بچه ها من از وقتی استوری مود رو تموم کردم به اضافه ی چالنج تاور و تمام کیپرت ها رو باز کردم با اینکه عاشق بازیه کمبت هستم زده شدم ازش:41:یعنی یکنواخت شده دیگه توش هدفی رو دنبال نمیکنم
حالا دنبال چی برم؟:31:
Printable View
بچه ها من از وقتی استوری مود رو تموم کردم به اضافه ی چالنج تاور و تمام کیپرت ها رو باز کردم با اینکه عاشق بازیه کمبت هستم زده شدم ازش:41:یعنی یکنواخت شده دیگه توش هدفی رو دنبال نمیکنم
حالا دنبال چی برم؟:31:
دنبال یه رفیق یا یه کسی که باهاش دونفری بزنینقل قول:
من از وقتی مورتالو خریدم با داداشم هی داریم بازی میکنیم طوری که هیچ کدوم از اینایی که گفتی تموم نکردم.(البته story mode و krypt و تموم کردم)
این بازی واسه PC هم اومده ؟
متاسفانه نه.نیومدهنقل قول:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
دیشب داشتم planet vs zombies بازی میکردم که یهو اینو دیدم.خیلی جالبه نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو یوتیوب کمبو ها رو ببین بعد برو تمرین کن ببین میتونی بزنیشون یا نه ؟نقل قول:
دوست عزیز اه می شه اچیومنت ها را فارسی بنویس ممنون میشم:cool:
نقل قول:
دوست عزیز اگه میشه این هارا فارسی بنویس ممنون میشم:31:
من هم با اسکورپین و ریپتایل حریفشون میشم:26:نقل قول:
من هم با ریپتایل می توانم ان را شکست دهم
Mortal Kombat - Klassic Skins DLC Trailer
اسکین های کلاسیک Mortal Kombat در قالب یه DLC قراره ارائه بشه که مطمئنن خوراکه طرفدارای نسخه های کلاسیک این بازیه.
وارنر اطلاع نداده که کی این دی ال سی روی شکبه ها قرار میگیره و فعلا فقط گفتن Koming soon
ویدئوی زیر مربوط به همین دی ال سی میشه:
کد:http://uk.gamespot.com/xbox360/action/mortal-kombat/video/6315836/mortal-kombat--klassic-skins-dlc-trailer
اضافه کنم که این دی ال سی به قیمت 4.99 دلار واسه PSN و واسه لایو ایکس باکس هم 400 پینت سفارش داده میشه .نقل قول:
اینم پشت ضحنه ساخت فیتالیتی های مرتال کمبت ::
کد:www.youtube.com/watch?v=uv7pJPDYYPE
یه فایت هیجان انگیز واسه ردی بندی مسابقات PDP
نفس آدم بند میاد اینا اینقدر فست بازی میکنن.
کد:http://shoryuken.com/forum/media/baselan-21-mk9-loser-final-kang-vs-srf3po.10644/
راستی بچه ها کارکترهای اصلی شما چیه ؟
من دارم سعی میکنم ارمک رو خوب یاد بگیرم . اما در مقابل کانگ لائو و کلا توی رنج نزدیک نمیشه باهاش کاری کرد . اسموکم میتونم بازی کنم .
اما یکی از کارکترهایی که باهاش خوب بلد نیستم بازی کنم اما جالبه واسم یاد گرفتنش سکتوره . اما یکم واسم UP+3,4 زدن باهاش واسم سخته. فست نیستم اصلا.
4 همون B یا دایره هستش . 3 هم A یا ضربدر.
من با هرکاراکتری میتونم بازی کنم
من رندم هم انتخاب کنم طرفو میترکونم:20:
ولی اصلی ترین برای من ساب زیرو هست
با بچه ها 4شنبه شب جمع شدیم تا دیروز همش مرتال بازی کردیم . یکی از دوستان ساب زیرو بود کانگ لائو دوستمو عصبی کرده بود بدجوری . فقط ترپ میذاشت نمیتونس نزدیک شه . اما چون بازی نکرده بود اصلا کمبوهای خوب نمیزد .نقل قول:
من از ساب زیرو و اسکورپین اصلا خوشم نمی اد. اما ساب زیرو واسه slide ترجیح میدم نسبت به اسکورپین . کمبوهای باحالی میزنه.
سایبر سابزیرو هم Special Moves های خوبی داره نسبت به سابزیرو اما بازی نکردم باهاش . ندیدم هنوز دمویی ازش.
من ديروز بالاخره 24h با raiden بازي كردنم تموم شد ! همين يه كاراكتر البته فقط تموم شده ، قيد بقيه رو ميزنم ، يا اگرم بخام بايد به روش هاي كثيف متوسل بشم :31:خيلي سخته ، من فقط با يه نفر ميتونم بازي كنم . اگه اشتباه بگيرم نابودم .کد:من رندم هم انتخاب کنم
من شاید تک نفره کسی حریفم شه اما اگه توی Tag این 2 تا رو بردارم سازنده ی خود بازیم بیاد جلو کتک خورده:31:
Noob
Ermac
دوستان من انتظارم از این بازی بالا رفته آیا به اندازه MK3 سگا حال میده؟؟؟؟؟؟
یه وقت بازی نکنم بخوره تو ذوقم.......
بگید تا انتظاراتم رو تنظیم کنم.......:31:
سجاد جان همون رو کپی نکردن که.....به هر حال باید یه تغییراتی صورت بگیره...تا در کنار حس و حال قدیم فضای نو بودن رو هم داشته باشه. شما با همون حس قدیم برو...تنظیم کن.:31:نقل قول:
آخه اونرو الان هم که الانه از روی کل کل با دایی و داشم بازی میکنیم واینقدر بازی کردم دیگه زده شدم.....:31:.نقل قول:
سجاد جان همون رو کپی نکردن که
ممنون از جواب خوبی که دادی:11:(انتظار هر جوابی رو داشتم به جز این:31:)
noob و smoke هم با هم ترکیب خیلی خوفی هستن.نقل قول:
یک کمبویه ترکیبی ساختم با این دوتا(از سوپر بار یدونه کم می کنه) 26% دمیج می ده(البته کمه خیلی ولی من خیلی وقت ندارم وقت بزارم کمبو بسازم).
میدونی چیه حالا داداش من دوست دارم با هر کاراکتری بتونم بازی کنمنقل قول:
اصلا دنبال حفظ کردن کمبو های طولانی نیستم چون توی بازیهای حرفه ای به درد نمیخوره
شما سومین حرکت رو بزنی طرف سوپر بارش میره بالا یه دفاع برگشتی بهت میزنه و حالا اون شروع میکنه.کلا سبک خوبی نیست
شاید بتونی با یه کارکتر اینقدر تمرین کنی که تمام کمبوهاش رو یاد بگیری اما حال نمیده آدم هی با یکی بیاد بازی کنه
نظر من اینه توی این بازی باید فرز و سریع عمل کرد.اسپشیال ها و کمبوهای کوتاه رو که اکثرا شبیه به هم هستن تمرین کرد و یه کمبو یه اسپشیال یه پرش یه زیر پا یه عقب جلو.فرز بودن خیلی حریف رو کلافه میکنه.توی 300 تا مرحله چالنج تاور مطمئنا هیچکی اندازه ی مرحله آخر که ملینا به عنوان جنگنده ی سوم میومد اذیت نشد.میدونید چرا؟چون یه جا وای نمیساد.همیش اسپشیال میزد و کمبوی ریز.به نظر من ترکیب این 2 تا و سرعتی بازی کردن خیلی بهتر جواب میده تا اینکه آدم بخواد وقتش رو بذاره کمبو های طولانی رو تمرین کنه
چزا کمبو ها اینطوریه؟
میتونستن قشنگتر و واقعی تر بسازن.اصلا جالب نیس
فقط قدرت های ویژه قشنگه
شاید از این میتونست بهتر باشه اما از بازیهای چیلدرن فایتینگی که الان توی بازاره 100 برابر قشنگ تر بود:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/80/Mileena-MK-Fatality-Widescreen-Wallpaper-GamersWallpapers.com-.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/31/Liu-Kang-Fatality-Widescreen-Wallpaper-GamersWallpapers.com-.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/39/Sektor-Killing-Kang-Lao-Widescreen-Wallpaper.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/78/Portal-Kombat-Wallpaper.jpg
امیدوارم خوشتون بیادکد:http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/10/Noob-Saibot-vs-Ermac-Widescreen-Wallpaper-GamersWallpapers.com-.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تریلر کارکتر جدید مرتال کمبت که به صورت دی ال سی هستش :::
کد:http://www.youtube.com/watch?v=RtQe22atOH4
یه گیم پلی دیگه هم مثله اینکه هست که -- کردن بازی رو اما هیچ Special Moves نداره .
اینم میزارم .
کد:http://www.youtube.com/watch?v=SDmTXprqXRY&feature=player_embedded
دوست عزیز ایا هرکس فقت یک حرکت x-ray دارد؟ ممنون میشم هر کس جواب را بگویدنقل قول:
همینطوره دوست عزیز...هر کسی فقط برا خودش یک مدل X-ray دارهنقل قول:
تو اين كمبت جديد ترس و اضطراب به آدم دست ميده؟؟؟من كاراكتره محبوبم سايراكس هست فينيشيم خفن داره؟؟؟ والا دلم نيومد 60 يا 70 تومن بدم بخرم اما اگه بازي خيلي خوبي شده ميخرم---
هر شخصیت تا 4 تا فینیشر داره برا سایرکس هم خوبن.نقل قول:
ولی الان فکر نکنم 70 تومن باشه بگردی میتونی اگه دست دومشوپپیدا کنی که بهتر 50 بخری...مخصوصا که کریتوس جون هم داره تو نسخه پلی 3 که میتونی حالشو بیشتر ببری.....
بچه ها کسی توی تهران جایی رو سراغ نداره که FightStick مرتال رو بفروشن ؟
خیلی نامردن نسخه pc شو نمیزنن:37::37::37:
ممنون که جواب دادی دوست عزیز مرسینقل قول:
آره درست 300 تاست اما مراحل اخر خیلی خیلی سخته من هنوز مرحله ی216 هستم و کم کم بازی داره سخت می شه راستی من همه ی fatality های کاراکتر ها را دارم اگه می خوای به من بنویس که می خوام من هم ان ها را به تو می دهم:21:نقل قول:
دوست عزیز می تونی بیای تو وبلاگ من رمز بازی های xbox 360 را در وبلاگم نوشتم اگه بیای خوش حال میشم رمز بازی mortal kombat 2011 یا جدید در وبلاگم است :27:نقل قول:
ادرس
نو هست 58 و دست 2 هست 40 ، گرون نخري ...نقل قول:
يه مغازه تو زير زمين لباف هست يه بار ديدم كه داشت ، تو پايتخت هم احتمال %99 پيدا ميشهنقل قول:
من خودم بندرعباسم . حالا ببینم کسی میره تهران یا نه بگم بگیرن . اگه این فروشگاه اینترنتی ها میفروختن خوب بود . قیمتش رو نمیدونی ؟نقل قول:
من بدون بازی ارجینالش رو میخوام .
واقعا نسخه pc نمیاد؟
اگه دنبال پول مفت توی کریپت هستید :
(شاید تکراری باشه ولی شایدم بعضیا ندونن):
یه جاهایی توی کریپت هست که سوسکهای سبز داره و اگه چند ثانیه نزدیک سوسکها وایسی 5000 تا پول بهت میده :
1 - Deadlands: از 45 که برید به سمت 52 یه نگاه به جلوتون دست راست بندازید لای علفا میبینیدشون .
2 - Hollow Of Infestation : از دم دریاچه بیخ دیوار شروع کنید ، چسبیده به دیوار برید جلو ، یه جایی جلوی یدونه از اون کله سنگیا میبینیدشون .
3 - Bloodmarsh: از شماره 81 یه مقدار برید راست ، نزدیک دیوار .
4 - Meadow Of Despair: از نکروپلیس چند قدم بیاید عقب و چند قدم به سمت راست .
والا واقعا که می گن نمیاد ، ولی مجازیا شاید بیاد :دینقل قول:
من پول دارم ولي به دردم نميخوره تا الان 1 مليون از اون مسخره ها دارم ... تو اون مسخره هم رفتيم هر چي چيز مسخره داشت خريديم ... يه جني هم بود يهو پريد تو مانيتور خيلي لذت بخش و قشنگ و جالب و بيخود بود ... :31:نقل قول:
اگه ميشه يه راهنمايي كنين كه پولاي اضافي رو چيكار كنيم ...
تشكر ميشه
این همه سکه از کجا اوردی اخه ؟ جز باز کردن ایتم های کریپت دیگه به هیچ دردی نمیخورن .نقل قول:
راستی تونستی اون اچیو دراگون هارو بگیری ؟ من فقط مستری کل کارکترها مونده با همین تست یور لاک . بقیه اچیوهای افلاین رو گرفتم .