درسته همین عطر منظورم بودنقل قول:
شما گفتی از عطر ها تند خوشم نمیاد
من تا اونجایی که یادمه قبلا گفته بودی از این عطر خوشم (در واقع مقایسه کردم با توجه به اینکه گفتی دانهیل قهوه ای بو تندی داره )
Printable View
درسته همین عطر منظورم بودنقل قول:
شما گفتی از عطر ها تند خوشم نمیاد
من تا اونجایی که یادمه قبلا گفته بودی از این عطر خوشم (در واقع مقایسه کردم با توجه به اینکه گفتی دانهیل قهوه ای بو تندی داره )
Yves Saint Laurent - Rive Gauche pour Homme اینجا پیدا میشه؟
اسم بنده علي هستش.نقل قول:
والا عطر شيك اون چنان بوي پرتقال تندي نداره و همونم كه اولشه نصفش با بوي هندوانه قاطي شده و در عرض نيم ساعت از بين ميره...اصلا به عنوان عطر مركباتي به حساب نمياد.نت ميانيش بيشتر بوي مشك و بوي وانيلو ادويه ميده.وسطاش يه جورايي شرقي ميشه اما به طور ملايم و آخرش هم بوي چوبي به خودش ميگيره.
نظر دخترا در حد تيم ملي بود...نظر آقايون هم معمولا اين طوره كه كسي كه استفاده كنه و خوشش بياد ديگه از اين عطر هيچ وقت دست بر نمي داره.من تا حالا نديدم كسي از اين عطر استفاده كرده باشه و بيش از 2 3 بار نخريده باشه.
بخشید اسمه گلتون رو نمیدونم.:11:نقل قول:
بوهای تندی که گرم یا شیرین باشن اذیت میکنن.هرمس تنده ولی تلخه.ولی......یادم نمیاد گفته بوشم خیلی خوشم میادا؟!!پیداش نکردم ولی فکر کنم گفتم بدک نیست.
مثلا کنزو جانگل هم تنده و هم تلخه ولی حالت تهوع میگیرم.البته هرمس هم الان نمیتونم زیاد بزنم.
من الان جاکومو قرمز دارم که از همشون بیشتر اذیت میکنه.3 ساله تو کمدم افتاده.
از بدتر کاپتان بلک یا تام فورد که بوشون شیرین هم هست.فقط تو زمستون میشه استفاده کرد.اونم نه خودت
بلکه یکی دیگه بزنه تو بوشو بشنوی.
از بوهایه تنده دیگه میشه به همون فوتوریتی یا اترنیتی اشاره کرد.
اکثره ادکلن های که تند هستن بعد از اینکه میمونن خیلی رایحه خوبی پیدا میکنن.ولی جاکومو نه میمونه و نه
بوش فرقی میکنه.(نمیدونم اون موقع تو چه حالی بودم که این مزخرفو خریدم:2:)
حالا مشکیش از اونم بدتر بود.بوی سیگاره خیلی سنگین میداد(البته خاکسترش)
آبی اش هم بود که بوی سانتیاگو میداد.
دستان لطفا چند تا لینک این ادکلن های کنزو رو بزارید
من که نه دیدم نه بوشو شنیدم اما اونتوری که نوشتید
ظاهرا یکیشون بوش تلخه از بوی تلخ خوشم میاد.
کسی تا حالا تجربه استفاده از عطرای شرکت Emper که همه جا ریخته رو داشته؟همین عطرای qubism و saga و traveller و O2 مدلای دیگه اش؟
لامصب هر جا میرم میفروشند اینارو خصوصا دو تای اولو....تستشون کردم کوبیسم و o2 بد نبودند.
ببخشید دارید راجبه کدوم عطر صحبت میکنید؟:دینقل قول:
chic by carolina herrera:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
والا من کوبیسم رو هم زنونه و هم مردونش رو بو کردم البته تست نزدم با مردونش حال نکردم ولی زنونش بوی گرمو دوست داشتنی داشت چون قیمتش هم دور وبر بیست تومنه و ظاهر شیکی هم داره برای هدیه هم خیلی مناسبه:20:نقل قول:
دیشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست زدم.میشد گفت خیلی شبیهه
هاوایی زنونه بود.(به نظرم هاوایی بوش بهتره:27:)
اینم تست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بویه خاصی داره.میشه گفت بدک نبود ولی من باشم نمیخرم.
من از ادکلن دانهیل خوشم میاد
به نظر شما چطوره؟
من که عاشقشم
خب از کدوم مدلش خوشت میاد؟دیزایر آبی قرمز دانهیل قهوه ای فرش و ...نقل قول:
یه سوال؟؟؟میگم به نظر شما در هر بار استفاده از ادکلن آدم چند بار خوبه پاف بزنه؟ 6 بار یا 4 بار یا 10 بار یا اصلا 20 بار؟؟؟
به جیبه مبارک بستگی داره و نوعه ادکلنتون.نقل قول:
یه ادکلن بود توی ماشین بابای یکی از دوستام
یه اسمی داشت ولی دقیق یادم نیست الان ...
چرنچیل یا یه همچین چیزی
کسی اسم دقیقش رو میدونه؟
علی جان میبخشی اینقدر راجع به ادکلن چیک سوال میکنم:11: رفتم و یک سری به سایت fragrantica زدم که 192 نفر به این دکلن رای داده بودن و تقریبا بالای 85 درصد اونرو دوست داشتن و جالبه که بعضیهاشون هم به این قضیه موردعلاقه بودن این عطر برای دخترها اشاره داشتن اما چیزیکه باعث شد تا این سوالو بپرسم اینه که بعضیهاشون ساختار این ادکلن رو به 212 نقره ای تشبیه کردن:41: در حالی که من از بوی این ادکن چندان خوشم نمیاد.نظر خودت چیه؟اگه کسی جفت این بوهارو شنیده نظر بده لطفا
آقاي محمد عزيز بهترين كار اينه كه اصلا بدون توجه به هيچ كدوم از اين تعريف و تمجيدا پا شي بري يه دفعه درست و حسابي تستش كني ببيني خوشت مياد يا نه!چيكار داري چي توشه و كي چي گفته و شبيه چيه!برو بوش كن و ببين بوش بهت حال ميده يا نه؟ اگه حال داد بخر حالشو ببر...من اصلا كاري نداشتم توش چيه بلكه تست كردم و بعد شيفته اش شدم و بعد از اون هم 2 بار ديگه تست كردم و مطمئن شدم عطر من همين عطره...نقل قول:
والا چی بگم حرفت حرف حسابه درسته ولی اینجا که من هستم خیلی امکان تست نیست یا اگه تست کنی نخری آتیشی میشن ببینم نکنه فکر کردی تو اینجام فروشگاه هایلند شعبه داره؟:39:نقل قول:
بچه ها راستی کسی از ادکلنهای مشابه که این شرکت میزنه استفاده کرده؟مشابه همه رو داره و شکل ادکلنها همه اینجوریه و فقط رو ی اون اسم و شکل ادکلن اصلی وجود داره اصلا هم هیچ اسمی از هیچ شرکتی روش نیست منم از بوی این خوشم نیومد اصلیش رو هم نداشتم تا مقایسه کنم قیمتش هم شش هفت تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 4-5 روز پیش یک ادکلن تو مغازه دیدم که فکر نمیکردم اینجا پیدا بشه . دیشب با ذوق و شوق رفتم که بخرم. پول رو با کارت دادم و ادکلن رواز جعبه در اوردم... قلابی بود. میخواستم چیز دیگه بخرم که نشد. پول رو پس گرفتم.
کد:http://brutworld.com/man-defined.html
امروز فرصتی شد که ck be و ck one و D&G light blue و le male JEAN PAUL GAULTIER رو تست کنم . اصلا بدرد من نمیخورن
اینا عطرهای یک نوجوان 15 ساله بودن البته که برای اون خیلی مناسب هستند.
یه دفعه که من chic رو تست کردم یادمه خوشم نیامد.حالا دقیق بوش یادم نیست.ولی بگم که از تولیداته کارولینانقل قول:
هم زیاد خوشم نمیاد.
کسی lomani pour homme تست زده ؟ امروز دیدم حدود 8 تومن بود .ولی تست نداشت (کدوم داره که این نداره)و ترسیدم قلابی باشه
البته تو امازون هم همین قیمته و بیشتر. حدود 10 دلار ادو توالت و 100 میل. اگر اصل باشه می ارزه . منتها چون دفعه قبل brut قلابی بهم داد کمی میترسم. رو جعبه اش هم سلفون داره نمیشه شکل بطری رو از نزدیک دید. از سال 1987 تولیدمیشه
کد:http://www.amazon.com/Lomani-Toilette-Spray-3-4-Ounce-Bottle/dp/B000VOPI4S
نقل قول:
کامنت باحالی دادی ولی فکر کنم فیلم زیاد میبینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببخشید ولی گور باباش. اتیشی بشن. کاسب واقعی نیستن چون. میخواد چکار کنه دستبند بزنه بهت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا جفت پا برو تو سینه اش بعدش قفسه ادکلن هاشو بریز رو سرش یا با سر بکوب تو صورتش اگر بی احترامی کرد.
بعدش در حالیکه توتون جویده شده ات رو تف میکنی رو صورتش دینامیت بنداز تو مغازه اش بعد با انگشت وسط حواله اش کن به خدا . خیلی ساده است . زندگی رو اسون بگیر
نقل قول:
علی جون میبینم که میری سایتهای بیگانه و نظرات کوتاه هم مینویسی مگه همین پی سی ورد خودمون چشه ای وطن فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
راستی نشد بگم من طرفدار آرسنالم بدجور اگه عطر چیک رو هم بپسندم معلوم میشه سلایقمون خیلی بهم نزدیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا با اینکه هنوز تستش نکردم بدجور مشتاقم بخرمش آخه اکثرا تو این سایته بدجور تعریفش میکنن و یه جملاتی بکار میبرن که آدم دیوونه میشه
نقل قول:
چاكرتيم...چيكار كنيم خب دوست داريم در سطح بين المللي هم در زمينه عطر حرفايي براي گفتن داشته باشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به!حالا ببينم طرفدار آ س ميلان و رئال مادريد هم هستي كه ديگه سليقه مون جور جور باشه؟؟
بببين وقتي ميگم عطر شيك عطر جاودانه ايه قبول كن...حتي تو perfumeshopping.com
هم كه نصفه نيمه عطراي برندارو ميفروشه اين عطر كارولينا هررا رو داره...توخود سايت كارولينا هررا هم كه بري 2 3 تا عطرشو معرفي كرده كه اين عطر پايه ثابت در اين عطراست...بابا دلو بزن به دريا و بخر...مگه چي ميخواي بخري...ماشين يا گوشي موبايل كه نميخري يه عطر 60 70 هزار تومني داري ميخري كه سر يه سال نشده تموم ميشه
دوستان گرامی :نقل قول:
واقعیتش اینه که تو ایتالیا میلان رو دوست دارم و در اسپانیا طرف رئال هستم(بیشتر دوست دارم شاخ بارسلون رو بشکنه) اما این جنس دوست داشتن ربطی به آرسنال نداره اونه که برام تکه اول بشه آخر بشه جاش اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخوام همینکارو کنم دیگه دلو بزنم به دریا و یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا انجمنه ، چت روم نیست ، انجمن ورزشی هم نیست /
این تاپیک جزو تاپیک هایی هست که مطالب مفید قرار میگیره در اون ، و به همین علت هم با توجه به شناختی که از فعالان این تاپیک دارم اگر ریپورتی نباشه 2-3 روز یکبار چکش میکنم ( نه مثل اکثر تاپیکهای متفرقه هرروز) ،
لطفا این رویه ی چند پست اخیر رو ادامه ندید /
تشکر از توجه همراهان /
عطر گل یخ اصل رو چجوری میشه تشخیص داد؟
میسی :10::40:
دست گل همه مدیvا و ناظرا درد نکنه واقعا وقتی بخوان پاکسازی کنن کمپلت همه چیو حذف میکنن :31: (بازم که اسپم شد ) کاش یکم انجمن اندروئیدو نظارت میکردن اسپم دونی شده
----------
کسی عطر جدید کشف نکرده ؟ ئر مورد عطر های D&G کدومو پیشنهاد میکنید ؟ :5:
بله دوست گرامی من استفاده کردم از بشتر مدل هاش و تو خونه هم دارمنقل قول:
بوش شبیه بوی اصله از همین ادکلنم داشتم خیلی بوش محشره هرچی باشه از برند شانل هس .برند شانل جای بحث نداره .
لینک ازش میدی یا اسم درستش لطفانقل قول:
light blue مردانه D&G برای زنان خیلی بهتره. حداقل اینو میدونم. امروز شایدبرم یک lomani pour homme بخرم .نقل قول:
کاشکی میتونستم brut اصل رو اینجا پیدا کنم ولی نیست .نسخه قلابی و عربیش موجوده.
دوست من میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟کیفیتش از کارهای ریو و رساسی و اجمل بالاتره؟آخه چیزی که نگرانم میکنه اینه که معلوم نیست اینرو چه شرکتی میزنه لذا میتونه هرچیزی توش بکار رفته باشه:41:البته اینکه شانل برند معتبریه شکی نیست و لی عطر سلیقه ایه در هر صورت اینو که شانل نزده بلکه یک شرکتی کپی میزنهنقل قول:
راستی دوستان من قبلا از کیفیت و شباهت بالای کارهای ژکساف تعریف کرده بودم اما بعد از گذشت چند ماه باید بگم که خوب نیستن وخیلی تشابه ندارن و حرفهای قبلیم رو عجولانه زدم حداقل نسبت به کپیه جیو و ال اسپورت که من داشتم نظرم اینه
واقعا فكر ميكني با وجود اون همه عطر با كيفيت تري كه داري بعدا از اين استفاده كني؟؟نقل قول:
من محض زنده شدن خاطرات دوران دبيرستانم يه دونه Santiago خريدم كه بعد ديدم اون موقع سطح توقعاتم پايين بود و ميتونستم ازش استفاده كنم اما حالا كه 8 سال گذشته ديگه سطح توقعم انقد بالائه عمرا دستو دلم به استفاده ازش نميره...
راستي به نظرت اين عطرو ادكلن چي داره كه آدم مرض خريدنشو ميگيره و سيرموني پيدا نميكنه؟؟
راستش حتی نمیدونم بوش چی هست . ولی تو basenotes بعضی ادکلنها بازها نظر مساعدی بهش دارند و میگن که under rated است و میگن با توجه به قیمت مفتش از بعضی از ادکلنهای 40-50 تومنی هم بهتره.نقل قول:
این
شایدم نگرفتم. تست هم که نمیدهکد:http://www.basenotes.net/group.php?discussionid=718&do=discuss
ولی دوست دارم خیلی از این کارهای خوش قیمت با کیفیت رو امتحان کنم. مثل brut که میدونم برای خودش بچه غولیه . ولی اینجا اصلش نیست . اینجا کارهای ارزان کلاسیک پیدا نمیشن. بخصوص دهه های 30 تا 70 میلادی.
در مورد اینکه ادم هی دوست داره عطر و ادکلن بخره درست میگی . قبلا اینطوری نبودم. اخیرا کرمش افتاد .ولی سعی میکنم با کارهای ارزان و خوب فعلا ابی روی این اتش بریزم. چون بودجه بسیار محدوده.
راستی فیلم perfume story of a murderer رو که دیدی؟
این اسپری رو دیروز گرفتم واسه تو ماشینم :31: از انکق نوا خیلی خوشم اومد اتکلنشو تست کرده بودم اما نخریدم اما الان تصمیم گرفتم اتکلونشو بگیرم بوش معرکه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تهران اين ادكلن ها رو كجا ميفروشن؟نقل قول:
بچه ها بیژن مردانه کسی تست نزد؟ خیلی هم ارزان نیست برم همینطوری بخرم.
کد:http://www.amazon.com/Bijan-Men-Toilette-Spray-Ounces/dp/B000E7WG2Y
من تو صفحاته قبل گفتم که تست کردم.بیشتر بوی هاوایی زنونه میده.به نظر 5 تومن هم نمیارزه.ولی بلک اشنقل قول:
خیلی خوشبویه.
چند دقیقه پیش یک ادکلن به اسم caldion men تست زدم قیمت 11 میداد.50 میل . 3 تومن می ارزه .
دیشب هم lomani pour homme رو خریدم 7900 . نسبت به قیمتش کار خوبیه . سال 1987 تولید شده و فراموش نکنید با این قیمت دارید یک کار اصل فرانسوی تحویل میگیرید. برای استفاده روزمره و غیر رسمی کار جالبیه. بخصوص برای تابستان.
top note: لیمو ، نارنگی،اسطوقدوس
Middle Notes : گشنیز، وتیور، نعناع هندی،سرو کوهی
Base Notes :عنبر،خزه کوهی
نمیدونستم best هم که دوران مدرسه داشتم کار lomani استکد:http://www.basenotes.net/ID26121011.html
بچه ها یه اسپری بدن خوب و خوش بو معرفی کنید ممنون میشم
man lheili donbale inam kasi midone koja dare inoنقل قول:
سلام
نظرتون در مورد قیمتهای واسالان چیه؟
بعد، اینکه واسه تست، هایلند خوبه یا....؟کد:http://www.valasan.com/7-atr-odkolon-mardaneh
فعلاً فقط می خوام تست کنم نه خرید!
می خوام اصل باشه و ارزون تربن قیمت ممکن! یعنی بهینه ترین حالت باشه:8:
چون استفاده نمی کنم چیز خاصی نمیتونم پیشنهاد بدمنقل قول:
روی قیمتهای اینا نمیشه حساب کرد. ولی قیمت دست ادم میاد..نقل قول:
هایلند تا حالا نرفتم.بچه ها اینجا راضی نبودن از برخوردشون. تندیس در تجریش و گلستان شهرک غرب تستر دارن.تندیس رو پیشنهاد می کنم طبقه بالا که نسبتا مهربان و محترمانه برخورد می کنند. بیشتر فروشنده هاش خانم هستند البته عطرهاش خیلی متنوع نیست نسبت به سفیر در گلستان. اونایی که تست میدن معمولا قیمتهاشون کمی بالاتره بسته به عطر. بخصوص سفیر در گلستان که قیمت بعضی از 50 میل ها رو به قیمت 100 میده.
اسپری شو میخوای یا اتکلنشو ؟ والا من تهران نیستم که ادرس بدم بری بگیری اسپری شو گرفتم خیلی باهاله بوش شبیه اتکلنشه ولی اتکلنش راحت گیر میاد حدود 50 تومنه اسپریشو گرفتم 4 تومن هرکی میاد تو محل کارم بوش میکنه خوشش میادنقل قول: