توضیح بده که کجا موندینقل قول:
Printable View
توضیح بده که کجا موندینقل قول:
تا سه نشه بازی نشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون مرحله خارج بشین. اون پرونده که دارین بازی میکنین - اگه آخرین پرونده باشه - بعد از انتخاب Resume نامش با رنگ سبز مشخصه.نقل قول:
کیف پولش رو پیدا کردیم و کارت شناساییش. :46::31:نقل قول:
عهههههههه ! راس میگی ... من چقد خرم :37:نقل قول:
کیف پولش رو پیدا کردیم و کارت شناساییش.
باورم نمیشه اینقد خر باشم :41:
خودت رو ناراحت نکن پیش میاد!:31:نقل قول:
به نظر من اگه این بازی در زمان حال بود و گرافیک و صحنه هاش اکشن و سینمایی تر بود خیلی قشنگ تر میشد.
نمیدونم راک استار چرا این بازی رو توی زمان گذشته ساخته :11:
به نظر من باید رو گرافیکش بیشتر کار میکردن....نقل قول:
من که زبانم زیاد خوب نیست به نظرتون این بازی رو بگیرم یا نه ؟
منظورم برای open word بودنش هست که آیا لذت بخشه ؟
و آیا میتونم راهنمای کامل مراحلشو تو نت پیدا کنم ؟
ممنون
به نظر من که بازی قشنگیه.نقل قول:
برای Open World بودنش نه.
راهنماش هم پیدا میشه.
من میگم نگیر !نقل قول:
من که زبانم زیاد خوب نیست به نظرتون این بازی رو بگیرم یا نه ؟
منظورم برای open word بودنش هست که آیا لذت بخشه ؟
و آیا میتونم راهنمای کامل مراحلشو تو نت پیدا کنم ؟
ممنون
کل لذت بازی به فهمیدن دیالوگاشه وقتی داری کسیو بازجویی میکنی.
شهرش خیلی مزخرفه و اصلا حال نمیده توش بگردی.
تو این زمینه به هیچ وجه به پای mafia 2 نمیرسه.
گیم اسپات به بازی ( نسخه ی pc ) نمره ی 9 رو داد که واقعا عالیه !!!!
عجیبه ! اخه IGN 8.5داده،همیشه GAMESPOT کم میداد....نقل قول:
گیم اسپات واقعا امتیاز دهیش مسخره س :2:
LA NOIRE از نظر نو آوری تو سبک بازی خیلی خوبه ولی از نظر Open World بودنش اصلا خوب نیست، حتی به پای مافیا 2 هم نمیرسه.
کل بازی فقط شنیدن دیالوگای اینو اونه !
خودت هیچ کاری نمیکنی، فقط باید حدس بزنی این یارو راست میگه یا دروغ میگه یا بهش شک کنی !
من هنوز تا اخرش نرفتم ولی اگه تا آخرش اینجوری باشه این روند خیلی تکراری میشه :20:
در کل بازی خوبیه ولی به نظر من 8 یا 8.5 امتیاز خوبیه واسه بازی نه دیگه 9 !
بازی همیشه این روندو نداره(بازجویی)
از وسطای بازی تا تقریبا آخراش بازی حالت دنبال بازیو تعقیبو گریز پیدا میکنه و باید معماهای جالبیو حل کنی
کلا بازی از وسط به آخر روند تندیو پیدا میکنه:20:
من که تا حالا بازی به این باحالی ندیده بودم کلا چیز متفاوتیه نسبت به سایر بازی هایی که من بازی کردم .نقل قول:
من IGN رو بهترین سایت میدونم ،همیشه ریویواشو دان میکنم ...
این باسه LA
حتما دان کنید ....
کد:http://www.4shared.com/video/2whS7uta/LA_Noire__IGN_Review__IGN_.html
و اینم من اضافه کنم. زمان حل معما ممکنه کوتاه یا طولانی بشه. و همینکه شما روی داستان تمرکز کنید می بینید که چه هیجانی داره. شما مثلا رفتی صحنه جرم رو دیدی. تو ذهنت فکر کن ببین چه اتفاقی افتاده. بعضی وقتا متهمای اصلی رو تو ذهنت از بین بقیه حدس بزن و خودتم یه جذابیت دیگه به بازی بده. اگه 40 تومن پول می دادین بره بازی جذاب می شد :دی فقط با این فکر بازی میکنیم که بازی تموم شه بریم سراغ بعدی. :13:نقل قول:
داداش این نوع گیم پلی ها سلیقه ای هست من خوشم اومد ددوست داشتم در بازی های کامپیوتری هم نظیر نداره. :46:نقل قول:
منظور من بیشتر هندلینگ ماشیناش و open world بودنش بود.نقل قول:
داداش این نوع گیم پلی ها سلیقه ای هست من خوشم اومد ددوست داشتم در بازی های کامپیوتری هم نظیر نداره.
از اونام خوشت اومد ؟
به نظر من جای کار داشت.
وگرنه سبک اصلی بازی که کارگاه بازیه قبول دارم خیلی حال میده :10:
سلام
من توی مرحله a slip of the tongue گیر کردم بعد از این که با یارو حرف میزنیم باید چی کار کرد؟
در مورد هندلینگ ماشینا با شما موافقم اصلا جالب نیست یه اشاره میکنی کلا میره لاین مخالف :31:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم از تو دفترچه باید محل اداره پلیس رو مشخص کنی و بری اونجا.نقل قول:
رفتم اونجا خبری نبودنقل قول:
شما با این گرافیک داری بازی میکنی یا تو عکس اینجوریه ؟نقل قول:
دوستان من تو مرحله The Studio Secretary Murder گیر کردم اونجا که میره Levine's Liquor Store باید 3 تا سوال بپرسی که برا من فقط 2 تا می پرسه و تموم میشه کسی می دونه مشکل ار جیه؟
کیفیت عکس اینجوریه:31:نقل قول:
نه شهرش مرده بود من میزاشتم رفیقم همش برونه:31:نقل قول:
اگه کسي باشيد که يه مقدار به کارآگاهي و بررسي صحنه جرم و ريط دادن اشيا به هم و اينجور چيزا علاقه داشته باشيد
و خودتونو با بازي همراه کنيد،و صد البته زبان انگليسي رو هم در سطح عالي بلد باشيد و داستان و ديالوگهاي بازي رو خيلي خوب بفهميد،اين بازي يکي از لذت بخش ترين بازيهاي دنيا براتون خواهد بود.ضمنا بعضي وقتا يه سري ديالوگاي خيلي جالب و بامزه هرچند بي ربط به داستان بازي بين کاراکترا رد و بدل ميشه که به جذابيت بازي کمک ميکنن.
هرچند نباید یه سری مشکلاتی که بازی داشت رو هم نادیده گرفت،مثلا کنترل ماشینش زیاد جالب نبود و اون معمای شعر هم دیگه کمی خسته کننده شده بود هی باید از اینجا میرفتی اونجا....
ولی در مجموع بازی واقعا،بازی بی نظیر و زیبایی بود.
منم همینطور :27:نقل قول:
نه شهرش مرده بود من میزاشتم رفیقم همش برونه
اگه اینطوری باشیم که همه ی بازیا برامون لذت بخشه :31:نقل قول:
زبان انگليسي رو هم در سطح عالي بلد باشيد و داستان و ديالوگهاي بازي رو خيلي خوب بفهميد،اين بازي يکي از لذت بخش ترين بازيهاي دنيا براتون خواهد بود
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟ اونوخ خارجیا از همه بازیا لذت میبرن حتی از بازیای داغون!نقل قول:
وقتی داستان بازی جذبت کنه لذت بخشه دیگه !نقل قول:
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟ اونوخ خارجیا از همه بازیا لذت میبرن حتی از بازیای داغون!
بی خیال اسپم :31:
وقتی داستان بازی جذبت کنه لذت بخشه دیگه !نقل قول:
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟ اونوخ خارجیا از همه بازیا لذت میبرن حتی از بازیای داغون!
بی خیال اسپم :31:
اگه انگلیسیت عالی باشه که به هر حال از همه بازیا بیشتر لذت میبری چون بیشتر میفهمی.نقل قول:
ولی این بازی یکی از معدود بازیایی بود که اگه انگلیسی درست حسابی بلد نباشید،بازی نکنید بهتره چون
چیز خاصی از بازی نمیفهمید.
آره قبول دارم !نقل قول:
خوبیش به اینه که LOG داره میشه رفت حرفایی که میزنن خوند وگرنه اینجوری امثالی مث من نمیتونن بفهمن :41:
خو سپتایتلو آن کن ...تا بفمی...نقل قول:
سابتایتل سریع میره .. اگه نفهمی میتونی بری تو log ببینی خیلی خوبه :20:نقل قول:
این بازی برای pc هم هست؟؟ سیستم چی میخواد؟؟
بله برای پی سی به تازگی اومده :20:نقل قول:
این بازی برای pc هم هست؟؟ سیستم چی میخواد؟؟
سیستم مورد نیاز:
Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
Hard drive space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
DVD Drive
ببخشید ولی این چه زبان نوشتاریه ؟ بجای واژه غریب و نامانوس سپتایتل زین پس بفرمایید زیرنویسنقل قول:
سلام همگی
بچه ها من بازیو نصب کردم یه بار اومد بالا صدا میومد ولی تصویر نداشت
کرکشو عوش کردم دیگه کلا نیومد
مشکل چیه؟؟ کسی میتونه کمک کنه؟