معمولا گلگسی ها 2 تاست یدونه مشکی cd1/1 و یه دونه هم نارنجی(رنگ kies) cd 1/2 هست.نقل قول:
چرا 2تا سی دی مینی؟؟؟
ماله من 1کی بود...
ولی مهم همون cd مشکیه هست یعنی cd 1 .
Printable View
معمولا گلگسی ها 2 تاست یدونه مشکی cd1/1 و یه دونه هم نارنجی(رنگ kies) cd 1/2 هست.نقل قول:
چرا 2تا سی دی مینی؟؟؟
ماله من 1کی بود...
ولی مهم همون cd مشکیه هست یعنی cd 1 .
خب اون سی دی شماره 2 چیه اصلا؟ شما دیدین همراه جیو بدن؟ چون من از نمایندگی مایکروتل گرفتم همراش نبودنقل قول:
+ گوشیم اصلا هر موقع وصل میشه به کامپیوتر یا مموری رو در میارم و جا می زنم میزنه اینترنال مموری low ماله چیه؟
راجع به روت ( معایب و مزایا ) جایی هست که کامل روشن شم؟؟ بهتره روت کنم یا صبر کنم تا 2/3 بیاد؟
مرسی
من که تو 3 تا گلکسی دیدم تو 551 2تا بود و تو ایس اصلا نبود تو جیو هم یکی بود
یه سری فایل های نصبی بود که واسه من نصب نشد
مزایای روت اینکه دسترسی به فایلهای سیستمی داری و میتونی با نصب ریکاوری از گوشی بکاپ بگیری و غیره
معایبش هم پریدن گارانتی و اگه فایل های سیستمی رو اشتباهی انگولک یا پاک کنی گوشی خراب میشه
البته اگه یه بار آنروت کنی و گوشی رو فلش کنی دوباره گارانتی برمیگرده
واسه چی میخوای روت کنی که منتظر 2.3 هستی؟
قابل شما رو ندارهنقل قول:
امر کنید تا تقدیم کنم برادر :11:
گوشیه بسیار خوبیست
ازش راضیم :5:
نقل قول:
میگم اگر قراره 2.3 بیاد این چند وقته صبر کنم به اونم آپدیت کنم شاید مسائل حافظه و .. حل شد یا شاید تغییر اینترفیس حالمون رو جا اورد یا یا یا ...
مگه روت که میکنی یه برنامه به گوشی اضافه نمیشه؟ از همون آنروت نمیشه کرد؟ فلش دردسره!
اون برنامه superuser که اضافه میشه برای مدیریت برنامه های هست که به فایل های سیستمی نیاز دارند.نه آنروت نمیشه.نقل قول:
شما اگه با Superoneclick تو محیط ویندوز روت کنی با همونم میشه آنروت کرد.
چه دردسری؟
برنامه ی odin با فایل cooper جیو و رام اصلی فرویو خاورمیانه رو از samfirmware.com دانلود کن و باهاش فلش کن.
بچه ها من بین این گوشی و اپتیموس وان موندم به نظرتون چیکار کنم؟
2 تا سوال: 1- موقع فلش کردن همه اطلاعات و تنظیمات و ... خلاصه همه چی پاک میشه! درسته؟ این دردسرشه دیگه!نقل قول:
2- خودم فلش کنم امکان آسیب به گوشی هست!؟ چند %؟
+ با odin میشه همه گوشی ها رو فلش کرد؟
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
چشم بسته بدون مقایسه جیو! :دی حالا نمی دونم بعد از مقایسه نظرم چی باشه:دینقل قول:
خوب قبلش با clockworkmode بکاپ بگیر و بعد از فلش و نصب cwm فایل data رو رستور کن.نقل قول:
2 تا سوال: 1- موقع فلش کردن همه اطلاعات و تنظیمات و ... خلاصه همه چی پاک میشه! درسته؟ این دردسرشه دیگه!
موقعی گوشی آسیب میبینه که:نقل قول:
2- خودم فلش کنم امکان آسیب به گوشی هست!؟ چند %؟
1.کابل usb ایراد داشته باشه یا مال خود گوشی نباشه.
2.فایل کوپر و بقیه فایل ها اشتباه باشن یا اشتباه جایگذاری شن.
3.وسط فلش برق قطع شه!!!!
خودم که میخواستم با اودین گوشیم رو آپدیت کنم، فایل مودم رو نذاشتم و گوشیم بریک شده که بالا نمیومد هیچی، روشنم نمیشد که خوشبختانه با درآوردن باتری و گرفتن دکمه های پاور + ولوم کم + هوم و گذاشتن باتری رفتم تو دانلودینگ تا دوباره فلش کنم
با اودین همه ی گلکسی ها (فکر کنم همه سامسونگ ها) رو میشه فلش کرد (تو سایتش زده) ولی نیاز به فایل کوپر و فایل رام گوشی هستنقل قول:
+ با odin میشه همه گوشی ها رو فلش کرد؟
یه سوال دیگه با عرض شرمندگی :
بعد از روت کردن میشه به 2.3 آپدیت کرد؟ یا باید اول فلش شه بعدا آپدیت؟
مرسی
مشکلی نیستنقل قول:
میتونید با گوشی روت شده هم آپدیت کنید
مرسینقل قول:
بعد گوشی آپدیت شده هنوز هم روت هست؟ یا میشه با آپدیت از روت در بیاد؟
:دی
دوستان یه چیز عحیب! امروز گوشیو که به لبتاب وصل کردم اومدم روشن کنم لب تاب 2 بار بدجوری قبل از ورود به ویندوز گیر کرده بود فن با سرعت کار می کرد ولی هیچی دیگه اش کار نمی کرد ، خلاصه گفتم سوخت!
جمعش کردم بعد یه مدت گفتم دوباره امتحان کنم (بدون اینکه یو اس بی گوشی وصل باشه) روشن شد هیچ مشکلی هم نبود !!! اما تا دوباره گوشی رو وصل کردم شروع کرد به شات دان شدن!!!
قضیه چیه؟؟
نه دوباره باید گوشی رو روت کنی.کلا هروقت آپدیت کنی همهچیز گوشی پاک میشه میشه مثل روز اولش.نقل قول:
دقیقا با آپدیت یا فلش همون فریمور که داری از روت درمیاد حتی cwm هم میپره
سلام.من هر چی نصب میکنم درسته که تو مموری نصب میشه ولی بعد اینکه زیاد برنامه و بازی نصب میکنم حافظه تلفن هم خود به خود پر میشه.گوشی رو هم روت و هم پارتیشن بندی کردم و هم از برنامه های install manager & SetInstallLocation هم استفاده کردم ولی همین طور که گفتم همشون تو مموری نصب میشن ولی باز حافظه تلفن پر میشه.راهی هست که اینجوریی نشه؟؟؟(گوشی گلکسی gio)
سلام
از برنامه ی link2sd استفاده کنید و همه رو به پارتیشن دوم رم link کنید.
مرسی بابت پاسختون میشه بیشتر توضیح بدین یا لینک؟نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6412882&postcount=833نقل قول:
[/HTML]
همین کارو هم کردم ولی همشو تو مموری کارت میشناسه .........:41:نقل قول:
شما با برنامه minitool تو محیط ویندوز یا با clockworkmode recovery تو گوشی پارتیشن دوم ext2 (حتما ext2)با حجم های استاندارد(128-256-512-1024-...) بسازید.نقل قول:
حجم های مختلف انتخاب کنید تا برنامه بشناسه پارتیشن 2 رو و بعد از ریبوت همه رو link کنید.
در ضمن تو برنامه install manager & SetInstallLocation محل نصب رو auto یا internal بزارید.
اگه برنامه لینک شه تو link2sd مینویسه که برنامه لینک شده
بازم درست نشد نصب میشه رو مموری ولی از حافظه تلفن هم کم میشه!!!!!!!!!! :41:نقل قول:
برنامه ای هم که میشناسه creacte link رو که میزنم این اررو رو میده:
mkbdir failed for /date/sdext/data,I/O error
آخه می گن با با برنامه kies میشه آپدیت کرد بدون اینکه چیزی پاک بشه! درسته؟نقل قول:
شرمنده بی سوادیم ، این cw, چیه؟؟ :دی
در مورد قسمت دوم نظری ندارید؟
منم یه بار با kies گلکسی 551 که 2.2 به به 2.2 که چند ماه بعد اومده بود آپدیت کردم و هیچ چیز پاک نشد.نقل قول:
cwm یا همون clockworkmode یه ریکاوری هست که با جای ریکاوری خود سامسونگ نصب میشه که میتونی باهاش از کل سیستم و غیره بکاپ میگیره، عملیات wipe باتری و دلویک و سیستم و کش رو انجام میده،رم رو پارتیشن بندی میکنه و ...
همچنین میشه باهاش تم هایی که تو UOT میسازین باش نصب کنید.
uot هم که میدونین!
[HTML]http://uot.dakra.lt/kitchen/[/HTML]
با این سایت واسه گوشیتون تم بسازین
نیاز به آپلود 2 3 تا فایل هم هست
قسمت دوم هم نمیدونم شرمنده!
با سلام
من این گوشیو 10 روز پیش از علاء الدین به قیمت 265 هزار تومان خریدم نسبت به قیمتش بهترین گوشی با سیستم عامل آندروید است که میشه خرید .
برای روت کردنش مغازه دارها میگفتن 20 هزار تومان ولی اصلا نیاز به روت نداره با برنامه install manenger میتونید برنامه و بازی هاتونو روی مموری نصب کنید .
اقا من مشکلی که دارم با wifi نمیشه وصل شد،چی کنمش؟؟؟؟؟ اعصابو ریخته بهم
بچه ها من 200 مگ ترافیک دانلود اضافه اوردم فقط امروز وقت داره واسه جیو چی می تونم دانلود کنم؟ فرصت گشتن ندارم فقط 2-3 تا کلیک ممنون می شم کمک کنین
ببخشید برای این گوشی آپدیتی نیومده ؟
2.3 فارسی اومده براش ؟
سلام
چن روز پیش تو یه سفر تو یه میدون دیدم علامت اینترنت اومده تو نوار یادآوری!! همون اینترنتی که کلا کار نمی کرد!
اونجا یکم باهاش کار کردم و همه چی عالی بود. ولی از اونجا که من کلا شاتس تدارم اونم موقتی بود. چون وقتی از اونجا رفتم اینترنت دوباره کار نکرد.دوباره برگشتم همون میدون دیدم دوباره علامت اینترنت اومد!
نظر شما چیه؟
2.3 رسمی اومده که فارسی نداره :13:نقل قول:
ولی کاستوم رام چندتا اومده واسش که با فارسی ساز میتونید فارسیش کنید :46:
توی رام 2.3 مشکل پر شدن حافظشم بر طرف میشه
کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1386
سلام
دیروز من هر جایی رو گشتم جیو مشکی با گارانتی مایکروتل پیدا نکردم
البته برای کسی میخواستم گفته بود با گارانتی میخواد
میخواستم بدونم دوستانی که دارند با گارانتی دارند یا بدون گارانتی؟
ممننون
چند تا درخواست حل مشكل
1-اگه شماره اي رو بگيرم و بنا به هر دليلي از منوي تماس خارج بشم ( دكمه برگشت اصلي رو بزنم) ديگه به هيچ وجه نميتونم به منوي اصلي تماس كه دكمه قرمز رنگ قطع تماس رو داره برگردم و به همين خاطر يا بايد گوشي رو خاموش كنم يا به اجبار با طرف مقابل صحبت كنم.
حتي با تسك منيجر هم نشد كه منوي تماس رو برگردونم.
2- چه جوري ميشه يه آهنگ رو به عنوان زنگ گوشي قرارداد البته اون روزاي اول كه كل تاپيك روخوندم ميدونم توي يكي از پستها توضيحش داده شده ولي پيداش نمي كنم
3- با هر بار روشن خاموش كردن گوشي ترتيب آيكونهاي برنامه ها به هم ميخوره نميشه ثابتش كرد.
با سلام ، من قبلا با این گوشی برنامه می ریختم تا اینکه دیروز بالا نمی یومد گوشی و بردمش مایکروتل فلشش کرد از دیروز هر برنامه ای می خوام روش بریزم در حالت Installing باقی می مونه و مجبور به زدن دکمه ی back می شم ، ممنون می شم راهنمایی کنید
1.از نبار استاتوس بار همون بالای صفحه که میکشی پایین میتونی تماس رو قطع کنینقل قول:
در ضمن تو تنظیمات میتونی تیک اینکه دکمه پاور تماس رو قطع کنه بزنی تا با پاور دکمه تماس رو قطع کنی
2.تو موزیک در حال گوش دادن آهنگ مورد نظر، منو رو بزن و انتخاب به عنوان زنگ رو بزن.
3.این مشکل لانچر touch wizard هست.
میتونی از لانچر های دیگه استفاده کنی که sort دارن مثل go launcher و غیره.
خودم از go launcher استفاده میکنم.
سلامنقل قول:
با سلام ، من قبلا با این گوشی برنامه می ریختم تا اینکه دیروز بالا نمی یومد گوشی و بردمش مایکروتل فلشش کرد از دیروز هر برنامه ای می خوام روش بریزم در حالت Installing باقی می مونه و مجبور به زدن دکمه ی back می شم ، ممنون می شم راهنمایی کنید
در کل یه بار گوشی رو از ستینگ factory reset (بازیابی به کارخانه) کن که همه چیز میپره
رمت رو با خود گوشی تو تنظیمات sd فرمت کن
منتهی قبلش از رمت بکاپ بگیر
ایشالا نصب میشه
البته بعضی برنامه ها طول میکشه تا نصب شن
بعضی ها 2 ثانیه ای و بعضی ها یکی دو دقیقه
بستگی به حجم برنامه و سرعت رمت داره
سلام من 2روزه که gio خریدم :8: :20: اما نمیدونم چطور میشه با wifi کار کرد. گوشی قبلیم N95 بود و خیلی راحت وایرلس لب تاپم رو پیدا می کرد اما این گوشی هر چی سرچ میکنه وایرلسی پیدا نمیکنه.چیکارش کنم کلافم کرده :2:
من عاشق این آندروید شدم.مطمئنا اگه این گوشی رو عوضش کنم که میکنم بازم آندروید میگیرم.
و البته مطمئنا این دفعه از نمایندگی میگیرم که دیگه ادا در نیاره.
صرفا جهت اطلاع:
این گوشی رو فلش هم کردیم اینترنتش کار نکرد که نکرد.:13:
آقا شما با سیم کارت دیگه هم امتحان کردی بازم وصل نشد؟؟نقل قول:
عجیبه!
با ایرانسل مشکلی نداره.
اینو قبلا هم گفتم جالبه.یه بار تو یه شهر دیگه و تو یه میدون دیدم علامت GPRS اومده رو صفحه نمایش گوشی! یکمی هم باهاش کار کردم.ولی دو تا میدون اونورتر دوباره اینترنت از کار افتاد!برگشتم میدون اولی دوباره علامت اینترنت برگشت.
تو شهر خودمون هم که کلا تو تعطیلات تشریف دارن!
راستی یه چیزی!
شاید باور نکنید ولی فکر میکنم بعد فلش کردن گوشی کیفیت عکسای دوربین گوشی بهتر شده!
اول از همه خيلي ممنونم از دوستاني كه اينجا زحمت پاسخ به مشكلات و سئوالات يكي مثل من كه مبتدي هستم رو مي كشند.
دو تا راهنمايي ميخواستم :
1- فايل نصب برنامه ها رو داخل مموري كارت دارم وقت ميخوام بلوتوث كنم فقط يك امكاني به نام bluetooth visibility رو دارم كه با انتخاب اون يك آيكون بلوتوث جلوي هر برنامه رو ميتونم فعال كنم اما ديگه خبري از ارسال نيست.
2- با جستجوهايي كه كردم متوجه شدم براي gps اين گوشي دو برنامه navitel و ماوريك از همه بهترند اما متاسفانه طرز كار با هيچكدومشونو پيدا نكردم. يك از دوستان در صفحات ابتدايي راهكاري براي استفاده از اين برنامه گفته بود كه دو سه صفحه قبل از ايشون درخواست كردم با ذكر جزئيات آموزش بده اما فكر مي كنم ايشون خيلي كم به اين تاپيك سر ميزنند. حالا اگه دوستان ديگه لطف كنند و آموزشي در خصوص نحوه استفاده از gps اين گوشي بدن ممنون ميشم.
سلام
خبری از ورژن 2.3 فارسی نشده؟؟
اگر خبری بشه اینجا کلی سر و صدا میشه. هنوز خبری نیست.نقل قول:
البته به روش زیر میتونید 2.3.4 رو فارسی کنید:
کد:http://---------.ir/Forum/thread15820.html