مودم at&t خیلی از این بهتره آمریکایی هم هست 3g و edge و gsm و پشتیبانی می کنه. 1 سال هم گارانتی تعویض داره. من یکی از دوستام داره خیلی راضیه. اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده سایت فروشگاه اینترنتی که این محصول و داره بهش بدم
Printable View
مودم at&t خیلی از این بهتره آمریکایی هم هست 3g و edge و gsm و پشتیبانی می کنه. 1 سال هم گارانتی تعویض داره. من یکی از دوستام داره خیلی راضیه. اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده سایت فروشگاه اینترنتی که این محصول و داره بهش بدم
با سلامنقل قول:
اما تا زمانی که کیفیت سرویس مورد نظر توی کشور پایین باشه هر مودمی هم که استفاده کنیم بازم آخرش مایه اعصاب خورد کنی هست .
موفق باشید.
سلام علیکمنقل قول:
حالا اگه این مورد اشاره شما رو فاکتور بگیریم چه میگید؟
یاعلی
دوستان یارییییییییییییییییییییی
---------- Post added at 05:30 AM ---------- Previous post was at 05:27 AM ----------
کمکککککککککککککککککککککککنقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب اگه بخوایم ارائه کننده سرویس رو نادیده بگیریم به نظرم همون مودم at&t که دوستمون هم گفتن عالی هست
موفق باشید.
سلام!!من چندروزه مودم at&t گرفتم اما یه مشکل اساسی باهاش دارم:
مشکلم اینه که سیمکارت همراه اولو میشناسه ولی ایرانسل رو میزنه:
no sim
مشکل از کجاست؟؟؟؟
کمکم کنید
کسی نی جوابمو بده؟؟
سلام علیکمنقل قول:
إن شاءالله مشکل شما حل بشه اما یه چند تا سوال دارم :
1- مدلش چی هست دقیق ؟
2- خرید اینترنتی کردید ؟ اگه آره ، راضی بودید و قیمتش منصفانه بود ؟
3- آدرس اینترنتی اون رو برای ما پ . خ میکنید؟
4- چند خریدید ؟ خیلی وقت که نیست خریدید؟
5- قابلیت شارژ سیم بدون خارج کردن داره ؟
6- پیام فارسی میده ؟
متشکرم
یاعلی
نقل قول:
سلام علیکم
_ إن شاء الله مشکل شما حل بشه .
_ ولی یه جا خوندم که ظاهرا بعضی مودمها با همراه اول مشکل دارند .
_ غیر اون مکانی که مشکل داره هم با همراه اول امتحان کردید؟ شاید حل شد ؟
_ اما چند تا سوال دارم ازتون از یکی دیگه که برند at&t داره هم پرسیدم :
1- اینترنتی خریدید ؟ اگه آره ، راضی بودید و قیمتش منصفانه بود ؟
2- آدرس اینترنتی اون رو برای ما پ . خ میکنید ؟
3- چند خریدید ؟ خیلی وقت که نیست خریدید ؟
4- از این برند راضی هستید ؟ کیفیتش خوبه ؟
5- مثلیکه اس ام اس فارسی نمیفرسته و باید نرم افزاری نصب کنید ؟
6- قابلیت شارژ سیم بدون خارج کردن داره ؟
سپاسگزارم
یاعلی
سلام
دوستان با این مودما از وی*پی هم میشه استفاده کرد ؟
به مودم ربطی نداره دوست من به سیمکارتت ربط داره. با ایرانسل میتونی vpn l2tp بزنی ولی pp2p نمیتونینقل قول:
سلام علیکم
آقا ما بین برند دو مودم همراه موندیم ، کدوم با کیفیت تره ؟ شما چه نظری دارید ؟
AT&T
Quantoum
متشکرم از جواب شما
سلام
کدوم مدلش رو ویندوز سون 32 بیت به راحتی نصب میشه و از دو اپراتور ایرانسل و همراه اول به خوبی پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟
این مدل چه طوره آیا خصوصیات بالا رو داره::؟؟؟؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DWM-156 (A3)
3.75G HSUPA USB Adapter
]
سلام علیکم به همگی - طاعات و عباداتتون قبول . إن شاءالله
1- کسایی که مودم همراه دارید ، USSD ( شارژ سیم بدون خارج کردن از مودم ) داشتن مودم ، اهمیت داره یا نه ؟
2- من بین چند برند گیر کردم Quantum ، D-Link ، AT&T نمیدونم کدوم کیفیت بهتری داره ؟
3- متوجه میشید شارژ سیم تموم شده یا نه ؟ اذیت نمیکنه که USSD نداره ؟
متشکرم
سلام علیکم به همگی
از کسایی که مودم همراه دارند ، استدعا دارم به این سوالات جواب بدید .
سپاسگزارم
یاعلی
[QUOTE=MOZNEB;6378113]سلام علیکم به همگی - طاعات و عباداتتون قبول . إن شاءالله
1- کسایی که مودم همراه دارید ، USSD ( شارژ سیم بدون خارج کردن از مودم ) داشتن مودم ، اهمیت داره یا نه ؟
2- من بین چند برند گیر کردم Quantum ، D-Link ، AT&T نمیدونم کدوم کیفیت بهتری داره ؟
متشکرم
سلام علیکم به همگی
از کسایی که مودم همراه دارند ، استدعا دارم به این سوالات جواب بدن .
سپاسگزارم
یاعلی
بله ویندوز سون را ساپورت میکنه با ایرانسل و همراه اول هماهنگه :10:نقل قول:
من 2 ماهی هست ازش استفاده می کنم و راضیم :20:
سلام دوستان
بنده یک دستگاه Edge Modem دارم با چیپ Philips که مشکلی هم نداشت و نداره (منهای قضایای سرعت و خدمات سیمکارت ) .
باتوجه به اینکه به اصرار مجبور به نصب ویندوز 7 نسخه 64 بیت شده ام . متاسفانه این مودم پس از نصب نرم افزارش در این ویندوز سیم کارت را نمی شناسد ( در بخش Device manager مودم شناخته نمی شود ) اما نرم افزارش نصب می گردد . با اینکه روی جعبه اش نوشته شده قابل نصب بر روی 64 و 32 اما من مشکل دارم...
ویندوز را هم آپگرید کردم ؛ سرویس پک ریختم ؛ حتی عوض کردم ... نشد که نشد
Edge Zisa Modem
Chipset: Philips 5209
در صورت امکان خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چگونه روی ویندوز 7 نسخه 64 بیت نصبش کنم ...
منم همین مشکلو داشتم منتها به خاطر یکطرفه بودن سیمکارت بود و بعد فعال کردنش درست شدنقل قول:
شما اول از همه سیمکارت همراه اول دیگه ای توش بنداز ببین چجوریه:31:مشکل پین کد نداشته باشه
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
منم چندماهی میشه خریدمش مودم واقعا خوبی هست فقط اگه ایرانسل و همراه اول دزدی هاشونو کنار بذارن وضعیتمون بهتر هم میشه با این حال بهت توضیه میکنم تا درست شدن وضعیت سرویسها بیخودی هزینه نکنی چونکه سرویسها از دایال اپ هم بدتر شدننقل قول:
سوالی داشتین در خدمتم:20:
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
این مودمی که شما تهیه کردید نمونه اش رو قبلا دیدم که یک شاهکار چینی به تمام معنا بود و متاسفانه به هیچ وجه با 64 بیتی درست نشد بیخود هم تلاش نکنید چونکه جنسهای چینی اصلا سایتی برای اپدیت نرم افزاریشون ندارن روی هم 32 بیتی ازش استفاده کنید.روی اکس پی و ویستا تست کنید ببین چجوریه.نقل قول:
راستی وضعیت سرویس ادج چطوره؟سرعت شمام پایین اومده؟
[QUOTE=MOZNEB;6387311]1- کسایی که مودم همراه دارید ، USSD ( شارژ سیم بدون خارج کردن از مودم ) داشتن مودم ، اهمیت داره یا نه ؟نقل قول:
جواب:بله خیلی اهمیت داره این موضوع در ایرانسل بیشتر به چشم میاد چونکه همه چیز رو باید بصورت دستی خودتون بزنید سخته مخصوصا اگه سرویسهای یک روزه یا یک هفته ای تهیه کنید که سختیش چندبرابر میشه و یک گوشی مدل پایین باید همیشه دم دستتون باشه ولی در همراه اول کمتره چونکه شارژ اینترنتی خود سایتش داره،فعالسازی سرویس اینترنتی داره و فقط یک پیام تایید داره که اونم با اس ام اس هست و با همون مودمی که وصلید راحت میشه جوابشو داد و فعال کرد.
در کل فکر نمیکنم مودمی باشه که قابلیت شارژ این شکلی رو داشته باشه دوستانی که دیدن لطفا معرفی کنند تا شاید به درد بقیه بخوره.
شما همون دی لینک بگیر من خودم دارمش و استفاده میکنم شبانه روز هم روشنه و قبلیت رم ریدر شدن هم داره تا 8 گیگ.
مهمتر از همه تو این کشور گارانتی هم داره که به دردت میخوره عزیز
اگه از ایرانسل استفاده بکنی به خاطر اینکه توی دزدی تبحر خاصی دارن(دوستان ببخشید اینقدر از این لفظ استفاده مینکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجبورم کردن دیگه بخدا. خودتون که میدونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )هیچ پیامی هم در صورتیکه اعتبارتون در حال اتمام باشه بهتون ممیده حتی اگه 100 هزار تومنم داشته باشید میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لی همراه اول اینقدر بهتون پیام میده که خودتون خسته بشید و دوباره فعالش کنید
از کسایی که مودم همراه دارند ، استدعا دارم به این سوالات جواب بدن .
اینم از جوابتون فقط ببخشید خیلی زیاد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bche ha toro khoda komakam konid
man ye modem simcarti hsdap daram har kari mikonam vasel she error raeinsert mide va mige shomare tel chek kon
toro khoda komakam konidddddddddddddddddddddddddddddddd
komakam konid man nemitonam modem hsdap ro rah bendazam
khaste shodammmmmmmmm
torokhod komakam konim
eror reinsert modem mideeee
mige phon namber chek kon
apn mizanam mcinet
phon number ham mizanam *99*1*1#
بنده یک دستگاه hsdap
با همراه اول مشکل داره و پیغام خطا plz reinsert the modem
shomare tell check konic
برنامه آن را هم اینستال کردم اما کار نمیکنه
apn :mcinet
phon number :*99*1*1#
لطفا راهنمائی کنید
از شماره به جای آن استفاده کنیدنقل قول:
*99# (ستاره ابتدا ومربع انتهای کد است شرمنده هر کاری میکنم درست نمینویسه)
اگه درست نشد ببینید در دیوایس منیجر درایوربهاش نصب شده یا نه
درایور این مودمها معمولا در محل نصب نرم افزار مودم موجود است میتوانید به صورت دستی آنها را نصب کنید
mage *99# vase irancell nist?
man mikham ba hamrah aval on sham
asbamo khord kardeeeeeee khodaaaaaaaaa
خودمم همراه اول دارم مال من #99* وصل ميشه ولي کدي که شما دادي هم وصل ميشهنقل قول:
با توجه به ارور شما يا درايورت نصب نيست با اينکه شانس شماهمراه اول چند روز قطع است
منطقه ما 2 روز وصل ميشه 5 روز وصل نميشه با يک ايرانسل امتحان کن اگه وصل شد که همراه اول
بهت يه حال اساسي چند روزه داده به شخصه دیدم با کوچکترين وزش بادي همراه اول اينترنتش قطع ميشه اونم
چندروز پشت سرهم
pas man ba irncel ham emtahan konam?
deriverhash naseb boud negah kardam
model modem shoma chie dost aziz?
apn chi dadid?
baedesham man baste royaiie nakharidamm
bayad bekharam?
مودم dlink dwm 156 دارمنقل قول:
apn :mcinet
البته خودکار تنظیماش انجام میشه و فقط شما باید connect بزنی
ولی میشه تنظیمات تغییر داد #99* به صورت پیش فرض تنظیم میکنه
راستی شما gprs موبایلتونو فعال کردین یه پیامک به 8008 بدید برای اطلاع یا فعالسازی
بسته نیاز نیست برای اتصال ولی باید اعتبار کافی (سیم کارت اعتباری) و خطتون نباید یکطرفه باشه (دائمی)
باسلام
قابل توجه دوستان عزیز:
اینجانب بصورت دائمی (247) از اینترنت همراه اول بصورت خرید بسته ماهیانه استفاده میکنم. از این خدمات راضی هستم و لازم میدانم خلاصهای از آنرا به سمع و نظرتان برسانم:
همانطور که در فایلهای عکس ملاحظه میفرمایید، با یک حساب ساده به این نتایج میرسیم (البته در حد سواد خودم):
الف) محاسبه ترافیک دیتا:
1. جمع مقدار بیتهای ارسالی و دریافتی: 23،192،287 = 22،594،451 + 597،836
2. تقسیم این عدد به ضریب 1024 (برحسب کیلوبایت): 72/22،648 = 1024 ÷ 23،192،287
ب) محاسبه زمان بر حسب ثانیه:
3. ثانیه 1455 = 15 + (60 × 24)
ج) تقسیم این دو عدد به یکدیگر:
4. کیلوبایت بر ثانیه 57/15 = 1455 ÷ 72/22،648
د) عدد بدستآمده نشانگر سرعت دانلود یک فایل بوده و از آنجائیکه سرعت دانلود به میزان یکهشتم سرعت خط میباشد، پس سرعت اسمی این خط برابر است با:
5. 53/124 = 8 × 57/15کیلوبایت بر ثانیه
که به نظر میرسد سرعت مناسبی باشد. لطفا دو نمونه دیگر که در پیوست میباشد را هم ملاحظه بفرمایید. البته تصور دوستان بر این نباشد که این نمونهها در اوج سرعت برداشته شده است، بلکه هزاران بار این کار تکرار شده تا خطای آنرا به حداقل برساند. برای اطمینان خاطر دوستان عزیز، توجه دوستان عزیز را به نمونه تصویری (کپچر) که از این فرآیند تهیه شده است، جلب مینمایم. باور آن برای خود بنده نیز مشکل بود ولی بعد از حدود یکسال، نیازی به استفاده از انواع دیگر اتصال به اینترنت نداشته و این مقدار سرعت تکافوی کارهای بنده را مینماید.
و فیلم (442 کیلوبایت): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا این فایلها از طریق ------ در حال دانلود هستند!
تنها سئوالی که برای بنده مطرح است:
با شرایط زیر، آیا استفاده از مودمهای همراه برتری خاصی نسبت به استفاده ار تلفن همراه دارد؟
1. عدم نیاز به خارج کردن سیمکارت در تلفن همراه
2. هزینهبر بودن تهیه مودم اینترنت همراه
3. برندهای مختلف و عدم اطمینان به چیپ داخلی آنها
4. اتصال سختافزاری و امکان شکستن مودم
5. در معرض خطر تشعشعات شبکه (با استفاده از بلوتوث تلفن همراه میتوان آنرا بسیار دورتر قرار داد).
6. و...
تلفن همراه مورد استفاده در این کار: Nokia X7-00
از توجه شما متشکرم. امیدوارم مفید واقع شده باشد. باتشکر
امیدوارم درج ایمیل اشکالی نداشته باشه: anyfanyl[at]gmail
سلام
من تو پوشش خارجی وایمکس هستم
میخواستم بپرسم وایمکس بگیرم بهتره یا مودم edge?
سرعت وایمکس تو پوشش خارجی کمتر از این مودما نیست که هست؟
دوستان در مورد خرید دانگل به چه نکاتی باید توجه کرد و چه برند هایی کیفیت بهتری دارن؟
دوست عزیز و گرانبهانقل قول:
بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم ... متشکرم که به رایگان این اطلاعات را در اختیارمان قرار دادید ...
سلام دوستان
یه مودم واسه استفاده از اینترنت همراه اول گرفتم اما به کامپیوتر که وصلش می کنم عکس العملی نداره !
نه اینترنت وصل میشه ، نه اصلا مودم رو میشناسه ! :13:
فقط چراغ قرمز روی مودم روشن میشه و بس !
مدلش ظاهرا HSDPA Modem هست !
نیاز به تنظیمات خاصی داره ؟
هیچ کدوم از دوستان در مورد HSDPA اطلاعی نداره ؟ :13:نقل قول:
سلام من یک مودم gprs مارک افراتاب خریدم به قیمت 180000
وقتی می خواهم نصبش کنم تو دفترچه راهنما نوشته در قست phone and modems کنترل پنل ,بر روی قسمت peropertis و بعد روی قسمت advanced در extra setting نوشته شده :
"AT+CGDCONT=1,"IP","MTNIRANCELL
تو مودم من نوشته نشده وقتی هم وارد می کنم بازم مودم کار نمی کنه
سلام به دوستان خوبم
بچه ها من یه latitude E6510 دارم میخوام از طریق سیم کارت خونش به اینترنت وصل بشم.وقتی سیم کارت میذارم هیچ اتفاقی نمیفته.دوستان اگه میدونن چه جوریه کمک کنن.الان 4-5 ماهه باهاش درگیرم.هرکی یه چیزی گفته.یکی میگه ایران کار نمیکنه-یکی میگه باید مودم wwan براش بخرم و داخل دستگاه نصب کنم و خلاصه یه جواب درست حسابی نشنیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
نقل قول:
با سلام
وقتی یو اس بی رو وارد سیستم میکنید اصلا اتفاقی میفته؟
مثلا مودم رو میشناسه یا نه؟؟
موفق باشید.
:41:بازم سلام.من از USB استفاده نمیکنم.پشت باطری خشاب سیم کارت داره.وقتی سیم کارت میزارم هیچ اتفاقی نمیفته.حالا باید چیکار کنم؟از نرم افزار MOBILE UTILITY MANAGER استفاده کردم ولی نشد.ممنون از راهنماییتون.
با سلامنقل قول:
خوب درایورش توی ویندوز نصب هست ؟
به device manager برید و ببینید که تمام سخت افزارها نصب شده هستن و چیزی ناشناخته وجود نداشته باشه.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
معمولا اگه برند معتبری رو خریداری کنید دیگه از کیفیتش راضی هستید و نکته ی دیگه ای رو نمیخواد توجه کرد.
مثلا برند at&t اصل رو اگه بتونید گیر بیارید میتونید با خیال راحت ازش استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام.بله درایورش نصب شده.به نمایندگی زیگورات زنگ زدم گفتن سیم کارتهای ایران ساپوت نمیکنه و باید یه مودم که GSM ایران و ساپورت کنه داخل دستگاه بزاری.حرفش درست بوده یا اونم پیچونده؟