مستر جان تو اين يه هفته از صندلي داغ چي فهميدي؟
Printable View
مستر جان تو اين يه هفته از صندلي داغ چي فهميدي؟
اولین سوال از مونیکا
در زمینه ازدواج اسان سهم خانواده پسر بیشتر است یا دختر ؟
من اگه بخوام به این سوال جواب بدم فکر کنم یه رمان بشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
راستش آقا بهروز به نظره من ازدواج یکی از سخت ترین یا بهتر بگم پیچیده ترین تصمیماته هر آدمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر همین با به کار بردن کلمه ی ازدواج آسان مخالفم.
اما به طور کلی فکر می کنم دختر و پسر و خانوادهاشون درست با یه نسبت مساوی مسئولیت به عهده شون هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خانواده ی دختر به نوعی درگیر این مسئولیت می شن و خانواده ی پسر به نوعه دیگه اما در کل به نظرم این مسئولیت ها به طور نرمال بین دو طرف تقسیم می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم از ازدواج اسان اين نيست كه تا يكي پيداش شد دختره را بديم بهش بره پي كارش .
منظورم رسمهاي غلطي است كه باعث شده خيلي از پسرها و دخترها فكر ازدواج را از سرشون بيرون كنند .
ما كه مدعي اسلام و مسلماني هستيم چرا به دستورات اسلامي درباره ازدواج عمل نميكنيم ؟
بگذريم .
از اينكه دختر هستي راضي هستي؟ تا حالا دلت خواسته براي يك روز هم كه شده پسر باشي؟
اين جمله را سه بار بگو : كلاغه با كمال علاقه با ملاقه زد تو سر الاغه .............
بله . راضیم. خیلی هم راضی ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به عنوان یه دختر می تونم احساساتی داشته باشم که یه پسر در تمامه عمرش نمی تونه اونا رو تجربه کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به خیلی دلایله دیگه همیشه راضی بودم از اینکه دخترم. تازه دلم می خواد بچه ی خودمم دختر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
آره. فقط یه دفعه. اونم دقیقا فقط برای یه روز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دفعه توی سالن ورزشی که اونجا می رفتم برای تمرین اسکیت یه مسابقه ی فوتبال بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط پسرا اجازه داشتن که ثبته نام کنن. منم خیلی دلم می خواست تو اون مسابقه شرکت کنم چون خیلی هیجان داشت . قبلا دیده بودم که چه جوری بازی می کنن. اما خب نشد دیگه. اون روز یادمه دو ساعت به اون آقایی که اونجا بود می گفتم بذا منم بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گفت برو بچه ... استغفرلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلا صه همون یه روز دلم می خواست پسر باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب جمله ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مونیکا خانم
با اجازه چند تا سوال داشتم .
1. اگه بخوای زندگی رو تویه یه جمله یک خطی توصیف کنید چی میگی؟
2. از این یارو بهمن هاشمی ( دو دو دو دو ) خوشت میاد؟ ( من که متنفرم ازش )
3. از کدوم حرکت تویه اسکیت سواری خوشت میاد ؟
4. میشه راجع به امضات یه توضیحی بدی؟ اون قسمتی که نوشتی ( انگار قراره منم همین روزا Bye p30 بدم.... )
5. اگه یه روز بهت بگن کلا کامپیوتر رو باید بذاری کنار و اصلا کامپیوتری وجود نداره حاضری وقتی رو که واسه کار با کامپیوتر میگذروندی رو با چی پر کنی ؟
6. چقدر میتونی احساسات خودتو کنترل کنی؟
7. از چه رنگی خوشت میاد؟
سوالای بعدی باشه یه وقت دیگه
مرسی
موفق باشی
علیکه سلام آقا آرمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام مونیکا خانم
خواهش می کنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اجازه چند تا سوال داشتم
1) زندگی عرصه ی تحمله تلخ ترین خیانت ها و چشیدنه شیرین ترین لذت هاست.....نقل قول:
1. اگه بخوای زندگی رو تویه یه جمله یک خطی توصیف کنید چی میگی؟
2) معذرت می خوام آقا آرمین اما نمی شناسمش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه من خیلی خیلی کم وقت می کنم تلویزیون نگاه کنم. اون چند دیقه ای هم که وقته این کارو دارم بیشتر ماهواره نگاه می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
2. از این یارو بهمن هاشمی ( دو دو دو دو ) خوشت میاد؟ ( من که متنفرم ازش
3) من کلا خیلی اسکیتو دوست دارم. هر چه قدر بیشتر برم بالا پایین بیشتر بهم خوش می گذره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب الان دیگه سنم ایجاب می کنه یه کم کمتر شیطنته بچه گانه بکنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل حرکته خاصی مد نظرم نیست کلا خیلی دوست دارم اسکیتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بادمه وقتی می خواستم فرشته یاد بگیرم داغون شدم انقدر خوردم زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3. از کدوم حرکت تویه اسکیت سواری خوشت میاد ؟
4) و اما اون قسمته امضام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4. میشه راجع به امضات یه توضیحی بدی؟ اون قسمتی که نوشتی ( انگار قراره منم همین روزا Bye p30 بدم
قضیش که مفصله اما به طور مختصر می تونم بگم : راستش اون جمله مقدمه ایه برای رفتنم. اخیرا برام یه سری مزاحمت هایی ایجاد شده و یه سزی مشکل پیدا کردم با چند تا از یوزر های سایت که ترجیح می دم دیگه بینشون نباشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از دلایلی که حاضر شدم روی صندلی بشم همین بود که دارم می رم چون از سه شنبه ی هفته ی دیگه ارتباطم با p30 قطع می شه. یا شایدم قطع نه خیلی کم .... نمی دونم اما واقعا برای بعضی ها متاسفم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) راستش من شغلم یه جوریه که همه ی کارم با کامپیوتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بگن دیگه کامپیوتر نیست در واقع من از کار بی کار می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه یه وقت این اتفاق بیفته باید بشینم یه فکر درست حسابی بکنم چون یه تغیره اساسی در رونده زندگیم ایجاد می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5. اگه یه روز بهت بگن کلا کامپیوتر رو باید بذاری کنار و اصلا کامپیوتری وجود نداره حاضری وقتی رو که واسه کار ب کامپیوتر میگذروندی رو با چی پر کنی ؟ا
اما خب اگه از جنبه ی کاری نگاه نکنیم من بعد از کامپیوتر قدم زدن کناره دریا رو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته نمی شه همین قدر که با کامپیوتر کار می کنم قدم بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب بعد از کامپیوتر قدم زدن می تونه یکی از گزینه ها برای گذروندن وقتم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6)احساساتم اخه دودسته هستن. اگه عصبانی بشم شاید اصلا هیچی و هیچکی نتونه جلومو بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب کلا همه می گن که خیلی آدمه احساساتی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم معنیه سوالتونو درست فهمیدم یا نه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6. چقدر میتونی احساسات خودتو کنترل کنی؟
7)آبی خیلی دوست دارم. بنفش و نارنجی هم همین طور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7. از چه رنگی خوشت میاد؟
منم از شما ممنونم تا بعد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوالای بعدی باشه یه وقت دیگه مرسی موفق باشی
مونيكا خانوم نكنه مدتي كه نبوديد رفته بوديد سراغ اون ماجرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام ببين كي اين جاست . بابا تاپيك را منور كردي كه تو . خوبي خانمي؟
1- بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
2- بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
3- از چه جور ادمايي خوشت مي ياد؟
4- نظرت چيه راجع به اين كه اولين خانم صندلي نشين هستي چيه؟
5- نظرت راجع به انقراض نسل چيه؟
6- اگه يك روز همه مدارك شناساييتا گم كني چه حسي پيدا مي كني؟
7- ترجيح مي دي توي يك برج زندگي كني يا يك خونه ويلايي؟
8- برنامه ات واسه اينده چيه؟ هدف خاصي داري؟
9- از كدوم تاپيك ها توي متفرقه بيشتر خوشت اومده؟
10- چه نرم افزارهايي بلدي؟
11- بلند پروازي؟
12- بهترين مزيت دختر بودن چيه؟
13- مهم ترين مشكل دختراي جامعه امروزي؟
14- چه غذايي دوست داري؟
15- خواننده مورد علاقه ات؟
بازم مي يام . منتظرم باش
منظورتون همون دوهفته ایه که اصلا p30 نیدوم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سراغه کدوم ماجرا آقا رامبد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ماجرا درست می کنید وا سه دختره مردم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بی شوخی منظورتون کدوم ماجراست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونیکا خانوم ممنون واسه جوابا
یعنی چند تا یوزر که ادب خودشونو بهتون ثابت کردن باعث میشن که شما از پیش ما برید؟
هر چند من نمیدونم مشکلتون با اونا چی بوده و حتی نمیدونم منظورتون کیا هستن
اما آدم که نباید با برخورد به مشکلات کنار بره
باید به فکر گذروندن موانع زندگیش باشه نه کناره گیری از مسابقه زندگی
راستی میشه بپرسم شما اهل کجا هستید که به دریا دسترسی دارید مثل من؟
ممنون
نميدونستم دخترا وقتي روي صندلي داغ ميشينن فراموش كار ميشن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
همون ماجرايي كه توش سرقت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ضد حالي كه شما خوردي ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! (جدي يادت رفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختیار داری منوری از خودته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که بد نیستم اما تو انگار خیلی خوبه خبریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به سلام ببين كي اين جاست . بابا تاپيك را منور كردي كه تو . خوبي خانمي؟
یکدنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
احساساتی بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
عجب سوالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من برای این 50 صفحه بنویسم بازم یه سری از آدما جا می مونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- از چه جور ادمايي خوشت مي ياد؟
آدمای منطقی ، باشخصیت ، جنتل من ، کسایی که از ریاضیات سر رشته داشته باشن ، کسایی که با توجه به اعداد و ارقام نظر بدن ، شیطون ، شوخ در حد متعادل ، بلا ( عینه خودت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، توپول و .... الان دیگه یادم نمی آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نطره خاصی ندارم آخه اولین خانومی که اینجا نشته کویر بوده نه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4- نظرت چيه راجع به اين كه اولين خانم صندلي نشين هستي چيه؟
منظورت نسله دایناسوراست دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر روز برای دیدنه همچین روزی دعا می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته خودمم در این زمینه خیلی تلاش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- نظرت راجع به انقراض نسل چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- اگه يك روز همه مدارك شناساييتا گم كني چه حسي پيدا مي كني؟
اگه دو هفته پیش این سوالو ازم می پرسیدی می گفتم دیوونه می شم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما الان می گم هیچ کاره خاصی نمی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطره اینکه الان یه دو هفته ای هست هر آنچه کارت شناسایی اعم از شناسنامه ، کارت ملی و ... هر چی که فکرشو بکنی مفقود شده منم تا الان هیچ کاری برای بر گردوندنش نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنا توی یه برج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقشه اشو هم کشیدم محاسباتشم انجام دادم فقط مونده یه نفز که بیاد بسازتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- ترجيح مي دي توي يك برج زندگي كني يا يك خونه ويلايي؟
برنامه که زیاد دارم اما یکی از جدی ترین برنامه هام اینه که تو همین روزای اخیر یه سر بیام اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8- برنامه ات واسه اينده چيه؟ هدف خاصي داري؟
از همه بیشتر تاپیکه خانوما رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- از كدوم تاپيك ها توي متفرقه بيشتر خوشت اومده؟
بعدش مشاعره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد سوتی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد هم صندلیه داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتوکد ، اکسل ، ورد ، و ... فکر کنم به طوره حرفه ای همین 3 تا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10- چه نرم افزارهايي بلدي؟
آره اما نه خیلی تا حد منطقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه موقع پرواز تا جایی می رم بالا که اگه یه وقت خوردم زمین احتمال زنده بودنم از احتماله مرگم بیشتر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11- بلند پروازي؟
تجربه ی احساسه مادر بودن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
12- بهترين مزيت دختر بودن چيه؟
به نظرم در حاله حاضر مهم ترین مشکل دخترا دایناسورا هستن که قصد داریم با تشکیله یه انجمن اونو بر طرف کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
13- مهم ترين مشكل دختراي جامعه امروزي؟
عجب سوالای خوشمزه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنخوزه دومننینگو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
14- چه غذايي دوست داري؟
خیلی وقته آهنگ گوش کردن ندارم . اما این آهنگی که آقا ایمان یکی از بچه های انجمن خونده خیلی به دلم نشسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد می کنم گوش کنید چون ضرر نمی کنید لینکش تو امضام هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
15- خواننده مورد علاقه ات؟
بیا عزیزم قدمت روی چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم مي يام . منتظرم باش
راستش قضیه به این سادگی ها که من گفتم نیست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
من تهران هستم. متاسفانه به دریا هم دسترسی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما قدم زدن کنار دریا در حالی که نسیم خنکی از سمت آب می وزه خیلی آرومم می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها منظورتون همون قضیه ای هستش که شما قرار بود به من حق سکوت بدید که به کسی چیزی نگم دیگه درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
بله اون دوهفته ای که نبودم دنباله همون ماجرا بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم چراغ خاموش ميايي تو فروم ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
آره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نظرت در مورد آقاي رضايي چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادته هنوز ؟ :blink:
بله با اجازتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
خیلی دوست ندارم بقیه بدونن تو کدوم تاپیکم و کی میام و کی می رم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته تا حد زیادی به همون ماجراهایی بر می گرده که به خاطرش دارم از p30 میرم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو این مدتی که هستین سکوت بود ،
به این گوش بدین و احساستون رو و چیزی رو که می بینین بگین. (اگر مایل بودید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد....
بله یادمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
بابا دیگه مگه آلرایمر دارم که 2 خفته پیش یادم بره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم قراره از این سوالا چه نتیجه گیری بکنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
اولش كه آلزامير داشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوووخي) اما زود خوب شدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا حتما بايد هدف از سوال كردن نتيجه گرفتن باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اين طور سوالات حالت رو ميگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو تا نپرسم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانم مونيكا
اسم اصلي شما؟
5 كاربر دختر مورد علاقه؟ ( حتما نام ببر نگر خيلي)
5 كاربر پسر مورد علاقه؟ ( بازم بايد نام ببري)
دوست پسر داري؟
نماز مي خوني؟
خانواده ات مذهبي اند؟
بد نیست ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
یه جوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدم یاده هر چی غمو و غصه داره می افته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم. شایدم یه کم ترسیدم. یه حسه دلشوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل با شنیدنش احساسه خوبی بهم دست نداد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه. اولش هم آلزایمر نداشتم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط جدی منظورتو نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کردم لابد یه قضیه ی دیگه رو داری می گی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ای بابا اگه قرار بود با این چیزا حاله من گرفته بشه که الان 1000 بار مرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هر چه می خواهد دله تنگت بپرس اگه بشه جواب می دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از جوابتون.
اگه دوست داشتین در سکوت اون رو گوش بدین تا شاید چیزی رو ببینید.
تا بعد...
سلام مریم جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط maryamjan
اسمه اصلیم مونیکا هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسم اصلي شما؟
چون دخترا رو خیلی دوسشون دارم شاید از 5 تا بیشتر بشه : فرانک ، ونوس ، دیانلا ، سایه ، رویا خانوم ، ضحی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5 كاربر دختر مورد علاقه؟ ( حتما نام ببر نگر خيلي
Arashi , Master , WooKMaN , OMID , Meisamنقل قول:
) 5 كاربر پسر مورد علاقه؟ ( بازم بايد نام ببري
فکر نمی کنم بشه اسمشو گذاشت دوست پسر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اونجوری که تو جامعه ی ما عرف شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست پسر داري؟
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خانواده ات مذهبي اند؟
من دیگه جرئت نمی کنم این آهنگو گوش کنم دلشوره نه چندان خوشایندی پیدا کردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
ساويس كه رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم ميخواي بري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! پس ديگه كي ميمونه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( نتيجه گيري: منم آروم آروم بايد باروبنديلم و ببدنم و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام مونیکا خانم منو میشناسید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه یه چنتا سوال از خواهر بزرگم داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 اگه ارتباطت رو با اینجا قطع کنی میری یه جایه دیگه عضو میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 خودت رو در دو کلمه توصیف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 نظرت در مورد من و صندلی داغ و صندلی نشین قبلی و صندلی نشین بعدی چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4ببینم چرا لینک صندلی داغ تو امضات نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5اگه منو ببینی اولین کاری که میکنی چیه(من فکر کنم جیغ بکشی!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 از کدوم اسمایلی بدت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 چقدر به اینجا وابسته ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 اصولا از سوال ها اساسی خوشت میاد یا از سوال های همینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 چجور ادمی هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10شغلتون چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 شخصیت منو در یک جمله تعریف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 اولین کتابی که خوندید چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 اخرین باری که از خنده غش کردید کی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 تا حالا شده بمیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 از بچگی هاتون بگید بچه فضولی بودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از مشکل آقای ساویس خبر ندارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خوب من دارم می رم چون مشکلاتی که ایجاد شده برام داره زیاد می شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اما شما که یکی از یوزر های پر طرفداره p30هستی کجا می خوای بری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه قراره کتابه سوتی ها رو هم به چاپ برسونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا محمده عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختیار داری مگه می شه یادم بره بهم گفتی بچه پررو؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
خواهش می کنم بپرس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما همچین می گی خواهر بزرگم انگار من مادربزرگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اجازه یه چنتا سوال از خواهر بزرگم داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الانم توی چندتا فروم دیگه عضو هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب تصمیم دارم کلا رابطمو با نت کم کنن. و برم سراغه کارای مهم تر.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب تا وقتی که این تصمیم عملی بشه مطمئنا فعالیتم توی فرومای دیگه بیشتر می شه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما هیچی p30 نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ وقت از اونایی که باعث شدن من برم نمی گذرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 اگه ارتباطت رو با اینجا قطع کنی میری یه جایه دیگه عضو میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لجبازه یکدنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
30 تا سوال در قالبه یک سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب ترفندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرم در مورده همشون ok [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3 نظرت در مورد من و صندلی داغ و صندلی نشین قبلی و صندلی نشین بعدی چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5اگه منو ببینی اولین کاری که میکنی چیه(من فکر کنم جیغ بکشی!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین کاری که می کنم می گم سلام داداش فینقیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وابسته زیاد نیستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اینجا دوستایی دارم که ترکشون خیلی برام سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی تنها چیزی که هنوز منو اینجا نگه داشته دوستای خوبم تو p30 هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر وقت ناراحت بودم سعی کردن خوشحالم کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هر وقت که حالم خوب بود هوامو داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورت روی صندلیه داغه دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یه هفته آماده ام به سوالاتی که در مورد من برای دیگران مطرحه جواب بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چه اساسی و چه غیر اساسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8 اصولا از سوال ها اساسی خوشت میاد یا از سوال های همینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشته ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آدم بدی نیستم. نسبتا ساده تا حد ممکن صادق لجباز و یکدنده مدافعه حقوقه خانوما به ویژه در مواردی که پایه یه دایناسور در بین باشه و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محاسبات عمرانی و طراحی های مربوط به پروژه های عمرانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجاست که باید تلافیه اون دفعه که بهم گفتی بچه پررو رو در بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11 شخصیت منو در یک جمله تعریف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بچه شیطون که خیلی دوست داره جزئه بزرگا محسوب بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بی شوخی اگه بخوام بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسر بدی فکر نکم باشی فقط یه کم سر تقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتابه حسنی بود .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون که حموم نمی رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادمه خیلی هم اون کتابو دوست داشتم همه ی شعراشو حفظ بودم هنوزم یه چیزایی یادمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین چند ساعت پیش بود. یکی از پستای رامبد و خوندم که راجع به 118 بود 2 ساعت بلند بلند خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان که یادم افتاد بازم خندم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
13 اخرین باری که از خنده غش کردید کی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما یه دغعه همچیت تصادف کردم که از سرم تا پامو گچ گرفتن مثله کارتونه پلنگه صورتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انقدر درد داشتمو اذیت می شدم که روزی 1000 بار گریه می کردم که چرا نمردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فضول نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خیلی خیلی باهوش بودم خیلی هم حواسم جمع بود. خیلی هم شجاع بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
15 از بچگی هاتون بگید بچه فضولی بودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت شما مونیکا خانوم.....
چندتا سوال با اجازتون دارم:
1.به خاطر بعضیا می خوای بری؟؟؟؟این انجمن متفرقه سیبیل کلفت زیاده داره اگه بد خا مدخا داری
2.چند سالتونه(اگه دوست دارید بگید)
3.نظرتون راجع به منصور
خیلی خیلی ممنون,شاید مزاحم بشم دوباره
با سلام خدمت مونيکا خانوم اينم سوالايه من ببخشی اگه زيادی پرويی کردم
1-چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟
2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟
3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی؟
6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
7-نظرت در مورده پی سی چيه؟
8-چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟
9-از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟
10-نماز ميخونی یا نه اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟
11-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
12-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
13-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
14-نظرت در مورد واقعه کربلا چيه؟
15-نظرت در مورده واقعه فاطميه چيه؟
16-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
17-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
18-با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟
19-با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟
20-اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟
21-نظرت راجع به چت چی؟
22-به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟
23-نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟
24-به چه رنگی علاقه داری؟
25-از چه گلی خوشت ميآد؟
26-باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟
27-به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باهاشون کاری ميکنی؟
28-روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟
29-روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟
30-روزی چند ساعت مطالعه داری؟
31-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
32-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
33-با کدوم تاپيک ها خيلی حال ميکنی؟
34-بعد 120 سال عمر با عظت دوست داری چطوری بميری و کجا بميری و کجا خاکت کنند؟
35-دوست داشتی چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی؟
36-بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
37-بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
38-دوست داری صندلی نشين بعدی که باشه نام ببر؟
ديگه ببخشيد اگه زيادی پرويی کردم و سوال زياد پرسيدم
کوچيکه شما مهدی
سلام به دوست گل و خوشگل و خوبم . خسته نباشي خانمم.
1- اگه قدرت داشته باشي مهم ترين قانوني كه وضع مي كني چيه؟
2- دوست داري كجا براي مسافرت بري؟
3- با هيچ كدوم از الات موسيقي آشنايي داري؟
4- اهل ورزش هستي ؟ اگه اره چه ورزشي؟
5- از چه جور تاپيك هايي بدت مي ياد؟
6- چرا اين قدر پي گير اخبار حوادث دنيا هستي؟
7- تو اتاقت چندتا تابلو زدي؟
8- شاعراي مورد علاقه ات؟
9- نظرت راجع به كلئوپاترا چيه؟
10- دوست داري واسه تولدت چي كادو بگيري؟
11- آدم فراموش كاري هستي؟
12- يك اسم دختر و 1 اسم پسر كه بيشتر دوست داري بگو؟
13- نظرت راجع به اسامي عربي چيه؟ براي بچه خودت از اسامي عربي استفاده خواهي كرد يا فارسي؟
14- نظرت راجع به غروب جمعه چيه؟
15- به نظرت بهتر از بچه هايي كه رو صندلي هستن چه نوع سوالاتي پرسيده بشه؟
16- چند وقته سر كار ميري ؟ چه قدر تجربه كاري داري؟
مرسي عزيزم واسه وقتي كه مي ذاري
در مرد جواب سوال هاي قبل
سلام آقای نوید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
خواهش می کنم بفرمایید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چندتا سوال با اجازتون دارم:
دقیقا به خاطره حضور بعضی ها می خوام برم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه نوید خان فکر نمی کنم سبیل کلفتای انجمن هم کاری از دستشون بر بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قوله معروف می گن آدم رفتنی باید بره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1.به خاطر بعضیا می خوای بری؟؟؟؟این انجمن متفرقه سیبیل کلفت زیاده داره اگه بد خا مدخا داری
اجازه بدید سکرت بمونه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست می گن خانوما دوست ندارن سنشون لو بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2.چند سالتونه(اگه دوست دارید بگید
نظره خاصی در موردش ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گقتم خیلی کم وقت می کنم موزیک گوش بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اون آهنگی که توش می گه " بنویس با چشمای خیس .... غربت جایه انتظار نیست .... " خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در واقع هر وقت می گن منصور من خاطره ی این آهنگ برام تداعی می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توجه کردید همیشه چه قدر شارجه؟؟؟؟؟؟ :blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدام باید بپره بالا پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3.نظرتون راجع به منصور
خواهش می کنم اگه سوالی بود در خدمتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی خیلی ممنون,شاید مزاحم بشم دوباره
سلام. اختیار دارید خواهش می کنم من در خدمتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
سنم که بماند ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما متولد 23/4 هستم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه روزه دیگه تولدمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟
عجب سواله سختی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر می کنم از همه کس و همه چیز بیشتر به مادرم علاقه دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟
دروغ ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تهمت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
عاشقه آدماهی منطقی هستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و متنفر از هر چی دایناسوره آدما نما تو دنیاست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
چون اسمه خودمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اسممو خیلی دوست دار م ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی؟
اگه منظورت کتابه تخصصی و مربوط به کارمه باید بگم الا در حاله دنلودش هستم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ebook در مورد طراحی سازه های فلزی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب کتابه غیر کاری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخریش یه رمان بود ، به اسمه سپهر .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تمامه مدتی که می خوندمش گریه می کردم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
بهترین ، صمیمی ترین ، دوستانه ترین محیط رو در بین فروم های ایرانی داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته فعلا این طوره امیدوارم در آینده موفقیتش روز افزون بشه و بعضی از یوزر های بی تجربه باعث نابودیش نشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7-نظرت در مورده پی سی چيه؟
گفتم که خیلی کم وقت می کنم موزیک گوش کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب بیشتر موسیقی های آرومو دوست دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه خیر متاسفانه تا به حال مداحی گوش ندادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطره همین اصلا هچ کدوم از مداح ها رو نمی شناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8-چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟
اونایی که بیشتر مورده علاقم هستن : Arashi , OMID, Meisam, MaFia,نقل قول:
9-از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟
اونایی رو که نام نبردم دلیل بر بی احترامی بهشون نباشه ! فقط بر خوردم باهاشون خیلی کمتر بوده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نمی کن ممدیزی باشه که ازش خوشم نیاد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت که خوندم بعدش خیلی احساسه سبکی داشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر می کنم از گریه کردن بیشتر آدمو آروم می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل یه جور حسه عرفانیه که من خیلی نمی تونم درکش کنم.نقل قول:
10-نماز ميخونی یا نه اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟
( دوستان دینه من یکم تحریف شدس اگه می شه خیلی سوالای دینی نپرسید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دنخوزه دومننیگو فلامینگو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آشپزی؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ گونه هنری د این زمینه ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا هم نشده آشپزی کنم.. جوری که مثلا همه ناهار منتظره غذایی باشن که من درست کردم باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
امام علی و حضرت علی اصغر به خاطر سنه کمشون خیلی برام عزیزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورده بزرگان هم از همه برجسته تر دوکتر شریعتی هستن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
12-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
گفتم سوالای دینی یه کم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
13-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
اعتقاد که بله دارم... اما خب فکر کنم نسبت به خیلی ها که همیشه در حاله دعا کردن برای اومدنشون هستن خیلی عقبم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی تونم نظری بدم ... اما هر وقت بهش فکر می کنم دلم می گیره و اگه کسی پیشم نباشه شاید چند قطره اشک هم بریزم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
14-نظرت در مورد واقعه کربلا چيه؟
عجب سوالای سختی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدا نمی دونم اقا مهدی معذرت می خوام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
15-نظرت در مورده واقعه فاطميه چيه؟
کشوری که همیشه دوست دارم بهترین باشه و همه ی تلاشمو می کنم که بتونم به این خواستم برسم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم می شه بدونه توجه به نظامه سیاسیه یه کشور برای بهبوذه علمیش تلاش کرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
16-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
فکر می کنم اون همه جوونه بی گناهی که جونه خودشونو تقدیم کردن تو جنگ هرگز فکر نمی کردن و نمی خواستن که امروز این وضعه جامعه باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته شرمنده من خیلی از سیاست سر رشته ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
17-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
فرانک ، ونوس ، Master, Arashi , WooKMaN , Sphinx , Meisam , Mahmood66 , mi8236 , MaFia , رویا خانوم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانی که امشون اونجا نیست یا باهاشون خیلی بر خورد نداشتم و یا از قلم افتادن که امیدوارم ازم دلخور نشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
18-با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟
متفرقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، معرفی نرم افزار ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خبر ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
19-با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟
با یکی ز دوستام که خیلی خیلی دوسش دارم و خیلی برام عزیزه و همیشه به بهترین نحو راهنماییم کده و تو سخت ترین مراحله زندگیم تنهام نذاشته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
20-اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟
اگه به عنوانه یه وسیله ی ارتباطی و در حد متعادل مورد استفاده قرار بگیره خیلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اگه به وسیله ای برای سرگرمی و تخلیه ی عقده تبدیل بشه افتضاحه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
21-نظرت راجع به چت چی؟
فکر کنم نام بردنه انجمن های فارسی زبانه دیگه خلافه قوانین باشه ..؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
22-به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟
گفتم از سیاست خیلی سر رشته ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
23-نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟
آبی و بنفش و نارنجی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
24-به چه رنگی علاقه داری؟
یاس ، مریم ، رز، لیلیوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
25-از چه گلی خوشت ميآد؟
نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید زیر درخت هلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما کلا خیلی کم فیلم نگاه می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
26-باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟
اتوکد ، اکسل و ورد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
27-به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باهاشون کاری ميکنی؟
به طوره متوسط و میانگین فکر می کنم بیشتر از 10 ساعت بشه در زور ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
28-روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟
این یکی اصلا میانگین نداره، بعضی وقتا روزی 14 ساعت بعضی وقتا هم تا 2 هفته اصلا طرفه کانکشن نمی رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
29-روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟
به خاطره برنامه ی فشردم خیلی زیاد وقت نمی کنم ... اما خبرارو هر روز دنبال می کنم در همه ی روز نامه ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
30-روزی چند ساعت مطالعه داری؟
با شما هم زیاد بر خورد نداشتم که بتونم بگم ... اما به نظرم یه آقای باشخصیت و به خیلی کار درستی هستید ( این اصلاحیه که همیشه یکی از دوستام راجع به شما به کار می بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در کل از پستاتون خوشم می آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
31-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
اکثر این تاپیک های که اخیرا می زنید رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما فعلا فقط تاپیکه شنایی با حرفه ها یادم می آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
32-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
تاپیکه خانوما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاعره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوتی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صندلیه داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
33-با کدوم تاپيک ها خيلی حال ميکنی؟
دوست دارم تو خواب بمیرم بر اثره یه حادثه مثله زلزله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو خونمون دوست دارم توی بهشت زهرا پیشه برادرم دفن بشم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
34-بعد 120 سال عمر با عظت دوست داری چطوری بميری و کجا بميری و کجا خاکت کنند؟
غرق شدن و خفه شدن بین موجای دریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
35-دوست داشتی چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی؟
احساساتی هستمنقل قول:
36-بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
یکدنگینقل قول:
37-بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
فرانک ، OMID , WooKMan . اگه یه کدوم از این 3 تا باشن مطمئنا رفتنمو یه هفته عقب می ندازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
38-دوست داری صندلی نشين بعدی که باشه نام ببر؟
اختیار دارید این چه حرفیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هنوزم باور نمی کنم این سوالا تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ديگه ببخشيد اگه زيادی پرويی کردم و سوال زياد پرسيدم کوچيکه شما مهدی
سلام سر کار خانومه فرانک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب می خواستم تو یکی از تاپیکات یه پست بدم گفتم شاید یه بنده خدایی ناراحت بشه اما الان می رم این کارو می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
یه برخورده جدی با همه ی آقایونی که تو خیابون باعث آزاره خانوما می شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- اگه قدرت داشته باشي مهم ترين قانوني كه وضع مي كني چيه؟
یه بار رفتم نیویورک خیلی بهم خوش گذشت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست داشتم یه باره دیگه هم برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- دوست داري كجا براي مسافرت بري؟
آره عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیتار می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- با هيچ كدوم از الات موسيقي آشنايي داري؟
نه تحرکم خیلی کمه. اما اسکیتو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4- اهل ورزش هستي ؟ اگه اره چه ورزشي؟
تاپیکایی که بر خلافه قوانین باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر اون تاپیکایی که توش سعی دارن چیزیو که نیست ثابت کنن برام مسخرست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- از چه جور تاپيك هايي بدت مي ياد؟
دلیله خاصی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب چون دوست دارم تو یه حادثه بمیرم دلم می خواد از همه ی حوادث با خبر بشم تا یکی از بهتریناشو انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- چرا اين قدر پي گير اخبار حوادث دنيا هستي؟
تابلو هیچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما چند تا صورتکه افریقایی هست که هدیه ی یکی از دوستامه به دیوار نصب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- تو اتاقت چندتا تابلو زدي؟
عشقم خانومه فروغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فریدون مشیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8- شاعراي مورد علاقه ات؟
سه دفعه سعی کردم بخونمش اما نتونستم تلفظش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب نظره خاصی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- نظرت راجع به كلئوپاترا چيه؟
نمی شه بگم ،شخصیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10- دوست داري واسه تولدت چي كادو بگيري؟
نه زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما یکی از دوستام همیشه بهم می گه دیونه ی گیج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11- آدم فراموش كاري هستي؟
راما و رامتیننقل قول:
12- يك اسم دختر و 1 اسم پسر كه بيشتر دوست داري بگو؟
خیلی علاقه ای به اسمهای عربی ندارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براش اسمه فارسی انتخاب می کنم از این اسمای هخامنشی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کوروش یا سورنا و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
13- نظرت راجع به اسامي عربي چيه؟ براي بچه خودت از اسامي عربي استفاده خواهي كرد يا فارسي؟
اصلا دوسش ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلم برای همه ی کسایی که دوسشون دارم و الان به هر دلیلی پیشم نیستن خیلی تنگه می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقع غروب جمعه به خصوص معمولا چند تا قطره اشک می ریزم به یاده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
14- نظرت راجع به غروب جمعه چيه؟
از این سوالایی که جوابش یه کلمه ای باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا آخه این طفله معصومی که اینجا می شینه چه گناهی کرده که باید بشینه به سوالای فلسفی جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
15- به نظرت بهتر از بچه هايي كه رو صندلي هستن چه نوع سوالاتي پرسيده بشه؟
دقیقا نمی دونم چون بینش خیلی وقفه افتاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تجربه که زیاد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این ور می گم آقای رئیس من دیگه نمی آم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونور پس فردا که می رم سر بزنم می گن کاراتون رویه میزتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
16- چند وقته سر كار ميري ؟ چه قدر تجربه كاري داري؟
خواهش دارم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم یه روز قسمته خودت بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسي عزيزم واسه وقتي كه مي ذاري در مرد جواب سوال هاي قبل
سلام خانمم . خسته نشي ها . مي دوني كه من زياد سراغ اين تاپيك مي يام .
كه اذيت مي كني منا. آره :biggrin: لااقل به فكر اين باش هنوز كلي از زمان صندلي نشينيت مونده ممكنه تلافي كنم :rolleye:
اولا بيا اصفهان ما نتظريم
دما كه پارتيت كلفته هان :laughing:
سوما همه جوره دوست داريم
1- چيپس بهتره يا پفك؟
2- آدامس دوست داري؟
3- مهم ترين مزيت هاي پي سي واست چي بوده؟
4- اگه به گذشته برگردي فكر مي كني توي چند درصد از كارات تجديد نظر مي كني؟
5- شلوغي يا آروم؟
6- پيش كسوت به كي مي گن؟
7- بري رستوران معمولا چي سفارش مي دي؟
8- تو كافي شاپ چه طور؟
9- تا حالا از كلاس انداختنت بيرون؟
يكي از شعرايي كه خيلي دوست داري را بنويس ( چند خطشا اگه طولانيه )
سلام مونیکای عزیز
ببخشید زیاد حالم خوش نیست به خاطر همین یه کم سئوال می پرسم
1- بهترین نعمتی که خدا بهت داده چیه ؟؟؟؟
2- تا حالا شده عذاب بکشی؟؟؟؟
3- خدا رو بیشتر چه موقعی حس می کنی ؟؟؟
4- نماز می خونی ؟؟؟؟
5- نظرت راجع به بعضی ها چیه ؟؟؟ ( منظورم بعضی آدما که میگن میشه از قران اشکال گرفت)
6- زبونم لال دوست داری چه جوری بمیری؟؟؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ماشاالله صندلی تنوری چه کردین بابا 101 صفحه چه خبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منه تازه وارد رو بپذیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوبت کیه ..... فکر کنم مونیکا خانوم درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه اجازه بدین بدون معطلی و عضویت سوال بپرسم ؟
با اجازه مونیکا خانوم ..... ( پیشاپیش در جواب بفرمایید شما بگم خیلی ممنون نوش جان بعدا صرف میشه ( سوالات رو میگم ) )
سوال اول : شما از بین بازیگرها ( زن و مرد) ( خارجی یا ایرانی ) کدوم رو دوست داری؟
سوال 2: از میوه ها کدوم میوه رو دوست دارید؟ حداکثر سه میوه؟
سوال 3:خاطره انگیز ترین روز برای شما؟
سوال 4: از چه چیزی میترسین؟
سوال 5: چه کشورهایی رو دوست داری؟ حداکثر 3 تا؟
سوال 6: چه شهرهایی رو دوست دارید؟حداکثر 3تا؟
سوال7:دوست داشتی شغل شما چی بود؟به جز شغل فعلی؟
سوال 8: زیباترین آبشاری که از نزدیک دیدید کدوم بوده؟
سوال9: تا حالا دوچرخه سوار شدید؟
سوال10: بدمزه ترین غذا یا خوردنی که مجبور شدید بخورید ؟ به جز دارو؟
سوال 11 : از چه شغلی بدتون میاد؟ فقط نام ببرید؟
سوال 12: یه بیت شعر که خیلی دوستش دارین ؟
سوال 13: زیباترین جاده ؟ چه حقیق چه خیالی؟
سوال 14: منطقی ترین جوابی که شنیدید؟
سوال 15:کاریکاتور دوست دارید؟
سوال 16:چه ماشینی رو دوست داری؟
سوال 17: تا حالا از بوق ماشین یا موتور ترسیدی؟
سوال 18:تلخترین خداحافظی؟به جز با پی سی ورلد؟
سوال 19: تا حالا جایی شرمنده شدید ؟ خیلی یا کم؟
سوال 20: تا حالا یک شی رو دیدید که دلتون بخواد داشته باشیدش اما نشده؟
سوال 21: حلوا رو بیشتر دوست دارید یا آش؟
سوال 22: جنس جین رو میسندید یا پارچه ای؟
سوال 23: بهترین و زیباترین سایه درختی که نشستید؟
سوال 24: خونتون باغچه داره؟اگه جواب مثبته چی توش کاشتید؟آیا به باغچتون رسیدگی میکنی؟
سوال 25: بی رنگ ترین رنگی که خیلی رنگی بوده؟
سوال 26: برف یا باران؟ فقط یکی.
سوال 27: ابری یا آفتابی؟ فقط یکی.
سوال 28: غروب یا طلوع؟ فقط یکی.
سوال 29 : تنهایی یا جمع ؟ فقط یکی.
سوال 29: تنها ترین لحظه ای که تنها نیستی؟ به جز نماز ؟
سوال 30: کجا افراط کجا تفریط ؟ حتما جواب بدین ( نگید هیچ جا خوب نیست )
سوال 31 : سحر خیزید ؟ اگه جواب مثبته چه ساعتی بلند میشید؟
سوال 32 : جاده خاکی یا آسفالت ؟ فقط یکی.
سوال 33: تا حالا اسب سوار شدین؟
سوال 34 : بهترین و زیباترین آهنگی که از طبیعت شنیدید؟
سوال 35 :یکی از تکیه کلامهای خودتون که خیلی به کار میبرید؟
سوال 36: اومدین اصفهان اول کجا میرید؟
سوال 37: کدام پرنده ها رو خیلی دوست دارید؟ حداکثر 2 تا.
سوال 38 : در سكانسهاي زندگيتون بازيگر هستيد يا كارگردان؟
خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
با آرزوی موفقیت برای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حیف که نمیشه امضا کنید و باز هم شرمنده که لوح یاد بود نداریم بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خا یارو یاورت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]