مرسی
دوستان موتو بلور؟؟؟!
مرسی
دوستان موتو بلور؟؟؟!
motoblur رابط کاربری (اینترفیس گوشی ) هست .یه سری از فیرمویرهای defy هست که motoblur نداره اما به راحتی با فلش کردن یک فایل میتونین باز اونو به گوشیتون برگردونین.نقل قول:
موتو بلور کجاست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟!!
کسپر اسکای موبایل سکیوریتی مخصوص آندروید هست که روی گوشی نصب میشه. ایرادی نداره اگه با همون آنتی ویروس مخصوص پی سی چک کنین.نقل قول:
اين كسپر رو پي سي نصب ميشه يه رو گوشي؟
دقیقا. درسته.نقل قول:
يكي از آقايون ميگفت ويروس هاي ويندوز رو ي اندرويد تاثيري نداره
ممکنه سرعت اینترنتتون پایین بوده و در این شرایط اپرا با سرعت پایین عالی کار میکنه ولی بروزر گوشی نه. یک بار توی settings بروزر reset to default رو بزنین. اگه بازم مشکل داشتین بروزرهای خیلی بهتری مثل xscope browser یا dolphin هستن اونا رو هم یه امتحانی بکنین.نقل قول:
1.بروزر خود گوشي فقط يه بار كار كرد!ديگه هيچ سايتي رو نمياره!(ولي اپرا كار نصب كردم كار ميكنه)
بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.نقل قول:
2.چند روزه توي ديتا منيجر ،ديتا ميتر رو روش تاچ ميكنم باز نميشه !يه لحظه ميخواد باز كنه ها ولي نمشه!
احتمالا یه سری از برنامه هایی که نصب کردین با این ورژن آندروید همخوانی نداره (دلیل ایجاد fc ) .سعی کنین startup گوشی رو خودتون تنظیم کنین تا برنامه هایی که میخواین فقط لود بشن.نقل قول:
.امروزم اومدم بعد از فول شارز شدن گوشي رو روشن كنم بعد از روشن شدن كامل يالا نيومد و پروسس فيل يا همچين چيزي داد و force close شد و دوباره روشن شد!اولين بار بود!
میشه بگید از کجا؟نقل قول:
احتمالا یه سری از برنامه هایی که نصب کردین با این ورژن آندروید همخوانی نداره (دلیل ایجاد fc ) .سعی کنین startup گوشی رو خودتون تنظیم کنین تا برنامه هایی که میخواین فقط لود بشن.
در ضمن اگه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و رایگان معرفی کنید ممنون میشم. چون منم تقریبا همون مشکل افت سرعت بعد از ریختن برنامه و دیتاهای زیاد رو داشتم.
مرسی
پشت گوشی رو ببین اگه کنار علامت موتورولا (M) نوشته شده باشه : blur یعنی بلور داره. مثل عکس زیر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس گند ما موتو بلور نداره این چه مدلش رو همه میزاشتن دیگه
چطور میتونم اضافش کنم ؟؟ بعد معلوم نیست رام 2.2 کی میاد براش؟
ایرانسل مسخره همه تبلیغای زردش تلویزیون گرفته الان سه روز با این اینترنتش اعصابمو خراب کرده چه رویی دارن این اپراتورهای ما فقط بلدن با دروغ کلاهبرداری کنن (حداقل یکم دلم خنک شد گفتم)
این که بلور نداره زیاد مهم نیست به نظر من. توی چند تا از فروم های خارجی دیدم خودشون دبلورش میکنن. احتمالا این بلور باعث محدودیت بشه.نقل قول:
2.2 طبق گفته های خود موتورولا باید فصل بهار بیاد. مام منتظرشیم :20:
در مورد ایرانسل هم باهات موافقم، گندشو در آوردن! :19:
مگه اندروید کلا جاوا ساپورت نیست تو مشخصات که زده بود java enable برنامه جاوا قبول نمیکنه؟
دوستان یه پلیر قوی معرفی کنن بجز yxplayer , vita player
جاوا رو کامل ساپورت میکنه.با استفاده از نرم افزار Java Runner.نقل قول:
بهترین پلیر ها هم از نظر من:mVideo Player برای پخش انواع مختلف فرمت ها.Rock Player برای دیدن زیر نویس فارسی فیلم.که البته اگه اهل فیلم دیدنی دومی بهتره....
کلا گوشیهای موتو واسه اس ام اس دونه به دونه باید دلیوری رو فعال کنی؟؟! اینجوری که حالگیری :41:
مثل v3x راهی نداره
یا اینکه جایی گزینه ای داره که من ندیدم ؟!
شما وارد نرم افزار Massage شو.بعد همونطوری که تو مسیج هستی دکمه ی منو رو بزن و از Settings دلیوری رو فعال کن.نقل قول:
رفتم دلیوری فعال بعد خود به خود غیرفعال میشه در ضمن من از MIRSAL استفاده میکنم دوستان اگه راهی داره بگید خیلی اذیت میکنه
درضمن گوشی من تو صفحه کلید اینتر داره یعنی راحت میره خط بعد
بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.
مرسي عزيز از راهنماييت ممنونم!در مورد اين فلش كردن ميشه يكم توضيح بديد؟و اينكه خودم ميتونم انجام بدم؟آيا قطعه سخت افزاري مثل باكس لازمه؟
گوشي منم موتو بلور نداره!چون پشتش علامت بلور نيست و توي منو آيكون اكانت با شكل بلور نداره!يكي از دوستان يه چيزي راجب بلور توي running service ميگفتا؟؟؟منم چك كردم ولي سر در نياوردم!ولي اگه بلور نداره پس اين اينتر فيسي كه الان رو گوشي هست چيه؟چون 99 درصد از لحاظ ظاهري شبيه اوني كه بلور داره!فقط چند تا از سايتاي اجتماعي رو نداره!universal inbox به اون شكل نداره!بلور اكانت نداره!يه آيكون راجب help نداره!اينا رو تا الان من فهميدم!ولي آيا از لحاظ كاركرد و رابط كاربري فرقي دارن؟منظورم حركت بين منوها و گالري و پخش آهنگ و فيلم و ....؟؟؟؟:41::18::13:
برای فلش کردن می تونید از این روش استفاده کنیدنقل قول:
البته شما فکر کنم رام گوشیتون فارسی ساپورت باشه که هنوز فایل فلشش بیرون درز نکرده ولی اگه مجبور شدید فلش کنید با این آموزش بعد فلش دوباره همون رام فارسی رو داشته باشیدکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5914606&postcount=675
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5959663&postcount=948
نقل قول:
شما هم از این روش استفاده کن تا همه چیزش فارسی بشه
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5959663&postcount=948
برنامه startup editor رو بریزین. در مورد آنتی ویروس همون کسپر رو از applanet که برنامه های پولی رو کرک شده میذاره بگیرین .lookout هم خوبهنقل قول:
میشه بگید از کجا؟
در ضمن اگه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و رایگان معرفی کنید ممنون میشم. چون منم تقریبا همون مشکل افت سرعت بعد از ریختن برنامه و دیتاهای زیاد رو داشتم.
مرسی
ساده ترین راه فلش کردن یه فیرمویر واسه region ی هست که blur داره. 2.2 اومده ولی فعلا فقط واسه چین اومده و بعیدمیدونم فرکانس شبکه های ایران رو پشتیبانی کنهنقل قول:
چطور میتونم اضافش کنم ؟؟ بعد معلوم نیست رام 2.2 کی میاد براش؟
اگه ما روتش کنیم بعد میتونیم 2.2 رسمی رو بریزیم ؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
اگه فارسیش کنم بازم تو خود مسیج سنتر اصلی گوشی باید واسه هر اس ام اس جداگونه درخاست دلیوری کنم؟؟؟!!:41:
chomp SMS یا GoSMS یا ... بریز ، دیگه نیاز نیس هر دفه فعال کنی ، ولی جایگزین برنامه خوده گوشی میشه دیگه ...
هادی جان کجایی؟
کم پیدا شدی ...............
دوست عزیز اون فونت فارسی رو که ریختی رو باید عوض کنید و یه فونت فارسی دیگه رو بریزی مشکلت حل میشه هر فونت فارسی رو خواستی بریز فرقی نمیکنهنقل قول:
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
روتش کن فونت فارسی رو بریز درست میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
برنامه app scaner رو نصب کن خیالت از بابت تروجان ها راحت میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
منم این مشکل رو داشتم رام 2.2 ریختم درست شدنقل قول:
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
رام 2.2 کاستوم اومده ولی پیشنهاد نمیکنم چون باگ داره من خودم ریختم ولی باطری رو نمیشناسه و گاهی وقتها هم یهو وسط مکالمه انتن میره و میاد ولی مشکل دیگه ای ندارهنقل قول:
از من هم پشت گوشی موتوبلور ننوشته . اما موتوبلور داره گوشی . زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .نقل قول:
چرا بمونه واسه 2.2؟ خوب 2.1 موتو بلور دار داره. دوستان کل فیرمویرهای گوشی دیفای (آفیشال) توی این لینک هست. فقط به چند نکته دقت کنین 1- لاک نبودن فیرمویر 2- فرکانس کاری شبکه 3- ورژن بوت لودر و قابلیت روت شدن. 4- اینکه اون ورژن MOTO BLUR داره یا نه؟نقل قول:
زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .
کد:http://and-developers.com/sbf:defy
دوستان گفتم روت کنیم واسه ریختن رام رسمی مشکل نداره که؟
نه دوست گلم. بعدا آنروت میکنی یا اینکه یه فیرمویر اصلی فلش میکنی تا مثلا با msu یا از طرق ota :دی آپدیت کنی. میتونی از این فیرمویر 2.2.1 آلمانی ه استفاده کنی که واقعا بدون مشکل هست و روت هم میشه و اورکلاک مایلستون هم واسش جواب میده :نقل قول:
دوستان گفتم روت کنیم واسه ریختن رام رسمی مشکل نداره که؟
nandroid :
mirror :کد:http://www.multiupload.com/S8PFHOMKIX
moto blur هم داره!کد:http://m.cfa.aero/
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
دوستان از همون لینکی که توی 2 تا پست قبلی دادم هم میتونین فیرمویر چینی 2.2.1 رو فلش کنین و بعد base band رو تغییر بدین تا با فرکانس شبکه های ایران هم مشکلی نداشته باشه.
[QUOTE=boys666;5965045]دوست عزیز اون فونت فارسی رو که ریختی رو باید عوض کنید و یه فونت فارسی دیگه رو بریزی مشکلت حل میشه هر فونت فارسی رو خواستی بریز فرقی نمیکنه
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
با سلام خدمت همه ي بزرگواران!من امروز اين اپرا 5.1 رفتم تو سايت فارسي ونتيجه؟؟؟؟
همه چيز مربعي بود!البته از من فارسي رو تو ليست زبانهاش داره و حتي ايميل هاي فاسي رو درست نشون ميده!
جريان چيست؟
با اين ترتيبات احسان خان بازم اون فونت ها رو ميخواي؟
ديروز يكي از بچه ها كه گوشي k800 داشت درصد باطري گوشيش رو نشون داد كه بعد از 2روز استفاده 92 درصد بود!ميگفت تا يك هفته حداقل شارز نگه ميداره!باطري اتمي انداخته بود!من كه كفم بريد!ازينا نداره واسه ما؟
یکی از دوستام یه باتری اتمی خرید فقط یکماه اولش خوب بود بعد یه مدت مدام شارژ خالیمیکرد
1ماه میخوایم بگیریم ولی شانس ما یا کسی نداره یا دویتان تموم کردن.....
برادر fire خبری نشد؟؟؟
[QUOTE=ipejh;5966429]والا نمیدونم چرا اینطوره، خیلی عجیبه! اگه زحمت نیست بفرست به ایمیلم منم امتحان کنم، مرسی.:11:نقل قول:
ایمیلم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد باتری 1 هفته اول خوب بود ولی الان هر روز باید شارژش کنم! :19: البته استفاده متوسط به بالا ازش میکنم.
شارژرم روش نوشته output: 850 mA==5.1v
2ساعت و نیم طول میکشه تا از 0% به 100% برسه.
دوستان اگه امکان داره شمام چک کنید ببینید مال شما چنده؟
:10:
سلام
سال نو مبارک
من پنجشنبه قبل از عید رفتم واستادم دم مغازه یارو تا بارش رسید گوشیو گرفتم.
اینیکی خدارو شکر هیچ مشکلی نداشت,البته یه فرقاییم با قبلی داشت,جعبه ش یکم کوچیکتر بود شارژرش هم با قبلی فرق میکرد نوشته های روی جعبه قبلی چینی بود اینیکی انگلیسی.
متاسفانه تو بار جدیدش دیفای نیاورده !!!
اما ظاهرا" میلستون 2 آورده با قیمت خیلی خوب !
خودم هم فعلا" شک دارم قیمتش میلستون 2 اینقدر پایین گفته / 100در 100 بشه خبرشو تو کلوپ موتورولا میزارم .
دوستان کسی این بازی دان کرده ببینه مشکل نداره چون سرعت پایین میخام مطمن شم بعد دان کنم
Modern Combat 2: Black Pegasus HD
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
ehsan جان شما بالاخره اجراش کردی؟
:41:نقل قول:
شارژرم روش نوشته output: 850 mA==5.1v
2ساعت و نیم طول میکشه تا از 0% به 100% برسه.
دوستان اگه امکان داره شمام چک کنید ببینید مال شما چنده؟
نه متاسفانه، البته مشکل از خود بازی که دانلود کرده بودم بوده. بازی های سنگین دیگه رو بدون مشکل اجرا کرده.نقل قول:
ehsan جان شما بالاخره اجراش کردی؟
پ.ن :
الان تنها مشکل من باتری گوشیه! :41:
با سلام و تبريك سال جديد به همگي دوستان خوب و محترم چند تا سوال در مورد گوشي دفاي برام پيش آومده :
1 - اگر بخوام ويبره روي چهار علامت ( جستجو-بازگشت-خونه-جزئيات) روي گوشي رو بردارم بايد كجا برم چون من هر چي گشتم گزينه غير فعال كردن ويبره روي اين چهار
علامت را روي گوشي پيدا نكردم .
2 - چطوري مي تونم از طريق اتصال كابل گوشي به كامپيوتر از اينترنت كامپيوتر روي موبايل استفاده كنم . اصلا شدني هست يا خير ؟
3 - براي اتصال گوشي به AUX ماشين چه كابل بايد تهيه كنم ؟
یکی بلوتوث فرستادن رو کامل توضیح بده؟؟؟ از تو گالری میتونم فیلمها و عکسهارو share کنم ولی از تو فایل منیجر نه...
شما نمیتونید فایلی رو از فایل منیجر نصب شده روی خود گوشی چیزی رو ارسال کنید. شما باید یه فایل منیجر مثله astro رو نصب کنید...نقل قول:
سلام. می خواستم بدونم نحوه ی وصل شدن به اینترنت gprs ایرانسل چطوری؟ مخصوصا اگه بخوایم از سرویس نامحدود gprs استفاده کنیم؟(هر جا که گشتم دیدم همه میگن باید access point و یه سری چیزای دیگه بسازیم و در آخر تیک گزینه ی mobile network رو بزنیم. من هرجا گشتم این گزینه رو پیدا نکردم!)
با تشکر.
لینک؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به مسیر زیر برو:( APN=Access point name)نقل قول:
Settings>Wireless & network>Mobile Network>access point Names>
رفتی توش با یه صفحه ی خالی روبرو میشی احتمالا!
منو رو بزن و از منو NEW APN رو انتخاب کن.بعد تنظیمات رو درست کن.بعد اون تیک رو بذار.بعدشم حالشو ببر....
تیکش رو نمیبینم؟! کجاست!!!؟
بعدشم در مورد سرویس های نامحدود چی؟ باید اینکارو بکنم؟
دوستان تو قسمت weather setup میخام شهری مثلا اهواز رو اضافه کنم چجوری هرچی سرچ میکنه چیزی پیدانمیکنه قبلا که تنظیمات gprs رو درست نکرده بودم تو همین قسمت weather setup وقتی میخاستم شهری رو جستجو کنم واسه word complete منظورم کامل کردن اسم شهر انگلیسی مینوشت اما الان چینی مینویسه و هر چر انتخاب میکنم فایده نداره
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
تو سایت ایرانسل توضیحات کامل درباره سرویسهای محدودش و نحوه فعالسازیشون زده
در قسمت Mobile Networks ، گزینه ی Use Packe Data رو تیک بذار...نقل قول:
بلی برای همه ی سرویس های GPRS میشه از این استفاده کرد.