تمام محبوبیت رونالدو به خاطر مدل بودن و به قول بعضی ها خوشگل بودنشه .......
حالا خدایی بدون تعصب من موندم خانوم ها از کجای این بشر خوششون اومده واقعا خوش قیافست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Printable View
تمام محبوبیت رونالدو به خاطر مدل بودن و به قول بعضی ها خوشگل بودنشه .......
حالا خدایی بدون تعصب من موندم خانوم ها از کجای این بشر خوششون اومده واقعا خوش قیافست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ببینید اینجا دیگه بحث چهره نیست....تیپش جذابه....قد بلند هیکل ورزیده و به قول ما feet بودنش باعث این قضیه شده
این بحث رونالدو و مسی، مثل اینه که BMW سری 7 رو با M3 مقایسه کنی:دی هردوشون شتاب دارن، پر قدرتن، اما قابل مقایسه نیستن، چون اون سدان لوکس و بزرگه و این یکی یه سدان کوچیک و اسپورت...
مسی و رونالدو هر کدوم نقاط مثبت/منفی خودشونو دارن. مثلا تاثیر رونالدو تو تیم پرتغال خیلی زیادتر از مسی تو آرژانتین هست ( به نظر من ) اما از اون طرف، تاثیر مسی تو بارسا، نسبت به رونالدو تو رئال خیلی بیشتره!
اتفاقا رونالدو چون خیلی تخسه و اخلاقشم میشه گفت گنده...تنها چیزی که باعث میشه محبوب بشه بازیش هست...نقل قول:
قیافشم که تعریفی نداره! هیکلش خوبه
احسن،مثل نیکبخت که وقتی تو استقلال بود و همه قربون صدقه اش میرفتن....نقل قول:
بازی مسی الان دیدید؟؟؟؟به این میگن سوپر بازیکن....
من نمیفهمم که بازیکن رو اگه از رو فاکتور هایی که داره، بهش خوب یا بد نمیگن، پس از روی چی اینکار رو میکنن که دوستمون میگه روی کاغذ و...؟!
اون دوستمون هم که میگه چهره و محبوبیت!! آخه برادر این چه ربطی به توانایی بازیکن داره؟! (بعد اینکه خوشم میاد در این مواقع، اعتراف میکنید کریس پرطرفدار تره!: دی)
بجای طرفداری الکی، بیایم صحبت منطقی کنیم که تویه مورد های زیر، کدوم یکی بهتره:
استیل(قد و وزن و اینا):
سرعت:
قدرت:
شوت و ضربه ایستگاهی:
پاس:
تمام کنندگی:
ایجاد روحیه:
تکنیک قدرت دریبل زنی:
و در اخر با توجه به این مسائل، این سوال که "کدوم یکی تاثیر بیشتری داره تو تیم (با توجه به سایر بازیکن ها)؟"
---
هر چند کلا سبک بازی دو بازیکن تفاوت زیادی داره اما من خودم نظرم رو میگم تا ببینیم چی میشه..استیل(قد و وزن و اینا): من فک نمیکنم در این دو مورد با هم قابل مقایسه باشن!
سرعت: مسی تویه استارت زدن، واقعا عالیه..اما از نظر سرعت، رونالدو یکی بهترین هاست...
قدرت: یکی از خصوصیات بازی کریس همین قدرت بدنیه که داره...اما مسی اصلا این شرایط رو نداره و یکی از ساده ترین راه ها برای گرفتنش، استفاده از قدرت بدنیه..
شوت و ضربه ایستگاهی: در مورد ضربه ایستگاهی هم فک نمیکنم قابل مقایسه باشن هرچند انصافا مسی هم ضربه ایستگاهی های خیلی خوبی میزنه...شوت هم که...
پاس: کلا این دوتا پستشون جوری نیست که بخوایم زیاد روی این مورد مانور بدیم اما به هر حال مسی بهتره...
تمام کنندگی: این مورد خیلی مهمه..حقیقت اینه که الان مسی دوتا از بهترین هافبک های دنیا رو پشت سر خودش داره..اما کریس اینطور نیس...تازه امسال-ه که هافبک های رئال توپ رو درست میدن به مهاجم ها...و میبینیم نتیجش رو..کریس الان بهترین گلزن لالیگا شده! اما نباید این رو هم بگیم که مسی هم انصافا تمام کننده فوق العاده ایه...
ایجاد روحیه: کریس یه بازیکن جاه طلبه و هیچ کی شکی توش نداره..به نظرم همین مسئله باعث میشه که از این نظر، واقعا مفید باشه تویه تیم...
تکنیک قدرت دریبل زنی: کلا شیوشون باهم فرق داره..مسی ریز دریبل میزنه اما کریس بیشتر دریبل های بلند میزنه که بتونه از سرعت و قدرت بدنیش استفاده کنه...برا همین نمیشه مقایسشون کرد...اما کلا میشه اینطور گفت که مسی تویه فضاهای کوچیک، بهتره...
و حالا بحث مهم و اصلی...
کدوم یکی تاثیر بیشتری داره تو تیم (با توجه به سایر بازیکن ها)؟
این ادامه بحث تمام کنندگیه...حالا من این رو از طریق آمار دو بازیکن میگم و نظر شخصی رو نمیگم تا کسی نگه از رو علاقه نظر داده و اینا...
مسی: در 154 بازی رسمی برای بارسا، مسی موفق شده که 101 گل بزنه که یه آمار خیره کنندس(با توجه به اینکه پستش مهاجم نیست و اکثرا وینگر بازی میکنه) و میانگین 0.65 گل در بازی رو داره..این آمار رو مسی از سال 2004 به بعد در بارسایی ثبت کرده که طی این مدت، موفق به کسب 13 جام رسمی شده...ضمن اینکه ژاوی و اینیستا هم طی این سالها بهترین دوران خودشون رو داشتن و بارسا 3 برنده بهترین بازیکن سال جهان و 5 نامزد داشته که خود مسی یکی از اونها رو برده...همچنین 2 بار جایزه توپ طلای اروپا و 5 نامزدی این جایزه که یکیش رو مسی برده...
رونالدو: در 54 بازی رسمی برای رئال، رونالدو موفق شده 51 گل بزنه که میشه میانگین 0.94 گل در هر بازی که با توجه به اینکه کریس هم مثه مسی در 99 درصد مواقع، وینگر بازی میکنه، آمار فوق العاده ایه...اما این آمار رو کریس از سال 2009 در رئالی بدست آورده که در طی این مدت، هیچ جامی نبرده! هافبک های بازیساز رئال که ژابی و کاکا باشن، تازه همون سال به تیم اومدن و قرار بوده هماهنگ شن که یکیش همش مصدوم بوده! از اون ور هم رئال کلا 1 نامزد برا بهترین بازیکن سال جهان و توپ طلا داشته که هر دوش همین کریس باشه که اونم بخاطر بازیش تویه منچستر بوده! (البته هنوز انتخاب نشدن برای این فصلی که برگزار شده و کریس تویه رئال بوده)..در ضمن کریس این آمار رو تویه فصل اولش تویه رئال ثبت کرده..یعنی تیم جدید و لیگ جدید...به همه اینها این رو هم اضافه کنید که رونالدو گرون قیمت ترین بازیکن تاریخ فوتباله که...
به آمار تیم های ملی هم کاری نداریم...
حالا با توجه به این آمار، خودتون میتونید تصمیم بگیرید که کدوم بهتره...
+
خودمونیم...الان این آمار رو مینوشتم، خیلی بیشتر فمیدم که چی شده که بارسا طی این چند سال، اینقدر طرفدار پیدا کرده! البته منظورم طرفدارهای واقعی این تیم نیست و به کسی برنخوره..منظورم اونایی هستن که به باد علاقه دارن!!
فورلان: اگر من بودم، مسی را قبل از کریس می خریدم
ال کلاسیکو بازی خوبی خواهد بود.
سایت گل - دیگو فورلان در صحبتهایی به روزنامه مارکا گفت که اگر قرار بود بین کریس و مسی انتخاب کند، ستاره آرژانتینی راانتخاب می کرده: «اگر به من بود، مسی را قبل از کریس رونالدو می خریدم.هر چند که مارادونا بهترین بازیکن دنیا بوده که هرگز مثل او را ندیده ام.»
فورلان در ادامه صحبتهایش در مورد دیدار ال کلاسیکو گفت: «بازی خوبی خواهد بود. زمانی که بازیهای بزرگی در راه است، گاهی وقتها این بازیها آن طور که توقع است، از آب در نمی آیند. هر دو تیم (رئال و بارسا) تیمهای بزرگی هستند و نمی دانم که کدامیک به برتری می رسند، در دنیای فوتبال منطق حاکم نیست.»
فورلان ادامه داد: «رئال روزهای خوبی را سپری می کند و چه بازیکنان فیکس و چه بازیکنان ذخیره این تیم خیلی خوب بازی می کنند. از سوی دیگر، همه ما می دانیم که بارسا چطور بازی می کند. تماشای سیاست رئال مادرید در این دیدار، دیدنی است. آنها سعی خواهند کرد که عنوان قهرمانی را از چنگ بارسا در بیاورند.»
2010/11/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/25/2230695/%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%85
مقایسه میانگین مسی از 17 سالگی با یک فصل و خوردهای اخیر رونالدو بعد از بهترین بازیکن جهان و آقای گل اروپا شدنش؟ :31:نقل قول:
تیم جدید و لیگ جدید؟ آره اما نه رئالی که اونجوری بسته شده بیش از 100 گل میزنه و بالای 90 امتیاز میگیره. حالا حریف بارسا بود وگرنه. تازه به نظر من براش موقعیت بهتری بود نه شرایط نامناسب.
بالاخره تیم جدید بود...نبود؟نقل قول:
به نظر من درصد خیلی زیادی از موفقیت مسی ...علتش ژاوی و اینیستا هستن که عالی راه میندازنش...وگرنه تو تیم آرژانتین که کاره ای نیست...تو هر تیم دیگه ای غیر بارسا هم بره باز موفق نیست(البته غیر از تیم ملی اسپانیا!:31:)
خب بحث اینه که مسی چیکار کرده برای بارسا و کریس چیکار کرده...تازه مسی خیلی زمان بیشتری داشته...تازه با اومدن خوزه، آمار کریس بهتر هم میشه!
در مورد قسمت دوم هم، این آمار رو بارسا هر سال داشته! یعنی هر سال بارسا کلی گل زده و همه رو شکست داده...یعنی من فک نمیکنم که کسی شک داشته باشه که این چند سال اخیر، بهترین دوران بارسا بوده..شاید بشه گفت بهترین دهه بارسا رو شاهد بودیم...پس از این نظر اگه مسی بهتر نبوده شرایطش، حداقل مساوی بوده با کریس...هرچند که بازم میگم که چون کریس لیگ و تیمش رو عوض کرده، شرایط سخت تری داشته...
حالا اینکه چرا براش موفقیت بهتری بوده رو نمیدونم...؟؟
گوارديولا: اوضاع خوب است اما تضميني وجود ندارد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: اوضاع خوب است؛ اما تضميني وجود ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چوزپه گوارديولا پس از پيروزي برابر پاناتينايکوس عنوان کرد: نکات تاکتيکي به خوبي در زمين پياده شدند؛ اما اين شرايط خوب هيچ تضميني براي درخشش در ال کلاسيکو دربي نيست. بايد براي آن بازي بزرگ کاملا آماده شويم.
وي افزود: نمي شود شرايط ليگ قهرمانان اروپا را با يک بازي بسيار احساسي در لاليگا مقايسه کرد. در اينجا منطق حاکم است؛ اما در آن بازي سياسي و عجيب، تنها چيزي که وجود ندارد، منطق است.
بارسلونا با نتيجه 3 بر صفر از سد پاناتينايکوس گذشت.
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=31455
ژوزه مورینیو: بارسلونا باید قرارداد گواردیولا را تا 50 سال تمدید کند
دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.
سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسلونا، پپ گواردیولا، سرمربی حریف، را مورد ستایش قرار داد.
دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.
مورینیو در مصاحبه با سایت فیفا گفت: "اگر من به جای ساندرو راسل بودم، قرارداد گواردیولا را برای 50 سال آینده تمدید می کردم. چون او یک بارسایی اصیل است. او از زمانی که به دنیا آمده در باشگاه بارسلونا بوده است.
او از همه اتفاقات باشگاه آگاه است و می داند که هواداران بارسلونا چه سبکی از فوتبال را دوست دارند. او تا زمانی که خودش بخواهد، ایده آل ترین گزینه برای هدایت بارسلوناست.
ما در بارسلونا با هم کار کردیم و من از آن زمان تنها خاطراتی خوب دارم. اکنون ما مربیان دو تیم رقیب هستیم اما احساس می کنم یک احترام متقابل بین ما حاکم است.
به نظر من این بسیار خوب است و اگر به همین ترتیب باقی بماند، بسیار عالی خواهد بود. من قبلا گفته بودم که او به یک مربی عالی تبدیل خواهد شد."
2010/11/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/25/2230950/%DA%98%D9%88%D8%B2%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7-50-%D8%B3%D8%A7%D9%84
منو از پاسخ دادن راحت کردید.نقل قول:
چه بحث هایی میکنید
رونالدو بهترین بازیکن در حال حاضره واگه بازیکنی جستید که تونست مثل رونالدو نقش بازی کنه و پنالتی بگیره بیایید من جایزه بهتون میدم
رونالدو نه تنها یک فوتبالیست بلکه یه بازیگر ! فوقالعاده هم هست
(شوخی بود جدی نگیرید اصولا جوجه ها را اخر فصل میشمارند و بعد میشه نظر داد که این فصل مسی بهتر بوده یا رونالدو یا اصلا هیچکدوم و tote بازیکن هرکولس بهترین میشه!)
زمان بیشتر؟ الان با حساب کردن مثلا فصل 2004-2005 که مسی نوجوان 10 بازی نداشته و 1 گل زده بهش لطف کردید؟نقل قول:
چند فصل اخیر برای بارسا در کل عالی. میانگینش بهتر از مدتی میشه که رئال بالای 100 در یک فصل و خوب در ابتدای فصل بعد گل زده؟ اونم در بحث تعداد گل.
به نظر من انتقال به نفعش بود و در رئال حتی همون فصل اول امکان بهتری نسبت به منچستر یونایتد برای درخشش داشت.
زامپارینی: رئال می خواست با 25 میلیون یورو پاستوره را بخرد
در حالی است که او قیمت ستاره آرژانتینی تیمش را نزدیک به 60 میلیون یورو می داند.
سایت گل - مائورو زامپارینی، رئیس باشگاه پالرمو، فاش کرد که رئال مادرید قصد داشت در تابستان گذشته با مبلغ 25 میلیون یورو، خاویر پاستوره را به خدمت بگیرد. این در حالی است که او قیمت ستاره آرژانتینی تیمش را نزدیک به 60 میلیون یورو می داند.
او در مصاحبه با روزنامه اوجی گفت: "من یک دوست عرب دارم که علاقه زیادی به خرید پالرمو دارد. اگر او پالرمو را بخرد، پاستوره در باشگاه خواهد ماند و آنگاه ما یک تیم فوق العاده براساس او تشکیل می دهیم.
همه پاستوره را می خواهند. در تابستان رئال برای خرید او 25 میلیون یورو پیشنهاد کرد."
زامپارینی پس از شکست 3-1 تیمش مقابل میلان تهدید کرده بود که به دلیل حضور مافیا در فوتبال ایتالیا از فوتبال خواهد رفت اما اکنون تاکید کرد که حتی گر این باشگاه را بفروشد، باز هم نقشی تعیین کننده در این باشگاه خواهد داشت.
"فوتبال همه زندگی من نیست اما فکر نمی کنم هیچ وقت پالرمو را ترک کنم. مالکان جدید به کمک من نیاز دارند. من یکی از سهام داران باقی خواهم ماند و در هیئت مدیره باشگاه حضور دارم. می توانم به هواداران اطمینان بدهم که پالرمو مانند چلسی و منچسترسیتی موفق خواهد شد."
2010/11/24کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/24/2229729/%D8%B2%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-25-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%D8%AF
بارسلونا ادینسون کاوانی را زیر نظر داردکاوانی در ناپولی فوقالعاده درخشیده و آنها را به رده سوم سری آ رسانده است.
آنها ممکن است مهاجم ناپولی را بخرند.
سایت گل - بارسلونا به فکر خرید ادینسون کاوانی، مهاجم ناپولی است.
بارسلونا بر این باور است که کاوانی در خط حمله بارسلونا در کنار لیونل مسی و پدرو عالی کار خواهد کرد. در هر حال کاوانی اخیرا گفته میخواهد آقای گل شود: «باید از ساموئل اتوئو بگذرم. مردم همیشه باعث میشوند حس کنم مهم هستم. آنها احساسات خود را به من نشان میدهند.»
کاوانی با 9 گل در کنار اتوئو در صدر جدول گلزنان قرار دارد.
2010/11/24کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2010/11/24/2229924/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
گزارش روز: اتلتیکو مادرید و مذاکره برای دیدار دوستانه در ایران
روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که باشگاه اتلتیکومادرید در حال مذاکره برای برگزاری با دیدار دوستانه با تیم ملی ایران است.هنوز توافقی برسر مسائل مالی این موضوع به دست نیامده.
سایت گل - روزنامه مارکا در گزارشی به احتمال برگزاری دیداری دوستانه میان دو تیم اتلتیکومادرید و تیم ملی ایران اشاره کرده است.در این گزارش می خوانیم:
اتلتیکو مادرید از تلاش برای گسترده کردن چهره باشگاهش در دنیا دست نکشیده است. سران باشگاه سفید و قرمزپوش شهر مادرید به دنبال آن هستند تا با سران باشگاه مواگتونگ تایلند و العین امارات به توافق برسند ولی دفتر باشگاه بیسنته کالدرون تنها به این دو تیم قناعت نکرده است و سران این باشگاه به دنبال گسترش روابط این باشگاه با سرتاسر دنیا هستند و در حال مذاکره برای برگزاری دیدارهای مختلفی هستند تا بدین ترتیب تیمشان را در خاور میانه، آفریقا و آمریکا سرشناس تر از قبل کنند.
این سیاست باعث شده تا سران باشگاه اتلتیکومادرید مذاکراتی را برای برگزاری دیداری دوستانه با تیم ملی ایران در تهران آغاز کند.طبق صحبتهای انجام شده این دیدار روز هفتم دسامبر آینده برگزار خواهد شد. چرا که تیم مادریدی در این تاریخ برنامه ای رسمی برای دیداری ندارد ، چرا که در آن هفته تنها رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود و بازی ای در رقابتهای لیگ اروپا دنبال نخواهد شد و دیدار این تیم مقابل لوانته در روز چهارم دسامبر برگزار خواهد شد.
در حال حاضر هنوز مشخص نیست که روند مذاکرات تا چه حد است و توافق برسر مسائل اقتصادی هنوز نهایی نشده است. شنیده می شود که رقم ارائه شده، 800 هزار یورو است .
پیشنهاد از آنگولا
پیشنهاد بازی دوستانه از سوی ایران، تنها پیشنهاد ارائه شده به ورزشگاه بیسنته کالدرون نیست و پیشنهاداتی از سوی آنگولا نیز ارائه شده . مسئولان این تیم خواهان آن هستند تا در زودترین زمان ممکن این بازی برگزار شود و ممکن است بازی دوستانه اتلتیکومادرید با تیم ملی آنگولا در تعطیلات سال نوی میلادی انجام شود.این در حالی است که در تابستان گذشته قرار بود این دیدار برگزار شود که در نهایت صورت نپذیرفت.
ایده سران باشگاه اتلتیکو این است که برای برگزاری اردوی پیش فصل، هر دو تابستان یک بار، به آسیا سفر کنند.آگوست سال گذشته بود که این تیم به بانکوک سفر کرد تا دیداری دوستانه را برگزار کنند.
2010/11/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/25/2230213/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
ابراهيم آفلاي: مقايسه شدن با اينيستا عالي است
آندوني سوبي ساره تا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، به تازگي اعلام كرد كه آفلاي شباهت هايي با اينيستا دارد و آفلاي در مصاحبه با بخش هلندي سايت گل از اين مقايسه ابراز خوشحالي كرد.
سايت گل - ابراهيم آفلاي، ستاره تيم آيندهوون، كه مورد توجه باشگاه بارسلونا قرار دارد و احتمالا در ژانويه به اين تيم خواهد پيوست، گفت كه مقايسه شدن با آندرس اينيستا از نظرش بسيار عالي است.
او كه قراردادش با آيندهوون در پايان فصل به پايان مي رسد، تاكيد كرد كه قصد ندارد قراردادش را تمديد كند و به اين ترتيب باشگاه كاتالاني مي تواند در بازار نقل و انتقالي زمستاني او را به قيمت اندكي به خدمت بگيرد.
آندوني سوبي ساره تا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، به تازگي اعلام كرد كه آفلاي شباهت هايي با اينيستا دارد و آفلاي در مصاحبه با بخش هلندي سايت گل از اين مقايسه ابراز خوشحالي كرد.
"اين مقايسه براي من بسيار زيبا بود اما تا زماني كه اين انتقال انجام نشود، كسي نمي تواند به من تبريك بگويد."
اين ملي پوش 24 ساله تاكيد كرد كه هنوز بازيكن بارسلونا نيست اما براي اينكه اين انتقال انجام شود، ابتكار عمل در دست خودش است.
"هفته فوق العاده اي بود اما هنوز قراردادي بسته نشده است. دو باشگاه انجام اين انتقال را تاييد كردند و در حال حاضر همه چيز به خودم بستگي دارد."
2010/11/22کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2010/11/22/2226375/%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%8A%D9%85-%D8%A2%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
نه پس درخشش خیره کننده ای تو آرژانتین داره!!نقل قول:
حالا از این بحث بگذریم...نظرتون راجع به ال کلاسیکو چیه؟ من اگه بخوام شانس برد بدم 55 درصد به بارسا و 45 درصد به رئال میدم...دلیلشم اینه که اولا بازی تو نیوکمپه و خیلی سخته...دومی هم اینه که کلا بازیکنای بارسا اعتماد به نفس بیشتری دارن و اصولا همیشه در مقابل رئال خوب بازی می کنن...
فکر می کنم اگه رئال گل اول رو بخوره شانسش واسه برد کم میشه خیلی...چون احتمال عصبی شدن بازیکناش هست...
خداییش خودتون رو دارید قانع میکنید! از هر 3 جمله این بر میاد!نقل قول:
زمان بیشتر؟ الان با حساب کردن مثلا فصل 2004-2005 که مسی نوجوان 10 بازی نداشته و 1 گل زده بهش لطف کردید؟
چند فصل اخیر برای بارسا در کل عالی. میانگینش بهتر از مدتی میشه که رئال بالای 100 در یک فصل و خوب در ابتدای فصل بعد گل زده؟ اونم در بحث تعداد گل.
به نظر من انتقال به نفعش بود و در رئال حتی همون فصل اول امکان بهتری نسبت به منچستر یونایتد برای درخشش داشت.
(وقتی بحثش پیش میاد، میگن کریس نباید میومد رئال اما وقتی باید برعکسش باشه، میگن به نفعش بوده!)
نمیدونم..اما اینجور بحث ها چون در 99 درصد مواقع از روی احساسات انجام میشه، به هیچ حا نمیرسه...
+
در مورد الکلاسیکو هم به نظرم بازیکنا بارسا از اول بازی عصبی بازی رو آغاز میکنند اونم نه به خاطر اینکه حرفه ای نیستن و اینا..چون هوادارا بخاطر باخت به اینتر مورینیو، رو تیم فشار زیادی میارن....
رئال با آرامش بیشتری بازی میکنه چون صدر جدول هم هست.
هرچند واقعا این بازی جدا از همه مسائل-ه...
بقول میگل انخل، تیمی موفق تره که هافبک هاش بهتر باشن..در واقع تیمی که هافبک هاش برای مهاجم ها موقعیت ایجاد کنن و جلوی ایجاد موقعیت توسط هافبک های حریف رو بگیرن...
یه تاپیک بزنید درباره الکلاسیکو
وگرنه این تاپیک به 200 صفحه هم خواهد رسید که نصفش کل کل و .... است دی:
اصلا بازی های آرژانتین رو دیدید؟ نه شکست دادن برزیل و اسپانیا در دوستانه. همون جام جهانی که 4 تا خورد.نقل قول:
از یک رئالی:
خبرم که ندارید مسی بالاتر از رونالدو در جام جهانی قرار گرفت. میانه اون آرژانتین آشفته برابر نوک حمله اون پرتغال قدرتمند. به مسی میگید هیچکاره دیگه ستاره خودتون رو چی خطاب می کنید؟نقل قول:
سرگرمی الکلاسیکو
- رئال نسبت به قبل چیزی برای از دست دادن نداره. مورینیو چرا اما رئال نه.
- شرایط جالبیه. با 2 گل مسی 1 گل راموس (اینو قبل پرتغال اسپانیا گفته بودم) 1 گل ؟ صدر پیچیچی حمله دفاع شکستنخوردن ... یکجا از دست رئال در میاد.
- دی ماریا میتونه یه حرکاتی بزنه.
:31:
والا چیزی نیست بخوام دفاع کنم. مدتیه شرایط چه بارسا رئال چه مسی رونالدو یکطرفه است. فقط انتقالات و ابتدای فصل تا قبل الکلاسیکو این بحث بالا میگیره. تاکید من گذشته بود وگرنه بقول خودت به جایی نمیرسه.نقل قول:
دنی آلوس: رئالی ها برای پیروزی در نوکمپ انگیزه زیادی دارند
دو غول فوتبال اسپانیا در یکی از پربیننده ترین دیدارهای فوتبال جهان روز دوشنبه مقابل هم قرار خواهند گرفت.
سایت گل - دنیل آلوس، مدافع بارسلونا، گفت که در انتظار دیدار هفته آینده تیمش مقابل رئال مادرید در نوکمپ، است و امیدوار است که بتوانند فرم خوب شان را در این دیدار حفظ کنند.
دو غول فوتبال اسپانیا در یکی از پربیننده ترین دیدارهای فوتبال جهان روز دوشنبه مقابل هم قرار خواهند گرفت در حالی که رئال مادرید با برتری یک امتیازی نسبت به رقیب کاتالانی اش در صدر جدول لالیگا قرار دارد.
این مدافع برزیلی از پیروزی شب گذشته تیمش مقابل پاناتیناکوس که موجب صعود آبی و اناری ها به عنوان تیم اول گروه شد، ابراز رضایت کرد اما تاکید کرد که این نتیجه تاثیری در دیدار ال کلاسیکو نخواهد داشت و از هم اکنون باید روی این بازی تمرکز کنند.
"این نتیجه ای بود که به دنبالش بودیم. به حریف فشار زیادی وارد کردیم اما زمانی که به گل رسیدیم، کار آنها تمام شد و بازی پایان یافته بود. هر زمان که بتوانم به تیم کمک کنم، بسیار خوشحال خواهم شد.
دیدار روز دوشنبه بسیار دشوار خواهد بود، یک دیدار بسیار حساس. امیدوارم بتوانیم این شرایط خوب راحفظ کنیم زیرا حریف از انگیزه بالایی برخوردار است اما ما سطح مان را می دانیم و برای رسیدن به اهداف مان اشتیاق زیادی داریم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/25/2231321/%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%B3-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%BE-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF
2010/11/25
کریس رونالدو: می توانیم بارسلونا را در نوکمپ شکست دهیم
ستاره پرتغالی در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که فرم کنونی تیمش برای پیروزی در ال کلاسیکو مناسب است.
سایت گل - کریس رونالدو، ستاره تیم رئال مادرید، مطمئن است که تیمش می تواند در دیدار این هفته مقابل بارسلونا در نوکمپ به پیروزی برسد.
در حالی که تنها چهار روز تا این دیدار باقی است ،هر دو تیم در شرایط خوبی به سر می برند. هر دو تیم در دیدارهای هفته گذشته شان در لالیگا یک پیروزی پر گل به دست آوردند و در لیگ قهرمانان نیز به راحتی از سد حریفان گذشتند.
رونالدو در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که فرم کنونی تیمش برای پیروزی در ال کلاسیکو مناسب است.
"رئال مادرید کاملا متفاوت با فصل گذشته است. ما این فصل نه در لا لیگا و در لیگ قهرمانان شکست نخورده ایم. ما مقطع فوق العاده ای را سپری می کنیم و این بسیار هیجان انگیز است و من فکر می کنم ما در نوکمپ به پیروزی می رسیم. علاوه بر این، تیم ما بسیار پخته و بالغ است و در بهترین شرایط مقابل بارسا قرار می گیریم."
او همچنین افزود که با هدایت مورینیو، بازیکنان تیم به موفقیتشان ایمان دارند: "او در حال حاضر بهترین مربی دنیاست. او همواره به دنبال پیروزی است و موفقیت ها و جام هایی که به دست آورده، خود به تنهایی گویای همه چیز است.
همه بازیکنان از کار کردن با او لذت می برند. اگرچه او مربی بسیار سخت گیری است اما من وافعا کار کردن با او را دوست دارم."
2010/11/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/25/2231260/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%BE-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85
نقل قول:
نمی دونم ترجمه ها دقیقه یا نه. کار روانی (مثبت) حسابی تو صحبت رئالی ها به چشم میاد. در حالی که دو فصله مساوی در مادرید حاصل نشده.نقل قول:
شما مورینیو رو دست کم گرفتی ها دی:نقل قول:
آلونسو: رئال مادرید دستورالعمل برد بارسلونا را دارد
سایت گل – ژابی آلونسو بر این باور است که رئال مادرید دستورالعمل لازم برای بردن بارسلونا در نوکمپ را دارد، البته اگر تیم در سطح خوب خود باشد.
این ملیپوش اسپانیایی در نشستی خبری دستاوردهای اخیر بارسلونا را ستوده و گفته نتیجه مسابقه در تعیین قهرمان کلیدی خواهد بود، هرچند که سرنوشت قهرمانی را مشخص نخواهد کرد.
او گفته است: «این تیم بارسلونا خیلی خوب است و هنوز هم خیلی خوب است. آنها در سالهای اخیر قهرمانیهای بسیاری به دست آوردهاند و سخت تلاش میکنند تا ما را شکست دهند، چون برد مقابل ما حیاتی است. دو مسابقه کلیدی در پیش داریم، که یکی در نوکمپ است و دیگری دیدار برگشت.
البته امتیازات بسیار زیاد دیگری هم هست که باید برای آنها بازی کنیم و به همین دلیل این بازی سرنوشت قهرمانی را مشخص نمیکند، اما نتیجه برای آنهایی که رویای قهرمانی دارند مهم است. تیم ما پتانسیلی عالی در حمله دارد و توان گلزنی بالایی دارد. باید عالی بازی کنیم و در حمله و دفاع قوی باشیم، چرا که دستورالعمل پیروزی در نوکمپ همین است.»
آلونسو همچنین گفت که ژوزه مورینیو اجازه نمیدهد بازیکنان پیش از چنین دیدار حساسی استراحت کنند: «او تیم را باانگیزه نگاه میدارد و همیشه ما را به پیش میراند چون بیشتر میخواهد. او بعضی روزها آرام است و بعضی روزها انگیزه بیشتری دارد.»
محتوای مخفی: منبع
البته به نظرم تساوی نتیجه ی مطلوبی هست در این بازی برای رئال .
سرخیو راموس: کاش مسی مقابل ما بازی نمیکرد
او آرزو داشت مسی نتواند در این دیدار به میدان برود.
سایت گل - سرخیو راموس، مدافع رئال مادرید گفته دوست داشت لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا دیدار دوشنبه مقابل رئال را از دست میداد. البته او گفته بارسلونا تیمی سرشار از استعداد است.
این مدافع کناری میگوید: «بارسلونا تیمی پر از بازیکنان خوب است، مانند آندرس اینیستا و چابی. اما اگر میتوانستم یکی از بازیکنان آنها را از ترکیبشان حذف کنم لیونل مسی را انتخاب میکردم.
بازی در نوکمپ بسیار دشوار خواهد بود. هر دو تیم در شرایط و حس و حالی عالی پا به میدان میگذارند و هرچند این دیدار سه امتیاز دارد، ولی دیدار بسیار ویژهای است و به نظرم امسال ما پیروز میشویم.»
فصل پیش بارسا در نوکمپ با گل زلاتان ایبراهیموویچ پیروز شد، و راموس حس میکند تیم نوشده رئال با ژوزه مورینیو تواناییهای بیشتری دارد: «این تیمی متفاوت است و بازیکنان جدیدی دارد که میتوانند گلهایی عالی بزنند و از همه بالاتر، در جدول لیگ به پیش بتازند.»
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232264/%D8%B3%D8%B1%D8%AE%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D8%B4-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF
کریس رونالدو: ال کلاسیکو مانند بقیه بازی های لیگ است
رئالی ها در حالی روز دوشنبه مقابل بارسلونا قرار خواهند گرفت که در حال حاضر با یک امتیاز برتری نسبت به رقیب دیرینه در صدر جدول لالیگا قرار دارند.
سایت گل - کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، گفت که دیدار مقابل بارسلونا درنوکمپ فرقی با دیگر بازی های لیگ ندارد اما تاکید کرد که برای پیروزی در این دیدار تمام تلاش شان را انجام می دهند.
رئالی ها در حالی روز دوشنبه مقابل بارسلونا قرار خواهند گرفت که در حال حاضر با یک امتیاز برتری نسبت به رقیب دیرینه در صدر جدول لالیگا قرار دارند.
شاگردان مورینیو تاکنون در رقابت های این فصل شکست نخورده اند و این هفته در لیگ قهرمانان موفق شدند 4-0 آژاکس را شکست دهند.
رونالدو که مطمئن است تیمش می تواند در مقابل بارسلونا به پیروزی برسد، در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه گفت: "اگرچه این دیدار برای هر دو تیم مهم است اما مانند بقیه بازی هاست. ما یک امتیاز از آنها بیشتر داریم، این دیدار بسیار سخت خواهد بود اما من مطمئنم که نتیجه خوبی خواهم گرفت. این یک دیدار فینال نیست. هنوز بازی های زیادی تا پایان فصل باقی است. "
با این وجود رونالدو می داند که بارسلونا در مقابل هواداران خودی در نوکمپ حریف بسیار خطرناکی است.
"شکست دادن آنها بسیار دشوار است. آنها در چند سال اخیر با همین تیم کار کرده اند و به ویژه در خانه بسیار قدرتمند هستند. آنها نشان داده اند که رقابت سختی با ما برای قهرمانی دارند.
ما به سختی و خیلی خوب کار می کنیم. می دانیم که در شرایط خوبی هستیم و به همین دلیل می دانیم که بازی خوبی خواهد بود."
رونالدو همچنین در مورد مورینیو گفت: "کار کردن با مربی بزرگی که به همه جام هایی که می خواسته، دست پیدا کرده، بسیار لذت بخش و باعث افتخار است.
امیدوارم مورینیو از همه تجربه اش برای کسب افتخارات زیاد با رئال مادرید استفاده کند. احتمالا بهترین تیم در ال کلاسیکو به پیروزی خواهد رسید و رئال بهترین است."
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232381/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D9%82%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
بوسکتس: رئال با مورینیو تیمتر شده، ولی آنها را میبریم
سرخیو بوسکتس از بارسلونا مطمئن است که تیمش برنده الکلاسیکو خواهد بود.
سایت گل - سرخیو بوسکتس گفته بارسلونا برنده دیدار دوشنبه مقابل رئال مادرید خواهد شد.
از او درباره الکلاسیکو پرسیدند و بوسکتس پاسخ داد: «این مهمترین بازی لیگ اسپانیا است. رئال مادرید با ژوزه مورینیو بیشتر تیم شده، اما اگر بازی خود را به نمایش بگذاریم مشکلی نخواهیم داشت. ما باید به حریف فشار بیاوریم و وقتی ایکر کاسیاس توپ را به گردش میاندازد پرس را شروع کنیم. مالکیت توپ و یک و دو ها هم چیزی است که باید در آن زمینه از رئال برتر باشیم.»
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232325/%D8%A8%D9%88%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%B3-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%85
ویکتور والدس: در 18 سالگی قصد ترک فوتبال را داشتم
ویکتور والدس، دروازهبان بارسلونا میگوید وقتی نوجوان بود به این فکر کرده بود که از فوتبال خداحافظی کند.
سایت گل - ویکتور والدس، دروازهبان بارسلونا در مصاحبهای گفته به ترک فوتبال فکر میکرد، ولی حمایت خانوادهاش باعث شد از دوران سختی در زندگیاش عبور کند.
این ملیپوش اسپانیایی در گفتگو با نشریه DT گفته است: «همیشه آسانتر است که به چیزهای خوب و مثبت فکر کنید و جنبههای منفی را از افکار خود دور سازید.
در 18 سالگی به این فکر کردم که از فوتبال خداحافظی کنم، اما به لطف مداوایی که شدم و حمایت خانوادهام، ذهنیتم عوض شد.»
او که هفت سال است فشار آخرین نفر بودن در دفاع بارسلونا را تحمل میکند افزود: «من کسی نیستم که تسلیم شوم.»
2010/11/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/25/2231885/%D9%88%DB%8C%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-18-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%85
گزارش ویژه: خاطرات چابی از ده سال الکلاسیکو: از بازگشت فیگو به نوکمپ، تا سیلی رائول!
او خاطرات خود از بیش از یک دهه حضور در نوکمپ را بازگو کرده است.
سایت گل - چابی ارناندس، ستاره خط میانی بارسلونا در گفتگو با روزنامه الموندو دپورتیوو به نبردهای بارسلونا و رئال مادرید در نوکمپ در ده سال گذشته پرداخته و خاطراتش از آنها را گفته است:
01-2000 | بازگشت فیگو (بارسا 2 - رئال صفر)
گلها: لوییس انریکه، سیمائو سابروسا
این اولین الکلاسیکو پس از رفتن فیگو به رئال بود. هرگز چنین نفرتی را در میادین فوتبال ندیده بودم. احساسات تماشاگران بسیار قدرتمند بود و من به وضوح به یاد میآورم که پویول چقدر عالی فیگو را گرفت. من هم بازی خوبی انجام دادم.
02-2001 | تساوی با گل من (بارسا یک - رئال یک)
گلها: چابی، زینالدین زیدان
رئال با زیدان، بکام، رونالدو و فیگو آمده بود (!)… آنها یک سطح بالاتر از ما بودند ولی یک تساوی به دست آوردیم و حتی میتوانستیم بازی را ببریم. خوشاقبال بودم که گل تساوی را زدم.
03-2002 | ماجرای سر خوک (بارسا صفر - رئال صفر)
در آن روز شایسته برد بودیم. دیدار به دلیل کله خوکی که به سمت فیگو پرتاب شد در خاطرهها ماند. فیگو برای زدن ضربه کرنر به کنار میدان رفته بود که این اتفاق برایش افتاد. برخی میگویند بازی بدی بود اما به نظرم ما تیم برتر بودیم و شایسته بردن بازی بودیم.
04-2003 | رئال بهتر بود (بارسا یک - رئال 2)
گلها: پاتریک کلویورت، روبرتو کارلوس، رونالدو
اولین سال حضور ریکارد در بارسلونا بود و مادرید در آن سال از ما بهتر بود. هیچ حرف دیگری ندارم چون آنها تیم برتری بودند.
05-2004 | نوبت ما بود (بارسا 3 - رئال صفر)
گلها: ساموئل اتوئو، جووانی فانبرونکهورست، رونالدینیو (پنالتی)
فصل تغییر فرارسیده بود. پایان دوران اول کهکشانیهای رئال بود. ما در نیمفصل اول برنابئو دو بر یک پیروز شده بودیم. ما سه بر صفر بردیم و روی گل اول، اتوئو روبرتو کارلوس را نابود کرد.
06-2005 | مصدومیت و درد (بارسا یک - رئال یک)
گلها: رونالدینیو (پنالتی)، رونالدو
بازی نکردم چون مصدوم بودم و یادم هست که زیاد درد میکشیدم. ما میتوانستیم ببریم. رونالدینیو با پنالتی حاصل از خطای روبرتو کارلوس روی فانبومل ما را پیش انداخت. فکر میکردم دو بر صفر یا سه بر صفر پیروز شویم اما رونالدو توپ را پشت سر ویکتور انداخت. مادرید همیشه کار عجیبی در آستین خود داشت.
07-2006 | مسی پدیدار میشود (بارسا 3 - رئال 3)
گلها: لیونی مسی (3 گل)، رود فاننیستلروی (دو گل، یکی پنالتی)، سرخیو راموس
یادم هست که یک بازیکن کمتر داشتیم چون اولگر اخراج شده بود. پس از آن که سرخیو راموس بازی را سه بر دو کرد، مسی با حرکتی تماشایی گل تساوی را زد. آن بازی مال مسی بود.
08-2007 | آن کلاسیکو را فراموش کن (بارسا صفر - رئال یک)
گل: ژولیو باپتیستا
افتضاح بود. یادم است که آخرین بازی قبل از کریسمس ما بود. چه کریسمس فاجعهای هم شد. نمیدانستیم چه شده، اما آن سال همه خسته و فرسوده به نظر میرسیدیم. در نهایت هم قهرمانی را بسیار آسان به رئال مادرید واگذار کردیم.
09-2008 | مادرید در اوج نبود (بارسا 2 - رئال صفر)
گلها: اتوئو، مسی
مادرید تیم کوچکی به نظر میرسید و همه بازیکنانش در جلوی دروازه جمع شده بودند. باورم نمیشد آنها این طور بازی کنند. یادم هست که باران بیپایان میبارید و ما بسیار تاثیرگذار بازی کردیم.
10-2009 | با گل ایبراهیموویچ (بارسا یک - رئال صفر)
گل: ایبراهیموویچ
میگفتند مادرید پیشرفت کرده، اما با وجود اخراج بوسکتس ما برتر از مادرید بودیم. نه تنها در نوکمپ، که در برنابئو هم برتر بازی کردیم.
بهترین کلاسیکو در خانه
آن برد سه بر صفر (05-2004)، هم از نظر بازی خودم و هم از نظر بازی تیم. ما آنها را در طول بازی خفه کرده بودیم. یادم هست که با دکو گفتیم: «ما مسئولیت این مسابقه را به عهده میگیریم. کل بازی را.» از نظر فیزیکی بهتر بودیم و بازی فوقالعادهای بود.
بدترین کلاسیکو در خانه
04-2003 چون حس میکردیم پایینتر از آنها هستیم. آنها با بکام، زیدان و روبرتو کارلوس آمده بودند… آنها برتر بودند و ما احساس ناتوانی میکردیم.
اگر قرار باشد با ژوزه مورینیو یا کریستیانو رونالدو شام بخوری، کدام را انتخاب میکنی؟
اگر بخواهیم درباره فوتبال حرف بزنیم، شاید مورینیو را انتخاب کنم. او تجربه بسیار زیادی دارد.
بازیکنی که در مهار او مشکل داشتهای.
زیدان. بازی او تماشایی بود. توپ را به شما نشان میداد و فکر میکردید میتوانید توپش را بزنید، اما آن را ناگهان روی پای دیگرش میبرد. او بهترین بازیکن دهه 90 و اوایل دهه اول قرن جدید بود.
بازیکنی که بیش از همه ناامیدت میکرد.
ماکهلهله. او فوقالعاده مقاوم بازی میکرد. وقتی میدیدید که دارد از راه میرسد با خود فکر میکردید: «این فرد توپ من را خواهد گرفت!» ردوندو هم همین طور بود.
گلی که هرگز فراموشش نمیکنی.
در برنابئو (05-2004). ارزش آن گل را هم فراموش نمیکنم. در دقیقه آخر بود و پایان یک دوران را قطعی کرد.
بهترین نصیحت تو پیش از کلاسیکو.
حرف گواردیولا: «از بازی خود لذت ببرید اما فلسفهمان را فراموش نکنید».
حرفهای رقیب.
18 سالم بود و در برنابئو گرد هم آمده بودیم. رائول به نزد من آمد و به صورت من سیلی زد و گفت: «هی، آروم باش!» مات و مبهوت مانده بودم. او با من رفتار بدی داشت و از بالا برخورد کرد؛ البته او با همین غرور با بازیکنان جوان رئال هم برخورد میکرد.
دیداری که دوست داری فراموشش کنی.
باخت چهار بر یک در برنابئو (2008). نه به دلیل نتیجه، بلکه به دلیل آن که در زمین حس میکردیم ناتوان هستیم. فکر کنم آنها در برد دو بر شش ما (2009) همین احساس را داشتند.
کلاسیکویی که به عنوان تماشاگر بیش از دیدارهای دیگر به یاد داری.
دو نتیجه پنج بر صفر. یکی برد با «تیم رویایی» (1994) در همین جا، یکی هم باخت پنج بر صفر، آن دیداری که لادروپ در رئال بازی میکرد. به عنوان تماشاگر بارسا بسیار ناراحت شدم ولی عجب مسابقهای بود.
کلاسیکو را با چه چیزی مقایسه میکنی؟
وقتی میبرید انگار به اوج لذت رسیدهاید. انگار پولی که به سختی به دست آوردهاید را قمار میکنید. اگر پیروز شوید قلبتان آن قدر تند میزند که بعضی از ضربانهایش را رد میکند، اما اگر ببازید...
اگر به انتخاب تو بود کدام بازیکن مادرید را میخریدی؟
دو دوست خودم، ایکر و ژابی آلونسو را. اما تنها برای افزودن به تیم، چون هیچ کدام از بازیکنانی که داریم بهتر نیستند.
کدام بازیکن مادرید را بیش از همه میستایی؟
رائول با فاصله زیاد. من هنوز رابطه خوبی با او دارم. ایهرو هم همین طور. او انتخاب من برای کاپیتانی بود. او فردی فوقالعاده است، البته تصویری که از خود ارائه میدهد با واقعیت سازگاری ندارد. اینجا خیلی از او متنفرند.
بدترین داور.
پرس بورول در جریان شکست چهار بر یک (2008)، به دلیل پنالتیای که داور به حریف داد. پویول اصلا خطا نکرد. لوسانتو اومار هم یک بار گل ریوالدو را مردود اعلام کرد، اما تا جایی که من متوجه شدم آن اشتباه کمکداور بود، نه او. با اوندیانو ولی همیشه عالی کار کردهایم.
آن برد دو بر شش، با توجه به نتیجه سنگینی که رقم خورد، کدام تصویر را برایت تداعی میکند؟
احساس برتری را. میدیدید که چطور دارند همدیگر را در میدان متهم میکنند و این احساس روی چهره آنها نقش بسته بود. اما از سوی دیگر احساس میکردیم هر حرکت ما منجر به گل میشود.
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232461/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DA%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%81%DB%8C%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D9%87
آلوارو آربلوا: پیروزی مقابل بارسلونا در نوکمپ برای طرفداران رئال بسیار لذت بخش است
رئالی ها در حالی پای به ال کلاسیکو می گذارند که با یک امتیاز برتری نسبت به بارسلونا در صدر جدول لالیگا قرار دارند.
سایت گل - آلوارو آربلوا، مدافع رئال مادرید، معتقد است که تیمش از قدرت کافی برای پیروزی مقابل بارسلونا در نوکمپ برخوردار است.
رئالی ها در حالی پای به ال کلاسیکو می گذارند که با یک امتیاز برتری نسبت به بارسلونا در صدر جدول لالیگا قرار دارند.
او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه رئال مادرید گفت:" کاملا واضح است که پیروزی مقابل بارسلونا در نوکمپ برای همه طرفداران رئال بسیار لذت بخش است. این پیروزی برای ما بسیار مهم است زیرا آنها مهمترین رقیب ما در لیگ اسپانیا هستند.
همه ما می دانیم اگر آنها را شکست دهیم، به ویژه در ورزشگاه خودشان، چه اتفاقی روی خواهد داد. ما معتقدیم که می توانیم به پیروزی برسیم و امیدواریم که با انجام این کار، هواداران را خوشحال کنیم.
ما اطمینان زیادی داریم زیرا ما خوب بازی می کنیم و تلاش زیادی به خرج می دهیم. این دیدار برای هر دو تیم در زمان مناسبی برگزار می شود و فکر می کنم که دیدار واقعا جذابی باشد. ما می خواهیم سبک ویژه خودمان را به نمایش بگذاریم و یک نتیجه خوب به دست بیاوریم."
او همچنین به ستایش از تیم حریف پرداخت و گفت:" آنها واقعا تیم بزرگی هستند. با داشتن مسی، ژاوی،پدرو....بارسلونا تیمی مبارزه جو است. اینها بازیکنانی با کیفیت هستند که می توانند سرنوشت ساز باشند."
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232777/%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%A2%D8%B1%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%BE-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86
مربی دپورتیوو: بارسلونا و رئال هرگز تا این حد قدرتمند نبودهاند
میگل آنخل لوتینا بر این باور است که بارسلونا و رئال مادرید در اوج قدرت به سر میبرند.
سایت گل - میگل آنخل لوتینا، مربی دپورتیوو لاکرونیا نظرش را درباره بارسلونا و رئال مادرید پیش از نبرد الکلاسیکو گفته.
سفیدپوشان در این فصل شکست نخوردهاند و یک امتیاز از بارسلونا بالاتر هستند، آنچه که باعث میشود همه بیش از فصلهای قبل منتظر این بازی باشند.
لوتینا گفته است: «از دید من هر دو تیم بهتر شدهاند و هیچکدام تا حالا این قدر قوی نبودهاند.
این دو تیم سبکهای متفاوتی دارند. بارسلونا را بسیار روشن میشناسیم و مادرید تیمی است که درست است که مالکیت توپ کمتری دارد، اما فوتبال خیلی خوبی بازی میکند و تهاجم را دوست دارد. هر تیمی ژابی آلونسو را در میانه میدان داشته باشد فوتبال خوبی بازی خواهد کرد.»
لوتینا همچنین گفت که بازی فراتر از نبرد لیونل مسی و کریستیانو رونالدو است: «همه نام مسی و رونالدو را میبرند، اما فراموش نکنیم امثال کاسیاس، چابی، اینیستا، سرخیو راموس و ژابی آلونسو هم در بازی هستند. با حضور این بازیکنان هر اتفاقی میتواند بیفتد.»
2010/11/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/25/2231698/%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D8%AF-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF
برنامه بازیهای هفته 13 لالیگا - همه در انتظار ال کلاسیکو
هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری سه دیدار آغاز خواهد شد.
سایت گل - هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری سه دیدار آغاز خواهد شد و شش دیدار روز یکشنبه برگزار می شود. حساس ترین دیدار این هفته دوشنبه شب در ورزشگاه نوکمپ صورت خواهد گرفت.
این در حالی است که در پایان هفته دوازدهم رقابتهای لالیگا با صدرنشینی رئال مادرید به پایان رسید. رئال با 32 امتیاز صدرنشین است و بارسا با 31 امتیاز در رده دوم قرار دارد. ویارئال، اسپانیول، والنسیا، اتلتیکومادرید، سویا، مایورکا و سوسیداد هم با 24، 22، 21، 20 ، 18 و 16 امتیاز در رده های بعدی هستند.برنامه بازیهای این هفته رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:
شنبه 6 آذر (27 نوامبر)
* ساراگوسا - ویارئال (ساعت 20.30)
* سویا - ختافه (ساعت 22.30)
* اتلتیکومادرید - اسپانیول (ساعت 00.30)
یکشنبه 7 آذر (28 نوامبر)
* ارکولس - لوانته (ساعت 19.30)
* مایورکا - مالاگا (ساعت 19.30)
* راسینگ سانتاندر - دپور (ساعت 19.30)
* اسپورتینگ خیخون - رئال سوسیداد (ساعت 19.30)
* اتلتیک بیلبائو - اوساسونا (ساعت 21.30)
* والنسیا - آلمریا (ساعت 23.30)
دوشنبه 8 آذر (29 نوامبر)
* بارسلونا - رئال مادرید (ساعت 23.30)
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232443/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-13%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88
خاویر ماسچرانو: برای ال کلاسیکو باید آرامش مان را حفظ کنیم
غول کاتالانی این هفته در لیگ قهرمانان موفق شد 3-0 پاناتینایکوس را شکست دهد و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه یابد و هافبک آرژانتینی معتقد است که این دیدار تدارک مناسبی برای ال کلسیکو بود.
سایت گل - خاویر ماسچرانو، هافبک بارسلونا، در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو که روز دوشنبه در نوکمپ برگزار می شود، از هم تیمی هایش خواست که آرامش شان را حفظ کنند.
غول کاتالانی این هفته در لیگ قهرمانان موفق شد 3-0 پاناتینایکوس را شکست دهد و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه یابد و هافبک آرژانتینی معتقد است که این دیدار تدارک مناسبی برای ال کسیکو بود.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت: "ما امیدواریم با پیروزی در ال کلاسیکو، روند پیروزی های مان ادامه پیدا کند زیرا این مسئله اهمیت زیادی دارد. البته این پیروزی در این دیدار نیز تنها سه امتیاز دارد و ما نباید خیلی به آن فکر کنیم. باید آرامش مان را حفظ کنیم. بازی روز دوشنبه برگزار می شود و نباید از همین حالا خیلی به آن فکر کنیم."
او همچنین در مورد پیروزی تیمش مقابل پاناتینایکوس گفت: "من از این پیروزی خوشحالم زیرا توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم. ما می خواستیم به عنوان تیم اول به مرحله بعد برویم.
جدا از نتیجه، این تیم همیشه به دنبال این است که به شیوه یکسانی بازی کند زیرا این سبکی است که تیم به خوبی ار عهده آن برمی آید. این سبک ویژه بارسا است.
من در دو بازی اخیر در ترکیب اصلی قرار داشتم. وقتی به بازی می روم، تلاش می کنم بهترین بازی ام را ارائه بدهم. البته سرخیو بوسکتس گزینه اول است. او بازیکن فوق العاده ای است."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232736/%D8%AE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AD%D9%81%D8%B8-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
2010/11/26
سسک فابرگاس: امیدوارم بارسا بتواند رئال را شکست بدهد
او که زمانی در تیم جوانان بارسلونا بازی می کرد معتقد است طرفداری اش از بارسلونا اصلا عجیب نیست.
سایت گل - سسک فابرگاس، هافبک آرسنال، گفت که امیدوار است بارسلونا بتواند در دیدار روز دوشنبه مقابل رئال مادرید به پیروزی برسد.
او که زمانی در تیم جوانان بارسلونا بازی می کرد، در مصاحبه با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت: "به عنوان یک هوادار قدیمی بارسلونا، دوست دارم آنها پیروز شوند. به عنوان یک بازیکن حرفه ای، ال کلاسیکو یک دیدار حساس است که دو تیم با تاریخچه ای شگفت انگیز مقابل هم قرار می گیرند.
رئالی ها نسبت به فصل گذشته پیشرفت زیادی داشته اند و نسبت به چند سال اخیر بسیار خطرناک تر شده اند.
کسی نباید از احساس من نسبت به بارسلونا متعجب شود زیرا من این مسئله را هیچ گاه پنهان نکردم. همه اعضای خانواده من طرفدار بارسلونا هستند و من در لاماسیا پرورش پیدا کردم و به همین دلیل است که می گویم دلم می خواهم بارسلونا پیروز شود."
فابرگاس همچنین در مورد تیم حریف و تاثیری که مورینیو روی آن گذاشت گفت: "تیم آنها با بازی خاص انگلیسی اش، من را به یاد چلسی می اندازد. آنها در مرکز زمین به دنبال کوچکترین اشتباهات حریف هستند و مهاجمانی بسیار خطرناک در اختیار دارند.
آنها خیلی خوب مالکیت توپ را در زمین حریف حفظ می کنند."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232814/%D8%B3%D8%B3%DA%A9-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%87%D8%AF
2010/11/26
نظرسنجی: پیروز "ال کلاسیکو" کدام تیم است
سایت گل - کمتر از یک هفته دیگر به برگزاری دیدار حساس و تماشایی «ال کلاسیکو» باقی است و در حالی که پپ گواردیولا رکورد 100% پیروزی در این دیدار، از زمان حضورش برروی نیمکت مربیگری بارسا را در کارنامه می بیند، ژوزه مورینیو، مربی توانا و موفق رئال مادرید به دنبال آن است تا اولین تجربه حضورش در ال کلاسیکو را با پیروزی سپری کند.
این دو تیم تاکنون 160 بار دو تیم با هم روبرو شده اند که 68 بار رئال به پیروزی رسیده، 62 بار بارسلونا و 30 بار نیز مصاف دو تیم با تساوی خاتمه یافته.
برترین گلزن ال کلاسیکو که در حال حاضر در میادین ورزشی به بازی می پردازد، لیونل مسی است که در کل 7 بار توانسته دروازه رئال را در رقابتهای لالیگا باز کند. او در رده شانزدهم برترین گلزنان تاریخ ال کلاسیکو قرار دارد.
حالا گل دات کام می خواهد نظر شما را بداند. به نظر شما، رئال مادرید خواهد توانست تا پس از چند شکست متوالی مقابل بارسا، شاگردان گواردیولا را به زانو در بیاورد و یا کاتالونیایی ها یک بار دیگر در خانه شان، رئال را شکست خواهند داد؟
برای شرکت در این نظرسنجی کافی است تا به صفحه اصلی گل دات کام اسلش ایران مراجعه کرده و در بخش پائین و سمت چپ صفحه در این نظرسنجی شرکت کنید.
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2232935/%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
ساپاترو: بارسا 2-4 می برد
نخست وزیر اسپانیا نتیجه دیدار ال کلاسیکورا 2-4 به نفع تیم کاتالان پیش بینی کرد.
سایت گل - خوسه لوئیس ساپاترو، نخست وزیر اسپانیا در صحبتهایی پیش بینی اش را در مورد دیدار ال کلاسیکوی روز دوشنبه مطرح کرده و اعلام کرده که بارسا در این دیدار با نتیجه 2-4 مقابل حریف دیرینه اش به برتری خواهد رسید.
رهبر سیاسی اسپانیا، همواره طرفدار پرو پا قرص بارسلونا بوده و در صحبتهایی به RAC1، یکی از شبکه های رادیویی کاتالونیا نظرش را اعلام کرد. البته به این نکته اشاره کرد که به خاطر قرارهای کاری قادر به تماشای این بازی نخواهد بود و از طریق اس ام اس در جریان نتیجه بازی قرار خواهد گرفت.
ساپاترو در مورد علاقه اش به باشگاه بارسلونا گفت: «بارسلونا از هوش و ذکاوت فوتبال بهره می برد و این را به چیزی فراتر از فوتبال تماسی و فیزیکی مبدل می کند. گاهی وقتها بازی بارسلونا مرا یاد شطرنج می اندازد.»
ساپاترو در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که احترام خاصی نیز برای رئال مادرید و مربی صاحب نامش، مورینیو،قائل است ولی در نهایت شخصیت و منش گواردیولا را ترجیح می دهد. او ادامه داد: «از تماشای دریبلهای مسی لذت می برم و بازی او را به عملکرد کریس رونالدو ترجیح می دهم.»
2010/11/27کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/27/2233768/%D8%B3%D8%A7%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-2-4-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF
اولین تمرین بارسا برای ال کلاسیکو
ویکتور والدس و آندرس اینیستا در این جلسه تمرینی حضور نیافتند، در عوض در سالن باشگاه به بدنسازی پرداختند؛ گابی میلیتو نیز که به خاطر مصدومیت مشغول ریکاوری است، در این جلسه حضور نداشت.
سایت گل - اولین جلسه تمرین تیم پس بازی چهارشنبه شب بارسا در لیگ قهرمانان، برگزار شد. به غیر از والدس و اینیستا که که در سالن باشگاه مشغول بدنسازی شدند و میلیتو که مصدوم بود بقیه بازیکنان در تمرین سبک تیم حضور داشتند.
به گزارش سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران بازیکنانی که در بازی با پانتیانکوس به میدان رفته بودند پس از گرم کردن به سایر اعضای تیم ملحق شدند و بدین ترتیب اولین جلسه تمرین خود برای بازی بزرگ دوشنبه را در زمین شماره یک سیوداد اسپورتیوای خوان گمپر برگزار کردند.
وضعیت آدریانو مطلوب است.
آدریانو که در بازی چهارشنبه شب به خاطر احساس درد شدید در ناحیه ساق پای چپش از بازی خارج شده بود، در این جلسه جدا از سایرین و با یک مربی ویژه تمرین کرد. این بازیکن برزیلی توسط کادر پزشکی مورد معاینه قرار گرفت و مشخص شد آسیب دیدگی او جدی نیست و از وضعیت خوبی برخوردار است.
والدس و اینیستا در سالن بدنسازی
ویکتور والدس و آندرس اینیستا در این جلسه تمرینی حضور نیافتند، در عوض در سالن باشگاه به بدنسازی پرداختند؛ گابی میلیتو نیز که به خاطر مصدومیت مشغول ریکاوری است، در این جلسه حضور نداشت.
سه بازیکن تیم ب و یک بازیکن از رده جوانان
سه بازیکن تیم ب بارسا، شامل مینو، فونتاس و تیاگو که در سفر یونان تیم را همراهی کرده بودند به همراه بازیکنی از رده جوانان باشگاه به نام ایوان بالیو با حضور در این جلسه تمرین خو را تکمیل کردند.
تمرین شنبه ساعت 11
بازیکنان تیم جمعه را به استراحت پرداختند و شنبه ساعت 11:00 دوباره تمرین خود را از سر می گیرند. این تمرین پشت درهای بسته برگزارخواهد شد و بعد از آن، کنفرانس مطبوعاتی بارسا با حضور کارلوس پویول برگزار خواهد شد.
2010/11/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/26/2233317/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88
مورینیو: قول می دهم بازی بزرگی باشد
سایت گل- ژوزه مورینیو،مربی پرتغالی رئال مادرید قول داده که نهایت تلاشش را به کار می گیرد تا دیدار حساس ال کلاسیکو که روز دوشنبه برگزار خواهد شد، دیداری جذاب و تماشایی از آب در بیاید.
رئال مادرید در تمام رقابتهایی که در طول این فصل برگزار کرده، طعم شکست را نچشیده و در حال حاضر هم با یک امتیاز برتری نسبت به بارسلونا در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار دارد.
مورینیو هم امیدوار است تا بتواند تا در اولین حضورش در ال کلاسیکو، به نتیجه خوبی دست یابد.
مربی تیم مادریدی در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« وظیفه ما،مربیان، بازیکنان و داور این است که بازی خوبی را به نمایش بگذاریم. باید یک بازی فوق العاده را برای جهانیان اجرا کنیم.»
علاوه بر مورینیو، مسعوت اوزیل، سامی خدیرا و آنخل دی ماریا هم اولین حضورشان در ال کلاسیکو را تجربه خواهند کرد و مورینیونمی داند که عملکرد این سه ستاره در این دیدار چطور خواهد بود:« هیچ وقت نمی دانی که تیمت چطور واکنش نشان خواهد داد. آنها از نظر فیزیکی خوب هستند و می دانند که باید چه کارهایی انجام دهند ولی ما مقابل تیمی قرارمی گیریم که مدتهاست تمرینات گروهی زیادی انجام داده و ما تنها چند ماه است که در کنار همیم. در هر صورت ما باید خودمان را برای هر اتفاقی آماده کنیم.»
ستایش مارادونا از مورینیو
سایت گل – دیهگو مارادونا، مربی سابق آرژانتین بار دیگر از ژوزه مورینیو ستایش کرده و گفته عاشق روش مربیگری اوست و تمامی بازیهای رئال را نگاه میکند.
دیهگو میگوید پیش از آن که مورینیو به رئال برود، این باشگاه همیشه پر هرج و مرج بود، اما او توانسته نظم و انضباط را به تیم برگرداند.
او که هفته پیش با مورینیو ملاقات کرد و در تور اروپا به سر میبرد، در مصاحبهای با ایستگاه رادیویی SIC Noticias در پرتغال میگوید: «آنها حالا به سبکی بازی میکنند که مورینیو از آنها میخواهد و طرفداران از آنها میخواهند.
من تمامی بازیهای مادرید را نگاه میکنم و ابتکارات مورینیو را دوست دارم. این که او چطور بازیکنان را کنترل میکند و چطور گروه را با خود همراه میسازد.»
این گفتگو در برنامهای ویژه مورینیو انجام شد .خود مورینیو هم بعدتر در برنامه حضور یافت.
خب! ازش مربی گری رو یاد بگیر دیگه!:31::46:نقل قول:
دیهگو مارادونا، مربی سابق آرژانتین بار دیگر از ژوزه مورینیو ستایش کرده و گفته عاشق روش مربیگری اوست
بوسکتس: به حرفهای رئالیها گوش نمیکنم
او گفته نظری درباره حرفهای بازیکنان رئال مادرید ندارد.
سایت گل - سرخیو بوسکتس، هافبک بارسلونا گفته علاقهای به حرفهای بازیکنان رئال مادرید پیش از الکلاسیکو ندارد و گفته تنها به اتفاقات داخل خود باشگاه بارسلونا میاندیشد.
کمتر از سه روز به بزرگترین نبرد فصل تا این جا مانده و سفیدپوشان یک امتیاز از رقیب خود پیش هستند.
ملیپوش اسپانیای در این باره میگوید: «ژوزه مورینیو همیشه حرف میزند، اما برایم حرفهایی که از طرف مادرید میآید مهم نیست.
آنها با مورینیو جاهطلب هستند و دارند پیروز هم میشوند. قبلا آنها تیم خوبی بودند اما این جاهطلبی را نداشتند. انتظار فشار بسیار زیادی را دارم.»
بوسکتس افزود که دوست دارد در الکلاسیکو گل بزند: «گل زدن به مادرید رویایی خواهد بود و این گلی فراموشنشدنی میشود.»
2010/11/27کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/27/2233860/%D8%A8%D9%88%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%87%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%85
خب ال كلاسيكو از راه رسيد
فكر ميكنم بازي خوبي بشه
بارسا وضعيتش بهتر شده
ويا درسته كم گل ميزنه اما فضاسازيهاي بينظيريي ميكنه
و بازي بدون توپش تقريبا توي هر گلي از بارسا تاثير گذاره
مسي خاطره بد جام جهاني رو خيلي زود فراموش كرده و سرحاله هرچند كمي احتياط توي حركاتش هست
ژاوي كمي افت كرده من اينجور ديدم شايدم اشتباه ميكنم وممكنه اين بازي روز ژاوي بشه
ولي من اينيستا رو توي چند بازي اخير خيلي سرحال ديدم
و اينكه بيشتر از هميشه صاحب توپ ميشه
كه اين خودش باز دليلي هست براينكه تيم فعلا بيشتر از ژاوي بهش اعتماد داره
دفاع چپ همچنان مشكل بارسلوناست اميدوارم اشتباه نكنن
به خصوص اينكه رونالدو آزادتر شده و فضاي تيم رئال مادريد رو بيشتر از گذشته درك كرده
فكر ميكنم رونالدو براي درگير نشدن با پيكه بيشتر روي چپ بارسا مانور بده
اميدورام از هر روشي براي بردن استفاده نشه
و خصوصا داوري مشكلي براي دو تيم نداشته باشه
از راه رسید؟! مگه 2 شنبه نیست بازی؟
كارلس پويول در كنفرانس مطبوعاتي (عكس)
كاپيتان متعصب آبي و اناري ها امروز با اين شكل و شمايل در كنفرانس مطبوعاتي حضور پيدا كرد و در مورد ديدار پيش روي تيمش مقابل رئال مادريد صحبت كرد.
2010/11/27کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/27/2234491/%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%84%D8%B3-%D9%BE%D9%88%D9%8A%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%83%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%85%D8%B7%D8%A8%D9%88%D8%B9%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%B9%D9%83%D8%B3
تشکرنقل قول:
دقیقا
چیزی نمونده.نقل قول:
نظر سنجي: از نظر شما بهترين تركيب بارسا در ال كلاسيكو چه خواهد بود؟
اختلاف يك امتيازي با رئال با توجه به هفته هاي باقي مانده تا انتهاي فصل كاملا قابل جبران است اما بعيد نيست اين اختلاف در همين هفته جبران شود.
سايت گل - شاگردان گوارديولا در شرايطي پاي به ديدار حساس ال كلاسيكو خواهند گذاشت كه در چهار ديدار قبلي در مقابل دشمن قديمي كفه ترازو را به سود آنها سنگين كرده است. هنوز پيروزي 6-2 مقابل رئال در سانتياگو برنابئو، هواداران اين بارسا را غرق در خوشحالي مي كند. اما همه مي دانند كه رئال مادريد اين فصل با چند فصل اخير بسيار متفاوت است و مورينيو مثل هميشه تيمي ساخته كه بسيار سخت شكست مي خورد. آنها خوش شانس بودند كه ديدار رفت در نوكمپ برگزار مي شود زيرا مورينيو مدت هاست كه در ديدارهاي خانگي در تيم هاي مختلف شكست نخورده و اين مي تواند كار را حتي براي تيمي مانند بارسلونا دشوار كند.
اما بارسلونا نيز در شرايط خوبي به سر مي برد. آنها هفته گذشته در لاليگا 8 گل به آلمريا زدند و در ليگ قهرمانان نيز سه گل به پاناتينايكوس زدند.اختلاف يك امتيازي با رئال با توجه به هفته هاي باقي مانده تا انتهاي فصل كاملا قابل جبران است اما بعيد نيست اين اختلاف در همين هفته جبران شود.
گوارديولا اين فصل نيز با سيستم 4-3-3 تيمش را روانه ميدان مي كند و به جز چند تغيير اندك با همان تركيب آشنا تيمش را روانه ميدان مي كند. اما به نظر شما بهترين تركيب آبي و اناري ها براي ال كلاسيكو چه خواهد بود؟ آيا بايد در خط مياني تيم تغييراتي ايجاد شود يا همان تركيب هميشگي مي تواند در اين ديدار موثر باشد؟
تركيب اصلي احتمالي: والدس، پويول، پيكه، مكسول، ژاوي، بوسكتس ، اينيستا، مسي، ...
2010/11/27کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/27/2234359/%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D9%83%D9%8A%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%84-%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%8A%D9%83%D9%88-%DA%86%D9%87
نظر سنجي: از نظر شما بهترين تركيب رئال در ال كلاسيكو چه خواهد بود؟
رئالي ها در حالي ال كلاسيكو را آغاز خواهند كرد كه با يك امتياز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول قرار دارند.
سايت گل - تنها چهل هشت ساعت ديگر به ديدار حساس رئال مادريد مقابل بارسلونا باقي مانده و بسياري از طرفداران فوتبال در سراسر جهان براي آغاز اين ديدار لحظه شماري مي كنند. آقاي خاص كه پيش از اين به همراه چلسي و اينتر پاي به نوكمپ گذاشته بود، دوشنبه شب در قامت سرمربي رئال به خانه بارسلونا خواهد رفت تا خشم طرفداران بارسا را بيش از پيش برانگيزد.
رئالي ها در حالي ال كلاسيكو را آغاز خواهند كرد كه با يك امتياز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول قرار دارند. آنها در هيچ يك ديدارهاي اين فصل شان در رقابت هاي گوناگون شكست نخورده اند و اين مسئله اعتماد به نفس آنها را به ميزان زيادي افزايش داده است.
مورينيو تقريبا تركيب اصلي اش را پيدا كرده و در اكثر بازي ها از همين تركيب ثابت استفاده مي كند اما ال كلاسيكو از هر نظر ديدار متفاوتي است و شايد نياز به تركيب متفاوتي نيز داشته باشد.
به نظر شما بهترين تركيبي كه مورينيو براي اين ديدار مي تواند روانه ميدان كند، چه خواهد بود؟
تركيب اصلي احتمالي: كاسياس، مارسلو، كارواليو، په په، راموس، خديرا، آلونسو، اوزيل، رونالدو، دي ماريا، ايگواين
ذخيره ها: آلبيول، آربلوا، بنزما، گرانرو، پدرو لئون، لاسانا ديارا، يرزي دودك
2010/11/27کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/27/2234348/%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D9%83%D9%8A%D8%A8-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%84-%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%8A%D9%83%D9%88-%DA%86%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF