من بعد چپتر 7 دیگه نمیتونم بازی کنم. میشه کرکش رو بدید؟
Printable View
من بعد چپتر 7 دیگه نمیتونم بازی کنم. میشه کرکش رو بدید؟
من تو کمد و زیر تختو امتحان کردم ولی اگه برید تو حموم هنری شلیک میکنه و ویتو میمیره!
من قایمش نکردم. گذاشتم هنری ببینش. اول میخواد لئو رو بکشه، ولی نمیکشه. میزاره فرار کنه.
ولی به هر حال پیدامون می کنهنقل قول:
سلام آخر بازی که دارن برمیگردن جو رو میبرن یه جایی و ویتو میگه با جو چیکار میکنید؟ در جواب میگه:جو عضوی از معاملات ما نیست! جو رو میکشنش؟
بچه ها اين save های بازی کجا ذخيره ميشه من هرچی ميگردم پيدا نميکنم
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games
کسی نیست یه کرک سالم بده؟از چپتر 7 نمیتونم سوار ماشین بشم.
به هر حال برای این بازی که بعضی از جنبه هاش خیلی تکراریه جالب به نظر میادنقل قول:
سلام دوستان
برا من من یه سوالی پیش اومده من بازیو نصب کردم ولی اجراش میکنم این صفحه رو میاره اینجا باید چیکار کنم
وقتی رویه Apply کلیک میکنم این صفحه رو میاره
نمیتونم،چیکارش کنم هر کاری کردم نرف تو بازی
لطفاً کمـــــــــــــــــــــــ ـــــکم کنید
عجب بازی چرتیه
هوش مصنوعی افتضاحه
تو 3 تا تیر که به یارو میزنی به زور میمیره اونوقت طرف یه مشت کوچیک که میزنه مثل حلیم پهن میشه وسط خیابون میمیره
یا با ماشین با حداقل سرعت که میزنی به هرچی میگه yuo killed
تصویر برداری هم که هیچی معلوم نیست همه چی تار میشه مخصوصا موقع رانندگی تو برفا همه چی سفیده به زور جلوت معلومه
راستی من وقتی دارم تیر اندازی میکنم یهو خودش میره رو مشت! چرا اینجوریه؟
در کل یه ترینری چیزی هست بی زحمت بدید من ادامه بدم وگرنه بزنم پاکش کنم حالمو از بازی رایانه ای بهم داره میزنه
منظورم چپتر بود:دینقل قول:
مگه نباید تفاوتی بین تلفظ chapter و capture باشه؟
نه نه نه اشتباه نکن!!!نقل قول:
عجب بازی چرتیه
هوش مصنوعی افتضاحه
تو 3 تا تیر که به یارو میزنی به زور میمیره اونوقت طرف یه مشت کوچیک که میزنه مثل حلیم پهن میشه وسط خیابون میمیره
یا با ماشین با حداقل سرعت که میزنی به هرچی میگه yuo killed
تصویر برداری هم که هیچی معلوم نیست همه چی تار میشه مخصوصا موقع رانندگی تو برفا همه چی سفیده به زور جلوت معلومه
راستی من وقتی دارم تیر اندازی میکنم یهو خودش میره رو مشت! چرا اینجوریه؟
در کل یه ترینری چیزی هست بی زحمت بدید من ادامه بدم وگرنه بزنم پاکش کنم حالمو از بازی رایانه ای بهم داره میزنه
این بازی نه!!!
این نسخه ی افتضاح!!!!
دلیلش اینه که شما کلیک 3 موس رو میزنی همون که میچرخه اون رو عوض کنی میره رو اسلحه ی دیگه
سیستم من:
Win XP
CPU 3.20GHz
Geforce 7300 LE
RAM 2 GIG
بازی رو بخرم یا بی خیال بشم؟
بچه ها من دیگه این بازی رو ادامه ندادم.
همین الان همش رو پاک کردم. از بس توش عکس و دموی مورد دار بود. چه وضعشه؟؟؟
واقعا دیگه از حد گذرونده بودن. هر چی جلوتر میری بدتر میشه. معلوم نیست بازی ساختن یا ..... .
این نظر شخصی منه:
این بزرگترین توهین به مخاطب هست که با مسائل جنسی میخوان، فروش پیدا کنند.
من به طور کلی علاقه داشتم به دیدن و بررسی آداب و رسوم و لباس و محیط اون سالها. ( به خاطر جنگ جهانی دوم)، اما واقعا گندش رو در آوردن اینا. آدم میخواد بالا بیاره دیگه.
در مورد ساخت بازی:
میتونم بگم که تغییری رو که با مافیا1 ایجاد کرده بودند، با این نصف اون رو هم انجام ندادند. البته گرافیک بازی پیشرفت کرده بود که اگر نمیکرد جای تعجب داشت. بالاخره بعد از 8 سال، این پیشرفت لاجرم میبود.
صدا گذاری، در حد همون مافیا1، شاید کمی بالاتر. شاید.
داستان، مافیا1 به نظرم غنی تر از این بود.
گیم پلی بازی کمی بهتر شده بود. مثلا در هدف گیری و تیر اندازی. اما در رانندگی به خصوص در زمستان، خیلی اعصاب خورد کن بود.
اما مسائلی مانند اینکه بعد از اتمام بازی ( به گفته ی دوستان) نمیشه مپ گردی کرد، یکی از نقاط ضعف بوده.
گاهی اوقات آیتم هایی در بازی مشاهده میشد، که تعجب برانگیز بود. مثلا وجود تلفن، در همه ی خانه ها، اما امکان تماسی وجود نداشت. تلفن رو میشد برداری، اما میگفت شماره ای نداری!!! خوب اصلا به جز زمان زنگ خوردن، دیگه نباید، امکان use phone رو نگه میداشتند.
یا اینکه همه ی مراحل و حتی برگشت از مراحل و خونه رفتن رو باید، رانندگی کنید. امکان trip mode وجود نداره که سریع رد بشه.
یا حداقل امکان سوار تاکسی شدن رو هم نگذاشتند.و به این ترتیب دقایق زیادی از بازی رو در رانندگی باید بگذرونید.
معلوم نبوده ، این همه تاخیر بازی برای چی بوده. فقط گرافیک؟؟!!
به هر حال. به نظر من این بازی، با این سطح چرندیاتی که توش ریخته بودند، به بی اعتبار کردن خودش اقدام کرده.
من وقتی فکر میکنم که بچه های دوازده ، سیزده ساله، تو کشورمون دارن این بازی رو انجام میدن، واقعا نگران میشم.
اصلا فكرشم نكننقل قول:
دوستان کرک تست شده . خودم با همین تموم کردم و لینکی هم که الکس جان دادن لینک مستقیم همین بوده که 6 ساعت دیگه مهلتش تموم میشد و سیمرغ جان زحمت کشیده بودن :
کد:
برای سیوهاتون هم این فایل رو دانلود کنید . اولا که سیو تمام شده بازی هست 72% . با 12 تا مجله و 18 تا پوستر و نقاشی . شما حالا می تونید چپتری که از اونجا موندید رو انتخاب کنید و به بازی ادامه بدید و بعدش هم لازم نیست دوباره چپتر انتخاب کنید . می تونید از continue story استفاده کنید . اینم مسیری که باید کپی کنید توش . XPکد:http://rapidshare.com/files/415436368/Crack.rar
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II
7
C:\Users\............\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
اینم سیو کامل :
کد:
کد:
کد:http://aks98.com/images/ril7e28f589v2lyg1ze2.rar
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
نخیر دوست عزیز هیچ مجله ای نداره . بدون مجله هست . 65% بازی رو تموم کرده . واقعا که :13:نقل قول:
نقل قول:
خوب الان بیشتر بازی های اینطروی نیست.
و بهتره بدونین در زمان جنگ جهانی توی بیشتر کشورها دلخوشی سربازهای چیزی جز این نبود. توی خیلی بازیها اینطور هست و اگه واقعا چیز مسخره ای بود فقط توی این مورد بهش اضافه نمیشد!!!
مثل ولفنشتاین! تو یارو رو که داره با یه هرزه عشق بازی میکنه رو میکشی. یه گروهبان بود فکر کنم!!
در کل بودن این چیزا مسخره نیست به نظر من جالب اینجاست که واقعیت رو نشون دادن. و واقعا سربازها مامورها پلیسها خیلی هاشون دریده تر از الان بودن چون دلخوشی و آزادی کامل رو نداشتن!!!
البته نمیدونم اون مجله ها واقعا اون سال بود؟ ممکنه ولی!
یه چیز دیگه.
روی پک بازی زده Mature یعنی بالا 17 18 سال باید بازی کنن!
این رده بندی سنی رو برای کسانی زدن که میخوان در خرید بازی دقت کنن.
اگه بخواین شما با دید اینکه هرچیزی نگاه س ک س ی داره بگین بده پس حتما شاهکار استنلی کوبریک؛پرتقال کوکی رو هم میگین مسخره هست؟ که پسره از اول فیلم فقط تو کار تجاوزه و آخرش هم ترکش میدن!!!
اینا یه جور واقعیت هست تو زندگی که اگه کمی دقت کنیم بهش دیده میشه!!
اگه دقت کنین توی شاهرکارهای COD هم پوستر های س ک س ی هم روی در و دیوار زیاد بودن. پس این یه جوری آمیخته با این موضوع بوده در زمان چنگ.
:46:
ولی نظر هرکس محترمه. من که فعلا بخش 5 هستم!
من اون سیو مجله ها رو تست کردم.100%کار میکنه.همه ی مجله ها رو هم داشت.
نقل قول:
ما داریم جوش میزنیم که این سیو کامل با مجله ها رو گیر بیاریم حالا شما بگو توهینه :31:
شما وقتی کامل بازی رو تموم نکردی نگو عزیز این حرفا رو . داستان به زیبایی شماره 1 هست . هر چند شاید شما نسخه فارسی 1 رو بازی کردین .
در مورد تلفن دوستان گفتن موقع تعقیب پلیس می تونی باز نگ زدن و پرداخت جریمه از شر پلیس خلاص شی . پس همچینم بی کاربرد نیست . راستی اون موقع تلفانبانک بود ؟؟!! :31:
شما god father رو بازی نکردی . به اون چی می گفتی . این که جای شکر داره .
در مورد trip mode . همه صفای بازی به رانندگیشه . اگه رانندگیش نبود اصلا متوجه زیبایی نورپردازی و گرافیک نمی شدی . همین که رانندگی بازی هر سری جذابتر از قبل بود و اصلا تکراری نبود . یکم انس بگیرید با بازی . اینقدر گیر ندید . خوبه 50 تومن پول بابتش ندادینا اینقدر گیر میدین .
نقل قول:
کجاشو باید ارتقا بدم؟
با کاهش رزولوشن نمیشه کاریش کرد؟
آنتی ویروست روشنه یا یه چیزی که نمی ذاره بازی فایل بسازه تو پوشه .نقل قول:
حداقل سیستم مورد نیاز بازی چیه!؟
دوستان این سیو همه مجله ها رو داره.تست کردم.نقل قول:
پس چرا بره من نمیاد . نوع کرک مهمه ؟ مگه نباید فقط کپی کنیم تو C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia IIنقل قول:
:((
فکر کنم نوع کرک مهمه.کرک من اسکیدرو بود.
میشه بگی کدوم اسکیدرو یا اگه ممکنه لینکشو بزار . :11:نقل قول:
دوست خوب. خب شما میتونی مجله ها رو نگاه نکنی. دمو هاشم رد کنی :31:نقل قول:
دوستان متاسفانه ابهت مافیا 1 کامل کامل با این نسخه شکسته شد....
Mafia 2نقل قول:
Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600+
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 8 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.5 Ghz / AMD Phenom X4 @ 2.5 Ghz
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 10 Gb free
Video Memory: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
سلام. من بازیو نصب میکنم و بازی میکنم. وقتی خارج میکنم و دوباره اجرا میکنم میاد اما وقتی برای بار سوم میخوام بازیو ران کنم دیگه اجرا نمیشه! باید پاکش کنم و از اول نصبش کنم. قکر کنم یه جورایی 2 بار مصرفه!!!
کسی میتونه کمکی بکنه؟
:31: کاملا موافقم god father خیلی ناجور بود من خودم در اتاق رو میبستم بازی میکردمنقل قول:
GTA که دیگه یاده یه زمانی یه پچ امده بود برای SA میرفتی خودت انجام میدادی :31:
در کل این خیلی بابا خوبه تازه سانسور شده:31:
دوست عزیزی که داستانا رو مینوشتن، بقیه چپترها کجاس ؟؟؟ تا 5 بیشتر نبود. :31:
آخه خیلی خوب نوشته. دستش درد نکنه. فقط اگه امکانش هست بقیشم بزاره ممنون میشیم. :10:
دوستان اون سیو مجله ها رو که دادم خودم تک تک پیداشون کردم و 100% تست شده است
شاید با overwrite مشکل داره.شما ترجیحا سیو قبلی رو پاک کنید و بعد اینو بریزید
اقا محمد من از این پست دانلود کردم.تا اخر بازی هم با همین کرک رفتم.هیچ مشکلی هم نداشت.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5323004&postcount=477
ویرایش شد ........:31:
البته به نظر من این درست نیست که ما فکر کنیم، که هر چیزی رو که واقعیت داره، باید به تصویر کشید و حتی اون رو تحسین هم کرد.نقل قول:
و بهتره بدونین در زمان جنگ جهانی توی بیشتر کشورها دلخوشی سربازهای چیزی جز این نبود. توی خیلی بازیها اینطور هست و اگه واقعا چیز مسخره ای بود فقط توی این مورد بهش اضافه نمیشد!!!
مثل ولفنشتاین! تو یارو رو که داره با یه هرزه عشق بازی میکنه رو میکشی. یه گروهبان بود فکر کنم!!
در کل بودن این چیزا مسخره نیست به نظر من جالب اینجاست که واقعیت رو نشون دادن. و واقعا سربازها مامورها پلیسها خیلی هاشون دریده تر از الان بودن چون دلخوشی و آزادی کامل رو نداشتن!!!
که متاسفانه تو کشورمون رعایت نمیشه. حتما متوجه هستید که این تصاویر روی افراد یازده، دوازده ساله چه تاثیری میگذاره.نقل قول:
یه چیز دیگه.
روی پک بازی زده Mature یعنی بالا 17 18 سال باید بازی کنن!
این رده بندی سنی رو برای کسانی زدن که میخوان در خرید بازی دقت کنن.
البته بعید میدونم که فقط مختص کشور ما باشه.
ابدا نمیگم. بلکه میگم تصویر کشیدن بی پرده ی این موضوعات درست نیست.نقل قول:
اگه بخواین شما با دید اینکه هرچیزی نگاه س ک س ی داره بگین بده پس حتما شاهکار استنلی کوبریک؛ساعت کوکی نارجی رو هم میگین مسخره هست؟ که پسره از اول فیلم فقط تو کار تجاوزه و آخرش هم ترکش میدن!!!
اینا یه جور واقعیت هست تو زندگی که اگه کمی دقت کنیم بهش دیده میشه!!
اما آیا به این افراط کشیده میشد؟ که گویا یکی از اصول بازی هست. وقتی که این افراط در تصویر کشیدن این به قول شما واقعیات به وجود میاد، انسان ذهنش از موضوع اصلی منحرف میشه. و کم کم متوجه میشه که اینها تنها محرکی برای ادامه ی داستان نیستند، بلکه برای خود درونی او، یکی از اصل ها شده برای رفع میل او.نقل قول:
اگه دقت کنین توی شاهرکارهای COD هم پوستر های س ک س ی هم روی در و دیوار زیاد بودن. پس این یه جوری آمیخته با این موضوع بوده در زمان چنگ.
اتفاقا یکی از نتایج و اهدافش همین میشه که تا آخرین عکس رو پیدا نکنی، آروم نمیگیری:31:. نه فقط شما. همه.نقل قول:
ما داریم جوش میزنیم که این سیو کامل با مجله ها رو گیر بیاریم حالا شما بگو توهینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا فارسی هم اون رو بازی نکردم. این بازی رو هم تا چپتر 12 فکر کنم رفتم. بقیه ی داستان رو هم از ترجمه ی دوستان استفاده خواهم کرد.نقل قول:
شما وقتی کامل بازی رو تموم نکردی نگو عزیز این حرفا رو . داستان به زیبایی شماره 1 هست . هر چند شاید شما نسخه فارسی 1 رو بازی کردین .
من هم گفتم ، به غیر اون موارد چرا باید، آیتم یوز فون باشه؟نقل قول:
در مورد تلفن دوستان گفتن موقع تعقیب پلیس می تونی باز نگ زدن و پرداخت جریمه از شر پلیس خلاص شی . پس همچینم بی کاربرد نیست . راستی اون موقع تلفانبانک بود ؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شخصی من اون بود و سلیقه ام. علاوه بر اون، برای تموم کردنش، وقت بازی سه برابر میشه با این رانندگی های طولانینقل قول:
در مورد trip mode . همه صفای بازی به رانندگیشه . اگه رانندگیش نبود اصلا متوجه زیبایی نورپردازی و گرافیک نمی شدی . همین که رانندگی بازی هر سری جذابتر از قبل بود و اصلا تکراری نبود . یکم انس بگیرید با بازی . اینقدر گیر ندید . خوبه 50 تومن پول بابتش ندادینا اینقدر گیر میدین .
در مورد مجله ها میشه.نقل قول:
دوست خوب. خب شما میتونی مجله ها رو نگاه نکنی. دمو هاشم رد کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مجله ها که من، اولش اصلا نمیدونستم چی شده که این عکس ها میاد.:31: که بعد از دو سه تا تازه تو منوی بازی فهمیدم که جریان چیه؟
اما در مورد دمو، اگر این کار رو کنم، تا حدودی نمیتونم اصلا داستان رو بفهمم که چی شد. گفتم که بررسی داستان هم برام مهم بود.
بقیه داستان رو هم اگه بذارید ممنون میشم
تا chapter 5 بیشتر نیست
یکی از دوستان که ترینر خواست ار gamecopyworld کنه
اگه فیل-تره از این لینک بگیرید
[HTML]http://www.4shared.com/file/VaxN49My/Mafia_II_v10__8_Trainer.html[/HTML]
پســــت شـــــماره هـــــــــزار:31:
حاجی جون، تلفنبانک چیه!؟ اون برای رشوه دادنه! وقتی میخوان بکشنت که حرف جریمه و این حرف ها نیست!:31:نقل قول:
در مورد تلفن دوستان گفتن موقع تعقیب پلیس می تونی باز نگ زدن و پرداخت جریمه از شر پلیس خلاص شی . پس همچینم بی کاربرد نیست . راستی اون موقع تلفانبانک بود ؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــــــــ
من دیروز بازی رو تموم کردم (71%)، با وجود همه اشکالاتی که این همه آدم گرفتن، به نظرم فوق العاده بود، مهم ترین دلیلش هم یادآوری خاطرات سالهایی بود که با مافیا1 زندگی میکردم!:20: (یادش به خیر!) ،نکات مثبتش به نظر من؛ داستان بسیار خفنی که داشت (گرچه به پای داستان مافیا1 نمیرسید و خیلی کوتاه بود!)، رانندگی های نسبتا طبیعی (نسبت به GTA و ...)، گرافیک واقعا عالی(حتی با حداقل سخت افزار*)، آهنگ های یادآور مافیا1 و تخریب پذیری عالی محیط! (مثلا اون رستوران چینی، یا اون ساختمون نیمه کاره چپتر 14) بود و بزرگترین نقص رو هم تو نداشتن حالت Free Ride میدونم که واقعا ناامید کننده بود و در برابر Free Ride و Free Ride Extreme که توی مافیا1 بود یه پسرفت عظیم محسوب میشه!
اشکالات که وارد شده، بعضی هاش صحیحه، بعضی هاش قابل چشم پوشی و بی اهمیته و بعضی ها کاملا واضح جانبدارانه مطرح میشه! در ضمن به نظر من مقایسه GTA IV و MafiaII به خاطر سبک متفاوتشون زیاد جالب نیست!
*من روی لپتاپم (مشخصات تو امضام هست!) با رزولوشن 768*1366 بدون افت فریم و لگ با کیفیت خیلی خوب تونستم بازی کنم!
ـــــــــــــــــــــــــ
بهترین راه برای ولگردی توی شهر بعد از اتمام بازی چیه!؟ اگه مثلا از چپتر 9 LOAD کنیم، سیو چپتر 10 به بعد میپره دیگه!؟ باز اگه پروفایل داشت میشد یه کاریش کرد!
یه کلام به ما بگین با کاهش رزولوشن و سایر چیزها میتونم بازی رو اجرا کنم یا نه؟نقل قول:
اگه نه کجاشو و چقدر ارتقا بدم؟