چطوری بفهمم اخرین اپدیت کارت گرافیکم چیه؟
بعد چطوری اپدیتش کنم؟ فایلشو از کجا بیارم؟
Printable View
چطوری بفهمم اخرین اپدیت کارت گرافیکم چیه؟
بعد چطوری اپدیتش کنم؟ فایلشو از کجا بیارم؟
شما وارد سایت سازنده لپ تاپ شو و از اونجا اخرین نسخه رو دانلود کن اگه نبود شما میتونید وارد سایت سازنده گرافیک خودتون شید که یا AMD هست یا nVIDIAنقل قول:
و از اونجا نسخه ای که برای لپ تاپ مناسب باشه رو دانلود کنید
داخل سایت دل 7 ماه بعد آمدن نسخه جدید فایلشو میزارن!نقل قول:
برو داخل سایت نودیا و جدیدترین ورژن یعنی 290.5رو دانلود کن
نمایش3d خیلی عالی شده خییییییلی
برای ایران چیلتره
من الان ورژن 285 دارم.نقل قول:
اگه لینکی داری برام بزار.
همین ورژن 285 چطوری اپدیت کنم؟:46:
در این که شکی نیست دو روز دیگه.............نقل قول:
نقل قول:
خوب سمت راستی ها usb3 هستن و برای این که فعال بشن لازمه که درایورشون نصب بشه
یه دونه ی سمت چپی usb2 هست و همیشه فعاله
اونایی که usb3 هست اگه دقت کنی توش آبیه. کنارشم نوشته ss
ایول داداش عجب نکته ای رو اشاره کردی!!!خوب حالا از کجا درایورش رو بیارم ؟؟؟ :11:نقل قول:
نقل قول:
درایورشو از سایت دل بگیر
-----------------------------------
تنها پورتی که پاور شیر داره ای ساتا سمت چپه که لبتاب خاموش هم میتونه گوشیو شارژکنه و یکی از عالیترین امکاناته
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
خودش اتوماتیک آگدیته ولی سایتش چیلتره و آگدیت نمیشهنقل قول:
لینک ندارم از سایت اصلی یگیر دیگه
نقل قول:
خوب شما اول باید بری به سایت دل. اینم آدرس بخش دانلود درایورا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سرویس تگ لپتابتو خواست وارد میکنی
بعد حدود 30 تا درایور به صورت طبقه بندی شده برات میاره. حالا از دسته chipset این گزینه رو دانلود میکنی:
Wistron-Driver
R309746.exe (13MB)
Recommended 8/22/2011 1.12.14.0(TI) / 2.0.32.0(NEC), A03
Applies to:
USB3.0-Host Controller
موفق باشی
دوستان همه مولتی تاچتون کار میکنه؟ اگه کار نمیکنه نصف عمرتون بر فناستا. من از وقتی که راش انداختم دیگه از موس استفاده نمیکنم. قابلیتای خیلی جالبی داره. من که عاشقش شدم.:40:
یعنی تا الان کار نمیکرد ؟؟؟نقل قول:
دوستان من بین این مدل و acer 5750 مونده بودم کدوم رو بگیرم. بعد گفتن مثل اینکه 5110 زیاد خوب نیست و من تصمیم گرفتم که 5750 رو بگیرم. ولی فروشنده گفت دل خیلی بهتره و core i3 دل می ارزه به core i 5 ایسر. بالاخره من 5110 رو سفارش دادم (core i5)
احتمالا تا چند روز آینده میرسه دستم. خیلی ذوق دارم :D . اولین کارایی که باید انجام بدم چیه؟؟
بهر حال خوب یا بد شما خریدینشنقل قول:
بله درسته که I5 بهتره تا I3 ولی چیزی که هست اون دوامش بیشتر برای شما تا لپ تاپ دل
البته اگه برای 1 سال 2 سال میخواید مناسب هستش
کار خاصی نداره لپ تاپ رو روشن کنید قطعات رو چک کنید پس از اون شما میتونید لپ تاپتونو بردارید و ببرید!!!!
قیمتش چند ؟نقل قول:
حالا میشه بگی این مولتی تاچ چی هست ؟؟؟ :13:نقل قول:
به قابلیت کار کردن با چند انگشت روی صفحه لمسی میگن مولتی تاچ :46:نقل قول:
ممنون.منم 5010 دارم تو راهنماش نوشته که انگشتاتو اینجوری کنی ، اینجوری میشه ولی هرکاری میکنم نمیشه . منم باید درایورش رو نصب کنم نه ؟ :20:نقل قول:
بله شمام باید راه اندازشو نصب کنیدنقل قول:
این کار بهتون راحتی بیشتری هنگام کار کردن ارائه میده
مخصوصا اگه ubuntu یا mac نصب کنید که دیگه خیلی بهتر میشه
چرااااا کار میکنه.یکی دو ماه اول ازش محروم بودم. یعنی اسم درایورشو نمیدونستم. اون اول تو سایت دلم درایورش نبود.اسمشو رفتم از نمایندش پرسیدم.اصلا فکر میکردم این قضیه که تو دفترچش نوشته مال cori7 هست. گفتم شاید بعضیا مثل اولای من هنوز نداشته باشننقل قول:
agha man natonestam az control panel chizi ke shoma goftin ro peyda konam. mishe bishtar rahnamayim konid?نقل قول:
والا هنوز خودمم نمیدونم. ولی خبرتون میکنمنقل قول:
من گفتم که فروشندهه گفته که I3 دل بهتره از I5 ایسر. یعنی دل خیلی قوی تره!نقل قول:
یعنی نظر شما اینه که ایسر بهتر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
دل برای فروشنده ها سود خوبی دارهبرای همین عاشق دلننقل قول:
ولی هم I3 و هم I5 رو اینتل میزنه و شرکتا ازش میگیرن ربطی به شرکت نداره عملکرد CPU
.نقل قول:
.
یعنی چی I3 دل بهتر از i5 ایسر هستش ؟
این چرندیات چیه دوسته عزیز ؟ پردازنده رو نه دل میزنه نه ایسر بلکه شرکت intel میزنه و به اونا میفروشه که i5 قوی تر از i3 هستش و در این شکی نیست
در ضمن شما بهتره یه نگاهی به آمار خرابی دل هم بندازین که طرف بعد 2 ماه بعد از خریدش همش میبرتش گارانتی یا یجایش عیب میکنه یا سینک و خمیر سیلیکون روی پردازنده بدرد نمی خوره و همش دماش بالاست حتی در حالت idle بودن
4-5 نفر از اشناها لپتاپ دل دارن( 4030-5010-5110) وتا حالا مشکل سخت افزاری نداشتن منم 5110 گرفتم وتاحالا مشکلی نداشتم بخصوص گرمای زیادش که شما میگیننقل قول:
من نمیگم که همیشه این حالت هستش...تو دمای پایین که پردازشی صورت نمیگیره که بخواد فشاری به پردازنده بیاد و بدون سینک هم دمای ثابتی دارهنقل قول:
ولی بهتره شما تو performnace هم یه عکس بزارید و منو از حرفم منصرف کنید
این رو من نگفتم ولی حتما اونم منظورش کلیت لپتاپ بوده.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:منم شنیدم دل خیلی .....کارهنقل قول:
performnace رو اصلا نباید برای لپتاپ استفاده کرد:41:نقل قول:
همون balanced برای لپتاپا هنوز گرمه performnace در حالت پردازش پایین قطعاتی مثل هاردو خاموش نمی کنه می کنه ولی balanced خاموش می کنه که این یکی از کاراش بود همین خاموش کردن هارد باعث از بین رفتن مصرف برق بالاتر از بین رفتن گرمای استکاک دیسک و کم شدن گرما بر اثاث برق کمتر می شه
در کل باید performnace رو فقط توی دسکتاپا اجرا کرد:rolleye:
اقا یکی کمک کنه. من نمیتونم پس 2012 رو اجرا کنم
مدل درایور ان ویدا مم 257.21 هست
لطفا لینک درایور جدید رو برام بزارین
اونایی که تو فروم بود کار نمیکرد
و ایا با تغییر درایور مشکل حل میشه؟؟؟
اول فناوری optimus رو فعال کن یا از فعال بودنش مطمئن شونقل قول:
بعد تو دستاپ کلیک راست کن و بعد nvidia control panel رو انتخاب کن بعد فایل سیتینگ بازی رو که تو اون تنظیماتو انجا میدی اد کن
می تونی از توضیحات بهتری که تو اینترنت هست استفاده کنی
فقط بنویس مشکل گرافیک تو 5110
optimus چیه؟ از کجا فعالش کنم؟
جدیدترین درایور گرافیک رو نصب کننقل قول:
optims فناوریه که بین پردازنده و کارت گرافیک سویچ می کنهنقل قول:
تو پردازش سبک کارت خاموشه و مصرف برق کمتره
اینم آدرس
در مورد اجرای PES هم توضیح جداگانه داره
پس بنا به توضیجات شما :نقل قول:
1-کلا کلمه خر کار بودن رو نباید برای لپ تاپ بکار برد دیگه چه برسه به اینکه صرفا بگیم لپ تاپ های دل همچین وضعیتی دارند
2-performance منظورم کارایی سنگین بود و این گزینه بنظر من توی لپ تاپ های دل نمیتونه خوب پاسخگو باشه(البته یادتون باشه نه همه سری های دل)
optimus رو از کجا فعال کنم؟
تو قسمت ستینگ پس که میزم تو تب اخر cpu و ram رو زده good ولی gpu و vram رو زده unable
من هم منظورم به power options بودنقل قول:
میشه یه توضیحی راجع به b3 و ریفر و تگ و ....... بدید! ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه ای شدن این تاپیکو تبریک میگم:11:
b3 یه ورژن از بایوس یا چیپسته یادم نیست کدوم دوستان لطف کنن بگن که مزایای جدیدی نسبت به b2 داره یکی از مهم ترین ویژگی هاش مشکل دار نبودن در گاه های sata هستنقل قول:
آخرین ورژن کارت گرافیک رو ارائه دهید لطفا
بفرما دوست عزیز.این لینک مربوط به صفحه ایه که ازش درایورو باید دانلود کنی. فقط باید شیلتر شکن داشته باشی چون شرکتش ایرانو تحریم کرده
وارد صفحه که شدی گزینه ی auto detect your gpu رو انتخاب کن یا میتونی اطلاعاتو دستی وارد کنی