یعنی کسی تا حالا بازی رو با دایرکس 11 ران نکرده!!!نقل قول:
لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه منتظرم!
Printable View
یعنی کسی تا حالا بازی رو با دایرکس 11 ران نکرده!!!نقل قول:
لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه منتظرم!
کسی اطاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره ممنونمنقل قول:
تا اونجا که من اطلاع دارم فکر کنم لازم نباشه..نقل قول:
من وقت بازی رو resume game میکنم بازی stop working mishe و کاملا هنگ میشه دوستان اگه راهنمایی دارن بفرمایند کارت 470 رم ،4 cpu: e7400
سلام دوستان
من این بازی رو دیروز گرفتم 3 تا دی وی دی هست .
سیستم 2 هسته ای 3 گیگاهرتز رم 2 و گرافیک 1 گیگ .
بازی به راحتی لود میشد ولی مرحله اول وقتی میام روی اب و بعد تیر اندازی میشه بعدش یه صفجه مشکی میاد و بالای صفحه یه اخطار قرمز رنگ میزنه با این عنوان : file access batterypark.pak
دقیق یادم نیست ولی تقریبا همچین اخطاری هست و بعد هم هنگ میکنه سیستم .
دلیلش چیه ؟ چطوری این مشکل رو حل کنم ؟
شاید ایراد از بازیت باشه چون این بازی قبل از انتشار نهایی یک نسخه دزدی ازش اومد بیرون.
شاید بازی شما همون نسخه دزدی باشه
حجم بازیت چقدر هست؟
9.22 گیگابایتنقل قول:
هنوز هم کرکی یا روشی واسه مالتی پلاییر افلاین (لن) کرایسیس 2 نیثومده
دوستان من Crysis 2 رو که دو تا دی وی دی و محصول نیلوفرآبی بودش رو نصب کردم.
بعد هم فایل های Patch V1.9, DX11, HighRes Texture + Crack که توی پست اول بود رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام اونارو نصب کنم صفحه زیر میاد ونصب نمیشه.
مال چیه این ؟
فکر کنم شما قبل از اجرای پچ، بازی رو کرک کردی اول باید فایل اوریجنال بازی رو برگردونی تا بتونی پچ رو نصب کنی!نقل قول:
فایل اصلی اش رو میتونی برام بزاری؟نقل قول:
توی پست اول فایل EXE. اوریجنال بازی برای ورژنهای مختلف گذاشته شده...نقل قول:
لینک ها خرابند. یا هم که قدیمی اند. :41:نقل قول:
دارید یه جدیدش رو بذارید لطفا.
راستش شما یه کم دیر اومدی سراغ این بازی دیگه با این قوانین کپی رایت جدید واقعا مشکله یه لینک درست و حسابی از بازیها توی نت پیدا کرد...ولی بچه هایی که بازی رو هنوز روی pc نصب دارن شاید بتونند برات فایل اوریجنال رو آپلود کنند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
یکی جواب بده.
حذف شود....
دوستان این لینکهای پست 1 همش حذف شده....!!
الان پچ 1.9 با پچ دایرکس 11 رو نصب کردم اما کرکش رو ندارم اگه کسی داره ممنون میشم لینکش رو بزاره...
سلام دوستان. من این بازی رو نصب کردم چند مرحله شم رفتم. مشکلی نداره. ولی گوشه سمت راست بالا frame per second و چند خط اعداد و حروف هست. اینا چی ان؟ یعنی این نسخه ایی که من نصب کردم همون نسخه دزدی و اولیه اس؟
this message deleted
من وقتی سریال نامبر رو با اون فرمت وارد میکنم و بعد روی multiplayer کلیک میکنم میگه
Invalid Serial
پچ 1.1 و 1.2 رو هم نصب کردم.
شما دیگه نمیتونید از این روش وارد قسمت مولتی پلیر بشید!نقل قول:
روش خاصی هم برای مولتی بازی کردن نیستش دیگه...
یعنی چی ؟
با Uninstall کردن بازی و دوباره نصب کردنش درست میشه؟
پس چطوری Multiplayer بازی کنم؟
با نسخه کرک شده نمیتونید مولتی پلیر بازی کنید! باید بازی رو اورجینال تهیه کنید!نقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی با این بازی دارم که وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم اول این پیغام رو میده
بعد که اوکی میکنم میره تو بازی اما بعد چند دقیقه تصویر این شکلی میشه
کارت گرافیک هم sapphire HD 6950 هست
کسی نیست کمک کنه؟
با سلام
دوستان کسی میتونه کرک پچ 1.9 رو برام آپلود کنه
متاسفانه خود پچ رو میشه دانلود کرد ولی لینکهای کرک 1.9 خراب هست
لطفاً کمک کنید
:n16::n16:
ظاهراً cryengine گرافیک شما رو نمیشناسه آخرین درایور رو که فک کنم 13.2 باشه دانلود کنین.نقل قول:
از مال من استفاده کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بسیار سپاسگزارم دوست گرامی
سلام
دنبال (اولین کرک)v1.0کرک اسکیدرو بازی هستم.لطفا یکی از دوستان برای من،اگر داره،قرار بده.ممنون و عیدتون مبارک:n16:
با سلام
ممنونم از توضیحات خوبی که دادید فقط چندتا مشکل من دارم
1-من قاطی کردم،اخرش برای مولتی پلیر بازی کردن کریسیس 2 باید چی کار کرد؟
2-این لینک کرک و اون فایل های exe مشکل داره
لطفا هرچه سریع تر رسیدگی کنید
با تشکر فراوان:n16:
سلام
دوستان در بازی Crysis 2 در جایی که در عکس زیر مشخص کردم،هونجایی که یک واکسن به شخصیت بازی تزریق می کنیم،بعد از لود Dont Sent
داده و از بازی خارج میشه،چند بار هم تست کردم ولی باز هم همین مشکل را دارد،دوستان نمی دونید با چه دردسرهایی این بازی را تونستم نصب
و اجرا کنم و تا اینجا هم پیش امدم و حیفه،ممنون میشم راهنمایی کنید :)
تا حال دوتا نسخه از این بازی را گرفتم و نصب کردم اولی 3 تا دی وی دی بود که مشکلات گرافیکی داره،فکر کنم نسخه ی بتا هستش
دومی هم دو تا دی وی دی بود که جواب داد و تا اینجا بدون مشکل بازی کردم،ولی الان این مشکل پیش امده،ممنون میشم راهنمایی
کنید :)
بای
سلام دوستان
کسی لینک آپدیت 1.9 سالم رو داره ؟
ممون میشم بذارید ...
دوستان سلام. من کراسیس2 رو سیستمم داشتم.4-5 بار که تا آخر رفتم دیگه پاکش کردم از رو سیستم که فضا اشغال نکنه. دوباره همونو نصب کردم اما وقتی میخوام اجرا کنم یه صفحه سیاه که قبل از ورود به بازی میومد میاد اما هیچی دیگه نشون نمیده و البته صدای اجرای بازی میاد ( اون که اسم کرای انجین رو میگه بعدم موزیک منوی اول پخش میشه) همه صداها هست اما هیچی نشون نمیده. تنها تغییری هم که توی سیستم من ایجاد شده آپدیت کارت گرافیک هست.حتی ویندوز هم عوض نشده. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
کرک FLT رو نصب کنید .
ممنون از راهنماییتون اما بازم نشد. همون حالته. شما لینکیو که میخواستی پیدا کردی ؟نقل قول:
پیشنهاد دیگه ای نیست؟
پس قطعاً مشکل خود درایور کار گرافیکه، نسخه ی بتا که نیست ؟نقل قول:
از سایت معتبر دانلود کردین ؟ پیشنهاد می کنم از خود شرکت کارت دانلود کنید .
من دانلود نکرده بودم خودش آپدیت شد. با این حال با گفته شما من شک کردم. رفتم از سایت NVIDIA آخرین درایور که بتا هم نباشه دانلود کردم اما باز همون مشکل !!!!!! نمیدونم ایراد از کجاست؟؟؟ آخه هنوز نتونستم کرایسیس 3 رو هم اجرا کنم. با اینکه کارت گرافیکم از دایرکت 11 پشتیبانی میکنه و توی سایت NVIDIA هم نوشته این بازی با این کارت قابل اجرا هست اما بازم ارور DIRECTX11 GPU CAPABLE میده. خیلی عجیب
مدلش چیه ؟
NVIDIA GEFORCE GT525M WITH CUDA