نه دیگه حالا که ما شکسته نفسی میکنیم و به دور از تعصب نظر میدیم شما دور برندار :31: :27:نقل قول:
خب منم گفتم که حق شاهین باخت نبود.باید حداقل مساوی میشد.اواخر نیمه دوم خیلی فشار آوردن ولی موقعیتهاشونو به طرز عجیبی گل نمیکردن :18:
Printable View
نه دیگه حالا که ما شکسته نفسی میکنیم و به دور از تعصب نظر میدیم شما دور برندار :31: :27:نقل قول:
خب منم گفتم که حق شاهین باخت نبود.باید حداقل مساوی میشد.اواخر نیمه دوم خیلی فشار آوردن ولی موقعیتهاشونو به طرز عجیبی گل نمیکردن :18:
استقلال این فصل دار خیلی خوب بازی می کنه یه تاکتیک جدیدم داره اسمش بزن زیر توپ :2: فقط توپ از توی زمین خودشون شوت می کنند بالا مظلومی هم که بود نبودش یکی
حیف چند میلیادر پول بیت مال که می دهند به این بازیکنان :2:
من شماردم بشترین پاس سالمی که توانستند بدند 5 پاس پشت سر هم بود :18:
به نظر من جدا از مشکلات تاکتیکی دلیلش اینه که هافبکی در حد و اندازه ی جباری نداریم و وقتی جباری نباشه خط هافبک تعطیله و کسی نیست خط حمله رو تغذیه کنه
یادمه پارسال 2 3 تا پنالتی داوران به اشتباه در بازی ها برای سپاهان گرفتن چه کردن با سپاهان و لابیش با داوران که همین باشگاه استقلال مخصوصا واعظ آتیش بیار شدید معرکه بودن
اما حالا در یک بازی یک پنالتی به سودش میگیرین و پنالتی حریف رو نمیگیرن بازیکنش رو با اون خطاهای عجیبش اخراج نمیکنن و ...
حالا بگذریم از بازی های قبلی
ای بابا من نمیدونم اصلا چرا بازی میکنن همون قبل از بازی 3 امتیاز رو میدادین بهش این همه آدم رو الاف نمیکردین
جالبه انگار داورا کلا از استقلال خوششون میاد! وقتی جلوی پرسپولیس به نفعش میگیرن جلوی بقیه تیما نباید تعجب کرد!مبارک باشه!
مظلومی :41::41::41::41::41:
بینین نمیه دوم تمام بازیهای استقلال {نیمه مربیان} همیشه استقلال ضعیف بوده با سپاهان با پرسپولیس با شاهین و ...
این نشون میده که مظلومی مربیگری {بلد نیست} {خوب بلد نیست} من خودم یه استقلالیم و باید بگم که دکتر فتح الله زاده در انتخاب مربی خوب کار نکرده
مظلومی دسته غلی داییرو {شانس} از پشت بسته
آره استقلال لابی داره ! همه داورا هم به نفع استقلال سوت میزنن اونم چی همشون پول میگیرن و حروم خورن !نقل قول:
ای بابا من نمیدونم اصلا چرا بازی میکنن همون قبل از بازی 3 امتیاز رو میدادین بهش این همه آدم رو الاف نمیکردین
نقل قول:
استقلال این فصل دار خیلی خوب بازی می کنه یه تاکتیک جدیدم داره اسمش بزن زیر توپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط توپ از توی زمین خودشون شوت می کنند بالا مظلومی هم که بود نبودش یکی
درسته ! واقعا مجتبی جباری و برای هافبک دفاعی هم هیچکی حسین کاظمی نمیشه ! جا خالی اون وسط واقعا ! آشوبی اصلا در حد کاظمی نیست !
حالا یه سوال چرا محمدی بازوبند بست نیمه دوم ! منتظری و روانخواه که بودن !
پنالتی فراموش نشه{برای استقلال}نقل قول:
حالا اين مظلومي هم بايد اسيب شناسي بشه!!:31:
تو مس كرمان بود (فك كنم) اما واقعا تيمشون خوب بازي ميكرد و مربيگريش بد نبود...
الان تو اين 2 3بازي اخير استقلال از نظر فني تعطيل بوده!!
100% موافقمنقل قول:
ولی در عوض الان مربی قبلیتون داره خوب نتیجه میگیره :دی
بازم که خدایان باعث برد یک تیمی شدن
جمع دوپینگی ها هم که توش جمع بود
مس کرماننقل قول:
ذاتی خوب بازی می کنن !!!
مظلومی وقتی تو کرمان بود اگر تیم می برد می رفت به مهدیه صاحب الزمان کمک می کرد :31:
تهران - رييس اسبق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: داور بازي، نتيجه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر را تغيير داد.
'رضا غياثي' جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه 'سعيد بخشي زاده'، قضاوت پر اشتباهي را به نمايش گذاشت تا شاهين بوشهر تن به شكست ديگري در ليگ برتر بدهد.
وي در باره پنالتي هاي تيم استقلال تهران گفت: در پنالتي اول هيچ خطايي بر روي اميد روانخواه انجام نشد و داور نبايد يك ضربه پنالتي را به سود آبي پوشان مي گرفت.
غياثي ادامه داد: در صحنه اي كه مدافع استقلال با پا به صورت مهاجم شاهين بوشهر زد، داور بايد نقطه پنالتي را به سود شاهين نشان مي داد اما از گرفتن اين پنالتي چشم پوشي كرد.
اين پيشكسوت داوري با بيان اينكه داور در صحنه پنالتي دوم تيم استقلال دچار اشتباه شد، گفت: خطا بر روي فرهاد مجيدي، خارج از محوطه جريمه انجام شد و نبايد پنالتي ديگري به سود آبي پوشان گرفته مي شد.
غياثي خاطرنشان كرد: به عنوان يك پيشكسوت داوري به جاي بخشي زاده از تماشاگران شاهين بوشهر عذرخواهي مي كنم.
تيم استقلال تهران، جمعه شب در هفته پانزدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه 2 بر يك از سد شاهين بوشهر گذشت و به رده دوم جدول رده بندي صعود كرد.
irna.ir
اینم همیشه دنبال یه بهانه ای که زهر خودشو به عنایت بریزه ، من منتظر نظرات کارشناسان واقعی می مونم!نقل قول:
جواب شما رو. قبلا دادم . ذوب اهن حدود 4 سال هیت که به حقش که قهرمانی هست نرسیده. درضمن رسیدن ذوب اهن به فینال باشگاههای اسیا جواب خوبی برای امثال شما خواهد بود.نقل قول:
مثلا افرادی مثل دایی که پرقدرترین لابی کننده جهان هست تو ایران شاخ میشه ولی تو اسیا حرفی برای گفتن نداره، قلعه نویی هم همینطور و.... ولی مهم اونه تو میدانی که نمیتونی لابی کنی خودت رو نشون بدی. بدیهی تو اسیا چون کسی با دایی لابی نمیکنه تیمش بین 5 تیم چهارم بشه و ابروی فوتبال ایران اونجور بره
متاسفانه تلویزیون تو خیلی ازموارد با 180 درجه تغییر حقایق فوتبال مردم رو به سمت وسویی که میخواد میبره و چند تا اشعری هم میان حرفای تلویزیون رو تکرار میکنن .اگه ادم به اندازه یه جو واقع بین باشه همه چیز معلوم هست.
نابودی فوتبال ایران=لابی نند گان بی لیاقت
نقل قول:
هوشنگ نصیرزاده گفته جفت پنالتیها درست بوده !
حالا مشکل اشتباهات داوری نیست ! استقلال بد بازی کرد من به عنوان یه استقلالی دوست داشتم اصلا این بازی رو میباخت تا شاید یکم به خودشون بیان با این بازیای چند هفتشون ! چون واقعا افتضاح بودن !
مشکل اینجاس که اگر هم اشتباهی میشه تو داوری تو این فوتبال همه پاکن و علی دایی پاکه و ... پاکن فقط داوران که ناپاکن ! تو این فوتبال ایران کافی اشتباه داوری پیش بیاد تا یه مشت ادمی که فوتبال نمیفهمن بیان نظر هم بدن ! انگار که جام جهانی ندیدن از هر 4 تا بایزی 5 تاش نتیجه با اشتباهات داوری عوض شد !!
حالا امسال خورده به استقلال !
دوست من سعي كنيد صرفا دنبال جواب دادن نباشيدنقل قول:
اول پست من رو كامل بخونيد بعد جواب بدين
من كه توي پستم از ذوب آهن دفاع كردم عزيز من
يه بار ديگه بخونيد
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده، كارشناس باتجربه داوري كشور در مورد شائبههاي داوري در بازي استقلال و شاهين گفت: در اين مسابقه 3 اتفاق در محوطه جريمه دو تيم در نيمه اول رخ داد. در صحنه اول مدافع شاهين بوشهر با يك شارژ ناشيانه، اميدروانخواه را با خطا متوقف كرد كه اين صحنه يك پنالتي واضح و آشكار بود.
وي ادامه داد: صحنه دوم مربوط به اتفاقي بود كه بين فيليپ آلوز و بازيكن شاهين در محوطه جريمه استقلال رخ داد. در اين صحنه بازيكن شاهين بوشهر مرتكب بياحتياطي شد و بازيكن استقلال مرتكب كوچكترين خطايي نشد و ادامه بازي بهترين تصميمي بود كه گرفته شد.
نصيرزاده افزود: سومين صحنه شاهكار سعيد بخشيزاده بود. فرهاد مجيدي هرچند در ابتدا در بيرون محوطه جريمه پيراهنش توسط آلنعمه كشيده شد ولي اين صحنه به اصطلاح يك خطاي كشدار بود و در اين صحنهها لحظه آخر محاسبه ميشود و اين خطا كاملا در درون محوطه به انجام رسيد و اعلام پنالتي صددرصد درست و بدون اشكال بود.
وي در انتها گفت: من به عنوان يك كارشناس آنچه را كه ديدم و با لحاظ رعايت عدالت و حقيقت گفتم و به برخي از اظهارنظرهاي غيرمسئولانه افراد در هر جايگاهي كه باشند كاري ندارم. سعيد بخشيزاده در اين مسابقه حتي كوچكترين اشتباهي را نداشت و به لحاظ امتياز داوري بايد بالاترين نمره داوري به او اختصاص يابد
وجهه ذوب اهن رو هم ديديم !!!نقل قول:
3 تا خوردن 4 تا هم نخوردن ..
خلعتبري : خدا امروز با ذوب آهنه !!! پاي دين رو مي كشن تو فوتبال . عرضه دارين با توانايي خودتون تيم كره رو ببريد .
تو ايران پر از لابي بازيه . امسال فدراسيون ببين چه تيمي رو قهرمان مي كنه
:18: پای آلوز تا شونه بازیکن شاهین اومده بالا و عین ضربات تکواندو خورده به طرف...عجیبه این خطا نیست؟!!نقل قول:
دروازه بان و دفاع استقلال خوردن بهم داور خطای بازیکن شاهین رو گرفت.لابد تو این صحنه بازیکن شاهین از جادو استفاده کرد و اون دو تا رو کوبوند به هم!!!!
ندیدی حل داد؟نقل قول:
من بعيد ميدونم نصيرزاده اين حرفارو زده باشه
چون براي بعضي صحنه ها ديگه نيازي به كارشناس نيست
اگه اينجوري باشه بايد بگيم كه نصيرزاده خودشو زير سوال برده
خطاي كشدار رو نفهميدم اين ديگه چه صيغه ايه؟
بارها ديدم توي بازيهاي بزرگ طرف پيراهن بازيكن رو كشيده 10 متري رفتن بعد داور توپ رو آورده همونجايي كه خطا شروع شده كاشته
من يه پرسپوليسيم جداي از اين چند بازي كه پرسپوليس از داوري ضربه خورده
ولي اگه منصف باشيم
استقلال و پرسپوليس خيلي اوقات به راحتي سر تيماي شهرستاني رو بريدن و آب از آبم تكون نخورده
البته جناب نصیرزاده اگه بلطف یه سری برنامه های تلویزیونی نبود هرگز به این جایگاه نمیرسید...توی همون برنامه ها هم کم سوتی نمیده!:31:نقل قول:
استيلي: پنالتيها روي نتيجه تاثير گذاشت
خبرگزاري فارس: سرمربي شاهين بوشهر گفت: پنالتيهايي كه داور براي استقلال گرفت روي نتيجه تاثير گذاشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از باخت 2 بر يك مقابل استقلال اظهار داشت: يكي از بازيهاي خوب ليگ را برگزار كرديم اما متاسفانه داوري روي نتيجه خيلي تاثيرگذار بود. اشتباهات داوري زياد بود. فكر كنم كارشناسان هم گفتند كه پنالتيها درست نبود. يك پنالتي روي امجد شكوهمقام در نيمه اول رخ داد. بخشيزاده جو بازي را به هم زد اما با اين وجود بازيكنان كوچكترين اعتراضي به او نداشتند.
وي افزود: در نيمه دوم با دو جابجايي و تغيير تاكتيك به ميدان رفتيم. از فوتبال تيمم خيلي راضي هستم. ما هر هفته همين طور بازي ميكنيم و امروز هم مقابل استقلال با اين همه تماشاگر همان طور بوديم.
استيلي تصريح كرد: شرمنده مردم بوشهر هستيم. به شاگردانم هم گفتم 800 كيلومتر آمدهايم كه نتيجه بگيريم. معتقدم حقمان در اين بازي مساوي هم نبود و بايد ميبرديم. اميدوارم هفتههاي آينده نتيجه بگيريم.
استيلي با بيان اينكه برخي از شاگردانش بعد از اين بازي در حال گريه بودند، افزود: شايد در هيچ ليگ برتري چنين چيزهايي نبينيد چون آنها به حقشان در فوتبال و حداقل در اين بازي نرسيدند. به مربيان استقلال هم تبريك ميگويم و راضي هستيم به رضاي خدا.
سرمربي شاهين در مورد اينكه پرويز مظلومي گفته تقصير مهاجمان شاهين بود كه گل نزدند نه داور، تاكيد كرد: بله درست است اما پنالتيهايي كه گرفته شد به داور ربط داشت. اين كه ما گل نزديم مشكل شاهين است اما پنالتيها باعث تاثيرگذاري روي نتيجه شد ضمن اينكه شاهين موقعيتهايي كه داشت فقط از خط حمله نبود. خط هافبك ما موقعيت سازي كرد پس همه چيز تقصير خط حمله نيست.
وي درباره بازي در جام حذفي مقابل استقلال عنوان كرد: اميدوارم در آن بازي بهتر باشيم و ببريم. بازيكنان در اين ديدار تجربه خوبي كسب كردند.
استيلي در مورد اينكه با اين باخت در لبه تيغ قرار گرفت، گفت: من دست مديران تيم را باز گذاشتم. ما فوتبال خوبي در اين 4 هفته ارائه كرديم ولي من هم از نتيجهگيري راضي نيستم. مردم هم ديدند كه تيم من چه طور بازي كرد اما فوتبال ما نتيجهگرا است. به هر حال فعلا قرارداد دارم و در اين تيم هستم.
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
با حضور سکو برت مدافع مياني اهل مالي در هيات فوتبال استان تهران قرارداد اين بازيکن با تيم فوتبال پرسپوليس به طور رسمي ثبت شد.
به گزارش ايسنا، بعدازظهر امروز (شنبه) سکو برت پس از انجام جلسه نهايي با حبيب کاشاني، به همراه منصور بيک محمدلو مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس به هيات فوتبال رفت تا قرارداد نهايي خود را با اين باشگاه به ثبت برساند.
به موجب قرارداد ميان باشگاه پرسپوليس و سکو برت، اين بازيکن تا پايان فصل لباس پرسپوليس را به تن خواهد داشت.
برت ميتواند در صورت صلاحديد کادر فني پرسپوليس در بازي آينده سرخ پوشان در جام حذفي به ميدان برود.
**پيام تبريك كاشاني به مناسبت نايب قهرماني ذوب آهن
سرپرست باشگاه پرسپوليس در پيامي، كسب عنوان نايب قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را به مدير عامل، مجموعه باشگاه ذوب آهن، مردم اصفهان و فوتبالدوستان ايراني تبريك گفت.
در پيام كاشاني به اصغر دليلي مدير عامل باشگاه ذوب آهن اصفهان آمده است: تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان نمايندهاي شايسته براي فوتبال ايران در رقابتهاي سخت و نفس گير ليگ قهرمانان آسيا بود و نتيجه ديدار فينال، ذرهاي از شايستگيهاي اين تيم نميكاهد.
تلاش قابل تقدير مجموعه باشگاه ذوب آهن از مديريت محترم باشگاه تا كادر فني با دانش اين تيم به رهبري منصور ابراهيم زاده و بازيكنان پرتلاش اين تيم، گواه پيروزي ذوب آهن فارغ از نتيجه به دست آمده در ديدار نهايي است.
اطمينان دارم با درايت جنابعالي و كادر فني اين تيم، ذوب آهن ميتواند در آيندهاي نزديك، به موفقيتهاي بيشتري دست يابد.
لازم ميدانم از طرف باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس)، هواداران پرشور اين باشگاه، كادر فني و بازيكنان، كسب عنوان نائب قهرماني آسيا را به مجموعه شايسته ذوب آهن، مردم خوب اصفهان و فوتبالدوستان ايراني تبريك گفته و آرزوي موفقيت روزافزون برايتان داشته باشم.
جفت پنالتی ها استقلال درست بود یه پنالتی هم باید برای شاهین می گرفت که نگرفت
نقل قول:
دوست عزیز همون طوری که گفتید این میشه خطای کف پا
پس یه ضربه آزاد غیر مستقیم نه پنالتی
در ضمن دوستانی که نصیرزاده رو قبول ندارن کدوم کارشناس داوری رو قبول دارن انوقت!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:...نقل قول:
تکرار جنجال
تکرار نوشته نامربوط (حذف)
تکرار لحن نامناسب
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رعایت کنید.
دوستمون درست میگه ضربه غیر مستقیم داره نه پنالتی...نقل قول:
من خودم استقلالیم ولی خدایی حقمون برد نبود!
آخر بازی اشکشون دراومد!شاهینی ها میگم
به روي چشم....نقل قول:
منم که نگفتم پنالتی گفتم خطا.برای چی با اعصاب آدم بازی می کنید برای چی حرف تو دهن من می ذارید؟ :31:نقل قول:
کارشناس داوری هم من فقط به نام یزدان بخشاینده رو دوست دارم منظورم غیاثیه
دوستان ضربه غير مستقيم زمانيه كه كف بياد ولي برخورد نكنهنقل قول:
اما وقتي برخورد كنه ضربه مسقيم ميزنن
پس پنالتي بود
اينو محض اطلاع گفتم
ایرج طالع / خبرگزاری پارس فوتبال
.
بهمن ماه امسال مصادف با پنجمین سالگرد در گذشت نا بهنگام مرحوم مجید سبزی بازیکن اسبق و مربی پایه ای باشگاه پرسپولیس می باشد. طبق قرار قبلی و هماهنگی با یگانه فرزند او شهرام، در منزل آن مرحوم پس از گذشت سالها همسر داغدار، بیمار و رنجور او پاسخگوی سئوالات خبرگزاری پارس فوتبال باشد و این دیدار بیش از اینکه یک مصاحبه با آن خانواده محترم باشد بیشتر حقایق تاسف باری را که تاکنون بر حسب حجب و حیا به صورت یک راز باقی مانده بود را بازگو کرد.
پس از فوت مجید، همسر او بر اثر تالمات روحی و فشار سنگین عصبی دچار بیماری پر هزینه M.S گردیده و سختی های روزگار باعث شده حتی آپارتمان ۶۰ متری خود را هم بفروشد و به اجاره نشینی رو بیاورد. جای جای منزل از عکس و خاطرات و یادگاریهای مجید منقوش است . انگاری به قول مهدی بذرافکن گل مرده را بر روی تمام وسایل ساده منزل ریخته اند . در یک فضای کوچک همسر او به تنهائی روزگار می گذراند و در ادامه خواهید دید که چقدر از دست برخی ها که فقط برای خودنمائی رونما می شوند ناراحت است.
.
عده ای که در مراسم به او قولهای زیادی داده بودند اما هیچکدام عملی نشد و در پایان مراسم او فهمید که چقدر بدون مجید تنها شده و غصه آتیه تنها فرزندشان هم بر این دلمشغولی فکری اضافه شده. شاید جالب نباشد تا در زندگی خصوصی یک ورزشکار که برای خود اسم و رسمی داشته وارد شوم و از جزئیات این زندگی بنویسم اما متاسفم که اگر ننویسم و اگر این اطلاعات را به آگاهی مردم نرسانم شاید که نه، حتما در حق مجید جفا کرده ام . باید دوستان مجید بدانند که همسر او در فقر مطلق بسر می برد. کاش بودید و می دیدید که هر وقت همسر او اسم مجید را می گوید با ریختن اشک از چشم های خود حق مطلب را ادا می نماید.
این شما و این هم مصاحبه خبرگزاری پارس فوتبال با خانواده مرحوم سبزی:
.
پارس فوتبال : بعد از سالها دوست دارید از کجا شروع کنیم ؟ چرا مجید خیلی زود از جمع خاکیان جدا شد ؟
روزی که این اتفاق افتاد در جیب مجید یک ریال پول هم نبود. او به باشگاه رفته بود تا از محمد حسن انصاری فرد مدیر وقت پرسپولیس پولی بابت مطالبات خود بگیرد . اما پول که نگرفته بود هیچ حتی به او گفته بودند که باید از پرسپولیس برود چون باشگاه قصد دارد مربیان پایه را تغییر بدهد . کاش آنروز لااقل مقداری پول به او می دادند تا به خانه بازگردد و آن اتفاق نیافتد. بر اثر فشار عصبی در مدت چند ساعت مجید سه بار سکته کرد او را خیلی دیر به بیمارستان رساندند. همراه او در آمبولانس می گفت: مجید قدرت تکلم نداشت اما با دست به پاهای خود اشاره می کرد که بی حرکت شده . ( در این لحظه گریه به همسر او امان نمی دهد و ما سکوت می کنیم .(
.
پارس فوتبال: چقدر باشگاه پرسپولیس را در خصوص این موضوع مقصر می دانید ؟
من که همسر او بودم خبر نداشتم که مجید ۴۰ میلیون تومان از باشگاه طلبکار است! مجید حتی به من که نزدیکترین فرد در زندگی او بودم چیزی نمی گفت. او خیلی آدم توداری بود و تعصب خاصی به باشگاه و شاگردان خود داشت . هیچ وقت مجید نگفت از باشگاه چقدر دستمزد می گیرم. او حضور در کمیته انضباطی برای شکایت را برای بازیکنان باشگاه مرگ می دانست. پرسپولیس را خانه خود می پنداشت . اما این باشگاه با فرزند متعصب خود چه کرد باز هم می گویم اگر آن روز انصاری فرد مقداری به مجید کمک مالی می کرد آن اتفاق نمی افتاد .
.
پارس فوتبال: مطالبات مجید از باشگاه چه شد ؟ آیا باشگاه با شما تسویه حساب کرد ؟
وقتی آنروزها این اتفاق افتاد عده ای از طرف باشگاه پرسپولیس مامور شدند تا در بیمارستان و مراسم به رتق و فتق امور بپردازند . اما وقتی مراسم به پایان رسید از طرف باشگاه لیست هزینه ها را به دستمان دادند که داخل آن خرید هائی بچشم می خورد که برایم شرم آور بود دستمال کاغذی مراسم و تاج گلها را هم از حساب مطالبات مجید کسر نموده بودند. نزدیک به ۱۳ میلیون تومان و اندی هزینه برای ما در نظر گرفتند که اگر قرار بود خودمان مراسم را اجرا کنیم خیلی کمتر از اینها می شد.
.
وقتی برای پیگیری مطالبات مجید به باشگاه پرسپولیس رفتم از روی سادگی کلیه قراردادها و مدارک را در اختیار آنها قرار دادم تا بلکه به حق خود برسم اما متا سفم که عرض نمایم یک قرارداد مجید مفقود گردیده!! درروزهای مراسم یک هوادار از کشور سوئیس پول حواله می کرده تا برای مراسم مجید گل بخرند اما همین خرید ها هم در لیست موجود بود .
.
پارس فوتبال: فدراسیون وقت در این میان چه نقشی داشت و چه کمکی به شما نمود ؟
من اشک های حقیقی دکتر دادکان را در فراغ همسرم دیدم او تنها مدیر لایقی بود که برای مجید گام برداشت تا ما بتوانیم با یک تنظیم قرارداد کارمندی، ماهیانه از فدراسیون مبلغ صد هزار تومان کمک هزینه دریافت نمائیم. او بانی این کار شد. کمک هزینه پیشکسو تان هم که معادل همین رقم است ۱۱ ماه است قطع گردیده .
.
پارس فوتبال: همسر یک بازیکن فقید و محبوب پرسپولیس چگونه روزگار می گذراند؟ اگر امکان دارد از عمق زندگی خود برای خوانندگان صحبت کنید.
شاید اگر حقایق را بگویم باعث تاثر مردم بشود اما فکر نمی کردم روزی زندگی من و تنها فرزندم این چنین رقم بخورد. ماهیانه مبلغ ۳۷۰ هزارتومان بیمه مستمری دریافت می کنم که ۳۶۰ هزارتومان آن را کرایه خانه می بلعد. در این میان هزینه داروهای بیماریم کمر شکن است . قادر به طی نمودن حتی دو پله نیستم چند وقت پیش بیمارستان کسری بستری شدم روز ترخیص به شهرام زنگ زدم و گفتم هزینه ترخیص از بیمارستان را چکار کنیم . مکالمات تلفنی من و فرزندم را هم تختی بیمارستانم شنید و به کمک او، شخصی خارج از کشور کمک کرد تا از بیمارستان ترخیص شوم .
.
پارس فوتبال: یعنی یک نفر در داخل کشور از جمله هم بازی های مجید یا علی پروین یا تیم هنرمندان نمی توانست این کار را بکند ؟
همسر مجید اشکی می ریزد و بغض می کند و با صدائی گرفته می گوید : از هم بازی های مجید هیچکس بعد مراسم سراغی از من نگرفت و نگفت به سر زندگی مجید و تنها پسرش چه خواهد آمد . خسته شدم از بس جواب تلفنم را نمی دهند. علی پروین که روز اول خیلی قولها را می داد امروز تلفن مرا جواب نمی دهد . زنگ زدم و از پنجعلی پول دستی خواستم خبری نشد . کاشانی و یار یار آمدند و گفتند برای عروسی شهرام بروید و سالن اجاره کنید و نگران هزینه نباشید ما آنرا پرداخت می کنیم اما وقتی سالن را پیدا و اجاره نمودیم هر دو غیبشان زد. بخاطر بیکاری پسرم به علی دائی زنگ زدم لحن صحبت او مرا از تماس خود پشیمان نمود. دلشکسته ام و با خاطرات خود زندگی می کنم.
نگران آینده هستم اما کاشکی وقتی کسی از دنیا می رود برخی ها برای خودنمائی در مراسمها شرکت نکنند. وقتی آلبوم عکسهای مجید را ورق می زنم بازیکنان نوجوانی را می بینم که این روزها در لیگ برتر مشغول فعالیت هستند و پول میلیونی میگیرند اما خبر ندارند که همسر مربی پایه ای آنها در چه وضعیت مالی بدی دست و پنجه نرم می کند .
.
پارس فوتبال: داستان گفتگوی تلفنی شما با یکی از شبکه های تلویزیونی خارج از کشور چه بود که برخی ها را ناراحت نمود ؟
وقتی از بیمارستان ترخیص شدم و به منزل برگشتم یک روز تلفن زنگ زد و یک نفر از من در رابطه با هزینه بیمارستان و نحوه ترخیص من پرسید . من هم حقیقت را گفتم. بعد از آن فهمیدم که صدای مرا از آن شبکه تلویزیونی پخش نموده اند. بعد از آن موضوع چند نفری که حتی جواب سلام مرا نمی دادند زنگ زدند و گفتند اگر مشگلی در زندگی داشتی چرا به ما نگفتی . هر چند دیگر حنای این آقایان برایم رنگی ندارد.
.
* در میان گفتگو با همسر مجید بنظرم آمد که او دیگر توانائی ادامه گفتگو را ندارد . وضعیت جسمی و روحی او مناسب نبود ضمن اینکه دکتر او تاکید کرده عصبانی نشود. برگشت به گذشته و خاطرات تلخ برای او خوب نبود این شد که رشته کلام را با شهرام بدست گرفتم و از او پرسیدم.
.
پارس فوتبال: شهرام شباهت عجیبی به پدر خود داری. برایمان از زندگی بدون پدر و با مادری بیمار بگو..
با دوندگی های فراوان مادرم ازدواج نمودم . دوستان پدرم به قولهای خود عمل نکردند. صادق درودگر را نمی شناختم . اما در مراسم پدرم کارهائی می کرد که فکر کردم سالهاست ما را می شناسد. از او راضی هستم. از حاج آقا بیوک مدیر درنا که وقتی فهمید بیکارم مرا در کادر فنی آن تیم مشغول بکار کرد. متاسفم که بخاطر مسایل مالی ترک تحصیل نمودم . متاسفم که برخی ها که عاشق دوربین و عکاس هستند جواب تلفن مادرم را نمی دهند از مادرم خواستم دیگر به آنها زنگ نزند.
.
زندگی ما در نبود پدرم تبدیل به روزمرگی شده و بی احترامی های برخی ها داغ ما را تازه می کند. ما برنامه ای برای سالگرد پدرم نداشته و نداریم چون توانائی مالی اینکار را نداریم حال اگر مراسمی گرفته شده یا گرفته شود زحمت دوستان گمنام پدرم است. همین که در نقاط مختلف کشور برخی اماکن را بنام پدرم مزین نمودند مرا آرام می کند و بخودم افتخار می کنم که چنین پدری داشته ام .
.
تتمه: وقتی خواستم منزل استیجاری مرحوم مجید سبزی را ترک نمایم ناخودآگاه این جمله از برنارد شاو به ذهنم خطور کرد:" زندگی افراد را در یک سطح قرار می دهد و مرگ افراد برجسته را هویدا می گرداند."
بنا برخواهش همسر آن مرحوم بسیاری از جفا و کم کاریهای باشگاه و دوستان اسمی مرحوم را از متن گفتگو پاک نمودم تا رنجش خاطری بوجود نیاید اما …
به راستی ما در کجای زندگی و دنیا هستیم و چه می کنیم؟ آیا گفتن کلمه نه بهتر ازعدم پاسخگوئی به یک درد مند نیست؟
اما آیا رواست باشگاهی مثل پرسپولیس و یا .....به فرزندان خود چنین کند و آیا آه بازماندگان و کسانی که چنین مورد بی مهری و جفا قرار گرفته اند بی پاسخ خواهد ماند؟
نتایج جام حذفی ( 30/8/89 ) :::
نتیجه نهایی
داماش گيلان1 - 2پرسپولیس تهران استادیوم : تختي انزلي
داور : تورج حق وردي
نتیجه نهایی
شهرداري تبريز2 - 5تراکتورسازي تبريز استادیوم : يادگار امام تبريز
داور : عليرضا فغاني
==============================================
بازی عقب افتاده لیگ برتر ::
تا دقیقه 70 ::
فولاد خوزستان2 - 2ذوب آهن اصفهان استادیوم : تختي اهواز
داور : يداله جهانبازي
علي دايي: مردم قرصهايشان را به موقع مصرف كنند!
علي دايي در نشست خبري پس از ديدار تيمش مقابل داماش شركت كرد اما با بيان اين كه نميتواند راجع به مسائل فوتبالي صحبت كند، از آب و هواي رشت و وضعيت سرماخوردگياش سخن گفت!
به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي 2 بر يك تيمش مقابل داماش در مرحله يك هشتم نهايي جام جذفي با حضور در نشست خبري پس از بازي اظهار كرد: متاسفانه به حكم كميته انضباطي قادر به صحبت دربارهي مسائل مربوط به فوتبال نيستم اما فكر ميكنم كه ميتوانم از اين تريبون اين برد را به هواداران پرسپوليس تبريك بگويم.
دايي ادامه داد: هنوز سرماخوردگيام به طور كامل رفع نشده و در حال استفاده از قرصهاي تجويز شده به وسيله پزشك هستم تا سرماخوردگيام بهتر شود چرا كه اگر سرحالتر باشم راحتتر ميتوانم تيمم را تمرين دهم.
علي دايي كه با طعنه به راي كميته انضباطي سخن ميگفت، افزود: به مردم هم توصيه ميكنم كه طبق توصيه پزشكان قرصهايشان را به موقع مصرف كنند تا هميشه از بدني سالم برخورد باشند.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به وضعيت آب و هوايي رشت هم گفت: امروز آب و هوا بسيار خوب و مطبوع بود و شاهد يك هواي دلپذير در ورزشگاه رشت بوديم.
به گزارش ايسنا، علي دايي پس از صحبتهايي كه در كنفرانس خبري بعد از بازي مقابل نفت تهران انجام داد، از سوي كميته انضباطي ممنوعالمصاحبه شد.
ممنون
مصاحبه بسیار جالبی بود :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دايي ادامه داد: هنوز سرماخوردگيام به طور كامل رفع نشده و در حال استفاده از قرصهاي تجويز شده به وسيله پزشك هستم تا سرماخوردگيام بهتر شود چرا كه اگر سرحالتر باشم راحتتر ميتوانم تيمم را تمرين دهم.
علي دايي كه با طعنه به راي كميته انضباطي سخن ميگفت، افزود: به مردم هم توصيه ميكنم كه طبق توصيه پزشكان قرصهايشان را به موقع مصرف كنند تا هميشه از بدني سالم برخورد باشند.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به وضعيت آب و هوايي رشت هم گفت: امروز آب و هوا بسيار خوب و مطبوع بود و شاهد يك هواي دلپذير در ورزشگاه رشت بوديم.
دمش گرم علی دایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه این ممنوعیتش ادامه داشته باشه هر دفعه کمیته انظباطی رو مورد مرحمت قرار بده:31:
ایول علی دایی :31:...اون دفعه آب و هوا،این دفعه قرص...چه حالی میده...ای کاش ادامه پیدا کنه.:31:
دم هر چي پرسپوليسي گرم باشه
ما كاري به تيم هاي ديگه نداريم و نخواهيم داشت