مسعود جان توضیح میدی اینو بیزحمت ؟ زیاد اسپویل نکنی ، بهتره :دینقل قول:
Printable View
مسعود جان توضیح میدی اینو بیزحمت ؟ زیاد اسپویل نکنی ، بهتره :دینقل قول:
این بازی تو چه ژانریه....من تاحالا بازی نکردم...اول باید قبلیاشو برم؟
نقل قول:
مسعود جان توضیح میدی اینو بیزحمت ؟ زیاد اسپویل نکنی ، بهتره
تصمیمایی که تو نسخه های قبل گرفتیم کمترین تاثیر رو داره.
انتشار DLC تو همون روز انتشار بازی تف انداختن تو صورت طرفدارا محسوب میشه.
تعدادی زیادی از دیالوگ ها و اتوماتیک وار بودنشون نالیدن.
چند نفری از گرافیک و قدیمی بودن انیمشن ها و مدل های بدن کاراکتر ها ایراد گرفته.
یکی آتیتش خیلی تنده و گفته این بازی یه آشغاله و اصلا وقتتون رو حرومش نکنید. بازی نسب به نسخه اول خیلی عقب برگشته و تصمیمات در آخر اکثرشون به یک پایان ختم میشه.بازی فاقد نوآوری هست. خلاصه مثه اینکه بنده خدا خیلی نا امید شده.
یه نفر دیگه خیلی باحال گفته. مس افکت 1 یکی از بهترین بازی هایی بود که انجام دادم و حتی برا موفقیتش هایپ کردم. از نسخه دوم هر لذت بردم ولی بیشتر شوتر شده بود و شبیه گیرز. اگه نسخه اول رو یک شاهکار در نظر بگیریم و نسخه دوم رو شوتر کاور بیس ناب، نسخه سوم یک جنایت علیه بشیرت محسوب میشه . نسخه اول یکی از بهترین داستان نویسی رو تو بازیها داشت و احساسات زیادی از گیمرها رو در تسخیر خودش در آورد اما نسخه سوم بدترین داستان نویسی رو داره و سعی کرده یک احساس اندوه و گریه بی ارزش رو به چنتا بچه احمق منتقل کنه. یکی از نقاط قوت بازی برای فروش تاثیر تصمیمات شما در نسخه های اول و دوم در نسخه سوم هست ولی افسوس که تصمیمات هیچ کدوم از شما تاثیر خاصی در پایان بازی نداره و پایانش یکی از بدترین پایان هاست. خلاصه این بنده خدا خیلی نالیده.
یکی دیگه گفته این اولین بازی مس افکت منه که دوستام برام خریدن ( بابا عجب معرفتی ) ولی من هیچ چیز ویژه ای درش ندیدم. خوب حالا یکی نیست بگه چرا 0 دادی؟ : دی
کلا اکثر نظر ها تو همین های بالا ختم میشه یعنی دی ال سی تو روز اول انتشار، انتخاب های بی تاثیر، دیالوگ های اتوماتیک،پایان چرند،داستان ضعیف و اینکه بعضی ها گفتن اصلا این نقش آفرینی نیست
جالبه اکثر یا 10 دادن یا صفر.
یکی هم اومده بود گفته بود این یکی از بهترین بازیهای تاریخه و این همه ترول در موردش توسط عده ای معلوم نیست برا چی هست.. اونایی که 10 دادن گفتن اونایی که صفر دادن ترول میکنن و کلا نظرات خیلی دو گانه هست . به نظر خودم دلیل مهمش همون DLC هست.
خلاصه ما که نفهمیدیم کی راست میگه ولی امتیاز منتقدین حرف گروه دوم رو خیلی بیشتر تایید می کنه.
مسعود جان حالا اسپویل نشه ولی هرچی به پایان بازی میرسیم تصمیات قبلی بی ارزش تر میشه و راس میگن دوستان.
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
اکشن و کمی rpg .فعلا 3 رو بازی کن اگر خوشت اومد حتما باقی رو برو چون مس 2 به گفته ign بهترین بازی تاریخه.:46:نقل قول:
باو این یوزرای خارجی خیلی....هسن ...خیلی احمقن ...
مثه بچه ها یا 10 میدن یا 0 !:5:
فعلا دسمون نرسیده بازی کنیم ببینیم چ خبره ! لااقل ازین دو گانگی دراییم ...
یوزرای خودمونم که نظری نمیدن!:13: (همش دو نفر نظر دادن!)
دوستان من چند روزی تو دنیای نت نبودم.
این بازی مگه میشه سیوهای بازی شماره 2 رو براش به کار برد ؟
اگه میشه ، به چه دردی می خوره ؟
ممنون
تمامی تصمیماتی که توی 2 گرفتی وارد 3 میشه و در جریان بازی تاثیر داره:46:نقل قول:
من که زیاد از بازی شماره 2 سردر نیاوردم حالا این کار رو بکنم یا نه ؟نقل قول:
راستش بحث در مورد اینکه حضور ِ DLC در اول کار چرا باید موجب ناراحتی بشه خودش موضوع ِ کمی نیست .نقل قول:
هر چی باشه ، DLC هست و شاید بخاطر تجربیات ِ گیمر ها اونو یه چیزی مث ِ Post-Play میدونن . اما DLC اسمش روشه ، Downloadable Content ، و اسمش Downloadable Content After Awhile یا یه چیزی توی این مایه ها نیست . به هر حال نظر ترول ها برای خودشون محترمه ...
اما چیزی که باعث شد ازت سوال کنم این بود که فکر کردم DLC داستانی/موضوعیتی داره که گیمر ها رو عصبانی کرده که گویا خداروشکر اینطور نیست .
اره:46::11::27:نقل قول:
بازیو که دانلود کردم از صفحه اول اون تاپیک 11 گیگ بود تقریبا
الان دانلود ها بازیو گذاشته 16-17 گیگه !!!!!!!!!!!!
جریان چیه ؟
دوستان من نسخه ی ایکس باکس رو دارم از کجا بفهمم توش dlc هم هست؟!
فایل های فشرده نصب بازی غیر فشرده شده حجم رفته بالا:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
معمولا نسخه xbox یا ps3 فعال ساز dlc براشون نمیاد:46:نقل قول:
در مورد DLC اطلاعاتی ندارم چون رو کنسول میرم..مثل این که روش نبود..
ولی بازی خیلی زیاد تاریکه اصلا داخل نورماندی که گشت میزنم دیده نیمشه خیلی تاریکه
شخصیت ها وایمیسن جایی که سایه هستش ادم نیمتونه از چهرشون بهره ببره...
+
بازی واقعا سخت شده یا رپیرها قوی شدن یا من دیگه پیر شدم : دی
متاسفانه اکشن بازی هم داره بیداد میکنه گزینه های انتخاب تا اینجا که چیز خاصی نداشتن و فقط دارن روند پیش برد بازی رو سریعتر میکنن
اما باز گیم پلی بازی خیلی خوبه..
اون دود هایی که میندازن رسما رو اعصابه یه موقعی که ملتو گیر انداختی میندازن ادم کلا مجبور میشه محلشو عوض کنه
هوش مصنوعیشون هم رو دست نداره...
برخی دشمنانش منو یاد انچارتد میندازه . که برداشت به جایی بودش..
راستی در مورد گرافیک حرفمو پس میگیرم زرهاشون خیلی زیباست برق خاصی داره
می خواستم با یکی از خدمه نیومده چیز کنم که من نیست ادم مغروریم کلا گفتم یه طوری رفتار کنم فرد خاتی طلب مغفرت کنه اشتب رفتم راهو کلا باهام قهر کرد..: دی
نقل قول:
حیف شد ، DLC ـش خیلی جالبه ، نصف بیشترش مربوط میشه به ME1
+
مال منم نورمندی خیلی تاریکه ، با این که روشناییش رو هم بردم بالا ، روی نور پردازی بازی زیاد کار نکردن ، ME2 بهتر بود
صداگذاری بازی هم مشکل داره ، مثلا بعضی مواقع زیرنویس میاد ولی صدا نیست مثل موقعی که میگه نامه اومده برات
+
لباس Squad ها هم جالبه ، هر کدوم ویژگیه خاصی دارند ، دیگه فقط شکلشون فرق نمی کنه
ای بابا...رفتم مغازه گفت فردا میاریم...ای خدااااا...!عجب گیری کردیم از دست این بازاریا....
دیر و زود داره ولی ..... راستی 21 dec چه خبره ؟؟؟نقل قول:
این Calibrating ـه Garrus هم شده موضوع بحث همه
پیش هرکی میری در مورد Calibrating ـه گروس صحبت میکنه :31:
خب حالا بیچاره آدم کاری ای بوده تو ME2 یکم Calibrate میکرده دیگه ، یعنی چی ، ( هر چند یکم هم نبود ، کل بازی داشت کالیبریت میکرد:31:)
+
این آهنگ Purgatory چقدر قشنگه ، از آهنگ AfterLife قشنگ تره
Bass ـه اسپیکر رو زیاد کنید
سلام...این بازی ال تی 3 میخواد؟اگه ال تی سه بکنم نمیتونم مثلا فیفا 12 بازی کنم؟
اهنگرو موافقم...نقل قول:
خوشبختان اسپیکرهای من اتوماتن امپلی خودش حس کرده بود بیس لازمه و حسرو بهم رسوندن
اتفاقا این From Ashes مرتبط به داستان بازی هست و اینکه چرا باید 10 دلار اضافی درست تو همون روز انتشار براش پرداخت بشه یکمی آزار دهنده هست. می تونستن تو حود بازی قرارش بدن یا بعدا منتشرش کنن. مشخصه با این کار می خواستن فقط درآمد بیشتری کسب کنن.نقل قول:
استش بحث در مورد اینکه حضور ِ DLC در اول کار چرا باید موجب ناراحتی بشه خودش موضوع ِ کمی نیست .
هر چی باشه ، DLC هست و شاید بخاطر تجربیات ِ گیمر ها اونو یه چیزی مث ِ Post-Play میدونن . اما DLC اسمش روشه ، Downloadable Content ، و اسمش Downloadable Content After Awhile یا یه چیزی توی این مایه ها نیست . به هر حال نظر ترول ها برای خودشون محترمه ...
اما چیزی که باعث شد ازت سوال کنم این بود که فکر کردم DLC داستانی/موضوعیتی داره که گیمر ها رو عصبانی کرده که گویا خداروشکر اینطور نیست .
+
این DLC هم شامل یه مرحله تو Eden Prime هست که در واقع با خرید این پک شما Javik رو به یاران خودتون اضافه میکنین که قدرت های biotic و مهارت بالا تو تیراندازی از ویژگی هاشه. بعد این Javik تعدادی جواب های خوشحال کننده برای فن های بازی داره.
نویسنده گیم اینفورمر هم گفته این شرم آوره که اکثر باید برای دونستن سابقه بازی پول پرداخت کنن بخصوص وقتی که DLC رو گرفته کلا نظرش نسبت به Prothean ها عوض شده.
همه فکر می کنن که این نژاد یه نژاد خیر اندیش و به قولی خیر خواه هست ولی وقتی اطالاعات Javik رو میشنوین، اونوقت این نژاد باستانی رو از دید دیگه ای باهاش آشنا میشین.
خلاصه این موضوع یکی از رازهای بزرگ مس افکته و EA مردم رو مجبور کرده اینو بخرن.
علاوه بر این شخصیت جدید، بازیکنا particle rifle از Prothean ها و یک قدرت ضربه زدن جدید رو بدست میارن. هیچ کدوم از این دو تاصیر خیلی زیادی در موفقیت شما تو نبردها ندارن و نکته ی مهم این پک همون صحبت های Javik محسوب میشه.
آقا این بازی نسخه pc داره من هر جا رفتم گفت xbox ش اومده!!!
من mass effect میخوام:41:
متا یا میانگین بازی 94 هستش از 31 نقد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یه قسمت دیگه ای تو نقدا و در مورد نسخه x360 هستش اونم بررسی قابلیت های کینکت در این بازی هستش که gamespot و IGN هر دو این قسمت رو خوب و تا حدی لذت بخش توصیف کردن :
gamespot:
وIGN:نقل قول:
The Xbox 360 version supports the Kinect peripheral, allowing you to call out commands to teammates ("Liara: Warp!"), perform your own skills ("Pull!"), interact with objects ("Open!"), or choose dialogue options. This is all absolutely functional, and sometimes even enjoyable. For instance, calling out to a team member to let loose a biotic power means you don't have to pause the game to pull up the radial menu. On the other hand, there's enough of a delay when speaking your wishes aloud that it's more efficient just to push a button
ونقل قول:
Mass Effect 3 with Kinect feels innocuous enough, which means it works well. Adding the ability to fire off hands-free commands to your team, the mechanic offers responsive functionality without requiring you to shout at your television. Simply speak a command, and Kinect executes generally well, though occasionally stringing three power commands together yields mixed results
.
نقل قول:
نسخه PC هم داره ولی چون برای Xbox زودتر لیک شد و کرک نمیخواست سریع روانه بازار شد
و برای PC هم دیروز کرکش اومد که تا فردا دیگه همه جا برای PC هم میارن
توی کرج که قول امروز غروب رو دادن به من :46:
بعد از اینکه یه روز نبودم و الان اومدم امتیاز ها و واکنش های منتقدان رو دیدم واقعا لذت بردم و دیگه نگرانی ندارم که بازی در حد انتظار نیست
کمترین سری بازی هست که توی همه شماره ها میانگین امتیاز بالای 9 داشته باشه و جالبه سایت های سختگیری مثل گیم اسپات هم از بازی کلی تعریف کردن که دیگه می دونید معمولا همین بازی هایی که از گیم اسپات 9 می گیرن می تونن گوتی بشن از جمله همین سال گذشته...
نسخه Xbox 360 هم فعلا از 42 نقد میانگین 94 رو داره که فوق العاده ست . فقط کاربرای metacritic به صورت خیلی عجیبی به بازی خیلی پایین امتیاز دادن!...
در کل خیلی خوشحالم که بایوور همون بازیی که انتظار داشتیم رو ارائه داده و الان فقط منتظرم بازی دستم برسه و حداقل 100 ساعت برای اون وقت بذارم
من نسخه یک و دو رو بازی نکردم و اصلا نمیدونم این بازی چی به چیه
الان رفتم تو بازی گیج شدم اومدم بیرون
یک کاراکتر ساختم زن انتخاب کردم یک اسمم واسش گذاشتم بعدش یک منو اومد که نوشته بود سبک بازیو انتخاب کنین منم زدم رول پلیینگ
باز بعدش یک منوی دیگه اومد که نوشته بود از بین Soldoer و Infilirate و ... انتخاب کنین موندم چیو بزنم
بهترین انتخاب ها کدوما میشه یک نفر بگه منم همونارو انتخاب کنم
من دارم روی ال تی 2 بازیش میکنم، ظاهراً هم میتونه پچ ال تی 2 بشه هم پچ ال تی 3نقل قول:
راس میگی، واقعا" توجیه پذیر نیست . مرسی مسعود جاننقل قول:
مجموعه نمره ی های بازی تا این لحظه:
Eurogamer – 10/10
RPGSite – 95%
Vox Games – 10/10
PlayStation Lifestyle – 10/10
Eurogamer Germany – 10/10
GameInformer – 10/10
Planet Xbox 360 – 10/10
Atomic Gamer – 10/10
Eurogamer Italy – 10/10
OPM UK – 10/10
GameReactor – 10/10
OXM UK – 10/10
GameHunters – 4/4
The Guardian – 5/5
G4TV – 5/5
Gaming Trend – 99/100
Gamerzines – 98/100
Xbox 360 Achievements – 96/100
IGN – 9.5/10
Gaming XP – PC and PS3 – 95/100
Inside Gaming Daily – 9.5/10
OXM – 9.5/10
CVG – 9.4/10
PC Gamer – 93/100
Looki.de – 92/100
GamesRadar – 9/10
Gamespot – 9/10
Metro – 9/10
IncGamers – 9/10
EGM – 9/10
GameArena – 9/10
Gamestar – 90/100
Cheat Code Central – 4.6/5
Destructoid – 8.5/10
VideoGamer – 8/10
نقل قول:
نقل قول:
نه بازی لزوما lt3 نمیخوادنقل قول:
lt3 بریزی هم میتونی بازی کنی چون دیسک lt3 هم موجوده
بله میتونی با همین دیسک فیفا 12 رو هم بازی کنی
اگر هم بازم سوال داشتی بخش 360 بپرس:11:
فاميتسو هم 37 از 40 داد يعني 10/9/9/9
+
خلاصه داستان DLC Arrival رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم براي اونهايي كه اين DLC رو بازي نكرده بودن و ميخوان بيان مستقيما رو 3!
یه دفعه قیمت بازی رو 10 دلار بیشتر می کردن و خیال خودشون رو راحت می کردن :دینقل قول:
اتفاقا این From Ashes مرتبط به داستان بازی هست و اینکه چرا باید 10 دلار اضافی درست تو همون روز انتشار براش پرداخت بشه یکمی آزار دهنده هست. می تونستن تو حود بازی قرارش بدن یا بعدا منتشرش کنن. مشخصه با این کار می خواستن فقط درآمد بیشتری کسب کنن.
+
این DLC هم شامل یه مرحله تو Eden Prime هست که در واقع با خرید این پک شما Javik رو به یاران خودتون اضافه میکنین که قدرت های biotic و مهارت بالا تو تیراندازی از ویژگی هاشه. بعد این Javik تعدادی جواب های خوشحال کننده برای فن های بازی داره.
نویسنده گیم اینفورمر هم گفته این شرم آوره که اکثر باید برای دونستن سابقه بازی پول پرداخت کنن بخصوص وقتی که DLC رو گرفته کلا نظرش نسبت به Prothean ها عوض شده.
همه فکر می کنن که این نژاد یه نژاد خیر اندیش و به قولی خیر خواه هست ولی وقتی اطالاعات Javik رو میشنوین، اونوقت این نژاد باستانی رو از دید دیگه ای باهاش آشنا میشین.
خلاصه این موضوع یکی از رازهای بزرگ مس افکته و EA مردم رو مجبور کرده اینو بخرن.
علاوه بر این شخصیت جدید، بازیکنا particle rifle از Prothean ها و یک قدرت ضربه زدن جدید رو بدست میارن. هیچ کدوم از این دو تاصیر خیلی زیادی در موفقیت شما تو نبردها ندارن و نکته ی مهم این پک همون صحبت های Javik محسوب میشه.
اینکه که یه DLC داستانی همون روز بازی بیاد فقط از EA برمیاد! DLC های داستانی بازی ها معمولا چند ماه بعد از انتشار بازی میان...
کلا هنوزم معنقدم که Bioware اگه یه ناشر دیگه ای به جز EA برای بازی های خودش داشت بهتر و راحتر می تونست کار کنه و EA بیشتر به فکر پوله و مثلا براش مهم نیست که سری بزرگی مثل DA خراب بشه یا مثلا در مورد همین ME هم یه سری جاها کارای عجیبی کرده که مشخصه فقط برای پول بوده...
+
در مورد انتقال سیو ها هم IGN مطلب جالبی نوشته:
چیزایی که از شماره یک و دو منتقل میشن رو دیگه فکر کنم اکثرشو بدونید
این قسمت هم که رومنس با هر کسی توی شماره یک و دو توی شماره سه تاثیرگذاره هم جالبه و تا حدودی هم قابل پیش بینی بود
دوستان محترم که تک خوری میکنند یادشون باشه : ما برای اینکه این تاپیک ، تاپیک شود خون دلها خورده ایم ،خون دلها خورده ایم!
ولی من تک خوری نمیکنم برین سایت زیر ثبت نام کنید شماره سریالی میده که بر اساس اون میتونید یک SNIPER در بازی به صورت رایگان دانلود کنید. البته از طریق ORIGIN . فعلا من سریال رو گرفتم دانلود نکردم.
نقل قول:
مسعود جان ولی گیمر ها دارن سخت میگیرن. آیا شما خودت حاضر بودی به خاطر یک سگ روباتیک یک ARTBOOK و ALTERNATIVE APPEARANCE PACK 20 دلار بیشتر پول بدی تا نسخه CE رو بخری؟ نه مجبورن برای فروش یک ویژگی بزارن که شما به خاطرش پول بدی.
توجه داشته باشیم بیشتر DLC های اختصاصی بازی مثل ARMOR که در صورت پیش خرید مس 2 از GAMESTOP به بازی اضافه میشد هیچ وقت در اختیار سایرین ( به غیر از نسخه های PIRACY شده) قرار نگرفت. از نظر من قیمت بالاست ولی لطف هم کردند همون روز پخش بازی DLC رو برای دانلود گذاشتند میتونستند چند ماه دیگه بازرند. چون حتی 10 امتیاز اضافه به WAR ASSET شپرد میتونه در نتیجه گیری بهتر شپرد رو یاری کنه.:46:
دوستان یه سوال، طبق وعده ای قبلا داده بودند میشه از سیو مس افکت 2 برای ادامه در این قسمت استفاده کرد؟
دوستان فکر کنم با اینکه RPGش خیلی RPG نیست ولی راهی نباشه . آدم اگه میخواست اکشن بازی کنه که میرفت سراغ شونصد هزار تایتل دیگه ، موافقید ؟ RPG شروع کنم ؟ :دی
**
و یه چیز دیگه ، هنوز برنامه ای نیومده بشه مثلا" یک DLC رو به سیو ها اضافه کرد ؟ من سیوم همه ی دی ال سی هارو داره به جز Arrival و بسی ناراحتم
بله میشهنقل قول:
نقل قول:
سبک های بازی زیاد با هم تفاوت ندارند
تو Action نمیشه چهره ، کلاس و بقیه چیز ها رو تغییر داد و کلاس پیشفرض Soldier است + داخل بازی نمیشه دیالوگ ها رو انتخاب کرد که از قسمت Option میشه تغییرش داد
قسمت RPG هم که همه کار میشه انجام داد
Story هم که درجه سختی بازی رو کم میکنه
+
DLC ـیه Arrival چیزی به ME3 منتقل نمیکنه
فقط باید داستانش رو بدونی که حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته
من مس افکت ندارم ولی مس افکت داران را دوست دارم!
سعید جان ، اقا حامد( layken) ، داش مسعود و خیل عظیمی که بدون ما بازی میکنید نسبت به نسخه 2 بازی چطوره ؟ بهتره ؟ و آیا قشنگه؟
نقل قول:
ما هم تو را دوست داریم : دی
الان نمیشه نظر داد ، باید تا آخرش بریم ببینیم چطوره
از بعضی لحاظ خیلی بهتره و از بعضی جهات ME2 بهتره
مثلا Citadel قشنگ تر شده ، موزیک های بازی قشنگ ترن ، المان های RPG بهتر شده ، Action ـه بازی بهتر شده + نوع آوری های جدید و....
نورپردازی و صداگذاری بازی ضعیفه + باگ ها خیلی بیشتر شده + انیمیشن ها و Movement ها مصنوعی میزنه و...
در کل هنوز نمیشه گفت از ME2 بهتره یا نه ( مگر اینکه همین مؤلفه های بالا رو در نظر بگیری )
من دستام کور بشن اگه دست به این بازی زده باشن : دینقل قول:
سعید جان ، اقا حامد( layken) ، داش مسعود و خیل عظیمی که بدون ما بازی میکنید نسبت به نسخه 2 بازی چطوره ؟ بهتره ؟ و آیا قشنگه؟