سلامنقل قول:
مشکل از درایور گرافیکتون هست
درایور گرافیک قبلی رو پاک کنین و جدیدترین درایور رو نصب کنین
سلامنقل قول:
مشکل از درایور گرافیکتون هست
درایور گرافیک قبلی رو پاک کنین و جدیدترین درایور رو نصب کنین
ممنون، حدس میزدم!نقل قول:
ولی یه سوالی: احتمال داره از خود کارت گرافیک باشه و نه درایورش؟
درایور رو از خود nvidia دانلود کردم
ورژنش هم 296.10 هست
موقع نصب هم تیک همه گزینه ها به غیر از درایور رو برمیدارم مثل تصویر زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DirectX هم نصب نکردم ولی فکر کنم خود ویندوز 7 داشته باشه
کارت گرافیک رو حدود یه ماه پیش گرفتم GeForce 8400 GS 1024 DDR3
ممنون
خوب من اینکار رو هم کردم ولی بازم هیچ گزارشی در minidump ندارم بعد از بلو اسکریننقل قول:
با مموری تست هم رم ها رو چک کردم مشکلی نداشت
با دستور چک دیسک هم هاردو چک کردم
زمانش بلو اسکرین هم زیاد معلوم نیست
ولی تو این مواقع بیشتر اتفاق افتاده
1 هنگام کار سنگین
2 اگه هنگام بون به هارد اکسترنال یا چیز های که متصل هستند دست بزنم
3 هنگام بیدار کردن pc از حالت sleep:31:
جواب منم بدین دیگه چرا منو حساب نکردین ...؟
فایل هایی که تو minidump هست رو با نرم افزار هایی مثل Winrar و 7zip فشرده کنید بعد تو یه اپلود سنتر مثلنقل قول:
جواب منم بدین دیگه چرا منو حساب نکردین ...؟
اون ها رو اپلود کنید و لینکی که بهتون میده رو اینجا بذارید تا راهنمایی تون بکنندکد:http://p30upload.com/
نقل قول:
لطفا این رو هم جواب بدین
درود به شما ولی من میخوام زیپ کنم فایل رو ارور میده ....
احتمالش خیلی کمه!نقل قول:
بعد از انجام این کارا باز BSOD گرفتین؟
شما یه بار بایوستون رو هم آپدیت کنین
سلام
دوستان من دچار پیغام صفحه آبی (Blue Screen) شدم
اما با این تفاوت که دیگه اصلا سیستمم بالا نمیاد یعنی بعد از لود پنجره ویندوز xp با این ارور مواجه میشم و سیستم ریستارت میشه
نمایش پیغامشم در حد 0.5 ثانیست و نمیتونم بخونم چی نوشته
چیکار باید بکنم؟
درست شدنی هست یا باید ویندوز عوض کنم؟؟
ممنون
دوستان متاسفانه متوجه شدم که هنوز مشکل کامل حل نشده من امروز و دیروز 2 بار سیستمم همون حالت فریز رو موقع بالا اومدن پیدا کرد و مجبور شدم ریستارت کنم گرچه قبلا فریز هام خیلی بیشتر بود و الان کم شده اما هست.نقل قول:
البته پیشرفتی هم حاصل شده مثلا قبلا نمیتونستم رزلوشن مانیتور رو روی 900*1600 برای مانیتور 19 اینچم بگذارم . یعنی این رزلوشن در لیست وجود نداشت اما بعد از تمیز کردن کارت گرافیک و اسلات اون برای اولین بار تونستم.:5: الیته با این رزولوشن اصلا راحت نیستم و نوشته ها ریز هستند و صفحه یاهو تمام مانیتور رو پر نمیکنه در دو طرف خالی هست.
البته درایور الان گرافیکم همون درایور قدیمیش هست . چون جدید یه کمی واسه سیستم قدیمی من سنگین بود. کارت گرافیکم 64 و درایور سری 7000 روش نصبه.
لطفا بررسی کنین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این هم از فولدdump ، دوباره امروز این مشکل پیش اومد،،کلا ۴بار پیش اومده تا حالا
کسی چیزی نداره بگه منم مشکلم حل بشه؟؟نقل قول:
همیشه آخرین راه عوض کردن ویندوزهنقل قول:
شما فایل C:\Windows\Minidump رو آپلود کنید
من مشکل داشتم حدود یک هفته توی همین تاپیک شفا گرفتم:11:
چطوری؟؟نقل قول:
من اصلا ویندوزم بالا نمیاد و بعد از صفحه لود ویندوز ریستارت میشه!!!!
از طریق safe mode می تونید وارد بشین اگر نشد از یک سی دی windows live مثل hiren's استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5
از safe modam وارد نمیشهنقل قول:
سی دی یه برنامست؟؟
نمیشه برنامشو دانلود کنم بریزم تو فلش با فلش باز کنم؟؟؟
از این پکیج های نرم افزاری نداری چون توی همه اونها این برنامه هست ضمنا حجم این ویندوز لایو حدود 450 مگ هستشنقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5
سلام
من وقتی سیستم را خاموش میکنم دوباره ریستارت میشه و روشن میشه. مشکل چیه؟
دوستان الان به این مشکل برخوردم. رنگ صفحه ناگهان می پرده انگار یک پرده سبز رنگ رو دسکتاپه مثل حالتی میشه که گرافیک نصب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمنقل قول:
کابل تصویر چک کن ببین هم پشت مانیتور هم پشت کیس محکم هستنقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
روی مادربوردت با دقت به خازن ها نگاه کن ببین باد نکرده منظورم اینه که متورم نشدهنقل قول:
یکی از دلایل اصلی همچین اتفاقاتی مشکل سخت افزاری مثلا وقتی دکمه پشت پاور رو می زنی بلافاصله سیستم روشن می شه
آره کاملا محکمه. این مشکلو قبلا هم داشتم که گاهی فریز میشد تصویر گاهی اینجوری . اما از وقتی که به راهنمایی اینجا کارت گرافیکمو تمیز کردم(البته خودم با یه برس) دیگه فریز به جز یکی دو بار هنوز سراغم نیومده اما وقتی بعضی برنامه ها رو اجرا میکنم تصویر اینجوری میشه.نقل قول:
مدل کارت گرافیک شما چی هست و چند وقته که ازش استفاده می کنی?نقل قول:
خیلی قدیمی. گرافیک 64 هست ati 64mb ddr.نقل قول:
حدود 9 ساله. :18:
اقا دم شما گرم چه جوری هنوز داره کار می کنه!نقل قول:
گذشته از شوخی من خودم یه GeForce 128 داشتم یه مشکلی شبیه مشکل شما که هم تصویر تار می کرد و هم یه سری پیکسلها را سبز رنگ نشون می داد بعد فهمیدم نیم سوز شده
راستی فکر کنم شما گفتید که سیستمتون هنگ می کنه بعضی وقتا یکی از دلایلش همین ایراد سخت افزاری گرافیک هستش
سیستمم مثا تراکتور کار میکنه cpu 2ghzنقل قول:
دوستان مشکل هنگ رو تا حد زیادی رفع کردن . می خوام بدونم الان مشکلم واقعا کجاست.
سلام دوست عزیز من وقتی با نرم افزار PROXI FIER کار میکنم وقتی می بندمش یهو بلو اسکرین می شه ری استارت میکنه
بعضی وقت ها هم وقتی نمی بندمش بلو اسکرین می شه و ری استارت میکنه لطفا کمک کنید
:42:
دوستان به دادم برسین امشب داشتم واسه لپ تاپ رفیقم انتی ویروس اویرا رو نصب میکردم.نصبش تمام شد و پیام ریستارت اومد و منم ok زدم و منتظر شدم تا ویندوز بالا بیاد ولی وقتی دسکتاب میخواست لود بشه یهویی رفت تویه یه صفحه ابی و تا 100 پر شد و لپ تاپ ریستارت شد.و در حال حاضر همین مشکل رو داره.در حالت safe mode هم فقط حدود یک دقیقه ویندوز بالا میاد و بعد میپره توی همون صفحه ابیه
حالا باید چیکار کنم؟
این حالتی که شما می گی dump memory هستش به احتمال زیاد سیستم ویروسی بوده و بعد نصب انتی ویروس به ویندوزتون اسیب زدهنقل قول:
معمولا قبل از نصب انتی ویروسها برنامه setup یک restore point ایجاد می کنه شما سیستم رو به نزدیک ترین تاریخ برگردون
ممنون دوست عزیز سیستم که ویروسی بود.به همین خاطر میخواستم انتی ویروس نصب کنم.
ولی مشکل اینه که اولا ویندوز بالا نمیاد که بخوام برم توی system restore.اینو با بدبختی تونستم به سیستم ریستور دسترسی پیدا کنم ولی حالا ریستور پوینی وجود نداره.چیکار کنم حالا؟
از ERD Commander استفاده کننقل قول:
این قابلیت رو هم داره که یک سری از Dll ها رو دوباره نصب می کنه
اقا دمت گرم به خاطر راهنمایی ها ولی من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم اموزششو از کجا میتونم پیدا کنم؟
کار کردن باهاش خیلی ساده است سی دی بوت می کنید بعد مثل ویندوز xp معمولی بوت می شه بعد از بوت شدن , ویندوزی که نصب هست رو شناسایی می کنه و از شما می خواد که تاییدش کنید سپس وارد دسکتاپ می شید یه منوی ساده استارت داره که خیلی راحت می شه از اونها استفاده کردنقل قول:
اقا خیلی خیلی دمت گرم
برم ببینم میتونم درستش کنم یا نه.
راستی اگه ویندوزت بالا اومد و تونستی باهاش به اینترنت وصل بشی یک بار اخرین نسخه نرم افزار combofix رو روش اجرا کن خیلی از مشکلات رو برطرف می کنه البته قبلش انتی ویروس غیر فعال کننقل قول:
سلامنقل قول:
شما پست اول این تاپیک رو بخونین
من متوجه شدم که مشکل با درایور جدید گرافیک بود . حالا که درایور قدمیشو دوباره نصب کردم اون پرده سبز رنگ نمیاد دیگه.
اقا خیلی خیلی دمت گرم درست درست شد عین روز اولش کلا 7-8 دقیقه هم طول نکشیدنقل قول:
خیلی مخلصتم دمت گرم.
دوستان فلدر Minidump رو اپ کردم، ممنون میشم ببینید مشکل سیستم چیه که همش ریست میکنه و بلو اسکرین میاد
کد:http://s3.picofile.com/file/7390906020/Minidump.rar.html
سلامنقل قول:
شما اول بایوستون رو به روز کنین
و اگر باز صفحه ابی داشتین درایور گرافیک قبل رو پاک کنین و آخرین درایور رو نصب کنین
مشکل شما مربوط به درایور گرافیکتون میشه که امکانش هست با به روز کردن بایوس رفع بشه