آقا ما با هزار تا کارتریج تست کردیم نشدنقل قول:
راستی کسی عکس باز کردن دستگاه رو نداره
Printable View
آقا ما با هزار تا کارتریج تست کردیم نشدنقل قول:
راستی کسی عکس باز کردن دستگاه رو نداره
اینا که همش حرف مفته و فکر کنم همه هم از این ماجرای گارانتی (نه این مورد خاص ) کل شرکتهای ایرانی و نمایندگیها خبر داشته باشن.منم بابت این چرندیات خرید نکردم ازشون ، چون دسترسی به تهران نداشتم مجبور شدم خرید اینترنتی کنم.نقل قول:
یا مثلا مدعی هستن که هدت رو گارانتی میکنیم..
اینو خوب اومدی.نقل قول:
متاسفانه در مورد شرکت های ایرانی قبلا اتمی مد بود...الان نانو مد شده
:27::27::16::16:
اینو باید دوستانی که دسترسی به چند جوهر مختلف دارن انجام بدن.ولی تو یه جاهایی تو همین تاپیک اساتید فن خیلی بر اینکتک و وکس و لکسمارک تاکید کردن.نقل قول:
منظورم همینه که از کلمه خوب و بد استفاده نشه و علمی تر جوهرها بررسی بشن...یعنی همه یک اشل رو چاپ کنیم زیر نور (ترجیحا ماوربنفش یا خورشید و..)بزاریم و..بعد با ذکر پرینتر و جزئیات تامین کننده و ..
اونوقت میشه تو مقام مقایسه تشخیص داد ولی اینجوری قاعده نداره و نمیشه به نتیجه رسید..(مثل بررسی مقاومت در برابر آب ،ماوربنفش ، اثراتشون رو هدهای مختلف ، میزان اسیدی بودن و نوع و..نوع رزینها و...)
سلام عزیزان. من کارتریجهای رنگی mp140 رو با جوهرای MOORIM پر و به طور کامل هم هواگیری کردم. مشکل من اینه که یه بار طور کامل و درست پرینت میگیره ولی دقیقا دفعات بعدی رنگها رو متناوبا جابجا میگیره یعنی دو تا رو میگیره و یکی رو بصورت تصادفی نمیگیره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
میخواستم بدونم تا چه مدت اگه از پرینتر جوهر افشان استفاده نکنی جوهرش خشک میشه
[QUOTE=mad86;6992057]سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد مشکلی که براتون پیش اومده...اقدام کردید؟این مشکل رو گزارش کردید؟
گاما مشتریان ثابت زیادی داره...اگه کیفیت جوهر بد بود قطعاً خریدها ادامه دار نبود.
در حال حاضر یکسری از خریداران با توجه به کیفیت و قیمت درخواست نمایندگی رو داشتن.
حتی در حال حاضر نزدیک ترین کیفیت به جوهر اورجینال رو با این قیمت فقط جوهر گاما میده بهتون.
اینکه دو سه نفر بگن کارتریج سوخت...کارتریجهای اورجینال اصولاً و قاعدتاً یکبارمصرف هستن ولی اگه بدرستی و دقت شارژ بشه حداقل 20-30 بار جواب میده.
موقع شارژ هم باید دقت کنید که چیپ رو به هیچ وجه لمس نکنید.
تولیدات سال 90 دارای بالاترین کیفیت ممکن هستن...دوستانی که خرید داشتن میتونن شهادت بدن.
من خودم بشخصه قبل از گاما وکس استفاده میکردم...بدلیل قیمت و کیفیتی که گاما داشت ابتدا بعنوان خریدار و مصرف کننده از گاما استفاده کردم...وقتی خودم بعد از یکسال استفاده مشکلی ندیدم اعلام همکاری برا فروش کردم و سایت فروش اینترنتی این محصول رو براشون راه اندازی کردم.
من سعی میکنم از خریداران این اجازه رو بگیرم ... اگه تمایل داشتن یک پل ارتباطی برقرار میکنم و میتونید نظراتشون رو بپرسید...از اقصی نقاط کشور....از بندر امام گرفته تا مشهد و شیراز و تبریز و ...
لطفاً با این دید که جوهر گاما ایرانی هستش پس خراب خواهد بود نگاه نکنید.
مشتری جز و کل هم هیچ فرقی ندارن...همین الان در حال تولید 20 تن جوهر برای یکی از کشورهای اروپایی هستیم...مشتریانی که یک پکیج 15 تومنی میخوان رو هم با کمال میل راهنمایی و محصول رو براشون ارسال میکنیم.
ما همیشه گزاراشات مثبت و منفی رو بررسی میکنیم...سه چهار مورد گزارش در مورد سوختن کارتریج داشتیم و موارد بسیار تعریف و تمجید..البته نه با این موارد منفی ما ناامید و دلسرد میشیم نه با تعریفها مغرور و سیراب که برعکس تلاش و دقت رو بیشتر میکنیم . بعقیده گروه تجهیزگاما کسایی که این موارد منفی رو گزارش میکنند مثل الماس هستن برای شرکت چون ضعفها رو دیدن و این برای ما فوق العاده مهم هستش...پس من خواهش میکنم هر مورد و مشکلی با جوهر گاما داشتید چه از طریق سایت چه تماس تلفنی حتماً اعلام کنید تا بررسی بشه.
من هیچ تعصبی نسبت به هیچ برندی حتی گاما ندارم...اگه از یک جوهر خاص راضی هستید این دلیل نمیشه که سایر جوهرها بد باشن.هیچ اصراری هم به استفاده از گاما نیست.قدر زر زرگر بداند قدر جوهر جوهری :46:
یک خبر خوش هم بدم...بزودی جوهر سابلیمیشن هم روانه باز خواهد شد با کیفیت و قیمتی کاملاً رقابتی.
با سلام خدمت دوستان انجمن
من یه پرینتر HP C4680 دارم که اخیرا یه مشکلی براش پیش اومده اون هم اینکه جوهر مشکیش کار نمیکنه و چاپ مشکی نمیگیره.
فقط جوهر رنگیش کار میکنه و چاپ رنگی میگیره.
خیلی چیزها رو چک کردم ولی درست نشد.
کارتریجهاش رو در اوردم و جا زدم, Clean کردم, درایورش رو پاک کردم دوباره نصب کردم, نشد که نشد.
حتی کپی هم سیاه نمیگیره.
هیچ Error هم نمیده و به نظر کارش رو کامل انجام میده ولی وقتی کاغذ میاد بیرون قسمتهای مشکی چاپ و خالی گذاشته و سفید میده بیرون.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم.
دوستان نبود کسی داشته باشه
نرم افزار رسیت کارتریج های p50 رو نداره
یا حداقل کلید نرم افزار WICreset
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
اقایون ما دهنمون کف کرد نبود
کسی مارو کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعویض مخزن پرینتر اپسون t50
سلام دوستان میشه در مورد تعویض مخزن کمکم کنید روی پینترم مخزن هست ولی میخام براش مخزن وکس بگیرم حالا میخاستم بدونم خودم میتونم تعویضش کنم یا خیر اگه آموزش تصویری بدید ممنون:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این لینک رو ببینید:
توضیحات خوب و کاملی داده.
موفق باشید
P50 مگه ریست نیاز داره ؟ همون دکمه رو کاتریج رو 10 ثانیه نیگه داری ریست میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون که حداقل یکی یه کلمه حرف زد
من میخوام کارتریج های خودش رو ریست کنم چند بار استفاده کنم
تو بازار دونه ای 5 ریست میشه ولی !!!!!!!!!!!!!
شما باید چیپ ریستر بگیرید...قیمتش هم فکر کنم حدودای 20 تومنه.
یکی از بچه های مشهد قبلاً خریده بودن...چند صفحه قبلتر هم توضیح دادن.
سلام بچه ها
پیش از عید یه پرینتر epson sx125 گرفتم حالا يه دو ماهي هم هست كه 4تا كارتريج قابل شارژ خريدم و بعد از چند بار شارژ کردن حالا led جوهرش روشن شده و خاموش هم نميشه و نشون ميده كه رنگ مشكي رو نمیتونه دستگاه بشناسه
تو رو خدا كمك كنيد
بگید بايد چیکار کنم
سلاممن حدود يك ماه پيش يه اپسون مدل sx-130 گرفتم و حالا موقع پرينت ارور تمام شدن جوهر ميده در حالي كه كلا 20 صفحه رنگي چاپ نزده تو اين مدت
بنده با مطالعه كلي تاپيك و پستهاي اساتيد فكر ميكنم جوهر بايد داشته باشه و برنامخ WIC v2.21 رو از نت گرفتم وليييييييييييي كليد فعال سازيش رو نتونستم پيدا كنم(ببخشيد پر حرفي كردم) حالا سوالم از اساتيد اين هست كه آيا با اين برنامه مشكل حل خواهد شد؟
و اگر حل ميشه لطفا كد برنامه رو اينجا قرار بديد كه ميدونم مشكل خيليها هست و پيشاييش تشكر.
با سلامنقل قول:
اولا نرم افزاری که گفتید فقط برای صفر کردن کانتر کد میخواد اونم من گشتم فقط کدش فروشیه و یک بار مصرف بعید میدونم بتونی کدش رو گیر بیاری.:45:
با سلام
چطوری پرینتر z2320 لکسمارک رو ریست کنم؟؟؟؟؟
کارتریج رو شارژ کردم ولی باز ارور میده که خالیه؟؟؟؟
برای ریست p50 _ کانن4840 خود چیپ ها چیکار کنم
یه نرم افزار برام بزارید ممنمون
من یه پرینتر hp c5283 دارم.که کارتریجش 140 هستش.یکبار به خاطر این که مدتی کارتریج خارج از دستگاه مونده بود مجبور شدم یه کارتریج دیگه بخرم ،چند وقت پیش جوهرش تموم شد که خودم داخلش جوهر ریختم ولی هر وقت برگه چاپ میکنه با اینکه جوهر داره یا کمرنگ چاپ میکنه یا جوهر بعضی کلمه ها رو پخش میکنه یا نصفِ صفحه پرنگ هستش و نصفِ دیگش کمرنگ!!
اون موقع که این کارتریج رو خریدم،هد کارتریج قبلی ام رو هم عوض کردم،حالا میخوام مطمئن بشم اگه این جدیده خراب شده،جوهرش رو بریزم توی اون یکی و از اون استفاده کنم!!
میشه راهنماییم کنید که باید چی کار کنم؟؟؟
گاهی اوقات هم که خوب پرینت میگیره،فقط در حد یک صفحه میتونه خوب پرینت بگیره برای پرینت صفحه بعد باید بذارم یه ربع بگذره!!!
سلام بر اساتيد.
ميخواستم از يكي از دوستام canon ip 6700 بخرم به قيمت 110 تومان.اگه ميشه دوستان نظر بدن كه آيا اين پرينتر به درد چاپ عكس (مصرف خانگي) ميخوره و آيا كارتريجش شارژ ميشه و آيا قيمتش رو خوب گفته يا نه.در ضمن اگه كارتريجش شارژ ميشه ،قيمت شارژش به صرفه هست يا نه.
در ضمن اگه اين پرينتر مزايا يا معايب خاصي داره ممنون ميشم يه توضيح كوچيك بهم بديد.
دوستان من یه پرینتر HP Photosmart C5580 دارم الان 6 تا کاتریج براش عوض کردم الان من دوتا از کارتریج ها رو شارژ کردم اما دستگاه میگه که رنگ نداره من طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کردم اما باز جواب نگرفتم بعضا میگن باید رسیت بشه
کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه
سلام لینک service tool v2000 برای ip4840 میخواستم لطفا اگه سراغ دارید بذارید ممنون
ببخشید برای خرید کیت شارژ باید کیت مخصوص رو خرید مثلا مخصوص کانن رو ؟؟؟؟و قیمتش هم حدودا چند تومن هست ؟؟
کیت شارژ، کار رو راحت تر می کنه اما لزومی نداره که حتما از اون استفاده کنید. شما در انتخاب کیت های شارژ گزینه های زیادی ندارید و مثلا بعضی هاشون جوهر های خوبی روی بسته بندی شون ندارن. در عین حال خیلی هم مقرون به صرفه نیستند.
پیشنهاد می کنم مدل دستگاهتون رو در اینترنت جستجو کنید تا نحو شارژ کردنش رو حتی بصورت فیلم ببینید و بعد بصورت جدا جوهر خوب تهیه کنید و شارژ کنید.
سلام من جدیدا" یک چند کاره جوهر افشان HP Photosmart Premium C310a خریدم.
این چند کاره 5 کارتریج داره.یه کارتریج اون photo black روش زده سوال من اینه:
1-در چه مواقعی از پرینت این کارتریج فعال و رنگ رو روی کاغذ میپاشه
2-من تو بازار هرچقدر دنبال رنگ فتو بلک برای شارژ کارتریجش میگردم همه یه جورایی ادرس یه نوع جوهر مشکی کانن رو میدن در صورتی که اصلا" رنگ این کارتریج مشکی نیست و قهوه ایی سیره.
توضیح:کارتریجهای دستگاه 564 میباشد
اطلاعات بیشتر:
سلام
من یه پرینتر جوهر افشان اپسون R295 دارم که روش تانک وصل کردم . من چون مصرفم در حد خانگی هستش زیاد استفاده نمیکنم بعضی وقتها تا یکماه هم پرینت نمیگیرم ولی تا حالا مشکل خشک شدن نداشتم.فقط یه مشکلی که دارم عقب رفتن جوهر داخل شلنگ تانک هستش و هوا میفته داخل شلنگ .1- حالا چه جوری میتونم این هوا را بگیرم ؟ چون با هد کلین درست نمیشه؟؟؟
2- وقتی هم جوهر داخل کارتریجش تموم میشه هرچی اون دکمه روی کارتریج ها رو میزنم (دکمه ریست) جوهر پر نمیشه . باید بیست بار باهاش ور برم تا درست بشه . یکبار تانک بیارم بالا ، یکبار با سرنگ بکشمشون تو کارتریج ، یکبار با هدکلین تانک بیارم بالا و ... حال آدم رو جا میاره تا پر میشه ؟ به نظرتون مشکل کار کجاست ؟
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
1- تفاوت جوهر فوتو با جوهر متن در نوع اون هست،جوهر مشکی فوتو Dye Base هست و جوهر مشکی متن Pigment هست که به خاطر ساختار این دو جوهر دو کاربرد متفاوت عکس و متن داره.
طبیعتا وقتی با پرینتر تون عکس چاپ می کنید بطور خودکار از مشکی عکس و وقتی متن چاپ می کنید از مشکی متن استفاده می کنه.
این مقاله خیلی خوبه، حتما بخونیدش:
2- نوع هد پرینتر های کانن و اچ پی یکی هست و ترمال یا گرمایی هست و به این دلیل اغلب جوهر های ایندو به هم می خورن. (البته در Pigment و Dye بودنشون باید دقت کنید) برخلاف اپسون که هد پیزوالکتریک داره و جوهر هاش با ایندو تفاوت داره.
گرچه اگر جوهر مخصوص پرینتر خودتون گیر بیارید بهتره اما گمان نمی کنم استفاده از جوهر مشکی فوتو کانن در اچ پی مشکلی ایجاد کنه.
در مورد رنگ کاتریج هم گمان می کنم اشتباه می کنید چون در سیستم چاپ 5 رنگه اصلا قهوه ای نداریم و رنگ هایی که داریم نیلی، سرخابی، زرد، مشکی عکس و مشکی متن هست و مشکی هاش هم کاملا مشکی باید باشن و نه قهوه ای.
موفق باشید.
سلام دوست مننقل قول:
اولا من بهتون پیشنهاد می کنم حتما زود به زود تر از پرینتر تون استفاده کنید تا هم مشکلاتتون کمتر بشه و هم عمر هد تون بالاتر بره، هفته ای حداقل یک صفحه باهش پرینت بگیرید.
اگر برای مدت زیادی از پرینتر استفاده نمی کنید حتما سوراخ های هوای مخزن رو بوسیله درپوش بپوشونید که جوهر برنگرده. (اگر فیلتر دارن باید فیلتر هاشونو برداید.)
ولی در مورد مخزن هم باید بگم که چون این سیستم، سیستم استاندارد کارخونه نیست و توسط افراد متفرقه تولید و نصب میشه بنابراین احتمال خراب بودنش هست.
اما شما با استفاده از توضیحات این مقاله هواگیری کنید:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر مشکلتون برطرف نشد احتمال خرابی و نشت هوا در شلنگ های رابط مخزن و یا کارتریج و یا محل اتصالشون به کارتریج و مخزن وجود داره که در این صورت باید به تعمیرگاه مراجعه کنید تا در صورت نیاز تعمیر و یا تعویض کنند مخزن تون رو.
موفق باشید
سلام. فایل pdf آموزش صفحه اول اگه دارید لطفا آپلود کنید.لینکها دیگه کار نمیکنه.مرسی
سلام دوست من
1- تفاوت جوهر فوتو با جوهر متن در نوع اون هست،جوهر مشکی فوتو Dye Base هست و جوهر مشکی متن Pigment هست که به خاطر ساختار این دو جوهر دو کاربرد متفاوت عکس و متن داره.
طبیعتا وقتی با پرینتر تون عکس چاپ می کنید بطور خودکار از مشکی عکس و وقتی متن چاپ می کنید از مشکی متن استفاده می کنه.
این مقاله خیلی خوبه، حتما بخونیدش:
2- نوع هد پرینتر های کانن و اچ پی یکی هست و ترمال یا گرمایی هست و به این دلیل اغلب جوهر های ایندو به هم می خورن. (البته در Pigment و Dye بودنشون باید دقت کنید) برخلاف اپسون که هد پیزوالکتریک داره و جوهر هاش با ایندو تفاوت داره.
گرچه اگر جوهر مخصوص پرینتر خودتون گیر بیارید بهتره اما گمان نمی کنم استفاده از جوهر مشکی فوتو کانن در اچ پی مشکلی ایجاد کنه.
در مورد رنگ کاتریج هم گمان می کنم اشتباه می کنید چون در سیستم چاپ 5 رنگه اصلا قهوه ای نداریم و رنگ هایی که داریم نیلی، سرخابی، زرد، مشکی عکس و مشکی متن هست و مشکی هاش هم کاملا مشکی باید باشن و نه قهوه ای.
موفق باشید.
راهنمایی شما خیلی عالی بودو کمک زیادی به من کرد ممنونم
خواهش میشه.نقل قول:
امیدوارم همیشه موفق باشید.
کسی نداشت راهنمارونقل قول:
سلام
کدوم لینک کار نمی کنه؟ (عکسهایی که در پرشین گیگ آپلود شدن تقریبا سالمن.
حل شد. عکسهای پست اول باز نمیشد. الان درست شد.
سلام ببخشید.من یک canon mp250دارم روشنش که میکنم پیام میدهE014.باید چیکار کنم؟
آقای محترم اون E014 نیست E14 !
آقا کسی نیست جواب بده:19::19::19::19:
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
بر اساس جستجو، این نتیجه حاصل شد:
E14 The Ink cartridges whose destination are wrong
ظاهرا کارتریج رو اشتباه جا زدید و یا بدتر اینکه احتمال سوزش(!) کارتریج شما وجود داره. اگر می تونید یک کارتریح سالم رو دستگاهبذارید و امتحانش کنید و یا کارتریج خودتون رو روی دستگاه دیگه ای بذارید و امتحانش کند.
اگر در مورد اول ارور پابرجا بود اشکال از کارتریج نیست و اگر در مورد دوم مشکل پابرجا بود مشکل از کارتریجه و باید یکی دیگه بخرید.
موفق باشید
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
بر اساس جستجو، این نتیجه حاصل شد:
E14 The Ink cartridges whose destination are wrong
ظاهرا کارتریج رو اشتباه جا زدید و یا بدتر اینکه احتمال سوزش(!) کارتریج شما وجود داره. اگر می تونید یک کارتریح سالم رو دستگاهبذارید و امتحانش کنید و یا کارتریج خودتون رو روی دستگاه دیگه ای بذارید و امتحانش کند.
اگر در مورد اول ارور پابرجا بود اشکال از کارتریج نیست و اگر در مورد دوم مشکل پابرجا بود مشکل از کارتریجه و باید یکی دیگه بخرید.
موفق باشید
سلام
من یه پرینتر hp f2280 دارم
روی کاتریج هاش نوشته شده: intended for single use only
آیا قابل شارژ هست؟ چند بار می تونم شارژ کنم؟
توی بعضی فروم های انگلیسی خوندم که میشه اما چند بارش رو پیدا نکردم. دوستان اگه تجربه ای دارن در اختیار بنده هم بذارن.
ویه سوال دیگه اینکه روی کارتریج سیاه نوشته شده 21 و روی رنگی 22
چه مدلی رنگی باید بخرم؟ چه مقدار؟
و یه سوال مهمتر اینکه: حدود یکسالی میشه رنگ کارتریج ها تموم شده . آیا الان کاتریج ها خشک شدن؟ و قابلیت شارژ شدن ندارن؟
با سلام خدمت اساتید
من با پرینتر جوهر افشان کنن ip1200 عکس پرسنلی چاپ کردم ولی ضد آب نیست لطفا راهنمایی فرمایید چه طور عکس ها رو ضد آب کنم؟
قابل شاژ که هستنقل قول:
دفعات هم مربوط به صفر کردن کانتر میشه
اون اعداد هم نشان دهنده اندازه کاتریج می باشد
اگه شانس بیاری با یک محلول هد کلین قوی حل میشه.
سلام دوست مننقل قول:
از دیدگاه کارخونه کارتریج رو باید بعد از تموم شدن رنگش بندازید دور و یکی نو بخرید اما اگر شارژش کنید می تونید بازهم استفاده کنید.
اینکه چند بار شارژ بشه بستگی داره به عوامل مختلفی، مثل نوع جوهر، مقدار و نحوه استفاده، فشار کاری، نحوه شارژ و ... البته معمولا این نوع پرینترها کانتر خاصی ندارن چون اولا هد و کارتریج سر هم هست و هم اینکه بر خلاف اپسون جوهر پسماند زیادی تولید نمی کنن.
من یک مدل کانن دارم که هد و کارتریج باهم هست و کارتریج قبلی رو حدود 30 بار شارژ کردم که اگر از جوهر مزخرف گاما استفاده نمی کردم شاید بیشتر هم شارژ می شد.
در مورد مقدار جوهر هم بستگی به استفاده تون داره. طبیعتا هرچی بیشتر بگیرید ارزون تر می افته براتون اما فکر نمی کنم بیشتر از 100 سی سی برای هر رنگ لازم تون بشه.
معمولا برای این پرینتر ها کیت شارژ هست که مقدار کمی رنگ (درحد 20 سی سی برای هر رنگ) همراهش هست و خوبیش اینه که راهنمای شارژ و پایه مخصوص داره. اما اگر بخواید بصرفه تر بشه می تونید 4 تا جوهر 100 سی سی بخرید و چهارتا سرنگ و خودتون دست بکار بشید.
اگر کیت شارژ بخواید بخرید خیلی تنوع زیادی نداره اما جوهر تنوع زیاد تری داره و من جوهر پارت تکنیک یا وکس یا WWM رو پیشنهاد می کنم. (اگر از جون کارتریج و پرینترتون سیر شدید، جوهر ایرانی گاما بخرید!)
درمورد خشک شدن:
خوب اول کارتریج ها رو بذارید روی دستگاه و نازل چک بگیرید. البته بعیده اما شاید خیلی خشک نشده باشن و با چند بار هد کلین باز بشن نازل ها.
معمولا برای این نوع کارتریج ها از محلول استفاده نمیشه چون اولا هد بصورت جدا در دسترس نیست و ثانیا ارزش این کار رو نداره.
به جاش اگر خشک شده باشه یک نعلبکی آب جوش آماده کنید و قسمت هد کارتریج رو به مدت نیم تا یک ساعت بذارید اون تو. البته دقت کنید که آب بیشتر از نیم تا یک سانت بالاتر از هد نیاد. اگر اینطوری باز نشد من توصیه می کنم کارتیج نو بخرید (البته گاهی اوقات قیمت کارتریج ها از قیمت خود پرینتر بیشتر میشه و می صرفه که آدم یه دستگاه جدید بخره!
البته قبل از این اعمال مطمئن بشید که تو کارتریج ها جوهر هست!
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
به خاطر ساختار پرینتر تون، عکس های چاپ شده ضد آب نیستن، گرچه نوع جوهر و نوع کاغذ می تونه از حساسیت نسبت به آب کم کنه اما بازم صد درصد نمیشه.
براری اینکه تا حدی ضد آب بشه عکس ها،م از اسپری «فیکساتیو» (Fixative) استفاده کنید که می تونید از فروشگاه های لوازم نقاشی و یا لوازم معماری تهیه کنید.
موفق باشید.
سلام دوست مننقل قول:
فرمایش شما متین، اما گمان نمی کنم این پرینتر کانتر خاصی داشته باشه! (البته دقیق نمی دونم!)
ثانیا معمولا برای این نوع کارتریج ها از محلول استفاده نمیشه چون اولا هد بصورت جدا در دسترس نیست و ثانیا ارزش این کار رو نداره.
موفق باشید