دوستان آخرین ورژن بازی رو کجا دانلود کنم؟
مد FH12 رو دانلود کردم و طبق راهنمایی صفحه اول از حالت زیپ خارج کردم و کپی کردم.
چطوری ازش استفاده کنم؟
Printable View
دوستان آخرین ورژن بازی رو کجا دانلود کنم؟
مد FH12 رو دانلود کردم و طبق راهنمایی صفحه اول از حالت زیپ خارج کردم و کپی کردم.
چطوری ازش استفاده کنم؟
نقل قول:
لینک بازی اونم آخرین ورژن کم گیر میاد
برای استفاده از مد هم وقتی از حالت فشرده خارج کردی باید اون رو تو مسیر زیر بریزی
Documents\German Truck Simulator\mod
نقل قول:
همین کارو کردم.حالا باید چیکار کنم که FH12 رو سوار بشم؟؟؟؟
شما آخرین ورژن رو از کجا دانلود میکنید؟؟
نقل قول:
حالا برای اینکه بتونید توی بازی این کامیون رو سوار شید باید توی یک شهر یه گاراج بخری و بعد ازتوی گاراج ماشین رو انتخاب کنی
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
بفرما دوست عزیز اینم لینک V1.32نقل قول:
1-اول بازی رو دانلود کنید.
http://download.germantrucksimulator.com/gts_setup_1_32.exe2-حالا کرک رو دانلود کنید:
http://uploadorb.com/sk1fnmmsle7wلینک کمکی کرک:
http://www.enterupload.com/1cdqhdftcjap/1.32__.rar.htmlکرک شامل دو تا فایله که بعد از نصب بازی تو مسیر زیر کپی میکنید:
X:\German Truck Simulator\bin\win_x86
ای ول دست شما درد نکنه.
راستی شما بازی میکنید یا دائم در حال دانلود مد هستین؟ من الان کشور آلمان رو دارم.نقشه های دیگه هم هست که به بازی اضافه بشه حجمشم کم باشه نه اینکه خودش یه بازی دیگه باشه ها.
بابت لینک ها خیلی تشکر.
نقل قول:
خواهش میکنم قابلی نداشت:11:
من الان 3 سالی هست دارم این بازی رو بازی میکنم برای همین دیگه زیاد بازی نمیکنم
بله نقشه های دیگه هم هست که بشه به بازی اضافه کرد و لی حجمشون از 50mb به بالا هست الان من خودم دارم یک مپ دانلود میکنم با حجم 223mb که تا 1 ساعت دیگه خبر میدم که چه جوری هست
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
نقل قول:
توی این سایت مپ هست اگه خواستید دانلود کنید
http://www.18wos.org
من این مپ رو دانلود کردم ولی توی لودینگ اول بازی گیر میکنه من هم توی ورژن 1.4 هم توی ورژن 1.32 تست کردم توی هر دوتاش توی لودینگ اول گیر میکنه:13:
ok پس من دانلود نمیکنم.نقل قول:
همین آلمان رو ادامه میدم.
راستی پولم رو نمیتونم با ترفند زیاد کنم؟ باید همینجوری کار کنم تا کم کم زیاد بشه؟
واسه خرید گاراژ چقدر لازمه؟
نامردا دوربین هم تو جاده ها گذاشتن جریمه شدم.
همون مدی رو که من گذاشته بودم 200مگیه ؟؟نقل قول:
من این مپ رو دانلود کردم ولی توی لودینگ اول بازی گیر میکنه من هم توی ورژن 1.4 هم توی ورژن 1.32 تست کردم توی هر دوتاش توی لودینگ اول گیر میکنه
خرابه؟؟؟
واسه این هم راه هست:31:نقل قول:
نامردا دوربین هم تو جاده ها گذاشتن جریمه شدم.
برید قسمت C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator فایل confing رو با word pad باز کنید واین تغییرات رو انجام بدبد:
باید این رو uset g_police "1"
به این حالت تغییر بدید:31:
uset g_police "0"
یعنی به جای 1یه دونه صفر بزارید به همین راحتی:31:
مد مپ چي شد؟
خرابه؟!
ACTROS جان دستت درد نکنه.
جای داره از شما دوستان و رانندگانی که شب و روز تو جاده های آلمان جونتون رو کف دستتون گذاشتین و دارین واسه یه لقمه نون حلال تو این جاده های شلوغ زحمت میکشید سپاسگذاری کنم.
دوستان احتیاط شرط اول رانندگی به خصوص دوستانی که شوفر اسکانیا هستن.
دوستان من مد مپ رو دانلود کردم و توی دو ورژن یعنی 1.3 و 1.32 تست کردم توی لودینگ بازی گیر میکنه
همه جوره هم امتحانش کردم
1-بدون مد
2-با مد
3-بدون سیو
4-با سیو
و در نهایت توی همه این راه ها توی لودینگ گیر میکنه
موفق باشید:11:
فرمون داف گیجه.واسه ولوو هم سفته!
اما فرمون بنز و اسکانیا خیلی خوبه.
=============================
من یه سری راننده استخدام کردم اما نمیدونم تو کدوم مسیر رفت و آمد میکنن.
Pedal to the Metal یه چیز دیگه بود.
نقل قول:
خب فرمونشون رو تنظیم کن حالش رو ببر هرکدوم رو بستگی به خصوصیتی که داره تنظیم کن:46:
زیاد مهم نیست کجا کار میکنند مهم این هست که دارن کار میکنند:31:
Pedal to the metal که قدیمی هست من با 18WHEELS OF STEEL LONG HAUL خیلی حال کردم
ولی گرافیکش زیاد خوب نبود نسبت به این simulator ها ولی آخر بازی بود 2 ساعت طول میکشید یه بار میبردم:27:
نقل قول:
این بنزه کلاس چنده؟ B هست درسته؟
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
به نظر من دانلود کن و خوبهنقل قول:
کرکش هم دیگه من تضمین میکنم چون مشکل من که برطرف شد یعنی مشکل کلی کرک ها برطرف شده :31:
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
ماشالله تاپیک توش پست نمیخورد الآن در عرض یک نصفه روز 100 تا پست خورده حدودا :31:
چطوری تنظیم کنم.با ولوو 120 تا میرم.سر دور برگردون میرم تو جدول.من می پیچم ولی فرمون نمیگرده!:31:نقل قول:
داف هم که وسط جاده لیز میخوره اینور و اونور.
وقت شد اینم میگیرم.بار انتخابیه یا اجباری؟نقل قول:
Pedal to the metal که قدیمی هست من با 18WHEELS OF STEEL LONG HAUL خیلی حال کردم
والا ظاهرش که از A هم یه چیز اونورتره!نقل قول:
این بنزه کلاس چنده؟ B هست درسته؟
نقل قول:
توی منو برو توی تنظیمات برو توی
controller بعد 3 تا گزینه به نام های
ّForce feedback Gaine
Steering sensitivity
Steering non-Linearity
رو با توجه به فرمون های کامیون ها تنظیم کن تا به اون چیزی که میخوای برسی:46:
این Long Haul هم دیگه قدیمی شده ارزش دانلود نداره تا 2 هفته دیگه یورو 2 میاد میترکونه:8:
موفق باشید:11:
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
این بنزه که به احتمال زیاد باید کلاس A باشهنقل قول:
ولی به نظر من دیگه کسی این بازی رو دانلود نکنه صبر کنه تا دو هفته دیگه یورو 2 میاد اون رو دان کنیم
تاپیک هم قرار بود با آخر فروم باز شدن من پستهاش به 1000 برسه ولی من ازش زدم جلو:31:
من مد اسپرتشو دانلود کردم چه جوري بايد اسپرت کنم
سلام دوستان
این زمان ریلیز دیدم 2nd half of this year گفتم برای شمام بزارم البته توی کامنتا بود پس معلوم نیست واقعا این باشه
چون توسایت خودش چیزی نگفته
اینم چنتا عکس از بازی
لینک عکس میزارم
کد:https://lh6.googleusercontent.com/-s7sLWFiY2UI/TWpk4hTxLuI/AAAAAAAAAGw/2mmbdEXa5o4/s1600/1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-09eMoRA5sQA/TWpk66CMscI/AAAAAAAAAG0/PA7ryCYxeA8/s1600/2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-4O6mwIeG18w/TWeAGf_4QtI/AAAAAAAAAGc/3VladaPq0_M/s1600/szczecin2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-pfXT0RxAnE8/TWeAJmDSjFI/AAAAAAAAAGg/N3Qa-quT-LQ/s1600/pl_tollgate_1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-GnwaDlVQy-4/TWeANRbQCjI/AAAAAAAAAGk/xu6fSd2OZdA/s1600/pl_tollgate_2.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-GnwaDlVQy-4/TWeANRbQCjI/AAAAAAAAAGk/xu6fSd2OZdA/s1600/pl_tollgate_2.jpg
نقل قول:این تیپ بنز ها که دو تا چراغ روی هم داره کلاس B و C هستند فکر میکنمنقل قول:
کلاس A معمولا یک چراغ بیشتر نداره
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
تو این تصویر دقت کنیداز سمت راست به چپ کلاس های C ----- B ----- A قرار گرفتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اين عكس رو چطوري گرفته؟!نقل قول:
يعني 3 تاشو با هم بيرون آورده؟
يا كه فتوشاپ هست؟
ما بنز سوارا احتیاط نداریم یه بار از رانندگیم تو جاده های دو طرفه فیلم میگیرم میزارم ببینید کف کنید:31:نقل قول:
جان دستت درد نکنه.
جای داره از شما دوستان و رانندگانی که شب و روز تو جاده های آلمان جونتون رو کف دستتون گذاشتین و دارین واسه یه لقمه نون حلال تو این جاده های شلوغ زحمت میکشید سپاسگذاری کنم.
دوستان احتیاط شرط اول رانندگی به خصوص دوستانی که شوفر اسکانیا هستن.
معلومه فتوشاپه:31:نقل قول:
آقا اين عكس رو چطوري گرفته؟!
يعني 3 تاشو با هم بيرون آورده؟
يا كه فتوشاپ هست؟
ولی از نظر قیافه همشون کلاس a هستن:31:نقل قول:
تو این تصویر دقت کنیداز سمت راست به چپ کلاس های C ----- B ----- A قرار گرفتند
چطوری میشه فرمون رو تنظیم کرد؟؟؟نقل قول:
خب فرمونشون رو تنظیم کن حالش رو ببر هرکدوم رو بستگی به خصوصیتی که داره تنظیم ک
نقل قول:
ّForce feedback Gaine
Steering sensitivity
Steering non-Linearity
رو با توجه به فرمون های کامیون ها تنظیم کن تا به اون چیزی که میخوای برسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول من نمیدونستم اینو وسطی رو فهمیدو واسه حساسیت فرمون که تو اتوبان باید تنبل تنبل باشه ولی اون دئتا دیگه واسه چیه؟؟؟نقل قول:
ّForce feedback Gaine
Steering sensitivity
Steering non-Linearity
رو با توجه به فرمون های کامیون ها تنظیم کن تا به اون چیزی که میخوای برسی
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
برای اعمال مد ها از این راه باید استفاده کنید:نقل قول:
من مد اسپرتشو دانلود کردم چه جوري بايد اسپرت کنم
باید فایل zipیاrar را باز کنید هر چو توش هست extract to کنید داخل
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator\mod
من هم نمیدونستم امتحان کردم جالب بود:31:نقل قول:
ایول من نمیدونستم اینو وسطی رو فهمیدو واسه حساسیت فرمون که تو اتوبان باید تنبل تنبل باشه ولی اون دئتا دیگه واسه چیه؟؟؟
پستای اینجا هم که داره به 1000میرسه:31:
کسی پست 1000 دست بزنه خودم میزنم تو دهنش پست 1000مال خودمه:31:
من توی یک سایت که چند صفحه قبل گذاشته بودید مد اتوبوس رو گرفتم الان ولی با اتوبوس هیچ کار خاصی نیمتونم بکنم
یعنی فقط میتونم توی شهر بگردم و این اصلا خوب نیست راهی داره که بشه با اتوبوس کار کرد:46:
نه اون یه مد واسه این که همینجوری باهاش بچرخی ولی بازی هست که مخصوص اتوبوسنقل قول:
من توی یک سایت که چند صفحه قبل گذاشته بودید مد اتوبوس رو گرفتم الان ولی با اتوبوس هیچ کار خاصی نیمتونم بکنم
یعنی فقط میتونم توی شهر بگردم و این اصلا خوب نیست راهی داره که بشه با اتوبوس کار کرد
ولی این سایت
eurotrucksimulator.org
عجب مد های خفنی داره حیف که بسته هست بهترین مدهای جرمن تراک و یورو ترا توش هست:19:
والا منم نمیدونم ما یک Mod دانلود کردیم این عکسه توش بود :31:نقل قول:
بله همشون با کلاس هستند کاش میشد قدرت و سرعت و کلا تنظیمات خودرو رو دستکاری کرد توی بازی چون کلاس B خوشگلتر از کلاس A هست :31:نقل قول:
ايول...
نميدونستم با موس هم ميشه فرمون رو كنترل كرد!
تا حالا نگفته بودين...
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
اين عكس مربوط به چه بازي اي هست؟نقل قول:
من از همون اول با موس بازی میکردم طبیعی تره:46:نقل قول:
ايول...
نميدونستم با موس هم ميشه فرمون رو كنترل كرد!
تا حالا نگفته بودين...
bus simulator 2010 هستش:31:نقل قول:
اين عكس مربوط به چه بازي اي هست؟
به نظر من بهترین مدنقل قول:
بله همشون با کلاس هستند کاش میشد قدرت و سرعت و کلا تنظیمات خودرو رو دستکاری کرد توی بازی چون کلاس B خوشگلتر از کلاس A هست
این بازی چند تا اشکال داره یکی اینکه نمیشه بدون مد اسپرت کرد و موتور رو تقویت کرد یکی هم وقتی تصادف میکنه آسیب نمیبینه:41:
اره من هم از همون اول که جرمن تراک بازی میکردم تو ف این مد بنز بودم نمیدونستم هم که چیزی هست به نام مد هست فکر میکردم هر کسی نمیتونه اینو بگیره:31:نقل قول:
به نظر من بهترین مد
این هم پست 1000 تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم به مناسبت 1000 تاپيكه شدن اين بحث...
میشه مد تریلیر بزارید:31:
سلام
من هم می خواستم این بازی رابخرم این سایت مانیا سافت مورد تایید دوستان هست( البته میدونستم این سوال جاش اینجا نیست)
بله من از همون جا خریدم خوبه :46:نقل قول:
سلام
من هم می خواستم این بازی رابخرم این سایت مانیا سافت مورد تایید دوستان هست( البته میدونستم این سوال جاش اینجا نیست)
دوستان يك سوال...
اگه من تعداد زيادي آهنگ بريزم در پردازش بازي مشكلي ايجاد نميشه؟
آخه اگه تو جاده حميرا و هايده گوش ندي نميشه...!
خب تبریک من رو هم برای 1000 پست پذیرا باشید:11:
آخر سر هم به خودت رسید شیرین:31:
دمت گرم خیلی با حال هستند ولی عکس ها رو اینجوری نزار لود صفحه طول میکشه برای اونایی که با دایل اپ میان خیلی سختهنقل قول:
ممنون
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
نقل قول:
نه مشکلی بوجود نمیاد:46: