-نه مشكلي پيش نمياد عزيزنقل قول:
-نه مشكلي پيش نمياد عزيزنقل قول:
سلام
بلاخره امروز رفتیم C8000 46 رو گرفتیم که هدیه اش هم سینمای خانگی C755 بود که من با مدل HT-C6950 عوضش کردم
که دیگه آخرین مدل سینمای خانگی سامسونگ بود که با میزش برامون 4500 در اومد
کلا بابامون رو چلوندیدم پدرش رو در آوردیم :31:
نصابش هم شب اومد برامون نصب کرد ولی نصاب انقدر عجله داشت فقط خیلی سریع میخواست بپچیه بره چون چند جا دیگه هم باید میرفت
تازه مثلا نصابش هم سفارشی بود ولی من هر چی سوال میکردم بنده خدا :23: انگار هیچی نمیدونست
الان کیفیتش زیاد خوب نیست یعنی تصاویر شفاف نیست البته بهتره بگم تنظیم نیست
بعد --- اصلا فعال نیست سینمای خانگیش وصل نیست یعنی کلا تازه فردا یکی دیگه قراره بیاد این کارو رو بکنه
فقط یه سوال با TV و سینمای خانگیش دقیقا این دو تا قطعه بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این دوتا همون دانگلش هست دیگه ؟!!
یعنی یکی از اینا که روش سامسونگ زده و بزرگتره میخوره به TV و اون یکی کوچیکتر میخوره به کامپیوتر
و از این طریق میشه بین PC و TV ارتباط برقرار کرد
-اولا مبارك باشه عزيز
-بله دانگل واي فاي هست
-منظورتون اينه كه ----t فعال نيست ؟
با درود مبارك باشه:20:نقل قول:
يه سوال داشتم دانگل روي سينماي خانگي بود يا روي تلويزيون
سلامت باشید ابی جاننقل قول:
پس یعنی دیگه نیازی به خرید دانگل نیست و می تونم با وصل کردن دانگل ها به PC و TV با هم در ارتباط باشن
فقط ابی جان یارو نصابه به من گفت یه پورت Componet براش بگیردید
تو دفترچه اش هم نوشته
برای دستیابی به بهترین کیفیت تصویر ، اتصالی Componet از طریق اتصالی A/V توصیه شده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینم بگم که پشت TV که جای پورت Copmonet هست یه فیش با سه تا خروچی خورده شده !!!
راستش من زیاد با این پورت آشنایی ندارم که مثلا چه فرقی این پورت با HDMI داره ؟
چه قابلیت های داره؟ و کلا اگر یه توضیح در این مورد بدید ممنون میشم
دیشب نصابش بعد از نصب TV رو که روشن کرد زبان تلویزیون فارسی بود بعد رفت تو قسمت منطقه که اونجا هم
آسیا / اروپا رو انتخاب کرد نتونست --- رو فعال کنه الان داریم از آنالوگ استفاده میکنیم
البته یادمه بحثی که تو این تاپیک در مورد --- شد این بود که باید در منوی مخفی وارد قسمت local بشیم اونجا ایران رو انتخاب کنیم ، این حرفا به یارو نصاب گفتم گفت شرمنده این کار من نیست:13: باید از طرف VIP سامسونگ بیان این کارو براتون انجام بدن
اولش گفتم خودم انجام بدم ولی چون منوی مخفی هست و تا حالا کار نکردم دیدم چند تا از بچه ها بعد از کار کردن با منوی مخفی برای TV مشکل ایجاد شده بی خیالش شدم
سلامت باشید دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز هر دوتا دانگل فقط با سینمای خانگیش ارائه میشه و روی تلویزیون نیست
-همينطوره نيازي به خريد دانگل نداريننقل قول:
-اين دانگل ها هم اكثرا توي سينماي خونگي ها و بلوري پاير هاي 3d وجود دارند
-البته بايد رابط هاي دستگاه كامل باشه تا جاييكه من اطلاع دارم
-از اونجايي كه سري هاي c اسليم هستند فيش ها مستقيم به پنل نميخورند وبايد رابط هاشون باشند
-كامپوننت هم براي دستگاههايي استفاده ميشه كه خروجي hdmi ندارند (تصوير خوب و بدون كمپرسي رو ميده )
-ولي پنل شما hdmi أاره وحتما از اون استفاده كنيد
-در مورد ----t هم خوب كاري نداره ولي چون با گارانتي هست و خدمات vip رايگان بايد ووظيفشون هست براتون راهو اندازي كنند
shahin666 عزیز سپاسگزارم
سلام به همگی(یک سلام ویژه هم خدمت آقا ابی گل):11:
من یکی از این دانگل ها دارم که روی 3بعدی پلیرم بود
حالا برای ارسال تصویر باید 2تا از اینا داشته باشم؟ارزش داره برم یکی دیگه بخرم؟(آیا باید بخرم یا تلویزیون خودش این دستگاه رو به صورت داخلی داره؟)
-سلام مهدي جان كم پيدايين :10:نقل قول:
-اره روي bd-c6900 يكدونه هست
-hdtv ها ومدل هاي مورد نظر ما اين گزينه رو بصورت داخلي ندارند (هر چند در مدل هايي وجود داره)
-بايد pc هم اين قابليت واي فاي رو داشته باشه
-منتها در مورد c6900 نميدونم كه پلير قابليتش رو داره يا نه (توي مشخصات ذكر ميشه)
-از نظر من نه ارزش نداره با وجود پلير خوبي كه اين سري ها دارند
ابی جان من زنگ زدم به VIP سامسونگ با یارو حرف زدم میگه C8000 اصلا --- نداره و فعال نمیشه !!!!
در صورتی که همه بچه های که این مدل رو داشتن فعال کردن از طریق منوی مخفی
یارو انقدر مطمئن حرف میزد بهش گفتم یه سری از دوستان فعال کردن میگفت شما اسم و فامیلی دوستت تون رو بگید
و شماره اش رو به من بدید من باهاش حرف بزنم :18: یعنی اصلا قبول نمیکرد
یارو یه جوری حرف زد که کلا من گیج شدم حالا نمی دونم یارو دروغ میگه یا من احتمالا چشام مشکل داشت و می دیدیم
بچه ها میگفتن --- رو در C8000 فعال کردن
بعد بهش گفتم حتما اگر بگم اینترنتشم دوستان فعال کردن دیگه این رو هم به هیچ وجه باور نمی کنید
که گفت اینو باید با تهران هماهنگ کنید ما اصلا در این مورد نمی تونیم صحبت کنیم !!!
شرمنده من انقدر کامپیوترم شلوغ هست یادم رفته کجا ذخیره کردم دقیقا اون مطلی فعال کردن --- در C8000 رو
میشه لینک اون پست رو بدید
مرسی:11:
-شاهين جان احتمالا اشتباه متوجه شدند ----t نه ---نقل قول:
-حتما فكر كرندمنظور شما --- هست همون ر.س.س.ي.و.ر
-شما بايد ميگفتيد تيونر ديجيتال
-البته اصلا چيز خاصي نيست راحت ميتونيد خودتون فعال كنيد :
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=463671[/HTML]
-راستي به صورت پيش فرض فعال نيست؟ قسمت سرچ ديجيتال نداره ؟(چون اكثر مدل هاي جديد فعال هست )
مرسی ابی جاننقل قول:
راستش من گفتم تیونر دیجیتال و دقیقا اونم متوجه شد منظورم از تیونر دیجتال هست
ولی یارو انقدر مطمئن میگفت نداره که من کاملا گیج شدم:13:
یعنی من باید این تغییرات رو انجام بدم
پس باید برم یه فلش هم بگیریم!!
نمیشه به جای فلش از هارد اکسترنالم استفاده بشه؟!!!
متاسفانه عکسا انگار پاک شده
اگر دوستانی که C8000 رو دارن یه عکس از نحو فعال کردن بذارن خیلی ممنون میشم
-چي بگم والا از سواد واگاهي ....
-در مورد تيونر ديجيتال هم بدون فلش هم كارتون راه ميوفته (به نظرم با زدن كليد clone to usb منوها فعال ميشه و نيازي به فلش نيست)
-براي فعال كردن هم احتياجي به عكس نيست
-دقيقا همين مسير رو انجام بده و تمام
شاهين جان توي پست عكس قرار دادم براي دوستان :
[HTML]http://forum.p30world.net/showpost.php?p=5750613&postcount=6[/HTML]
نقل قول:
مرسی ابی جان خیلی گلــــــــــــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ابی جان میدونم خیلی اذییتت کردم:43: فقط من یه بار مراحل رو میگم بهتون ببینید درست میگم
اول این که این کد mute > 1 > 1 > 9 > OK باید وقتی تلویزیون روشن هست وارد بشه !!
بعد این که وقتی وارد منوی مخفی شدیم
مرحله اول رو انجام می دیم
بعد مرحله 3 Hotel Mode رو که روشن کردیم TV رو خاموش می کنیم بعد دوباره باید TV رو روشن کنیم؟!!
(چون تو مرحله 4 نگفته که TV رو ، دوباره روشن کنیم )
و بعد هم به مسیر زیر می ریم
Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
(خوب اینجا یعنی اطلاعاتی رو روی فلش ذخیره میکنه خوب حالا وقتی فلشی در کار نباشه پیغام خطای چیزی
که نمیده و فقط رفتن به این مسیر باعث فعال شدن Hotel Mode میشه ؟!)
سوال اصلیم اینجاست
که حالا که Hotel Mode فعال شده باید تغییراتی رو هم بدیم !!!
یعنی این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ED _Iran باید باشه
(البته نمی دونم پیش فرض چی بوده ولی به ED_iran باید تغییر بدیم)
کاری با تغییر دادن Model نداریم!!
و بعد از این کار دوباره
و انجام این کار هم باعث غیر فعال شدن Hotel Mode میشه
و بعد هم تلویزیون رو خاموش میکنیم و دوباره روشن میکنیم و تمام:19:
بازم ممنون:11:
سری جدید c8000 هم دیگه تیونر دیجیتال نداره پس احتمال داره مال شما هم شامل همونا باشه ولی خوب باز ارزش داره اینترنت تیوی و فعال کنی
-بله local set رو وري ed-iran بگزارين تا تيونر ديجيتال اضافه بشه به منوي سرچ شبكه هانقل قول:
سوال اصلیم اینجاست
که حالا که Hotel Mode فعال شده باید تغییراتی رو هم بدیم !!!
یعنی این قسمت رو ED _Iran باید باشه
(البته نمی دونم پیش فرض چی بوده ولی به ED_iran باید تغییر بدیم)
کاری با تغییر دادن Model نداریم!!
و بعد از این کار دوباره
و انجام این کار هم باعث غیر فعال شدن Hotel Mode میشه
و بعد هم تلویزیون رو خاموش میکنیم و دوباره روشن میکنیم و تمام
بازم ممنون
-مدل رو بهيچ وجه دستكاري نكنيد
-براي غير فعال كردن hotel mode ميرين روي گزينه مربوطه و off ميكنيد نيازي به clone to usb ندارين
-اين گزينه براي زماني هست كه شما تنظيماتتون رو بهم زدين
-مثلا دوستاني كه اشتباهاتي كردند در منوي مخفي وتصوير وموارد ديگه بهم ريخته اگر اين كار رو كرده باشند روي فلش ميتونند با همين فايل به set up اوليه برگردند
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
-مطمئن هستين عزيز ؟نقل قول:
بله هفته پیش یکی از اشناها گرفت ولی نتونستم فعال کنم الیته از این دستگاه های --- t ها داشت از قبل خوشبختانهنقل قول:
-اگر اين طور هست كه واقعا باعث تاسف هستنقل قول:
- چون داشتن ----t داخل Hdtv مزيت بزرگي هست از نظر من (نياز به كابل كشي و دو كنترله كار كردن و كيفيت پايين تر و....)
ابی جان ممنون بابت راهنمایی خوب و کاملتون :11:
:41:
چه ضد حالی شد پس
آخه چرا باید تیونر رو غیر فعال کنن و الان تو مدل های جدیدتر کاملا بدون تیونر ارئه بدن
مگه چه مشکلی پیش میاد نمی دونم واقعا چی باید گفت
باید بسازیم دیگه 400 هزار تومن پول یه بلوری پلیر 300 دلاری دادم حتی از منو هم اینترنت تیوی رو کامل برداشتن بعد تو تبلیغاتش هم زدن دارهنقل قول:
-والا من كه دليلي نميبينمنقل قول:
-اميدوارم مورد ديگه اي باشه و راه ديگري داشته باشه نه اينكه حذف شده باشه
-شاهين جان چيكار كردي شما؟فعال شد؟
سلام ابی جان خوبی؟علتش که کم میام رو خودت بهتر میدونی از وقتی که c7000رو سوزوندم دیگه حتی دنبال آپدیتش هم نمیرم چه برسه به این کارا(اینترنت و وای فای و..:41:.)نقل قول:
بله پلیر این قابلیت رو داره ولی یک دونه بیشتر وای فای نداره!اشکالی نداره من که استفاده ای ازش ندارم تا وقتی که یه گوشی سامسونگ بگیرم که از آل شیر پشتیبانی کنه:8:
-مرسي مهدي جان خوبيم خدا روشكرنقل قول:
-هنوز C7000 رو درستش نكردي؟
-ببر رديفش كن حيفه :41:
بله 10روز بعدش درستش کردم چون گارانتی داشت برام مجانی هم در اومد:10:نقل قول:
-خدا رو شكر چه عجب خيري رسيد از گارانتي بالاخره :46:نقل قول:
-اميدوارم گوشي مورد نظرت رو با سيستم مورد نظر تهيه كني ولذتش رو ببري
نقل قول:
والا من اومدم تست کنم این روش رو اولش که خانواده داشتن این جومونگ باده ، امپراطوره آهنه چیه :31: اون
رو داشتن می دیدن دیگه اجازه ندادن (بدبختی اینه دیگه کسی اصلا سمت تلویزیون قبلی هم نمیره):happy:
بعدشم که اومدیم انجام بدیدم فوتبال شروع شد بدش گفتم یه لحظه بذارید من یه تست کنم
ریختن روم که بذار یه روز بگذره بعد بزن این تلویزیون رو خرابش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این حرفا
حالا فردا یارو هم میخواد از طرف VIP بیاد گفتم بذارم همون فردا اگه یارو گفت نمیشه از این حرفا جلوی خودش همین روش رو انجام بدم
حالا امیدوارم این تیونر کامل حذف نشده باشه چون من حتی 1% هم باکس فکر نکرده بودم :41:
-اميدوارم اينطور نباشه :46:نقل قول:
حالا فردا یارو هم میخواد از طرف VIP بیاد گفتم بذارم همون فردا اگه یارو گفت نمیشه از این حرفا جلوی خودش همین روش رو انجام بدم
حالا امیدوارم این تیونر کامل حذف نشده باشه چون من حتی 1% هم باکس فکر نکرده بودم
به نام خدا
سلام دوستان
تلویزیون ال ای دی سامسونگ 46 اینچ که سه بعدی نباشه ولی تیونر دیجیتال داشته باشه رو بهم معرفی کنید مدلش و...
سری 6 6260 یا 6960نقل قول:
ببخشید 6960 wifi داخلی داره؟؟ من موبایلی دارم که dlna داره می خواستم بدونم روی این جواب میده؟؟
وایرلس داخلی نداره باید دانگلش رو جدا بگیرید که گرون هم هست 70 به بالا چون هر وایرلس اداپتوری بهش نمیخوره در اینصورت میتونید از ویژگی dlna استفاده کنیدنقل قول:
کسی اطلاعاتی از سامسونگ سری 6 در مورد کیفیت تصویر داره؟ روی تصاویر اس دی چگونه عمل میکنه؟ آیا نیازی هست به آپگرید فریمور و آیا در تنظیمات رنگ هم تاثیری داره؟؟
-نيازي به اپديت فريمور نداره و فعلا همون ورژن 1013 اخرين فريموري هست كه اومده براشنقل قول:
-سري 6 يكي از بهترين پنل ها در upscaling هست بدون شك
به نام خدا
سلام
ما ال ای دی 6260 خریدیم که نصابش گفت نمیتونه ضبط کنه
به نظر شما ممکنه با آپدیت کردنش این قابلیت بهش اضافه بشه
بهم گفت تلویزیونهای مدلهای قدیمی تر میتونستن اما این مدل جدید تر ها نمیتونن:41:
سلام دوستان خسته نباشید من در منو مخفی تنظیمات رو کمی دستکاری کردم
قسمت بالای کنترل کلا از کار افتاده البته موقع دستکاری و خارج شدن هتل مد را
خاموش کردم دیکه نمی تونم هتل مد را ON کنم چون قسمت اعداد از کار افتاده
البته وارد منو مخفی میشم چند بارم ریست فکتوری کردم ولی نشد از یک کنترل
دیکه البته مدل LCD استفاده کردم اما نشد راستی از روی خود پنل TV دکمه ها
کار میکنند فقط کنترل از کار افتاده کسی از دوستان راهلی بلدهاین مشکل رو
داشتید لطفا راهنمای کنید.
-بهيچ وجه عزيز c6200 قابليت pvr ندارهنقل قول:
-منظورشون كدوم مدل هست؟
-خدا هر چي فروشنده هست رو هدايت كنه
ازدوستان تا حالا کسی فرمت m2ts رو امتحان کرده یا نه چون میخواستم سری 6900 بگیرم برام مهمه که این فرمت رو پخش کنه چون کلی کلیپ با کیفیت دانلود کرده ام
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
ایا مدل 6900 pvr داره با تشکر
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
ایا مدل 6900 pvr داره با تشکر
-من امتحان نكردم (البته فكر ميكنم يكي از دوستان امتحان كردند ميتونيد تغيير پسوند بدين به avi يا..)نقل قول:
=C6900 اين قابليت رو نداره عزيز
به نام خدانقل قول:
سلام
ممنونم از راهنماییتون
اما عیبی نداره با اون دستگاه ایکس ویژن که داریم ضبط می کنم. باورم نمیشه که این مدل 6260 میتونه فرمت trp رو پخش کنه
الان راحت میتونم هم با این تلویزیون بدون نیاز به اون مبدل ایکس ویژن این فرمت رو ببینم