دوستان ممنون از راهنماییتون . بالاخره ارک اس گرفتم قیمت 537 تومن.
Printable View
دوستان ممنون از راهنماییتون . بالاخره ارک اس گرفتم قیمت 537 تومن.
مبارکت باشه.نقل قول:
پس سریعا آواتارتو از S II به Arc S تغییر بده:20::20::20:
دوستان بهتره الان گوشی نخرید چون قیمت ها شدیدا رفته بالا ! آخرین قیمت I9000 کف تهران 520 تومن !
موافقم. واقعاً گند زده اند با این کشورداریشون.نقل قول:
آمریکا ادعا کرده که سران حکومت ایران از کاهش ارزش ريال در برابر دلار سود میبرند.
راست یا دروغ، ولی بهرحال ملت زیان میبینند.
حالا مسأله اینه که اگه امروز نگیریم ريال ممکنه تقویت بشه؟ من که گمون نکنم.
این گوشی Htc dsier hd که صفحه مانیتورش متحرک هست و همه چی به صورت متحرک هست خیلی جالبه این مربوط به همه گوشی ها میشه یعنی برای خود سیستم عامل انروید هستش؟؟؟ یعنی هر اندرویدی بگیرم این امکانات رو داره کلا محیط گرافیکی فوق العاده زیبا ؟!! ممنونم
سخت موندم که این را بگیرم یا neo v؟
live را وقتی دستم گرفتم خیلی به نظرم کوچک اومد:19:
رام میویی نصب کنید تقریبا همشون افکت های خیلی توپ تر از اون دارندنقل قول:
دوستان به نظرتون من کدوم گوشی را بگیرم؟
Galaxy Ace S5830 or Xperia neo V
خواهشن به دور از تعصب نظر بدین.
Xperia neo V از هر نظر بهتره
آخه یه فروشنده می گفت که sony کلا نخرنقل قول:
می گفت sumsung یا HTC شرف دارند به سونی!
می گفت که سونی ها آمار خرابی شان بیشتر!
نظر شما در مورد سخنان گوهر بار این فروشنده چیه؟:31:
چرتی بیش نگفته
یعنی شما میخوای سامسونگ آیس رو با نئو وی مقایسه کنید ؟
شما فقط برو بگو نئو وی میخوام و اصلا به حرف این فروشنده ها گوش نده که 90 درصد فقط میخوان جنسه خودشون رو بت غالب کنن
تو این رنج قیمت گوشی های سونی عالی هستن ولی تو رنج قیمت بالا سامسونگ بعد اچ تی سی
من گوشی HTC st 2 خریدم
روی این گوشی فارسی نیست میشه فارسی نصب کرد روش یا نه؟
منظورتون HD2 هست؟ اگه آره این تاپیک گوشیتوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تاپیک مشاوره گوشیهای اندروئیدی هست :46:
نه الان فهمیدم مدلش Disire S است اندروید هم هست
از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه
میخواستم بدونم که میشه روش فارسی نصب کرد یا باید آپدیت بشه
شما زیر 400 تومن چه گوشی پیشنهاد میکنین؟
Sony Ericsson Xperia Neo Vنقل قول:
Sony Ericsson Xperia Ray
LG Optimus Black
اگه بتونین یه مقداری بودجه رو افزایش بدین هم Xperia Neo ...
دوستان اين گوشي هاي 2 سيم كارته كه سامسونگ زده انرويد 2.3 داره تمام نرم افزارهاي اندرويدي رو اجرا ميكنه؟؟؟ الان ورژن 4 چه تغيراتي كرده ؟؟ برنامه هاي جدا داره يا همه برنامه ها به هم ميخورن ؟؟؟ من تا به حال از اندرويد استفاده نكردم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
ﺑﻠﻪ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎ ﻭ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﻋﺎﺩﯼ ﺭﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ
ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﻧﺴﺨﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ
ﻭﻟﯽ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﻌﻀﯽ ﻧﺴﺨﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻥ
ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺟﯿﻨﺠﺮ ﺑﺮﺩ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﺳﻬﻢ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﯼ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺎ ﺟﯿﻨﺠﺮ ﺑﺮﺩ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺗﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻧﺴﺨﻪ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻣﻮﻧﺪ ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻪ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻋﺮﺿﻪ ﯼ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﭼﻬﺎﺭ ﺟﯿﻨﺠﺮ ﺑﺮﺩ ﯾﻪ ﻧﺴﺨﻪ ﯼ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﻣﯿﺸﻪ
ﻫﻨﻮﺯ ﺗﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎﯼ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻧﺴﺨﻪ ﻋﺮﺿﻪ ﻣﯿﺸﻦ
ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﯾﺲ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺳﻌﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﯾﮏ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺑﻨﻮﯾﺴﻦ ﮐﻪ ﺭﻭ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﺴﺨﻪ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻪ
ﺍﻣﺎ ﺧﺐ ﺍﻻﻥ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ۴ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻥ ﻭ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﻣﯿﺸﻦ
ﻧﺴﺨﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺗﻮ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺭﺍﺑﻂ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﻭ پشتیبانی از زبان های مختلف از جمله فارسی و عربی داره
ویژگی های اصلی:
بهینه سازی شده برای گوشیهای هوشمند و تبلتها
رابط کاربری جدید , بروز رسانی انیمیشنها , بهبود مولتی تاچ , تصاویر پس زمینهی متحرک و …
بهبود عملکردهای چند وظیفهای
بهبود قفل صفحه با اضافه شدن امکانات تصوری
بهبود منوی اطلاع رسانی
ابزارکهایی با قابلیت تغییر سایز
بهبود ورود متن و spell-checking
بهبود ورودی صدا
بهبود نرم افزارهای Gmail و تقویم
بهبود مرورگر وب با اضافه کردن قابلیت ذخیره کردن صفحات و حالت وب گردی ایمن
بهبود نرم افزار دوربین با اضافه شدن قابلیت تشخیص صورت و عکاسی پانوراما و …
بهبود ضبط ویدیو با قابلیتهای فوکوس ادامه دار, زوم کردن در حین فیلمبرداری
و غیره…
با سپاس. سايت هاي دانلود برنامه اندرويد مجاني سراغ دارين چند تا بدين؟ چون يكي ميگفت اندرويد خوب نيست برو ويندوز 7 بگير چون اندرويد برنامه هاش پولي هست. گفتم اتفاقا برعكس اندرويد چند تا سايت ايارني دانلود برنامه داره و ويندوز فون كمتره. حالا ممنون ميشم چندتايي بدين. بيشتر هم برنامه هاي عمومي و كاربردي. :46:نقل قول:
وینفون 7 محدودیت های زیادی داره
هيچ سيستم گسترده اي براي مديريت فايل ها نيست!
عدم انتقال فايل ها با بلوتوث!
عدم حالت انتقال فايل ها از طريق USB!
محدوديت در دسترسي واژه نامه ها!
عدم پشتيباني فلش در مرورگر!
وابستگي در اتصال به رايانه براي مديريت فايل ها و همگام سازي به نرم افزار!
عدم وجود تماس تصويري!
آهنگ هاي زنگ جديد موجود تنها از طريق بازار!
نرم افزار پخش موسيقي فاقد تنظيمات اکولايزر از پيش تنظيم شده!
عملکرد چند کار همزمان انجام دادن وجود ندارد!
عدم امکان کپي و چسباندن!
عدم پشتيباني از فايل هاي Divx و Xvid
عدم وجود سيستم ناوبري رايگان!
در ضمن رابط کاربریش هم یوزر فرندلی نیس
برنامه های اندرویدی در زمینه های مختلفی هست
مارکت ایرانی (بازار) هم میتونه منبع خوبی برای برنامه هاتون باشه
در ضمن تو همین فروم هم بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندروید هست چرا به اونجا مراجعه نمی کنید؟؟؟
دوست عزیز پی بردن به این مساله که اندروید از هر لحاظ از وینفون برتره کار سختی نیست. نیم ساعت تو یوتوب یا همین سایت بچرخید میفهمید.نقل قول:
برنامه هاش قابل مقایسه نیست تو این شرایط آدم میمونه از چی حرف بزنه! هر چند PersiAndroid به یه گوشه هایی از این ردیف زیبا اشاره فرمودند!
از لحاظ رایگانی هم خیالت راحت بیشترشون رایگانن. یه برنامه غیر رایگان رو رایگان نصب کردن مثل سیمبین نیست که پدر آدمو در بیاره تازه اگه گیر بیاد!
من میخوام در مورد پردازنده جدید اینتل برای آندروید اطلاعات بدست بیارم ظاهرا خیلی هم پر سر و صدا بوده و نتایج خیلی خوبی از خودش نشون داده
میخوام بدونم این پردازنده با پردازنده galaxy nexus فرقشون چیه و اینکه آندروید سخت افزارش تک قطبی میشه
خلاصه یه عالمه سوال دارم که یکی یکی میپرسم
به نظره شما xl بگیرم بهتره یا نوت؟
البته با توجه به حداقل 300 هزار تومن اختلاف قیمتی که دارن!من میخواستم نوت بگیرم تا همین دیروز ولی وقتی که امروز از نزدیک xl رو دیدم و دستم گرفتم واقعا از همه چیزش خوشم اومد!
آخه xl 4/7 اینچه صفحه نمایشش ولی نوت 5/3 اینچه؛
من نوت رو دستم نگرفتم؛ولی xl کاملا فیته دستم بود؛یعنی از این بزرگتر دیگه با یک دست نمیشه کار کرد؛ولی با ایکس ال با اینکه صفحه بزرگی داره ولی با یک دست میشه باهاش کار کرد,
حالا با این اوصاف من چکار کنم؟از یک طرف دلم با نوت؛از یک طرف هم از ایکس ال با توجه به ارزونتر بودنش خیلی انگار تفاوتی با نوت نداره؛
نظر شما چیه دوستان؟خوشحال میشم بهم کمک کنید؛
(اگه کسی پنجمارک بین این 2 گوشی یا حتی با گوشی های دیگر رو سراغ داره لینک کنه بی زحمت)
بی شرفا زدن زیرش!نقل قول:
من دیروز به ال دیجیتال سفارش داده بودم.780هزار تومن.توی سایتم زده بودن موجود داریم.ولی امروز که زنگ زدن گفتن 980 تومن!!!!
به نظرتون به این کاره ال دیجیتال چی باید گفت؟؟من که هرچی فحشه نثارشون کردم!
خیلی حالمو گرفتن
اولا كه xl با نوت قابل مقايسه نيست
يه گوشيه تك هسته اي معموليه با يه هدفون گرون قيمت
ولي نوت يه فونبلت با سخت افزار و صفحه نمايش فوقالعاده...
كاملا با هم تفاوت دارن و حالا هم كه xl شده 980 ديگه كاملا خريدش احمقانست
جي اس ام آرنا كه توضيحات خوبي در مورد تكنلوژي ساختاري اين پردازنده داده :نقل قول:
Intel has been trying to get into the smartphone segment for a long time now but they have finally managed to do it with the Lenovo K800, which will be the first smartphone to hit the market running on Intel's 32nm Medfield platform.
The K800 is running on the Penwell SoC that has a 1.6GHz Intel Atom Z2460 CPU with 512KB L2 cache. On the GPU side it has the tried and tested PowerVR SGX 540 which has been clocked at a slightly higher than usual 400MHz and dual-channel LPDDR2 memory. The CPU in Penwell is only a single-core right now but Intel plans to come up with dual-core versions later, along with a faster GPU.
So how does this new chip perform? Quite well, actually. Despite the single-core CPU and the fact that the K800 was running on Gingerbread, the Intel chip managed to race past phones like the Galaxy Nexus running ICS and the iPhone 4S in the browser benchmarks. GPU benchmarks, admittedly, weren't as impressive, although it is powerful enough to decode and encode 1080p30 video.
But what about power consumption, you ask? Luckily, Intel has taken care of that as well. Compared to phones like the iPhone 4S, Galaxy S II, HTC Sensation and the LG Optimus 2x, the Intel reference handset managed to consume the least amount of power in certain tasks while being significantly lower in some of the others.
It is important to note, however, that despite the impressive CPU performance and lower power consumption, the Medfield processor is up against rivals that came out last year and are soon to be upgraded. It remains to be seen how well it stacks up against the Cortex A15 and the Qualcomm Krait when they release later this year.
Intel has managed to partner with two companies for now, one of which is Lenovo and the other is Motorola. Lenovo plans to launch the K800 in China by Q2 this year although the Motorola smartphones and tablets running Medfield will only arrive by the end of this year.
For more information and benchmarks, click on the second source link below.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] • [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] • [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:با سلام خدمت اساتید
من میخوام به زودی این گوشی رو بخرم یه سری اطلاعات میخواستم و همینطور راهنمایی:46:
نسخه 32 گیگش میگن فقط چینی هست درسته؟
آپدیت بستی ساندویچی به طور رسمی اومده یا نه؟
چطور بفهمم که زردی داره یا نه راه و روشش رو بگین
ممنون عزیزان
و اینکه یه چند تا عکس از کیس ( کاور ) اس 2 میخوام و کدومشون بهتر هست
بازم سوال . اینکه چطور اصل بودن گوشی رو از تقلبی بودنش تشخیص بدم همون قضیه کد و سریال یه همچین چیزایی؟؟!!؟!
بله - ولي فرقي ندارهنقل قول:
بله براش اندرويد 4 حتما مياد - قويترينه بازار هست مگه ميشه نياد سامسونگ هم تاييد كرده
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپيك همه چي رو كامل توضيح دادم
تو آل ديجيتال و گوشي شاپ هست ولي يه كيس سليكوني عادي 10 تومني از بازار تهيه كني كافيهنقل قول:
من چند روز پيش مدل هاي مختلفي رو تو يه مغازه ديدم كه بعضا تا 60 -70 هم بودن
اين مدل هم چيز باحاليه
اين گوشي تقلبي نداره براي ساير تست ها هم به همون پست دوم تاپيكش مراجعه كنيدنقل قول:
الان من میخوام نسخه 32 گیگ بخرم یعنی بده مشکل خواهد داشت چون چینی هست؟
این کاور خیلی خشک و محکم نیست که به گوشی آسیب بزنه؟
نه داداش خیالت راحت؛ همونطور که تو عکسها هم مشخصه کلا برعکس I9000 طراحی پشتش طوریه که اتفاقی براش نمیفته!
نقل قول:
الان من میخوام نسخه 32 گیگ بخرم یعنی بده مشکل خواهد داشت چون چینی هست؟
رفیق،این یه گوشی بین المللی و سطح بالاست.....چینی بودنش،باعث نمیشه که نگران کیفیتش باشین!! اکثر قطعات الکترونیکی که تو دنیا فروش میره،دیگه داره تو چین تولید میشه!
الان چه آپدیتی معمولا روی گوشی هست آیا نیاز هست همون لحظه به ورژن جدیدتر آپدیتش کرد یا نه؟
آندروید 4 یا همون بستی ساندویچی روی اس 2 خوب جواب میده کارایش نسبت به ورژنای قبلی چیه؟
ممنون:40:
هنوز به صورت رسمي نيومده ولي خب خيلي بهينه سازي شده
تو صفحات قبل هم در مورد موارد بهينه سازي شده صحبت شد
ﻧﺴﺨﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺗﻮ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺭﺍﺑﻂ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﻭ پشتیبانی از زبان های مختلف از جمله فارسی و عربی داره
ویژگی های اصلی:
بهینه سازی شده برای گوشیهای هوشمند و تبلتها
رابط کاربری جدید , بروز رسانی انیمیشنها , بهبود مولتی تاچ , تصاویر پس زمینهی متحرک و …
بهبود عملکردهای چند وظیفهای
بهبود قفل صفحه با اضافه شدن امکانات تصوری
بهبود منوی اطلاع رسانی
ابزارکهایی با قابلیت تغییر سایز
بهبود ورود متن و spell-checking
بهبود ورودی صدا
بهبود نرم افزارهای Gmail و تقویم
بهبود مرورگر وب با اضافه کردن قابلیت ذخیره کردن صفحات و حالت وب گردی ایمن
بهبود نرم افزار دوربین با اضافه شدن قابلیت تشخیص صورت و عکاسی پانوراما و …
بهبود ضبط ویدیو با قابلیتهای فوکوس ادامه دار, زوم کردن در حین فیلمبرداری
و غیره…
پس من حتما بلافاصله آپدیت به بستنی بکنم دیگه؟
تو پست بالا اشاره کردن که:نقل قول:
در ضمن نسخه 32 گیگش رو پیدا نمی کنی .. 16گیگشم قیمت فضایی داره اصلا خریدش به صرفه نیست مگه اینکه قیمتش براتون مهم نباشه.نقل قول:
هنوز به صورت رسمي نيومده ولي خب خيلي بهينه سازي شده
نقل قول:
میخوام از یه کشور عربی بگیرم که نسخه 32 گیگ تقریبا 900 تومن در میاد:31:
حله دیگه بخر حالشو ببر :46:نقل قول:
اینکه میگن چینی هست منو یکم مردد کرده:41:نقل قول: