چی بگمنقل قول:
بیشتر به خود لاستیک و فروشندش بستگی داره
ولی لاستیک کهنه رو دونه ای 15 شایدم اگه 4 تا باهم باشه و خوب باشه بیشتر بخرند قیمت دادن من الکی می شه
Printable View
چی بگمنقل قول:
بیشتر به خود لاستیک و فروشندش بستگی داره
ولی لاستیک کهنه رو دونه ای 15 شایدم اگه 4 تا باهم باشه و خوب باشه بیشتر بخرند قیمت دادن من الکی می شه
سلام
لاستیک بارز تاریخ تولیدش رو چه جای پرتی گذاشته کلی کشتم پیداش کردم! (حالا خودشه دیگه درسته؟ هفته هشتم سال 2002)
اون KGP6 چیه نوشته ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این تاریخ نیست، درسته؟!نقل قول:
جک زدم زیر ماشین و طرف داخل لاستیک رو نگاه کردم تاریخ داخل یه فرورفتگی تاریخ 3514 داشت!
تاریخ نباید طرف بیرون لاستیک باشه؟! اگه گل های عاج، مرکب باشه جهت لاستیک فرق نمیکنه؟!
بله معمولا تاریخ لاستیک رو درون می نویسند این هم شگردیه برا خودشنقل قول:
این لاستیک نو؟ خیلی تاریخش جدیده
بله دیروز خریدم جفتی 280نقل قول:
اول فکر کردم تاریخش 2002 هست(عکس بالا) ولی بعد دیدم طرف داخلش تاریخ زده
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم برای خرید لاستیک خوب واسه 405 با سایز 14 و پهنای 205 بنده رو راهنمایی بفرمائید.
هانکوک،رودستون یا نکسن؟ لاستیک 4 فصل با قدرت ترمزگیری خوب و تولید صدای کم مد نظرم هست.لاستیک فعلی برجستون MY01 هست که تو این چند سال مایه عذاب بوده خیلی خشکه و صدای زیادی هم داره.
به نظر دوستان حداکثر چقدر از تاریخ تولیدش باید گذشته باشه؟ فکر نکنم زیر 6 ماه بشه تو بازار پیدا کرد
از کمک و لطف دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم برای خرید لاستیک خوب واسه 405 با سایز 14 و پهنای 205 بنده رو راهنمایی بفرمائید.
هانکوک،رودستون یا نکسن؟ لاستیک 4 فصل با قدرت ترمزگیری خوب و تولید صدای کم مد نظرم هست.لاستیک فعلی برجستون MY01 هست که تو این چند سال مایه عذاب بوده خیلی خشکه و صدای زیادی هم داره.
به نظر دوستان حداکثر چقدر از تاریخ تولیدش باید گذشته باشه؟ فکر نکنم زیر 6 ماه بشه تو بازار پیدا کرد
از کمک و لطف دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
نقل قول:
هانکوک گزینه مناسبی برای شماست
جفتی حدود 450 هزار تومان با نوسان قیمت تا 20 هزار تومن
لاستیکی انتخاب کنید که تاریخ ساختش 6 ماهه دوم 2014 باشه و Made in Korea روش حک شده باشه
بهترین رینگ و لاستیک از نظر ابعاد برای پارس tu5 کدامند ؟
آیا رینگ 16 مناسب تره و یا رینگ 15؟
آیا لاستیک 205 مناسب تره و یا 195 ؟
ارتفاع فاق لاستیک چند باشه بهتره ؟
البته بگم من قصد بخواب کردن ماشین را ندارم
میخوام یکی با کارشناسی نظر بده (همراه با مزایا و معایب)
سایز 205/55/16 مدتی زی ماشین انداخته بودم.نقل قول:
ارت زده باشی تو دست اندازا لاستیک میخوره تو گلگیر عقل. وگرنه خیر.
بهترین سایز غیر فابریک اینه.
زیبایی و عدم ضربات مهلک به سیستم تعلیق رو به همراه داره.
ارت زدی هم سایز 205/60/15 رو انتخاب کن رو رینگ فابریک
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم از راهنمایی شما سپاسگزارم
امروز واسه خرید رفته بودم یه مغازه دار میگفت هانکوک دو نوع گل داره یکی جفتی 430 و 450 میداد البته خیلی شلوغ بود و نتوستم لاستیک ها رو ببینم ایا هانکوک سایز 205/60/14 دو نوع گل داره ؟ اگه جواب مثبت هست کدوم رو انتخاب کنم که 4 فصل باشه؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
من نميدونم چند نوع گل داره ولي black bird رو نگير.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیزم از راهنمایی شما سپاسگزارم . متاسفانه هر مغازه ای که رفتم فقط هانکوک نوع Black bird داشتن. ایا لاستیک اچیلس اندونزی رو پیشنهاد می فرمائید.جفتی 440 قیمت دادننقل قول:
با سپاس فراوان
موفق باشید
دوست عزیزم از راهنمایی شما سپاسگزارم . متاسفانه هر مغازه ای که رفتم فقط هانکوک نوع Black bird داشتن. ایا لاستیک اچیلس اندونزی رو پیشنهاد می فرمائید.جفتی 440 قیمت دادننقل قول:
با سپاس فراوان
موفق باشید
خيليا شايد با نظر من مخالف باشن ولي من تجربه تست خيلي لاستيكهارو داشتم.نظر خودم لاستيك بريجستون هست.واقعا لاستيكي نديدم كه ترمز گيريش در اين حد باشه.براي مناطق باراني هم فوق العادست.تنها ايرادش،كمي خشك بودنشه.من حتي kumho و stalione رو به هانكوك ترجيح ميدم.stalione هم ساخت اندونزيه.انتخاب با خودتونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خسته نباشین میتونین بهم بگین الان لاستیک تویو تو بازار گیر میاد یا نه؟؟؟؟
سلام دوستان
من i30 دارم لاستیکام کومهو 225/45/17 هست حالا نمیدونم چه لاستیکی بگیرم که خوب و مخصوصا نرم باشه,چون i30 ماشینه خشکیه
البته توی بازار هانکوک دیدم .حالا اگه راهنمایی کنید ممنون میشم درضمن بورس لاستیک فروشا کجاست بازم ممنون
نقل قول:
سایز فابریک 225 بوده ؟ چون خیلی لاستیک پهن میشه . به نظرم 215 بندازید بهتر باشه برای آی 30.
کومهو کره میتونید بندازید جفتی 730
هانکوک کره هم جفتی 790 که جنسش کمی نرم تر از کومهو هست .
اینا برای سایز 225 بود که الان هم دارید .
یه مدل یوکوهاما هم دیدم که زیر مزدا میندازن بی نهایت نرم هست . برای آی 30 هم استفاده میشه .
یوکوهاما ژاپن 225 آر 17 جفتی 950 هزارتومان البته 110 هزارتا هم عمر مفیدش هست که کره ایی ها 80 هزارتاست .
نقل قول:بله سایز فابریکش 225 هست حالا اگه 215بندازم مشکلی ایجاد نمیکنه؟احیانا 215 بخوام بندازم رینگ که نباید عوض بشه؟!215 بخوام بزارم با چه فاقی بگیرم؟درضمن اگه لطف کنید و ادرس لاستیک فروشی بهم بدید یسر برم ببینم ممنون میشم چون طرف بهارستان تا اون جایی که من دیدم فقط هانکوک داشت,بازم ممنون
بله سایز فابریکش 225 هست حالا اگه 215بندازم مشکلی ایجاد نمیکنه؟احیانا 215 بخوام بندازم رینگ که نباید عوض بشه؟!215 بخوام بزارم با چه فاقی بگیرم؟درضمن اگه لطف کنید و ادرس لاستیک فروشی بهم بدید یسر برم ببینم ممنون میشم چون طرف بهارستان تا اون جایی که من دیدم فقط هانکوک داشت,بازم ممنوننقل قول:
بله مشکل پیدا میکنه ، کمتر از سایز استاندارد مجاز نیست .نقل قول:
معمولا فاق 17 اینچ ها 45 هست و بعضیا 50 . بستگی به رینگ و نوع خودرو داره .
هانکوک 225 / 17 / 45 کره بخرید جنس خیلی خوب بازار هست و ضمن اینکه خودروی شما هم کره ایی هست . در منطقه شما فکر کنم یک پاساژ باشه که بورس لاستیک هست میتونید از همونجا تهیه کنید .
فالکن مارک خوبی هست؟نرم هست؟ممنون
دوست گرامی اگر لاستیک ایرانی بخواید یزد و کویر بهتر هستندنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
هرچهه لاستیک پهن و کوتاه تر باشه شما ضربه رو بیشتر حس خواهید کرد
لاستیک های ژاپنی و کره ای اصل در صورت اصل بودن نرم ترین لاستیک ها هستند
نرمی لاستیک تا حدودی محسوس هست بخصوص راه هایی که دست انداز ههای ریز دارند یا اسفالت های نا مناسب
با سلام
ماشین من پژو 206 هست و لاستیک میشلن داشتم والا ن قصد دارم لاستیک جدید از همین مدل بگیرم ولی فقط 2011 تو بازار هست که تاریخش خیلی قدیمیه به نظر شما چه لاستیکی بگیرم که کیفیت میشلن رو داشته باشه؟
با تشکر
میشلن جدید مطلقا گیر نمیاد مخصوصا اگر اصل باشه.نقل قول:
بهتره برید سراغ کومهو و هانکوک
با سلام
کدوم یک از سایزهای تایر زیر برای تندر 90 مناسب هست ؟
1- 195/65/15
2- 195/60/15
3- 205/60/15
اگر هم سایز فابریک ( 185/65/15 ) رو پیشنهاد میکنین ، دلیلش رو بفرمائین ممنون میشم
نظر شخصی من اینه که 185 و 195 روی یک رینگ سوار میشند 195 با توجه به بلندی ارتفاع خودرو بهتر استیبل ترهنقل قول:
اما 205 رو نمی پسندم
در مورد 60 و 65 هم باید ببینید ظاه کردوم رو با توجه به پر شدن گلگیر می پسندید و 65 ممکنه اگه ماشین سنگین بشه مشکل ساز شه
برای سمند 195 65 بهتره و برای 405 60
برای ال 90 خودتون بسنجید
در ضمن برخی از سایز ها در بازار موجود نیستند و یا کمیابند
برای پارس tu5 با رینگ 15 لاستیک 205 با فاق 65 بهتر و نرمتره یا فاق 60؟نقل قول:
اصلا بهترین ساز رینگ و لاستیک مناسب برای پارس tu5 چیه ؟
قصد بخواب ماشین را ندارم ولی نرمی و سواری ماشین برام مهمه
بهترین لاستیک برای 206 sd با رینگ فابریک چیه؟ اینکه هم نرم باشه هم سر پیچا یکم تعادلشو بهتر کنه؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
بهترین سایز 14/65/195نقل قول:
مارک های مختلفی هم داره . رودستون یا یوکوهاما بخرید
نظر شخصیم اینه که لاستیک زیادی پهن خوب نیست و از 195 بیشتر نمی پسندمنقل قول:
اما فکر کنم 205 با 65 دیگه زیادی بزرگ بشه برای 205 60 بیشتر نباشه شاید بهتر باشه و با گلگیر مشکل دار نشید
دوستان برای سمند سایز 185 از بین بارز و کویر و یزد چه برندی و چه مدلی رو به ترتیب پیشنهاد می کنید.
ضمنا الان بیشتر دیگه رادیال خرید و فروش میشه دیگه؟ و بهتر از بایاس هست دیگه؟
متشکرم
اگه 185 میخوای کویرنقل قول:
اگه 205 میخوای یزد بردار
من خودم رو سمند یزد 205 انداختم خیلی نرمو عالیه.
یزد 205 دو مدل گل دارهنقل قول:
هر دو خوبن و نسبت به قیمت رقیبی هم ندارن
درسته مدل مرکوری خیلی جالبترهنقل قول:
درباره معایب و محاسن 185 و 205 زیاد خوندم به نظر بزرگهای مجلس کدوم بهتره؟ اصلا قشنگی ظاهر برام مهم نیست.
از لحاظ امنیت، کم استهلاکی و نرمی نظر شما چیه
بستگی به ماشین و رینگت داره.نقل قول:
رینگ سمندم 15 هستش هم 185 داشتم هم 205
از اونجایی که شمام سمند داری اگه رینگت 15 هست 205 بندازی خیلی استیبل و هندلینگ ماشین بهتر میشه علی الخصوص تو سرعتای بالا نشون میده.
همه میدانند اگر لاستیک نباشد خودرو نمیتواند حرکت کند، پس باید حواس رانندگان حسابی به لاستیک خودرو باشد، چون لاستیک سالم و مناسب ایمنی اتومبیل و سرنشینان را افزایش میدهد. رعایت نکات زیر سلامتی لاستیک خودرو را تضمین خواهد کرد
۱. فشار باد لاستیک چرخها مهمترین عاملی است که در عمر لاستیک اثر میگذارد، فشار باد لاستیک را باید زمانی که لاستیکها سرد است تنظیم کرد. اگر جلوبندی خودرو سالم و میزان باشد و چرخها هم بالانس باشند با نگهداشتن باد لاستیکها در فشار درست، عمر لاستیکها تقریبا دو برابر میشود
۲. همیشه باید سالمترین لاستیکها را در چرخ جلو استفاده کرد تا امکان ترکیدن کاهش یابد چون ترکیدن لاستیکهای جلو خطرناکتر از ترکیدن لاستیکهای عقب است و در سرعتهای بالا احتمال چپ شدن خودرو چند برابر میشود
۳. لاستیکهای جلو، قسمت جلویی خودرو را هدایت میکنند و بالطبع بخش اعظم نیروی خودرو در سر پیچها را تحمل میکنند در حالی که لاستیکهای عقب نیروهای رانش را تحمل میکنند و به همین دلیل است که لاستیکهای چرخ جلو بیشتر در قسمت بیرونی آج خورده میشوند و لاستیکهای چرخهای عقب از قسمت وسط آج آسیب میبینند.
۴. فشار باد زیاد و فشار باد کم هر دو باعث آسیب رساندن به لاستیکها میشوند. پایین بودن فشار باد در هنگام رانندگی باعث اصطکاک بیشتر و در نتیجه تولید حرارت بیش از حد در لاستیک میشود و عمر لاستیک را به شدت کاهش میدهد. اگر لاستیک از دو طرف خورده شود ولی در بخش میانی سالم بماند نشانه کم بودن فشار باد لاستیک در طول رانندگی است و اگر فقط در وسط سائیده شود نشانه زیاد بودن فشار باد لاستیک است.
۵. معمولا بعد از رانندگی طولانی و به خاطر گرم شدن لاستیک، فشار باد زیاد میشود، اگر در این حالت فشار باد لاستیک از حد توصیه شده بیشتر شد نیابد آن را کم کرد، باید پس از خنک شدن لاستیک، دوباره فشار باد را کنترل کرد.
۶. در هنگام خرید لاستیک باید به نوع خودرو و همچنین نوع رینگ توجه کرد. رینگ حتما باید استاندارد خودرو باشد و از نظر پهنا و قطر رینگ مشابه لاستیک استاندارد باشد.
۷. باید هنگام استفاده از لاستیکهای بدون تیوب حتما توجه کرد که این نوع لاستیکها را فقط میتوان روی رینگ مناسب آن استفاده کرد و رینگ نباید تعمیر و یا جوشکاری شده باشد
۸. استفاده از لاستیکها با اندازههای مختلف و مارکهای متفاوت (به عنوان مثال رادیال یا معمولی) در یک محور اشتباه است. این کار امنیت خودرو در سرعتهای بالا را به خطر میاندازد چون لاستیکهای با ساختار متفاوت و حتی ساخت شرکتهای مختلف از نظر ارتفاع و پهنای لاستیک با یکدیگر فرق دارند.
۹. بار سنگین، عمر لاستیک را کم میکند چون به نسوج لاستیک بیش از اندازه فشار وارد میشود.
۱۰. فشار باد لاستیک خودرو باید به اندازهای باشد که از طرف کارخانه سازنده اتومبیل توصیه شده است. باد لاستیکها را باید به طور منظم بررسی کرد که کمتر از حد تعیین شده نباشد زیرا در این صورت حرارت زیادتری تولید میشود و این حرارت بزرگترین دشمن لاستیک است و علاوه بر آن فرسایش لاستیک را از دو طرف افزایش میدهد و مصرف سوخت را بالا میبرد.
البته این به آن معنی نیست که باید باد لاستیکها بالا نگه داشته شوند زیرا رانندگی دیگر مطلوب نخواهد بود. بنابراین در شرایط معمولی فشار باد لاستیک وقتی که سرد است باید درست به همان اندازه توصیه شده باشد.
۱۱. از رینگهای زنگ زده، پوسیده، تاب دار و جوشکاری شده نباید به هیچ وجه استفاده شود
۱۲. قبل از مسافرتهای طولانی باید از سالم بودن لاستیکها، چرخ و زاپاس اطمینان حاصل شود. هرگاه عمق آج لاستیک کمتر از یک و نیم میلیمتر شد لاستیک باید تعویض شود.
۱۳. حرکات غیر عادی خودرو از قبیل کشیده شدن به یک طرف و یا لرزش را باید جدی گرفت و در صدد رفع نقص فنی خودرو برآمد.
۱۴. عمق آج لاستیکهای خودرو را باید مرتبا بررسی و کنترل کرد، بهتر است قبل از اینکه کاملا لاستیک صاف شود از زیر خودرو خارج شود تا از به مخاطره افتادن سلامتی سرنشینان جلوگیری شود.
۱۵. اگر خودرو برای مدت طولانی متوقف میشود و مورد استفاده قرار نمیگیرد بهتر است لاستیکها از زیر خودرو خارج شوند و با جک زدن از قرار گرفتن سنگینی خودرو روی لاستیکها جلوگیری شود
۱۶. لاستیکها باید به صورت تیغهای انبار و نگهداری شوند.
۱۷. از قرار دادن لاستیک در محیط باز و در معرض تابش مستقیم نور خورشید به شدت جلوگیری شود.
۱۸. لاستیکها را نباید در نزدیک منبع گرمایی و مواد شیمیایی قرار داد.
خطرات ناشی از عدم تنظیم باد لاستیک
لاستیکهای خودرو باید به میزان توصیه شده توسط سازنده خودرو باد شود. مهمترین عامل سلامتی لاستیک خودرو هوا است که آن هم (تقریبا) رایگان است. فشار باد مناسب، قدرت لاستیک را در برابر نیروی وزن و شرایط مختلف رانندگی، مانند ترمز کردن، شتاب گرفتن و... بیشتر میکند. بهترین وضعیت لاستیک، با فشار باد مناسب مهیا میشود
اگر فشار باد خیلی زیاد باشد، معایب زیر ظاهر میشود:
۱. باریک شدن سطح تماس لاستیک و جاده، کاهش قابلیتهای لاستیک و پایداری آن
۲. سلب آرامش و راحتی در رانندگی
۳. ساییده شدن بیش از حد قسمت میانی
۴. از بین رفتن قابلیت جذب نیروهای وارده از جاده به لایههای میانی لاستیک و افزایش آسیبپذیری آنها
۵. تمایل زیاد به جدا شدن لایههای لاستیکی در زمان گرم شدن لاستیک، به دلیل تجمع نیروها در مرکز آجها
اگر فشار باد کم باشد، معایب زیر ظاهر میشود:
۱. زیاد شدن مصرف سوخت به دلیل افزایش سطح تماس لاستیک با جاده
۲. سفت شدن یا انحراف فرمان به یک سمت در هنگام کم باد بودن چرخهای جلو
۳. ساییده شدن سریعتر و بیشتر قسمت بیرونی آجها
۴. بروز خطر جدی با بالا رفتن بیش از اندازه دمای لاستیک در زمان حرکت به دلیل تغییر شکل زیاد در ناحیه تماس لاستیک با جاده و افزایش احتمال جداشدن لایهها.
مشخصات لاستيك خودروروي ديواره بيروني هر تاير، اعداد و كدهاي درج شده است كه در حقيقت شناسنامه لاستيك خودرو هستند. در شكل مفهوم اين علائم بيان شده است. در ادامه به شرح برخي از مهمترين آنها میپردازیم.
الف) اندازه تايراندازه لاستيك خودرو با علائمي همچون4P185/60R13 نشانداده ميشود. که بدین معنی میباشد:P = تاير خودروي شخصي185= پهناي تاير (برحسب ميليمتر)60= نسبت ارتفاع ديواره لاستيک به پهناي آن (برحسب ميليمتر)R = راديال14= قطر رينگ (بر حسب اينچ)
ب)حد بارگذارياين عدد نماينده حداكثر وزني است كه تاير ميتواند تحمل كند، هنگامي كه حداكثر مقدار مجاز فشار را داشته باشد و بين صفر تا 279 متغير است. براي خودروهاي شخصي، عدد حد بارگذاري بين 75 تا 105 است.براي مثال، حد بارگذاري براي خودروي پرايد 76 و معادل 400 كيلوگرم بار است، یعني اين تاير هنگامي كه حداكثر فشار باد مجاز را دارد (بخش "و" را ببينيد)، حداکثر 4 درصد كيلوگرم را ميتواند حمل کند. توجه داشته باشيد هرگز لاستيكي را كه حد بارگذاري آن كمتر از میزان توصیهشده از سوی سازنده خودروست، روي رينگ نصب نکنید.
ج) علامت حداكثر سرعت قابل تحملحداكثر سرعتي كه لاستيك ميتواند تحمل كند، با يك حرف از A تا Z بيان ميشود.براي مثال روي جداره تاير خودروي پرايد، نماد H براي سرعت درج شده كه نشان میدهد هنگامي كه تاير داراي فشار بار و بارگذاري مناسب است، حداكثر توان حركت 320 كيلومتر در ساعت را داراست. واضح است اگر تايري تحت تأثير حداكثر سرعت واقع شود اما فشار باد آن تنظيم نباشد و يا اضافه بار روي آن را اعمال شود، آسيب میبیند و يا ممكن است بتركد.
د) تاريخ ساخت لاستيككليه لاستيكها داراي تاريخ ساخت روي جداره خود هستند كه با چهار رقم نشان داده میشود. دو عدد اول نشاندهنده هفته ساخت و دو رقم بعد سال ساخت لاستيك هستند. براي مثال عدد "1607" نشان ميدهد اين لاستيك در هفته شانزدهم سال 2007 ميلادي توليد شده است. امروزه همراه لاستيكهاي نو خارجي، يك كارت دريافت ميكنند كه پس از وارد كردن مشخصات بايد به آدرس شركت سازنده پست شود يا لاستيك را از طريق اينترنت، ثبت میکنند تا هرگونه كاركرد نامناسب بعداً قابل پيگيري باشد.
ه) تركيبات سازنده تايراين بخش، مواد سازنده لاستيك را توضيح ميدهد. مثال:TREAD PLIES=1-PLY POLYESTER+2 STEEL يعني رويه تاير مركب از يك رويه پلياستري همراه دو لايه سيم فولادي است.
و) حداكثر فشار باد و بار تحميلي به تايرعددي كه در مقابل عبارت "حداكثر فشار باد" روي تاير درج میشود، مربوط به فشار بادي است كه بايد لاستيك داشته باشد، وقتی شما ميخواهيد حداكثر بار قابل تحمل را روي آن تحميل كنيد. اين عدد، مقدار فشار باد توصيه شده براي استفاده نرمال نيست. مقدار توصيه شده فشار باد تايرها روي يك پلاك كه معمولاً در لبه داخلي يكي از دو درجلو نصب ميشود، نوشته شده است. اگر آن را نيافتيد، به دفترچه راهنماي خودرو مراجعه کنید.
دوستان من از رو 206 قبلیم یه جهت لاستیک اورانوس گذاشتم جلوی 206 جدیدم چطور هستن بنظر شما این اورانوس؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY