میشه بگید از کجا گرفتید؟؟خیلی خوب گرفتیدنقل قول:
Printable View
میشه بگید از کجا گرفتید؟؟خیلی خوب گرفتیدنقل قول:
من بردم دستگامو پیش یه دوستی ...مشکلی که داشتم این بود که تو ایسنتالوس نمیتونستم دانلود کنم و ارور ipa میداد....گفت مشکلی تو سی دیا هست که یه دستکاری کرد و هرچی اصرار کردم نگفت بم چی کا کرد......شما می تونین بگین چی کار کرد؟
دوستان ، دانلودری هست که آهنگ دانلود کردم بتونم ببرمش تو آیپاد ؟؟؟
یا برنامه ای هست که تو خود آیپد تنظیمات آهنگ رو داشته باشیم ( مثلاً از تو خود آیپد لیریکس اضافه کنیم ) ؟؟؟
درود بر شمانقل قول:
اگه دستگاهتون جيلبريك شده ميتونيد برنامه safari download manager رو از سيديا دانلود كنيد و اون رو به وسيله برنامه ifile كه باز هم از سيديا باىد دانلود كنيد به كامپيوترتون انتقال بديد اگه هم جيلبريك شده نيست اين امكان وجود ندارد
١.دوستان اين محافظ صفحه هاي ١٥ تومني خوب هستن ؟ چه فرقي با اون ٣٠ تومني ها دارن ؟
٢.ميشه با ايپد موزيك دان كرد از نت ؟
درود بر شمانقل قول:
محافظ های صفحه نمایش با کیفیتهای مختلف ارایه شدن که اگه توجه کنید در میابید که درست گفته شده که هر چه پول بدی آش میخوری !
من یک محافظ صفحه نمایش گرفتم 30 تومان و خیلی ازش راضی هستم فقط 2 تا بدی داره یکی اینکه اثر لک و انگشت خیلی روش میمونه و دیگری اینه که باز تاب نور رو خنثی نمیکنه . تنها پچیزی که منو راضی نگه داشته اینه که خش روش بر نداشته !
من پیشنهاد میکنم محافظ صفحه مات بگیرید که نور رو منعکس نکنه و اثر انگشت هم روش نمونه .
محافظ صفحه نمایش جیزی نیست که هر روز بخوای بخریدو عوض کنید پس بهترینشو بخرید البته نظر من اینه .
با آیپد میتوانید موزیک یا فیلم دانلود کنید برای اینکار میتوانید نرم افزار های دانلود منیجر زیادی رو در appstore ببینید
موفق باشید
اصلاح شد
در ایران فعلا بهترین محافظ صفحه speck هست که شاب قانونی وارد میکنه بسته های 2تایی 30 تومن هستن.نقل قول:
اسم فروشگاه رو فراموش کردم، زنگ بزنید خود شاب بهتون میدن.(میتونید از طریق نمایندگی های شاب هم اقدام کنید- اگر در شهرستان هستید)
دوست عزیز من از Download HD استفاده میکنم و از اپ استور گرفتمش و به راحتی بدون جیلبریک چیز هایی که دانلود کردم رو میریزم رو کامپیوتر حتی از روی پی سی هم میشه فایل ها رو جای اینکه بریزی تو library خود ایپد بریزی رو همین برنامه و باهاش اجرا کنی (که این تو اجرای فایلهای pdf و بعضی فرمتهای ویدیی کمک میکنه) (دقیقا مثل avplayer HD) :10::20:نقل قول:
درودنقل قول:
من قبلا اين رو توسط آيفون دانلودر لايت امتحان كرده بودم جواب مگرفته بودم ولي الان ميشه.
با تشكر از شما
بچه ها یه نرم افزار خوب برای گرفتن فشار خون معرفی می کنید ؟
با یه چند بازی سرگرم کننده در سطح المپیک (به جز Angry Birds)
:D
فرق نمی کنه رایگان باشه یا پولی
ممنون
درودنقل قول:
بر مورد ائلی اطلاعی ندارم
ولی برای بازی ها
ashphalt 6
doodle jump
zombie
مثل اینکه منظورمو خوب نرسوندم
منظور من این بود که با یه دانلودری یه آهنگی رو مثلاً از سایت مدیافایر دانلود کردیم ، بعدش بتونم اون آهنگ رو از تو آیپاده آیپد گوش کرد ، این کار رو چجوری انجام بدم ؟؟؟
( اونی که شما فرمودید با برنامه های بسیاری می شه دانلود کرد و تو خود آیپد با برنامه های مختلفی بازش کرد ، مثلاً برنامه ی پرفکت دانلودر هر چی رو که بخواید دانلود می کنه ، فایل های فشرده شده و تیکه شده رو به هم می چسبونه جداگونه تو یه فولدر جدید می آره ، قابل دانلود کاربرای وی آی پی هست ، پسورد فایل ها رو می تونید داشته باشید که بزنید ( فایل های رمز دار مثل بعضی فایل های RAR رو می تونید رمزشو بزنید و بازش کنید ) و اگه برنامه های دیگه ی مرتبطی مثل او پلیر اچ دی ، ای وی پلیر اچ دی ( از نظر من بهترین پلیر آیپد ) و ... داشته باشید می تونید فایلتونو تو اینا باز کنید ، مثلاً تو پرفرکت دانلودر اون گوشه بالا گزینه ی open ... رو می زنید و برنامه هایی که قابلیت باز کردن این فیال رو دارن به صورت لیستی باز می شه ، اما مشکل من اینه که نمی تونم آهنگ دانلود شدم رو از تو پرفکت دانلودر ببرم تو قسمت آیپاد آیپد که گوش کنمشون . می خوام این امکان رو داشته باشم ، باید چیکار کنم ؟؟؟
( یه قابلیت دیگه ی پرفکت دانلودر : شما زمانی که چیزی رو از این اپ دانلود کردین و تو بایگانیش گذاشتین بمونه ، زمانی که دستگاه رو به آیتونز وصل می کنید ، تو بخش اپ مربوط به صفحه ی آیپدتون پایینش اونجایی که امکانات اپ های ورودی هست ، اگه روی پرفکت دانلودر کلیک کنید بایگانیش باز می شه ، اگه هر فایلی رو که خواستید با ماوس بکشید ببرید تو هر قسمت فضاییه کامپیوترتون این فایل رو کامپیوترتون کپی می شه که دیگه نیاز به آیفایل و اینا نیست )
اون یکی سوالمم این بود که مثلاً یه آهنگ دارم تو آیپاده آیپدم که مثلاً یادم رفته براش از تو اینفو آیتونز لیریکس بذارم و سینک کردم و الانم دسترسی به کامپیوترم ندارم ، اما به اینترنت دسترسی دارم و لیریکس مربوط به آهنگ مورد نظر رو از تو اینترنت پیدا کردم و کپی کردم ، چجوری این لیریکس رو به آهنگم تو آیپاده آیپد اضافه کنم ؟؟؟ لطفاً نگید کپی کنم تو نوتس و برم آهنگ رو اجرا کنم و بیام از تو نوتس بخونم لیریکسشو .
با تشکر
نقل قول:برای هیچ کدوم راهی نیست مگه اینکه آهنگ ها رو از iTunes دانلود کنید یا آهنگ رو بفرستید به موزیک پلیر های دیگه.نقل قول:
اون یکی سوالمم این بود که مثلاً یه آهنگ دارم تو آیپاده آیپدم که مثلاً یادم رفته براش از تو اینفو آیتونز لیریکس بذارم و سینک کردم و الانم دسترسی به کامپیوترم ندارم ، اما به اینترنت دسترسی دارم و لیریکس مربوط به آهنگ مورد نظر رو از تو اینترنت پیدا کردم و کپی کردم ، چجوری این لیریکس رو به آهنگم تو آیپاده آیپد اضافه کنم ؟؟؟ لطفاً نگید کپی کنم تو نوتس و برم آهنگ رو اجرا کنم و بیام از تو نوتس بخونم لیریکسشو .
با تشکر
آيپد دو دارم اونم دو تا ٣٢سفيدو٦٤مشكى ولى بلد نيستم جيلبريكش كنم كسى تا حالا جيلبريك كرده؟
الان فقط براى اينتر گردى ازشون استفاده ميكنم ميشه كمك بدين ممنون:10:
درودنقل قول:
ضمن عرض خوش آمد گویی به جمع ما
میتونید تمامی سوالات خودتون رد مورد جیلبریک را در این تاپیک بپرسید
قبل از اون عرض میکنم که آیپد 2 فقط و فقط در ios 4.3.3 جیلبریک میشود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504411
شما ابتدا باید ببینید نسخه ios دستگاهتون چنده !
دوستان کسی میدونه چطور میشه اینترنت رو از PC شیر کرد برا ipad با مودم wifi ؟ . میدونم با وای فای میشه مجزا وصل شد به اینترنت با ipad ولی برا یه امر دیگه میخوام . میخوام ببینم میشه اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون .
وسیله خاصی میخواد یا همون مودم wifi کفایت میکنه ؟
درود برشمانقل قول:
شما فقط موقعي ميتوانيد اينچنين كاري كنيد كه اتصال ورودي شما به لبتاپتون از نوع adsl باشد
و احتياج به يك كارت شبكه وايرلس داريد كه معمولا اكثر لبتابها دارا ميباشند.
الان سر كلاس هستم وقتي بر گشتم سعي ميكنم آموزش بزارم :31:
شما شرط بالارو داريد ؟
من فقط یه مودم wifi دارم همین . :31: منظورتون اینه که کارت wifi نیاز دارم ؟ اگه اره با این مودم وایرلسم کار راه نمیوفته ؟نقل قول:
درودنقل قول:
شما در کامپیوترتون احتیاج به یک کارت شبکه دارید که قابلیت دریافت و فرستادن سیگنالهای وایفای رو داشته باشه
دارید؟
مثل همون چیزی که در لبتاپ ها هست.
شما میتونید با سیستمتون به وایرلس متصل بشید؟
اون مدمی که شما دارید اگه اشتباه نکنم که وای ذفای روتر باید باشه.
adsl رو میگیره تبدیل به وایرلس میکنه درسته؟
دوستان قضيه اين siri روي آيپد 2 چيه؟:31: يه سري لينك ها اومده كه ميگه فعالكردنش روي اون. كسي امتحان كرده؟
مودم من ADSL رو میگیره و تبدیل به wifi میکنه ولی من مودم رو با کابل شبکه به PC وصل کردمنقل قول:
الان این کارت شبکه ای که گفتید چنده ؟
مدل usb ش خوب هس ؟
بعد اینکه من یه سوال فنی هم داشتم . میخواستم بدونم اگه من اینترنت PC رو شیر کنم و داخل PC چیز پی ان connect باشه اینترنتی که شیر میشه بدون محدودیت هست یا نه ؟
مدل مودم بنده : TP-Link W8101G
سلام. آيا نرم افزار رايگاني هست كه بتونم در آيپد يك مقاله رو تايپ كنم؟ يعني يك چيزي مثل word . يا اينكه نرم افزاري باشه كه بتونم حداقل فايلهاي pdf متني رو كه روي آيپد دارم يك مقدار ويرايش كنم و جملات را تغيير بدم ...
يك دنيا تشكر
درودنقل قول:
مدل ام اس آي ٩٠٩٥ رو قيمت دارم ٧٠٠٠٠ راجع به بقيه نمونه ها اطلاعي ندارم چون لبتاپ من خودش د اره .
نميدون يو اسبي دار هست يا نه ولي ممكنه اكستر نالش باشه
شما نمي تونيد اين كارو انجام بديد چون فقط ميتونيد يك كانكشن بسازيد كه اون كانكشن فقط قابليت شير كردن يك سرور رو داره!
با سلام
با توجه به اینکه قراره آیپد 3 بیاد به نظرتون الان توجیه داره آیپد 2 بخرم؟ منظورم اینه که آیپد سه نهایتاً تا کی میاد؟
goodreader برای تغییر تو pdf عالیه حتما امتحان کننقل قول:
درود بر شمانقل قول:
بارها و بارها پیرامون این موضوع بحث شده
هنوز اپل کمپانی به شایعات وجود آیپد 3 پاسخ رسمی نداده و لی چیزی که معلومه و از شایعات بر میاد اینه که در آینده نچندان درور آیپد دیگری در راه خواهد بود .
به نظر من اگر الان هم آیپد 2 بخرید خوب است .
چونکه تا بخواد دستگاه دیگری معرفی شود و سپس رلیز شود و بعد معلوم نیست کی به بازار ایران راه پیداکند و بعد که راه پیدا کرد قیمت نجومیو چند ماهی انتظار برای پایین کشیده شدن تب قیمت ووو
اینها دلایلی هستند که میتونه شمارو ترقیب کنه برای داشتن آیپد2 دوست داشتنی.
بعید میدونم این اتفاقات بالا زمانی کمتر از 7 الی 8 ماه آینده و حتی بیشتر ببرد !
خوب نظر شما چیست؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
البته برای بنده ممکن است که از انگلیس بخرم
امکانات اضافی آیپد 3 چیست؟
درودنقل قول:
از کجا باید مطمین بود؟
شایعات حکایت از یک صفحه نمایش با رزولیشن بیشتر (که کمبودش رو در آیپد2 حس نخواهید کرد البته داشتنش هم خالی از لطف نیست)
و احتمالا وزن کمتر و همین طور قطر کمتر میکنند.!
دوستان چطوری میتونم لیست ویدئوهارو توی itunes و در قسمت Video داخل ipad پاک کنم . من ویدئو رو پاک میکنم ولی هنوز توی لیست Itunes در قسمت ویدئوی داخل دستگاه هست فقط تیکش برداشته شده . میخوام از اونجا هم حذف بشه چون الکی شلوغ شده چیکار کنم . همین مشکل رو تو قسمت app هم دارم بعضی app هارو کلا میخوام پاک کنم ولی فقط تیکشون برداشته میشه ولی توی itunes که میرم هستن(داخل ipad اپلیکشین حذف میشه ولی تو لیست app ها هست هنوز) نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه چون کلا موضوعش غیر طبیعیه :31: امان از این apple .
درود بر شمانقل قول:
از لیست سمت چپ گذینه Movie رو انتخاب کنید و از اونجت ویدیو هاتون رو پاک کنید و برای application ها هم گذینه app رو انتخاب کنید و اپلیکیشن مورد نظرتون رو پاک کنید
با سلام خدمت دوستان
من يه اي پد ٦٤ ٣جي دارم. جيل هم شده.با اي تيونز هم كانكت شد.
سوالهام:
شايد تكراري باشن ولي تمام پستا رو خوندم و با عرض معذرت متوجه نشدم زياد
١- چطوري پي دي أف بريزم روش و بخونم؟
٢- وقتي اهنگ دانلود ميكنم به جاي دانلود پخش ميشه!!! چي كار كنم؟
٣- وقتي اپ يا بأزي دانلود ميكنيم كجا ميشينه ؟
٤- أيا دستگاه ي كه جيل شده إز اپ أستور ميتونه دانلود كنه؟حتي پولي ها رو؟
همين فعلا
ممنون ميشم جواب بديد:20:
درود بر شمانقل قول:
1- برنامه آیتیونز رو باز کنید دستگاهتون رو به کامپیوترتون متصل کنید منتظر بمانید تا آیتیونز دستگاه شمارو شناسایی کنه از ستون سمت چپ برنامه آیتیونز گذینه Book رو انتخاب کنید و کتابهایی رو که قصد دارید به دستکاهتون منتقل کنید رو درگ کنید در صفحه مقابل (انتخاب کنید با موس بکشید درون آیتیونز) و سپس بر روی اسم دستگاهتون در آیتیونز کلیک کرده و گذینه Sync رو انتخاب کنید . دقت کنید که فایلها فقط میتونه PDF & EPub باشه یعنی فرمت یا پسون اونها این دو باشد .
2- باید آهنگ یا فایل مورد نظر خودتون رو با دانلود منیجر دانلود کنید . در حالت عادی برنامه سافاری قابلیت دانلود ندارد مگر اینکه شما از سایت سیدیا برنامه safari download manager رو دانلود و نصب کرده باشید.
3- وقتی برنامه یا بازی دانلود میکنید برنامه بعد از دانلود به صورت اتوماتیک بر روی دستگاه شما نصب میشود (البته در صورتی که برنامه ها رو به وسیله آیپدتون دانلود کرده باشید نه کامپیوتر)
4- جیلبریک مشکلی در ارتباط با دانلود از اپل و هر جای دیگر برای شما پیش نخواهد آورد و شما میتونید مثل حالت عادی برنامه های پولی و یا مجانی دانلود کنید و بخرید .
درود
کاربران محترم، لطفآ در پیام خصوصی پرسش های خود را مطرح ننماید. پاسخ گویی بصورت تکی به هر فرد در روز کار دشواری است و از همه مهمتر دیگران از دیدن پاسخ ها محروم خواهند شد. پرسش های خودتون رو در تاپیک های مناسب بپرسید، شاید دوست شما هم همان مشکل رو داشته باشد که با دیدن راه حل ها مشکلش برطرف شود.
سلام ی خواستم بدونم مشکل باطری که تو ios5 هست فقط مال iphon یا تو ipad هم هست راستش من که ipad خریدم دادم ios5 هم نصب کردن دیگه از مصرف قبل و بعدش اطلاع دقیق ندارم حالا موندم برم به 5.0.1 یا نه ؟
نقل قول:
درود
اين مشكل براي آيپد آنچنان نمود پيدا نميكنه البته لاقل در مورد شخص بنده با استفاده هاي زياد كه اينجوريه .
قبل از upgrade به نسخه ٥.٠١ پيشنهاد ميكنم پست ١٨ تاپيك زير رو مطالعه كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504411
دوستان یه سوال دارم
من اگه به صورت معمول از طریق مودم wifi به اینترنت وصل بشم میتونم فقط چیز پی ا ن رو شیر کنم از طریق کامپیوتر یعنی عملی هست ؟
اینترنت رو از مودم بگیرم
چیز بی ا ن رو شیر کنم از PC ؟
سلام من برنامه AV player 2 تا خریده بودم HD و معمولی منم تو در خواستم خواسته بودم AV معمولی رو برگردونم ولی اینا برداشتن HD رو پس می گیرن
حالا من باید چه کار کنم؟
درودنقل قول:
خیر این امکان وجود ندارد
i havent any ideaنقل قول:
عماد جان من رفتم یه کارت شبکه وایرلس خریدم الان نصبیدم . لطف میکنی منو راهنمایی کنی برا شیر کردن اینترنت من یکی دوجا اموزشی دیدم در این باره ولی متاسفانه همشون توش کانکشن PPPOE داشتن . برا من Bridge نیس و یکسره هست و کانکشن ندارم
با آموزش اونا پیش رفتم ایپد رو هم وصلیدم ولی اینترنتی شیر نشده بود
خواستم Local Area Connection رو شیر کنم ولی نمیدونم چرا ارور میده .
حیف شد که OLED نداره.من می خواستم بخرم اما برای مدل بعدیش صبر میکنم. باید این مدل فیلمبرداری 3D هم میداشت.