ایا میشه از روی شماره سریال دستگاه چک کرد که لپ تاپ دل ساخت کجاست و چه تاریخی ساخته شده؟ ممنون میشم لینک بدید...
Printable View
ایا میشه از روی شماره سریال دستگاه چک کرد که لپ تاپ دل ساخت کجاست و چه تاریخی ساخته شده؟ ممنون میشم لینک بدید...
سلام
روي Sony Vaio Vgn-nr110e دو تا كليد بنامهاي" s1 " و " av Mode " هست
كار اين كليدها چيه ؟!
ممنون
سلام من دو تا مشکل دارم با دل اینسپایرن 6400 . یکی اینکه بلوتوسم بغله ساعت بود دیگه نیست . و اینکه باطری دستگام جدیدا سره 30 دقیقه خالی میشه . از دیاگنوس خود دستگاه موقع بوت هم استفاده کردم روی باطری ارور میده ولی روی بلوتوس نه . حالا کسی هست بتونه راهنمائیم کنه ؟//
سلام به همگی
معذرت میخوام که سوال من آماتوری هست. چون من تا حالا لپ تاپ نداشتم...
میخواستم بپرسم آیا میشه به هر لپتاپی یک مانیتور و کیبورد مجزا نصب کرد؟ مثلا همین دل 1520 این امکان رو داره؟
کلید S1 را به طور دلخواه می تونید تنظیم کنید. مثلا من از این دکمه برای قطع کردن صدا استفاده می کنم.نقل قول:
Av Mode هم میانبری برای کارهای مختلف مثل اجرای Media player ، رایت CD و ... است.
فکر میکنم در حالت AV mode میشه از قابلیت های چندرسانه ای نوت بوک حتی در حالی که دستگاه خاموش هستش هم استفاده کردنقل قول:
اگر usb داشته باشد از نظر کیبرد مشکلی نیست.نقل قول:
برای مانیتور هم اکثر لپ تاپ ها مشکلی ندارند.
بله، مانیتور رو از طریق پورت VGA و کیبورد رو هم با استفاده از پورت USBنقل قول:
این I/O های Dell Inspiron 1520:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته. اگر سیستم خاموش باشد و Av Mode را بزنید بدون ورود به سیستم عامل می توانید از یک سری از امکانات استفاده کنید.نقل قول:
با تشکر از یادآوری شما دوست عزیز
كاشكي يكي به سوال من جواب مي داد.نقل قول:
اصلا اين لپ تاپ ديوانه است
هر وقت دلش مي خواد با باطري راه ميفته و هر وقت دلش ميخواد با شارژر و بيشتر مواقع هم با هيچكدوم. اگه لطف كنه شايد روزي 2 بار روشن بشه.
خداييشش توي عمرم همچين چيزي نديده و نشنيده بودم.
شارژرش فكر نكنم مشكلي داشته باشه. اخه باطري رو شارژ مي كنه. و خود باطري هم فكر نكنم ايرادي داشته باشه اخه يك ساعت باهاش كار كردن و تا 65% رفت و بعد به علت اينكه داغ كرده بود قفل كرد و بعد از خاموش كردن ديگه روشن نشده.
خودت ؟ الکترونیک یا تعمیرات خوندی ؟ راهی نیست باید ببری تعمیرگاهنقل قول:
اگر لوگو بلوتوث نیست میتونید وارد کنترل پانل بشید و در bluetooth Device قسمت option تیک آخری یعنی show the bletooth icon را تیک بزنید تا توی بخش notification اضافه بشه (وقتی فعاله)نقل قول:
باتری سر 30 دقیقه خالی شدن یعنی : خراب و باید تعویض بشه
سریال که نیست با service tag (زیر لپتاپ یا توی bios setup ) یا product id ( زیر باتری ) شناخته میشهنقل قول:
Service Tag = Serial Number
View the system information for a particular service tag.
Entering the service tag of your Dell computer or peripheral helps Dell deliver solutions
این هم چند لینک بود
من یه لب تاپ دل انسپایرون 1520 خریدم روی سیستم vista نصب کردم بلوتوس سیستم کار می کرد و مشکلی نداشت اشتباهی الکل 120 xp روی ویستا نصب کردم سر همین جریان دیگه ویستا بالا نمی آمد مجبور شدم میندوز رو عوض کنم حالا که دوباره ویستا رو نصب کردم اصلا بلوتوسم نیست نه تو قسمت دیوایس منجر نه تو کنترول پنل
میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم بلوتوسم رو برگردنم
در ضمن درایوش رو که می خوام نصب کنم میگه باوتوس فعال نیست کلید Fa+F2 رو بزن اما من این کلید رو هم می زنم هیچ تغییری نمی کنه
مرسی ولی چیزی که هست تو کنترل پنل من گزینه ای به اسم bluetooth configuration وجود داره که داخل option اون چیزی که شما فرمودین وجود نداره که من برم تیک بزنم .نقل قول:
برای سوال باطری هم اگه میشه قیمت باطری مورد استفاده دستگاه من رو هم لطف کنی ممنون میشم .
با سلام . میشه بگید که جطور باید روشنایی lcd رو در ویندوز xp در حالتی که به شارژر متصل نیست زیاد کرد مثل زمانی که به شارژر متصل هست . اخه تو ویستا حق انتخاب داشتی که کدام حالت رو انتخاب کنی که شارژ بیشتری مصرف می کرد
ممنون از جوابتون ولی اگه می خواستم و می تونستم امتحان کنم قبلش از شما و دوستانتون نمی پرسیدم ، برخورد جالبی نبود ، متاسفم که سوال کردم .نقل قول:
برخورد بهت ؟ واه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من گفتم امتحان کنی چون اگر تایید دادم بعد مشکل آوردید تقصیر من نندازید ! منظورم رو اشتباه گرفتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از جوابتون ولی اگه می خواستم و می تونستم امتحان کنم قبلش از شما و دوستانتون نمی پرسیدم ، برخورد جالبی نبود ، متاسفم که سوال کردم .
اگر بلوتوث رو روشن کنید اتوماتیک شروع به نصب میکنه و شاید برای EDR از شما درایور بخواد که باید از روی سی دی های لپ تاپ درایور استانداردش (بغلش تیک خورده) رو نصب کنیدنقل قول:
بعد بلوتوث با کلید کشویی کنار لپ تاپ روشن میشه همراه Wifi و چراغ نشانگرش هم روشن میشه (در صورت سالم بودن)
اگر این روش ها کار نداد باید ریکاوری کنید و از یک نسخه ویستا مثل home premium که با این سیستم ها سازگارند نصب کنید نه ultimate
سلام
میشه یه درایو دیسک خان به لپتاپ وصل کرد مثلا اگر بلوری درایو بیاد باید چکار کرد؟
اگر XP استفاده میکنید این گزینه ممکنه بخاطر درایور و نرم افزار اختصاصی لپ تاپ یک چیز دیگری باشه ... اما استاندارد XP و Vista همین هستنقل قول:
باتری هم از 850 تا 180 تومان (چینی غیر اصلی > اصلی 6 سلولی > 9 سلولی ) قیمت دارند
____________________________نقل قول:
راه عادی نیست غیر از اینکه اگر درایور کارت گرافیک رو نصب کردید از تنظیمات اون استفاده کنید
به مسیر زیر برید :
Control Panel > Display > Settings > Advanced
اگر درایور شما کامل باشه (البته بعضی ها مثل nvidia ) میتوانید در بخش کنترل پانل اختصاصی adjust Gamma را تنظیم و نور رو کاهش یا افزایش دهید
راه دیگر استفاده از تب color management هست با دستکاری پروفیلها میتونید contrast / brightness را تنظیم کنید ( من که تست نکردم البته) :46:
باید درایور اکسترنال اش رو بخری که با USB متصل میشهنقل قول:
نوشته شده توسط torpedo
سلام
میشه یه درایو دیسک خان به لپتاپ وصل کرد مثلا اگر بلوری درایو بیاد باید چکار کرد؟
سلام رجیستر جون
می خواستم یه قیمت برای بلوتوث xp چون تو دل بلوتوث xp و vista کانفیگ جداگانه داره حالا دست دو xp مال دل 6400 با توجه به اینکه الان دیکه داره xp از رده خارج میشه چند میارزه می خوام یه دونه دست دو بخرم نه می خوام من ضرر کنم نه طرف مقابل ضرر کنه
می خوای از روش فریز استفاده کن ببین جواب میده خبرش را به ما هم بدهنقل قول:
برای من 2 ساله داره کار میکنه الان 1:30 نگه می داره برای تو چند سال کار کرده که به این روز افتاده؟ البته برای من 6 سلولی
منم یه سئوال بپرسم...
وقتی که لپتاپ به برق وصله و روشنه و داریم باهاش کار میکنیم و باطری هم سر جاشه و داره شارژ میشه، اشکالی نداره اگه تو این شرایط یعنی هنگام روشن بودن، باطری رو ار سر جاش در بیاریم؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
و اگه تو این شرایط از برق بکشمیش چی؟ که یه دفه بره رو فاز استفاده از باطری!؟.. این سئوال فکر کنم مهمتر از اولی باشه!!!
سلام
سيستم من با مشكل جديدي رو به رو شده.
وقتي كه مي خوام سيستم را با باطري يا شارژر روشن كنم و دكمه پاور رو فشار مي دم. دكمه هاي جلوي لپ تاپ ( و لامپ مربوط به پاور) براي چند ثانيه با نور بسيار كم روشن مي شه و بعد بدون اينكه سيستم روشن بشه دوباره چراغ ها خاموش ميشه.
باطري لپ تاپ فكر نكنم مشكلي داشته باشه چون چند ساعت قبل داشتم باهاش بدون هيچ مورد خاصي كار مي كردم. بعد خاموشش كردم و بعد كه دوباره خواستم روشن كنم ديگه روشن نمي شه.
وعلیکمنقل قول:
یعنی چی ؟ میخوای BT device بخری ؟ نمیدونم توی قیمت قطعه اش نیستم اما روش تعویضش ساده است و توی سایت دل هم دیدمش
باتری رو در بیاری ؟ تا حالا موبایل داشتی ؟ اونم اینطوری خاموش می کنی ؟ احتمال داره حتی پاور دستگاهت هم بسوزه :18:نقل قول:
برق کشیدن وقتی باطری داره مهم نیست
نقل قول:
ببر تعمیرگاه یه چک کنه ... احتمال داره پاور سوپلای داخلش یا حتی برد اصلی مشکل آورده باشه
پاور دستگاه بسوزه!!:18:.. آخه من فکر میکنم وقتی که دستگاه به برق وصله دیگه دستگاه از باطری هیچگونه استفاده ای نمیکنه.. یعنی جدی من برعکس فکر میکنم!!؟نقل قول:
پس میشه این نتیجه رو گرفت که وقتی لپتاپ هم وصله به برق و هم باطری سر جاشه، اگه اتصالش رو از برق قطع کنیم مشکلی پیش نمیاد ولی اجازه نداریم تو این شرایط باطریش رو دربیاریم.
خب! حالا اگه ما فقط داریم از باطری دستگاه استفاده میکنیم یه دفه دستگاه هنگ میکنه اونوقت باید چیکار کنیم!؟ چون من دیروز همین مشکل برام پیش اومد هر کاری کردم درست نشد مجبور شدم باطریش رو دربیارم تا خاموش بشه!!!...پ ن: چرا لپتاپا کلید ریستارت ندارن؟
راستی! میگم حالا بین خودمون بمونه ولی راستش من همیشه بدون خاموش کردن، باطری گوشیمو درمیارم، گوشیم هم ایمیت جم هست!!!!!:18:
دوستان تو لپ تاپ های سونی چطوری میشه از اثر انگشت عبور کرد
مدل لپ تاپ Sony VAIO SZ-645-P3 الان برادرم لج کرده اثر انگشت رو فعال کرده ورفته شهرستان 2 ماه دیگم نمیاد من چطوری اثر انگشت رو رد کنم میشه با برنامه با ویندوز عوض کردن عیور کرد ویا لپ تاپ رو یاز کرد چیزیشو دست کاری کرد با اگر راهی وجود نداره بیرون جایی هست این مشکل رو حل کنه وچقدر هزینه داره
در ضمن لپ تاپ مال خودم فکر نکنید میخوام رو لپ تاپ برادرم فوضولی کنم چون با برادرم دعوا کردم این کارو کرده حالام رو کم کنی
گفته اگه میتونی بازش کن
با سلام دوستان من یه مشکلی دارم. من نمیدوم جرا هر وقت بازی می کنم یک موجی تو صفحه ایجاد میشه .البته خیلی جزیی هست .مخصوصا بازی فوتبال وقتی بازی سریع میشه.بازی خیلی رون انجام میشه اما این موجه در وسطlcd میاد که سریع هم از بین میره .اما اصلا با هاش حال نمی کنم .
لب تاب من وسترو 1500 .
راهنمایی بفرمایید
يك سوال
در صورتي كه سيستم استند باي باشه و اونو جابهجا كنيم مشكلي پيش نمياد؟
اگه هايبرنت باشه چي؟
مرسي
اگر قفل کرد و خاموش نمیشد باید در بیاری ... اما هنگام شارژ و اتصال Ac خطرناکهنقل قول:
پس میشه این نتیجه رو گرفت که وقتی لپتاپ هم وصله به برق و هم باطری سر جاشه، اگه اتصالش رو از برق قطع کنیم مشکلی پیش نمیاد ولی اجازه نداریم تو این شرایط باطریش رو دربیاریم.
نقل قول:
خیر ... نوت بوک برای جابجایی ساخته شده ... فقط ضربه یا شوک ناگهانی نباید بخوره
ممکنه اثر داغ شدن روی قطعات باشه ... پیش اومدهنقل قول:
نقل قول:
چند راه داره :
1- انگشتشو بکنی بیاری :31:
2- اگر رمز گذاشته باشه از رمز استفاده کنی (زدن دکمه Esc هنگام درخواست پرینت انگشت) ... شاید بشه با سی دی بوت شکستن پسورد XP بشه کاری کرد
3- ریکاوری کنی
l منظور از (اگر رمز گذاشته باشه از رمز استفاده کنی) چیه؟