اینجا چک کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینجا چک کن:نقل قول:
بعد شدن بهترین شرکت ـه برتر :|:n08:نقل قول:
من فک کنم بخاطر نویز های خطمـ ـه که سرعتم داغون ـه . اینو ببین :
زنگ زدم مخابرات بیان بررسی کنن ولی مگه میان :|
نویزت لب مرزه!نقل قول:
از سر خونه که سیم مخابرات اومده سیمش رو از همونجا به مودمت وصل کن مشکل نویزت حتما حل میشه و میتونی بگی خطت رو بالاتر ببندن.
من خطم الان 12 مگ بسته شده ولی تا میزنم دانلود سرعت برای 1ثانیه تا 1مگابایت میره و بعدش میاد رو 250:n21:
چشم حتمانقل قول:
سرعتا همه اسمی ـه متاسفانه -_-:n24: اگه سرعت ـه واقعی رو میدادن چی میشد :n28:
اردیبهشت امسال که 2مگ داشتم خطم 3مگ بسته شده بود سرعت تا 2.7 مگ میرفت.ولی الان بجای اینکه بیشترش کنن کمترش کردن:n03:نقل قول:
اون برنامه نویسشون یه ذره عقل نداشته برای یه سرویس محدود نباید سرعت اسمی بزاره!!
من چهارشنبه به یکی از مسئولین مخابرات میگم این قضیه رو , شما هم بگو تا بلکه رسیدگی کنند.
حتماااااااا:n25::n24:
ولی آخرش میدونم کسی پاسخ گو نیست:n03:میگن باشه و....
:n30:
دوست عزیز شما مخابرات داری ؟ چه سرویسی ؟نقل قول:
یعنی رو 12 مگ بستن برات بعد از طریق اکانتینگ محدودت کردن ؟
سرعت شبانه رایگانت چقدره ؟
----------------------------------------------
دو سال پیش من و فامیلمون که چند تا کوچه فاصلمون هست
هر دو از مخابرات سرویس گرفتیم
من پیش پرداخت گرفتم با شبانه اون پرداخت روی قبض با شبانه
خط منو رو 2600 بستن مال اون رو روی 4 مگ (اون موقع حداکثر سرعت 4 مگ بود و حتی پارس و صبا هم حداکثر 4 مگ میدادن)
هر چی زنگ زدم و پیگیری کردم خطمو نذاشتن رو 4 مگ
و پشتیبان محترمشون هم میگفت من نمیدونم چرا اینجوریه اتفاقا مال منم گذاشتن 4 مگ :n27: گفت نمیشه تغییرش داد
حالا چن وقت پیش بستگان من بهم گفت که اینترنتم یک سره قطع میشه و سر هر دو دقیقه دیسکانکت میشه
رفتم سراغ مودمش دیدم خطش رو 8 مگ بسته شده ولی خطش نمیکشه ( سرعت هم بالاست و 8 مگه و اصلا افت سرعت نداره)
حدود یک ماهه داره بنده خدا زنگ میزنه 2020 میگه Rate خطو کم کنید میگن بهش فردا مشکل حل میشه ( و البته یه ماهه میگن فردا حل میشه)
چن بار کارشناس (؟) رو فرستادن دم خونشون که به گفته فامیلمون حدودا 13 سالش بوده
هر چی هم به اونم گفته بگو ریتو کم کنن گفته باشه من یه فرم براتون پر میکنم بررسی تخصصی بشه :n27:
خلاصه مطلب اینکه خدانکنه با مخابرات به مشکلی بخورید
چون اصلا اندازه یه بچه 5 ساله چیزی بلد نیستن
اره. 2مگ قبضی ماهیانه 14 تنقل قول:
اره.
شبانه همون 2مگه
تست ساعت 6صبح:
من نمیدونم چرا مخابرات انقدر خسیس بازی در میاره. پهنای باندش تو شب خالیه ولی باز محدودیت گذاشته تو شب!!
خیرش به مشترکاش نمیرسه:n15:
=========
در این که پشتیبانی مخابرات خیلی پرته شکی نیست.
پس بخاطرـه همیـن ـه مودم ـه منم هی خاموش روشـن میشـ ـه؟:n13:ینی اعصاب نمیذاره بعضی وقتا -_- :n28:نقل قول:
حالا چن وقت پیش بستگان من بهم گفت که اینترنتم یک سره قطع میشه و سر هر دو دقیقه دیسکانکت میشه
رفتم سراغ مودمش دیدم خطش رو 8 مگ بسته شده ولی خطش نمیکشه ( سرعت هم بالاست و 8 مگه و اصلا افت سرعت نداره)
ای دی اس ال من از مخابرات قم،سرویس 128 با حجم 8 گیگ و ماهانه ده هزار تومان-بدون شبانه.
شما کدوم مرکز هستی؟نقل قول:
داخل پنل نوع سرویستون چی زده؟
===========
حداکثر سرعت 7مگ بهتون میده؟
کسی از دوستان اینجا سرویس 5مگ و 2مگ پیش پرداخت شبانه رایگان 1ساله داره؟
نقل قول:
مرکز صدوق هستم.
داخل پنلم زده سرعت 128_8 گیگ
کم پیش میاد تست کنم.الان رفتم تنظیمات مودم را ببینم دیدم زده 11000,برام عجیب بود که اینقدر سرعت بالاست.امروز کسی نیست اینترنت استفاده کنه.سرعت بالاست.
این سرویس رو کی گرفتی؟(داخل تعرفه ها ندیدم)نقل قول:
==========
الان با idm اگه میشه یه تست دانلود بزار ببین میانگین سرعت چقدر هست.(اگه نرم افزار networx یا DU meter داری سرعت دقیق رو میگه.):n16:
چند ساله قبل از مخابرات خریدم.نقل قول:
مخابرات سرویس هاش را تغییر نمیده,یه سرویس دو مگ و دو گیگ هم دارم که ماهی پنج هزار تومانه.
امیدوارم اعلام در اینجا منجر نشه همه سرویس ها یکسان بشن.
صبح یه دانلود داشتم از سرور خارجی با سرعت پونصد کیلو دانلود میکرد
این خبر رو برای khoodet میزارم:
پهنای باند تبریز کجا پهنای باند قم کجا!!!
تبریز 70گیگ/ قم 16گیگ :n08:
پهنای باند خوزستان چنده؟اطلاع داری؟نقل قول:
هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم .نقل قول:
-----------
راستی چرا مخابراتتون شبانه 5مگ و 10مگ رو برداشت؟
قبلش چکار کردید که شبانه به این سرویس ها اضافه کرده بود؟
اول شبانه رو کلا برا همه سرویس ها برداشت (قبل از اینکه 5و10مگ بیاد) بعدش بیشترا تخلیه کردن و شکایت و به 2ماه نکشید شبانه رو برگردوند برا همه سرویس ها اما الان شبانه 5و10مگو حذف کردننقل قول:
خیلی دوست دارم بدونم پهنای باندشون چقدره احتمالا یکم از تبریز کمتر باشه چون 10مگ سرعتش شبانه روز از 1.1مگابایت کمتر نمیشه مخابراتمون 4تا شرکت مختلف داره
پهنای باندتون مطمین باش زیر 50گیگ نیست.نقل قول:
من تعجب میکنم پهنای باند اینترانت که وزیر چند وقت پیش اعلام کرد بالای 1000گیگابیت هست چرا مقدار بسیار اندکیش به قم رسیده.:n03:
همین کارارو میکنن که اکثر شرکتهای خصوصی تو قم مشکل پهنای باند دارن. صبا از پارسال منتظر پهنای باند اضافه کنه ولی هنوز موفق نشده.
هنوز خطت 20مگ نامحدود هست؟
یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگر مخابرات ما 5و10مگو با شبانه بده ضرر میکنه؟:n13:نقل قول:
یا اینکه اگه 5و10مگو بدون شبانه بدن چون مردم کمتر دانلود میکنن بیشتر واسشون سود داره یا اینکه فرقی نداره؟
دوستان کسی این طرحو داره؟
سرعت دانلود رایگانش بنظرتون چجوره؟
لطفا راهنمایی کنید بدجوری سردرگم شدم!
شما خودت که 10مگ داری با همین سرعت داری تو شب دانلود میکنی.نقل قول:
و اگه دانلودر بودی وکل ماه رو دانلود میکردی بالای 600 گیگ دانلود میکردی. اونم فقط با 22500تومن!
به نظرت اینطوری برای مخابرات سود داره؟!:n02:
البته بازم مخابرات اینهمه داره برای پهنای باندش هزینه میکنه نباید وقتی تو شب که پهنای باندش خالیه خسیس بازی در بیاره.
داون استریم من 12000 است یعنی خط من 11 مگ است؟
snr در چه محدوده ای مناسبه؟
مخابرات قبلا از ده گیگ به بالا را گیگی 1600 میداد الان از 20 گیگ شده 1700؛زیر بیست گیگ را گیگی دو هزار تومان میده.
حدود 12مگ میشهنقل قول:
زیر 10 نیاد مشکلی درست نمیکنه.
قبلا مالیات نمیگرفتن الان مالیات هم به سرویس ها اضافه شده.
پس فردا هم مثل این اسیاتک هر وقت دلش خواست دوباره قیمتو میبره بالاتر.
نه منظورم این بود که مخابرات بابت هر گیگی که ما تو ساعات رایگان دانلود میکنیم هزینه ای باید پرداخت کنه یا فرقی نداره واسش چه 1گیگ دانلود بشه چه 10گیگ؟:n13:نقل قول:
snr در داون استریم الان 7 است یعنی خط من نویزش بالاست؟نقل قول:
نه اینطوری نیست.نقل قول:
اینا یه پهنای باند اختصاصی مشخص مثلا 20 مگ میگیرن و هر چه قدر مصرف کنی فرقی بحالشون نمیکنه.
اوه! لب مرز هستی.نقل قول:
نویزت خیلی بالاست.
قطعی و وصلی هم زیاد داری؟
------
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشنSNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
============
این تاپیک ببین برات مفیده:
خدا رو شکر کنید ببینید ما داریم با چه اس ان آری سر میکنیم
فکر نکنم هزینه ای واسش باشه ، فقط ممکنه افت سرعت داشته باشن . چون اینا اینترنتشون نامحدوده فرقی نمیکنه که استفاده بشه یا نه ! مثه اینه که شیر آبو باز کرده باشی ، همینطور آب بره حالا میخواد یکی بیاد سطل بگیره زیرش آب برداره فرقی نمیکنه !!!نقل قول:
DMT تاثیرش از بین رفت؟نقل قول:
نه این بدون دی ام تیه لینک هم نمیپره مگر اینکه بیاد رو -11 و چند ثانیه رو منفی بمونهنقل قول:
البته فرشاد تجهیزات مخابرات هم یه مقداری بی کیفیت هستن.
من با اسیاتک خطم 12مگ بسته شده بود snr بین 15 تا 18 بود.
من خطم خیلی کیفیتش بالاست تا 24مگ هم میکشه پورتی که واسم بستن مشکل داره یه تخلیه و رانژه داشتم و پورت خرابی برام بستن از اونموقع مشکل دارهنقل قول:
باید دید چه گلی قراره به روی ما بزنندنقل قول:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد روند فعالیت شبکه ملی اطلاعات و جایگاه بخش خصوصی در فعالیت آن، گفت: شبکه ملی اطلاعات 10 سال است که موضوعش مطرح است و در قانون برنامه پنجم به طور جدی به آن پرداخته شده است که قرار بود تا دو سال اول برنامه پنجم نهایی شود بنابراین دولت این موضوع را در اولویت کار خود قرار داده است و امیدواریم در دو سال آخر برنامه اجرایی شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: مدل مفهومی برای شبکه ملی اطلاعات نهایی شده است و پروژههای آن نیز تعریف شده که انشاءالله با مساعدت آقای دکتر نوبخت و تایید بودجه آن امیدواریم بخشی از آن امسال و بخش عمده آن تا سال آینده انجام شود و در این راستا قم را به عنوان پایلوت انتخاب کردیم تا مقدمات آن فراهم شود.
امشب سرعت روزانه ام داغونه!زیر 80 هست!
حیف شد شبانه رایگان سه ماه رو برداشتن من هرشب 9گیگ دانلود میکردم رایگان چند هفته ی بود سرعتش بالا بود 530 کیلوبایت امروز خواستم تمدید کنم گفتن دیگه تمدید نمیشه
امروز از ظهر سایتهای خارجی رو بشدت بد باز میکنه و پکت لاست زیاد شده.
شما مال کدوم منطقه هستیدنقل قول:
فکر کنم مال همین شبکه ملی اطلاعات باشه خدا میدونه چه بلایی قراره سرمون بیارند:n03:نقل قول:
همینه دیگه ما شدیم موش ازمایشگاهیشون.نقل قول:
حداقل خیرشون به ما نمیرسه. وقتی شبکه ملی رو دارن اینجا تست میکنند خب سرعتشو باز بزارن. مگه چی میشه؟!:n03: