از چند جای مختلف همان کرک 2 مگی را دانلود کردم و جایگزین کردم ولی هربار بازی دیگر باز نشد.نقل قول:
(به اولین پستم نگاه کنید که درخواست سریال و یا کرک سالم بازی را کرده بودم)
ویرایش:پس از آپدیت به 1.2.0 کرک جواب داد.
Printable View
از چند جای مختلف همان کرک 2 مگی را دانلود کردم و جایگزین کردم ولی هربار بازی دیگر باز نشد.نقل قول:
(به اولین پستم نگاه کنید که درخواست سریال و یا کرک سالم بازی را کرده بودم)
ویرایش:پس از آپدیت به 1.2.0 کرک جواب داد.
سلام پس این چیه جلل خالق این واسه دانلود گزاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت معرفی کرده
شاید خود بازی نیست
شاید دمو باشه شاید هم پست های قبل گزاشتین این سایتو دیگه شرمنده
خودم موندم این جیه لطفا یکی کمک کنه
من با همون کرک بازی کردم .خب آپدیت ها رو نصب کن و از کرک اونا استفاده کن . یه بار بازی رو کلا پاک کن دوباره نصب کن .نقل قول:
همون جور که خودتون گفتید از این قبیل سایتا قبلا دوستان گذاشته بودن خود منم یه فایل 1 گیگی رو دانلود کردم پسورد میخواست و کلا سرکاری بود تا بازی رسما منتشر نشده دنبال همچین چیزایی نباشید بهتره .نقل قول:
یه آپدیت نمی دونم اومده یا قراره بیاد واسه scania که این نقشه بهش اضافه میشه . حالا من یه آپدیت با نام 1.3.0 دانلود کردم تستش نکردم ببینم این نقشه بهش اضافه شده یا نه .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان بالاخره این بازیه Euro Truck Simulator 2 منتشر نشد؟
تاریخ انتشارش کی هست؟
آخر شهریورنقل قول:
سلام اگه امکانش هست پچ 1.3 رو لینکش رو برای دانلود قرار بدید
این آپدیت فعلا شامل این نقشه نمیشه ( آپدیت بعدی شامل نقشه هست ) و مشکل هم داره از بازی یهو میاد بیرون میره به منوی اصلی ظاهرا کرک آپدیت مشکل داره .نقل قول:
در ضمن این هم یکی از ویژگیهای موتور گرافیکی بازی ETS2 هست که تو سایت خود بازی معرفی شده (البته چیز جدیدی نیست تو scania td هم هست ولی اینجا مثل اینکه بیشتر روش کار شده). عمق دادن به تصاویر و محیط بازی یا همون Depth of Field .
شرمنده اگه عکس ها بزرگه عمدا کوچکش نکردم تا جزئیاتش معلوم باشه .
داداش لطف کن آدرس کرکو قرار بده ما که هرچی گشتیم نشد:(نقل قول:
دوستان این کرک با پچ 1.3 کار میکنه خودم امتحان کردم
آدرس گذاشتم نمی دونم چرا یه قسمت از آدرس خود به خود پاک میشه و دیگه کار نمی کنه شما تو گوگل سرچ کن ( آپدیت scania truck driving simulator ) نتایجی که مربوط به سایت سافت گذر هست رو باز کن هم آپدیتش هست هم کرکنقل قول:
دوستان اینم چندتا عکس جدید از بازی...بیشتر هم مربوط میشه به ترافیکی که پشت کامیون ها ایجاد میشه..(اپلود هم کردم که دایل اپی ها به مشکل نخورن:20:)
ما کماکان منتظر این بازی زیبا هستیم :9:و امیدواریم بازی مثل king of the road و german truck به صورت کاملا ازادانه باشه:20:
سلام. ایا توی این بازی ماشین ها بعد تصادف تغییر حالت میدند یا نه .....؟
نه مثل سری های قبل خبری از این چیز ها نیست
دوستان سریال بازی اسکانیا رز براتون میذارم ورژن 1 برای کسایی که نمیخوان کرک کنن
AZMFX-32YQK-56TAD-EUA9R-Z31Z0
بچه ها این بازی اسکانیا سرعتش روی 90 تا قفل شده و بیشتر نمیره.حوصله ام سر رفت راه نمیره.کسی میدونه چکارش میشه کرد که مثل euro truck 1 و german truck بشه باهاش کیلومتر بچبونی؟
واقعا همینطوره شاید گرافیک پایین باشه ولی گیم پلی محشره
سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی اعلام شد:
CPU:Intel Core 2 Duo E8500
Ram:2 GB
Video Card:Nvidia GT 9600
فزکانس این سی پی یو چقدر است.من e5700 3.0 GHz آیا روی سیستم من جواب می دهد.تا حالا با هیچ بازی مشکل نداشتم.نقل قول:
تاریخ عرضه چه موقعی است؟
شما زیاد اینارو جدی نگیرید با تغییری در تنظیمات گرافیک بازی میتونید راحت اجراء کنیدنقل قول:
احتمالا طبق گفته خودشون دیگه باید وسطای شهریور عرضه بشه
راستی میگم این اسکانیا درایور قضیش چیه؛ میشه توش آزاد بازی کرد؟نقل قول:
به به ببین کی اینجاست چه عجب از R&R دل کندی ، منو که دل سرد کرد اومدم دنبال Scania TDS .نقل قول:
بازی زیاد کامل نیست ولی از نظر گرافیک نور پردازی سایه ها فیزیک نسبت به GTS متحول شده و یکی از مهمترین مشکلاتش اینه که فقط با یه کامیون باید رانندگی کنی ، آزادانه میتونی رانندگی کنی و بار ببری ولی نقشش زیاد بزرگ نیست البته با آپدیت 1.4 نقشش بزرگتر میشه (تقریبا دو برابر ) .
چندتا مود دیگه داره مثل رانندگی تو جاده های خطر ناک مسابقات مهارت رانندگی و ...
مطایق گفته GameSpot، بازی ۲۸ سپتامبر یعنی حدود ۱ ماه دیگه به بازار میاد
:20:این آپدیت کرک میخواد وگرنه رمز
کی داره؟
کرک بازی اسکانیا ورژن 1.4
آخرم ما پیر میشیم این بازی هنوز قراره یک ماه بعد بیاد :)نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستانیه واسه خودشا !!!
خداکنه حالا واقعا ارزش داشته باشه .
این بازی بوی دیابلو میده:31:میترسم مثل اون 3 4 سال الاف بشیم:31:نقل قول:
برای دیابلو که 12 سال علاف شدیم ولی ارزشش رو داشت
برای این هم 2 ساله علافیم امیدوارم ارزشش رو داشته باشه
این رو تست کنیدنقل قول:
پسورد : (۶۵۶۷۸۵۴۰۱۱)
سلام بچه ها چند ویدیو از بازی یورو تراک2 امیدوارم خوشتون بیاد
عزیز با این کرک از بازی میپره بیرون
کرک دیگه ای نیست واسه اسکانیا؟
ممنون اگه تونستم میگیرمش؛ دارم اسکانیای T&T رو برای ژرمن ادیت میکنم ادیت بیرو نیش تموم شده رو کابینش دارم کار میکنم که یه مشکل متریال داشت که الان حل شد: زدمودلر 2.2.4 و 2.2.5 اسم بعضی از متریال ها رو کامل اسپورت نمی کرد با 2.2.6 حل شد.نقل قول:
فقط نمیدونم چطور میشه مدلهایی که animator دارن رو ادیت کرد anim.pmg مثل فرمون داخل کابین اگه کسی میدونه؟ لطفاَ راهنمایی کنه!
به نطر شما حجم این بازی چقدر است هنوز که نیومده اما وقتی اومد فکر کنم سی دی اون را بخریم راحتتر-سریعتر باشد و ارزانتر تمام شود
فکر نمیکنی gts تاریخ مصرفش گذشته دیگه ، حدودا تا بیست روز دیگه (اگه تاخیر نخوره :31:) Euro Truck 2 میاد .نقل قول:
با توجه به حجم بازی scania truck driving simulator این بازی نهایتا 3.5 یا 4 گیگ باید حجم داشته باشه . اگه سریع کرکش بیاد خب خریدن dvd بازی راحت تره .نقل قول:
اول باید آپدیت را نصب کنید تا فایل ها جاگزین شود(اگر منظور بسته شدن کل بازی است)نقل قول:
راه حلی وجود ندارد(اگر از فضای بازی خارج شده و به من می آید.)
من تو هر دوتا آپدیت آخری همین مشکل رو داشتم خیلی هم رو اعصابه ولی هنوز راه حلی پیدا نکردم واسش واسه من میپره به منوی بازی .نقل قول:
یکی از دوستان چند صفحه قبل ( پست 944 ) گفته بودن که سازنده های بازی در یک مصاحبه ویدیویی تاریخ عرضه رو 15 یا 20 سپتامبر اعلام کردن ولی تو یکی از آخرین ویدیو های وبلاگ scs آخرش مینوسه سه ماهه ی چهارم 2012 یعنی تو سپتامبر هم احتمالا خبری ازش نیست . ای به روح .................................................. ........................ .
سر کار گذاشتن مارو همش ویدیو میدن بیرون هی حسرت بخوریم .
واسه من هم همینطور است ولی برخی اوقات خود به خود درست می شودنقل قول:
:31:آقا ما پیر شدیم و این بازی نیومد:31:خدا کنه تو جهنم و منتشر بشه بازیش بشینیم بازی کنیم:31: