه سرعت بالاتر خرید برای بعثت مثلا شیر 2مگ
سلام
امروز که وارد پنلم شدم با این پیام مواجه شدم:
طبق مصوبه جدید شرکت مخابرات استان خراسان رضوی، از تاریخ 21 آذر ماه 1391 هیچ سرویس نامحدودی ثبت نام و یا تمدید نخواهد شد. لطفا نسبت به تغییر طرح خود با شماره تلفن 5112020 داخلی 3 تماس حاصل فرمائید.
اینترنتم 3 روز بدلیل تموم شدن مدت زمان شارژم قطعه و دیروز مراجعه کردم گفتن فقط میتونی طرح طلایی و نقره ای و برنزی رو انتخاب کنی!!
امروز که دوباره به امور مشترکین رفتم گفتن تا مدتی اینترنت رو نمی تونن شارژ کنن حتی "طرح طلایی و نقره ای و برنزی" !!
:n04::n04::n04:
من الان موندم چیکار کنم! بنظرتون چیکار میشه کرد ؟؟!:n13: من نیاز مُبرم بهش دارم چون شب روز کامپیوترم ریز دانلود بود
:n28:
باز سرعت اینترنت برگشت به قبل باز دوباره سرعت دانلود من تا 30k نمی ره :n29:
خیر.........نقل قول:
عزیزان این تاپیک بدون پاسخ مونده . اگه کسی طرح بعثت استفاده کرده یا اطلاعاتشو داره راهنمایی کنه که کارمون گیره .
با تشکر
سرعت = :n21:
سرعت واسه من خوبه
غیر رایگان110-130 و رایگان هم 50-60
:n22:
توجـه کردین یا فقط برای من اینطوریه ؟!
حجم ها خیلی زود کم میشه ! الان من 3.7 گیگم مونده ! چرا ؟!!
تو این مدت فقط از دانلود شبانه استفاده کردم ! این مقدار شارژی که برای اون مدت ها که سرعت کم بود دادن چقدره ؟
اره...... ماله من که امروز تموم شد!نقل قول:
توجـه کردین یا فقط برای من اینطوریه ؟!
حجم ها خیلی زود کم میشه ! الان من 3.7 گیگم مونده ! چرا ؟!!
تو این مدت فقط از دانلود شبانه استفاده کردم ! این مقدار شارژی که برای اون مدت ها که سرعت کم بود دادن چقدره ؟
سلام
دوستان نرم افزار یا اموزشی می شناسید که کانکشن اینترنت در یک زمان معین کانکت شود و به اینترنت وصل شود تا دانلود منیجر دانلود را شروع بکند
باتشکر
بفرمایید ::n16:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185[/HTML]
سلام من از سه شنبه هفته گذشته درخواست سرویس مخابرات کردم ولی تا الان که هنوز رنژه نشده درضمن به من گفتن که خط شما pcm هست واسه همین مدت بیشتری طول میکشه تا رانژه بشه کسی تا حالا خط pcm رانژه کرده حداکثر چقدر زمان میبره چون تا الان 5 روز گذشته ولی هنوز چراغ ای دی اس ال خاموشه چند روز دیگه باید صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
درضمن به من گفتن که pcm شما مثبت هست و تو سایخ مخابرات هم که میرم میزنه در دست اقدام
چه سرویسی گرفتی ؟نقل قول:
بعثت 6 ماههنقل قول:
راستی امروز زنگ زدم مرکز فرشجی گفتم که این خط ما کی از پی سی ام خارج میشه گفتم که از پی سی ام خارج شده و تا 2 روز دیگه اینترنت تون وصل میشه کلی خوشحال شدم
فقط یه هفته طول کشیده که. برو خدا رو هم شکر کن انقد زود کارتو راه انداختن. من تیر 90 تقاضا دادم، آخر آذر وصل کردننقل قول:
بچه های مخابراط اینترنت شما هم حدود ساعت3 قطع بود؟چون گفتن کلی قطع بوده؟
فکر کنم من چون مستقیم از خود مخابرات ای دی اس ال گرفتم اینقدر زود کارم راه افتاد احتمالا شما میخواستین از شرکت غیر مخابرات سرویس بگریننقل قول:
مال من 3 روزه وصل شد از زمان تقاضا
خیر. منم از خود مخابرات سرویس گرفتمنقل قول:
سلام دوستان امروز adsl قطع بود سره ظهر اما صبح وصل بود بعد زنگ زدم 2828 مخابرات میگه یکی داره از خط شما استفاده میکنه جالب تر اینکه هیچکی رمز منو نمیدونه و2828 رمز منو عوض کرد درست شد
یه سوال دارم مگه مخابرات هزینه نصب و راهاندازیش رایگان نیست
پس چرا این شرکت امین ارتباط مال شهرک غرب میگه فقط مخابرات هزینه روشن شدن چراغ adsl مودم رایگانه ولی کسی بیاد خونه و مودمو راه بندازه و به اینترنت وصل بشه باید پول بدیم این راسته
این درسته ولی اون کسی که می خواست واسه من بیاد بدقولی کرد خودم زنگ زدم 7230000 راهنمایی کرد مودمی که خودم خریدم راه انداختمنقل قول:
:n04::n04::n04:نقل قول:
نه دوست عزیز. کسی بیاد واست اینترنت رو راه بنداره حداقل 15 تومان هزینه داره. :n06:
مدتی است در مملکت صحبت از زیاد شدن تعرفه های اینترنتی شده است. حال در شراطی است که چند روزه سرعت دانلود سرورهای خارج ازکشور خیلی پایین آمده است. مثلا با اینترنت 2،قبلا می شد با سرعت 200 کیلوبایت دانلود کرد،ولی حالا سرعت از 30 کیلوبایت بالاتر نمی رود. این مشکل در طول روز هم وجود دارد.
این درحالی است که مدیرروابط عمومی مخابرات تاکید دارد: به دلیل اختلالاتی در گرجستان کلا طی 10 روز گذشته اینترنت کشور با کاهش سرعت مواجه شده بود به نحویکه بخشی از ورودی اینترنت کشور قطع شده بود.مدتی است در مملکت صحبت از زیاد شدن تعرفه های اینترنتی شده است. حال در شراطی است که چند روزه سرعت دانلود سرورهای خارج ازکشور خیلی پایین آمده است. مثلا با اینترنت 2،قبلا می شد با سرعت 200 کیلوبایت دانلود کرد،ولی حالا سرعت از 30 کیلوبایت بالاتر نمی رود. این مشکل در طول روز هم وجود دارد.
این درحالی است که مدیرروابط عمومی مخابرات تاکید دارد: به دلیل اختلالاتی در گرجستان کلا طی 10 روز گذشته اینترنت کشور با کاهش سرعت مواجه شده بود به نحویکه بخشی از ورودی اینترنت کشور قطع شده بود.
به گفته زارعییان، در حال حاضر با رفع این مشکل شرایط دانلود به حالت عادی برگشته و در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.
سلام سرویس ای دی اسال طرح بعثت من امروز وصل شد پسورد پیشفرض چی هست
شماره خونتون
نه خیر دوست عزیز. هر امور مشترکینی یه پسورد داره. دل به خواهیه.نقل قول:
بهترین راه زنگ بزنی 2828 و رمز رو درخواست کنی
چرا دیگه مخابراط اینجوریهنقل قول:
نه دوست عزیز.نقل قول:
هر امور مشترکینی یه رمز متفاوتی به کاربران میدند.
یکی شماره خونه رو میدند.
یکی باز شماره شناسنامه. یکی کارت ملی و ......
2 بهمن نتم قطع شد.سایت گلد نت میومد انقضا رو زده بود 11/22 .امروز زنگ زدم 2828 نتمو وصل کردن انقضاشم شد11/24:n02:.بعثتم گرفتم گفتن اینکه تموم شه بعثت وصل میشه
سلام
اعتبارت تموم شه مثل شرکت های دیگه پورت زود خالی میشه یا نه ؟
برای شارژ الکترونی باید به کدوم بخش برم ؟ و اینکه طرح بعثت 15 گیگی کمترش هم هست ؟ چطوری میشه کل سرویس ها رو دید ؟
من خودم صبا نت دارم برای همین اطلاعات زیادی از این مخابرات ندارم
بچه ها من که مخابراتم رو کلا دادم تخلیه کردن و امروز از شاتل سرویس گرفتم . دارم فقط دیوونه میشم . عمرا نمیتونم با نت حجمی کار کنم .
این طرح بعثت چجوریه میخواستم ببینم . هزینه اش ، سرعت روزانه و شبانه اش ، ترافیک اولیه اش و ساعات رایگانش . خواهشا همه رو بگید . رفتم مخابرات اینقدر طرح گذاشته بودن گیج شدم . خواهشا یکی اینجا قشنگ بگه این طرح بعثتش چجوریه .
دوستان یه سوال دارم تو تاپیکش پرسیدم جواب ندادن
وقتی میخوام ویدئو از یوتیوب دانلود کنم اون علامت ای دی ام که میگه دانلود فایل ویدئویی برام ظاهر میشه وقتی که فایلو میخوام دانلود کنم میگه فایل مورد نظر موجود نمیباشد. در حالی که اون ویدئو رو میتونم ببینم. خواستم بدونم کسی راه حلی نداره؟
کاملا تایید میشه سرعت از سرور خارج بسیار بسیار پایین بوده و هنوز درست نشده!نقل قول:
تا درخواست ندی تخلیه نمیشه. تازه درخواست هم بدی بازم به زور تخلیه میکنند :n02:نقل قول:
نقل قول:
- نه خیر همون 15 گیگ اول و آخرشه
- البته طرح طلایی هست با 9 گیگ و نقره ایی با 6 گیگ و برنزی با 3 گیگ و البته بدون دانلود رایگان
- از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی کلیه اطلاعات سرویس و ریزکارکرد رو ببینی.
ای بابا از شما بعیده دیگه.نقل قول:
ببین دوست عزیز شما همین مقدار که میدی واسه سرویس بعثت 37800 ت با همون قیمت میتونی سرویس 2 مگ تا 4 مگ شیر رو از خود شاتل تهیه کنی.
همین الان که بنده بعثت دارم و یکی از دوستان هم شاتل داره .در ساعات دانلود رایگان بنده با 120 تا دانلود میکنم و دوستم با حداقل 250.
صد بار هم به همه ی دوستان گفتم لطفا دست از سر این مخابرات بردارند لطفا.
واسه اینکه ما که از همه بدبختریم و فیبرنوری هستیم و فقط باید از خود مخابرات سرویس گرفت واسه همین اگه همین نباشه دیگه نت تعطیله. همین الانش هم دیگه پورت ها پر شده و دیگه بیش از حد مخابرات کاربر داره واین یعنی که کیفیت هو تو تو.
ولی شما دوستانی که کابل مسی هستید و میشه از باقی شرکت ها سرویس گرفت اونم با کیفیت خیلی بهتر از مخابرات اونم با دانلود رایگان نمیدونم واسه چی باز همش مخابرات مخابرات میکنید. :n13:
هر فیلم با چندین فرمت و حجم اونجا ذخیره میشه.نقل قول:
سعی کن یه فرمت و حجم دیگه اش رو دانلود کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برفرض مدت زمانی من تموم شه ولی حجمم نه ! پورت رو هم که گفتین خالی نمی کنند این چی میشه ؟ با شارژ بعدی چند روز یک هفته مثلا بعدتر انتقال داده میشه ؟
جدا از اون اینکه گفتند چند روزی اضافه شده کجا ببینیم ؟ چون 2828 که زنگ میزنی تاریخ قدیم رو میگه !
فکر کنم میسوزه حجمتون.نقل قول:
توی پست قبلی گفتم که. برید به سامانه همه چیز رو نوشته.
این یوزرنیم پسوورد الان چی هست ؟نقل قول:
یوزر میشه شماره خونه آره ؟ بدون 511 یا با 511 ؟ پسوورد چی ؟