انسانی که تو زندگیش اشتباه نکنه یعنی کاری نمیکنه.
اشتباه یعنی تجربه.
من خودم وقتی که کارمو شروع کردم تو 6 ماه اول {وقتی که شاگرد مغازه بودم} 1 تومن وسیله خراب کردم.
و همین خراب کردن ها باعث شد تا تو کارم موفق شوم.
Printable View
انسانی که تو زندگیش اشتباه نکنه یعنی کاری نمیکنه.
اشتباه یعنی تجربه.
من خودم وقتی که کارمو شروع کردم تو 6 ماه اول {وقتی که شاگرد مغازه بودم} 1 تومن وسیله خراب کردم.
و همین خراب کردن ها باعث شد تا تو کارم موفق شوم.
هیچ وقت سعی نکنین ارزون ترین چیز ممکن رو بخرین که در حال حاضر جوابگوئه...
هر چی گوشی خریدم این طوری شده ، پی سی هر چی بستم همین طور شد و بسیاری موارد دیگه :دی وقتی چنین چیزی بخرین ، به زودی از رده خارج میشه و دلتون رو میزنه و باز مجبورین واس اون چیز خرج کنین...
تو زندگیم همیشه سعی کردم به هر چیزی از زاویه های متفاوت نگاه کنم .
همیـــــــــــــشه سعــــــــی کردم هیـــچ دروغـــــــــــــــــی نگـــــــــــم.
سعی کردم همرو خوب ببینم.
سعیم این بوده کسیو مسخره نکنم.
کسیو از خودم نرنجونم.
اما دوباره الان که دیدمو عوض میکنم میبینم ممکنه اینطوری که گفتم نباشم:(
اگه یه جا حس کردی ،فقط حس کردی که داری یه کار غلط انجام میدی دیگه ادامش نده
حتما باید سرت به سنگ بخوره که بفهمی راهی که اومدی اشتباه بوده؟!!
منظورم اینه که همیشه لازم نیست تجربه کنی!!یه موقعایی بدون تجربه کردن میشه خیلی درسا رو از اشتباهات نکرده گرفت...
یکی بزرگترین نتایجی که تو زندگیم گرفتم همین بوده!!!:31:
تو دنيا يه نفر يا مظلومه يا ظالم! پس تو يا مظلومي يا ظالم!
سركش باش تا ديگران براي تو سركشي نكنن!!!
به هیچ دختری نگو دوستش داری اگه میخوای برات بمونه
سلامنقل قول:
:10:
در ادامه ی سخنِ ارزشمندِ شما :
و کسی که از اشتباهاتش درس نمیگیره یعنی اشتباهاتش رو فراموش میکنه و اونها رو تکرار میکنه , انسانِ خردمندی نیست .
در ارتباط برقرار کردنِ با او مراقب باشید چون بعید نیست خودتون قربانیِ اشتباهاتش بشین .
سلام
اگه ازدواج کردین سعی کنین همیشه بهش بگین چه احساسی نسبت بهش دارین بهش بکین که دوستش دارین چقدر دلتون واسش تنگ شده
هروقت دیدین یک نفر یا چند نفر ریختن توی سر یک نفر دارن میزننش برین کمک اون ضعیفه مهم نیست کتک بخورین یا بزنین
مهم اینه که مرد باشین ناایستین نگاه کنین بعدشم سعی کنین یک ورزش رزمی برین غیر از اینکه اعتماد به نفستون را زیاد میکنه و خصوصیات مردونه بهتون میده یک همچین جاههایی به درد میخوره
قبل از اینکه کاری رو شروع کنید حتما مشورت کنید.چون چیزهایی که تو سرمون در مورد اون کار میگذره شاید درست نباشه!!
سعی کنید بعضی از کارها رو که شاید با بالارفتن سن دیگه حوصله و قدرتشو نداشته باشید رو انجام بدید.مثل تحصیل و گرفتن گواهی نامه!!
همیشه برایگرفتن آخرین اطلاعات به منبعی مطمئن مراجه کنید و حرفهای مردم رو در مورد موضوع مورد نظر جدی نگیرید
همین موضوع قتل روح ا... داداشی یه نمونشه که تو کوچه و خیابون هزار تا نظر و شایعه دارن میگن دربارش!!
سلام
بعضیها به شدت به چشم شور و چشم زدن و نظر زدن اعتقاد دارند تا حدی که ممکنه بخاطر فرار از مردم شور چشم و نظر خوردن , حتی از یک شهر برند به شهر دیگه یا حتی به یک کشور دیگه !!!!.
هرگز به کسی نگین :
وای چقدر ماشینت قشنگه .
وای چقدر موهات صافه . وای چقدر براقه .
وای چقدر بچه ات تپول و نازه .
چقدر صدات قشنگه .
وای چقدر لباست قشنگه .
عجب خونه ی بزرگی دارین .
عجب بابای خوش تیپی داره .
و غیره و غیره ....
اگر بلائی سرش بیاد به اولین چیزی که فکر میکنه اینه که شما بسیار چشمتون شوره و نظرش زدین . ممکنه تا ابد ازتون فرار کنه . یا حد اقل تا میتونه سعی میکنه باهاتون روبرو نشه و شما رو دشمن حساب میکنه .
پس دور از شتر بخوابین و خوابِ آشفته نبینین .
احساستون رو طور دیگری بیان کنین .
بگین :
این بچه ی تو هست ؟ خدا حفظش کنه . اسمش چیه ؟
در مورد مو و لباس و ماشین و زیبائی هم تا میتونین نظر ندین اصلاً یا اینطوری بگین :
خدا موهایِ قشنگی بهت داده , قدر این نعمتِ خداوند رو بدون و ازش درست استفاده کن .
==================================
حسادت کردن در دلِ همه وجود داره . اگر فکر میکنین اصلاً حسود نیستین , به یاد بیارین اون لحظه ای رو که دیدین کسی نعمتی داره مثل لباس زیبا یا ماشین یا صدا یا چهره ی زیبا یا قبولی در کنکور یا هر نعمتِ دیگه , و در حالی که لبهاتون خندان بود و زبانتون بخاطر اون نعمت بهش تبریک گفت , اما در دلتون احساسِ خوبی نداشتین . همون احساس , کمترین درجه ی حسادت هست .
شدیدترین درجه ی حسادت باعثِ جرم و جنایت و حتی قتل میشه .
مراقب باشین که حسادت رو با غبطه اشتباه نگیرین .
حسود آرزو میکنه که اون نعمت از طرف گرفته بشه
اما کسی که غبطه میخوره از اینکه اون شخص اون نعمت رو داره ناراحت نیست بلکه میگه ای کاش من هم اون نعمت رو داشتم .
================================
حسادت با ایمان رابطه ی معکوس داره .
هر چه ایمان قوی تر میشه حسادت ضعیف تر و ضعیف تر میشه .
اگر دوست دارین ایمانتون رو بسنجین ببینین تا چه حد بیماریِ حسادت وجودِ شما رو تسخیر کرده .
سلام
دوستِ عزیز , انسانِ حسود فقط وقتی خطرناک میشه که آتشِ حسادت در دلش شعله ور میشه .
برایِ همین هست که خداوند در قرآن میفرماید :
وَمِن شَرِّ حاسِدٍ { إذا حَسَد } و از شر حسود هنگامی که حسادتش برانگیخته میشود .
درست مثل عقربی که در کوهها و بیابونها هست و از شما دوره و خطری براتون نداره اما وقتی به شما نزدیک میشه اونوقت هست که خطرناک میشه و شما تصمیم به کشتنش میگیرید .
===================================
کاری نکنید که آتشِ حسادت در دلِ مردم شعله ور بشه چون ممکنه بدجوری بهتون صدمه بزنند.
مثال:
تا میتونین به کسی نگین که بچتون یا خواهر یا برادرتون همه ی نمره هاش در درس عالیه و شاگرد اوله وگرنه امکانِ شعله ور شدنِ آتش حسادت در دلِ انسانِ حسود هست و فقط خدا میدونه برایِ خاموش کردنش و به آرامش رسیدن , دست به چه کاری بزنه .
هرگز موبایل گران قیمت یا ساعتِ گرانقیمت یا زیورآلات رو به نمایش نذارین ( پز دادن) .
اگر از این کار خیلی خوشتون میاد معنیش اینه که معنویاتِ شما قوی نیست .
چرا ؟؟؟؟
چون کسانی که اون اشیاءِ گرانقیمت رو میبینند چهار دسته هستند :
1- دسته ی اول که انسانهایِ خوبی هستند یعنی حسادت نمیکنند به شما اما با دیدنِ اون اشیاء قیمتی غبطه میخورند یعنی دلشون میشکنه . دلتون میاد دلِ اونها رو بشکنید ؟ کسی که معنویاتِ قوی داره امکان نداره این کار رو انجام بده و اگر انجام داد ممکنه برایِ جبرانِ این اشتباهش اون شیءِ قیمتی رو ببخشه به اون شخص .
2- انسانهایِ حسود که با دیدنِ اون اشیاء , حسادتشون تحریک میشه و خدا میدونه که کار به کجا بکشه .
3- انسانهایی که حلال و حرام سرشون نمیشه و با دیدنِ اون اشیاء قیمتی , طَمَعشون به شدت برانگیخته میشه و تصمیم میگیرند اونها رو از شما بدزدند یا باصطلاح کش برند .
4- دسته ی چهارم بسیار اندک هستند و بسیار هم خردمند هستند با معنویاتِ بسیار قوی و وقتی که اون اشیاء قیمتی رو میبینند , نه حسادتشون تحریک چون میدانند آنچه دارید از خداست و فقط برایِ آزمایشِ شماست .
نه غبطه میخورند چون میداند به اون چیزها نیازی ندارند و اگر هم احتیاج داشته باشند هر وقت خدا روزیِ حلال بهشون بده میتونند بخرند ( در حدِ نیازشون فقط ) و هرگز حسرتِ مالِ دنیا رو نمیخورند .
و نه به فکر دزدیدنِ اون اشیاء میافتند چون حد و مرزی رو که خدا تعیین کرده در استفاده از نعمتهایِ دنیوی به خوبی رعایت میکنند (حدودَ الله ) .
میدونین وقتی این اطلاعات در ذهنتون جا بیافته چه اخلاقی پیدا میکنید ؟؟؟؟
دیگه وقتی میرید چیزی بخرید , اول از خودتون میپرسید : هدفِ من از خریدِ این کالا چی هست ؟؟؟ آیا من واقعاً به این کالا نیاز دارم ؟؟؟ آیا هدف من از خریدش خدا پسندانه هست ؟؟؟؟
اگر پی بردین که هدفتون فقط پز دادن هست از خریدش منصرف میشین . چون میدونین نیت و هدفتون خیر و خداپسندانه نیست .
با این معنویاتِ قوی , شما خیلی راحت از خریدش منصرف میشین بدونِ اینکه حسرتش رو بخورین .
این اخلاقِ پسندیده یک حسنِ بسیار بزرگ داره :
مخارج شما بسیار کم میشه .
وقتی مخارجتون کم بشه اونوقت با درآمدِ کمتر میتونید راحت زندگی کنید .
:20:
چون اسراف و تبذیر ( ریخت و پاش) در زندگیِ شما از بین میره .
اسراف یعنی تهیه ی چیزی بیش از حدِ نیاز مثل خرید موبایل یا ساعتِ بسیار گرانقیمت .
تبذیر یا ریخت و پاش یعنی تهیه ی چیزی که اصلاً بهش نیازی نیست مثل خرید یک گلدانِ نقره یا حتی طلا .
وقتی به این مرحله از معنویات برسید , یک نعمتِ بسیار ارزشمند بدست میارین :
تا 99,99999% , از رزقِ حرام و غیرقانونی بی نیاز میشید . بیشتر کسانی که درآمد حرام و غیر قانونی و نامشروع دارند , اون درآمدها رو در اسراف و تبذیر خرج میکنند !!!!
یعنی میدزدند و خرج چیزهایی مثل قمار و فحشا و پز دادن و مواد مخدر و مشروب و مهمونیهای آنچنانی و پر زرق و برق و جشنها و پارتیها و مسافرتهای داخلی و خارجی و غیره میکنند .
می بینید چطور همه ی امور این دنیا مثل دانه هایِ یک زنجیر به هم متصل و مرتبط هست .
اگر چیز زیادی درک نکردین از مطالبی که الان خوندین یا براتون بی اهمیت یا کم اهمیت هست , برای خودتون زنگِ خطر بزنید .
ممنون از وقتتون و اینکه منت گذاشتین و این مطلب رو خوندین
:11:
سعی کنید برای تفریح حتی 1 بار هم که شده به جاهایی برید که بچه گیها زیاد میرفتید
هفته پیش یه سر رفتم پارک لاله همونجایی که مجسمه ها وجود داره.تقریبا 12_13 سالی میشد که نرفته بودم.تمام خاطراتم زنده شد.کلی شاد شدم
خیلی زود دیر میشه
هر وقت با یکی از عزیزانت قهر کردی به این فکر کن زندگی خیلی کوتاه ادم از نفس بعدیش خبر نداره:13:
من یکی از دوستام رو رنجوندم می خواستم از دلش در بیارم ولی تکبر باعث میشد امروز فردا کنم :37: تصادف کرد فوت کرد
همیشه خودم رو سرزنش می کنم
برای فکر کردن بهتره پیاده روی کنید!!
این تجربه منه و شاید برای شما کاربرد نداشته باشه ولی امتحانش ضرر نداره
من هر وقت به پیاده روی میرم راحت تر و بازتر فکر میکنم!!وقتی آدمها رو میبینم و حس میکنم زندگی پویا ست و جریان داره فکرم آزاد و رها میشه و چیزایی به ذهنم میرسه که تو تنهایی نمیرسه!!
دوباره شروع شد
به نقد کشیدن تجربیات دیگران:18:
دوستان اگه پستی نظرتونو به خودش جلب کرد و متوجه شدید که میتونه براتون مفید باشه.اگر خواستید از کلید تشکر پائین همین پست استفاده کنید.اگر نخواستید استفاده نکنید:5:
خواهش دارم از نقد و تحلیل و بررسی و جواب دادن به پستها بپرهیزید:10:
یه خواهش کوچیک دیگه دارم که مسائلی که در شان این تاپیک نیست مطرح نشه.مـــــــــــثل:
نقل قول:
اگر با خانمتان تو بازار دارید میرید.
یه اقایی بیاد بهتون بگه اقا ببخشید میخوام خانمتونو ببینم و لذت ببرم.
اگه داری واسه کاری تلاش میکنی یه اتفاق خوب افتاد که فک کردی داری مو فق میشی به خودت مغرور نشو که درستش کردم!!!:27: بعضی اتفاقای خوب مثه گرمایین که تو زمستون میاد و همه جوونه هارو خراب میکنه!!! به تلاشت ادامه بده که شاید اون اتفاق خوب موقت بوده تو هنوز به اون نتیجه اصلی نرسیدی
.................................................. ..........................................
این واقعاً تجربه بود!؟!؟! یعنی هست کسی که همچین حماقتی کنه!؟!؟نقل قول:
میخوام خانمتونو ببینم و لذت ببرم
من تجربه نکرده میگم خودتم با همون ماشین دربستی برو!!!چون همچین شخصی حتماً دیوونس!!!
دوستان سلام /
تاپیک موقتا رفع توقیف! :31: میشه /
امیدوارم دوستان گرامی فقط به بیان "تجربیاتی که داشتند و میتونه توی زندگی به بقیه کمک بکنه " تمرکز کنند و نقل قول گرفتن و نقد کردن تجربیات دیگران که معمولا حاصلی بیش از بحث های بیهوده و طولانی و کش دار و بعضا دلخوری رو به همراه نداره پرهیز کنند /
استفاده از کلید تشکر نشوندهنده ی مفید و کاربردی بودن تجربیات دوستان هست و بالعکس .
ممنون از توجه و همکاری دوستان .
برای آقایون: از ازدواج با خانم های بیشتر از 5 سال بزرگتر از خودتون هستن پرهیز کنید.
برای خانمها: از ازدواج با آقایونی که بیشتر از 5 سال بزرگتر از خودتون هستن پرهیز کنید.
آدم باید بعضی جاها خودشو بزنه به اون راه!
قبل از وارد شدن به محیط جدید حتما از قوانین اونجا با خبر بشید تا خدای نکرده دچار مشکل نشید
خوب من تازه وارد یه شغل جدید شده بودم و از هیچ چیز خبر نداشتم.بقیه دوستان هم که خوب چیزی نمیگن!!!!!
تا 1 ماه کارم شده بود سوتی دادن در حالی که میتونستم با سئوال کردن از کارفرما از مقررات آشنا بشم
اینکه میگن یکی دو روز قبل از کنکور دیگه درس نخونید چرته من خودم دیروز کنکور داشتم شب قبلش تا ساعت 2.5 خوندم صبح هم ساعت 5 پاشدم یه نیم ساعت خوندم و یه صبحانه خوردم و رفتم حوزه اتفاقا از همون چیزهایی که صبح خوندم یه سوال اومد و از اون چیزها که شب قبل خونده بودم دوتا تست اومد بود
سلام
بعضی وقتها نمیشه حرفهایِ جدی رو با جدیّت به دیگران گفت بلکه باید در قالبِ شوخی منظورمون رو بیان کنیم .
مثال : پدری که میبینه فرزندش درس نمیخونه , به شوخی و خنده بهش میگه اگر دل به درس ندی و نمره هات بد باشه , از پدریِ تو استعفا میدم و از مسافرت و جایزه و اینها هم خبری نیست .
شما با شوخی و خنده میگین اما فرزندتون متوجه میشه که شما از بی توجهیش به درس ناراضی هستین .
اگر نتیجه ی مثبت نگرفتین , دفعه ی بعد اندکی با جدیت حرف بزنین و یادآوریش کنین با شوخی که این بار دومه .
بعضی اوقات واقعا لازم میشه بیخیال یه سری چیزا بشی و ریسک ترک کردنشونو بپذیری،
ولی تا جایی که میشه باید احتمال ریسک رو پایین بیاری، به نظرم بهترین کارایی که میتونی بکنی اینه که اولا منطقی همه ی جوانبو در نظر بگیری، آیا واقعا خوبیاش بهتر از بدیهاشه؟ دوما اینکه مشورت کنی و اطلاعاتتو در اون زمینه تا جایی که میتونی بالا ببری، شاید داری از شرایط الانت فرار میکنی و این درست نیست! سوما اینکه، بعد از اینکه تصمیم گرفتی، پلهای پشت سرتو خراب نکن، چون تو داری واسه چیزی تصمیم میگیری که هنوز داخلش نشدی!
دیدم که میگم : دی
اگر دوست دارین به عقاید و سلایقتون احترام گذاشته بشه...باید به عقاید و سلایق دیگران هرچند غلط یا مسخره، احترام بذارید.
یادتون یاشه عقاید و سلایق دیگران شاید به نظر شما پیش پا افتاده یا اشتباه بیاد...اما برای خودشون ارزشمنده.
سلام دوستان
این تجربیاتی که بد نیست بدونید
به هیچ کس پول دستی قرض ندید چون تو این دوره زمونه دیگه برگشتش با خداست
رفیقمبه یه بنده خدایی پول قرض دادم قرار بود 2 هفته ای بده شد 6 ماه اونم انقدر التماسش کرد تا آخرش تیکه تیکه داد خواهش می کنم نصیحت منو گوش کنید و به کسی قرض پول قرض ندید الان همه بی پول شدن
در ضمن اسراتون به خصوص رازهایی که خانوادگی هستش رو به کسی نگید حتی به بهترین رفیقاتون
با کسی که خیلی منم منم می کنه رفاقت نکنید چون خیلی خودشون دست بالا می گیرن و توقعشون بالاست در صورتی که هیچی نیستن
تو روابط با دیگران انتظاراتمون رو پائیین بیاریم
یکی از دوستام چند روز پیش اومد خونمون و گفت دستگاه DVDپلیر رو بهش قرض بدم.منم به خاطر دلایلی که داشتم این کار رو انجام ندادم.اون دوستم هم از دستم دلخور شده و چند وقته که زنگ نمیزنه!!!
در رایطه با جنس مخالف احساسات رو کنار بزاریم تا بتونیم راحت تر با شرایط برخورد کنیم
اگه اهل ورزش و باشگاه بدن سازی هستید سعی کنید که حرکت هایی رو که بلد نیستید حتما حتما از خود مربی بپرسید! از هر ننه قمری که میاد نپرسید.اگه دقت کرده باشید هرکی هر حرکتی رو یه جور انجام میده.
یه جاهایی باید رو در وایسی رو بزاری کنار و رک و پوست کنده حرف بزنی
مثلا یه جایی میخوای بری رفیقت هم 3 پیچ شده میخواد بیاد که اون جا مناسب اون شخص نیست دراین مواقع باید طرف رو متقاعدش کنی که نیاد نه این که بپیچونیش بهش بگی دارم میرم یه جای دیگه چون بعدا 100% میفهمه که پیچوندیش(انسان ها همیشه سوتی می دهند):31:
رفیق های قدیمی تون رو هیچ وقت فراموش نکنید چون هر چی باشند یه زمانی رفیق بودند وممکنه به درد آدم بخورند
برای خرید یه جنس ارزان ومعمولی پا نشید با 5 تا از رفیقاتون برید مغازه و 1 جنس بخرید برگردید می بینید که فروشنده برخورد بدی باهاتون می کنه
همیشه اگر میخواهید تیکه خنده دار بندازید اول از یه کوچیکش شروع کنید ببینید طرف جنبه داره یا حال می کنه یا نه یه دفعه یه تیکه خرکی نندازید طرف ناراحت بشه یا خرابتون بکنه
اگر قصد خرید یه جنس رو دارید و خریدار هستید وارد یه فروشگاه بشید (به خصوص نمایندگی های خاص) وگرنه برای قیمت گرفتن و دیدن اجناس از همین اینترنت هم میشه استفاده کرد
گاهی اوقات دیدین! چیزی به دلتون می افته! همون حس ششمه:31:
بهش ایمان بیارین! انجام بدین که بعدا پشیمون نیشین! :31:
نگین گفتما........ حیف شد کاش اون کار و کرده بودم یا از اون راه رفته بودم یا بهش گفته بود و.....
بزرگترین تجربه ای که تا حالا داشتم و خیلی هم ازش ضربه خورده ام ، هوس آدم رو آتیش میزنه...:41:
سلام
اگر در سایتی مطلبی نوشتین و عده ای براتون دکمه ی تشکر رو زدند , معنیش این نیست که حرفِ شما حتماً و بدونِ شک صحیح هست .
بلکه معنیش اینه که کسانی که دکمه تشکر رو زده اند با شما هم عقیده هستند .
اما اینکه آیا حرفتان صحیح هست یا نه , این یک موضوع دیگه هست و به تعداد تشکرها هیچ ارتباطی نداره .
شاید هیچکس تشکر نکنه اما حرفتون کاملاً صحیح باشه .
شاید 1000 نفر تشکر کنند اما حرفتون صحیح نباشه.
============================================
نتیجه ی منطقی :
نه از تشکر نکردن ناراحت و دلسرد بشین و نه از تشکرها خرسند .
فقط در فکر این باشید که اطلاعاتِ صحیح و مفید و خداپسندانه بنویسید .
اما اگر اطلاعاتی مفید و سودمند خواندید حتماً تشکر کنید . کسی که از مخلوق تشکر نکنه , از خالق تشکر نکرده .
مَن لَم یَشکُرُ المخلوقَ لَم یَشکُرُ الله
================================ ==
وقتی کار خیری انجام میدین به هیچ وجه منتظر تشکر بندگانِ خدا نباشین .
فقط در دل بگین :
خدایا ممنون که افتخار انجام این کار خیر رو به من دادی . اجر من با تو خدایِ شکور هست که اجر هیچ نیکوکاری رو ضایع نمیکنی . و چه خوش اجردهنده ای . به تشکر بندگانت هم نیازی ندارم .
من چون فروشنده ام این تجربیات رو میذارم
برای مغازه هایی که اجناس ریز و تزیینی دارند یا لباس فروشی هستند حتما وارد مغازه بشوید.وقتی از دور به مغازه نگاه میکنید نه چیزی میتوانید ببینید نه از قیمت ها خبردار میشوید.
وقتی وارد مغازه شدید نگاه کنید که قیمت ها به ریال هست یا تومان.اگر ندانستید از فروشنده بپرسید.بارها شده جنسی که قیمتش به تومان هست رو مشتری پسندیده و کادو کرده ام و بعد وقت پول دادن...
فروشنده فقط برایش فروش مهم هست.خجالت نکشید اگر سر و وضع مناسبی نداشتید و خیلی هم دلتان میخواهد آن مغازه را ببینید وارد مغازه شوید.
چانه زدن خوب هست ولی اول ببینید آن قیمتی که فروشنده میگوید به جنس میخورد یا خیر.بارها شده جنسی که قیمتش صد وپنجاه تومان بود را ما گفتیم پانزده تومان.بعد مشتری میگوید اقا ده تومان می شود؟؟؟اینجوری فقط مورد مسخره فروشنده قرار میگیرید..(این را گفتم چون ایرانی ها به شدت چانه میزنند.گاهی جنس را هم نمیخواهند بخرند ولی باز چانه میزنند.
هیچ وقت برای کسی بیشتر از توانتون مایه نذارین اگه انجام کاری براتون مقدور نیست بدون تعارف به طرف بگین
به عبارت دیگه همیشه خودتون و احساسات خودتون رو دز اولویت قرار بدید
امروز و دیروز برای من یه چیزی پیش اومد که اصلأ فکرشو نمی کردم افرادی که همه جوره باهاشون همراه بودم تو هر شرایطی خیلی راحت منو فاکتور گرفتن مجبور شدم خودم به تنهایی کارم رو انجام بدم
اینجا بود که فهمیدم جز خودم کسی دلش برا من نمی سوزه
البته برای من که خیلی نیاز به تمرین هست تا بتونم این کار رو انجام بدم :41:
ویه نکته دیگه اینکه :
وقتی به کسی زیاد محبت می کنی بعد از مدتی براش این تصور بوجود میاد که داری وظیفه ات رو انجام می دی و اگه بخوای یه جا کات کنی محبت رو رفتارش باهات تغییر میکنه
سعی کن تو زندگیت همیشه برای خودت یه چهارچوب داشته باشی
کسی که تو زندگی اش چهارچوب داره یعنی برای خودش ارزش قائله
یعنی من ارزشمند هستم
هیچ وقت تابع یه زندگی علی اصغری نباشید
....
هر چیزی رو به همسرت نگو ....
در هر کاری که هستی سعی کن بهترین باشی
هيچ وقت، زود تصميم نگيريد.
من از اين موضوع ضربه خوردم شما نخوريد. هميشه براي هر كاري حتي يك اس ام اس اول فكر كنيد و زود كاري رو انجام نديد. وقتي احساس ميكنيد از چيزي حرصتون گرفته اصلآ قضاوت نكنيد و كار خاصي انجام نديد.
هیچ وقت عاشق نشین
عشق فقط عشق بچه به پدر و مادر و نیز برعکسش
و همچنین عشق خدایی
دختر و زن و... به غیر از اشک و زاری چیزی نداره..:41: