من 4 ماه استفاده می کنم
آپ 32 دان 128
سرعت واقعی :
آپ 0.3 دان بین 8 تا 11
باورتون میشه با این سرعت من تو باهو وبکم و ویس رو با هم نمیتونم داشته باشم؟؟؟
در ضمن اوین هستم!مخابرات جعفری
Printable View
من 4 ماه استفاده می کنم
آپ 32 دان 128
سرعت واقعی :
آپ 0.3 دان بین 8 تا 11
باورتون میشه با این سرعت من تو باهو وبکم و ویس رو با هم نمیتونم داشته باشم؟؟؟
در ضمن اوین هستم!مخابرات جعفری
من به امید 64 تو این تاپیک دارم تحقیق میکنمنقل قول:
اصلا 64 نمیدن شایعست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه از دم 128
2 ماهی 20 تومن بابام رو قبض ببینه تیکه بزرگم گوشمه.
آقایون مخابراتی خدانگهدار :دی
درست میگه همونجوری 128 به بالا تقریبا به هیچ کس نمیدن 64 هم نمیدن فرق همش 2 ماهی حدود 7 تومن میشه.نقل قول:
این سایته چرا اینجوریه! چند با تست کردم دریغ از یه جواب!نقل قول:
مگه میشه
همیشه اینجوری هست فکر کنم سرعت باز کردن مردمو گول بزنند
با این سایت یه تست بگیر بگذار
matma.ir
سلامنقل قول:
شما سرعت دانلودتون هم همینقدر هست یا فقط تو تست اینطوریه ؟؟
پیام نور هم مجازی حساب میشه:دی؟نقل قول:
دانشجوی ارشد باشی.....یا دانشجوی دانشگاه مجازی. باشی..ردیفه....
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
کاشکی سرعتم اون بود:دینقل قول:
سلام
شما سرعت دانلودتون هم همینقدر هست یا فقط تو تست اینطوریه ؟؟
سرعتم مثل همیشه 14-15 است....
برای امتحان تست سرعت از سایت matma.irنقل قول:
باید نرم افزار java و flash نصب کرده باشید و فقط با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر یا گوگل کروم کار می کند
یک ذره هم کند هست .باید صبر کنید اگر باز مشکل داشتید درخدمتیم.
سلام
من مثلا اینترنت 128 مخابرات دارم :
نتیجه ی تست سرعت :
ConnectionSpeedkbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 You [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 114 14.25 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00
از یه سایت دیگه هم تست گرفتم :
سرعت دریافت شما : 103 Kbps
با سلام به تمامی دوستان
من جدیدا از مخابرات ADSL با سرعت 128 گرفتم. چون خطم فیبر نوری بود به من هیچ جا اینترنت پرسرعت نمی دادند. بالاخره با کلی برو بیا خود مخابرات داده. خودمونی بگم، همینم تو این بیابون غنیمته. ولی سرعت 128 خیلی حال نمیده. چطوری می تونم 512 یا لااقل 264 بگیرم. به خصوص سایت های ایرانی رو باز نمی کنه.
با تشکر از بچه های این تاپیک
اقا من 2 روزه اینترنتم کار نمیکنه یعنی مشکلش از طرف مخابراته یه بچه محل ما هم پرسیدم برای اون هم قطع شده مرکز مخابراتی من بعثت نازی اباده
بالاخره بالای 128 میدن یا نه ؟ تصویب شد یا نشد ؟
خیر تصویب نشد .آقای وزیر کلا منکر این شده که خودش درخواست رفع محدودیت رو داده:نقل قول:
کد:http://www.itna.ir/archives/news/014979.php
اساتیدگرامی سلام
چند روزه که سرعت دانلود من با idm شدیداً اومده پایین. موقع آپدیت ویندوز بعد از یه مدت دیگه از سند و ریسیو خبری نیست.آنتی ویروسم آپدیت نمیشه. وقتی هم که ازسایتهایی مثل رپیدشیر دانلود میکنم همین حالت پیش میاد.بعد هم میگه امکان ادامه دانلود وجود نداره.کسی همچین مشکلی داره؟میدونید مشکل از کجاست؟ فقط با براوزر میتونم برم تو اینترنت اونم با سرعت فاجعه.خسته شدم میخوام برم کنسل کنم اینترنت مخابراتو.اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه.
معاون شركت ارتباطات زير ساخت: لزومي به اتصال همگان به شبكه اينترنت بينالمللي نيست
معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي شركت زير ساخت، با اشاره به درخواست عمومي براي اتصال به شبكه اينترنت بينالمللي گفت: لزومي براي اتصال همگان به شبكه اينترنت بينالمللي نيست و كاربران بسياري از امور الكترونيكي خود را با اتصال به شبكه اينترانت مي توانند ، انجام دهند .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'محمد علي آريانيان' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادي ايرنا، اظهار داشت: توسعه شبكه ملي فناوري اطلاعات (اينترانت) از طرحهاي اصلي اين شركت است و در برنامه پنجم توسعه، دولت موظف شده كه شبكه اينترانت با پهناي باند وسيع را توسعه و اين شبكه را به اينترنت بين المللي وصل كند.
وي با اشاره به اختصاص 70 ميليارد تومان اعتبار از منابع داخلي شركت زير ساخت براي توسعه شبكه، افزود: پهناي باند شبكه اينترانت در حال حاضر 150 STM1 است كه بايد ظرفيت اين شبكه 20 برابر افزايش پيدا كند.
به گفته معاون شركت ارتباطات زير ساخت، هم اكنون تمام بانكها، بسياري از وزارتخانه و تعداد زيادي از مدارس به شبكه اينترانت وصل شدهاند.
آريانيان گفت: يكي از معضلات كاربران اينترانت (شبكه اينترنت داخلي) كمبود بانكهاي اطلاعاتي در داخل كشور است، از اين رو دولت در تلاش است كه بانكهاي اطلاعاتي غني ايجاد كند.
وي افزود: اين درحالي است كه بانكهاي اطلاعاتي خارجي بسيار در دسترس كاربران اينترنت است.
آريانيان گفت: شبكه ارتباطي قوي در بخش زير ساخت كشور ايجاد شده كه در صورت توسعه و ايجاد بانكهاي اطلاعاتي داخلي و شبكه سازي در بخش هاي مختلف، كاربران زيادي جذب شبكه اينترانت ميشوند.
سلامنقل قول:
لطفاً احبار را در بخش "خبرهای IT" قرار بدهید :
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=22
موفق باشید
نقل قول:
معاون شركت ارتباطات زير ساخت: لزومي به اتصال همگان به شبكه اينترنت بينالمللي نيست
خدا بهمون رحم کنه! حتما مثل الان که 256 و بالاترو به همه نمیدن اینترنت بین المللی هم اونطور بشه....
دوستان توجه داشته باشن که منظور این آقای معاون ا ح م ق از گفتن این حرفا اینه که آقاجون ما تحریمیم و عرضه تامین اینترنت بین المللی هم به سلامتی نداریم.کلا میخوایم اینترنت رو قطع و تبدیل به اینترانت مزخرف داخلی کنیم
کل حرفاش تو همین دو خط جا میشه.بقیشم شعر گفته
حواله کن به ...
مال این حرفا نیستند:46:
البته این آرزویی هست که جناب معاون +مامور معذور و خیل عظیمی از همپالگیهاشان بگور خواهند برد چراکه اگه میتونستند شتر را جایگزین ماشین میکردن که نتونستن و نخواهند توانست.
هرچه بگندد نمكش ميزنند واي بروزي كه بگندد نمك
الان دقیقا 2 ماهه گذشته هنوز از مخابرات تماس نگرفتن که بگن Port هامون آزاده .
هنوز زنگ می زنی یک زنه برمیداره می گه مشخص نمی کنه .
همون بهتر خودمون رو الاف این مخابرات نکردیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا واسه منم زده ارتباطات ایران:دی ولی سرعتم فرقی نکرده:دی
سلام . من تو مخابرات عاطف ( تهرانپارس ) هستم .
دوستم باباش وکیل هست - رفت گرفت 256 k -- حالا خوشحال که سرعت بالا دادنش - پیشش بودم - با چشمای خودم دیدم سرعت دانلودش 14 بود .
درکل مخابرات دیده ( ری... ) به هرچی adsl هست
واسه يكي از آشناها مركز الغدير adsl مخابرات گرفتم نمي دونم امروز مركز الغدير چش شده آي پي وليد ميده مودم رو رست ميكنيم بازم اي پي وليد ميده منم از اصفهان به مودمش وصل شدم با آي پي وليد دوتان حواستون باشه اگر اي پي وليد داشته باشيد و كسي بدونه (با توجه به عوض نكردن يوزر و پسورد مودم توسط صاحب مودم) ميتونه به راحتي وارد تنظيمات مودم شما شده و يوزر و پسوردتون رو برداه پس از همين الان يا رمز مودمتون رو عوض كنيد يا مودم رو nat كنيد يا wan مودم رو از كار بندازيد تا مثل من كسي از راه دور نتونه به مودمتون وصب بشه wan رو غير فعال كنيد ولي lan رو براي كانفيگ مودم باز بزاريد
سلا م اقا یک سوال یکدفعه adsl من پسوردش عوض شد حتی 1ماه هم نشده> می خواستم بدونم علت خواستی را که همین طوری بدون اعلام پس عوض می کنن
جز 1899 هیچ راه ارتباطی با پشتیبانی نیست؟؟؟؟
الان 3 روزه اینترنت من قطع شده (تلفنمون قطع شد زنگ زدیم درست کردن ولی اینترنت درست نشد) و ارور 651 میده.
تا الان یه 7-8 باری مودم رو کانفیگ کردم و دوبارم زنگ زدم 1899 که بهم زنگ بزنن ولی هیچ خبری نیست.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
جز 1899 هیچ راه ارتباطی با پشتیبانی نیست؟؟؟؟
الان 3 روزه اینترنت من قطع شده (تلفنمون قطع شد زنگ زدیم درست کردن ولی اینترنت درست نشد) و ارور 651 میده.
تا الان یه 7-8 باری مودم رو کانفیگ کردم و دوبارم زنگ زدم 1899 که بهم زنگ بزنن ولی هیچ خبری نیست.
سلامنقل قول:
یکی از فامیل هامون هم که 256 گرفته بود اولش اینجوری شده بود:13:
با 1899 تماس گرفتیم و مشکل رو گفتیم بعدش اونا با ما تماس گرفتن و بعدشم یوزر پسوردمون رو خواستن
وقتی زدن دیدن اشتباهی 128 دادن و گفتن اصلاحش می کنیم تا 2 ساعت دیگه
که البته تا 2 ساعت دیگه نبود و زودتر این کار رو کردن
الان هم فامیلمون 256 داره استفاده می کنه
این مشکل هم براش اوایل تابستون اتفاق افتاده بود که تازه سرویس رو گرفته بود:20:
سلام
256 که مخابرات میده سرعت اپلودش چنده؟
آخه اگر این جوری بود که می فهمیدم .
وقتی کانکت میشی و دیتا رو کامل میگیری می نویسه - نوشته بود 256 اما .........
الان اومده رفته سپنتا گرفته - سرعت دانلودش 64 هست . 512 حجمی گرفته داره حال میکنه - به قول خودش خرکیف شده
این قضیه سوختن کارتها دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟
امروز رفتم مخابرات میگه کارتاتون سوخته دادیم درست کنن تا هفته دیگه درست میشه.
پشتیبانی هم میگه مشکل از مودمه.
???????????????نقل قول:
آقا فیلترنت مخابرات ما الان 3 روزه قطعه ولی چراغ Status ADSL به صورت ثابت روشنه! تلفن هم بوق داره! زنگ زدم به 1899 اصلا و ابدا نتونستم حتی یک بار با اوپراتور فنی صحبت کنم و فقط تونستم پیغام بگذارم اما پس از نیم ساعت که دوباره زنگ میزنم میبینم که پیغام من رو پاک کرده اند (یعنی دیگه نمیگه تحت بررسی هست و به جاش میگه پیغام بگذارید!)
حالا چی کار کنم؟ یه آب باریکه 100 کیلوبیت در ثانیه ای داشتیم که اونم قطع شده! همه چیز درسته. مودم رو بردم خونه همسایه با تنظیمات اونا درست کار کرد اما اومدم خونه تنظیمات خودمون رو دوباره بهش دادم اتفاقی نیفتاد!
به نظر شما چه کار کنم؟ کلافه شدم از بس به 1899 زنگ زدم و کسی جوابم رو نداد!
دوستان اینترنت مخابرات تهران هم حجمی شده؟
منم الان 5 روزه دقیقا همین مشکل رو دارم. 1899 بعد از 5 بار پیغام گذاشتن جوابمو داد و گفت مشکل از مودمه.نقل قول:
آقا فیلترنت مخابرات ما الان 3 روزه قطعه ولی چراغ Status ADSL به صورت ثابت روشنه! تلفن هم بوق داره! زنگ زدم به 1899 اصلا و ابدا نتونستم حتی یک بار با اوپراتور فنی صحبت کنم و فقط تونستم پیغام بگذارم اما پس از نیم ساعت که دوباره زنگ میزنم میبینم که پیغام من رو پاک کرده اند (یعنی دیگه نمیگه تحت بررسی هست و به جاش میگه پیغام بگذارید!)
حالا چی کار کنم؟ یه آب باریکه 100 کیلوبیت در ثانیه ای داشتیم که اونم قطع شده! همه چیز درسته. مودم رو بردم خونه همسایه با تنظیمات اونا درست کار کرد اما اومدم خونه تنظیمات خودمون رو دوباره بهش دادم اتفاقی نیفتاد!
به نظر شما چه کار کنم؟ کلافه شدم از بس به 1899 زنگ زدم و کسی جوابم رو نداد!
رفتم مخابرات (مرکز توکلی) معاونتش گفت کارتاتون سوخته دادیم درست کنن، دیگه اینکه این کارتا چی هست رو نمیدونم؟؟؟؟
سلام sms 11 جان:20:نقل قول:
نه اصلا محدودیت حجمی نداره
من توی ماه نوامبر 31 گیگ سند و رسیو داشتمو ماه قبلش (اکتبر) رو هم 30 گیگ
این صحبت رو چند ماه پیش هم بعضی بچه ها کردن ولی صحت نداره
البته اگه مشتاق محدودیت حجمی هستید می تونیم با وزیر احمق صحبت کنیم تا حماقت رو به حد اعلا برسونه
و کل اینترنت کشور رو با محدودیت حجمی ارائه بده:31:
شما 128 گرفتی ؟سرعتت چند بوده که یه ماهه 30 گیگ گرفتی؟نقل قول:
من خودم میخوام 64 بگیرم فقط برای یه وبگردی ساده و دانلود کم حجم ؟
آیا قطعی پیاپی داره ؟ مثلا چند روز کلا قطع بشه ...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشون 256 دارن ولی این عکس بالا مال یه مشترک 64 هست که اجازه ویژه میخواد و به هرکسی نمیدن پس دنبال 64 اصلا نرو چون نمیدن.
هنوز تهران محدود نشده وگرنه مناطق جنوبی و همدان که اول نامحدود بودند حالا محدودیت حجمی گذاشتند.نقل قول:
با 64 چه جوری 250 گیگ دانلود کرده!!!!!!!!!!؟
این برنامش چیه راستی:دی؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مخاطب این جواب منحصرا ایشون بود نه هیچ کس دیگه ایی :31:نقل قول:
اون برنامه هم اینه:
کد:http://www.hageltech.com/dumeter/about