فك كنم فينيشر ها بايد حذف شده باشه از بازي :18:نقل قول:
مثلا شما كه توقع نداري سوپر منه مهربون كه هر روز صبح تا شب مردمو نجات ميده از اين جور كارا بكنه(سر قطع كنه حريفو نصف كنه )يا بتمن :31:
البته من زياد اطلاعات ندارم تو اين شماره نظرمو گفتم :10:
Printable View
فك كنم فينيشر ها بايد حذف شده باشه از بازي :18:نقل قول:
مثلا شما كه توقع نداري سوپر منه مهربون كه هر روز صبح تا شب مردمو نجات ميده از اين جور كارا بكنه(سر قطع كنه حريفو نصف كنه )يا بتمن :31:
البته من زياد اطلاعات ندارم تو اين شماره نظرمو گفتم :10:
من که x360ندارم و بازی نکردم اینو ولی تو کفشم و میخوام یه روزی اگه شد اینو 100% بازی کنمنقل قول:
یعنی چی finish him ها چطوریه؟
معمولی بزن جواب میده یه ذره هم نزدیک حریفت باش
به عنوان مثال با sub-zeroمیخوای fatality کنی باید این رمزو بزنی:
عقب عقب پایین عقب دایره تو ps3
عقب عقب پایین عقب B تو x360
کسی جواب ما رو نمیخواد بده؟نقل قول:
کمک.....................:19:
بچه ها كه دانلود كردند گفتن مشكلي نداره بس از بازي نيست فك ميكنم سيستمه شما توان پردازشه بازيو نداره كه هنگ ميكنه مشخصاته سيستمتو بگو تا رو مشكلت دقيق تر شم :10:نقل قول:
cpu:2.67 core 2 Quadنقل قول:
ram:ddr3 2gb
MB:p5Q3 asus
vga:250 gt geforce
گرافيكت يكم مشكوك ميزنه :27:نقل قول:
فك كنم مشكل از گرافيك باشه نميدونم دقيقا درايو تو آپديت كن ببين درست ميشه
توی تاپیک های pcsx 2 هر چی در خواست دادم کسی تنظیمات این بازی ها رو نمی دونست ، اگه شما بلدید بگید :
mortal kombat armageddon ، mortal kombat shaolin monks ، mortal kombat deseption
اینم سیستم من :
cpu : 1.7gh intel -do hastei
grafik :geforse 8300
ram:2 gig
مگه اینا برای pc اومده؟؟به غیر از اولینقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcsx2 بهترین مبدل ps2 هستش که برا اجرا هر بازی تنظیمات خاص خودش رو می خواد ومنم این 3 تا بازی رو خریدم که ارماگدو ودسپشن رو اجرا میکنم ولی سرعت کمه و میخوام بهترین تنظیمات رو بدونم و شائولین مونکس اصلا اجرا نمیشه.نقل قول:
سلام دوستان
من عشق کمبتم
ولی نمیدونم کدومش باحاله
آیا واسه کامپیوتر هم مورتال کمبت وجود داره؟؟؟؟
یکی راهنمایی کنه لطفا
سلام دوستان
من عشق کمبتم
ولی نمیدونم کدومش باحاله
آیا واسه کامپیوتر هم مورتال کمبت وجود داره؟؟؟؟
یکی راهنمایی کنه لطفا
منم عشق کمبتم:31:نه بیشوخی گفتمنقل قول:
آره برای pc هم هست
از مورتال کمبت 1 بگیر تا2008 میشه بصورت زیر:
1-2-3-4-gold-deseption-armageddon-monkey A...-mk vs dc
که برای pcمیشه:
1-2-3-4-همین
ولی deception هم با یه امولاتور برای pc اجرا میشه
که بهترینش همون آخریه که محصول سال 2008 ه:MK VS DCU
یعنی میگید واسه ps2 اومده ؟؟؟نقل قول:
ولی deception هم با یه امولاتور برای pc اجرا میشه
که بهترینش همون آخریه که محصول سال 2008 ه:MK VS DCU
من با کدوم شبیه ساز واسه pc بیارمش؟؟؟؟؟؟
کند مند که نمیشه؟؟؟؟
چند صفحه بری قبل یه لینک دانلود برای این بازی هست که اگه اونو دانلود کنی تو خودش هم بازی هست هم امولاتورشنقل قول:
به نام خدا
سلام به همه
بچه ها من Mortal Kombat Shaolin Monks(MKSM)o و Mortal Kombat Armageddon(MKA)o را برای کنسولXBOX وNintendo Wii پیدا کردم لینک های دانلودش میزارم هر کس خواست دانلود کنه
فقط چند تا چیز من هر جفت شو دانلود کردمMKA باDolphin باید اجرا بشه ولی من هنوز نتونستم اجراش کنم چون فکر کنم تنظیمات داره
یعنی وقتی اجراش می کنم اول به چیزای میاد بعد دیگه هیچی نمباد اگر کسی تنظیماتش و بلده بزاره اینم عکس هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برایMKSM هم مبدلXBOXمی خوام البته درست حسابی
لینک ها چون خیلی زیاد بود همه رو گذاشتم توی فایل متن به حجم 7kbبه همراه لینک Dolphin برا دانلود
لینک های MKA تعدادش49 هست از rapidshare پسورد هم نداره جحم 4.5GB برا کنسول Nintendo Wi
لینک های MKSM از سایت rapidshare تعدادش 14 هست پسورد نداره حجم 2.5GB فشرده باز شدش 3.66GB برا کنسول XBOX
لینک هایMKSM از سایت megaupload تعدادش 26 هست پسوردشDygDaw(توی فایل متنی هم هست) حجم 2.5GB فشرده باز شدش 3.66GB برا کنسول Xbox
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/338555820/MKA_MKSM.txt.html
میشه اسم مبدلشو بگی؟؟؟؟نقل قول:
تو خودش هم بازی هست هم امولاتورش
چون من امکان دانلود گیگ واسم وجود نداره
باید برم بازیشو بخرم............ بعدا اجراش کنم
سلام دوستان
من mortal kombat deception رو دانلود كردم ولي هر كاري مي كنم اجرا نميشه
مي خواستم منو راهنمايي كنيد كه چكار كنم. ممنون
سلام دوستان
من mortal kombat deception رو دانلود كردم ولي هر كاري مي كنم اجرا نميشه
مي خواستم منو راهنمايي كنيد كه چكار كنم. ممنون
با مبدل بايد اجراش كنيد اينطوري كه من از پست هاي پچه ها فهميدم مبدلش همراش هست :5:نقل قول:
DolphinWx...........نقل قول:
آره منم دانش کردم و باید با امولاتور Dolphinاجراش کنینقل قول:
من که بازیو اجرا میکنم یه دست fightهم میزنم ولی بعدش دیگه هیچ کاری نمیشه کرد یعنی Dolphinه قفل میکنه و باید بازیو بزنی بیرون
آخه ميدونى چيه؟من مبدل رو كه باز ميكنم ميگه فايل ISO پيدا نشد يعني اصلا هيچي نمياد واسم بايد چي كار كنم؟نقل قول:
ببخشید میشه لینک دانلود IDolphin رو اینجا بذارید ممنون:10:نقل قول:
من تا صفحه 89 رو نگاه کردم لینک دانلودی ندیدم
خوب این کلیپ هم به مناسبت دوباره امدن به این تایپکت میذارم
6.9 مگا بایت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودکد:http://tabmok99.mortalkombatonline.com/scorpion_goes_fishing.mpg
همون بازیو دانلود کنی تو خودش Dolphinهستنقل قول:
نقل قول:
ببخشید میشه لینک دانلود IDolphin رو اینجا بذارید ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا صفحه 89 رو نگاه کردم لینک دانلودی ندیدم
ورژن های مختلفشکد:www.mediafire.com/orleans
گشتم نبود نگرد نیست!!!نقل قول:
بچه ها کسی هست که Mortal Kombat Shaolin Monks وMortal Kombat Armageddon برای کنسولی غیراز PS2 سراغ داشته باشه
آخه من جفتشو گرفتم MKSM که اصلا با مبدل ps2 که دارم اجرا نمشه MKA هم اجرا می شه ولی اشکال زیاد دارم سرعتش خیلی پایین اگر کسی جایی دیده که با مبدلی مثل Dolphin می شه بازی کرد بگه برم دانلو د کنم
البته برای XBOX هست ولی لینک دانلودشو نمی تونم پیدا کنم ممنون می شم کسی کمک کنه
مبدل PS2 هم pcsx2 هستش اگر کسی برای PS2 مبدل بهتر ازاین سراغ داره بگه
کسی نسخه ی دیگه ای از پروجکت نداره. من شنیدم 4.5 هم هست
من كه چيزي نشنيدم :5:نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه لينك دانلود ازش پيدا كردي حتما بزار :21:
تو صفحه های قبل لینک دانلود 4.8 و گذاشتندنقل قول:
من الان Dolphin-r4968.7z رو دانلود کردم ولی وقتی بازی Mortal kombat Deception رو گذاشتم بعد وقتی رو اولین فایل صفحه با فرمت NTGUI.ELF بود وقتی زدم با dolphin یهو Dont send امد اگه میشه راهنمایی کنید منو
دوست من Pcsx2-r2493 رو دانلود کن خیلی خوبه من تو بعضی بازیا فریم بیش از حد میگیرمنقل قول:
من الان Dolphin-r4968.7z رو دانلود کردم ولی وقتی بازی Mortal kombat Deception رو گذاشتم بعد وقتی رو اولین فایل صفحه با فرمت NTGUI.ELF بود وقتی زدم با dolphin یهو Dont send امد اگه میشه راهنمایی کنید منو
موندم چه جوری کمش کنم
ورژن 2010
.....خیلی با حاله
به نام خدانقل قول:
سلام به همه
عاقبت جوینده یابنده است
پیدا کردن گذاشتم تو صفحه 98 پیغام 975
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لینک دانلود و طریقه استفاده ازش رو بگی؟؟ ممنون مشیم:11::11:نقل قول:
راستی با اون برنامه کدوم بازی mk اجرا میشه؟
اينم 2 تا مبدل خوب براي Xbox
کد:http://www.4shared.com/file/211107240/a1ad79ca/Cxbx-078c.html
کد:http://www.4shared.com/file/211107727/6f588904/Xeon_10.html
به نام خدا
سلام یه همه
اولا خیلی ممنون
دوما مبدل های XBOX رو دارم متا سفا نه کار نمی کنه
یا من بلد نیستم با هاش کار کنم
MKA هم که برای WII گرفتم با Dolphin نمیاد
دوست عزیز اینجا یه سر بزننقل قول:
میشه لینک دانلود و طریقه استفاده ازش رو بگی؟؟ ممنون مشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی با اون برنامه کدوم بازی mk اجرا میشه؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353140&page=6
سلام دوستان
چه جوری میشه اون کاراکتر های قفل شده رو تو Mortal kombat Deception باز کرد؟؟؟؟؟؟
بعضي هاشو تو داستاني با شوجينكو ميشه باز كرد بعضي هاشم با باز كردن قبرها كه البته بايد از نشان هاي كمبت براي باز كردنش استفاده كنيد :13:نقل قول:
خب من یه ترینر درست کردم ولی بعضیاشو با نشان کمبت نمیشه باز کرد حتما باید مرحله ای رو برم؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بعضي هاشو تو داستاني با شوجينكو ميشه باز كرد بعضي هاشم با باز كردن قبرها كه البته بايد از نشان هاي كمبت براي باز كردنش استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزی چیزی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرحله ای خیلی ضایس..........
Deception جدید تره یا آرمگدون
راستی