ببخشید الان این لوگان تولیدمیشه؟ثبت نام میکنن؟
Printable View
ببخشید الان این لوگان تولیدمیشه؟ثبت نام میکنن؟
من دیروز از جلوی نمایندگیه پارس خودرو رد شدم زده بود پیش فروشش شروع شده!!!!نقل قول:
---------------نقل قول:
1.ممنون ازجوابتون.
2. مگه موتورهاشون فرق ميكنن؟
بابا محمد
نهنقل قول:
محمد جان خواستن از ماشین تعریف کنن که کامل هست
موتور ها فرقی نمیکنن :46:
از لحاظ سروصدای داخل کابین اوضاش چطوریه؟مثلا نسبت به 405 و زانتیا و سمند صدای موتور و صدای کمکاش تو کابین بیشتره یا کمتر؟
هر سه تاش در یک سطح هستن ! صدای موتور لوگان شاید کمی بیشتر داخل کابین بیاد !نقل قول:
بیخیال! E2LP صدای موتورش بیشتر از 405 و سمنده ؟ وجدانی تابحال یکبار هم سوار E2LP شدی ؟نقل قول:
کاملا تکذیب میکنم.
E0/AC که بیشتر بود ! یعنی صدا تو میمود ! البته آزار نمیداد !نقل قول:
تندر صدای موتورش به سختی شنیده میشه
به حدی بی صدا هستش که من بعضی موقع ها موتور روشن رو میخوام استارت بزنم
گیر میاد ولی خوب گرونه. خیلی هم گرونه. ول چون قطعاتش دست ایران خودرو نرفته توش خوب خیلی دیر خراب میشه و کلا زیاد نیاز پیدا نمیکنید ما کلا تو این دو سال فقز یه سیم کلاچ عوض کردیم 15 تومن. همیننقل قول:
البته بجز روغن و فیلتر هوا و..
باسه پیدا کردن لوازمش هم اگه تهران تشریف دارید تو امیر کبیر پیدا میشه.
كاملا موافقم !!! البته توي دور موتورهاي بالا خيلي صداش خفن ميشه كه اونم طبيعيه !!!نقل قول:
تندر صدای موتورش به سختی شنیده میشه
به حدی بی صدا هستش که من بعضی موقع ها موتور روشن رو میخوام استارت بزنم
سلام علیکم
دوستان ما می خوایم یه تندر بخیریم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
قطعاتش که می گن گرونه راسته ؟
تو این سایت زیر یه سری قیمت زده می خوام ببینم چه قدر به واقعیت نزدیکه
قطعاتش می گن کم گیر میاد درسته یا نه؟کد:http://novinyadak.blogdoon.com/Post-3.aspx
قیمت مدل E2LPچنده تو صفحه قبل یکی از بچه ها گفته 15.200.000 اما تو یه سایت شرکت لیزینگ فرهنگیان همین مدل رو زده 13.800.000 کدوم درسته؟
ممنون
دوست من قيمت قطعات اين ماشين با توجه به كيفيتش خوبه و اصلا گرون نيست . اين كه ميگن گرونه مثلا در مقايسه با 405 و پرايد ميگن گرونه !!! در ضمن شما اگه توي شهرتون نمايندگي سايپا هست ( كه بعيد ميدونم نباشه ) پس از لحاظ تأمين قطعات اصلا مشكلي ندارين . همونطور كه دوستان گفتن مثل قطعات پرايد نيست كه بقال سر كوچه هم داشته باشه !!
مدل E2 فول يا همون LP اين ماشين بالاي 15 تومن قيمتشه . اونم كه توي ليزينگ فرهنگيان هست به احتمال زياد بايد باقي موندشو بعدا بديد !!! ( با توجه به اينكه ليزينگه )
در ارتباط با قیمت e2+lpعرض کنم 13800 قیمت کارخونه ایی این مدل هست و همین مدل در بازار براساس رنگ اون از 15100 الی 15300 قیمت داره .
خیر عزیز ، این قیمت برای 10 ماه پیش هست. درحال حاضر قیمت کارخانه ای 15200 هست. قیمت بنگاه هم همین حدوداست شاید 100 -200 تومن بیشتر هم بدن (با توجه به رنگ)نقل قول:
خوب ، فکر میکنم ایشون هم همینو گفتند دیگه !!! :20:نقل قول:
کیفیت قطعات لوگان خوبه
ولی قطعات داخلی ماشین جنسش خوب نیست و در سربالایی ها کم میاره
ایشون قیمت کارخونه ای رو 13800 نوشته و این قیمت برای حدود 10 ماه پیش هست. الان قیمت کارخونه ایش هم 15200 هستنقل قول:
برای من سروصدای تو ماشین خیلی مهمه،دوستان میگن موتورش کم صداس،میخواستم در مورد فنربندیش هم بدونم.ال 90 تو دست اندازها و جاده ای ناهموار میتونه خوب ناهمواریهای جاده رو جذب کنه یا نه؟سر و صدای که توش نمیاد مث پراید؟
براددر من وقتی اطلاعی ندارید چیزی رو روی هوا نگید.قدرت موتور این ماشین 110 اسبه و تو سربالایی ها هم فوق العاده هست.چه جوری میگی کم میاره شما؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:قسمت دوم اصلا واقعیت نداره
من یه ساله L90 دارم از نظر سر و صدا خیالت راحت باشه واقعا بی صدا هستشنقل قول:
فنر بندیش هم به نظرم یکمی خشکه مخصوصا جلوی ماشین ، توی دست اندازها هم قابل قبوله ولی عالی نیست
بزرگترین مشکلش اینه که به خاطر ارتفاع زیاد توی پیچ ها اگه سرعتت یکمی زیاد باشه چسبندگی نداره
من خودم یکی دو بار برام اتفاق افتاده ولی شنیدم با لاستیک خوب و ارتفاع پایین این مشکل حل میشه
تمام مدلهای 206 صندوقدار فقط جز وی20 همگی از بالاترین مدل ال 90 ای 2 ال پی از همه لحاظ برتر هست
وی 6 یا وی 19 یا وی 8 صندوقدار بگیر
لوگان اصلا نمیرزه و بخاطر تحریم قیمتاش الکی بالات
E2LP حدود 15200 قیمتشه و امکانات ایمنی و تجهیزات جانبیش تکمیله در حالی که فرضا 206 v1 باید حدود 16 بپردازید بابت ماشینی که نه کیسه هوا داره نه ترمز ABS نه تجهیزات جانبی (مثل مه شکن ، کامپیوتر سفری و ...)نقل قول:
مضاف بر این کیفیت پایین قطعات و مونتاژ رو هم لحاظ کنید + قیافه تکراری 206:2: تازه بعد از یکسال ثبت نام به شما میگن 206 تولید نداریم و 405 ببرید یا پولتون رو پس بگیرید. ایرانخودرو تا ماشین رو تحویل بده آدم رو روانی میکنه
مهدی عزیزنقل قول:
این دوستمون خودشون V8 دارن و کلا این ماشین رو تبلیغ میکنن
قبل از اینکه V8 رو بخرن هم همش همین حرف ها رو میزدن
شما چرا خودتو ناراحت میکنی؟
قبلا هم از این حرف ها توی این تاپیک زدن
نه دوست عزیز قیمت کارخون ائی همینه که خدمت شما عرض کردم هستش ، شک نکن. 13 میلیون وهشت و خوردی نزدیک به 13900 قیمت دقیق اون هست .البته این قیمت پیش فروش اون هست .نقل قول:
15200 که شما میفرمائید قیمت کارخون ایی نیست بلکه قیمت آزاد هست که بصورت تحویل فوری از طریق نمایندگی ها بصورت خیلی محدود ارائه میشه و یا ماشین کسانی که قبلاً پیش خرید کردن نمایندگی ها بعنوان دلال یادر نقش نمایشگاه دار اقدام به فروش میکنند.
این دیگه از اون حرفاست .هرچیزی اگه به ال90 بخوره این یه مورد دیگه اصلاً بهش نمیاد . کی به شما گقت تندر در سر بالائی کم میاد . موتور قوی 105 اسب بخار با 16 سوپاپ . این ماشین اصلاً سر بالائی سر پائینی حالیش نمی شهنقل قول:
با سلام
آقا جدیدا طلبه L90 شدم ولی میخوام تیپ E0/AC رو بخرم.کسی میدونه قیمتش چنده .یکی از بچه ها میگفت دوستش 7تومن داده و الان سه ماهه گذشته و 3هفته دیگه باید 2500بده و ماشینشو تحویل بگیره.آیا اصلا همچین طرحی بوده و الانم پیشفروش میکنن؟یا نه خالی بندی گفته؟
باتشکر
اصلا با حرف شما موافق نیستم،206 صندوقدار واقعا یک شاهکار عجیب تو طراحی صنعتیه:18:نقل قول:
در ضمن هر دو ماشین فرانسوی هستند و ال90 جدیدتره مسلما در بازارهای جهانی رقابت اونقدر شدید هست که هر ماشینی که جدیدتر باشه بهتر هم باشه، اونجا که ایران نیست هر سال کیفیت تولیدات کم بشه
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم دیگه تیپ E0 تولید نخواهد شد ، در حال حاضر فقط 2 تیپ E1+CP+ABS و E2+LP تولید میشه
پس شما باید مدل کارکرده بخری
قیمت صفر تیپ E0+AC فکر میکنم توی بازار حدود 11500 بود ولی کارخونه پیش فروش حدود 10500 بود
البته همه این مطالب رو با شک و تردید نوشتم
چند تا تا سوال داشتم ، اگـه کسی میدونـه لطفآ سریع جواب بدین .
کسی میدونـه از ظاهر L 90 چطوری میشه فهمید ، تـولید پارس خودرو یا ایران خودرو ؟
یکی هم اینکه آیا هر دو تا شرکت ماشین رو به همه رنگ ها رو تولید می کنن یا نـه ؟
رنگ آبــی پـرشین رو تولید ایران خودروتولید میکنه یا پارس خودرو ؟
فعلا تنها تولید کننده تندر پارس خودرو هستش .
دقیقاً فرمایش شما صحیح هست فقط در تکمیل مطلب شما عرض کنم قیمت پیش فروش e0+acاز طرف کارخونه 9500 بوده 10500 مربوط به مدل e1+cp بوده است .نقل قول:
دوست عزیز ظاهر و باطن ال 90 تولیدی در پارس خودرو و ایران خودرو هیچ فرقی باهم ندارن فقط یه مقدار از نظر کیفیت کار تولیدی پارس خودرو بهتره ، اونم بدلیل رباتیک بودن سالن تولید در این شرکت .نقل قول:
رنگهای که تولید میشه سفید ، مشکی متالیک ، خاکستری ، نقره ای و قرمز هست (من شنیدم جدیداً رنگ بژ هم میخواد تولید بشه )
رنگ آبی پرشین اصلاً تو ایران تولید نمیشه .(اونی که دیدی احتمالاً تولید خارج بود)
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
آقا رامی ایران خودرو هم تولید داره حتی چند وقت پیش پیش فروش هم اعلام کردن ولی نسبت به پارس خودرو کمترهنقل قول:
ظاهراً ایران خودرو روزی 50 دستگاه و پارس خودرو روزی 250 دستگاه تولید دارن.
سلامنقل قول:
به نظرتون كدوم رنگ ال نود شيك تر و رسمي تره ؟
نظر شخصی بنده:اول سفید بعد اگه شرایط و حوصله نگهداری دارید مشکی سپس نوک مدادی و در آخر نقره ای
من فکر میکنم بهترین رنگش سفید باشه توی بازار هم گرونترین رنگشه.و یه سوال برای کم کردن ارتفاع تندر به صورت اصولی چند راه حل وجود داره و بعدش اینکه هزینه و مخارج هر کدامش چقدر میشه.دوستان میشه دقیق توضیح بدن.
رنگ سبز و سورمه ای پرشین هم یا تعداد خیلی کم توی ایران تولید شدندنقل قول:
مرسی عزیز فرمایش شما صحیح است . این دونوع را از قلم انداختمنقل قول:
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
به نظر مننقل قول:
اول: سفید
دوم: نقره ای (چون خودم دارم):31:
سوم : مشکی
بعد: قرمز بعدش:سرمه ایی
من شنیدم میگن زرشکیشم فوق العاده قشنگه