خخخخ:34: حالا بیایید برگردیم از اول
بچه ها شنیدید میگن قراره اول تا سوم دی زمین تاریک بشه؟ بعد صفرم به چهارم بره؟آیا صحت داره؟
و این موضوع ادامه دارد
Printable View
خخخخ:34: حالا بیایید برگردیم از اول
بچه ها شنیدید میگن قراره اول تا سوم دی زمین تاریک بشه؟ بعد صفرم به چهارم بره؟آیا صحت داره؟
و این موضوع ادامه دارد
منظورتون اینه که تقویم جابه جا بشه؟نقل قول:
یعنی در تقویم شمسی سه روز بی خود و بی مصرف ایجاد میشه. من امیدوارم این اتفاق بیفته چون اون وقت 72 ساعت بیشتر واسه امتحانات ترم وقت داریم!
اون وقت به تقویم قمری 3 روز اضافه میشه؟
تقویم میلادی هم که به کما میره!
ما كه نفهميديم بعد چهارم يعني چي.....نقل قول:
منظورشون اینه که چون تقویم شمسی ملاکش خورشید خانوم هستن و وقتی ایشون سر پستشون نباشن اونوقت برگه ی تقویم رو چه حساب باید جلو بره؟نقل قول:
در واقع اگه 3 روز خورشید نداشته باشیم، 72 ساعت بعد تقویم ورق میخوره! یعنی یه روز شمسی میشه 4 تا 24 ساعت میکنه به عبارتی 96 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون هفت میلیارد بهتره یک فیلتر یا صافی روی مغزشون کار بذارن و وظیفه این فیلتر این باشه که هر داده ای که از بیرون میاد رو تجزیه و تحلیل کنه و به طرف بفهمونه که آیا همچین چیزی ممکنه اتفاق بیافته ؟!نقل قول:
درصدش چقدره ؟!
چقدر صحت علمی داره ؟!
و بقیه مواردی که میشه برای تحلیل داده ها مورد استفاده قرار داد .
و باز هم دنبال توطئه و دست های پشت پرده گشتن !!!!! مثل این که کلا عادت شده همیشه دنبال یک توطئه پنهان باشیم !
توهم توطئهنقل قول:
بیماری که اکثر مردم ایران به ان مبتلا هستند
موفق باشید
sent from my open source device
قیافه ی بعضی از دوستان تا چند روز دیگه دیدنی می شه ... من که از همین الان نشستم اول دی بیام کلی بخندم ...:sq_2:... تو دانشگاه یکی از دوستام می گفتن اول قراره یه تیکه از آمریکا کنده بشه !...:sq_2:(البته امیدوارم ناراحت نشیدا شوخی کردم ...:sq_9:)
ببخشید یادم رفت جوابتون رو بدم.... نیوتن رو که مثال زدید داشت رو یه چیز علمی کار می کرد (یا حداقل پیش خودش فک می کرد داره این کارو می کنه !).... نه پیشگویی و سحر و جادو و حرفای جادوگرای یه قوم تو آمریکای جنوبی ... که تا اونجایی که من می دونم فک می کردن اگه آل.. مردونشونو ببرن و بزارن تو یه تیکه کاغذ و آتیش بزنن به خداشون نزدیک تر میشن !(تو تی وی دیدم البته !) ....نقل قول:
امیدوارم فک نکنین قراره دنیا ناگهان درعرض یه ثانیه ودقیقا در روز اول دی نابود بشه چون یه همچین فاجعه ی به این بزرگی بالاخره زمان میبره.حداقل باید از الآن یه چیزی میشد، حداقل همون چیزایی که گفتن قراره اتفاق بیفته،از الان باید شروع بشه دیگه.همین خودش نشون میده اینا به قول یکی از دوستان مردمو گیر اوردن ؛گذاشتن سر کار!:38::38::38:
اون روز منم میام تاباهم بخندیم به خاطر اینکه ازهمین الآن دارن لو میرن!:39: هیچ نشونه ای درکار نیست.نقل قول:
هر كسي وقت نداره بشينه بررسي كنه ! هفت مليارد همشون علامه نيستند ....نقل قول:
امروز
5 دسامبر 2012
21 دسامبر 2012 پایان جهان؟؟؟!!
دوستان سال 2000(1380) هم قرار بود اتفاقاتی ازاین دست اتفاق بیوفته.1375-1374 هم میگفتن قراره این اتفاق بیوفته. روزهای بارانی سالهای 1371 هم میگفتن نشانه ظهور سیل وباران و طوفانه و نهایتش پایان جهان.........
داشتم به این فکرمیکردم بشر ذات جالبی داره سالها تلاش میکنه و یه روز میگه دارم به پایان نزدیک میشیم بعد میگن شاید پایان نباشه یه تغییر بزرگ باشه.
خوبه ماخودمون درونمون رو تغییر بدیم و خدا وند عالم بشر و با اختبار و قدرت فکر خلق کرده و بعد هزاران سال ازخلقت تغییرات بزرگ رو به اختیارخودمون گذاشته ......
نیازی به علامه بودن یا دانشمند بودن نیست .نقل قول:
هر كسي وقت نداره بشينه بررسي كنه ! هفت مليارد همشون علامه نيستند ....
فقط کافیه از مغز و قوه تفکری که ما رو برتر از بقیه حیوانات میکنه استفاده کنیم و هر چیزی رو که بهمون میگن بی برو برگرد قبول نکنیم .
به هر ادعایی بگیم نه تا موقعی که حقیقت و درستی اون ثابت بشه یا این که خودمون در باب اون موضوع و صحتش تحقیق کنیم.
میتونین یک کم شک گرا باشین هم به خودتون کمک کردین و هم به جامعتون .
اگه کسی وقت فکر کردن نداره بهتره خودش رو از دسته انسان و بشر جدا کنه .
من که نمیدونم اتفاقی میفته یا نه ... ولی دلم میخواد بیفته تا از این زندگی راحت بشم.
درسته.... با اینکه میدونم ( 99%) اطفاقی نمی افته ولی بازم به این قضیه امیدوارم ... خیلی دلم میخاد تموم شه
برای من که استارت زندگیم بودهنقل قول:
روزهای بارانی سالهای 1371 هم میگفتن نشانه ظهور سیل وباران و طوفانه و نهایتش پایان جهان.........
حتی اگه کسانی هم باورداشته باشند بهتره خودشونو به مرگ نزدیک ببینند و یه تغییر تو زندگیشون ایجاد کنند (" حوصله جمله بندی درست ندارم ")
صحبت کردن در مورد خبرسازی رسانه ها و شایعات پایان دنیا اون هم بدون کمترین پشتوانه ی علمی و صرفاً بر اساس ادعای یه قومی که چند هزار سال پیش تمدنی داشتند منطقی نیست.
چه شما خوشتون بیاد چه نیاد همه ی آدم ها در تمام حوزه ها اطلاعاتشون کامل نیست و به قول شما فیلترشون تنظیم نیست . برخی رسانه ها هم ازین موضوع به نفع خودشون استفاده میکنند. ( بی طرف بودن رسانه توهمی محض و باور آن نوعی خودفریبی ست.)
شما از هر کی بپرسی 1 دی دنیا نابود میشه یا نه ، قطعاً میگه نه.
مسئله اینجاست که این حجم تبلیغات برای این نیست که به مردم بگن 1دی قراره دنیا نابود بشه. بلکه واسه اینه که این 1 دی تو ذهن مردم جا بیفته.
بدون تعارف خیلی ها منتظرن که 1 دی یه اتفاقی بیفته و این هنر رسانه ست.
حالا باز یه عده اسم این کار رو میگذارند توهم توطئه!
جامعه شناسان عزیز، حق با شماست. این ملت توهم توطئه داره ولی آیا این مرض مالیخولیاست؟ یعنی همینطوری یه عده واسه خودشون توهم زدند؟ نه!
این مردم در طول تاریخ رنج های زیادی کشیدند؛ از جنگ و اشغال و قحطی و کشتار بگیر تا مشکلات داخلی.
ضربه هایی که از بدخواهان خوردند ( چه از خارجی جماعت چه از داخلیها) هیچ وقت تمومی نداشته. به نظر من این اقتضای شرایط ماست که به هر چیزی شک کنیم.
شاید از نظر شما توهم باشه ولی بر فرض هم توهم. خوب به کجا بر میخوره؟ زمین کن فیکن میشه؟
( حالا اینکه از نظر بعضی ما مصداق آیه ی شریفه ی از ماست که بر ماست هستیم ، خوب این حرف دیگریست )
ضمناً فضاسازی و موزیگری رسانه ای به حدی حرفه ای و حساب شده ست که خیلی ها با وجود تمام اطلاعات و وسواسی که دارند باز هم تا حدودی جذب شایعات میشن. آیا اینجا باید اون ها رو از نوع آدمیزاد خارج دونست؟
حالا اینکه بعضی ها تحت تأثیر رسانه قرار نمیگیرند ، خوب خوش به حالشون باشه! انشاءالله در دو دنیا با دانشمندان و فرهیختگان محشور باشند.
قطعاً همه ی آدم ها از نظر درک در اون حدی که شما به عنوان علامه ی دهر توقع دارید نیستند و این دلیل نمیشه که به قول شما از دسته ی آدمیزاد خارج باشند.
اگه این حد از درک در همه ی افراد جامعه بود قطعاً هیچ رسانه ای دیگه جایی برای بازارگرمی پیدا نمیکرد و باید درشون رو تخته میکردند.
بدبختی اینجاست که راه و روش درست فکر کردن رو به مردم یاد ندادن . صرف این که فلان چیز خوبه و فلان چیز بده و مخالف دستورات دینی است مردم رو از نظر فکری محدود کردن.
شما میگی مطبوعات خارجی از عدم اطلاع مردم سو استفاده میکنن ! مگه همین مورد توی کشور خودمون مورد استفاده قرار نمیگیره ؟! به نظرتون این سو استفاده نیست ؟!
سانسور وحشتناک و شدید مطالب باعث بی خبری و فقر علمی اکثر جامعه شده . بنا بر همین بی اطلاعی است که مورد سو استفاده خارجی و داخلی قرار میگیرن .
طرف هر چیزی رو که ببینه یا بشنوه باور میکنه . چون که راه درست برخورد با این موارد رو بلد نیست ؟! دلیلش چیه ؟! سیستم داخلی و عدم تلاش خود فرد برای تغییر .
توهم توطئه هم بخوبی توی رسانه ها و مطبوعات و مکان های آموزشی بخوبی به افراد منتقل میشه . مثل:
یهودی های فلان میکنن ... فراماسون داره این کار رو میکنه ... آمریکا داره این بلا رو سرمون میاره ...این زیر صهیونیسمه .... فلانی منافقه ... این یکی فتنه گره .... (مرگ بر آمریکا - مرگ بر اسرائیل)
بفرمایید تحویل بگیرید . ماموریت شست و شوی مغزی و انحراف اذهان عمومی با موفقیت انجام شد .
الان به طرف هر چی بگی میگه زیر سر غرب و صهیونیسم و اسرائیله .
سلام
الحمدلله که ما هیچ مشکلی جز تعیین وقت برای پایان جهان نداشتیم و این هم بوسیله ی بعضی از دوستان حل شد !:41:
چیزی تو لینک نیست.خرابهنقل قول:
تو گوگل میزدی میاورد:sq_8::نقل قول:
کد:http://www.khabaronline.ir/detail/212777/
پایه این شایعات فکر کنم از یک ایمیل شروع شده باشه
ولی چند روز پیش من تو آرشیو مستنداتم یه مستندی دیدم در مورد مایاها، فکر می کنم مال 4 یا 5 سال پیش بود که من در آن زمان خریده بودم مال کانال هیستوری، تاریخ انتشار این مستند یادم نیست
که دقیقا تقویم این قوم و پیش بینی پایان دنیا را درست در همین تاریخ مورد بحث نشان می داد
نمیدونم شاید یه مشکل یا بحث فرهنگی باشه
یا سیاه یا سفید
حد میانه برای ما وجود نداره
یا کلا موضوع را با برچسب هایی مثل افسانه،شایعه،غیر علمی بودن،توطعه و غیره از رده خارج می کنیم
یا چشم بسته قبولش می کنیم
ولی خیلی از این مستندات در مورد کیسی یا نوستراداموس یا بیگانگان فضایی که توسط شبکه های معروفی تهیه شده، به برسی موضوع با یه رویکرد منطقی می پردازه و بیشتر روایتگر است تا منتقد یا منکر یا قبول کننده
حداقل یه حد میانه در مطبوعات و رسانه های اینها دیده می شه ولی ما یا 0 یا 100 و حد میانه ای برایمان نیست
به نظرتان مشکل از کجاست؟
نقل قول:
اصلاح شد.......................
سلام
من که زدم خیر اما یه معلم داریم بدجور اعتقاد داره . همونو دیوونه کرده اینقدر میگه آخر آذر میمیریم و فلان ......
البته خوبه چون اینقدر مهربون شده ، دیگه هم زیاد گیر نمیده فقط میاد از اجدادش مایاها تعریف میکنه .
خدا بیامرزتش .
سلامنقل قول:
پس بالاخره متن فارسي اين خبر منتشر شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-05-2012, 21:57
نقل قول:
راستی یکی از دوستام یه چیزی میگفت راجع به اینکه نوستروداموس گفته سه دجال قرار بوده دنیا رو نابود کنن.اولی که ناپلئون بوده ونتونسته ودومی هم که هیتلر بوده واونم نتونسته
حالا کاندیدا ها برای نابودی دنیا اینان:رییس جمهور آمریکا،رییس جمهور چین ویکی دیگه که نابود شد و شکست خوردو نتونست اونم صدام حسین(نفربعدی روهم به خاطر مسائل امنیتی
نمینویسم.)همچین حرفی زدی این آقا یا نه ؟
خبرناگوار در سطح جهانی همیشه از سوی سازمان ها تکذیب میشه.
الف)در صورت درست بودن ; مقامات بدلیل جلوگیری از تشویش و شورش عمومی این کار رو میکنند.
ب)در صورت واقعیت نداشتن هم همینطور.
1-اگر شخصی دارای امکان پویش کامل فضای گرداگرد این سیاره بجهت ردیابی اجرام متقرب هست ;
2-یا دانش کاملا مسلط بر دینامیک کهکشانی داره ;
3-و یا سازنده تقویم مذکور رو میشناسه
بسم الله. بیاد و بطور صد درصد رد و یا صد درصد تایید کنه.
صدام و هیتلر و بقیه ی بروبچ یک چشم بودن؟ تا اونجایی که گفته شده دجال یک چشمهنقل قول:
دومندش اینجور بحثا مربوط به تالار های سیاسی و مذهبی و اینجور چیزا میشه که میتونید تو تالارهاشون بحث کنید.این اپیک به نظر میاد فقط رو بعده علمی متمرکزه
بابا این یه چشم بودن که تابلویه منظور چیه!نقل قول:
نکنه شما توقع دارن یه آدم یه چشم بیاد این کارها رو انجام بده؟
-------------------
یالا حذف کنین دیگه
سلامنقل قول:
این بخش نوشته تون رو شفاف میکنید لطفا.
روز های زیادی به روز موعود نمونده و خیلی خوشحال میشم همه مون نظراتمون در این باره واضح باشه.
یک اینکه اگه با این تاریخ موافق نیستید با چه تاریخی موافقید . و چرا ؟
و در باب بخش دوم نوشته تون این بروز و شروع رو چه طور درک خواهیم کرد . چی میبینیم. چه اتفاقی میوفته .
مورد سوم به کنار، آیا سازنده تقویم موارد اول و دوم رو داشته؟نقل قول:
1-اگر شخصی دارای امکان پویش کامل فضای گرداگرد این سیاره بجهت ردیابی اجرام متقرب هست ;
2-یا دانش کاملا مسلط بر دینامیک کهکشانی داره ;
3-و یا سازنده تقویم مذکور رو میشناسه
بسم الله. بیاد و بطور صد درصد رد و یا صد درصد تایید کنه.
خیلی ها مطلع نیستند.خیلی های دیگه از جمله بنده ; چندان بعید نمیدونند.نقل قول:
همه تایید کنندگان نظر مثبت دارند. و سازمان ها و حکومت های تکذیب کننده جوابشون خیر هست.
خبریه؟! جایزه هم داره؟!![شوخی].نقل قول:
کجا از بنده شنیدید که گفته باشم: با این تاریخ موافق نیستم , در عوض با اون تاریخ موافقم؟ البته هیچ جا.نقل قول:
در مطلبی که قبلا داشتم حس درونی خودم رو در باب اینکه تاریخ معروف شروع یک دوره خاص (ناگهانی یا بتدریج) در وسعت جهانی رو میرسونه آوردم . و اکنون هم به اون معتقدم.
اما اگر جواب قطعی در این مورد مد نظر شماست ; در آخرین پستم (صفحه قبل) شرح دادم که جواب بنده پنجاه پنجاه هست.
چنانچه نظرخواهی بالای تاپیک رو هم ببینید متوجه میشید که هیچ گزینه ای رو تیک نزده ام.
درست وقتی که فکر میکردیم داستان 2012 جالب تر از این نمیشه، جولیا گیلارد نخست وزیر استرالیا همه رو شگفت زده کرد:
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ebtj3gDaE64
My dear remaining fellow Australians, the end of the world is coming
It wasn’t Y2K, it wasn’t even the carbon price, It turns out that the Mayan calendar was true
While Australia’s best and brightest of the CSI row have not been able to confirm this, I’m confident triple J’s prediction that the world is about to end
Whether the final blow comes from flesh-eating zombies, demonic hell-beasts or from the total triumph of K-Pop, if you know one thing about me it is this: I will always fight for you to the very end
And at least, this means I won’t have to do Q&A again. Good luck to you all
باز هم بگید دولت ها فقط واقعیت رو انکار میکنند و دروغ میگن!
:sq_25:نقل قول:
سازمان ها و حکومت های تکذیب کننده جوابشون خیر هست.
این یک شوخی بسیار ماهرانه هست.
سیاسیون اغلب از یک ظرافت لفظی استادانه ; ماهی های درشتی میگیرند. تضمین کننده اون هم معمولا گذشت زمان هست.
[البته نکته ای که عرض شد در صورتی در این مورد مصداق داره که فیلم مذکور یک" سوند لیپسینگ ادیت حرفه ای" نبوده باشه. که تا این لحظه تکذیبیه ای در خصوص این فیلم از سوی دولت استرالیا منتشر نشده].
ایشون به طور خیلی واضحی داره شوخی میکنه و به این قضیه 2012 تیکه میندازه ! اول که در مورد قضایای قبلی مثل سال 2000 و اینا صحبت میکنه و یادآوری میکنه که تا حالا چند بار از این داستان های تخیلی داشتیم.نقل قول:
بعد هم کلی شوخی میکنه و پایان دنیا رو به زامبی های گوشتخوار ، غول های جهنمی و شیطانی (!) یا سلطه K-Pop (اشاره به اون کلیپ کره ای Gangnam Style که یه مدتی هست به شدت معروف شده) ربط میده !! :دی
دمش گرم خیلی باحال صحبت کرده ! :دی
خیلی از دوستان این اتفاق رو کلا مسخره میکنن و شاید کسانی که منتظرن رو هم دیوونه حساب میکنن ! ( من خودم نظری ندارم اصلا دربارشون ) ولی خب بعضی از ما هم عقایدی داریم ( از نظر مذهبی ) که اگه به خیلی از انسان های کره زمین دربارش بگبم میگن برو بابا دیوونه ای !
در کل نباید زیاد به عقاید همدیگه توهین کنیم !:46:
نه رفیق کجا از نظر مذهبی ابراز عقاید کنی بهت میگن برو بابا؟ اگه تو بحث هایی که محورشو رو علمه بیایی همچین حرفایی بزنی مورد بی توجهی قرار میگیریم .خب چون بی ارتباطه.اما تو تالار های مختص بحثای فلسفی و مذهبی اگه علمی حرف بزنی بهت میگن بروبابانقل قول:
ببخشید من انگلیسیم ضعیفه میشه ترجمش رو بذارید .نقل قول: